DAATH

Vajon igazság az, amit mindenki egyöntetűen hazudik?

Hamvas Béla

 
KöszöntőGyarapodásAnyagokKönyvtárFórumKeresésKapcsolatok


Felmérés: ELTE kannabiszhasználat önkontrollja
Felmérés: MOKE országos orvosi kannabisz felmérés
Felmérés: Global Drug Survey 2021
Tiltás: (jan. 1.) szigorúbb ÚPA büntetési tételek
Tiltás: (szept. 24.) 207 anyag lett C-listás
Könyv: Ayahuasca – A Lélek Indája


Legfrissebb hozzászólások (13 - 112)
 (Témakör: Ecstasy tabletták (CSAK TABLETTA-INFÓ))

 
 
>>> Ecstasy tabletták (CSAK TABLETTA-INFÓ) <<<
2023. augusztus 8. 20:55
 
 
Szín: zöld
Logó: korona / Rolex
Forma: Egyéb

Jó hatásúnak jelölöm meg mert hozta amit kell csak kiszámíthatatlan. Az elején bedobtam egy felet 50 percig vártam addig csak nagyon gyengén adta. Mikor bedobtam a másik felet éreztem, hogy akkor kezdett el tekerni az első valószínűleg. 1 óráig jó volt minden ezt követően a zene váltásoknál lettek rosszulléteim, kis szív fájdalom csöndes helyre mentem ezek elmúltak ugyan. De akkor vágott szét annyira a cucc, hogy jó volt meg minden de világomat nem tudtam és alig tudtam haza sétálni a 20 percre eső otthonomig mert az utat nem tudtam hazafelé szerencsére egy barátom hazatudott kisérni. Otthon a tükörbe néztem a szemeim full kiakadtak. Pupillák 99,9% nagyok voltak kb. Ami még másnap is látszott vagy 3-4 óráig. Egészbe senki ne dobja inkább várjatok akkor kicsivel többet.
 

 
 
>>> Ecstasy tabletták (CSAK TABLETTA-INFÓ) <<<
2023. július 19. 14:51
 
 
Szín: sárga (halványsárga)
Logó: Philipp Plein (qp/db) hatszögben
Forma: hatszög

Ez egy nagyon jó hatású, kedves, szeretettflesselős MDMA-s tabi. A hatása órákig kitart szépen. Szerintem sokaknak félel is elég kezdeni. Nem tudom milyen erős lehet de nekem már egy fél is egész jó élményt adott.
 

 
 
>>> Ecstasy tabletták (CSAK TABLETTA-INFÓ) <<<
2023. május 23. 05:44
 
 
Szín: sárga
Logó: SpongyaBob
Forma: átlagnál nagyobb, laposabb

Ez elég érdekes eki, haverjaimnak rossz tapasztalatai vannak vele, viszont én valamiért a felet is éreztem egy 20-30 perc után, míg egyik barátom akivel dobtam minimum egy óra után érezte meg. Nem hiszem, hogy valami furcsa vagy veszélyes szerrel lenne keverve, szimplán csak nem olyan erős, engem legalábbis nem csavart meg annyira durván.
 

 
 
>>> Ecstasy tabletták (CSAK TABLETTA-INFÓ) <<<
2023. május 23. 05:37
 
 
Szín: kék
Logó: farkas
Forma: fej

A kék farkas is zsákbamacska csak úgy, mint a kék punisher, de én szerencsére ebből is jókat fogtam ki. Van, hogy olyan mennyiségű 2C-B tartalma van az MDMA mellett, amit ténylegesen meg lehet érezni is, de ez szerintem nem gond, én személyesen nagyon élveztem a 2C-B-s kék farkast. Nagyon hamar lehet érezni már a felet is ha jó fajtát fogsz ki, tényleg nagyon hamar, akár 10-15 perc alatt. De ez szerencse kérdése, ahogy mondtam, zsákbamacska.
 

 
 
>>> Ecstasy tabletták (CSAK TABLETTA-INFÓ) <<<
2023. május 23. 05:29
 
 
Szín: narancssárga / rózsaszín
Logó: korona / Rolex
Forma: korona

Barack rolex, illetve arany rolex néven is megy, de sokkal inkább barack színű. Ez a kedvenc ekim amit eddig próbáltam, nincs felezője, de ennek ellenére egy fél is meg fog vinni szinte bárkit. 2C-B is volt benne sok eséllyel, de ez csak hozzáadott a hatásához. Hamar megérzi az ember, én is és haverom is fél órán belül éreztük az 1-1 felet, ami azért ritka. Elég halvány színe van és méretre kisebb az átlagnál, de nagyon jó volt mindkét alkalommal amikor próbáltam.
 

 
 
>>> Ecstasy tabletták (CSAK TABLETTA-INFÓ) <<<
2023. május 23. 05:18
 
 
Szín: rózsaszín
Logó: koponya (Punisher)
Forma: gyémánt

Fél elég volt belőle, korrekt laszti, hozta a rózsaszín punishertől elvárt élményt, nem túl sok, de nem is túl kevés.
 

 
 
>>> Ecstasy tabletták (CSAK TABLETTA-INFÓ) <<<
2023. június 22. 21:56
 
 
Szín: kék
Logó: koponya (Punisher)
Forma: gyémánt

A kék punisher mindig egy zsákbamacska, többször próbáltam már, de MDMA hatásúnak jelölöm, a legtöbb nagyjából korrekt. Mostanában néha-néha különböző ópiumokat is raknak bele, de nem olyan jellemző. Ne terjessz téves információt! A Drugsdata.org 191 labormérésből egyszer sem talált "ópiumokat" (opioidokat) kék Punisher tablettában! [szerk.] Egy fél is megviszi ebből az embert majdnem minden esetben. Felezője van, pont jó az MDMA tartalma, nekem jókat csavart. Az árnyalata változó, én a világosabbakat próbáltam, de futottam már bele sötétebb kék punisherbe is, viszont arról nem tudok véleményt mondani.
 

 
 
>>> Ecstasy tabletták (CSAK TABLETTA-INFÓ) <<<
2023. május 23. 05:04
 
 
Szín: zöld (neonzöld)
Logó: transformers
Forma: Egyéb

Erről a lasztiról sehol nem találtam információt, pedig már többször is próbáltam és egyik kedvencem. Nem az a fajta zöld transformers, mint ami pl. KnowDrugs-on fent van, ez teljesen máshogy néz ki. Nincs felezője, de ennek ellenére egy fél, vagy akár kevesebb is meg tud csavarni elég jól. Hamar lehet érezni. Óvatosan vele viszont, ugyanis több ismerősöm van magamat is beleértve, akik hánytak tőle. Tartalmaz MDMA-t, de nem olyan magas mennyiségben, valamivel keverve van egyértelműen, valószínűleg a hányás is ebből származik.
 

 
 
>>> Ecstasy tabletták (CSAK TABLETTA-INFÓ) <<<
2023. május 23. 04:55
 
 
Szín: narancssárga
Logó: Tesla
Forma: háromszög

Kétszer próbáltam, először egy felet is megéreztem, míg másodjára két egész kellett, mert egy egész után hiába vártam másfél órát, semmit nem éreztem, pedig nem tolom olyan durván. Van benne MDMA, de sok esetben aránylag nagy mennyiségű ketamin és/vagy speed is van mellé keverve. Jól csavart, de nem kedvenc. Felezője van, voltak benne rózsaszínes-lilás csillogó darabok, amit eléggé furcsáltam.
 

 
 
>>> Ecstasy tabletták (CSAK TABLETTA-INFÓ) <<<
2023. május 23. 04:45
 
 
Szín: szürke
Logó: Red Bull (bika)
Forma: tégla

Január-február környékén volt elterjedve nagyon, de nemrég hallottam egy bulin is hírét. Nekem egyik első lasztim volt. Korrekt, MDMA tartalmú bogyó, nem túl magas a tartalma de nem is kevés, pont jó. Felezője van, és a külföldi oldalakon látott szürke redbullal ellentétben ezen nincs a hátuljára rányomva a "Redbull" szöveg, csak az elején van egy bika.
 

 
 
>>> Ecstasy tabletták (CSAK TABLETTA-INFÓ) <<<
2023. május 11. 02:18
 
 
Szín: zöld (világoszöld)
Logó: koponya
Forma: koponya

Üdv! Ma találkoztam ezzel a tabival. Negyeddel kezdtem az egy nagyon picit csavart de közel se volt elég. Szépen lassan adagonként 1,5 tablettat vettem be. Kellemes élmény (jelenleg is a hatása alatt vagyok úgy írok). Nem tudom hány mg-os lehet, de ha nem is negyedelős, azért szerintem érdemes felezni. Veszélyesnek nem mondanám mert összesen 3at vettem be (szépen lassan, több óra alatt) Egy közepes tablettának mondanám így saccra.
 

 
 
>>> Ecstasy tabletták (CSAK TABLETTA-INFÓ) <<<
2023. március 7. 06:18
 
 
Szín: lila
Logó: koponya (Punisher)
Forma: ötszög

Sziasztok!

Alapvetően néha speedet szoktam fogyasztani, de úgy gondoltam hogy kipróbálom az ekit. Elsőnek bevettem egy negyedet vártam egy órát és semmilyen hatása nem volt. Ezután, bevettem a második negyedet, szintén vártam egy órát és hatástalan volt. Rávettem a másik felet ugyanúgy próbáltam türelmesen várni (bár itt azt hiszem nem vártam sokat). Kissé elbizonytalanodtam, azt hittem hogy kamu a latyó….és ezután követtem el egy nagy hibát. Bevettem még rá egy egészet, igen..úgy hogy még előtte sose használtam. Kb. 30-40 perc után elkezdett csapkodni, de nagyon kellemetlen volt. Kipirosodott az arcom, kezem-lábam remegett, éreztem ahogy gyorsul a pulzusom és melegszik a testem. Azonnal kaptam egy pánikrohamot, gyorsan beszaladtam a zuhanyzóba és jéghideg vízzel lehűtöttem magam. Pár perc múlva megszűnt a pánikroham és jobban lettem. Olyan érzés volt mintha valami erősebb spurit toltam volna. De lehet azért nem ütött be mert itthon próbáltam ki egyedül. Lényegében egy kellemetlen, de mégis kellemes fless volt ez az egész. Nem tudom pontosan hány mg-os lehet, de sztem felezni kell. Majd adok neki még egy esélyt..de akkor már egy rave bulin! Peace!
 

 
 
>>> Ecstasy tabletták (CSAK TABLETTA-INFÓ) <<<
2023. február 3. 12:33
 
 
Szín: kék (babakék)
Logó: gyémánt
Forma: gyémánt

Jó a hatása nagyon kitud csattintani a képből egy idő után akár felezve is jellemző a volt a nyitott szemes vizuális halu is szóval lehetett MDA is akár. Szemeket nem bassza szét ha nem veszel be belőle 1,5-öt egyszerre. Nagyjából 180-200mg-snek tippelem.
 

 
 
>>> Ecstasy tabletták (CSAK TABLETTA-INFÓ) <<<
2022. december 11. 20:51
 
 
Szín: rózsaszín
Logó: koponya (Punisher)
Forma: háromszög

Kiválóan működött, nem volt túl erős, hozta amit kell.
 

 
 
>>> Ecstasy tabletták (CSAK TABLETTA-INFÓ) <<<
2022. november 13. 23:10
 
 
Szín: -bizonytalan-
Logó: -felismerhetetlen-
Forma: -nincs forma-

Ahogyan elnézem az Ecstasydatan az új tabikat. Valószínű ezekkel lehet felütve 3-CMC, 4-CMC. Ezek Mefedron analóg designer drogok. Ami ugye hasonlít a kokainnak hatásához is. És ezeknek a lasztiknsk a hatása eléggé árulkodó, mivel ezek is eléggé durva boldogságot adnak be. Úgyhogy nagy ennek az esélye. Én alapból jobban adom ezeket a lasztikat mint a régi MDMA-t. És azzal aligha fogsz találkozni. Hogyha szeretettfleest akarsz akkor nem fogsz közel akkora élményt sem elérni. De jobban kicsattint a világból ez a cucc. Meg ugye levságosabb is leszel. De ezt én sem azért írtam mert biztos vagyok benne. Mert ezt senki nem tudja. Lehet, hogy valami fél éve megjelent új anyag van benne. És azt mi honnan tudjuk, hogy annak mi lesz a mellékhatása? Pl itt van egy olyan bogyó amibe olyan anyag van amiről még sosem halottam és nincs róla nagyon info sem. https://www.drugsdata.org/view.php?id=14663
Ez engem arra sarkal, hogy erőségtől függetlenül mostmár megint minden bogyót felezzek.
Inkább próbálj meg beszerezni legalább egy féle tesztet és az több dolgot ki fog deríteni szerintem mint ez a félig halott daath oldal. A fehér minionos tabit én is kipróbáltam. Biztos, hogy van benne speed is. De legalább ki is tart jó hosszú ideig.
Maseratiból én kéket ettem az is jó de gyenge.
 

 
 
>>> Ecstasy tabletták (CSAK TABLETTA-INFÓ) <<<
2022. október 25. 03:19
 
 
Szín: Egyéb
Logó: Egyéb
Forma: Egyéb

A kék Guccira még visszatérek annyiban, hogy fogyasztottam mondjuk mellé kristályt is.
 

 
 
>>> Ecstasy tabletták (CSAK TABLETTA-INFÓ) <<<
2022. október 25. 03:12
 
 
Szín: szürke
Logó: Egyéb
Forma: ellipszis

Szürke Maserati. És ez az utolsó jóság. Konkrétan ugyan olyasmi volt mint a Koponyás csak gyengébb. Szemek szintén hatalmas nagyok. Amit észrevettem ezeknél a tabiknál, hogy max 1,5 óra múlva érdemes redoseolni mert a resodenak is több idő kell, hogy hasson és ha kicsit is gyengül a hatás már nem adja úgy be. Volt amikor még a highon vettem be redoset utana gyengult kicsit 10 perc mulva. A redose meg 15p mulva kezdett volna hatni de mar nem tudta ugyanazt a hatast megadni. Még 60mg körüli redose sem.
Nem tudom ha mdmat is raknak ezekbe a tabikba, akkor minek ütik ilyen szarokkal akkor inkább adjanak 80mgs tabikat.
 

 
 
>>> Ecstasy tabletták (CSAK TABLETTA-INFÓ) <<<
2022. október 25. 03:05
 
 
Szín: rózsaszín
Logó: Egyéb
Forma: Egyéb

Rózsaszin Bitcoin érme alakú tabletta. Na, hogy ne csak mindegyiket leégessem ezt most a Fehér kategóriába rakom. Csak mert ez volt a legjobb és ez volt a legkevésbé cink az összes közül. Lényeg, hogy ez a tabletta viszonylag jól adta a szeretettfleest 6 óráig. És jobb hatást is adott mint a többi. Jobb, erősebb szeretettflees. De nem olyan ez sem mint az MDMA. Illetve nagy önbizalom, magabiztosság érzet, beozélgetősdi, csajokhoz oda menési kedv. Ebbe volt mondjuk valami más világi is mintha Methel vagy Mefivel vagy hasonlóval is ütve lett volna. Mert néha istenkomlexus is elő jött. Egy féltől is már el lehet lenni. Személy szerint én egyet ettem. Ezt is felezve. Második fél már durván oda csapott. Viszont a szemek itt is nagyok voltak úgy mint a többinél pupillák közepesek szintúgy. Tehát ez is levágós volt. Ezzel is ez volt a baj.
Hatásra ilyen 10/8-at kap tőlem.
 

 
 
>>> Ecstasy tabletták (CSAK TABLETTA-INFÓ) <<<
2022. október 25. 02:53
 
 
Szín: Egyéb
Logó: Red Bull (bika)
Forma: tégla

Neonkék tégla alakú Red bull. Na gyakorlatilag ez volt a legszarabb mind közül. 1 tabletta ebből egyáltalán nem volt elég semmire. 1,5-2 tabitol már érezni. De ez a pörgés mellé beadott bizonyos para fleeseket is. A többi tabinál is volt olyan amikor baromságokon gondolkodtam, hogy megcsináltam e ezt vagy azt és akkor mentem megnézni feleslegesen. Ami lehet az én hibám is, de az MDMA az szerintem nem így viselkedne. De ez még rossz fleest is beadott mellé. A szemeket ez is megduzzasztotta de nem annyira mint a Heineken.
Lényegében ez a tabi hatását tekintve is egy 10/3 max, tehát Szar! Szomorú mert régen a Red Bullok voltak a legjobb ekik a Tesla mellett és elvileg mostanában is megy olyan Red Bull is ami MDMA-s csak nem tudom melyik. De ez nem az. XD
 

 
 
>>> Ecstasy tabletták (CSAK TABLETTA-INFÓ) <<<
2022. október 25. 02:43
 
 
Szín: kék
Logó: Gucci
Forma: Egyéb

Kék Gucci. Itt nem figyeltem, hogy a fogyasztás napján mekkorák voltak a szemeim. De a lényeg az, hogy ez hatásilag kb pontosan ugyanaz volt mint a Heineken. Csak ettől ráadásul másnap egész nap nagyok voltak a szemeim. Bár ebből 6-ot ettem szóval ne toljátok túl ha jót akartok magatoknak maximum ilyen 2-3mat vagy kevesebbet egyetek egy buli alatt ezekből.
Azt is leírom és ez nem csak erre a lasztira hanem a többire is vonatkozik, hogyha esetleg a szemek felkelés után pár óra múlva is vissza szűkülnek nagyjából normális méretűre. Agyilag konkrètan másnap agyhalott leszel. És ez kívülről is látszódhat. A szemkontaktust normálisan nehéz tartani valakivel.
 

 
 
>>> Ecstasy tabletták (CSAK TABLETTA-INFÓ) <<<
2022. október 25. 02:35
 
 
Szín: zöld
Logó: Heineken
Forma: Egyéb

Konkrétan ez csinálta mindközül a legnagyobb szemeket. Mondjuk ebből 3-mat ettem. Erősségre max ilyen 120-150mg lehet. Tipikus kellemes pörgő, szárnyaló hatás, de szeretettflees 0!
 

 
 
>>> Ecstasy tabletták (CSAK TABLETTA-INFÓ) <<<
2022. október 25. 02:32
 
 
Szín: vajszín
Logó: koponya
Forma: fej

Mostanában nem nagyon szoktam ide tabletta infókat kitenni mert ahogy nézem az oldal sajnos nem túl aktív mostanában. De ezt most kiteszem figyelmeztetésnek.
Szóval volt ez a tabletta és ugye lényegében az összes többi amit mostanában próbáltam.
És felkell, hogy világosítsak mindenkit! Oké jó szokott lenni a hatásuk ezeknek az ekiknek, viszont ezek nem MDMA-s bogyók, vagy ha van is bennük MDMA. Akkor is, ezek bizony valamivel ütve vannak. Mert szerintem eleve több kell, hogy normálisan kiüssön fél tabi nem tud igazán megcsavarni. Bár azt nem tudom, hogy ezek eleve milyen erősek voltak mert az ecsdatán is pl ebből a szürkés-arany színű tablettából is van 5 darab az ecsdatan. Plusz vannak olyan tabik amik fent sincsennek azon az oldalon egyenlőre.
Folytatom a dolgot, ez a tabletta pl azt csinálta, hogy a comeupnál adta a szeretetfleest utána mikor beütött inkább csak pörgetett meg csavart még 3 óráig. De szeretettflees az eléggé hiányos volt. Pedig ment egy egész utána 1,5 óra múlva még egy fél, ami csak kicsit lökött a hatás erején.
A nagyobb baj pedig az, hogy ezek a tabik azt csinálják, hogy hatalmas nagy másnap is levágós meg buliban is szerintem gázabb mint a 250mg egszerre elfogyasztott igazi MDMA-tol. Fullba feltekeredett meg remegő szemek. XD Úgy, hogy maga a pupillát csak ilyen felére tágítja. Viszont nem a pupilláról beszélek maga az egész szem méretéről. És ha olysn adagot veszel be amit kevésbé érezni mondjuk felet akkor sem sokkal kisebbek a szemeid plusz legalább nem is kapod meg eléggé. És tabitól függően másmilyen a hatás a pörgés + elszállás mindnél jelen van. Viszont valamelyik egyátalán nem ad szeretetfleest akármennyit tolsz be. Valamelyik kevésbé vagy rövid ideig, utána csak inkább stimuláció, valamelyik már erősebben és hosszabb ideig adja. De nem olyan erősen és tisztán mint az MDMA. De a szemek itt is hatalmasak. Én speciel ezt a Szürkés Koponyát, Zöld Heinekent, Kék Guccit, Fehér Miniont, Kék Redbullt, Rózsaszin Bitcoinosat próbáltam. És mindegyikre ez volt a jellemző. De szerencsére nem tűnik veszélyesnek mert volt amiből 5-öt megettem de semmi bajom nem volt. Viszont aki fogyasztja számítson rá, hogy jól fogja érezni magát de közel nem úgy mint a régi MDMA tabiktól. Na meg főleg azzal, hogy a szemek még másnap akár egész nap is nagyok maradhatnak. Pláne ha túl tolod. Az MDMA-ra a nagy pupilla de nagyjából normális méretű szemek lennének a jellemzőek. Pillreports alapján nem igazán lehet eligazodni mert más országokba nem ugyanazokat a tabikat hozzák be mint ide.
 

 
 
>>> Ecstasy tabletták (CSAK TABLETTA-INFÓ) <<<
2022. október 25. 01:52
 
 
Szín: fehér
Logó: Minion
Forma: alak

Tehát ez egy Speed + Designer + (talán valamennyi MDMA keveréke)
Még nagyobb szemeket csinál mint a mostani tabik nagyrésze!
De azt kifelejtetten, hogy aki ezt fogyasztja nem kell csalódnia abban, hogy rövid lesz a hatóideje. Mert ez az amitől még másnap is teljesen kész az ember, komolyan lejövője sincs.
 

 
 
>>> Ecstasy tabletták (CSAK TABLETTA-INFÓ) <<<
2022. október 25. 01:47
 
 
Szín: -többféle színben is-
Logó: -felismerhetetlen-
Forma: -nincs forma-

Szia én bizony halottam már mind3-ról. Elvileg a szürke tesla és a kék fox azok nagyon jók, sajnos ezekhez nem lehetett pont lehetőségem. Bár lehet, hogy ezek is felvannak ütve azzal a bizonyos hatóanyaggal amivel a mai tabik. Amik tipikusan akkora szemeket csinálnak mint egy ház. És sajnos ezt nem a pupillákra értem érdekes azt csak ilyen félig tágítja ki , hanem maga a szemekre. Ami még másnap is levágós. És buliban is sokkal levágosabb. De lehet, hogy sajnos a jó öreg mdma-bol maradtam ki. Mert a kék foxot nagyon dicsérték több helyen is. Minionsból én amivel találkoztam az fehér színű volt. 1 egész tabletta nem elég ahhoz, hogy normálisan ki üssön. Nem
lenne gyenge laszti de van benne speed is. Mert érezni lehet, hogy vissza fogja. És így nem tud normális szeretettfleest beadni. Illetve a szemnagyobbítós történet még jobban jelen van mint úgy általában, gondolom a speed miatt.
 

 
 
>>> Ecstasy tabletták (CSAK TABLETTA-INFÓ) <<<
2022. szeptember 29. 20:51
 
 
Szín: sárga (sárgászöld)
Logó: Coca-Cola
Forma: négyzet

Zöldessárga tabletta egyik oldalán kidomborodó kólás üveggel, a másik oldalán coca-cola felirattal és a harmadó vonalakkal.
A színt leszámítva (mivel a miénk zöldes volt) így néz ki:
https://www.pillreports.net/images/fullsize/36439.jpg

Hárman fogyasztottunk, fejenként egy-egy tablettát. Én harmadoltam. Nagyon emlékezetes élményeket szereztünk. Betöltött minket a szeretet, amit egymással meg is osztottunk és (mindenféle védekezési mechanizmus nélkül) megnyíltunk egymásnak. Beszélgetni volt a legjobb, de zenét hallgatni, táncolni vagy egyéb tevékenységeket (pl. fagyűjtés a tábortűzhöz vagy rágozás) csinálni is élvezetes volt. Éberségünket fokozta. Nekem hallucinácót nem okozott.

Második harmad bevétele után hozzám került egy kék minion, amit az élmény elnyújtására akartam fogyasztani, de, ahogy futott fel ez a harmad úgy teljesen megelégedtem az állapotommal és beláttam, hogy ezt még egy plusz ekivel (vagy annak egy részével) már nem akarom fokozni (mivel még megvolt a harmadik harmada is), így végül egyik barátom és egy ismerőse fogyasztotta el a kék miniont (aminek minion alakja volt). Barátomnak tetszett az élmény, az is MDMA-s tabi lehetett.
 

 
 
>>> Ecstasy tabletták (CSAK TABLETTA-INFÓ) <<<
2022. szeptember 27. 23:49
 
 
Szín: szürke
Logó: Tesla
Forma: alak

Sziasztok! Szürke Teslával vagy minion-al találkozott valaki mostanság?
Köszi, ha van infód ès megosztod!
 

 
 
>>> Ecstasy tabletták (CSAK TABLETTA-INFÓ) <<<
2022. szeptember 17. 01:11
 
 
Szín: kék
Logó: róka / fox
Forma: fej

Hallott már valaki a kék foxrol?
Ugyan így néz ki csak kék!
https://www.pillreports.net/index.php?page=search_reports&sent=1&name=Fox&logo=&co
lour=®ion=all&pp=10&submit=Search+Reports
 

 
 
>>> Ecstasy tabletták (CSAK TABLETTA-INFÓ) <<<
2022. szeptember 13. 10:43
 
 
Szín: kék
Logó: farkas
Forma: fej

Az elején egy farkas fejét ábrázolja a hátulján pedig pici "Wolf 250 mg" felirat ha jól emlékszem. Valószínű újabb típus lehet mert nem találtam ilyet egy adatbázisban sem szóval gondoltam írok róla pár sort hátha segítség valakinek.

Viszonylag nagy a toleranciám illetve azt vettem észre hogy amit ráírnak az nem felel meg a valóságnak szóval egésszel kezdtem, kb 50 perc múlva jött is az első jel ami nálam erős szívdobogás szokott lenni és ami meglepő volt hogy gyors volt a feljövő vagy csak épp jókor érkeztünk meg a buliba de szinte pár perc alatt azt vettem észre hogy már nagyon jó, eufórikus állapot jött erőteljes bulizós és táncolós hangulattal közepes szeretetflash-el, mellette a szokásos dolgok szemremegés, rágózás, ivási kényszer mind megvolt és ezután feleket adagolva kb összesen 3 csúszott le és 6-7 órán át tartott a hatás.

Több mint valószínű hogy nincs benne 250 mg, találkoztam már erősebbel is de mindenképp korrekt cuccnak mondanám, tapasztaltaknak mehet egészben kezdőknek felező (amúgy van is rajta persze)
 

 
 
>>> Ecstasy tabletták (CSAK TABLETTA-INFÓ) <<<
2022. szeptember 11. 04:31
 
 
Sziasztok! A napokban szereztem egy zöld Heineken tabit. Téglalap alakú. Valakinek van valami friss beszámolója róla esetleg?
 

 
 
>>> Ecstasy tabletták (CSAK TABLETTA-INFÓ) <<<
2022. május 30. 22:56
 
 
Szín: zöld (neonzöld)
Logó: Maybach (MM)
Forma: Egyéb

Kisebb mint a régi Maybach tabik, és keményebb állagú is. Ízre is keserűbb mint mint azok a szarok amik jelenleg futnak.
A hatása meglepett, hogy Mdma-s volt. Adta eléggé jól a szeretetfleest, a beszélgető kedvet, a tánchoz való kedvet. Bár nekem egy egész kicsit gyenge volt, szerintem 120-150 mg lehet benne. De legalább MDMA volt, úgy látom a zöld színű tabikban jobban meglehet bízni. Mert az elmúlt 2 évben a zőld színűeknél találtam a legtöbb MD-s tabit.
 

 
 
>>> Ecstasy tabletták (CSAK TABLETTA-INFÓ) <<<
2022. május 19. 03:06
 
 
Szín: lila (halvány)
Logó: Tekashi 6ix9ine / 69
Forma: fej

Nagyon érdekes hatásokat produkált, fogalmam sincs, hogy mi lehet de inkább a veszélyes kategóriába teszem.
Mivel sötét volt nem láttam pontosan, hogy nézett ki Lila de a színe a sötétben kissé halvány, rózsaszin árnyalatúnak tünt!
Egyik barátom által lehetőséget kaptam egy fél tabira.

0:00 Beveszem a fél tabit, a számmal és nyelvemmel is érzem, hogy kemény a tabletta.

0:45 Elkezd adni egy kis stimuláns hatást de azon kívűl semmi. Eléggé savat csinált szóval fél cerukált beveszek mellé, hogy elnyomja a hányingert.

1:05 Fokozatosan kezdi adni a gyenge hullámzását. De hatni azt nem igazán akar normálisan. És inkább leűltettős mintsem táncolos.

1:30 Itt megint erősödik egy kicsit a hullámzás, viszont még mindig nem jön exes hatás.

1:45 Itt kezdene kissé táncolos lenni, de sajnos már lassan indulnom kell haza.

2:00 Természetesen miután a szórakozóhelyet elhagytam akkor üt szét és ekkor kezdi el adni a szeretetfleest illetve azt az érzést, hogy nincs nekem semmire szükségem és leszarok mindent. Meg van mindenem, Fejremegés. Viszont a bajom azzal volt, hogy közben erőteljesen arra utasít egyrészt, hogy űlljek le. Másrészt viszont jó lenne ha még lenne buli. Tehát így nem tudom magamat rendesen bele élni a flessbe. Mivel közbe minden bajom volt. És a pupilla még mindig csak a szemem nagyjából 30%-át teszi ki. Korábban sem volt nagyobb és utólag sem.

3:50 Nem igazán érzek depressziót, még mindig hatogat. Csak sajnos közben ideges is vagyok még pedig azért mert sűrgösen hokizni akartam, illetve sűrgösen haza érni és lefeküdni.

5:30 Ekkora értem Kb haza. Ennek örömére a hatás újra éled. De már fáradt voltam és lekelett feküdnöm aludni.

Másnap az elején még úgy kelltem, hogy kissé hat a cucc, de már nem úgy mint előző nap.
Azonban kicsit később enyhe depresszió, kedvetlenség, fáradtság jellemezte.

Összegezve: Ez a tabletta szerintem tartalmaz MDMA-t. De vagy nagyon kevés van benne, vagy van mellé keverve valami más is. Esetleg PMA-val van felütve. Ezt azért merem meg említeni mert nagyon sokáig tartott az, hogy hasson valamennyit. Gondolom nem a cerukál baszta el, mivel már vettem be eki mellé. Igaz akkor már szinte teljesen megjött a hatás. A gáz csak az, hogy már 8 hónapja nem csináltam. És ennyi idő után MDMA-bol már 30mg is tudott volna hatást kifejteni. Végülis a végén hatott valamennyit. Ennyi vagy kicsivel több mg szerintem volt benne. Viszont eléggé ki volt a tököm mindennel a hatás ideje alatt is.
Úgy látom az ekik nem nagyon változtak ezalatt a háromnegyed év alatt, bár ez jobban adott MDMA-ra hasonlító hatást.
 

 
 
>>> Ecstasy tabletták (CSAK TABLETTA-INFÓ) <<<
2022. március 18. 17:33
 
 
Szín: rózsaszín
Logó: Philipp Plein (qp/db) hatszögben
Forma: hatszög

7983 - azóta van infó erről? Találkoztam vele én is, de még nem próbáltam. Eléggé porlad, nehezen kivehető a logó némelyiken.
Tesztre lilul, de nekem annyira nem bizalomgerjesztő az állaga miatt.
Köszi, ha valaki kisegít egy kis infóval.
 

 
 
>>> Ecstasy tabletták (CSAK TABLETTA-INFÓ) <<<
2021. december 13. 19:24
 
 
Szín: kék (szürkéskék)
Logó: buddha
Forma: háromszög

Igazából maga a felni az Buddha alakú,csak nincs a menüpontnál,igy háromszöggel jelöltem.Felezővel ellátott laszti,mindenképpen MDMA-s. Féllel kezdtem,majd a csúcsnál bedobtam a másik felet is.

30-40 perc alatt be is adta a dolgokat ahogy kell,zenét élveztem,"Pofa be nem áll,Boldogság,nyugodtság,lejövetel 0 és nagyon jó alvás 10/10.
 

 
 
>>> Ecstasy tabletták (CSAK TABLETTA-INFÓ) <<<
2021. november 2. 12:58
 
 
Szín: rózsaszín
Logó: koponya
Forma: koponya

Igényes nyomású, elől koponya, hátulján MyBrand logó, felezővel ellátott. Egy féllel kezdtem ami kb 30 perc után ütott be, ezzel elvoltam kb 2-3 órát aztán megettem még felet, ami kitartott végig.
Hatásra kellemes MDMA hatás, kb 250mg-ot tartalmazhat.
 

 
 
>>> Ecstasy tabletták (CSAK TABLETTA-INFÓ) <<<
2021. október 16. 05:43
 
 
Szín: rózsaszín
Logó: lóhere
Forma: lóhere / treff

Áthuztak egy negyed ilyennel mondván, hogy ez egy egész szives tabi. Na nem baj legközelebb jobban megnézem mit adnak. És bevettem a negyedet csak egy nagyon minimális érzést adott. Alig tekert meg. Végülis arra jó volt 1 óráig, hogy kicsit jobban elazuljak és felporogjek pupilla egyáltalán nem tágult ki. De kB 1 óra volt a hatás aztán nem is jöttem le szinte semmiről. Csak a nyugodt, pőrgés át ment. Értelmetlen depis hangulatba. Pedig még mindig hatot. Azonban T+5nél kB megint beütött és ekkor jobban. Tehát ekkor már mondhatni volt valamennyi hatása mert be is álltam. KB 2 óra tánc után haza mentem. De otthon csak 1-2 óra múlva fáradtam el annyira, hogy aludni tudjak. Először arra gondoltam biztos jó. De 1 tabiban kevesebb van mint 200-250mg. Ha negyedtől szinte egyáltalán nem érzem. De haverom 2 db-t evett meg ebből és alitasa szerint ő sem nagyon érzet mdma hatást. Elvileg picit jobban eltorzultak a hangok mint nekem. Meg kicsit jobban csavarta. Spuris hatást érzet. De az jó volt benne tehát azt mondta spurkos bogyónak elmegy. És már csak ezért is húz fel, hogy csak negyedhez volt szerencsém. De második tabletta már keményen porgette 3 napig nem is aludt. És most még az ecstasydata szerint is amfetaminos ez a tabi: https://www.drugsdata.org/view.php?id=11247

Nos elvileg nincs benne mdma vagy ha van akkor is spurival van ütve. Talán azt a gyenge csavart is csak placeboztuk. És lehet, hogy kajak csak amfetaminos. De hiába jó mivel nem mdma ezért piros jelölést kap. Mai bogyokal az a baj, hogy vagy designer drog vagy mdma de amfetaminnal. Ami nem hagyja kiteljesedni a hatását. A lényeg, hogy felidegesít már ez, hogy nincs 1 full Mdma-s tabi manapság. Érted akkor ha ütik legalább ne spurival meg ilyen szar designerekkel. Hanem mondjuk mdma+ 2C-B vagy hasonló cuccokat tennének bele. De még az MDE vagy Metylone is jobb lenne mint ezek a szarok.
 

 
 
>>> Ecstasy tabletták (CSAK TABLETTA-INFÓ) <<<
2021. október 2. 20:11
 
 
Szín: zöld (neonzöld)
Logó: -nincs logó-
Forma: lóhere / treff

Logó nincs
Felező nincs
DrugsDatán ugyan ilyen tabi amfetamin és koffein de azon van egy 4es ezen nem volt
2 tablettát vettem be egyszerre
Comeup: 45 perc
16 óra múlva jöttem le teljesen
 

 
 
>>> Ecstasy tabletták (CSAK TABLETTA-INFÓ) <<<
2021. szeptember 25. 15:27
 
 
Szín: zöld
Logó: Tekashi 6ix9ine / 69
Forma: fej

Egészet fogyasztottam el összesen és pontosan ez az a tabi valszeg. Mivel eleve 230-240 mgnek árulták:
https://www.drugsdata.org/view.php?id=9039
 

 
 
>>> Ecstasy tabletták (CSAK TABLETTA-INFÓ) <<<
2021. szeptember 25. 03:27
 
 
Szín: zöld
Logó: Tekashi 6ix9ine / 69
Forma: fej

Végre most kivételesen egy jó tiszta Mdma-s bogyó. Nagyon kedves, szeretetfleesel teli élményt add akár 2/3 is. És már egy kisebb negyedet is belehet érezni főleg egy kezdőnek. Nekem két felé elosztva 6-7 óráig tartott. Tehát nagyon jó cucc.
 

 
 
>>> Ecstasy tabletták (CSAK TABLETTA-INFÓ) <<<
2021. szeptember 18. 22:51
 
 
Szín: rózsaszín
Logó: Egyéb
Forma: domború

Rózsaszín Batman tabi hátulján felezővel. Megint egy designer drogos tabi. Ami nem mdma tartalmú. De még csak nem is 2C-B mivel ecstasydata szerint ezekben általában 2C-B kéne, hogy legyen. Bár akitől vettem azt mondta nem mdma van benne. Hanem PDMA vagy mi.. 4500 forintért adta el azt az 1 tabit. Azt tudom, hogy nem PMMA-t mondott, bár lehet, hogy arra gondolt. De szerintem már toltam olyan tabit is. PDMA-nak utána néztem. De semmit nem találtam róla. Kezdtem egy félel fél óra múlva semmi. Utána rá is dobtam még felet. És rá 15 percre kezdtem érezni valamit. Utána fokozatosan kezdet megjönni. De a végén mikor elérte a csúcsot ez volt az első adag bevételéből számítva olyan 80 perc elteltével. Akkor is csak kicsit hullámzott a világ néha 1-1 pillanatra jobb volt mikor jobb zene jött. De a hangokat sem tompította el annyira. Eufóriát meg szeretetfleest sem nagyon adott. Inkább azt mondanám kicsit éreztem jobban magamat. Szeretetfleest is halványan adott néha-néha. De mivel nem tudott eléggé elkábítani ezért nem tudtam magamat sosem igazán bele élni magamat a pozitív hatásaiba sem. Főleg, hogy nem volt ennél az sem mindegy, hogy milyen zene megy. És inkább leűltettős volt. Na meg a tömeg is zavart. Halu az viszont egyáltalán nem volt. Egy pillanatra egy villanyásni sem. Utána amikor elhagytam a klubot haza felé chilles, gondolkodos volt. Néha megkellet állnom leűlni. Azt T+3:00 körűl jött a lejövő. Ami nem csak az a tipik megzuhanás volt, hogy jajj istenem nem vagyok már a hatása alatt. Hanem egyből elkezdtem depizni az alapvető problémákon is. Utána volt néha olyan amikor vissza csavart. És megint chilles lett a hangulat meg kicsit feldobotabb lettem. De T+6:00 körül mikor feküdtem le már egyáltalán nem volt hatása. Másnap hálistennek nem nagyon volt depi. Kár, hogy megint csalódnom kellett mivel 1 év után már szívesen fogyasztanek jó mdma-s tabit. Mivel több mint egy éve, hogy utoljára ilyennel találkoztam. Meg persze 2C-B is jó lenne. De ebben nem az volt, vagy ha mégis akkor nagyon gyenge. De mégis manapság hol talál már az ember 100 mg alatt tabit? Oké az ecstasydata szinte semmit nem árul el de akkor is.
 

 
 
>>> Ecstasy tabletták (CSAK TABLETTA-INFÓ) <<<
2021. augusztus 12. 01:34
 
 
Szín: lila (halvány)
Logó: Philipp Plein (qp/db) hatszögben
Forma: hatszög

Valakinek van infója a leírásban szereplő bogyeszról? Most tettem rá a kezem, kipróbálni egy darabig még nem tervezem, de van tesztem, szóval majd azt ráeresztem, de személyes tapasztalat érdekelne, ha van.
 

 
 
>>> Ecstasy tabletták (CSAK TABLETTA-INFÓ) <<<
2021. július 30. 22:27
 
 
Szín: Egyéb
Logó: -felismerhetetlen-
Forma: tégla

Halványsárga tabi kicsit szürkés beütéssel. Tehát Halványsárga (szürkés). A logó alapján nem lehetett nagyon felismerni azonban sokan azt mondták, hogy Rolls Royce. És amikor megnéztem a szarul nyomott hátuljából mintha az R körvonalát lehetett volna kivenni. Kezdtem egy féllel, mivel azt mondták elvileg annyira nem erős. És általában 200-220 mg alattiakat egészben szoktam bevenni. Főleg, hogy 3 hete és azelőtti héten is csináltam ezt. Azonban erről már halottam korábban rossz dolgokat is. Nagyon hamar már 10-15 percel a bevétel után elkezdett hatni. Éreztem, hogy nem lesz vele gond. Ekkor rögtön rá dobtam egy másik felet mielőtt élete volna a csúcsot. Igazából nem a hatásával volt a baj mivel felpőrgetett kedvet kaptam táncolni, mozogni, beszélgetni. A szeri fleest azonban nem igazán akarta adni. Általában már 80 mg tiszta mdma jobban adja. És még meg is tudtam állni egy helyben is ha úgy volt. Mármint ez nem eset nehezemre attól még, hogy pőrgetett. Nem volt olyan erős tabi. Mivel a lábaim remegtek de pl a szemeimet nem remegtette meg. És nem is izzadtam tőle mint a ló. Ragora is leginkább akkor szorultam mikor mentünk táncolni és hangosabb volt a zene. 3 óra múlva kezdtem érezni, hogy gyengűl. Igaz nem úgy, hogy nagy megzuhanást érezzek tehát nem olyan lejövős volt. Viszont eléggé betompult ezért bevettem a másikat. Azzal ellentétben, hogy az első milyen hamar hatot ennek kB egy óra kellett, hogy eleje a csúcsot. Itt már nem csak zene közelben kellett rágot bevenni. És nehezebben tudtam irányítani magam, hogy ne mozogjak össze-vissza. És ez még mindig nem akarta nagyon adni a szeretetflesst ehelyett. Erőteljes nyitott szemes haluk fogadtak pl ilyen random sétáltak előttem akik igazából ott sem voltak. Vagy ott ülök a patkán és mentálisan, fizikálisan is azt érzem, hogy ott bulizok a szinpadnál. Ennek a csúcs hatása is kB 3-4 órát vett igénybe. Utána szépen fokozatosan gyengült amikor mentem haza campusrol. Mert rossz volt, hogy vége lett ennek. Na meg történt valami 2 nappal előtte amin még mindig jogosan vagyok depis. Akkor néha majdnem kaptam depi fleeseket. De eltudtam nyomni magamban. Otthon még vissza is ütött. De fáradt voltam és le is feküdtem aludni. KB 3-4 óra alvás volt. Na a probléma csak ezután jött olyan depressziósan ébredtem mint még soha egyik bogyotol sem. És néha kaptam olyan depi rohamokat, hogy azt hittem ott helyben esek össze. Ezért egész nap adagolnom kellett magamat benzokkal. Ami miatt délután is bealudtam 1-2 órára és ugyanez fogadott. Megint bekelett vennem. Hajnalba lefekvés előtt is kellett még. És nagyon durva alvás paralizis tört rám. De még az elkovetkezo 2-3 napban is. És konkrétan még szerdán is eléggé depis voltam miatta. Tehát az utó hatásai miatt teszem ezt a rossz kategóriába. Bár maga a hatása sem olyan volt mint az igazinak. Senkinek nem kívánom azt a lejövőt. Tehát hanyagoljátok!
 

 
 
>>> Ecstasy tabletták (CSAK TABLETTA-INFÓ) <<<
2021. június 20. 19:43
 
 
Szín: szürke
Logó: Maserati
Forma: ellipszis

Ez viszont egy jó minőségű cucc volt igaz, hogy csak negyedet ettem. De ez is elég volt ahhoz, hogy érezzem egy minimálisan kicsit az exes boldogságot éreztem jobban mint azelőtti nap a tekashinál. De ez sem volt elég. De legalább nem voltam úgy befeszulve. Viszont mivel gyenge ezért a szeri fleest sem nagyon adta. Inkább csak tekeredett a kép meg leszartam mindent a hatása ennek is olyan 5-6 órás. 180-200 mg-nek adták elő azok akik megkínáltak egy negyeddel. Szerintem ez az: https://www.drugsdata.org/view.php?id=9866

Általában még no toleranca vagy kisebb tolerancia mellett sem érzem be ilyen "gyenge" tabiknak a szűk negyedét még ennyire sem. De ez most kicsit megtekert. Lehet a jó társaság vagy mert igazából már rég fogyasztottam. Tavasz végén 1x. Előtte meg még szeptemberben. De normális mdma-val szerintem még tavaly nyáron találkoztam utoljára. És ez talán még tisztább. Szerintem egy harmad tutti elég lesz ha nincs nagy toleranciád.
 

 
 
>>> Ecstasy tabletták (CSAK TABLETTA-INFÓ) <<<
2021. június 20. 19:29
 
 
Szín: sárga (aranysárga)
Logó: Tekashi 6ix9ine / 69
Forma: fej

Van benne valamennyi mdma. De sajnos mellé van keverve valami más is. Amitől néha befeszűltem. Felezve vettem be 1 darabot. Az első fél valamivel nagyobbra lett törve. Talán már inkább 2/3 is volt. . A hatása is feltűnően lassan akart meg jönni. Bevétel után több mint 1,5 óra volt mire kiteljesedett. Adott valamennyi szeretetflesst és empátia érzetet. És nagyon kivoltam, de sajnos nem úgy. A lábaim és a testem remegett, azonban a szemeim nem. Na meg nem is szakadt rólam annyira a víz csak pláne nem a fejemről. És a gond az volt, hogy nem is kábitott el eléggé és a szerelem erzeten kívül. Azt az exes boldogságot, kábultságot nem úgy adta. Amire pl a Eutylone képes csak szeri fless nélkül ez pont az ellenkezője. 3 óra múlva mikor még adta az első adag rá dobtam a másik felet. De semmivel nem lettem előrébb. T+4:00 viszont elszivtunk 2 cigit. Általában kiszokta ütni a hatását. De most pont, hogy segített és a szorongás érzetet ütötte ki. Így már elég jó volt de nekem még mindig nem igazán volt elég. Tehát adhatott volna többet is. KB 1 óra múlva, mikor már úgy éreztük jövünk lefelé. Pedig felhuztunk egy csík kokót. Ettől ugye 1 óráig mindent és ott közülünk mindenkit tökéletesnek éreztem. Mintha mi lennénk az istenek. Amikor elkezdett ki menni a koksz. Akkor megint pozitívan vissza ütött és talán akkor volt a legjobb mert lefeküdtem. És konkrétan mentálisan, fizikálisan is azt éreztem, hogy megkaptam azon lányok valamelyikét akik nagyon tetszenek, fullra elhittem és behaluztam. És még másnap reggel is éreztem. De az exes elszállt eufóriát egyszer sem adta be igazán. És nem is nagyon pőrgetett inkább lefelé akartam feküdni. A normális mdma-bol ha sokat veszek be akkor is tudom kontrollálni, hogy inkább pőrgessen. Mert tudom milyen és megszoktam. Mivel ebben elvileg 353mg-nek kéne lenni. Csak, hogy ennek a negyede sem mdma. Vagy talán nincs is benne csak valamennyire letudja másolni. Vagy össze van kutyulva sp-vel. És ezelőtt 2 hónapja fogyasztottam és akkor sem sokat 180-210mg-sből egy felet. Tehát kB 90-120mg körüli adagot. A Jobbik fajtából.
 

 
 
>>> Ecstasy tabletták (CSAK TABLETTA-INFÓ) <<<
2021. június 18. 14:08
 
 
Szín: rózsaszín
Logó: koponya (Punisher)
Forma: koponya

Azt viszont kifelejtettem, hogy amikor becsuktam a szememet akkor olyan halucináciok fogadtak, hogy konkrétan nem, hogy láttam magamat helyeken hanem éreztem is, hogy ott vagyok pl. Egy autó alagútban, egy parkban, volt mikor azt haluztam, hogy random emberekkel beszélek. Tehát ennyiből jó volt. De volt 1-2 olyan pillanat amikor volt, hogy rossz dolgot láttam mert nem tudtam ugye, hogy mit csináljak. Amikor sok mdma-t vagy MDA-t fogyasztok akkor intenzívebb és másabb szokott lenni csukott szemmel is még a comedownál is. Volt olyan amikor azt hittem mda-n, hogy egy másik univerzumban vagyok, bár sokat vettem be nagyon. És még akkor is eltudtam aludni mikor a hatása alatt voltam igaz szívtam meg benzokoztam. De ezt most éreztem ezek mellett is pedig általában a fű megszunteti a hatást kB teljesen.
Viszont a pont ezzel együtt 10/2 ugyanúgy.
 

 
 
>>> Ecstasy tabletták (CSAK TABLETTA-INFÓ) <<<
2021. június 17. 22:37
 
 
Szín: rózsaszín
Logó: koponya (Punisher)
Forma: koponya

Az elején amikor feljött akkor mdma szerű volt a feljövő. Azonban egy 10 percbe tellett és bevoltam állva de nem éreztem jól magam. Igaz csak felett vettem be. Nem tudtam, hogy mit szeretnék ülni, járkálni, feküdni, zenére táncolni. És nagyon rossz volt egy picikét mondjuk mintha beadott volna szeretett fless szerű képeket de az semmi volt. Viszont az eufória is kB olyan volt mint egy normálisabb speed esetében. Ha egyáltalán ezt lehet annak nevezni, mivel nem is voltam normálisan beálva. És még csak nem is porgetett pont, hogy inkább álmosított. Az álkapcsomat viszont megbszta tehát rágtam egy pár szem rágot. Epres lidlös rágó volt. És eközben felköhögtem és koptem is egyet. És piros volt a köpésem nem foglalkoztam vele gondoltam arra, hogy a rágó szineszte be. De másnap is bevettem ugyanannyi rágot kB ugyanúgy rágtam össze. De egyáltalán nem volt színe a kopesemnek. Ekkor ébredtem rá, hogy valszeg akkor az vér volt. Nem rágtam össze a tabit de éreztem a kezemmel, nyelvemmel. Hogy keményebb állagú mint amilyen szokott általában lenni. Pedig lehet érdemes lett volna megkostolni. Ami még irritált, hogy még mielőtt teljesen beutott akkor eltudtam menni pisilni. De utána nem és ez a bogyó nem érzéstelenített el annyira, hogy ne érezzem. Mivel tudom a normálisból is van olyan amitől nem nagyon lehet, de az szépen ki is üt. Hanem 2 óráig azon szenvedtem, hogy mikor tudok végre.. És T+3:00nál még mindig rajta voltam de meguntam és elszivtam rá egy cigit és bevettem utána egy 0,5-ös frontint. Nem tudtam elaludni csak azután, hogy elszivtam még 1 két emberes cigit. Másnap amikor felkeltem még halványan mindig éreztem valamit. Viszont az utána elkövetkezo pár napban depressziósabb, idegbetegebb voltam. Pedig ahhoz nekem nagy adagokat kell bevennem a normálisbol. Na lényeg az az, hogy igaz 3 nappal előtte kaptam meg az első kínai oltásom. De nem hiszem, hogy annak sok köze lenne hozzá. Ha bajt csinált volna valszeg nem ilyeneket. És azt sem hinném, hogy akár egy gyengített kórokozó akár mrns vagy akármilyen alapú vakcina ennyire legyengítené a hatását. Mivel a kettőnek semmi közük egymáshoz. A másik meg az, hogy már háromnegyed éve nem csináltam. Oké akkor zsinórban 3-4 szombat amiből egyik alkalommal be is vettem 3-4 darabot a 200+ mgs-ből. És akkor az utso alkalommal már nem is éreztem egészben a közepes erőségűt. Viszont ennyi idő alatt ennek a toleranciának nem, hogy teljesen lekelett mennie hanem kB akármit érezném kellett volna. De ebben a félben nem volt 50mg sem. Bár alapból nem lehetett benne mdma sem nagyon. Mivel régen pl kis toleranciával is éreztem pl a 230mg negyedét. Még az is kicsit jobban kiütött mint ez és ott legalább porogtem is kicsit. És elvoltam nem úgy mint itt. Nem tudom mi lett volna ha buliban veszem ezt be. A punishertől nem ezt vártam. 10/2 csak amiatt a 10p miatt ami kicsit jó volt.
 

 
 
>>> Ecstasy tabletták (CSAK TABLETTA-INFÓ) <<<
2021. június 17. 00:55
 
 
Szín: piros (halvány piros)
Logó: Egyéb
Forma: ovális

Piros Skittles
Egyik oldalán Skittles felirat, másik oldalán felező és kicsi bekarikázott NL felirat. A comeup kb. fél óra volt. Két alkalommal fél redoseolva tartott 5,5 órán át. Hozta a megszokott kellemes MDMA hatást. 230 mg.-ként árulták, nyilván kevesebb lehet a valós szám. Én gond nélkül ajánlom a felező ellenére egészben bevenni (persze csak óvatosan).
 

 
 
>>> Ecstasy tabletták (CSAK TABLETTA-INFÓ) <<<
2021. május 6. 04:32
 
 
Szín: -bizonytalan-
Logó: -felismerhetetlen-
Forma: -nincs forma-

7974.
Ez attól függ, hogy mennyit vettél be. Mivel az mdma is képes ilyenekre 500+ mg adagban. Mármint ezt az adagot nem egyszerre bevenni mert az nem lehet jó élmény, halálos is lehet. Én egyszerre bevettem egyszer olyan 270-280 mg már ez is bőven olyan volt mintha forró zuhanyt engednének rám folyamatba. Elvileg már 240-250-nél is ez kezdődik. Ezt úgy éri meg csinálni, hogy beveszel olyan 120-200mg körül és arra redoseolgatsz kB ugyanolyan vagy kisebb adagokban. Meg éri szívni belőle az első és még utána egy másik mondjuk az utsó adagbol orrba is. A eufória, szeretettflees része és a haluk is erősebbek lesznek kicsivel. Az viszont megint nem biztos, hogy megéri, hogy 100-120 mg alatt dobálod és benyomod ezt az adagot 6-8+ alkalommal is akár. Mert a boldogság része a végére sem biztos, hogy kifog teljesedni. Talán erősödni sem fog egyáltalán amíg nagyobb adagot nem veszel be egyszerre. A haluk ugyanolyanok lesznek. De nem biztos, hogy annyira bele tudod magad élni. + Akkor a lejővő is roszabb lesz. Tehát mondjuk az éri meg ha pl benyomsz mondok példát 1 220, 1,5-2 óra múlva 110, 20-30 perc múlva megint ennyi. 20-30 perc múlva mondjuk megint 220. Mondjuk ezt már csak akkor ha kemény motoros vagy. Ennél többet egyszeri meg+ redoseal sem éri meg már nagyon szerintem. Mert utána már eljutsz arra a szintre is, hogy egyre kevesebb dologra emlékszel. És már ez is elég veszélyes.

Alapból az MDA okoz ilyen halukat. Ez erősebb mint az mdma és kevesebb is elég no meg a tuladagolás is kisebb adagot jelent. Mondjuk mdma 240 ez szerintem már olyan 220 ha egyszerre ennyit fogyasztasz. Mármint tuladagolas alatt a testi tuladagolásról beszélek. Mentális tuladagolást már akár 150mg is okozhat egy alap embernek aki nem annyira tapasztalt még ebben. Az MDA már ilyen 150-200mg körül is elég durva. De ez magában nem add olyan jó szerelmes, kedves flesseket.

Az MDE gyengebb és több kell belőle mindenhez a tuladagoláshoz is. Meg ahhoz is persze, hogy érezd meg jól elvigyen. Itt több a szeri fless, kedvesebb élmény mint az MDA. És ez akár spurisnak is jó lehet mivel ez pörget a legjobban. De ettől függetlenül mégis itt tudsz a leghamarabb leállni a tánccal és itt tudod magad a legjobban kontrollálni. Ez is kicsivel haluzosabb mint az mdma. Tehát ahhoz a halu hatáshoz talán kevesebb kell.
Mondjuk ha már ilyen vicces, de szerintem mégis undorító dolgokat is haluztál. Akkor ebbe lehet inkább designer drog volt mert én is próbáltam és ilyen haluim nem voltak semmi halucinogéntől. Az MDA-tol egyszer volt olyan, hogy egy hatalmas madárpókot láttam alapból félek tőlük de akkor megakartam simogatni. A többitől is voltak fura halucinációk. Pl kaptam egyszer olyan tabit amibe mdma és valszeg valamilyen 2c-x vagy valami kisebb adag keményebb halucinogén volt. Nekem az adta a legjobban.

Hogy abban a tabiban mi volt nem tudni. Már régen találkoztam ilyen tabival. A régi sárga vagy zöld route 66-ot próbálták haverjaim. Elvileg jó tabi volt. Azt nem tudom mennyire haluztak tőle. De elvileg elég gyenge, elvileg a jó hatáshoz 1,5 is kellett belőle. Amitől még mindig nem is nagyon remegett be a szem és elvileg olyan 3-5 darabok is elfogytak egy este alatt. Akár kevésbé nagyobb motorosoknál is. De ez már több mint 5 éve volt.
 

 
 
>>> Ecstasy tabletták (CSAK TABLETTA-INFÓ) <<<
2021. április 22. 02:53
 
 
Szín: fehér (bézs)
Logó: M / Moncler
Forma: domború

Mivel nem nagyon halottam még róla túl sok mindent. Ezért bevettem egy felet. Kicsivel kevesebb mint egy óra kellett ahhoz, hogy az első hatásokat elkezdjem érezni. És kb olyan 95-100 perc mire minden kiteljesedett. A hosszú felhozó miatt még most is gyanakodom arra, hogy lehetett benne pma is. És a haluk is engednek erre is következtetni. Jó mdma szerű. Szerelmes, kedves érzést adta. De mikor elérte a csúcsot akkor sem tett még a fél plafonra. De erősebb halucinációk jöttek mint amire számítottam. És a végére volt olyan, hogy nyitott szemmel is tisztán kivehető dolgokat láttam. Már az első felétől. T+2:00 körül dobtam még egy felet. Ez nem tett nagyon jobbá a hatásokat viszont a haluk azok még jobban jöttek. T+2:30-nál pedig bedobtam egy egészet. Na ez is elkezdett hatni egyből de fél óra kellett mire elérte a csúcsot. Elég mély nyitott, csukott szemes kedves, vicces meg minden fajta haluk jöttek. És ez már plafonra tett totálisan. Teljesen rajta voltam a boldogságon. Emellett még felellhető volt verejtékezés elég durván, mostmár a szem remegést is kiváltotta. És inkább mostmár ahhoz volt kedvem, hogy lefeküdjek és úgy kapjam. Mivel otthon voltam ezt meg is tehettem. Néha volt mikor meg inogott a hatás egy pár pillanat vagy pár percre. De ilyenkor vagy lekell szarni. Vagy max mást kell csinálni, pl elszívni egy cigit . És akkor adni fogja ugyanúgy tovább. Ha hosszú hatóidővel rendelkezik a cucc. Olyan 6 óra múlva jött el az mikor már tényleg meg inogott annyira, hogy annyira legyengűljön, hogy már ne tudja azt adni amit korábban. Teljesen olyan 8 óra múlva jöttem le. De a ledzsalója szinte egyáltalán nem volt durva. Az alvás viszont nehezen ment. Másnap az jó volt. De tényleg jobban éreztem magam mint alapból még harmad nap is . Még néha mindig éreztem kicsit a fülem zúgott. De kicsit jobban is szédültem meg jobban kaptam be utóhalukat mint általában. És mondjuk harmadnap mikor aludtam kaptam egy alvásparalízist. De nem olyan durván rosszat mint amit az sp okoz. Lényegében jó kis tabi. Talán tartalmaz egy kis methez hasonló designer drogot. Meg valami halucinogén szerű dolgot is. De egyébként jó kis labda az mdma érzést is jól adja. És nem leszel tőle rosszul. Kezdőknek fél elég lehet. De tapasztaltabbaknak inkább 2/3, háromnegyed ajánlott. Egész viszont már sok lehet. Én ilyen 180-210mg köré tippelném. És 10/7-re értékelném hatásilag. Mert láttam már jobbakat is. Pl egy Redbull, Tesla vagy egy régi Chupa Chupshoz nem ér fel. Mivel nem add olyan tiszta md érzést. Hiába haluztatt valamivel erősebben.
 

 
 
>>> Ecstasy tabletták (CSAK TABLETTA-INFÓ) <<<
2021. április 18. 02:01
 
 
Sziasztok,

a szürke route66-tal kapcsoaltban szeretnék kérdezni,ha valaki találkozott vele.MDMA hatás abszolút,viszont olyan hallucinációk (neonzöld rovarok a konyhabútor alól,kopasz ember hosszú hajjal,wc-ből minden irányban kifolyó víz) amiket nem tudok magyarázni.Ilyesfajta hallucinogén hatásért MDA,vagy MDE lehet benne a felelős?
 

 
 
>>> Ecstasy tabletták (CSAK TABLETTA-INFÓ) <<<
2021. április 13. 17:50
 
 
Szín: rózsaszín
Logó: Tesla
Forma: pajzs

Ma érkezett a riasztás holland laboros kollégáktól, hogy a rózsaszín Tesla, amit 2C-B -ként forgalmaznak, valójában DOC hatóanyagot tartalmaz.
A DOC egy nagyon hosszú hatásidejű (~24 óra) pszichedelikus amfetamin-származék és ebben a tablettában nagyon sok van belőle, több kórházi kezelést okozott a használata Hollandiában.

 

 
 
>>> Ecstasy tabletták (CSAK TABLETTA-INFÓ) <<<
2021. április 11. 10:40
 
 
Szín: rózsaszín
Logó: elefánt
Forma: négyszög (lekerekített sarkú)

tesztelve lett marquis teszttel, ami MD-nek jelezte.
Érzésre az is, csak elég gyenge. Egy fél alig-alig hozott valamit.

Valószínűleg ez az a kinézete alapján https://www.drugsdata.org/view.php?id=9549
 

 
 
>>> Ecstasy tabletták (CSAK TABLETTA-INFÓ) <<<
2021. április 7. 21:00
 
 
Szín: kék
Logó: Egyéb
Forma: Egyéb

Kissé ezüstes árnyalatú, foltos kék színű tabletta. Alul egy Duplo felirat felette pedig egy aranyos nyuszi. Hátoldalán felező vonal.
Ilyen 230mg körül van beszámolók alapján. Ezt pontosan felezve vettem be így egy picit gyengébb volt nekem mint akartam. Bár a második fél T+1-45nél oda vágott most annyira, hogy elérje azt a szintet amit akkor akartam. T+3:20nál már elkezdett gyengülni. De ennek a ledzsalója nem volt olyan rossz mint szokott. És tiszta mdma érzést adott be, bár nem volt olyan jó mint egyes tabik. De az átlagnál jobban adta. Ajánlom mindenkinek. Viszont egészben esetleg tapasztalt motorosok dobják. Bár ha nincs kedved magadat teljesen oda vágni te is inkább felezd. Vagy 2/3 utána 1,5-2 óra múlva 1/3. Ebből többet max akkor redoseolj ha már mondjuk egy buli elején elkezded és egész este csúcson akarod tartani. Max 2-3db szerintem elég belőle egész estére is.
 

 
 
>>> Ecstasy tabletták (CSAK TABLETTA-INFÓ) <<<
2021. március 15. 14:13
 
 
Szín: szürke
Logó: Donald Trump
Forma: fej

Üdv! Régóta checkolom itt a tabikat,sosem terveztem beszámolót irni de ezzel nagyon befürödtem. Első fél reggel 9 óra,második fél 10 óra,harmadik fél 10:30 és dobtam rá egy egészet 12:00 körül. Az égvilágon semmit nem érzek pedig megbizható helyről jött és ránézésre minőséginek tűnt. hátulján felező,elöl trump arckép ami igen részletgazdag. nem hinném hogy lenne benne bármilyen tudatmódositó szer. azért csak óvatosan lehet velem van baj de inkább kerüljétek,pénz kidobás volt.
egyszóval: Csalódás...
 

 
 
>>> Ecstasy tabletták (CSAK TABLETTA-INFÓ) <<<
2021. március 4. 20:00
 
 
Szín: Egyéb
Logó: Egyéb
Forma: négyszög (lekerekített sarkú)

Narancssárgás piros Dreamstate PX tabi. Elvileg 220mg tiszta mdma-nak mondják. De semmi köze nincs hozzá kicsit beálsz, de mégsem úgy mint a normálistól. De semmi szeretett fless. És inkább csak leűltett. És már féltől is ez van. Viszont volt olyan haverom aki 4-et evett. Kórházba is került. Mivel ez a gagyi hatása kB 1 óra. A lecsúszó nagyon rossz. Aludni nem lehet és olyan 3-4 napig szédülsz. Ráadásul még ettől nem is haluzol a kenzo is ilyesmi de abba legalább van lsd is. Utó hatásaként pánikrohamokat is okozhat. Tehát hanyagoljátok. Még negyednek az elfogyasztását sem ajánlom. Mivel, hogy még 1,5 csomag szerecsendióval is többre mész mint ezzel a szarral.
 

 
 
>>> Ecstasy tabletták (CSAK TABLETTA-INFÓ) <<<
2021. február 24. 16:34
 
 
Szín: bézs
Logó: Tekashi 6ix9ine / 69
Forma: fej

A svájci DIZ+ laborja által valaha mért legerősebb tabletta:
352.1 mg MDMA
Ez már nem felezős, de még harmadolósnak is sok, inkább negyedelős...

https://saferparty.ch/tl_files/images/download/file/Warnungen_PDF_2021/MDMA_extrem
_hoch_Februar_2021_Takeshi69.pdf
 

https://www.instagram.com/p/CLes416q_X5/
 

 
 
>>> Ecstasy tabletták (CSAK TABLETTA-INFÓ) <<<
2021. február 23. 01:14
 
 
Szín: Egyéb
Logó: transformers
Forma: transformers

KIEGÉSZÍTÉS AZ ELŐZŐHÖZ
Bocsánat, a színe lemaradt. Vízszintesen nézve az egyik oldala narancssárga, a másik rózsaszín volt. Egy igényesen legyártott laszti.
 

 
 
>>> Ecstasy tabletták (CSAK TABLETTA-INFÓ) <<<
2021. február 23. 01:10
 
 
Szín: Egyéb
Logó: transformers
Forma: transformers

A hatását nagyjából 30 után kezdtem érezni. A tablettát 500-asként árulták, így felet vettem csak be belőle. Habár felezővonal nélküli és rendkívül kemény volt, így nehéz feladat volt az elfelezése. MDMA testkit-tel leteszteltem és medium/high között kaptam az eredményt. Körülbelül 4 órán át tartott a hatása és kellemes, az eddigiek alapján megszokott élményben volt részem.

Én személy szerint ajánlom a tabit, akár egy egészet is a gyakorlottaknak (hiszen egyértelműen nem 500-as volt).
 

 
 
>>> Ecstasy tabletták (CSAK TABLETTA-INFÓ) <<<
2021. február 20. 05:12
 
 
Szín: barna (világosbarna)
Logó: TM (Tony Montana)
Forma: négyszög (lekerekített sarkú)

Akkor talán Buphedrone lehetett. Vagy valami mapb analóg. Esetleg még azt tudom elképzelni, hogy valóban MDMA volt talán tényleg nem a legtisztább volt. Bár azok általában hamar kimennek vagy fel volt ütve egy kis gyorsal. De te pont úgy reagáltál rá, hogy melette érezd az md hatást is, vagy nem volt benne olyan sok gyors. Az is fura, hogy olyan sok idő a comedown.
De amúgy meg azt is valoszinűnek tartom, hogy jó minőségű MD volt. Csak a fél neked kevés volt ahhoz, hogy jól kiüssön a redosek meg nem vagy picit erősítették a hatását. Mert jajj most 300mg-nek árulják xd. Szinte az összes lasztit 250-400mg-ként árulják. Amik közben lehet 1/3 olyan erősek. Nekem egyszer 200mgnek adtak el egy tabit, de az 40-50mg volt nagyon picike toleranciával éppen, hogy amikor elérte a csúcsot beéreztem egy kicsit, valszeg itt már az a kiadott 1500ft meg a placebo segített vagy nem tudom hogyhogy beéreztem. De biztos, hogy 40 valamennyi mg volt. Mert 50mg volt mikor full 0 toleranciával sem éreztem. De pl egy 200mgnek a negyedét sem mindig érzem be és az pedig az eloszlás miatt általában olyan 5/%-al mindig több lehet. Az én normális küszöb dózisom tolerancia nélkül szerintem 60-70mg lehet. Lényeg, hogy attól a retek gyenge rockstaros tabitol is olyasmim volt mint neked ettől, csak itt a szeretet képek nem nagyon voltak meg. Pedig ez tiszta mdma volt. Szóval szerintem te MDMA-t fogyasztottál. Csak keveset, mondjuk ha redoseoltál ebben az esetben ha épp, hogy csak üt általában a redose ezen még szokott dobni. Tehát ha nem szedultel akkor lehet nem az volt.
 

 
 
>>> Ecstasy tabletták (CSAK TABLETTA-INFÓ) <<<
2021. február 9. 01:20
 
 
Szín: barna (világosbarna)
Logó: TM (Tony Montana)
Forma: négyszög (lekerekített sarkú)

A comeup nagyjából 60 perc volt (még étgyomorra is), ami az eddig tapasztaltak alapján meglepően sok. A hatása ugyan MDMA volt, viszont furcsán "szolid" és 6+ órán át tartott. Volt szeriflash, de az is csak mérsékelten, kattogás gyakorlatilag semmi, a szédülés adta varázst sem éreztem.
A tippem alapján jóval kevésbé tiszta ecstasy tabletta a megszokottnál, talán valami stimuláns is lehet akár.

300-asként árulták, így úgy gondoltam egy fél bőven elég lesz.

Személy szerint óvatossággal ajánlom csak és velem ellentétben Ti mindenképp teszteljétek (boosterként elmegy).
 

 
 
>>> Ecstasy tabletták (CSAK TABLETTA-INFÓ) <<<
2021. január 24. 12:05
 
 
Szín: lila
Logó: dominó
Forma: tégla

kellemes MDMA hatás, viszont nem túl erős. 60 kg testsúly mellett az egész elfogyott.
 

 
 
>>> Ecstasy tabletták (CSAK TABLETTA-INFÓ) <<<
2021. január 12. 17:46
 
 
Szín: rózsaszín
Logó: LOVE/SEX
Forma: szív

borzalmas tabletta
fél bevétele után kb 30 perc múlva kezdtünk el valamit érezni, de csak nem akart semmi történni. Olyan volt mint 4-5 óra come-up. Rossz hangulat, fájó áll semmi pozitív érzés. Összesen egy egészet megettem, de bár ne tettem volna.
Hazaérve borzalmasan éreztük magunkat, álmatlanság, illúziók.
Biztosan nem MDMA. Másnap a maradék azonnal ment a WC-be.
Később a baráti körben volt aki hasonlókról számolt be más forrásból beszerezve.
 

 
 
>>> Ecstasy tabletták (CSAK TABLETTA-INFÓ) <<<
2021. január 6. 05:15
 
 
Szín: fehér
Logó: Egyéb
Forma: ellipszis

Fehér Maserati hátoldalán 300mg felirat elején korona. A felirat nem csak parasztvakitás. Valóban 300+ mg. Tehát inkább harmadolós-negyedelős! Mintsem felezős. Főleg, hogy fél tabi egészben fogyasztva legtöbb embernek sok volt. Tehát némelyik tablettában változó a hatóanyag, az mg erősség és az eloszlás is. Volt aki negyedtöl úgy volt, hogy remegett a szem és le izzadt mint a ló! És még ha felet veszel be az általában kb 150-160 mg lehet. Egyszerre elfogyasztva ez is sok lehet egyeseknek. Volt olyan is a társaságból aki egészben bevette. Majdnem ájulás lett a vége :D. Én harmadóltam.
T+0:40 Megjött
T+1:05 Elérte a csúcsot, a szemek remegnek nagyon pőrget és emellett nagyon kedvesen veretti neki :D. Beszélgetősdi minden.
T+1:30 Úgy döntöttem dobok még 1/3-mat. Elkezd egyre jobban remegni a kép.
T+2:10 Be veszem az utolsó 1/3 tabit. És kezdenek megjelenni a bevillano haluk. De nem olyan erősen és inkább viccesen. A szemem ismét beremeg. Az eufória már bőven a második adagnál eléri a csúcsot.
T+4:30 Kezd el gyengűlni.
T+6:00 Jövök le teljesen. De ez nem az a tipikus nagyon rossz lejövő. Hanem szinte meg sem kottyan.
T+9:00 Speedhez hasonló lejövő hatás, de csak minimálisan. Nem olyan durva viszont itt beüt az, hogy semmihez nincs kedvem. De ez nem tartott sokáig. De amfetamin nem hiszem, hogy volt benne. Mivel az elnyomja az MDMA mély, szerelmes hatását!
De aludni nem is bírtunk tőle utána még jópár óráig. Másnap viszont jobban is éreztük magunkat legtöbben. Kivéve az az ember aki egészben vette be. Nála jelentkezett pár napig az a rossz depresszió. És a lejövő minden fázisa jó szar volt neki.
Hatásilag 10/9-re értékelném. Egy zőld/narancssárga Tesla vagy egy Redbull azért még mindig jobban adja xD! És tovább is tart a legjobb részük.
 

 
 
>>> Ecstasy tabletták (CSAK TABLETTA-INFÓ) <<<
2021. január 5. 14:06
 
 
Szín: lila (világoslila)
Logó: dominó
Forma: dominó, hátoldalán felező

Világos lila, téglalap formájú, domino pöttyös (több féle pötty kombináció)
hátoldalán felezős tabi.
(ELMÉLETILEG 200-250mg -t tartalmaz, de erről nem találtam megerősítő adatot. Szerintem inkább 150-200 körül lehet valahol)
[2 hónapot pihentettem a neurotranszmittereim]
Féllel kezdtem, nagyjából 20-30 perc után elkezdett jönni a hatása.
Igazán kellemes, "tiszta" tabi, nagyon jó flesst adott, nem pörgetett szét mint ahogy erősebb tabik szoktak, inkább otthoni chillezős ellevésre való. Szeretetfless, kis táncolhatnék, jó beszélgetések. Miután elkezdett hatni utána kb 1,5 órával éreztem, hogy kezd kimenni, ezért bevettem a másik felét is. Visszahozta ugyanazt a hatást, de rá 1,5 órával ez is kiment. Eddig legkellemesebb lejövőjű tabi. Igazából fura de nem is éreztem konkrét lejövőt, (bár erre rásegítettem egy jointtal). Utána simán tudtam aludni, nem is volt hidegrázós izzadós éjszakám.
 

 
 
>>> Ecstasy tabletták (CSAK TABLETTA-INFÓ) <<<
2021. január 1. 15:35
 
 
Szín: kék
Logó: dominó
Forma: dominó, hátoldalán felező

Kék dominó, hátulján felezővel

Több variációja is van, hozzám kettő került. Egy mindkét felén 6-os és egy mindkét felén 5-ös.

Kb. 20 perc elteltével már el is kezdte hozni, amit kell. Egyik percről a másikra elég erőteljesen.
Összességében egy kellemes tabi, az aminek lennie kell!
Viszont a hatása a szokásosnál jóval hamarabb alábbhagy...

Egyben meglepően erős.. Óvatosabbak féllel indítsanak!
 

 
 
>>> Ecstasy tabletták (CSAK TABLETTA-INFÓ) <<<
2020. december 20. 22:40
 
 
Szín: kék
Logó: Egyéb
Forma: Egyéb

Kék fox (róka) kb 150-160 mg nekem 1 kellet egy estére, persze feleztem, középkategóriába sorolnám.
 

 
 
>>> Ecstasy tabletták (CSAK TABLETTA-INFÓ) <<<
2020. december 18. 22:58
 
 
Szín: lila
Logó: dominó
Forma: tégla

Szerencsém volt ehhez a lila dominóhoz, igazán jó kis foci már fél is megcsavar, igaz kisebb toleranciával rendelkezem, de körülbelül 200-240 mg-ot tartalmazhat, szóval egynek elégnek kell lennie az egész estére, régi motorosoknak szerintem 1,5-2. A peak szép lassan jött kb 30-40 perc múlva, a high 3-4 óra íntenzív hatást váltott ki. Hatásra inkább eufórikus, beszélgetősnek mondanám pörgetni nem pörgetett ki a világból. A lejövője egész kellemes volt, nem tapasztaltam depressziót vagy hasonló mellékhatásokat inkább after glowként írnám le, bár ez lehet a kevesebb mennyiség miatt is. Sajnos külföldi pillreportokat nem nagyon találtam csak régebbieket. Összeségében egy jó kis laszti, rég találkoztam ilyen tiszta MDMA hatással, ha van hozzá szerencsétek mindenképp adjatok egy esélyt neki.
 

 
 
>>> Ecstasy tabletták (CSAK TABLETTA-INFÓ) <<<
2020. december 5. 22:23
 
 
Szín: -többféle színben is-
Logó: -felismerhetetlen-
Forma: Egyéb

A baj csak az, hogy itthon sajna most nem, hogy ilyen jó red bullt. Hanem még normális 69-et (bár ezeket direkt mdpv-vel vagy hasonlóval is ütik) vagy mondjuk philipp pleint, koponyát, rolexet sem találni. Sőt a járvány miatt most mdxx-et sem nagyon. Csak a sok designer megint. Elég fel nézni pillreportsra!
 

 
 
>>> Ecstasy tabletták (CSAK TABLETTA-INFÓ) <<<
2020. december 5. 22:17
 
 
Szín: -többféle színben is-
Logó: Red Bull (bika)
Forma: Egyéb

Csak mert én pedig azt veszem észre, hogy ez az egyetlen bogyó itt nálunk amire a tiszta MDMA hatásai teljesen jellemzőek kb. Pl 4-5 óra high, kissé erősebb halucinálció mint a többi ekinél. Bár lehet, hogy MDA is van bennük. Mindennél erősebben, mélyebben, pszihedelikusabban, haluzosabban, becsavarósabban érezhető szerelem szeretett hullámok. szeretett fless, empátia, eufória és kifejezetten tiszta érzés MD érzés. Amikre a többi nagyon jó minőségű eki sem képes úgy mint ez. Vagy ha "majdnem" mégis akkor rövidebb a high is. Gondoltam azért kérdezem meg, hogy ez a laszti is van olyan jó, esetleg még jobb. Vagy az oválisabb alakú az nem olyan jó minőségű mint a hosszúkás. Sajnos itthon szerintem kb ebből gyártanak csak több ilyen jó felnit is. Vagyis ezeket hozzák ide be. Pl az MDMA kristály picit más, de az is kifejezetten tiszta érzést add.

Mivel azzal nem számól senki, hogy az itthon kapható ekik nagy része származási helyén még jobb minőségű volt. És sok kézen át menve rontják a bennük lévő MDMA, MDA . Meg ütik fel más cuccokal is. Elvileg ezeknek az újabb MD hatású ekiknek. Azért van rövid/rövidebb peakjuk. Mert szinte már nem kapni olyan MDMA-t ami a babérfa szasszafrássz leveléből származik. Hanem előállítják szintetikusan és pedig ugye a designer drogok is elrontják a hatóidőt, tisztaságot, meg amit még ki lehetne hozni belőle. Meg eleve sokan nem is tudnák 90-100% tisztasággúra kihozni. Még azt sem amit a szasszafrásszból nyernek.
 

 
 
>>> Ecstasy tabletták (CSAK TABLETTA-INFÓ) <<<
2020. november 27. 13:31
 
 
Szín: -bizonytalan-
Logó: -felismerhetetlen-
Forma: -nincs forma-

7944: Azok a Red Bullok tudtommal ritkák voltak itt nálunk, meg eleve más országokban is. Nem találtam róluk még infot sem sehol. Pedig szerintem biztos jók lehetnek!
 

 
 
>>> Ecstasy tabletták (CSAK TABLETTA-INFÓ) <<<
2020. november 27. 13:19
 
 
Szín: sárga (aranysárga)
Logó: Egyéb
Forma: Egyéb

De ember ha már kevesebb mint egy tabinál látjátok, hogy jókat haluztok. És nem olyan rossz a hatóidő sem. Akkor minek elfogyasztani 700-850 mg körüli adatokat? Ha nem vár elég időt az adagollások között az ember igenis lehet belőle túladagolás. És másnap meg nem emlékezhettsz túl sok mindenre Persze a haveroddnak úgy látom volt esze, hogy több időt várt. És így nem villogott talán annyira minden és emlékszik jó pár dologra. De még igysem éri meg ilyen adagokat használni viszonylag gyakran. Mivel az agyat jól károsítja és a boldogsághormonnak is oda vág. Eszetlenebbül pláne nem. Mivel szerintem nem fogtok annyival jobban kilenni, hogy azt higyéttek jobbak a hatások akár kicsivel is. Akármilyen MD vagy designer is legyen. Még lehet, hogy 2C-B + MD kombótól sem. Ezt most szerintem érthetem a jó nagy adagokra. De nem a túladagolásos vagy feleslegesen nagy adagokra. Szerintem inkább az is esetleg csak pszihedelikusabb lesz. De nem éri el szerintem talán közel sem azt varázsgomba adagot ami egy 2. szintű vagy 3. szintű tripphez elég.

A másik meg az, hogy az MDMA kb 200mg egyszerre elfogyasztott feletti adagban. Ha nem nyomsz még rá akkor is, ha igen akkor még jobban. Elkezd nagyon agykárosító lenni és a boldogsághormont is megvágja annyira, hogy 2,5-3 hónapos szünet kelljen ha nem akartok leépülni meg depis, stresszesek lenni. Oké most a haverod rutinból megevett 1,5-öt. Utána elég lett volna redosenak 2 vagy max 3 fél. De ő még többet rá nyomott. És olyan 220-260 mg-t vagy lehet többet nyomhatott be egyszerre ami már túladagolás konkrétan. Illetve biztosan láttátok ecsdatan ezt a tabit. Ha már ilyen merészen nyomtátok. Vagyis nem te, hanem a haverod, haverjaid. Azt esetleg nem látták, hogy lényegében újak ezek a fanták. És ha még 150 mg csak. Akkor is kezdenek egy harmaddal, féllel. Mert azért nem lehet tudni. És ha elkezdik érezni az MD szerű feljövőtt akkor még esetleg dobnak még rá? Meg amúgy is kisebb adagokban 200 mg alatt, még a redose miatt is jobb lesz annyival a hatás. Addig az adagig amig a boldogságérzet el nem éri a maxot.

Egyébként ebben a tablettában szerintem nem MD volt! Ha volt is akkor is kevés és inkább valami RC lehetett benne. Lehet, hogy nem Buphedrone. Mert annak valóban koksz beütése van, de lehetett az is csak lehet nem jól érzékelted. De lehet szét volt ütve, vagy talán a régi designer drogok pl 4-mmc , buphedrine, mdpv, 4-fa, Penta, Pentylon, Metylone. 10x is lemásolt lehet még legális változatai. Amiről még nem sokan hallottak. A halukat meg szerintem nem 2C-B vagy LSD okozta.
 

 
 
>>> Ecstasy tabletták (CSAK TABLETTA-INFÓ) <<<
2020. november 27. 12:13
 
 
Szín: sárga (aranysárga)
Logó: Egyéb
Forma: Egyéb

Hatásra pedig redose nélkül egy adag kb T+2:30, T+2:45 percig kitart. Ebből kb 1,5-2 óra a high. A redose kb 30-60 percre hozza vissza, attól függ az mikor üt meg. Az elfogyasztott adag fele-negyede is elég redose ahhoz, hogy vissza hozzon. Amikor ez offolodik sem érezni magad olyan rosszul mint a normál mdma tabiknál. Mivel a stimuláns hatást még T+7:00 is érezni. Lehet, hogy az a haverom aki 4 felett evett valami mást adagolt túl. De ennyi redose után az mdma is túl lehetett adagólva kicsit. Bár mivel tartott azért elég nagy szüneteket ezért az a kb 650-700mg nem hiszem, hogy olyan sok lett volna. De kitudja. Az elején ő vett 1,5 darabot. Után T+2:20-nál dobott. kicsivel több mint másfelet utána megint várt több mint egy órát. És már csak egészeket evett egész este olyan 30-60 perc várakozásokkal. Az utolsó előtti adag után kb 50 percet várt és akkor dobta be az utolsót és akkor kezdte el érezni azt, hogy kicsit fáj a szíve. Illetve vannak itt-ott ízületi fájdalmai is. Olyat állítása szerint ha tapasztalt is, hogy égne valahol a bőre 1-2 ilyen volt elvileg max. De azt mondta lehet, hogy picit egy pillanatra placebozta. Mivel 1 mp-ig érezte mintha olyasmi lenne. De ez egyből vagy abba maradt vagy átment ízületi fájdalomba. Mást viszont nem tudok róla. Egyébként szerintem ez volt az a eki:
https://www.drugsdata.org/view.php?id=8841

Ennek a hátára NL van írva vagyis Holland elvileg ezek a legjobbak szoktak általában lenne. De ők is elronthattják, ütthetik. És hamisítani is lehet!
 

 
 
>>> Ecstasy tabletták (CSAK TABLETTA-INFÓ) <<<
2020. november 27. 11:46
 
 
Szín: -bizonytalan-
Logó: -felismerhetetlen-
Forma: Egyéb

A tesla nem tudom mekkora kereszt toleranciát építhetett ki nálam. Lehet, hogy inkább MDA, MDA-2 volt vagy hasonló persze nincs kizárva az sem, hogy designer vagy designer+MD volt. Esetleg nem volt olyan tiszta cucc. De ott volt haverom aki 4 darabot fogyasztott el úgy, hogy 5 hónapja nem ekizett előtte. Ő rutinból 1,5 darabbal kezdte amiről tudta, hogy 200+ mg lesz. Erősebb halucinálciók jelentkeznek már fél-1 darabnál is mint az mdma-s tabiknál. A kicsit csavar azt úgy értem, hogy 1,5 tabinál keményen adja már a szerettflesst. Persze nem olyan tisztán meg nem olyan módon mint pl egy jó mdma-s tabi, pl a kék Moncler. Ami nekem nagyon adta, vagy pláne nem mint a szürke plata plomo. Nekem az tetszett eddig a legjobban mdma tabik közül.. Azt a fogalmat, hogy nem csavar annyira úgy értem. Ha többet is veszel be egyszerre, sem fog annyira vibrál i,hullámzani, forogni minden, hogy majd össze essél. Viszont ugyanúgy beremeg a kép meg leizzadsz mint a ló. Annyit viszont kifelejtettem, hogy aludni nehezen lehet már 1 tabletta után is. A haverom aki 4-et evett nem aludt három napig. Volt aki majdnem 5 darabot fogyasztott. 4 + 2/3 ,3/4. Ő kicsit érezte, hogy túl is adagolta na ő is 80+ órát ébren volt. Tehát azt nem hiszem, hogy MD+Amfetamin mert szerintem az jobban kinyirná a csavart. Inkább az md + 4-CA vagy hasonlóra gondollnék. A Buphedrone meg szerintem nem olyan, hogy nem alszok tőle. Már a neve alapján is látszik, hogy a mefihez is lehet valami köze. Tehát gondolom jobb mint az MDMA. Én a mefit imádtam azt kár, hogy nem kapni még 4-MEC vagy már 4-FEC sem nagyon..

A lényeg az, hogyha van is benne más. Akkor is inkább mdma hatás felé hajaz. És nem volt vele senkinek sem gondja. Ok talán lehet, hogy rossz minőségűnek kelett volna feltüntettnem. Mert nem tűnt teljesen MD-nek. De oda is írtam, hogy rendben van de nem a legjobb!
 

 
 
>>> Ecstasy tabletták (CSAK TABLETTA-INFÓ) <<<
2020. november 26. 21:24
 
 
Szín: -bizonytalan-
Logó: Egyéb
Forma: -nincs forma-

Nos te azt állítod kedves elözö, hogy abban a tabiban md van szerinted. "haluzos, jól pörget, meg kicsit csavar. Pl a buphedrone is ilyesmi hatást ad. Csak az talán jobb mert ennek legalább van egy kis mefis, kólás beütése is. De lehet, hogy az van benne!

De most 3 opció van a!
1 Nem mdma vagy esetleg mda volt. Hanem pl buphedrone, esetleg bk-EBDB , butilon vagy valami más velük egykorú, fiatalabb, vagy akár veszélyesebb cucc is lehetett. Pl szerintem 4-FMA sajna kevés eséllyel lehetett mivel ahelyett már van pl a 4-CA, 4-CMA. Lehet nem olyan szenny cuccok attól még, hogy már a nevük is rosszul hangzódik. Csak mert az általad leírt hatások ezekre többé-kevésbé igazak. Sajna nem írtál részletesebb hatást! Pl a zöld heineken, kék fc barca, Jurassic park, stb is rövidre fogva hasonló hatást váltottak ki néha.. És azok fixi nem mds tabik.

2. Lehetett benne mdma, de kevés. De elmondásod szerint kezdőknek ajánlott felezni. Tehát akkor ebből azt vonnom le inkább, hogy mdma+??

3. Esetleg kicsit gyakran nyomod/játok és a tolerancia miatt nem érezted olyan jónak. A haverjaid is ugyanúgy érezték mint te? Hányás, idegrázás, néha farsulos, leűltettős állapot volt? Hatás mennyi ideig tartott? Milyen toleranciátok volt? Mikor csináltátok, utoljára, mennyit nyomtátok. Persze nem arra akarlak rávenni, hogy na írj le nekünk mindent. De esetleg 1-2 infot adhattál volna. Ha meg már pl hánytál is azt eleve írd le ide. Mivel ez egy ártalom csökkentő oldal! Másrészt ha esetleg nem olyan veszélyesrk ezek a designer drogok. Legalább az illető kevesebb esélyel kőlt pl nem mdma-ra ha neki fontos, hogy lehetőleg mdma-t fogyasszon. Aki idetéved.

Illetve elárulom neked, hogy a te kis rózsaszín tesla tabid pma/pmma/pmea tartalmú lehetett. Mostanában felnéztek pillreportsra. Láthatjátok, hogy egyre több alapból jó minőségű tabit is ütik ezekkel vagy más veszélyes cuccokal. PMx x biztosan. Mert ott pillreportson nem csak szimplán találgattak hanem . Valamelyikhez teszt készletett használtak és a teszt. A PM család szinét vette fel. De a teszt sem ér sokat. Ha mondjuk egy tabiba bele nyomnak 50mg md-t meg pl 30mg pma-t. A tesztek ugyanúgy a md szinén fognak reagálni. De a pma fog hatásban mégis csak inkább dominálni. Kb 1,5 óráig nem érzel semmit, ezért újabb adagot veszel be. És nem érzed annyira mint kéne. Ezért is dobsz rá még többet Ilyen tabikból akár 2-3 db is már halálos lehet.. És van olyan tabi amibe már eleve belenyomnak 100 mg pma-t és az pl már egy halálos adag. Valaki bevesz 50 mg. Utána a másik mondjuk 50mg esetleg t+1:45,t+2:30 kor szabadna bedobni. Csak, hogy ne . És 1,5-2,25 óráig a pm cuccokat elvileg nem érezni egyáltalán! Szóval attól a teslától nem csoda, hogy kicsit "berosszultál". Még csoda, hogy több időt vártál a redoseval!
 

 
 
>>> Ecstasy tabletták (CSAK TABLETTA-INFÓ) <<<
2020. november 26. 19:12
 
 
Szín: sárga (aranysárga)
Logó: Egyéb
Forma: Egyéb

A logó kimaradt: Aranysárga színű Fanta logós tabiról írtam korábbi hozzászólásomban!
 

 
 
>>> Ecstasy tabletták (CSAK TABLETTA-INFÓ) <<<
2020. november 26. 19:06
 
 
Szín: sárga (aranysárga)
Logó: Egyéb
Forma: Egyéb

Jó kis felni. Haluzos jól pőrget és egy kicsit csavar. De szerintem a jobb md hatást 1,5+ tabinál éri el. Nem erős olyan 120-150 mg lehet, de kezdők azért felezzék. Tapasztaltabbak akár 3-4 darabot is megehetnek egy este folyamán. Nem a legjobb, de jobb mint a rózsaszín tesla. Meg nem teszi úgy szét az embert. Tehát valszeg mdxx. Sajnos a covid miatt az igazán jó tabikból hiány van!
10/6
 

 
 
>>> Ecstasy tabletták (CSAK TABLETTA-INFÓ) <<<
2020. november 23. 16:56
 
 
Szín: rózsaszín, narancssárgás (lazac)
Logó: Red Bull (bika)
Forma: ovális

https://www.drugsdata.org/view.php?id=9251
Valaki próbálta már vagy tudd róla valaki valamit? MDMA tartalmúak? Ecstasydatan annak írják őket mert még van rózsaszín meg piros is ebből a formájú red bullból. Illetve a ecstasydata sem ír mindig igazat. Vagy hamisítják is a tablettákat! Ha mdma tartalmú mennyire add be jó, tiszta érzést illetve. Milyen az időtartam? Mert a hosszúkás red bulloknak jó az időtartama. Viszont szerintem egy normális tesla, tekashi69, Versace bogyóknak jobbak a hatásai mint annak. De gondolom azért is ilyen jók mert mind3-mat ütik valamivel. Mivel pl az mdma kristály is jó. De az mégis mintha kicsit más lenne mint ezek a bogyók.

Ezek a kerekített, hosszúkás red bullok tehát milyenek. Gondolom az az egy elég biztos dolog, hogy olyan 200-320 mg körül mozognak ezek is! Én még csak pirosas színűt, rózsaszínt, világos rózsaszín, meg ezt a narancs rózsaszínesett láttam van még más színű is. Mert a hosszúkásból nekem a piros adta a legjobban!
 

 
 
>>> Ecstasy tabletták (CSAK TABLETTA-INFÓ) <<<
2020. november 22. 21:49
 
 
Szín: rózsaszín
Logó: Tesla
Forma: pajzs

Ebben a bogyóban nincs mdma. Bevettem 1 egészet több mint 1,5 óráig nem éreztem semmit. T+2ó bevettem egy másikat. Utána T+3:00-nál érzem, hogy van egy jó kemény mdma szerű empátia. Ami olyan volt, hogy szinte már ájjúldoztam és éreztem, hogy a bal oldalam fáj, közben. De mindez csak 10 percig tartott. Utána kis idővel megint vissza kaptam ezt ugyanúgy negyed órára sem, még keményebben. De utána inkább csak stimuláns hatást adott órákig. Meg nagyon kicsi ekis empátiát. És ez utána tartott 2 napig. Ami a végén már inkább paranoiát okozott.

Több mint fél éve nem fogyasztottam, tehát toleranciám nem lehetett. Az mdma max 1 múlva meg jön. Ennek majdnem 2 óra kelett ahhoz, hogy érezzek valamit. Tavaly-tavalyelőtt. Mikor többször nyomtam, pl tavaly nyáron 6 alkalommal is csináltam. Soha nem volt ilyen élményben részem. Most amióta jött ez a vírus rengeteg ismerősöm mondja, hogy nem éri meg venni. Mert több lett megint a nem MD tartalmú tabletta. De ezt a daathot vissza olvasva is látom sajnos!
 

 
 
>>> Ecstasy tabletták (CSAK TABLETTA-INFÓ) <<<
2020. november 12. 16:06
 
 
Üdv! Találkozott már valaki Sárga színű felezős pajzs alakú Tesla mintás ekivel?? vélemény? egyeltelán az ?
 

 
 
>>> Ecstasy tabletták (CSAK TABLETTA-INFÓ) <<<
2020. október 26. 17:00
 
 
Szín: sárga
Logó: fáraó
Forma: fáraó

Jó kis felni 220-250 mg lehet. De szerintem MDEA van benne talán egy kis 2C-B-vel. De mégis a veszélyes tabik közé sorolom inkább. Mert bármi más is lehet még benne.. Egy egésszel kezdtem, jobban meg is csavart a kelettnél. Azért gondolom, hogy MDE mert manapság gyakran még találhatóak az ekikben. És ez is beadta a szeretettflash, pőrgés, nagy eufória hatást. Mégsem volt az a nagyon durva, tehát adta ez is. De társaságibb tudtam maradni mint az mdma-tól. De csak egy darabig, mert utána elkezdett keményebben megcsapni. És élénk nyitott szemes halucinálciók jelentkeztek kB T+1:30-nál.
T+2:00 körül dobtam még felét, és T+3:50-ig elvoltam vele.
Ne dobjatok egészet mint én fél vagy háromnegyed elég kezdésnek. Én csupán csak jól elvagyok még 200mg egyszerre fogyasztott adagtól is. És már egy adagtól is kilehet húzni 3-4 órát. Egyétek, de azért csak óvatosan a halucinálciók kiváltoja pl PMA is lehet vagy bármi. Tehát szerintem max 2-2,5 db fogyjon el egy este. Az már amúgy is lehet 440-680 mg MDE is. Ennyitől meg eleve pláne, hogy halucinálni fogsz. Meg csak a negatív hatásoknak a valószínűségét növeld még akkor is ha szimplán ennyi valódi md-t fogyasztasz!
10/9
 

 
 
>>> Ecstasy tabletták (CSAK TABLETTA-INFÓ) <<<
2020. október 11. 18:38
 
 
Szín: kék
Logó: LOVE
Forma: szív

kék szív, egyik oldalon love, másikon sex feliratok
egész kellemes, tiszta hatás
 

 
 
>>> Ecstasy tabletták (CSAK TABLETTA-INFÓ) <<<
2020. szeptember 30. 02:13
 
 
Szín: -bizonytalan-
Logó: -nincs logó-
Forma: -nincs forma-

Kezdjük ott, hogy ezekben a tablettákban nem volt benne 200 mg legalábbis mdma-ból biztos nem. A feljövetelen is éreztük, hogy nem olyan mint az mdma. Másrészt 2 napig fogyasztottuk ezt a csodát. Gyakorlatilag 1-et a tolerancia nélküli emberek nem éreztek be. Úgyhogy hiába mondják 200 mg-nek közelében sincs. Komolyan, 50 mg normális mdma többet add tolerancia nélkül mint egy ilyen tabi. Min 1,5-2. A peak mint írtam mindenkinek más időtartamú volt. Pl nekem első nap mikor csak 1,5 ment be. 2,5 óra volt a peak. Másnap pedig 0,5 óra, csak ezt tudtam ugye redoseolni! Volt olyan akinek pedig pont második nap tartott tovább! Ezért nem értem. És igen az mdma peakja elvileg tényleg 3-4ó lenne. Csakhogy a legtöbb tabinak hiába az a hatása ott is rengeteg olyat találni ami rövid ideig hat. Pedig Elvileg az mdma.

És tudom rengeteg zőld heineken van. De ha azt mondják rá, hogy 200mg akkor az nagy eséllyel ez a csoda lesz. Ha ezt fogyasztod majd akkor írj ilyeneket. És amúgy is azt mondják, hogyha heineken akkor esetleg piros mert a többi zőld is eléggé szutyok. Pl régebben is ment egy másik zőld heineken amibe meg is haltak páran. Pedig csak 2 tabletátt dobtak, gondolom ésszel elosztva. És szerintem pirosat már nem nagyon kapni!

És képzeld el amúgy el lehet fogyasztani 1100 mg-t egy buliban. Pl redditen már olyan beszámolót is láttam, hogy valaki 1600mg-t fogyasztott. Persze az már elosztva is veszélyes volt de túl élte az alanyunk. Persze lehet, hogy kamu! De 500-800 mg-t simán ellehet pusztítani gondok nélkül. Természetesen az Angol barátaink szórakoznak ekkora adagokkal! Pedig ennek fele, harmada, negyede bőven elég. Főleg abból a minőségi cuccból aminél nem 30-60p a high. Hanem több óra!
 

 
 
>>> Ecstasy tabletták (CSAK TABLETTA-INFÓ) <<<
2020. szeptember 30. 01:21
 
 
Szín: -bizonytalan-
Logó: -felismerhetetlen-
Forma: -nincs forma-

Hihetetlen, mik vannak! Ez egy kibaszott eki-bermuda-háromszög! Majd figyelek, hogy óvatosan toljam be azt a 4 tabit. Igazi ártalomcsökkentő mágus vagy!
Köszönjük!

Az MDMA elsődleges hatásai, vagyis a peak 3-4 óra lehet. Nyilván tökéletes adagolás, amit a haverod eszközölt, mondjuk jobb esetben 5.5*200mg = 1100mg. Biztos sok hely van még a sürgősségi/intenzív osztályokon a COVID fertőzöttek mellett szétcsúszott junkie-k számára.

Gondolkodtál már azon, hogy abbahagyod a gecibe ezeknek a szaroknak a zabálását, amitől ennyire mélyen hülye leszel és kezdesz valami értelmeset az életeddel?
 

 
 
>>> Ecstasy tabletták (CSAK TABLETTA-INFÓ) <<<
2020. szeptember 29. 23:20
 
 
Szín: zöld, színes szemcsékkel
Logó: Heineken
Forma: téglalap, lekerekített szélekkel

Mondjuk nálam összesen 6 ilyen tabletta volt. Amiből csak 4,5 lett elfogyasztva, ami kicsit sok volt. És egyiken volt sok folt, másikon nem annyi, harmadikon nem volt. És mintha kicsit hatóanyagban és erőben is mások lettek volna. Tehát akkor lehet nem is ugyanaz a tabletta volt, hanem oda keveredhetett olyan ami sokkal erősebb vagy veszélyesebb?
Vagy mégis mi?
Volt olyan is elvileg, hogy az egyik ilyen tabi 30 percig vitt a másik 3 óráig?! Ez is wtf nekem, mert mindenki köztük én is tapaszt ilyet??!
 

 
 
>>> Ecstasy tabletták (CSAK TABLETTA-INFÓ) <<<
2020. szeptember 29. 23:13
 
 
Szín: zöld, színes szemcsékkel
Logó: Heineken
Forma: téglalap, lekerekített szélekkel

A zőld heinekenes tabit teszteltem végül. Ez is ugyanolyan hatást ad kb mint a barca. Csak ez még rosszabb mert ettől még pisilni sem nagyon lehet! 1 tabletta itt is inkább leültett. Rókázás itt 3x is volt. És volt haver aki 5,5 db dobott, de ésszel tehát 6 óra leforgása alatt. Konkrétan árkot fogott és mintha égett volna. Szerintem ha dobtok is kezdjetek mondjuk 1-el fél óra múlva menjen még 1 utána redose menjen csak. De szerintem egy este alatt ne nagyon haladjátok meg ebből a 4 tabit. Úgysem fogtok mdma hatást elérni. És ezekből is kiderül, hogy valamivel/mikkel ütik fel felé a tablettákat most is. Gyanítom butylone, mefi vagy valami újabb változatukkal! Csak ugye nem volt nálunk sem teszt. Szóval valóban vigyázni kell! Pl ezen a tabin találhatók voltak színes, sötét foltok. Halottam olyan is, hogy talán opioid vagy hernyó van benne. De azt nem hiszem mert szerintem éreztük volna!

Tehát úgy látszik, hogy mostanában a heineken, Barcelona, domino, Jurassic, Royce Rolls, Superman kerülendő tabik lesznek!
 

 
 
>>> Ecstasy tabletták (CSAK TABLETTA-INFÓ) <<<
2020. szeptember 29. 03:04
 
 
Szín: -bizonytalan-
Logó: -felismerhetetlen-
Forma: -nincs forma-

NAGYON NAGY HATÓANYAG TARTALMÚ TABLETTÁK MENNEK! FELEZÉS, DE INKÁBB HARMADOLÁS, NEGYEDELÉS KÖTELEZŐ!

(Ecstasydata adatai alapján)

"EZ Ketamin teszt" használata is ajánlott, hogy legalább azt tudjátok nagyjából, mit vesztek be! Soha, senkinek nem szabadna ismeretlen, kétes eredetű hatóanyagot fogyasztania! Nyilván a kábítószerek fogyasztása alapból sem ajánlott...
 

 
 
>>> Ecstasy tabletták (CSAK TABLETTA-INFÓ) <<<
2020. szeptember 17. 01:33
 
 
Szín: -bizonytalan-
Logó: -felismerhetetlen-
Forma: -nincs forma-

Szia, azt hogy MDMA túladagolás volt-e, csak egy toxikológiai vizsgálat tudná pontosan megállapítani. Kevésbé pontosan esetleg, ha használnátok tesztert a tablettához bevétel előtt. (EZ Ketamin teszt, pár ezer forintért beszerezhető, ez a PMA/PMMA kimutatására is jó lehet, azért ezt írom).

A kérdésedre válaszolva a tolerancia nem egy egzakt dolog, de még a hatás sem, bár sokan szeretnék azt hinni. Az, hogy te egy szert gyakran bevéve nem érzed már a magic hatást, még nem jelenti, hogy az összes egyéb hatásra is toleráns vagy. Rossz hír, hogy általában ez úgy szokott lenni, hogy toleranciánál először a legkellemesebb hatás múlik el és az egyéb stimuláns mellékhatások meg kb. sosem. Így többszörös adag bevételénél óriási veszélynek teszed ki magad, mert meghatározhatatlan, az általad nem érzett, rejtett hatások mekkora kárt okoznak benned.

Nagyon sok túladagolást és halálesetet okoz a sárkány végeláthatatlan keresése, de a sárkány mindig tovarepül és te csak loholsz utána. Egyre távolabb és távolabb száll.
A sárkányt nem többszörös dózisokkal és öntúladagolással lehet közelebb hozni, hanem egészséges, kipihent szervezettel és elvonással. Érdemes lenne a haverodnak is belátnia, hogy semmi értelme, amit művel és a tevékenysége oda vezet, hogy egyszer nem éli túl.
 

 
 
>>> Ecstasy tabletták (CSAK TABLETTA-INFÓ) <<<
2020. szeptember 16. 02:45
 
 
Szín: narancssárga ÉS fehér (kétszínű)
Logó: koponya
Forma: koponya

Annyit még hozzá tennék, hogy volt haverom aki a nagy toleranciájának köszönhetően 4,5-öt nem érzett be. És 6,5 darabot megevett. Konkrétan az ereiben felforrosodott a vér. Lázas volt, gondolom 50+ C° ! Remegtek nagyon a lábai. Izzadt mint a ló meg ugye már szinte kifeküdt. És halucinált amiből szinte semmire nem emlékszik. De túlélte és nem kelett mentő sem hívni. Ez ugye az mdma túladagolás volt.

Nem értem mondjuk ezt sem, hogy valaki toleráns rá agyilag. Akkor testileg is nem kéne annak lennie. Legalább ahhoz, hogy azt az adagot amit beérezz apránként bejutattva . + 1-2 redoset kibírjon próbléma nélkül?
 

 
 
>>> Ecstasy tabletták (CSAK TABLETTA-INFÓ) <<<
2020. szeptember 14. 22:36
 
 
Szín: narancssárga (fehér foltos)
Logó: koponya
Forma: fej

Jó minőségű kis laszti, fél is beadja tolerancia nélkül. Nekem viszonylag nagy toleranciával egész kelett. Viszont 180-210 mg lehet szerintem. A high 3-4 órán át tart!
 

 
 
>>> Ecstasy tabletták (CSAK TABLETTA-INFÓ) <<<
2020. szeptember 14. 22:32
 
 
Szín: kék (világoskék)
Logó: FC Barcelona
Forma: alak

Elvileg pedig 190 mg MDMA-t tartalmaz körülbelül. Mégis nem elég belőle egy egész. Úgy, hogy 2 hónapja már nem fogyasztottam. Még 3 tablettánál is csak gyengén érezni az md-hez kicsit hasonló hatást. De már maga a feljövetelből is megállapítható, hogy nem az van benne. 3-szor is rókáztam tőle. Illetve aludni nem tudtam miatta 2 napig!

Gyakorlatilag inkább stimuláns hatása volt. Talán a régi metylonhoz tudnám hasonlítani, de talán ez még annál is gyagyibb. De szeretettflasht ne várjatok. Sőt 1 tabletta nem lesz elég a pörgés, eufória eléréséhez sem. 1 tabletta inkább pont, hogy csak le űltett. És konkrétan 30 perc alatt lemegy a high! Ha lecsúszól kicsit is, már nem elég 1 tabi redosenak sem. Annál több egyszerre való bevétele pedig túladagolást okozna.
Ennek a tabinak még jóindulattal is csak 10/3-mat adok!
 

 
 
>>> Ecstasy tabletták (CSAK TABLETTA-INFÓ) <<<
2020. szeptember 6. 13:31
 
 
Szín: zöld
Logó: Heineken
Forma: téglalap, lekerekített szélekkel

Valaki tud valamit nyilatkozni erről a tablettáról? Pontosabban próbálta már valaki? Mindenhol elvileg 200 mg-nek mondják. De haverjaim konkrétan másfél tabi után is kb annyit éreztek mintha egy 125mg-set nyomtak volna. És volt amelyikük többször is behányt tőle. Igaz ivott alkoholt. De előtte kb 3 órával itta meg az utolsó sörét. És abból a kis itasságból teljesen ki józanodott! Utána vette be felezve.
És most nálam is van 6 darab ilyen. Most ez veszélyes tabletta lenne? Vagy csak szimplán gyenge? És mennyi kéne egy estéhez ahhoz, hogy kiadja úgy ahogyan szeretné az ember? 150 mg tiszta mdma már szinte a max boldogságot adja.Nagyobb adagokkal szerintem már csak kicsit lehet fokozni. Ezt, hogy érhetem el? És felezzem vagy egészenként merjem dobálni? Lehetőleg ne az ecstasydatáról linkeljetek. Esetleg valami más weboldalról.

De többre mennék olyan beszámolókkal ahhol már kipróbálták. Mert mostanában ez a zőld heineken amiről írok nagyon megy.
 

 
 
>>> Ecstasy tabletták (CSAK TABLETTA-INFÓ) <<<
2020. szeptember 2. 18:35
 
 
Szín: -nincs szín-
Logó: -nincs logó-
Forma: -nincs forma-

7925:

Én úgy vettem, hogy alap, hogy nem orrba és éhgyomorra fogyasztja valaki, de jogos az észrevételed.
Értem a tippelgetéssel kapcsolatban is a problémádat. De ha valaki kiméri az MDMA kristályt rendes mérleggel + teszteli és nyomon követi az adatbázisokban (pillreports) hogy mit fogyaszt, hagy szüneteket, akkor szerintem nyugodtan el lehet hinni, hogy viszonylag jól meg tudja tippelni a mennyiségeket. Ezek alapján van a (kb!) 140-150 számomra optimális mennyiség saccolva, ha nekem szólt a tippelős írásod. A többit pedig (1szeri mennyiség +1/3 vagy 1/2) pedig több irományban szerepel, nem én találtam ki. Nyugodtan körbenézhetsz pl erowid-on, ha nem hiszed el.

7926:

Próbáltunk ilyet másodmagammal és érdekes élmény, szerintem megér egy próbát. Előre leszögeztük, hogy nem csesztetjük közbe egymást, csak akkor beszélünk, ha muszáj (ez nem könnyű). Teljesen más volt így.Ahhoz képest teljesen nyugisan el lehet lenni pörgés és szövegelés nélkül, amire előtte nem számítottam. És a nyugis zene jobban is esett így.

7927:

A tolerancia tényleg lerövidíti sajnos. Meg ugye a szerotonin sok idő, mire újratermelődik, a receptorok lassabban regenerálódnak és így pont a "magic" rész lesz rövidebb és gyengébb, a pörgés ahhoz képest sokkal jobban megmarad. És ebben a "mefi" is ludas lehet.

 

 
 
>>> Ecstasy tabletták (CSAK TABLETTA-INFÓ) <<<
2020. szeptember 2. 16:37
 
 
Szín: -bizonytalan-
Logó: -felismerhetetlen-
Forma: -nincs forma-

Nem nagyon szoktam fogyasztani más stimulánst MDMA kivételével. 1 évben kb 5 alkalommal becsuszik a speed. Vagy esetleg talán kola, vagy kristály ami általában Mefi (4-CMC) sajnos nem a jó régi 4-mmc, 3-mmc, 4-mec. De ezek egy évben max 1-2 alkalommal ,koffeint is viszonylag ritkán fogyasztok és abból sem sokat általában. Van mikor csak 1 korty kávét iszok. Akkor mégis mit egyek,mennyit, hány órával a csavar előtt ami lelassítja az anyagcserét? Illetve a toleranciának annyira nagy köze lenne hozzá? Azt hittem csak negyed órát vesz el kb. Ott nem csak szimplán annyi az egész ha mondjuk kisebb vagy közepes tolerancia van pl az ekire akkor +10-20 mg + kell, hogy beérezd vagy igazán beadja. Mondjuk 1 héttel 300-400 mg mdma elfogyasztása után. A kereszt toleranciát is úgy értem, hogy max nem pőrgettne annyira a bogyó ha sok stimut fogyasztanék.
 

 
 
>>> Ecstasy tabletták (CSAK TABLETTA-INFÓ) <<<
2020. szeptember 2. 02:49
 
 
Szín: lila
Logó: Egyéb
Forma: Egyéb

Noss a Lila VIP példánnyal kapcsolatban ragadtam újra billentyűzetet (igen ide mert a többi topik meghalt)
Mit gondoltok arról a rekreációs fogyasztásról hogy relatíve nagyobb adag bevétele (2db[3?]) 145 kg vagyok. Ágyba lefekvés, sötétség, és fülesen akár meditációs zene, vagy hasonló. hallgatása (Szepes Mária, Franz Kafka)
Ezzel célom valami mélyebb megélése, mint a haverokkal a szeretet fless, dekurvárakivagyokütve és társai ami a szerhez kötődött az évek során. Van valakinek ilyen tapasztalata ?
Az ötletet pszichoterápia adta amivel kíérleteznek/tek. Igen tudom ott vezetőkkel stb...
 

 
 
>>> Ecstasy tabletták (CSAK TABLETTA-INFÓ) <<<
2020. szeptember 2. 02:45
 
 
Szín: -bizonytalan-
Logó: -felismerhetetlen-
Forma: -nincs forma-

Elég rossz volt olvasni ezeket a számolgatós feltételezéseket. Pár dolgot szögezzünk le sokadszorra!

1. Az MDMA gyomorban hat, ott működik jól, orrban szar és veszélyes, mint ahogy amúgy a cuccok 99%-a, még azok is, amik híresen csakorrba, me úristen biohasznosulás. A leghíresebb szupersztáros, orrbanyomós szerekről is leírják, hogy sokkal jobb gyomorba, csak meg kell találni a jó beszámolókat.

2. A rövid MDMA hatásnak van egy-két nagyon egyszerű és kézenfekvő oka: a hatáshossz nem fix. Ha folyamatosan szanaszét pörgeted magad stimulánsokkal, esetleg már brutál toleráns vagy, akkor rövidebb lesz.
Rövidebb lesz akkor is, ha gyors az anyagcseréd. Gyors anyagcserét okoz az is, ha szanaszét pörgeted magad stimulánsokkal.

3. Az orrba szívásos elmebaj után a második legnagyobb narkós baromság az éhgyomorra fogyasztás. Nem egy embert láttam annó össze-vissza remegni, folyadékot hányni, fetrengeni, mert fél nap nem evés után benyomtak valamit, hiába könyörögtem nekik, hogy egyenek előtte. A kaja egyrészt megakadályozza, hogy hirtelen leessen a cukrod, másrészt a szer felszívódása ezerszer kiegyensúlyozottabb, ha valami értelmes táplálék is van a gyomrodban. Ez amúgy sok gyógyszernél is így van, nem csak az ekinél. Nem egy atomfizika.
Ha nem eszel előtte, sokkal gyorsabb, rövidebb, intenzívebb és szenvedősebb lesz, én meg merem kockáztatni, hogy jóval veszélyesebb is.
 

 
 
>>> Ecstasy tabletták (CSAK TABLETTA-INFÓ) <<<
2020. szeptember 1. 23:10
 
 
Szín: -bizonytalan-
Logó: -felismerhetetlen-
Forma: -nincs forma-

Ja és az mdma kristályt nem feltétlenül könnyebb bemérni. Pl kimért 0,2-t kicsit megszórod vagy nem figyelsz akár 0,25 is lehet belőle. Tehát az 250mg is lehet ami legtöbb embernek sok egyszerre bejutatott adag. Viszont ha egy 250mg tabletából dobsz be felet akkor ott valszeg 120-150 mg közt van úgyis a felszívodó adag. Ha az a fél kicsit jobban megcsavar mint kéne akkor valszeg érzékeny vagy az MDMA-ra. Ha már annyira szét csap, hogy szakad rólad a víz akkor legnagyobb esély arra van, hogy felvan ütve. Ezért is érdemes tolerancia nélkül a 240+os tabiknál harmaddal-negyeddel kezdeni. Ha oké utána esetleg mehet egy fél!
 

 
 
>>> Ecstasy tabletták (CSAK TABLETTA-INFÓ) <<<
2020. szeptember 1. 22:36
 
 
Szín: -nincs szín-
Logó: -felismerhetetlen-
Forma: -nincs forma-

Én nekem eddig mind1 volt mennyit redoseoltam, vagy hány mg ment be! Általában akkor voltam másnap szarul amikor rossz lelkiállapotba csináltam vagy éppen valami rossz dolog történt. Mondjuk akkor is rosszul voltam mikor egymás után 3 hétvégén nyomtam. És a harmadik alkalom után.
 

 
 
>>> Ecstasy tabletták (CSAK TABLETTA-INFÓ) <<<
2020. szeptember 1. 20:02
 
 
Szín: -nincs szín-
Logó: -nincs logó-
Forma: -nincs forma-

Amúgy ezeket nem én találtam ám ki, csak olvastam hogyan használták anno terápiás céra. És buliban is bejött :).
Valszeg ezért gondolják sokan, hogy a kristály az faszább, mert az talán pontosabban adagolható.
Ja írtad a halukat, azok nálam is előfordultak. Főleg buli után, mikor ledőltem itthon. Gombához tényleg nem hasonlított, érzelmi része nem igen volt, inkább csak ilyen vicces bevillanások. Egy jó éjt(reggelt :) cigi méginkább elő tudja hozni.
Egyébként te nem vagy nagyon durván készen másnapokon ilyen 4-5 redose után? Nem ér annyit az egész, legalábbis nekem biztosan :) Akkor már inkább lötyögök tovább egy sörrel, ha muszáj.
 

 
 
>>> Ecstasy tabletták (CSAK TABLETTA-INFÓ) <<<
2020. szeptember 1. 19:29
 
 
Szín: -nincs szín-
Logó: -nincs logó-
Forma: -nincs forma-

Azt olvastam, hogy az MDMA egyszeri optimális adagja (átlagosan!), olyan 1,5mg/testtömeg kg férfiaknál, csajoknál 1,3. Ez nyilván függ egy csomó dologtól még: egyéni érzékenység/anyagcsere, tolerancia, mennyi szünet volt az előző alkalom után stb...
Személy szerint ha elég szünetet tartok két buli között, akkor rám ez kb pont igaz. Olyan 140 körül (egyszerre) érzem azt, hogy minden oké, visz a zene is, de még nem kezdek befordulni, meg a szemeim sem jojóznak folyamatosan :). 180 (megint csak egyszeri, buli elején) felett már kb csak azzal tudok foglalkozni, hogy húúú de jó :D, tánc, beszélgetés nem nagyon megy már.
Redose szempontból az sikerült a legjobban, ha olyan 1,5-2 óránál bevétel után történt. Mikor már érzem, hogy mennyire erős kb, de még éppen csak megvolt a feljövő. És akkor ha pont jó minden, mehet olyan 1/3, vagy fele mint elsőre. Így csak hosszabb lesz, ha ennél több, akkor meg nyilván erősebb is. Például mikor azt éreztem egy féltől, hogy jó-jó, de azért még kicsit gyengécske, akkor kb 2 óránál még 3/4 -től kicsit jobb is lett, mint szerettem volna :). És elég sokáig ki is tartott.
Viszont ha egyszeri adag max egy redose-zal rendesen megcsavar és mégis nagyon rövid a "high", akkor ott szerintem más baj lesz. Vagy nem MDMA, vagy túl gyakran használod.
Mikor gyakrabban ettem, mint havonta, nekem is egyre rövidebbnek tűnt a hatás.
Eleve mire helyreáll az agyadban a kémia kb 2 hét. A gyakori fogyasztás miatt kialakult tolerancia meg ennél is tovább tart. És akkor nem beszéltünk a rövidtávú toleranciáról, ami abban a pillanatban alakul ki, mikor megetted a buliban az első felet/egészet és elkezd hatni.
 

 
 
>>> Ecstasy tabletták (CSAK TABLETTA-INFÓ) <<<
2020. szeptember 1. 12:35
 
 
Szín: -bizonytalan-
Logó: -felismerhetetlen-
Forma: -nincs forma-

Igazából az MDMA 500+ mg esetén már semmi plusszt nem add csak esetleg kicsivel jobban hallucinálsz, ilyen szép vicces dolgokat! És pszihedelikusabb lesz a trip. Egy bizonyos adag felett ami valakinek lehet 750 mg valakinek több mint duplája. Már csak szimplán egyre kevesebb dologra fogsz emlékezni! És ezt most a tolerancia nélküli vagy viszonylag kisebb toleranciával rendelkezőkre értem.
Amikor én 4-5 felé osztottam a dobàsokat. Akkor konkrétan megettem a "trip" alatt 2,25 126mg magnézium tablettát! És beszedtem előtte kb 5 órával kb 1500 mg c-vitamint. Mivel az MDMA a vitaminokat is kivonja a szervezetből. Na meg ezáltal talán több szerotint képes felszabadítani.

A halucinálciókat amúgy meg az MDMA átmetambolizálodása okozza ami MDA-va alakul. Nos talán ilyenkor az utolsó adag legyen a legkisebb. De talán ez is tabletta függő. Ha rövid ideig tart nagyon akkor a nagyobb utolsó adag lehet, hogy pazarlás. Kisebb adaggal meg kitudja meddig tólhatod ki a csavart?!
Nos igazából 130-150 felett egyre kevésbé add be jobb érzést. 250-300 mg felett meg már semmit. Max ha elfogyasztasz 500 mg-t annyiból lehet kicivel jobb, hogy jobban bekábúlsz. És kicsit jobban belecsuszól az érzelmekbe. Ezáltal kicsit talán jobban fogod êlvezni. Max néha oda flesseled magadat valahova.

De pl varázsgomba, lsd szintű pszihedelikus hatásra szinte ne is számíts. Egó halálra pláne ne!

Kedves utolsó előtti akkor erre meg az utolsó hozzászólásra válaszólj. Mert te talán értelmesebb vagy, mint a legtöbb itt lévő ember!
 

 
 
>>> Ecstasy tabletták (CSAK TABLETTA-INFÓ) <<<
2020. augusztus 31. 22:15
 
 
Szín: -bizonytalan-
Logó: -felismerhetetlen-
Forma: -nincs forma-

Oké na de ha olyan tabit fogok ki aminek mondjuk 25 percig tart a high része. Mondjuk dobok egy adagot utána másfél óra múlva megint egyet. Majd ezután az adag után 25-30p múlva már elkezdek lejönni. Akkor azt már ne redoseoljam. Vagy mégis mikor redoseoljak. Az első redose is akkor történjen meg amikor elkezd gyengülni a hatás? Vagy akár mondjuk a második esetleg harmadik redose is mehet akkor, amikor még kapom. De pl már nem remeg a szemem? Mert a normális hatóidejű tabikat már lehet akkor is dobálni!

És egy MDMA-s tabinak a hatása mégis miért tartana csak 0,5-1 óráig? Éppen ezt nem értem még mindig, hogy mit basznak akkor elbenne, hogy ilyen rövid a hatás. Ha állítólag csak az van a tablettában?

Illetve nekem volt már olyan, hogy 5 felé osztva elfogyasztottam kb 450+ mg mdma-t. Ment órrba is valamennyi. Mégsem volt különösebb bajom. Pl az a tabletta ami már az első kis adag után megvág, nem ad szeretettflasht! És fázol tőle még ha józanodásban lévő részegen tolod. Akkor sem hiszem, hogy sok mdma lehetett benne!
 

Korábbi 10 20 50 100 hozzászólás (összesen: 7533)


Ecstasy tabletta adatbázis

Pszichonauták

DÁT2 Psy Help

RIASZTÁSOK

DAATH - A Magyar Pszichedelikus Közösség Honlapja

Alapítás éve: 2001 | Alapító: Minstrel | Dizájn: Dose | Kód: Minstrel
Rendszer: Cellux | Szerkesztő: Gén

 

A személyi adatok védelmének érdekében a DAATH óvatosságra int a Facebook-csoportoldalon saját névvel megosztott, mások számára is látható információiddal kapcsolatban!