DAATH

A szabadság az szabadság – nem egyenlőség, méltányosság, igazságosság, boldogság vagy nyugodt lelkiismeret.

Sir Isiah Berlin

 
KöszöntőGyarapodásAnyagokKönyvtárFórumKeresésKapcsolatok

VEZÉRLŐPULT

Témakörök

Új hozzászólás


Regisztráció

Jelszócsere

Emailcsere


Legrégibbek

Előző 100

Előző tucat


Teljes lista


ADATOK

Kategória:

Gyakorlat


Létrehozó:

Siphersh


Létrehozás ideje:

2004. július 7.


Utolsó hozzászólás:

2021. december 13.


NÉPSZERŰSÉG

Érdeklődés:

3658704 letöltés
7990 hozzászólás


KERESÉS

Mit:Hol:

anyagok
könyvtár
fórum
kapcsolatok


[Rendben][Törlés]Felmérés: ELTE kannabiszhasználat önkontrollja
Felmérés: MOKE országos orvosi kannabisz felmérés
Felmérés: Global Drug Survey 2021
Tiltás: (jan. 1.) szigorúbb ÚPA büntetési tételek
Tiltás: (szept. 24.) 207 anyag lett C-listás
Könyv: Ayahuasca – A Lélek Indája


Ecstasy tabletták (CSAK TABLETTA-INFÓ)

Siphersh, 2004. július 7.

Mielőtt hozzászólnál vagy új témakört nyitnál, olvasd el a DAATH fórumának irányelveit!


Ez a témakör kizárólag az Ecstasy tabletták leírásával és hatásaival foglalkozik.

Az adatok az   Ecstasy tabletta adatbázis-ba kerülnek fel.

A tabletta-információt nem tartalmazó hozzászólásokat a szerkesztők a könnyebb áttekinthetőség végett saját belátásuk szerint eltávolíthatják.

Ecstasy/MDMA témájú
- részletes információk az Anyagismertetőkben találhatók
- beszélgetés az "Ecstasy, a szeretdrog" témakörben
- kérdések a "kerdes az ecstasy-rol" témakörben

Tablettainformációk máshol:
PillReports EcstasyData ChEckiT! SaferParty DrugScouts MDMA-Team DIMS SafeZone

Okostelefon appok:
TripApp KnowDrugs

 
7990. 2021. december 13. 19:24
 
 
Szín: kék (szürkéskék)
Logó: buddha
Forma: háromszög

Igazából maga a felni az Buddha alakú,csak nincs a menüpontnál,igy háromszöggel jelöltem.Felezővel ellátott laszti,mindenképpen MDMA-s. Féllel kezdtem,majd a csúcsnál bedobtam a másik felet is.

30-40 perc alatt be is adta a dolgokat ahogy kell,zenét élveztem,"Pofa be nem áll,Boldogság,nyugodtság,lejövetel 0 és nagyon jó alvás 10/10.
 

 
7989. 2021. november 2. 12:58
 
 
Szín: rózsaszín
Logó: koponya
Forma: koponya

Igényes nyomású, elől koponya, hátulján MyBrand logó, felezővel ellátott. Egy féllel kezdtem ami kb 30 perc után ütott be, ezzel elvoltam kb 2-3 órát aztán megettem még felet, ami kitartott végig.
Hatásra kellemes MDMA hatás, kb 250mg-ot tartalmazhat.
 

 
7988. 2021. október 16. 05:43
 
 
Szín: rózsaszín
Logó: lóhere
Forma: lóhere / treff

Áthuztak egy negyed ilyennel mondván, hogy ez egy egész szives tabi. Na nem baj legközelebb jobban megnézem mit adnak. És bevettem a negyedet csak egy nagyon minimális érzést adott. Alig tekert meg. Végülis arra jó volt 1 óráig, hogy kicsit jobban elazuljak és felporogjek pupilla egyáltalán nem tágult ki. De kB 1 óra volt a hatás aztán nem is jöttem le szinte semmiről. Csak a nyugodt, pőrgés át ment. Értelmetlen depis hangulatba. Pedig még mindig hatot. Azonban T+5nél kB megint beütött és ekkor jobban. Tehát ekkor már mondhatni volt valamennyi hatása mert be is álltam. KB 2 óra tánc után haza mentem. De otthon csak 1-2 óra múlva fáradtam el annyira, hogy aludni tudjak. Először arra gondoltam biztos jó. De 1 tabiban kevesebb van mint 200-250mg. Ha negyedtől szinte egyáltalán nem érzem. De haverom 2 db-t evett meg ebből és alitasa szerint ő sem nagyon érzet mdma hatást. Elvileg picit jobban eltorzultak a hangok mint nekem. Meg kicsit jobban csavarta. Spuris hatást érzet. De az jó volt benne tehát azt mondta spurkos bogyónak elmegy. És már csak ezért is húz fel, hogy csak negyedhez volt szerencsém. De második tabletta már keményen porgette 3 napig nem is aludt. És most még az ecstasydata szerint is amfetaminos ez a tabi: https://www.drugsdata.org/view.php?id=11247

Nos elvileg nincs benne mdma vagy ha van akkor is spurival van ütve. Talán azt a gyenge csavart is csak placeboztuk. És lehet, hogy kajak csak amfetaminos. De hiába jó mivel nem mdma ezért piros jelölést kap. Mai bogyokal az a baj, hogy vagy designer drog vagy mdma de amfetaminnal. Ami nem hagyja kiteljesedni a hatását. A lényeg, hogy felidegesít már ez, hogy nincs 1 full Mdma-s tabi manapság. Érted akkor ha ütik legalább ne spurival meg ilyen szar designerekkel. Hanem mondjuk mdma+ 2C-B vagy hasonló cuccokat tennének bele. De még az MDE vagy Metylone is jobb lenne mint ezek a szarok.
 

 
7987. 2021. október 2. 20:11
 
 
Szín: zöld (neonzöld)
Logó: -nincs logó-
Forma: lóhere / treff

Logó nincs
Felező nincs
DrugsDatán ugyan ilyen tabi amfetamin és koffein de azon van egy 4es ezen nem volt
2 tablettát vettem be egyszerre
Comeup: 45 perc
16 óra múlva jöttem le teljesen
 

 
7986. 2021. szeptember 25. 15:27
 
 
Szín: zöld
Logó: Tekashi 6ix9ine / 69
Forma: fej

Egészet fogyasztottam el összesen és pontosan ez az a tabi valszeg. Mivel eleve 230-240 mgnek árulták: https://www.drugsdata.org/view.php?id=9039
 

 
7985. 2021. szeptember 25. 03:27
 
 
Szín: zöld
Logó: Tekashi 6ix9ine / 69
Forma: fej

Végre most kivételesen egy jó tiszta Mdma-s bogyó. Nagyon kedves, szeretetfleesel teli élményt add akár 2/3 is. És már egy kisebb negyedet is belehet érezni főleg egy kezdőnek. Nekem két felé elosztva 6-7 óráig tartott. Tehát nagyon jó cucc.
 

 
7984. 2021. szeptember 18. 22:51
 
 
Szín: rózsaszín
Logó: Egyéb
Forma: domború

Rózsaszín Batman tabi hátulján felezővel. Megint egy designer drogos tabi. Ami nem mdma tartalmú. De még csak nem is 2C-B mivel ecstasydata szerint ezekben általában 2C-B kéne, hogy legyen. Bár akitől vettem azt mondta nem mdma van benne. Hanem PDMA vagy mi.. 4500 forintért adta el azt az 1 tabit. Azt tudom, hogy nem PMMA-t mondott, bár lehet, hogy arra gondolt. De szerintem már toltam olyan tabit is. PDMA-nak utána néztem. De semmit nem találtam róla. Kezdtem egy félel fél óra múlva semmi. Utána rá is dobtam még felet. És rá 15 percre kezdtem érezni valamit. Utána fokozatosan kezdet megjönni. De a végén mikor elérte a csúcsot ez volt az első adag bevételéből számítva olyan 80 perc elteltével. Akkor is csak kicsit hullámzott a világ néha 1-1 pillanatra jobb volt mikor jobb zene jött. De a hangokat sem tompította el annyira. Eufóriát meg szeretetfleest sem nagyon adott. Inkább azt mondanám kicsit éreztem jobban magamat. Szeretetfleest is halványan adott néha-néha. De mivel nem tudott eléggé elkábítani ezért nem tudtam magamat sosem igazán bele élni magamat a pozitív hatásaiba sem. Főleg, hogy nem volt ennél az sem mindegy, hogy milyen zene megy. És inkább leűltettős volt. Na meg a tömeg is zavart. Halu az viszont egyáltalán nem volt. Egy pillanatra egy villanyásni sem. Utána amikor elhagytam a klubot haza felé chilles, gondolkodos volt. Néha megkellet állnom leűlni. Azt T+3:00 körűl jött a lejövő. Ami nem csak az a tipik megzuhanás volt, hogy jajj istenem nem vagyok már a hatása alatt. Hanem egyből elkezdtem depizni az alapvető problémákon is. Utána volt néha olyan amikor vissza csavart. És megint chilles lett a hangulat meg kicsit feldobotabb lettem. De T+6:00 körül mikor feküdtem le már egyáltalán nem volt hatása. Másnap hálistennek nem nagyon volt depi. Kár, hogy megint csalódnom kellett mivel 1 év után már szívesen fogyasztanek jó mdma-s tabit. Mivel több mint egy éve, hogy utoljára ilyennel találkoztam. Meg persze 2C-B is jó lenne. De ebben nem az volt, vagy ha mégis akkor nagyon gyenge. De mégis manapság hol talál már az ember 100 mg alatt tabit? Oké az ecstasydata szinte semmit nem árul el de akkor is.
 

 
7983. 2021. augusztus 12. 01:34
 
 
Szín: lila (halvány)
Logó: Philipp Plein (qp/db) hatszögben
Forma: hatszög

Valakinek van infója a leírásban szereplő bogyeszról? Most tettem rá a kezem, kipróbálni egy darabig még nem tervezem, de van tesztem, szóval majd azt ráeresztem, de személyes tapasztalat érdekelne, ha van.
 

 
7982. 2021. július 30. 22:27
 
 
Szín: Egyéb
Logó: -felismerhetetlen-
Forma: tégla

Halványsárga tabi kicsit szürkés beütéssel. Tehát Halványsárga (szürkés). A logó alapján nem lehetett nagyon felismerni azonban sokan azt mondták, hogy Rolls Royce. És amikor megnéztem a szarul nyomott hátuljából mintha az R körvonalát lehetett volna kivenni. Kezdtem egy féllel, mivel azt mondták elvileg annyira nem erős. És általában 200-220 mg alattiakat egészben szoktam bevenni. Főleg, hogy 3 hete és azelőtti héten is csináltam ezt. Azonban erről már halottam korábban rossz dolgokat is. Nagyon hamar már 10-15 percel a bevétel után elkezdett hatni. Éreztem, hogy nem lesz vele gond. Ekkor rögtön rá dobtam egy másik felet mielőtt élete volna a csúcsot. Igazából nem a hatásával volt a baj mivel felpőrgetett kedvet kaptam táncolni, mozogni, beszélgetni. A szeri fleest azonban nem igazán akarta adni. Általában már 80 mg tiszta mdma jobban adja. És még meg is tudtam állni egy helyben is ha úgy volt. Mármint ez nem eset nehezemre attól még, hogy pőrgetett. Nem volt olyan erős tabi. Mivel a lábaim remegtek de pl a szemeimet nem remegtette meg. És nem is izzadtam tőle mint a ló. Ragora is leginkább akkor szorultam mikor mentünk táncolni és hangosabb volt a zene. 3 óra múlva kezdtem érezni, hogy gyengűl. Igaz nem úgy, hogy nagy megzuhanást érezzek tehát nem olyan lejövős volt. Viszont eléggé betompult ezért bevettem a másikat. Azzal ellentétben, hogy az első milyen hamar hatot ennek kB egy óra kellett, hogy eleje a csúcsot. Itt már nem csak zene közelben kellett rágot bevenni. És nehezebben tudtam irányítani magam, hogy ne mozogjak össze-vissza. És ez még mindig nem akarta nagyon adni a szeretetflesst ehelyett. Erőteljes nyitott szemes haluk fogadtak pl ilyen random sétáltak előttem akik igazából ott sem voltak. Vagy ott ülök a patkán és mentálisan, fizikálisan is azt érzem, hogy ott bulizok a szinpadnál. Ennek a csúcs hatása is kB 3-4 órát vett igénybe. Utána szépen fokozatosan gyengült amikor mentem haza campusrol. Mert rossz volt, hogy vége lett ennek. Na meg történt valami 2 nappal előtte amin még mindig jogosan vagyok depis. Akkor néha majdnem kaptam depi fleeseket. De eltudtam nyomni magamban. Otthon még vissza is ütött. De fáradt voltam és le is feküdtem aludni. KB 3-4 óra alvás volt. Na a probléma csak ezután jött olyan depressziósan ébredtem mint még soha egyik bogyotol sem. És néha kaptam olyan depi rohamokat, hogy azt hittem ott helyben esek össze. Ezért egész nap adagolnom kellett magamat benzokkal. Ami miatt délután is bealudtam 1-2 órára és ugyanez fogadott. Megint bekelett vennem. Hajnalba lefekvés előtt is kellett még. És nagyon durva alvás paralizis tört rám. De még az elkovetkezo 2-3 napban is. És konkrétan még szerdán is eléggé depis voltam miatta. Tehát az utó hatásai miatt teszem ezt a rossz kategóriába. Bár maga a hatása sem olyan volt mint az igazinak. Senkinek nem kívánom azt a lejövőt. Tehát hanyagoljátok!
 

 
7981. 2021. június 20. 19:43
 
 
Szín: szürke
Logó: Maserati
Forma: ellipszis

Ez viszont egy jó minőségű cucc volt igaz, hogy csak negyedet ettem. De ez is elég volt ahhoz, hogy érezzem egy minimálisan kicsit az exes boldogságot éreztem jobban mint azelőtti nap a tekashinál. De ez sem volt elég. De legalább nem voltam úgy befeszulve. Viszont mivel gyenge ezért a szeri fleest sem nagyon adta. Inkább csak tekeredett a kép meg leszartam mindent a hatása ennek is olyan 5-6 órás. 180-200 mg-nek adták elő azok akik megkínáltak egy negyeddel. Szerintem ez az: https://www.drugsdata.org/view.php?id=9866

Általában még no toleranca vagy kisebb tolerancia mellett sem érzem be ilyen "gyenge" tabiknak a szűk negyedét még ennyire sem. De ez most kicsit megtekert. Lehet a jó társaság vagy mert igazából már rég fogyasztottam. Tavasz végén 1x. Előtte meg még szeptemberben. De normális mdma-val szerintem még tavaly nyáron találkoztam utoljára. És ez talán még tisztább. Szerintem egy harmad tutti elég lesz ha nincs nagy toleranciád.
 

 
7980. 2021. június 20. 19:29
 
 
Szín: sárga (aranysárga)
Logó: Tekashi 6ix9ine / 69
Forma: fej

Van benne valamennyi mdma. De sajnos mellé van keverve valami más is. Amitől néha befeszűltem. Felezve vettem be 1 darabot. Az első fél valamivel nagyobbra lett törve. Talán már inkább 2/3 is volt. . A hatása is feltűnően lassan akart meg jönni. Bevétel után több mint 1,5 óra volt mire kiteljesedett. Adott valamennyi szeretetflesst és empátia érzetet. És nagyon kivoltam, de sajnos nem úgy. A lábaim és a testem remegett, azonban a szemeim nem. Na meg nem is szakadt rólam annyira a víz csak pláne nem a fejemről. És a gond az volt, hogy nem is kábitott el eléggé és a szerelem erzeten kívül. Azt az exes boldogságot, kábultságot nem úgy adta. Amire pl a Eutylone képes csak szeri fless nélkül ez pont az ellenkezője. 3 óra múlva mikor még adta az első adag rá dobtam a másik felet. De semmivel nem lettem előrébb. T+4:00 viszont elszivtunk 2 cigit. Általában kiszokta ütni a hatását. De most pont, hogy segített és a szorongás érzetet ütötte ki. Így már elég jó volt de nekem még mindig nem igazán volt elég. Tehát adhatott volna többet is. KB 1 óra múlva, mikor már úgy éreztük jövünk lefelé. Pedig felhuztunk egy csík kokót. Ettől ugye 1 óráig mindent és ott közülünk mindenkit tökéletesnek éreztem. Mintha mi lennénk az istenek. Amikor elkezdett ki menni a koksz. Akkor megint pozitívan vissza ütött és talán akkor volt a legjobb mert lefeküdtem. És konkrétan mentálisan, fizikálisan is azt éreztem, hogy megkaptam azon lányok valamelyikét akik nagyon tetszenek, fullra elhittem és behaluztam. És még másnap reggel is éreztem. De az exes elszállt eufóriát egyszer sem adta be igazán. És nem is nagyon pőrgetett inkább lefelé akartam feküdni. A normális mdma-bol ha sokat veszek be akkor is tudom kontrollálni, hogy inkább pőrgessen. Mert tudom milyen és megszoktam. Mivel ebben elvileg 353mg-nek kéne lenni. Csak, hogy ennek a negyede sem mdma. Vagy talán nincs is benne csak valamennyire letudja másolni. Vagy össze van kutyulva sp-vel. És ezelőtt 2 hónapja fogyasztottam és akkor sem sokat 180-210mg-sből egy felet. Tehát kB 90-120mg körüli adagot. A Jobbik fajtából.
 

 
7979. 2021. június 18. 14:08
 
 
Szín: rózsaszín
Logó: koponya (Punisher)
Forma: koponya

Azt viszont kifelejtettem, hogy amikor becsuktam a szememet akkor olyan halucináciok fogadtak, hogy konkrétan nem, hogy láttam magamat helyeken hanem éreztem is, hogy ott vagyok pl. Egy autó alagútban, egy parkban, volt mikor azt haluztam, hogy random emberekkel beszélek. Tehát ennyiből jó volt. De volt 1-2 olyan pillanat amikor volt, hogy rossz dolgot láttam mert nem tudtam ugye, hogy mit csináljak. Amikor sok mdma-t vagy MDA-t fogyasztok akkor intenzívebb és másabb szokott lenni csukott szemmel is még a comedownál is. Volt olyan amikor azt hittem mda-n, hogy egy másik univerzumban vagyok, bár sokat vettem be nagyon. És még akkor is eltudtam aludni mikor a hatása alatt voltam igaz szívtam meg benzokoztam. De ezt most éreztem ezek mellett is pedig általában a fű megszunteti a hatást kB teljesen.
Viszont a pont ezzel együtt 10/2 ugyanúgy.
 

Keresés e témakörben:

|< Legrégibbek  << Előző 100 < Előző tucat  Teljes lista 


Ecstasy tabletta adatbázis

Pszichonauták

DÁT2 Psy Help

RIASZTÁSOK

DAATH - A Magyar Pszichedelikus Közösség Honlapja

Alapítás éve: 2001 | Alapító: Minstrel | Dizájn: Dose | Kód: Minstrel
Rendszer: Cellux | Szerkesztő: Gén

 

A személyi adatok védelmének érdekében a DAATH óvatosságra int a Facebook-csoportoldalon saját névvel megosztott, mások számára is látható információiddal kapcsolatban!