DAATH

A valóság az, ami nem hajlandó megszűnni attól, hogy nem hiszünk benne.

Philip K. Dick

 
KöszöntőGyarapodásAnyagokKönyvtárFórumKeresésKapcsolatok

VEZÉRLŐPULT

Témakörök

Új hozzászólás


Regisztráció

Jelszócsere

Emailcsere


Legrégibbek

Előző 100

Előző tucat


Teljes lista


ADATOK

Kategória:

Gyakorlat


Létrehozó:

Siphersh


Létrehozás ideje:

2004. július 7.


Utolsó hozzászólás:

2020. október 11.


NÉPSZERŰSÉG

Érdeklődés:

3439902 letöltés
7939 hozzászólás


KERESÉS

Mit:Hol:

anyagok
könyvtár
fórum
kapcsolatok


[Rendben][Törlés]Tiltás: (szept. 24.) 207 anyag lett C-listás
Könyv: Ayahuasca – A Lélek Indája (magyar)


Ecstasy tabletták (CSAK TABLETTA-INFÓ)

Siphersh, 2004. július 7.

Mielőtt hozzászólnál vagy új témakört nyitnál, olvasd el a DAATH fórumának irányelveit!


Ez a témakör kizárólag az Ecstasy tabletták leírásával és hatásaival foglalkozik.

Az adatok az   Ecstasy tabletta adatbázis-ba kerülnek fel.

A tabletta-információt nem tartalmazó hozzászólásokat a szerkesztők a könnyebb áttekinthetőség végett saját belátásuk szerint eltávolíthatják.

Ecstasy/MDMA témájú
- részletes információk az Anyagismertetőkben találhatók
- beszélgetés az "Ecstasy, a szeretdrog" témakörben
- kérdések a "kerdes az ecstasy-rol" témakörben

Tablettainformációk máshol:
PillReports EcstasyData ChEckiT! SaferParty DrugScouts MDMA-Team DIMS SafeZone

Okostelefon appok:
TripApp KnowDrugs

 
7939. 2020. október 11. 18:38
 
 
Szín: kék
Logó: LOVE
Forma: szív

kék szív, egyik oldalon love, másikon sex feliratok
egész kellemes, tiszta hatás
 

 
7938. 2020. szeptember 30. 02:13
 
 
Szín: -bizonytalan-
Logó: -nincs logó-
Forma: -nincs forma-

Kezdjük ott, hogy ezekben a tablettákban nem volt benne 200 mg legalábbis mdma-ból biztos nem. A feljövetelen is éreztük, hogy nem olyan mint az mdma. Másrészt 2 napig fogyasztottuk ezt a csodát. Gyakorlatilag 1-et a tolerancia nélküli emberek nem éreztek be. Úgyhogy hiába mondják 200 mg-nek közelében sincs. Komolyan, 50 mg normális mdma többet add tolerancia nélkül mint egy ilyen tabi. Min 1,5-2. A peak mint írtam mindenkinek más időtartamú volt. Pl nekem első nap mikor csak 1,5 ment be. 2,5 óra volt a peak. Másnap pedig 0,5 óra, csak ezt tudtam ugye redoseolni! Volt olyan akinek pedig pont második nap tartott tovább! Ezért nem értem. És igen az mdma peakja elvileg tényleg 3-4ó lenne. Csakhogy a legtöbb tabinak hiába az a hatása ott is rengeteg olyat találni ami rövid ideig hat. Pedig Elvileg az mdma.

És tudom rengeteg zőld heineken van. De ha azt mondják rá, hogy 200mg akkor az nagy eséllyel ez a csoda lesz. Ha ezt fogyasztod majd akkor írj ilyeneket. És amúgy is azt mondják, hogyha heineken akkor esetleg piros mert a többi zőld is eléggé szutyok. Pl régebben is ment egy másik zőld heineken amibe meg is haltak páran. Pedig csak 2 tabletátt dobtak, gondolom ésszel elosztva. És szerintem pirosat már nem nagyon kapni!

És képzeld el amúgy el lehet fogyasztani 1100 mg-t egy buliban. Pl redditen már olyan beszámolót is láttam, hogy valaki 1600mg-t fogyasztott. Persze az már elosztva is veszélyes volt de túl élte az alanyunk. Persze lehet, hogy kamu! De 500-800 mg-t simán ellehet pusztítani gondok nélkül. Természetesen az Angol barátaink szórakoznak ekkora adagokkal! Pedig ennek fele, harmada, negyede bőven elég. Főleg abból a minőségi cuccból aminél nem 30-60p a high. Hanem több óra!
 

 
7937. 2020. szeptember 30. 01:21
 
 
Szín: -bizonytalan-
Logó: -felismerhetetlen-
Forma: -nincs forma-

Hihetetlen, mik vannak! Ez egy kibaszott eki-bermuda-háromszög! Majd figyelek, hogy óvatosan toljam be azt a 4 tabit. Igazi ártalomcsökkentő mágus vagy!
Köszönjük!

Az MDMA elsődleges hatásai, vagyis a peak 3-4 óra lehet. Nyilván tökéletes adagolás, amit a haverod eszközölt, mondjuk jobb esetben 5.5*200mg = 1100mg. Biztos sok hely van még a sürgősségi/intenzív osztályokon a COVID fertőzöttek mellett szétcsúszott junkie-k számára.

Gondolkodtál már azon, hogy abbahagyod a gecibe ezeknek a szaroknak a zabálását, amitől ennyire mélyen hülye leszel és kezdesz valami értelmeset az életeddel?
 

 
7936. 2020. szeptember 29. 23:20
 
 
Szín: zöld, színes szemcsékkel
Logó: Heineken
Forma: téglalap, lekerekített szélekkel

Mondjuk nálam összesen 6 ilyen tabletta volt. Amiből csak 4,5 lett elfogyasztva, ami kicsit sok volt. És egyiken volt sok folt, másikon nem annyi, harmadikon nem volt. És mintha kicsit hatóanyagban és erőben is mások lettek volna. Tehát akkor lehet nem is ugyanaz a tabletta volt, hanem oda keveredhetett olyan ami sokkal erősebb vagy veszélyesebb?
Vagy mégis mi?
Volt olyan is elvileg, hogy az egyik ilyen tabi 30 percig vitt a másik 3 óráig?! Ez is wtf nekem, mert mindenki köztük én is tapaszt ilyet??!
 

 
7935. 2020. szeptember 29. 23:13
 
 
Szín: zöld, színes szemcsékkel
Logó: Heineken
Forma: téglalap, lekerekített szélekkel

A zőld heinekenes tabit teszteltem végül. Ez is ugyanolyan hatást ad kb mint a barca. Csak ez még rosszabb mert ettől még pisilni sem nagyon lehet! 1 tabletta itt is inkább leültett. Rókázás itt 3x is volt. És volt haver aki 5,5 db dobott, de ésszel tehát 6 óra leforgása alatt. Konkrétan árkot fogott és mintha égett volna. Szerintem ha dobtok is kezdjetek mondjuk 1-el fél óra múlva menjen még 1 utána redose menjen csak. De szerintem egy este alatt ne nagyon haladjátok meg ebből a 4 tabit. Úgysem fogtok mdma hatást elérni. És ezekből is kiderül, hogy valamivel/mikkel ütik fel felé a tablettákat most is. Gyanítom butylone, mefi vagy valami újabb változatukkal! Csak ugye nem volt nálunk sem teszt. Szóval valóban vigyázni kell! Pl ezen a tabin találhatók voltak színes, sötét foltok. Halottam olyan is, hogy talán opioid vagy hernyó van benne. De azt nem hiszem mert szerintem éreztük volna!

Tehát úgy látszik, hogy mostanában a heineken, Barcelona, domino, Jurassic, Royce Rolls, Superman kerülendő tabik lesznek!
 

 
7934. 2020. szeptember 29. 03:04
 
 
Szín: -bizonytalan-
Logó: -felismerhetetlen-
Forma: -nincs forma-

NAGYON NAGY HATÓANYAG TARTALMÚ TABLETTÁK MENNEK! FELEZÉS, DE INKÁBB HARMADOLÁS, NEGYEDELÉS KÖTELEZŐ!

(Ecstasydata adatai alapján)

"EZ Ketamin teszt" használata is ajánlott, hogy legalább azt tudjátok nagyjából, mit vesztek be! Soha, senkinek nem szabadna ismeretlen, kétes eredetű hatóanyagot fogyasztania! Nyilván a kábítószerek fogyasztása alapból sem ajánlott...
 

 
7933. 2020. szeptember 17. 01:33
 
 
Szín: -bizonytalan-
Logó: -felismerhetetlen-
Forma: -nincs forma-

Szia, azt hogy MDMA túladagolás volt-e, csak egy toxikológiai vizsgálat tudná pontosan megállapítani. Kevésbé pontosan esetleg, ha használnátok tesztert a tablettához bevétel előtt. (EZ Ketamin teszt, pár ezer forintért beszerezhető, ez a PMA/PMMA kimutatására is jó lehet, azért ezt írom).

A kérdésedre válaszolva a tolerancia nem egy egzakt dolog, de még a hatás sem, bár sokan szeretnék azt hinni. Az, hogy te egy szert gyakran bevéve nem érzed már a magic hatást, még nem jelenti, hogy az összes egyéb hatásra is toleráns vagy. Rossz hír, hogy általában ez úgy szokott lenni, hogy toleranciánál először a legkellemesebb hatás múlik el és az egyéb stimuláns mellékhatások meg kb. sosem. Így többszörös adag bevételénél óriási veszélynek teszed ki magad, mert meghatározhatatlan, az általad nem érzett, rejtett hatások mekkora kárt okoznak benned.

Nagyon sok túladagolást és halálesetet okoz a sárkány végeláthatatlan keresése, de a sárkány mindig tovarepül és te csak loholsz utána. Egyre távolabb és távolabb száll.
A sárkányt nem többszörös dózisokkal és öntúladagolással lehet közelebb hozni, hanem egészséges, kipihent szervezettel és elvonással. Érdemes lenne a haverodnak is belátnia, hogy semmi értelme, amit művel és a tevékenysége oda vezet, hogy egyszer nem éli túl.
 

 
7932. 2020. szeptember 16. 02:45
 
 
Szín: narancssárga ÉS fehér (kétszínű)
Logó: koponya
Forma: koponya

Annyit még hozzá tennék, hogy volt haverom aki a nagy toleranciájának köszönhetően 4,5-öt nem érzett be. És 6,5 darabot megevett. Konkrétan az ereiben felforrosodott a vér. Lázas volt, gondolom 50+ C° ! Remegtek nagyon a lábai. Izzadt mint a ló meg ugye már szinte kifeküdt. És halucinált amiből szinte semmire nem emlékszik. De túlélte és nem kelett mentő sem hívni. Ez ugye az mdma túladagolás volt.

Nem értem mondjuk ezt sem, hogy valaki toleráns rá agyilag. Akkor testileg is nem kéne annak lennie. Legalább ahhoz, hogy azt az adagot amit beérezz apránként bejutattva . + 1-2 redoset kibírjon próbléma nélkül?
 

 
7931. 2020. szeptember 14. 22:36
 
 
Szín: narancssárga (fehér foltos)
Logó: koponya
Forma: fej

Jó minőségű kis laszti, fél is beadja tolerancia nélkül. Nekem viszonylag nagy toleranciával egész kelett. Viszont 180-210 mg lehet szerintem. A high 3-4 órán át tart!
 

 
7930. 2020. szeptember 14. 22:32
 
 
Szín: kék (világoskék)
Logó: FC Barcelona
Forma: alak

Elvileg pedig 190 mg MDMA-t tartalmaz körülbelül. Mégis nem elég belőle egy egész. Úgy, hogy 2 hónapja már nem fogyasztottam. Még 3 tablettánál is csak gyengén érezni az md-hez kicsit hasonló hatást. De már maga a feljövetelből is megállapítható, hogy nem az van benne. 3-szor is rókáztam tőle. Illetve aludni nem tudtam miatta 2 napig!

Gyakorlatilag inkább stimuláns hatása volt. Talán a régi metylonhoz tudnám hasonlítani, de talán ez még annál is gyagyibb. De szeretettflasht ne várjatok. Sőt 1 tabletta nem lesz elég a pörgés, eufória eléréséhez sem. 1 tabletta inkább pont, hogy csak le űltett. És konkrétan 30 perc alatt lemegy a high! Ha lecsúszól kicsit is, már nem elég 1 tabi redosenak sem. Annál több egyszerre való bevétele pedig túladagolást okozna.
Ennek a tabinak még jóindulattal is csak 10/3-mat adok!
 

 
7929. 2020. szeptember 6. 13:31
 
 
Szín: zöld
Logó: Heineken
Forma: téglalap, lekerekített szélekkel

Valaki tud valamit nyilatkozni erről a tablettáról? Pontosabban próbálta már valaki? Mindenhol elvileg 200 mg-nek mondják. De haverjaim konkrétan másfél tabi után is kb annyit éreztek mintha egy 125mg-set nyomtak volna. És volt amelyikük többször is behányt tőle. Igaz ivott alkoholt. De előtte kb 3 órával itta meg az utolsó sörét. És abból a kis itasságból teljesen ki józanodott! Utána vette be felezve.
És most nálam is van 6 darab ilyen. Most ez veszélyes tabletta lenne? Vagy csak szimplán gyenge? És mennyi kéne egy estéhez ahhoz, hogy kiadja úgy ahogyan szeretné az ember? 150 mg tiszta mdma már szinte a max boldogságot adja.Nagyobb adagokkal szerintem már csak kicsit lehet fokozni. Ezt, hogy érhetem el? És felezzem vagy egészenként merjem dobálni? Lehetőleg ne az ecstasydatáról linkeljetek. Esetleg valami más weboldalról.

De többre mennék olyan beszámolókkal ahhol már kipróbálták. Mert mostanában ez a zőld heineken amiről írok nagyon megy.
 

 
7928. 2020. szeptember 2. 18:35
 
 
Szín: -nincs szín-
Logó: -nincs logó-
Forma: -nincs forma-

7925:

Én úgy vettem, hogy alap, hogy nem orrba és éhgyomorra fogyasztja valaki, de jogos az észrevételed.
Értem a tippelgetéssel kapcsolatban is a problémádat. De ha valaki kiméri az MDMA kristályt rendes mérleggel + teszteli és nyomon követi az adatbázisokban (pillreports) hogy mit fogyaszt, hagy szüneteket, akkor szerintem nyugodtan el lehet hinni, hogy viszonylag jól meg tudja tippelni a mennyiségeket. Ezek alapján van a (kb!) 140-150 számomra optimális mennyiség saccolva, ha nekem szólt a tippelős írásod. A többit pedig (1szeri mennyiség +1/3 vagy 1/2) pedig több irományban szerepel, nem én találtam ki. Nyugodtan körbenézhetsz pl erowid-on, ha nem hiszed el.

7926:

Próbáltunk ilyet másodmagammal és érdekes élmény, szerintem megér egy próbát. Előre leszögeztük, hogy nem csesztetjük közbe egymást, csak akkor beszélünk, ha muszáj (ez nem könnyű). Teljesen más volt így.Ahhoz képest teljesen nyugisan el lehet lenni pörgés és szövegelés nélkül, amire előtte nem számítottam. És a nyugis zene jobban is esett így.

7927:

A tolerancia tényleg lerövidíti sajnos. Meg ugye a szerotonin sok idő, mire újratermelődik, a receptorok lassabban regenerálódnak és így pont a "magic" rész lesz rövidebb és gyengébb, a pörgés ahhoz képest sokkal jobban megmarad. És ebben a "mefi" is ludas lehet.

 

Keresés e témakörben:

|< Legrégibbek  << Előző 100 < Előző tucat  Teljes lista 


Ecstasy tabletta adatbázis

Pszichonauták

DÁT2 Psy Help

RIASZTÁSOK

DAATH - A Magyar Pszichedelikus Közösség Honlapja

Alapítás éve: 2001 | Alapító: Minstrel | Dizájn: Dose | Kód: Minstrel
Rendszer: Cellux | Szerkesztő: Gén

 

A személyi adatok védelmének érdekében a DAATH óvatosságra int a Facebook-csoportoldalon saját névvel megosztott, mások számára is látható információiddal kapcsolatban!