DAATH

Aki őrült, annak nem az esze van oda, hanem mindene az eszén kívül.

Gilbert Keith Chesterton

 
KöszöntőGyarapodásAnyagokKönyvtárFórumKeresésKapcsolatok


Felmérés: ELTE kannabiszhasználat önkontrollja
Felmérés: MOKE országos orvosi kannabisz felmérés
Felmérés: Global Drug Survey 2021
Tiltás: (jan. 1.) szigorúbb ÚPA büntetési tételek
Tiltás: (szept. 24.) 207 anyag lett C-listás
Könyv: Ayahuasca – A Lélek Indája


Legfrissebb hozzászólások (13 - 112)
 (Témakör: Ecstasy, a szeretdrog)

 
 
>>> Ecstasy, a szeretdrog <<<
Griffin12020. június 4. 19:18
 
 
SWIM pár éve tolt ilyet, elég kellemes emlékei vannak. Felezése ajánlott, erős tabletta. Úgy gondolja MDMA-s volt, de tapasztalat hiány miatt, ebben csak valószínű.
Azon az estén fél zöld Tesla, fél barna Rolls Royce és fél kék Rolls Royce fogyott. Nyugodtság, boldogság, szeretet, gyors, állandó beszéd, elfogadás, nyitottság jellemezte. A szeretet, feltétel nélküli elfogadás miatt, naivság is közrejátszott, a hazugságokat is feltétel nélkül elfogadta, de az szerencsére nem az ő társaságukra volt jellemző. Ráesszmélt egyik haveri kapcsolatában betöltött, rossz szerepére, amit eddig figyelmetlensége és egója miatt nem látott, és változtatott rajta. Enyhe, szép hallucinációkat látott, pl. füstgépből kilövellő lángokat, homlokon mintákat. És szemrángása is volt, mindenből ötöt látott, nem tudja honnét, de tudta, hogy melyik van fizikálisan is előtte. Ez azt jelenti, hogy túl tolta? Vagy átlagos mennyiségnél is ugyanúgy jelentkezik a szemrángás? Mellesleg ezt élvezte.
SWIM-et aznap chill és nem pörgés jellemezte, de ez nem a szernek köszönhető, az megadta a lehetőségeket, SWIM választása volt.
 

 
 
>>> Ecstasy, a szeretdrog <<<
infekt0072020. május 11. 14:18
 
 
Sziashtok,
Van valakinek tapasztalata zöld Teslas tabival ? Aki probalta milyen beszámolója lenne?
Elore is kooszonom
 

 
 
>>> Ecstasy, a szeretdrog <<<
sildart2020. május 10. 22:36
 
 
Ppnnqqdd Nazálisan is érezni a hatását az ekinek én akkor használtam így ha azt akartam hogy ne basztassa a gyomromat
 

 
 
>>> Ecstasy, a szeretdrog <<<
sildart2020. május 10. 22:32
 
 
Ppnnqqdd Nazálisan is érezni a hatását az ekinek én akkor használtam így ha azt akartam hogy ne basztassa a gyomromat
 

 
 
>>> Ecstasy, a szeretdrog <<<
ppnqdd2020. január 24. 22:58
 
 
A kérdés válaszos részben egy-két dologban még kicsit a múltban éltek :).
 

 
 
>>> Ecstasy, a szeretdrog <<<
ppnqdd2020. január 24. 19:56
 
 
Megvan a mai mozim. Mi ez a távolba meredő fáradt tekintet, Gén? :D
 

 
 
>>> Ecstasy, a szeretdrog <<<
Én+te+ö=gén2020. január 23. 23:23
 
 
Négy videóelőadás a 2020. január 16-i CEU-s eseményről:

Drogriporter Szabadegyetem I. - MDMA/Ecstasy

https://drogriporter.blog.hu/2020/01/23/drogriporter_szabadegyetem_i_mdma_ecstasy

Sárosi Péter (történész, a Jogriporter Alapítvány igazgatója, a Drogriporter oldal szerkesztője): A pszichoterápiától a rave partikig: az MDMA kultúrtörténete

Dr. Szigeti Balázs (fizikus, neurológus): Mennyire idegroncsoló az Ecstasy?

Dr. Móró Levente (tudatkutató, a Daath alapító-szerkesztője, a DÁT2 PsyHelp Partiszervíz alapítója): Ártalomcsökkentő tippek hazai ekifogyasztóknak

+ a közönség kérdései és válaszok
 

 
 
>>> Ecstasy, a szeretdrog <<<
ptahbass2019. december 27. 17:22
 
 
Köszönöm a gyors választ. Valóban nem bonyolult a dolog. A kérdés másik fele az lett volna, hogy mennyi idővel előtte érdemes abbahagyni a szedését, hogy még véletlenül se vesszenek össze, de erre is választ kaptam. A biztonság kedvéért azért egy hetet kihagyok, abból baj nem lehet :)
 

 
 
>>> Ecstasy, a szeretdrog <<<
ppnqdd2019. december 26. 22:36
 
 
Szia, aznap, amikor benyomod az ekit, ne szedd be, ennyi, mert kölcsönhatásba léphetnek. Nem bonyolult.
 

 
 
>>> Ecstasy, a szeretdrog <<<
ptahbass2019. december 26. 18:00
 
 
Sziasztok,

Orbáncfű koncentrátumot (remotiv extra) szedek nagyjából két hete. Sajnos kevés információt találok arról, hogy ecstasyval milyen kölcsönhatása lehet. Valaki tudna okosítani a témával kapcsolatban?
 

 
 
>>> Ecstasy, a szeretdrog <<<
subfish2019. december 24. 23:39
 
 
Ha eltoltál már 30+ bogyót életedben akkor sok jót màr ne várj tőle a màjrákon meg pszichózison kívül.
 

 
 
>>> Ecstasy, a szeretdrog <<<
speedy gonzales2019. november 30. 17:24
 
 
Hali! Én olvastam korábban-nem tudom hol-hogy az MDMA alapjául szolgáló szafrolt már nem a fák gyökereiből nyerik ki mint korábban, hanem szintetikusan is elő tudják állítani. Nem tudom ebből mi igaz, illetve hogy ezért nem ad már olyan érzéseket az eki mint régen, de valamiért más az tuti. békesség!
 

 
 
>>> Ecstasy, a szeretdrog <<<
ppnqdd2019. november 21. 21:24
 
 
Ki tudja, lehet, hogy A előállítás meg B előállítás hoz valamennyi különbséget, valamit, amit még nem ismerünk, de lehet, hogy valamennyire pszichés, anélkül, hogy lehülyéznélek, mert elhiszem, hogy így érzed.
Amúgy ha kísérletezni akarsz, különféle könnyebb kajákat próbálgass közvetlen előtte, óriási különbségeket fog adni. Ekivel nem tesztelgettem ezt, jó pár éve másokkal igen. Kb. ég és föld. Az éhgyomor meg faszság, ugyanakkora faszság, mint az orrba szívkodás. Az ekit szerencsére senki nem tolja úgy, mert egyáltalán nem működik, de múltkor pl. erowiden olvastam egy oral kokain beszámolót, rákattintás előtt így mondtam magamban, hogy na talán igazam lesz, vagy talán a kokainnál nem igaz, aztán a csávó végig áradozott, hogy mennyivel jobb volt és megerősítést nyertem :D.
Nem tudom van-e olyan, hogy drogfogyasztás kultúra, de ha lenne, az intravénás használatot meg az orrba szívkálást örörkre kizárnám belőle.

Bocsi, ez kicsit off topic volt, csak hozom a szokásos megmondod. Amúgy cli_hlt, egyetértek az általad írtakkal, de nem közvetlen ekis élmények alapján, hanem a pszichedelikus stimuláns kategória miatt.
 

 
 
>>> Ecstasy, a szeretdrog <<<
sleepwalker2019. november 21. 18:48
 
 
A felütést azért zárnám ki, mert tuti helyről, tesztelt és több oldalon is tisztának mondott (labtesztelt) ekik esetében is ugyanez volt.
Egyszer kísérletképp eltettem párat az akkoriban legnagyobb kedvencből és elhatároztam, hogy csak nagyon ritkán kóstolom meg. Úgy hogy 1-2 év is eltelt, mire elfogytak. Sosem kellett csalódnom. Pedig volt, ami visszagondolva elég szar set/setting mellett történt. Konkrétan fél óra után azon gondolkoztam, hogy inkább hagyom az egészet és hazamegyek. Egyik legjobb buli kerekedett belőle :).
Akkor ezt is csak bebeszéltem magamnak? Ha ez így van, akkor ennél számomra nem létezik szeszélyesebb dolog, pedig már kóstoltam ezt-azt. :D
 

 
 
>>> Ecstasy, a szeretdrog <<<
cli_hlt2019. november 21. 13:45
 
 
Ugyanabból a zacskóból származó, technikai tisztaságú MDMA 1 hónap különbséggel, hasonló dózisban tud 10/10 és "axtaqrvamindjárthányoklegyenvége" élményt is okozni. _Nagyon_ fontos a set&setting, meg hogy amúgy is kevergő gyomorra kezdődő megfázásra veszed-e be. :P
 

 
 
>>> Ecstasy, a szeretdrog <<<
ppnqdd2019. november 20. 22:44
 
 
Megszépíti az idő. Esetleg más izomer (nem hiszem). Inkább az lehet, hogy fel volt tolva valami olcsóbb cuccal, ami jobban beszerezhető volt, mondjuk amfetaminnal és kellemesebben pörgetősnek érezted, mert az eki az eléggé tud csavarni, főleg nagy mennyiségeknél.
 

 
 
>>> Ecstasy, a szeretdrog <<<
sleepwalker2019. november 20. 20:26
 
 
Régóta foglalkoztat egy kérdés, de csak most jutottam el addig, hogy fel is tegyem valaki(k)nek:
Mostanában mintha reneszánszát élné az eki, elég jó minőségű és erős lasztik vannak a piacon. Könnyen beszerezhető teszt is és sok oldalon lekövethető az emberek véleménye, szóval viszonylag korrektül lehet tájékozódni, hogy mire is lehet számítani. Mégis több régi motorostól hallom/olvasom, hogy régen másabb/jobb volt. Itt az élmény minőségén van a lényeg, nem a mennyiségen. Erre jön persze a logikus válasz, hogy set-setting, csillagok állása és egyébként ő is más már mint x éve stb...
De mégis a legtöbb embernek volt 1-1 nagy kedvenc, a 10/10, pedig elvileg ugyanarról a hatóanyagról beszélünk. Akad ami inkább táncolós, van amelyik mosolygós, esetleg utazós. Meg van ami után szakadó esőben fülig vigyorral sétálsz haza egy buliból és másnaposság helyett is csak túláradó optimizmust érzel napokig. Mint ahogy egy jó trip után illene. Nekem legalábbis volt pár ilyen, de már régen, de a társaságban is általában megegyeztek ilyen téren a vélemények.
A kérdés: ha kizárjuk, hogy az eltérés valamilyen extra adaléktól lenne, akkor ezt mégis mi okozza? Miért van az, hogy az egyik tuti 200 mg tesztelt holland labda ledob 2,5 óra után, a másik közepes erősségűvel meg végigbulizol egy estét? Vagy ez csak az én ismerősi köröm hülyesége? Kémia szakkörösök előnyben :)
 

 
 
>>> Ecstasy, a szeretdrog <<<
ppnqdd2019. augusztus 25. 17:00
 
 
Szia, itt nézz körbe:

https://www.ecstasydata.org/results.php?start=0&search_field=all&s=donald

Mindenképpen felezősnek tűnik.

Legjobb lenne tesztelni, vagy ha azt nem, akkor kevéssel kezdeni és duplázgatni.
 

 
 
>>> Ecstasy, a szeretdrog <<<
espeke2019. augusztus 24. 22:25
 
 
Sziasztok!

Rózsaszín Donald Trump fejes tabiról tud infot?
 

 
 
>>> Ecstasy, a szeretdrog <<<
KazBrekker62019. június 11. 07:26
 
 
Köszönöm a hasznos választ! :)
 

 
 
>>> Ecstasy, a szeretdrog <<<
ppnqdd2019. június 10. 01:36
 
 
Szia, gyak. az ég világon bármi beszennyezhetni, ami rá tud menni és rajtamarad, de sokkal gyakoribb, hogy a gagyi tablettákba rossz minőségű anyagokat kevernek. A tablettainfó oldalak alapján viszont mostanában elég minőséginek mondható a piac, mert viszonylag olcsón legyártják nyugaton. Ennek ellenére tesztelni érdemes reagenssel, hacsak nem vagy jó a minőségi tabletta ránézés alapú felismerésében.

A dezodoros esetet vizsgálva: nem gondolnám, hogy extrém veszélyes anyagok lennének benne, hiszen akkor egy borotválkozás utáni véletlen használat esetén megölné a felhasználóit. A dezodorok alapanyagai általában a denaturált szesz, ami elvileg tartalmazhat metanolt, ami elég mérgező, de pipere termékek esetén elég kicsi a gyakorlati valószínűsége a termékekben, továbbá egyéb illékony szerves oldószerek. A kulcs itt az illékonyság, vagyis, hogy ha kiteszed friss levegőre, némi idő alatt elpárolognak. A legkellemetlenebb az esetlegesen nem illékony illatanyag lehet, de ezek is nagyon ritkán számítanak kis mennyiségben méregnek, mondhatni soha.
Ha biztos akarsz lenni, keress rá a deo összetevőire a google-ban és írd be mellé, hogy toxicity vagy ld50. Egyik se lesz túl alacsony szerencsére.

Remélem kimerítő válasz volt :)
 

 
 
>>> Ecstasy, a szeretdrog <<<
KazBrekker62019. június 9. 15:59
 
 
Sziasztok!
Lehet, hogy buta kérdés, de milyen vegyületek, anyagok szennyezhetnek be egy felnit? Ha egy dezodorból "ráfolyt" a cucc, mert a kupakban volt például a tabi, az mennyire van rá hatással?
 

 
 
>>> Ecstasy, a szeretdrog <<<
Fotinó2019. január 26. 11:12
 
 
Azt olvastam, hogy alacsonyabb 80mg alatti dózis esetén, nem volt akkora terápiás hatása, mint 80-125mg között.

Ez a MAPS a 3.ik fázist kezdi meg, ami azt jelenti, hogy ha vége ennek a fázisnak és az eredmények kimutathatóan jobbak, mint más kezelés esetén, akkor ez a fajta terápia elfogadásra kerül, asszem 2021 körül, de csak olyan PTSD alanyoknak egyelőre, akik minden más kezelésre nem reagáltak. Viszont ez utat nyithat később általánosabb célú pszichoterápiára, ha már a köztudatba elfogadásra került és több tapasztalat áll rendelkezésre.
 

 
 
>>> Ecstasy, a szeretdrog <<<
fL3x2019. január 25. 10:36
 
 
sleepwalker:

Nem volt szinti másnap úgymond, de ezt egyén válogatja.
Dupla ekkora mennyiségnél nálam érezhető a kémia utóhatása.
Terápiás felhasználásra ha jól emlékszem még ennyit se szoktak adni,
50-100mg.
 

 
 
>>> Ecstasy, a szeretdrog <<<
sleepwalker2019. január 24. 19:46
 
 
fL3x:

Érdekes élmény lehetett, amit leírtál. Nem próbáltam így, mert valahogy nehéz volt elképzelni, hogy közben nyugton tudjak maradi, ráadásul egyedül. Bár én egyszerű bulis alkalmak után is egy ideig nyitottabbnak éreztem magam, gondolom ez megfelelő szakemberrel támogatva jóval eredményesebb is lehet.
Egyébként a pozitív utóhatások mellett így mennyire jelentkeztek a kevésbé kellemesek?
A MAPS pl. állítólag azon dolgozik, hogy gyógyászati célra használhassanak MDMA-t (PTSD-re és szorongásra főleg), de erről azt hiszem volt már szó itt.:
https://maps.org/research/mdma
 

 
 
>>> Ecstasy, a szeretdrog <<<
sleepwalker2019. január 24. 18:44
 
 
Komolyra fordítva: Sajnos elég jellemző mostanában az a fajta "vitakultúra", ha valakinek más a véleménye, az "lúzer", vagy legalábbis idióta. Ezen az oldalon eddig ez nem volt jellemző, ne menjünk már el ebbe az irányba.
Egyébként értem amit írsz subfish, ha normális mennyiségekkel számolsz a kóla sem egy eget verő összeg egy estére. Ha elmész bulizni és mondjuk iszol rendesen, könnyen elversz jóval többet is, mint 1-2 bogyóra, fél kólára költenél. Én az élményhez viszonyítva érzem soknak. Egyébként két teljesen különböző dologról beszélünk, inkább "ízlés" dolga ez.
Aki jóban van a pszichedelikumokkal, azoknak úgy vettem észre jobban bejön az eki buliban. Mondjuk az sem mindegy, hogy goa buliba mész, vagy pókerpartyra a haverokkal. Ha azt szereted, ha 110%-ban nálad a kontroll és képben vagy, akkor nyilván a kóla a nyerő. Vagy ott a metilon, valahol félúton a kettő között :). Lehet az közelebb van az ideálishoz, mint a másik kettő.
 

 
 
>>> Ecstasy, a szeretdrog <<<
sleepwalker2019. január 23. 18:45
 
 
subfish:

Meglehet, a kólások miatt viszont megbetegszenek az angolnák. :(

https://index.hu/techtud/2019/01/23/a_vizben_levo_kokaintol_hiperaktivva_valnak_az
_angolnak/

 

 
 
>>> Ecstasy, a szeretdrog <<<
megauto2019. január 20. 15:39
 
 
Kiváncsi lennék miért mondja ezt az ismerösöd az mdma fogyasztókra. Ez a kijelentése már nekem mindent elmond az ismerösödröl, de ne haragudj meg érte :)
 

 
 
>>> Ecstasy, a szeretdrog <<<
subfish2019. január 20. 15:32
 
 
Erre azt mondta az egyik ismerősöm, hogy az mdma lúzereknek való.
 

 
 
>>> Ecstasy, a szeretdrog <<<
megauto2019. január 20. 14:58
 
 
Na akkor nem én vagyok az egyetlen, akinek nem jön be kóla. Nagyon régen amikor még nemtudtam hozzájutni, mindenki aki próbálta ódákat zengett róla, hogy a kólánál nem létezik jobb szer. Amikor hozzájutottam akkor meg vártam azt a hűdenagy hatást, de hát nem nagyon jött. Elsö 1-2 utcátol éreztem valamit, de semmi, közel nem adott nekem olyat mint egy jó speed pl. 3-4 utcátol meg csak lehuzódtam az életröl, befordultam. Több helyröl is teszteltem, szóval nem a minöséggel volt probléma, egyszerüen ez nem az én szerem. Rajtam kívül akiket ismerek mindenkinek bejön, arra esküsznek, hogy alkohollal a legjobb kombó. Hát nemtudom, lehetne akármilyen jó is, de azért 25-30 ezer nagyon sok.
 

 
 
>>> Ecstasy, a szeretdrog <<<
fL3x2019. január 19. 20:20
 
 
Volt egy bizarr élményem mdmaval, mármint a felhasználási mód szerint.
Eléggé magam alatt voltam, a külvilág és a belső énem nem voltak harmóniába, vagy hogy másképp mondjam háborúba voltam a világgal, utáltam, és az hasonlóképp viszonyult felém.
Akkor az egyik este betoltam este 8 körül 110 mg ot , de nem bírtam és nem is akartam jól érezni magamat, beraktam pár zenét, de az is zavart, szóval lekapcsoltam a villanyt, zene ki és lefeküdtem. Pörgettem belül a napi konfliktusos helyzeteket, mikor mi akadt meg bennem és miért.
A szer segítsége az volt, hogy teljesen másképp tudtam értelmezni a helyzeteket és végül is valamilyen szinten utána kitörtem a negatív loopból és kicsit kintebb tudtam élni az életemet, ahol több a levegő magamnak is másoknak is és a kettőnk közötti térnek is.
Nyilván ne képzeljetek el 180 fokos fordulatot, azóta is úgy látom magam kívülről hogy az átlagnál zártabb vagyok érzelmileg, érzelmi megnyilvánulásilag, de magamhoz képest kevésbé szigorú mint azelőtt...

Ez nekem ilyen terápiaMDMA volt magic nélkül.
(egyébként 3-4 óra forgolódás "agyalás" után tudtam is aludni, nem tabletta volt, hanem MDMA kristály.)
Viszont az érzelmi eldugulásokat kitisztította, nyilván az ilyennek a jövőben főleg szakemberrel lenne sok haszna a társadalomba is, meg mintha kutatások is elindultak volna ebbe az irányban a tengerentúl is pár évvel ezelőtt, trump óta nem tudom folytatódtak e ezek.
 

 
 
>>> Ecstasy, a szeretdrog <<<
fL3x2019. január 19. 16:33
 
 
Ezek szerint tényleg nagyon mások vagyunk, kólából egész estére 500 mg?
Szerintem 45 percenként erős redose inger keletkezik, kémiailag is igazolható a mechanizmus - bár én ebbe nem vagyok annyira jártas- saját tapasztalat alapján is.
Nekem a legnagyobb csalódás kb... Ahhoz képest hogy a magukat világ császárainak gondolt pénzes emberek eledele ez, engem egyáltalán nem igazgatott fel, kb anno mephedrone nagyobbat tolt. 100-120 mg nál stimuláns tisztaság, éberség, nem olyan szétszórt mint nálam a spuri, de azért fizetni hogy "józan " legyek + egy kis jóérzés fél órára?
hmmm.. Nem...
Gomoas testeren magas hatóanyagtartalmat mutatott a tester, tehát nem csak elviekbe volt minőségi.
Bár az igaz hogy másnaposság nincs tőle, ezt nálam is így volt.

Eki meg az varázslat, tényleg . Valószínűleg nem véletlen van a pszichedelikumok határmezsgyéjére sorolva.
Zene, érintés, szeretet tényleg más mint ahogy addig az ember tapasztalhatta.
Érzelmi hallucináció, de szép és varázslatos.
Másnap meg tud borítani, de ha moderált a dózis nem 5-6db 250 mg os tabikat eszik az ember hanem mondjuk 2-3db 125-150 mg os at akkor azért a súlyos megzuhanás is elkerülhető, legalábbis nekem ezek a tapasztalataim.
 

 
 
>>> Ecstasy, a szeretdrog <<<
subfish2019. január 18. 03:10
 
 
Hát nem tudom... én kóla utàn sose voltam olxan rosszul, mint eki utàn. Összehasonlíthatatlan a kettő. Plusz eki utàn ugye egy hèt minimum mire a szerotoninszinted helyreàll. (Nagyjàból!) Kólàból ha jót veszel 250 miligrammal elvagy egèsz este, de ha mohó vagy se kell több 500 mg-nàl. Lehet szàmolni, plusz mèrlegelni, hogy mi éri meg jobban...
 

 
 
>>> Ecstasy, a szeretdrog <<<
folydogáló2019. január 17. 21:34
 
 
Köszönöm a válaszokat, illetve a tanácsokat! :)
 

 
 
>>> Ecstasy, a szeretdrog <<<
sleepwalker2019. január 17. 18:42
 
 
A kóla engem valahogy sosem győzött meg igazán. Ha arra jársz, amerre terem, azt az árat még megéri, de máshol (itthon) szerintem brutál túlárazott és nem is valami nagy szám. Annyiból jó, hogy ha ésszel csinálod nem leszel használhatatlan utána. Egyébként ha jól tudom, az eki sem annyira neurotoxikus, ha nem marékszámra eszed. C,d vitamin+kalcium, magnézium jót tesz előtte/utána, vagy valami jó multivitamin, ahogy ppngdd írta. Közben izotóniás ital. Bubis dolgokat ne igyál közben. Utána esetleg egy gyógysör, abban van ásványi anyag :D. Anno a másnapokra egy kis kratom+zöld csodákat tett. Vagy csak kajálj egészségesen, az sosem árt.
 

 
 
>>> Ecstasy, a szeretdrog <<<
ppnqdd2019. január 17. 11:14
 
 
subfish xD, a kólának is megvannak a maga hátulütői, pl. ad a szívnek.

folydogáló,
én a q10-től valamiért alapjáraton is fosul vagyok, azt nem javaslom, viszont a nagy dózisú multivitaminokat mindenképpen + ásványi anyagok.
A citromfű teáról olvastam még rendes tudományos kísérletet, amiben patkányok agyán kimutatták, hogy jelentősen csökkentette az MDMA neurotoxicitását. Van viszont benne valami nagyon minimális MAOI, ami miatt óvatosan a kísérletezgetéssel, de azt olvastam, hogy az tényleg jelentéktelen.

Amúgy meg senki ne fogyasszon semmi illegálisat, akkor nem kell helyreállítani utána a szervezetet :).
 

 
 
>>> Ecstasy, a szeretdrog <<<
subfish2019. január 17. 02:58
 
 
Szippantsatok kólát, attól agykárosodásotok sem lesz, ellentètben az ekivel...
 

 
 
>>> Ecstasy, a szeretdrog <<<
folydogáló2019. január 16. 22:03
 
 
Sziasztok!

Mdma használata esetén milyen mennyiségű/összetételű táplálékkiegészítőket ajánlatos szerintetek használni (alfa liponsav, c vitamin, q10, stb..), s milyen időzítéssel?
Találtam több forrást is a neten, de eltérő információkat tartalmaznak. Ha esetleg valaki tapasztaltabb, vagy hozzáértőbb a témában, szívesen venném tanácsát.
Köszi előre is!

 

 
 
>>> Ecstasy, a szeretdrog <<<
sleepwalker2019. január 16. 19:24
 
 
ppngdd:
Pontosan, talán annyi különbséggel, hogy ekinél valamennyit tudsz kompenzálni a hangulaton mennyiséggel, ha nincs az a nagy varázs. Viszont ha az nem volt meg, - és ezzel lehet egyedül vagyok - akkor további adagokkal sem tudtam már előcsalogatni. Úgy is jó volt persze, csak az a felhőkön járós, zenében elveszős, minden a legnagyobb rendben van érzés része maradt el. Pont ami a legjobban bejött benne :D.
Deadness: Bölcs döntés, mostanában már nekem is csak a kratom "adhat erőt és mindent lebíró akaratot" :). Na jó, azt az évi 1-2 utazást leszámítva. Az RC őrületből kiszálltam, mikor bannolták a metilont és a 4-mmc-t hál'Istennek. Kivételt csak a már szintén c-listás LSD analógok miatt tettem, azt nem is bántam meg. Mondjuk sosem jöttek be igazán a csak stimuláló dolgok.
 

 
 
>>> Ecstasy, a szeretdrog <<<
ppnqdd2019. január 16. 18:10
 
 
Na, végre megjelent pár hozzáértő arc. Jó vélemények, egyetértek.
Deadness:
azt hallottad, hogy mostanában a csapból is eki folyik? Nagyon nyomják a nyugati laborok.

sleepwalker: ahogy írod, az eki kicsit olyan, mint egy stimuláns + egy 2c pszichedelikum keveréke, kell hozzá hangulat, na meg gyomor.
 

 
 
>>> Ecstasy, a szeretdrog <<<
Deadness2019. január 16. 15:20
 
 
A receptorokra gyakorolt hatással egyet értek, a dopaminos/noradrenalinos pörgés rossz és lényegében az RC-k többsége, de még a kokain is csak ennyit tud szerintem (nálam legalábbis biztos).

A methylone volt valamelyest kiegyensúlyozottabb, abból is csak a barnás, ami érdekes módon nagyon hasonlít az MDMA kristály színére. Na meg persze a 4-mmc.

Rettenetesen sok rc-n vagyok túl, évekig nyomtam magamba mindent, amit csak lehetett (kivéve pyrrolidineket) és az összes szart odaadnám egyetlen jó MDMA élményért.

Abban kevésszer volt részem, de mindig fantasztikus élmény volt, és a set/setting sem befolyásolt annyira.

Ui.: már évek óta tiszta vagyok hála az égnek, a Kratom az egyetlen. :)
 

 
 
>>> Ecstasy, a szeretdrog <<<
sleepwalker2019. január 15. 20:16
 
 
ppngdd:

Nehéz összehasonlítani, mert embere válogatja, mit jelent számára a jó rekreáció. Én úgy gondolom, hogy az ekit meg kell tanulni "jól" használni, ellenben a katinonok kb hozzák ugyanazt a hatást alkalomról alkalomra. Utóbbiakkal jobban képben maradsz valószínűleg, ha normális mennyiséget fogyasztasz. Ha olyan helyzetben/buliban vagy, ahol teljesen el tudod engedni magad, akkor viszont szerintem nem kérdés melyik a nyerő. Akkor az sem zavaró, ha nagyon el vagy varázsolva és két egyjegyű számot sem tudsz összeadni fejben :). Az MDMA élmény inkább trip, mint sima buli, ezért a set-settingnek jóval nagyobb szerepe van, mint pl a metilonnál. Sőt még talán némelyik hallucinogénnél is szeszélyesebb ilyen szempontból. Előfordult már , hogy egy brutál jónak mondott bogyóval, tökéletes set-setting mellett csak úgy elvoltam, de nem volt semmi extra. Aztán a következő alkalommal ugyanezzel, teljesen elcseszett körülmények között (fesztivál sokadik napján fáradtan, jött egy jó kis váratlan lehűlés, felhőszakadás és emiatt a fedett részeken tömegnyomor) az eddigi egyik legjobb bulim lett mégis belőle - sikerült teljesen "elveszni" a zenében és úgy tűnt ennél jobb már nem is lehetne :). Lehet, hogy az MDMA-nál a csillagok állása is számít a set-setting mellett.
 

 
 
>>> Ecstasy, a szeretdrog <<<
ppnqdd2019. január 2. 08:30
 
 
Sziasztok!

Kicsit tudományosabb téma, hátha valakit érdekel. Megint vitatkozgattam haverokkal arról, hogy vajon az MDMA az MDA vagy a katinonok jobb rekreációs szerek/eufóriánsok. Bár az élmények már elég régiek, engem az eki mindenhatóságáról a mai napig nem sikerült meggyőzniük az embereknek. Mások beszámolói alapján is én valahogy túl agyleolvasztósnak, túl szétvágósnak érzem, míg más szereknél sokkal kontrolláltabb a gondolkodás, az érzékelés stb és nem annyira "elveszős". Felmerült az is, hogy mellékhatások tekintetében mennyire rossz/jó az eki az MDA-hoz vagy pl a mefedronhoz képest. Párszor fejtegettem már itt, de most újra átnézegettem az affinitásos összehasonlításokat és újra arra jutottam, hogy a szubjektív érzéseimmel ellentétben egyszerűen az eki a tökéletes rekreációs szer. Ugye van egy olyan mondás, hogy az eufóriát a szerotonin, a dopamin és a noradrenalin együttes jelenléte okozza. Ugye emiatt van, hogy plain pörgetőből rengeteg van, de ekihez hasonlóból nagyon kevés. És az MDMA-nál ez az arány majdnem tökéletesen 1:1:1. Ebből olyasmi következik, hogy ha beveszel x mg-ot és érzed a hatást, az mellett nem fog semmilyen felesleges dopaminos vagy noradrenalinos pörgést okozni mellékhatásként (magas vérnyomás, pulzus, szívproblémák..)
Az MDA-nál és a katinonoknál ez az arány egyre romlik (szertől függ persze, de) általában a dopa/norad irányába. Ez azt jelenti, hogy ha beveszel belőlök annyit, amennyi hasonló hatást ad, mint az MDMA, akkor több lesz a mellékhatás mellé. Igazán azzal lehet elcseszni, ha valami gagyibb stimulánssal próbálsz jó érzést elérni, aminek nem is nagyon van szerotonin hatása, de dózolgatod, hogy meglegyen az érzés. Ebből szoktak aztán a halálesetek lenni.
Ez persze megint csak egy elméleti fejtegetés, mert a valóság általában jóval összetettebb. Simán előfordulhatna, hogy egy tökéletes 1:1:1 hatású szer azonnal megöli a fogyasztót a még apróbb részletekben való különbözősége miatt, mint ahogy az sem igaz teljesen, hogy csak a dopa meg noradrenalin túlmenés tud szívproblémákat okozni, a szerotonin receptorok ingerlésének rossz kombinációja is tud.
 

 
 
>>> Ecstasy, a szeretdrog <<<
MrRobot112018. június 4. 09:19
 
 
Igen, ez nyilván időigényes, és nagy feladat főleg egy olyan beállítottságú környezetben amilyen Magyarország, ahol szerintem nem is túl nyitott alapvetően erre az irányra a társadalom.

Az RC vonalat külső szemlélőként követtem csak nyomon, haverokon keresztül, értem mire gondolsz. :)
 

 
 
>>> Ecstasy, a szeretdrog <<<
ppnqdd2018. június 2. 20:26
 
 
MrRobot11

Persze jó lenne, de sok idő kellene hozzá, hogy az emberek megtanuljanak bánni velük a hosszú tiltás után. Tuti lenne egy ilyen elég durva átmenet, mint amit az RC jelenség produkált a csúcsidején, nem tudom, vágod-e, na az nem volt semmi, sem itt a fórumon sem a sürgősségi ellátásokon, legalábbis az eü-s hallott storyk alapján, ja persze és én is megéltem egy-két dolgot anno :D.
 

 
 
>>> Ecstasy, a szeretdrog <<<
MrRobot112018. június 2. 18:19
 
 
( Reply to #7726 post in Ecstasy tabletták topic )

Hát igen, elég nagy az ismerethiány ezen dolgokkal, de azért megjegyzendő hogy pont például ennek kapcsán szokott felmerülni az a vita, hogy a dekriminalizálás, és a másabb hozzáállás a "drogokhoz" többet érne mint a tiltás.
Sokkal fontosabb lenne az ártalomcsökkentés. Ha kevésbé lenne tabu a tiltás miatt, akkor többet lehetne róla beszélni, olvasni, informálódni és kevesebb felelőtlen használathoz vezetne valószínűleg.

Például egy kezdő kötelezőolvasmány lenne mindenkinek: https://rollsafe.org/ :)

Az emberek nagy része még azzal sincs tisztában, hogy legálisan beszerezhetőek teszt kit-ek és, hogy kellene őket használni.
 

 
 
>>> Ecstasy, a szeretdrog <<<
newseewhoshe2018. április 24. 12:45
 
 
Szín: pink
Logó: transformers /optimus prime
Forma: fej

Találkozott már valaki ezekkel a paraméterekkel bíró rikító pink színűvel? Nem találok sehol semmit róla, amit találtam az színben meg nem hasonlít.
 

 
 
>>> Ecstasy, a szeretdrog <<<
ppnqdd2017. november 25. 10:54
 
 
Különbségek az MDMA és a Mefedron között jól láthatóan:

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3246659/bin/bph0164-1949-f2.jpg
 

 
 
>>> Ecstasy, a szeretdrog <<<
Bloomsbury2017. június 28. 11:10
 
 
Köszönöm a segítséget =)
Én nem a 200asok bandájában tartozom xD én a 100tól is hányok, szóval én ilyen 70-80 közé szoktam belőni az MDMA-t is.
 

 
 
>>> Ecstasy, a szeretdrog <<<
PostMan2017. június 26. 14:18
 
 
Ilyet talán felelőtlenség mondani hogy mehet belőle több, főleg, hogy hallok ilyeneket hogy 200mg emmával nyitnak egy estét... Szóval csak ovatosan, de szerintem egy biztonságos jó szer, ésszerű adagokkal, meg ha tényleg az...
 

 
 
>>> Ecstasy, a szeretdrog <<<
PostMan2017. június 26. 14:14
 
 
Hát a metilon(bk-mdma) az fogyasztható! :D
Adagolása kb mint az mdma-nak, talán kicsit mehet belőle több. (200mg) Hatása is hasonló, talán még egy fokkal jobb, nem annyira van az az oroszklánokkal bírkózás az elején. Már amenyire'12-ből emlékszem.
 

 
 
>>> Ecstasy, a szeretdrog <<<
Bloomsbury2017. június 22. 17:37
 
 
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy MDMA címszó alatt vettem valamit.. fehéres a színe (off-white) és elvileg nem ilyen EU beli cucc. De csak csak nem hagy nyugodni ez a szín dolog, pláne hogy volt aki tesztelt és úgy jött vissza a teszt, hogy methylone. (ezt már csak vásárlás után tudtam meg)
Jelenleg nem tudom tesztelni, így az a kérdésem, hogy mégis mit kell tudni (gugliztem, nem segített) a methyloneról azon kívül, hogy hasonlít a hatása az MDMA-ra de mégsem úgy adja.? Dobhatom ki az egészet vagy fogyasztható(ha igen, mint az MDMA)?
 

 
 
>>> Ecstasy, a szeretdrog <<<
Én+te+ö=gén2017. május 28. 09:56
 
 
Luki001:

Eltarthatóság
Az eltarthatóságra vonatkozóan nincsen pontos módszer, amivel ki lehetne számolni egy anyag "szavatossági idejét". Az általános szabály: minél hűvösebb, sötétebb, szárazabb és légmentesebb helyen tárolsz egy vegyületet, annál tovább áll el. Tehát: hűtőszekrény, mélyhűtő, alufólia, frissentartó fólia, újrazárható tasak, filmesdoboz, szilika gél, vákuum, védőgáz (pld. N2O), stb. segítenek.

https://www.daath.hu/showText.php?id=155#eltar
 

 
 
>>> Ecstasy, a szeretdrog <<<
Luki0012017. május 16. 11:00
 
 
Valaki tudja hogy kb. mennyi ideig all el az Extasy?Mennyi ido utan veszit az "erejebol"?Ha hutuben tarolja az ember tovabb all el? Akar fel evig lehet tartos?
 

 
 
>>> Ecstasy, a szeretdrog <<<
jozso0692016. november 26. 09:46
 
 
Zöld Aston Martin
felezös
téglalap

nem rossz kis tabi.. mint mindeggyikbe ebbe is van egy kis +.
felezős kezdöknek.
Bulizni még nem volt szerencsém elmenni vele . :D
megfelel az elvárásoknak !! :D
10-7
 

 
 
>>> Ecstasy, a szeretdrog <<<
ppnqdd2016. augusztus 23. 15:20
 
 
Katinonok alatt a 2010-es slágereket értem, nem az MDPV-t, azon van egy elég egzotikus gyűrű. Az MDMA egyszerűen sokkal mentális csavarósabb mondjuk a mefedronhoz vagy a metilonhoz képest, de ez nem is csoda, ha az SND arányokat nézzük, elég magas az S. Én elhiszem, hogy sok embernek bejön, de én nagyon utálom, amikor az érzékelésembe ennyire tisztán belenyúl valami. Nem szeretem elveszteni a kontrollt. Mefinél sokkal inkább ez a szuperhero, nagyon tiszta vagyok, nagyon ott vagyok állapot volt, ami szerintem nem hasonlít erre. Egyáltalán nem biztos, hogy az fizikailag könnyedebb a testednek, lehet ugyanezek a szerotonin hullámok megtörténnek, csak közben tolja alá a dopamint, ami miatt magabiztosabbnak érzed magad, nem tudom.
 

 
 
>>> Ecstasy, a szeretdrog <<<
sleepwalker2016. augusztus 23. 10:50
 
 
Postman:
Lehet hogy igazad van, annyira nem vagyok szakértője a témának. Így értettem a katinonokat:

"What are cathinones? The chemical ‘cathinone’ is a naturally occurring stimulant drug found in the plant, Khat.
Cathinones are the family of related chemicals, including cathinone and many synthetically produced chemicals, like mephedrone, methylone (M1) and MDPV. Cathinones are ‘cousins’ of the amphetamine family of drugs"

 

 
 
>>> Ecstasy, a szeretdrog <<<
PostMan2016. augusztus 23. 10:38
 
 
Na, elfogunk veszni a fogalmakban már látom. A kationon alatt mit értesz? A mefedront, methylont meg ilyeneket? Ez a katinon kifejezés nem ilyen véletlenül köztudatbakerült óriásibaromság volt? "A katinon, vagy benzoletánamin egy monoamin alkaloida, amely a kat (latinul: Catha edulis) nevű, cserjeszerű növényben található." wiki.
 

 
 
>>> Ecstasy, a szeretdrog <<<
sleepwalker2016. augusztus 23. 10:32
 
 
Ez furcsa, nálam pont fordítva történt: a katinonok után maradt egy üres stimuláló hatás, ami zavaró volt, mert még sokáig nem hagyott aludni, pedig már nagyon szerettem volna. A nem túlzásba vitt MD-nek nálam a lecsengése is kellemes (pont ez a relaxált, minden a legnagyobb rendben fíling, amit írsz a katinonokról), ez után meg simán tudnod kéne aludni. Magas vérnyomást és lejövetel után több óráig megmaradó stimuláltságot soha nem tapasztaltam MDMA-nál. Lehet tényleg valami más probléma lesz ott. Vagy nem lehet, hogy nem az volt, ami?
 

 
 
>>> Ecstasy, a szeretdrog <<<
PostMan2016. augusztus 23. 10:28
 
 
"Figyeljétek meg egyszer az eki lecsengését, amikor már csak a perifériás hatások vannak, rohadt kitartóan tolja a stimulációt akár még 8-10 órán át és sose hagy egy kis nyugtot sem."

Mi az az eki? Mert ha mdma tablettát értesz alatta, akkor nem igazán igaz, amit írtál. Amikor vége a hatásnak könnyen eltudok aludni mindig, ehhez hozzátartozik nyílván az éjszakai használat, és reggelre fáradt vagyok, de ha napközben csinálom akkor is ilyen t+6 (még a kétrórás huncutkodó afterglowot azért megszavazzuk) óránál már max egy kis szedáltságot (lefáradtságot) érzek. De 8-10 órás stimuláció... az valamivel "szenyezett".

Beta-ketone-oknál gyorsabb ez a folyamat. Nem vágom annyira a a kémiát, de az mdpv-t például nem ide szokták sorolni? Mondjuk ezt a szert annyira nem ismerem, csak az extremitásairól hallottam, ha normális mennyiségről van szó lehet, hogy még igazad is van. Mondjuk az erowid azt írja, hogy after effects 2-48 óra, az elég tág, gondolom akkor dózis függő lesz.
 

 
 
>>> Ecstasy, a szeretdrog <<<
John002016. augusztus 23. 08:42
 
 
Megint előjött az egészségügyi parád?
Régen amikor használtam ezt-azt az utóbbi időbe nálam is előjött ezt frontinnal le tudtam küzdeni...
 

 
 
>>> Ecstasy, a szeretdrog <<<
ppnqdd2016. augusztus 23. 05:01
 
 
Kicsit jegeljük amúgy a témát, vegyétek úgy, hogy ez nem volt végső konklúzió, csak észrevételek, felmerült bennem, hogy lehetett némi fizikai/testi problémám, ami az adott helyzetben rontotta az egész élményt.
 

 
 
>>> Ecstasy, a szeretdrog <<<
ppnqdd2016. augusztus 23. 00:39
 
 
Amúgy nekem a metkatinon alap valahogy sokkal természetesebbé teszi. Figyeljétek meg egyszer az eki lecsengését, amikor már csak a perifériás hatások vannak, rohadt kitartóan tolja a stimulációt akár még 8-10 órán át és sose hagy egy kis nyugtot sem. A beta ketonoknál viszont sokkal gyorsabb ez a folyamat és ha nem dózolsz rá, nem érzed azt, hogy olyan nagyon sokáig terhelne.
 

 
 
>>> Ecstasy, a szeretdrog <<<
ppnqdd2016. augusztus 23. 00:25
 
 
Ez az 50 is elég komolyat odatett a keringésemnek már az onset alatt, szerintem a metamf csoport miatt. 110/70 körüli az alap vérnyomásom, kapásból felment 160/85 fölé, ami elég aggasztó, persze ebben biztos benne volt egy kis önfigyelgető pánik is. Persze valószínűleg a mefi sem tett sokkal jobbat, csak az emlékek szépítik meg. Az viszont tényleg elvitathatatlan a katinonoktól, hogy ott ezeket az erős szerotonin flesseket nem érzed, amik rápánikoltatnak bármire is, csak tolja a darálást, jól érzed magad, aztán bamm levág. Én a hatóidő és a gyors onset miatt is jobbak arra, ha valaki csak jól akar lenni. Az MDMA-nál, mondjuk 150mg-ot bevéve egyszerűen nem tudok elképzelni normális funkcionalitást, max azt, hogy olvadozol, mint egy fagyi a reflektor alatt. Hát szex szempontjából nekem megint csak nem, hiába állítja shulgin váltig a fenetilaminjaira, hogy mennyire jó afrodiziákumok, egy kis megszokás után inkább csak módosítja, vagy érdekessé teszi, de nem az a tiszta vágykeltő. Ha olyat keresünk, akkor metilon :).
A katinonok egyszerűen jobbak a tiszta rekreációra, a beállós fless érzésre, viszont nagyon buta szerek, emiatt is lettek azonnal mainstreamek és emiatt sem fogja őket komolyabban elismerni mondjuk egy nagyobb odafigyelést igénylő szereket fogyasztó közösség.
 

 
 
>>> Ecstasy, a szeretdrog <<<
sleepwalker2016. augusztus 22. 22:07
 
 
ppngdd:
50 mg-tól ne is nagyon várj varázst szerintem, ilyen mennyiségnél nálam is kb egy enyhe csavarós-szédelgős valami van, amit leírtál. Ahhoz, hogy jó legyen, nekem kell min, 100-120 mg, azalatt ilyen enyhén pszichedelikus, de igazából inkább furcsa, mint kellemes állapot jelentkezik. Anno én a metilont próbáltam katinonok közül, ami szerintem ért is valamit, de azért jobbnak azt sem mondanám. Inkább könnyebben kezelhető és erőltetetten pozitív, kevésbé set-setting függő. Én szeretek elvarázsolódni és azt viszont egyik kationon sem tudja úgy, mint az MDMA. A lényeg annyi, hogy szerintem ilyen mennyiségből ne vonj le messziremenő következtetést :).
 

 
 
>>> Ecstasy, a szeretdrog <<<
PostMan2016. augusztus 22. 16:34
 
 
Érdekes, amit írsz, kicsit kötekedésnek fog tűnni, kákán csomótkeresésnek, de hogy érted azt pontosan, hogy "lealázza az ekis varázst"? Ok. mindig mondják, hogy "fú ha még nem próbáltad a kristályt" meg ilyenek, ... én azt állítom, hogy egy jó tiszta laszti, és kristály között semmi különbség nincs. Miért is lenne?
Egyébként megértem, hogy nem tetszett. Én úgy vagyok vele, hogy minél tovább nem csinálom, annál inkább megkivánom, aztán jön az, hogy "Ó, ez még mindig oylan, mint volt". És nem rossz, de nem is az a valami, ami nagyon kellett :D

Egyébként mellékhatásként nálad nem jelentkezett extrém kangörcs? First usereknél "mindig szokott lenni". Mondjuk, _ha már ekiztél, akkor nem értem, miért írod ezt, hogy életed első próbája. Meg hogy te éreztél különbséget? Hogyan?

Én a kólával tudnék párhuzamot vonni. Mindenki odáig van, hogy hú, szívjunk még, nekem meg zsibbad az orrom meg kicsit dobog a szivem, bizonyos dózis fölött föl kell álljak és körbe-körbe járkáljak, de nem hat meg a dolog :D Mondjuk tisztán még soha nem próbáltam, egyébként azt mondják, hogy a kóla, ha nem vegyited semmivel "nagyon durva". Erről azt gondoltam először hogy ostoba multitoximán hozzáállás, (és nyilván tényleg az) viszont részben van benne realitás, hogy kellenek néha "fékek és ellensúlyok".

Most inkább nem részletezném, hogy milyen kombókban/szituációkban próbáltam kólázni, mert egyrészt elveszíteném a tudatos szerhasználó címemet, (haha) másrészt offtopic.

Ez a kurvaszar jelző azért elég fura :D Meg a közelébe sem ér a mefedronnak.... Nemár? Az a félórás önmagát kajáltató hatás tényleg jobb? Nem csak azt az eltelt 4 évedet sírod vissza? :D
 

 
 
>>> Ecstasy, a szeretdrog <<<
ppnqdd2016. augusztus 22. 15:02
 
 
Sziasztok! Na volt egy életem első próbája, kb 50mg-mal és kövezzetek meg de ultraszar volt. A kémiai szerkezet, a beszámolók meg az emberek tekintete alapján, akiket korábban láttam nagyjából ilyenre számítóttam, de vártam valami óriási pluszt, ami miatt lealázza a katinonokat, az ekis varázst, amiről mindenki beszél.
Na most, ha valaki tapasztalt shulgin körökben, annak a hatás nagyon gyorsan leírható: olyan mintha pároztatnák valamelyik 2c-t a metamfetaminnal és kivágnánk a nagyon erős halu részeket. Pontosan, mint egy pszichedelikus metamfetamin.
Ha valaki ilyen hullámokban jövő csavarós szerotonin flessekre vágyik egy kis metamfetaminos szívdobogtatással, akkor annak tökéletes. Én rohadtul utálom a 2c-ket is, olyan mintha az ember el akarna ájulni éppen
Az egyetlen pozitívum benne talán az a kis clean state, ami a peaknál van.
De az egész sehol nincs a katinonok tiszta stimuláns nyugalmához képest, főleg nem említhető egy lapon mondjuk a betiltott mefedronnal.

Szerintem az MDMA egy ugyanolyan pszichedelikum, mint az összes többi 2c fenetilamin, komoly mentális stabilitás kell hozzá és egyáltalán nem adja a gondtalan well beeing érzést. 600% overhyped.
 

 
 
>>> Ecstasy, a szeretdrog <<<
uncensored2016. augusztus 1. 01:02
 
 
Valahol olvastam, hogy az ekis 'kérődzésre' jó megoldás lehet a magnézium tabletta. Van ebben valami? Milyen egyéb megoldások léteznek? SWIM sokat küszködik ezzel az önkéntelen állkapocs-mozgással, ami gyakran szermentes állapotban is jelentkezik.
 

 
 
>>> Ecstasy, a szeretdrog <<<
MZ/X2016. július 22. 22:11
 
 
Igen, ebbe a hibába belefutottam már én is amikor kezdő koromban. Egyik alkalommal nem volt nagyon hatása a dolognak, csalódott voltam, ezért máskor dupláztam....
Amiből kettőt vettem be kb dupla annyi hatóanyag is volt benne tablettánként, tehát bevettem az "előrt" adag 4szeresét.Hát tesó... Rohamokban jött rám a para, folyton miattam kellett h megáljunk mert nem bírtam menni.Hideg tél volt de én egyszál pólóban voltam,mert nembírtam máskogy meglenni. És a többi dolog, hogy milyen gusztustalan állatmód viselkedtem egész este. Több szó mint száz, nem ajánlott, inkább feleket egyél szépen apránkét, élvezd ki, így elfogyhat 4 is egy este. Ha sokat egyszerre eszel nagyon feldob de nagyon le is basz.
 

 
 
>>> Ecstasy, a szeretdrog <<<
OnlyEki2016. július 22. 14:26
 
 
Azért gondoltam, hogy indításként másfél, mert van hogy nekem az egy is alig ad valamit, multkor is mikor beadta, rá már fél óra múlva semmi sem volt. (A cucc teljesen jó volt.) Tartja a mondás, mindig az első a legjobb, és olyan már sosem lesz, de azért hátha, elsők között volt hogy egy lasztitól képes voltam lefeküdni az utcán akár. :D Most meg már semmi..
 

 
 
>>> Ecstasy, a szeretdrog <<<
blablabla12016. július 22. 01:39
 
 
Mi a tosznak kezdenél rögtön másfélellel ? Azzal jobban vagy?
És ha szart veszel be?
Rögtön pánik! Ésszel! Ez a fórum is azért van! Ne akarj rögtön jót, tapasztald ki!
 

 
 
>>> Ecstasy, a szeretdrog <<<
MZ/X2016. július 22. 00:12
 
 
Attól függ mennyire vagy tapasztalt ilyen téren, ha öreg harcos vagy simán kibírod a másfelet, kettőt is, de ha önmagában erős példányról beszélünk erdemes odafigyelni. Hidd el nekem nem viccből raknak rá felezőt. Az h magasabb dózist veszel be, nem jelent nagyobb mdma flesst max nagyobb kilétet. Bár én nem ajánlom, de ha mindenképp erre vetemednél ajánlott tesztelni, mert ha más az összetétel, hatóanyag ennél a mennyiségnél lehet rosszullét vagy kórház. Továbbá megnő a túlmelegedés kockázata, legyen nálad víz mindeképp, és valakit szerezz magad mellé.

have a nice trip :)


Brainonmdma
 

 
 
>>> Ecstasy, a szeretdrog <<<
OnlyEki2016. július 21. 20:10
 
 
Srácok. Lehet nem jo helyre irom, hisz itt laszti infók jönnek-mennek. Nekem azonban egy kérdésem lenne. Van értelme 1 helyett 1,5-el, esetleg 2 lasztival kezdeni? Nem gyenge laszira gondolok, olyanra ami egymagába is keményen megcsavar.
 

 
 
>>> Ecstasy, a szeretdrog <<<
ppnqdd2016. június 29. 18:38
 
 
Pontosan az a válasz rá, amire gondolsz is, hogy a válasz. Tedd fel a kérdést, hogy vagy-e olyan állapotban, hogy benevznél egy hosszútáv-futóversenyre. Ha igen, akkor simán mehet, ha nem, akkor csak még jobban kimeríted a szervezeted egy amúgy is kimerítő szakasz után. Főleg arra figyelj, hogy mennyire karikásak a szemeid, mennyire érzed fáradtnak magad, a szíved nem csinál-e napoközben ritmuszavarokat, stbstb.
 

 
 
>>> Ecstasy, a szeretdrog <<<
bazsalikom_2016. június 28. 21:54
 
 
Igazad van de a kérdésemre sajnos nem kaptam választ.
 

 
 
>>> Ecstasy, a szeretdrog <<<
Tide2016. június 28. 21:10
 
 
Szerbusz.

Én értem, hogy elsősorban az érdekel rizikós-e kitenni a szervezetedet ilyen kockázatnak.
Viszont felhívnám a figyelmed a másik oldalra is, van egy vírusos megbetegedésed, ami még tart, fertőző állapotban van a szervezeted. Nyugodt szívvel elmennél így bulizni tömegbe, emberek közé? Kellemetlen napokat tudnál így okozni, jó pár embernek.

Én betegen nem megyek se bulizni, se dolgozni, nem csak magam miatt.
 

 
 
>>> Ecstasy, a szeretdrog <<<
bazsalikom_2016. június 28. 16:36
 
 
Hali,
Kérdésem, hogy most cseng le egy vírusos torokfertőzésem amitől lázas voltam stb de már csak a torkom fáj minimálisan. MDMA mennyire rontana a helyzeten? Lenne egy buli ahová mennék holnap mindenképp...

Köszönöm a segítő válaszokat!
 

 
 
>>> Ecstasy, a szeretdrog <<<
Palika912016. május 12. 14:24
 
 
Gén:
Igazából már "osztozkodtam" mert ettől el tekintve, hogy szeretek befelé kalandozni az eddigi 20-25 alkalommal mikor "támadtam" 15-20 ebből társasággal történt. Nem voltam túl aktív mert nagyon meg csavart de jó volt, hogy barátokkal vagyok körül véve akik mellett nem kellett viselkednem és el engedhettem magam. Egyszer túlságosan is. Voltunk 7-en 8-an... Mind egy csónakban eveztünk. 2. alkalmam volt talán. Fél álomba kerültem. Történetek játszódtak le a fejemben és összemosódtak a valósággal. Azt flesseltem a mellettem ülő haverom kér egy sört. Előtte volt az asztalon a sajátja, amit fel vettem és nyújtottam neki, de ő nem vette észre. Tartottam aztán gondolva, hogy nem fogom tartani neki a végtelenségig el engedtem... Csatt a járólapon, rá térdtől lefele a ruhákra. A sértett nem igazán díjazta... És hasonlók. Kóma-ébredés-belekontárkodok abba amit épp csináltak (póker) aztán vissza. Persze másnap bocsánat mindenkitől, de csak nevettek :D. /Pardon az off-élménybeszámolóért/ Most utoljára én hívtam "érintetlen" vendéget akit érdekelt ez. Nagyon jól sült el. Változó, hogy állok hozzá ehhez. Meg hát változom én is, mint mindenki. Ami viszont érdekes számomra az az, hogy mi okozza az eltérést a tudatállapotok között. Értem én ez alatt, hogy látom a másik embert ahogy szinte tisztán viselkedik, tud értelmesen beszélni, és könnyebben kapcsolódik ahogy Te is írtad. Én pedig annak ellenére, hogy érzelmileg dús leszek pozitív irányba és szeretek szinte mindenkit és mindent, a szóhasználatom mintha lekorlátozódna és inkább csak "lebegek". Nem zavar mert nem megnémulok, csak érdekes. Nekem. Ahogy az is, hogy mikor változik a testem kémiája ami fizika ezzel együtt változik a tudatállapotom, a gondolkodásom is ami pedig szellemi. Ebbe nagyon bele tudok borzongni :D.
Sajnálom ha sokat írtam, de szeretem más perspektívából is meg közelíteni ezeket a dolgokat nem csak abból a szempontból, hogy csavarodjunk meg mint az állat... És az ismerőseim túlnyomó része csak ezen a szinten érdeklődik, így nem nagyon tudok velük hasonló eszmecserét folytatni.
Köszönöm, hogy leírhattam és olvashatom mások véleményét is!
 

 
 
>>> Ecstasy, a szeretdrog <<<
Én+te+ö=gén2016. május 12. 01:06
 
 
Palika91:
Egymást pörgetik :) Az MDMA egyszerre boldogít és stimulál is, úgyhogy előbb-utóbb úgyis meg akarod majd osztani másokkal is az élményedet. De naná szabad befelé is flesselni, ha éppen arra van igény és nem a kifelé kapcsolódásra.

Valaki írta itt korábban, hogy nem tudja elképzelni az egyedül ekizést, mert meg akarja mindig osztani másokkal a szeretetflesst. Pedig van olyan is, hogy valaki nem szereti saját magát, mert gyenge az önérzete. Ilyenkor viszont az MDMA segítségével szerethetővé válhat önmaga számára, aminek igencsak hasznos és erős terápiás hatása lehet.
 

 
 
>>> Ecstasy, a szeretdrog <<<
Palika912016. május 11. 23:37
 
 
Gén:

Köszönöm szépen a választ. Érthetően és világosan fogalmazol. Mintha lexikon lenne a kezedben. Így ahogy írod világossá vált a történet. Érdekes, hogy kire milyen hatással van. Nálam nem ezek a jellemzők dominálnak. Úgy értem én mikor bedobok egy-két lasztit inkább magamba fordulok és nagyon nagy boldogság önti el a testem és a lelkem is. Semmi sem rossz és képes vagyok szótlanul akár egy helyben ülve is hihetetlen élményeket át élni. Legalább is nekem nagy élmény :).
Ez persze nem azt jelenti, hogy nem vagyok képes kommunikálni vagy empátiát érezni eközben. Szimplán nekem így esik jól. Ezzel amúgy egyedül vagyok? Csak mert én még nem láttam olyat aki hasonlóan reagál vagy éli meg. És érdekes, hogy a környezetemben szinte mindenki "bepörög" tőle.

Előre is köszönöm a véleményeket!
 

 
 
>>> Ecstasy, a szeretdrog <<<
Én+te+ö=gén2016. május 11. 00:39
 
 
Palika91:
Ez érdekes! Bár szerintem ez az "NZT-jelenség" csak részben szerspecifikus, tehát nem kifejezetten a kender "tompító" hatását ellensúlyozó stimuláns MDMA-hatás miatt van. Mindenképpen általánosítható, hogy a haverod az egyik szer folyamatos használatával erősen belerögzült egy bizonyos tudatállapotba. Azt, amilyennek őt észleled, a folyamatosan fenntartott behatás határozza meg: az energiaszintjét, a gyorsaságát, a kapcsolódási készségeit, a gondolatvilágát, logikáját, kifejezési készségeit és hajlandóságát, stb. Vagyis elég stabilan ugyanolyan, mert ez a behatás neki az "alapállapot" (sohasem láttad talán nem befüvezve!). Emiatt tehát egy másik szer látványosan ki tudja billenteni az általad megszokott tudatállapotából egy másik tudatállapotába, ahol a fent felsorolt paraméterek mind megváltoznak és "másik ember" lesz belőle. Vannak persze specifikus hatások is, hiszen a kender kicsit euforizál is, vagyis nem mindenki lesz annyira külsőélmény-kereső (bár van, aki igen, mert nagyobbakat flessel a külsőélményeken is). Az MDMA pedig bizalmat és magabiztosságot ad, ezért elősegítheti az önkifejezést, társas kapcsolódást, érzelem- és gondolatmegosztást.
 

 
 
>>> Ecstasy, a szeretdrog <<<
Palika912016. május 9. 22:11
 
 
Sziasztok!

A minap történt velem egy számomra nem mindennapi eset. Történt ugyanis, hogy egy barátommal extasyt vettünk be. Fejenként egyet-egyet. Ő életében először :D . Az elején (kb 30min körül) kellemes boldogság érzések jelentkeztek majd ezt követően az ember "energetizálva" érezte magát és el kezdett föl-alá járkálni. 1óra múlva kedvet kapott egy másodikhoz. Beverte majd nem sok idő elteltével (itt már nem tudom hol jártunk időben) azt vettem észre, hogy ez az ember aki amúgy mindennapos kenderfelhasználó el kezdett összefüggően értelmesen és választékosan beszélni. Ebben az a buli, hogy amúgy egy nagyon jószívű srác ő csak kicsit sötét. Most nem azért én se vagyok okos, de a lényeg hogy az illető kajak meg változott. Nem hittem a fülemnek se a szememnek, hogy ez ugyanaz az ember aki néhány órája érkezett meg. A minőségi javulást ő is észre vette természetesen, és azt állította, hogy a sok fű burkot vont az agya köré és most az eki hatására ez a láthatatlan burok elpárolog. Hihetetlen volt. Mintha a Csúcshatás című filmet néztem volna élőben. Ja és a szomszéd ház falára a félhomályban azt flesselte, hogy búzamezőt lát. Tökéletesen és tisztán leírta amit lát. A föld amire az alap le lett rakva volt az árok, onnan egy felfele egy méteres szürke díszcsík az aszfaltos út !!szegéllyel!! a fölötte lévő narancsszínű fal pedig a végeláthatatlan búzamezők, amibe belelógtak a ruhaszárítóról csipeszek amik a kalászok voltak :D. Durva volt de mégis érdekes. Van aki járt már hasonló módon?
 

 
 
>>> Ecstasy, a szeretdrog <<<
curzan2016. január 30. 15:03
 
 
90kg vagyok. De nem hiszem, hogy az említett anomáliák azért erősödnének, mert ez konkrétan "túl sok" volt. Amúgy meg ki tudja, hogy mg-ra pontosan mennyi? Jellemző, hogy ugyanabból a szériából az utánnyomások egyre kevesebb MDMA-t tartalmaznak.
 

 
 
>>> Ecstasy, a szeretdrog <<<
micro2016. január 30. 11:13
 
 
Ahhoz hogy a 200 mg mdma tartalmu tabletta ne legyen tul sok, jo nagy darabnak kell lenni. Elvezheto az is, de tobb mint kene, ezert elojohetnek mellekhatasok is sokkal konnyebben. Ilyet inkabb felezz. Aztan lehet negyedet raenni vagy ilyesmi. Ezenkivul egy lehelletnyi speed a tablettaban elkurhatja az utana jovo napokat.
 

 
 
>>> Ecstasy, a szeretdrog <<<
curzan2016. január 30. 01:42
 
 
Egyre nehezebben viselem az MDMA-t. :) Sajnos, pedig szeretem, sok nagy felismeréshez/célkitűzéshez segített hozzá, főleg mikor egyedül használtam. Ha meg másokkal, akkor - nem kell magyarázni -hihetetlen összekapcsolódás-érzéséket generált. Sose vittem túlzásba, általában 2-3 hónap mindig volt két alkalom közt, volt, mikor 1 év is. Ezt megkönnyítette, hogy már régen elhatároztam, hogy csak akkor nyúlok hozzá, mikor jó passzban vagyok, viszont jellemzően akkor jutott eszembe, ha nem túl jóban voltam, a minden oké stádiumban meg nem nagyon hiányzott.

Utoljára most hétvégén volt alkalom. Minőségi holland felni, külföldi oldalak szerint kb. 200mg, az egyik legjobb, amihez eddig volt "szerencsém". Fasza volt meg minden, de mégse olyan mint régen. :) És most nem az első alkalomról beszélek, amikor egy gyerekkörömnyi kis vacak felétől azt hittem, hogy a holdon vagyok, hanem utána jó néhányról ennél sokszor silányabb anyagokkal. Amikor a lejövetel olyan volt, hogy "baszki, de jó, hogy jövök le, éppen elég is volt ennyi"... :) Többször megesett, hogy még másnap is totál be voltam állva. Ha mondjuk a normál kiegyensúlyozott állapot 100 egység, a totál eufória 200, másnap délben még simán 150-en voltam. :) Emlékszem, kimászkáltam munkahelyen a vécére, hogy megnézzem a szemem mekkora. :D

A hétvégi előtt utoljára tavaly nyáron (!) láttam MDMA-t. Szóval több mint fél év telt el. A lejövetel kimondottan szar volt, pedig nem vagyok az a "bárcsak örökké így maradhatnék" című hülyeségekkel nyavalygó típus. Rá pár napra meg simán bele is csúsztam egy csúnya negatív spirálba, pedig ez se jellemző rám, és agyilag nagyon is tisztában vagyok vele, mit kéne ilyenkor csinálni. Jó most egy betegség is közrejátszott, lehet van összefüggés, lehet nincs.

Mindegy, lényeg az, hogy olyan mintha korábban barátságosabban reagált volna a szervezetem, mostanában meg már kevésbé. És mondom, most nem elsősorban a jókedv mértékéről beszélek. Persze az eufória se a régi. Külföldön esett meg, hogy az akkori barátnőm egy olyan helyen lakott, ahol nem a rendőrség, hanem a katonaság volt a rendfenntartó. A kedves szomszédok ahelyett, hogy lejöttek volna szólni éjjel kettőkor, hogy hangos a zene, kihívtak ránk egy gépfegyveres osztagot. :D Hálistennek a csaj nagy dumás volt, de így is necces volt a szituáció, mert annyira be voltam állva, hogy nem találtam meg a lakásban az útlevelemet. :) És ekkor az a világmegváltó gondolatom támadt, hogy "ha elvisz a katonaság, vigyen, az is kurva jó lesz" :D (megúsztuk)

Na szóval nyilván nagyon fontos a laszti minősége meg a set/setting. Utóbbiakról annyit, hogy volt, hogy nem pont ideális helyzetben egy mindenhol ötcsillagosnak minősített 200+mg-os tablettából összesen némi gyomorfájdalmat, tenyérizzadást és enyhe feszültséget tapasztaltam meg (az stresszelt, hogy repülök fél napon belül, és kimegy-e akkorra...).

De ha a fentieket standardnak vesszük, ez az egyre problémásabbá válás akkor is egy elkerülhetetlen folyamat? Még ilyen időtartamú, mondjuk 3+ hónap kihagyások mellett is? Tudom, sokat tárgyalt téma ez, de kíváncsi lennék pár véleményre!
 

 
 
>>> Ecstasy, a szeretdrog <<<
PsyDuckMonkey2015. december 7. 20:15
 
 
Remélem az anyagteszter kitek beszerzéséről való társalgásra nem vonatkozik a tilalom.

Az a kérdésem hogy a Gomoán kívül van-e itthoni üzlet, ahol lehet anyagteszteket venni? Ott ugyanis mikor legutóbb néztem, a klasszikus (Marquis) ekiteszt nem volt (online boltjuk szerint Out of Stock), és egyébként is kicsit hiányosnak tűnt az ellátottságuk teszt kitekből.
 

 
 
>>> Ecstasy, a szeretdrog <<<
ppnqdd2015. december 1. 17:06
 
 
Óránként szünet! :D
 

 
 
>>> Ecstasy, a szeretdrog <<<
pedromagi2015. december 1. 11:25
 
 
Az ekiket én sem szeretem, már csak azért sem mert kitudja mi van benne... Különösen manapság amikor megismersz egy "jó ekit" utána pár hét múlva simán rászaladhatsz egy dizájner másolatra... Mdma viszont nekem a legjobb partystuff ésszel használva... Ritkán és mértékkel... Nem kell túltolni semmit...
 

 
 
>>> Ecstasy, a szeretdrog <<<
ppnqdd2015. november 29. 20:25
 
 
Sajnos ezt itt már nem tudod jóvátenni. A daathon szidni az ekit? Úristen! Mi lesz a következő, nekimész az Ayának? Isten óvjon meg téged!

 

 
 
>>> Ecstasy, a szeretdrog <<<
Assamoa2015. november 29. 17:10
 
 
Ez qrva jó! Nem ismertem... :D:D

Amúgy meg, mea culpa! Természetesen az eki jó, az eki különleges!
 

 
 
>>> Ecstasy, a szeretdrog <<<
ppnqdd2015. november 29. 13:42
 
 
Azt hiszem, van egy buta csirkeszar a fórumon!

https://www.youtube.com/watch?v=Y-kw6cypZQ4

Te rózsaszín rohadék. imponálj az ekinek! :D
 

 
 
>>> Ecstasy, a szeretdrog <<<
Assamoa2015. november 29. 12:29
 
 
Lehet engem is meg fognak kövezni, de én se különösebben szeretem az MDMA hatását.
Az 5-6. alkalom után már tök indifferens voltam az élménnyel kapcs. (Bár lehet hogy több forrásból is, mindig valami 'szart' kaptam, nem azt ami "10 éve volt"... :D:D)

Nekem egy kicsit mű-hatása van.
 

 
 
>>> Ecstasy, a szeretdrog <<<
PsyDuckMonkey2015. november 28. 19:41
 
 
:D Meggyőződésem hogy a Supersaw-t és az MDMA-t a sátán cseszte le a földre, hogy mindenki azt higgye hogy megtalálta a boldogságot, aztán bazi nagyot csalódjon.

De azért imádom őket. Kár hogy Gresham törvénye a drogra is igaz, bad drugs drive out the good. Utoljára 2007-ben ekiztem... úgy hiányzik mintha hajótörésben elvesztett szerelem lenne.
 

 
 
>>> Ecstasy, a szeretdrog <<<
ppnqdd2015. szeptember 6. 17:50
 
 
Te troll állat.

De tudod, hogy a kati NON származékok se a régiek már. Ha veszel 99.999. %-os mexefdrontint, na persze nem a tablettát, hanem a kristályt, akkor szemmértékre láthatod, hogy az már nem olyan, mint négy éve. Azért szemmértékre, mert az AZ teszter csak tabbletát tesztel, kristályt nem, mert az AZ teszter felismeri, hogy a kristály nem tabletta. ÉRTED?
 

 
 
>>> Ecstasy, a szeretdrog <<<
Assamoa2015. szeptember 6. 17:17
 
 
Nem elviccelni, ez nem humor tárgya!
Most még megúszod egy kis irgum-burgummal, de legközelebb már kapsz egy feketepontot a Daath ellenőrződbe!

Most mész és elmormolod 10x az összes frissen C-listára feltett katinon-származék vegyületének nevét és származékait!

 

 
 
>>> Ecstasy, a szeretdrog <<<
ppnqdd2015. szeptember 6. 16:24
 
 
Assamoa, ez nagyon gáz, úristen, hogy bírtam ezt a színvonalat eddig, na ne, fuj, fuj, nem is méltó ez a topic, hogy ide írjak, főleg ezután, atyaúristen.

:D
 

 
 
>>> Ecstasy, a szeretdrog <<<
Assamoa2015. szeptember 6. 14:42
 
 
Egyszerűen csak a társadalmi/fórumi normák betartása mellett, a fórumózóknak nyitottnak kellene lennük korrekt viták lebonyolítására, és törekedni is annak megvalósításra.

Plusz egy kis szerénység és alázat is elférne.

 

 
 
>>> Ecstasy, a szeretdrog <<<
ppnqdd2015. szeptember 5. 18:45
 
 
Hát akkor szólunk neki, mint ahogy eddig is, aztán vagy abbamarad, vagy megismételjük. Majd csak meglesz a közös nevező vagy a beilleszkedés.
 

 
 
>>> Ecstasy, a szeretdrog <<<
Én+te+ö=gén2015. szeptember 5. 13:43
 
 
NORDKOVSKY:
Naná, hogy vannak - a szelektív szerotoninvisszavétel-gátlók pont hogy a legelterjedtebb típusú antidepresszánsok:
https://hu.wikipedia.org/wiki/Szelekt%C3%ADv_szerotoninvisszav%C3%A9tel-g%C3%A1tl%
C3%B3k
 

 
 
>>> Ecstasy, a szeretdrog <<<
Én+te+ö=gén2015. szeptember 5. 13:38
 
 
Hellós, nem vagyok takarító, hogy utólag törölgessem itt a sz*rt!

Mindenkinek jogában áll lejáratni saját magát a hozzászólásaival és a stílusával.
 

Korábbi 10 20 50 100 hozzászólás (összesen: 3354)


Ecstasy tabletta adatbázis

Pszichonauták

DÁT2 Psy Help

RIASZTÁSOK

DAATH - A Magyar Pszichedelikus Közösség Honlapja

Alapítás éve: 2001 | Alapító: Minstrel | Dizájn: Dose | Kód: Minstrel
Rendszer: Cellux | Szerkesztő: Gén

 

A személyi adatok védelmének érdekében a DAATH óvatosságra int a Facebook-csoportoldalon saját névvel megosztott, mások számára is látható információiddal kapcsolatban!