DAATH

Csak a legbölcsebbek és a legbutábbak nem változnak sohasem.

Konfuciusz

 
KöszöntőGyarapodásAnyagokKönyvtárFórumKeresésKapcsolatok

VEZÉRLŐPULT

Témakörök

Új hozzászólás


Regisztráció

Jelszócsere

Emailcsere


Legrégibbek

Előző 100

Előző tucat


Teljes lista


ADATOK

Kategória:

Gyakorlat


Létrehozó:

Siphersh


Létrehozás ideje:

2004. július 7.


Utolsó hozzászólás:

2021. január 24.


NÉPSZERŰSÉG

Érdeklődés:

3487598 letöltés
7961 hozzászólás


KERESÉS

Mit:Hol:

anyagok
könyvtár
fórum
kapcsolatok


[Rendben][Törlés]Felmérés: ELTE kannabiszhasználat önkontrollja
Felmérés: MOKE országos orvosi kannabisz felmérés
Felmérés: Global Drug Survey 2021
Tiltás: (jan. 1.) szigorúbb ÚPA büntetési tételek
Tiltás: (szept. 24.) 207 anyag lett C-listás
Könyv: Ayahuasca – A Lélek Indája


Ecstasy tabletták (CSAK TABLETTA-INFÓ)

Siphersh, 2004. július 7.

Mielőtt hozzászólnál vagy új témakört nyitnál, olvasd el a DAATH fórumának irányelveit!


Ez a témakör kizárólag az Ecstasy tabletták leírásával és hatásaival foglalkozik.

Az adatok az   Ecstasy tabletta adatbázis-ba kerülnek fel.

A tabletta-információt nem tartalmazó hozzászólásokat a szerkesztők a könnyebb áttekinthetőség végett saját belátásuk szerint eltávolíthatják.

Ecstasy/MDMA témájú
- részletes információk az Anyagismertetőkben találhatók
- beszélgetés az "Ecstasy, a szeretdrog" témakörben
- kérdések a "kerdes az ecstasy-rol" témakörben

Tablettainformációk máshol:
PillReports EcstasyData ChEckiT! SaferParty DrugScouts MDMA-Team DIMS SafeZone

Okostelefon appok:
TripApp KnowDrugs

 
7961. 2021. január 24. 12:05
 
 
Szín: lila
Logó: dominó
Forma: tégla

kellemes MDMA hatás, viszont nem túl erős. 60 kg testsúly mellett az egész elfogyott.
 

 
7960. 2021. január 12. 17:46
 
 
Szín: rózsaszín
Logó: LOVE/SEX
Forma: szív

borzalmas tabletta
fél bevétele után kb 30 perc múlva kezdtünk el valamit érezni, de csak nem akart semmi történni. Olyan volt mint 4-5 óra come-up. Rossz hangulat, fájó áll semmi pozitív érzés. Összesen egy egészet megettem, de bár ne tettem volna.
Hazaérve borzalmasan éreztük magunkat, álmatlanság, illúziók.
Biztosan nem MDMA. Másnap a maradék azonnal ment a WC-be.
Később a baráti körben volt aki hasonlókról számolt be más forrásból beszerezve.
 

 
7959. 2021. január 6. 05:15
 
 
Szín: fehér
Logó: Egyéb
Forma: ellipszis

Fehér Maserati hátoldalán 300mg felirat elején korona. A felirat nem csak parasztvakitás. Valóban 300+ mg. Tehát inkább harmadolós-negyedelős! Mintsem felezős. Főleg, hogy fél tabi egészben fogyasztva legtöbb embernek sok volt. Tehát némelyik tablettában változó a hatóanyag, az mg erősség és az eloszlás is. Volt aki negyedtöl úgy volt, hogy remegett a szem és le izzadt mint a ló! És még ha felet veszel be az általában kb 150-160 mg lehet. Egyszerre elfogyasztva ez is sok lehet egyeseknek. Volt olyan is a társaságból aki egészben bevette. Majdnem ájulás lett a vége :D. Én harmadóltam.
T+0:40 Megjött
T+1:05 Elérte a csúcsot, a szemek remegnek nagyon pőrget és emellett nagyon kedvesen veretti neki :D. Beszélgetősdi minden.
T+1:30 Úgy döntöttem dobok még 1/3-mat. Elkezd egyre jobban remegni a kép.
T+2:10 Be veszem az utolsó 1/3 tabit. És kezdenek megjelenni a bevillano haluk. De nem olyan erősen és inkább viccesen. A szemem ismét beremeg. Az eufória már bőven a második adagnál eléri a csúcsot.
T+4:30 Kezd el gyengűlni.
T+6:00 Jövök le teljesen. De ez nem az a tipikus nagyon rossz lejövő. Hanem szinte meg sem kottyan.
T+9:00 Speedhez hasonló lejövő hatás, de csak minimálisan. Nem olyan durva viszont itt beüt az, hogy semmihez nincs kedvem. De ez nem tartott sokáig. De amfetamin nem hiszem, hogy volt benne. Mivel az elnyomja az MDMA mély, szerelmes hatását!
De aludni nem is bírtunk tőle utána még jópár óráig. Másnap viszont jobban is éreztük magunkat legtöbben. Kivéve az az ember aki egészben vette be. Nála jelentkezett pár napig az a rossz depresszió. És a lejövő minden fázisa jó szar volt neki.
Hatásilag 10/9-re értékelném. Egy zőld/narancssárga Tesla vagy egy Redbull azért még mindig jobban adja xD! És tovább is tart a legjobb részük.
 

 
7958. 2021. január 5. 14:06
 
 
Szín: lila (világoslila)
Logó: dominó
Forma: dominó, hátoldalán felező

Világos lila, téglalap formájú, domino pöttyös (több féle pötty kombináció)
hátoldalán felezős tabi.
(ELMÉLETILEG 200-250mg -t tartalmaz, de erről nem találtam megerősítő adatot. Szerintem inkább 150-200 körül lehet valahol)
[2 hónapot pihentettem a neurotranszmittereim]
Féllel kezdtem, nagyjából 20-30 perc után elkezdett jönni a hatása.
Igazán kellemes, "tiszta" tabi, nagyon jó flesst adott, nem pörgetett szét mint ahogy erősebb tabik szoktak, inkább otthoni chillezős ellevésre való. Szeretetfless, kis táncolhatnék, jó beszélgetések. Miután elkezdett hatni utána kb 1,5 órával éreztem, hogy kezd kimenni, ezért bevettem a másik felét is. Visszahozta ugyanazt a hatást, de rá 1,5 órával ez is kiment. Eddig legkellemesebb lejövőjű tabi. Igazából fura de nem is éreztem konkrét lejövőt, (bár erre rásegítettem egy jointtal). Utána simán tudtam aludni, nem is volt hidegrázós izzadós éjszakám.
 

 
7957. 2021. január 1. 15:35
 
 
Szín: kék
Logó: dominó
Forma: dominó, hátoldalán felező

Kék dominó, hátulján felezővel

Több variációja is van, hozzám kettő került. Egy mindkét felén 6-os és egy mindkét felén 5-ös.

Kb. 20 perc elteltével már el is kezdte hozni, amit kell. Egyik percről a másikra elég erőteljesen.
Összességében egy kellemes tabi, az aminek lennie kell!
Viszont a hatása a szokásosnál jóval hamarabb alábbhagy...

Egyben meglepően erős.. Óvatosabbak féllel indítsanak!
 

 
7956. 2020. december 20. 22:40
 
 
Szín: kék
Logó: Egyéb
Forma: Egyéb

Kék fox (róka) kb 150-160 mg nekem 1 kellet egy estére, persze feleztem, középkategóriába sorolnám.
 

 
7955. 2020. december 18. 22:58
 
 
Szín: lila
Logó: dominó
Forma: tégla

Szerencsém volt ehhez a lila dominóhoz, igazán jó kis foci már fél is megcsavar, igaz kisebb toleranciával rendelkezem, de körülbelül 200-240 mg-ot tartalmazhat, szóval egynek elégnek kell lennie az egész estére, régi motorosoknak szerintem 1,5-2. A peak szép lassan jött kb 30-40 perc múlva, a high 3-4 óra íntenzív hatást váltott ki. Hatásra inkább eufórikus, beszélgetősnek mondanám pörgetni nem pörgetett ki a világból. A lejövője egész kellemes volt, nem tapasztaltam depressziót vagy hasonló mellékhatásokat inkább after glowként írnám le, bár ez lehet a kevesebb mennyiség miatt is. Sajnos külföldi pillreportokat nem nagyon találtam csak régebbieket. Összeségében egy jó kis laszti, rég találkoztam ilyen tiszta MDMA hatással, ha van hozzá szerencsétek mindenképp adjatok egy esélyt neki.
 

 
7954. 2020. december 5. 22:23
 
 
Szín: -többféle színben is-
Logó: -felismerhetetlen-
Forma: Egyéb

A baj csak az, hogy itthon sajna most nem, hogy ilyen jó red bullt. Hanem még normális 69-et (bár ezeket direkt mdpv-vel vagy hasonlóval is ütik) vagy mondjuk philipp pleint, koponyát, rolexet sem találni. Sőt a járvány miatt most mdxx-et sem nagyon. Csak a sok designer megint. Elég fel nézni pillreportsra!
 

 
7953. 2020. december 5. 22:17
 
 
Szín: -többféle színben is-
Logó: Red Bull (bika)
Forma: Egyéb

Csak mert én pedig azt veszem észre, hogy ez az egyetlen bogyó itt nálunk amire a tiszta MDMA hatásai teljesen jellemzőek kb. Pl 4-5 óra high, kissé erősebb halucinálció mint a többi ekinél. Bár lehet, hogy MDA is van bennük. Mindennél erősebben, mélyebben, pszihedelikusabban, haluzosabban, becsavarósabban érezhető szerelem szeretett hullámok. szeretett fless, empátia, eufória és kifejezetten tiszta érzés MD érzés. Amikre a többi nagyon jó minőségű eki sem képes úgy mint ez. Vagy ha "majdnem" mégis akkor rövidebb a high is. Gondoltam azért kérdezem meg, hogy ez a laszti is van olyan jó, esetleg még jobb. Vagy az oválisabb alakú az nem olyan jó minőségű mint a hosszúkás. Sajnos itthon szerintem kb ebből gyártanak csak több ilyen jó felnit is. Vagyis ezeket hozzák ide be. Pl az MDMA kristály picit más, de az is kifejezetten tiszta érzést add.

Mivel azzal nem számól senki, hogy az itthon kapható ekik nagy része származási helyén még jobb minőségű volt. És sok kézen át menve rontják a bennük lévő MDMA, MDA . Meg ütik fel más cuccokal is. Elvileg ezeknek az újabb MD hatású ekiknek. Azért van rövid/rövidebb peakjuk. Mert szinte már nem kapni olyan MDMA-t ami a babérfa szasszafrássz leveléből származik. Hanem előállítják szintetikusan és pedig ugye a designer drogok is elrontják a hatóidőt, tisztaságot, meg amit még ki lehetne hozni belőle. Meg eleve sokan nem is tudnák 90-100% tisztasággúra kihozni. Még azt sem amit a szasszafrásszból nyernek.
 

 
7952. 2020. november 27. 13:31
 
 
Szín: -bizonytalan-
Logó: -felismerhetetlen-
Forma: -nincs forma-

7944: Azok a Red Bullok tudtommal ritkák voltak itt nálunk, meg eleve más országokban is. Nem találtam róluk még infot sem sehol. Pedig szerintem biztos jók lehetnek!
 

 
7951. 2020. november 27. 13:19
 
 
Szín: sárga (aranysárga)
Logó: Egyéb
Forma: Egyéb

De ember ha már kevesebb mint egy tabinál látjátok, hogy jókat haluztok. És nem olyan rossz a hatóidő sem. Akkor minek elfogyasztani 700-850 mg körüli adatokat? Ha nem vár elég időt az adagollások között az ember igenis lehet belőle túladagolás. És másnap meg nem emlékezhettsz túl sok mindenre Persze a haveroddnak úgy látom volt esze, hogy több időt várt. És így nem villogott talán annyira minden és emlékszik jó pár dologra. De még igysem éri meg ilyen adagokat használni viszonylag gyakran. Mivel az agyat jól károsítja és a boldogsághormonnak is oda vág. Eszetlenebbül pláne nem. Mivel szerintem nem fogtok annyival jobban kilenni, hogy azt higyéttek jobbak a hatások akár kicsivel is. Akármilyen MD vagy designer is legyen. Még lehet, hogy 2C-B + MD kombótól sem. Ezt most szerintem érthetem a jó nagy adagokra. De nem a túladagolásos vagy feleslegesen nagy adagokra. Szerintem inkább az is esetleg csak pszihedelikusabb lesz. De nem éri el szerintem talán közel sem azt varázsgomba adagot ami egy 2. szintű vagy 3. szintű tripphez elég.

A másik meg az, hogy az MDMA kb 200mg egyszerre elfogyasztott feletti adagban. Ha nem nyomsz még rá akkor is, ha igen akkor még jobban. Elkezd nagyon agykárosító lenni és a boldogsághormont is megvágja annyira, hogy 2,5-3 hónapos szünet kelljen ha nem akartok leépülni meg depis, stresszesek lenni. Oké most a haverod rutinból megevett 1,5-öt. Utána elég lett volna redosenak 2 vagy max 3 fél. De ő még többet rá nyomott. És olyan 220-260 mg-t vagy lehet többet nyomhatott be egyszerre ami már túladagolás konkrétan. Illetve biztosan láttátok ecsdatan ezt a tabit. Ha már ilyen merészen nyomtátok. Vagyis nem te, hanem a haverod, haverjaid. Azt esetleg nem látták, hogy lényegében újak ezek a fanták. És ha még 150 mg csak. Akkor is kezdenek egy harmaddal, féllel. Mert azért nem lehet tudni. És ha elkezdik érezni az MD szerű feljövőtt akkor még esetleg dobnak még rá? Meg amúgy is kisebb adagokban 200 mg alatt, még a redose miatt is jobb lesz annyival a hatás. Addig az adagig amig a boldogságérzet el nem éri a maxot.

Egyébként ebben a tablettában szerintem nem MD volt! Ha volt is akkor is kevés és inkább valami RC lehetett benne. Lehet, hogy nem Buphedrone. Mert annak valóban koksz beütése van, de lehetett az is csak lehet nem jól érzékelted. De lehet szét volt ütve, vagy talán a régi designer drogok pl 4-mmc , buphedrine, mdpv, 4-fa, Penta, Pentylon, Metylone. 10x is lemásolt lehet még legális változatai. Amiről még nem sokan hallottak. A halukat meg szerintem nem 2C-B vagy LSD okozta.
 

 
7950. 2020. november 27. 12:13
 
 
Szín: sárga (aranysárga)
Logó: Egyéb
Forma: Egyéb

Hatásra pedig redose nélkül egy adag kb T+2:30, T+2:45 percig kitart. Ebből kb 1,5-2 óra a high. A redose kb 30-60 percre hozza vissza, attól függ az mikor üt meg. Az elfogyasztott adag fele-negyede is elég redose ahhoz, hogy vissza hozzon. Amikor ez offolodik sem érezni magad olyan rosszul mint a normál mdma tabiknál. Mivel a stimuláns hatást még T+7:00 is érezni. Lehet, hogy az a haverom aki 4 felett evett valami mást adagolt túl. De ennyi redose után az mdma is túl lehetett adagólva kicsit. Bár mivel tartott azért elég nagy szüneteket ezért az a kb 650-700mg nem hiszem, hogy olyan sok lett volna. De kitudja. Az elején ő vett 1,5 darabot. Után T+2:20-nál dobott. kicsivel több mint másfelet utána megint várt több mint egy órát. És már csak egészeket evett egész este olyan 30-60 perc várakozásokkal. Az utolsó előtti adag után kb 50 percet várt és akkor dobta be az utolsót és akkor kezdte el érezni azt, hogy kicsit fáj a szíve. Illetve vannak itt-ott ízületi fájdalmai is. Olyat állítása szerint ha tapasztalt is, hogy égne valahol a bőre 1-2 ilyen volt elvileg max. De azt mondta lehet, hogy picit egy pillanatra placebozta. Mivel 1 mp-ig érezte mintha olyasmi lenne. De ez egyből vagy abba maradt vagy átment ízületi fájdalomba. Mást viszont nem tudok róla. Egyébként szerintem ez volt az a eki: https://www.drugsdata.org/view.php?id=8841

Ennek a hátára NL van írva vagyis Holland elvileg ezek a legjobbak szoktak általában lenne. De ők is elronthattják, ütthetik. És hamisítani is lehet!
 

Keresés e témakörben:

|< Legrégibbek  << Előző 100 < Előző tucat  Teljes lista 


Ecstasy tabletta adatbázis

Pszichonauták

DÁT2 Psy Help

RIASZTÁSOK

DAATH - A Magyar Pszichedelikus Közösség Honlapja

Alapítás éve: 2001 | Alapító: Minstrel | Dizájn: Dose | Kód: Minstrel
Rendszer: Cellux | Szerkesztő: Gén

 

A személyi adatok védelmének érdekében a DAATH óvatosságra int a Facebook-csoportoldalon saját névvel megosztott, mások számára is látható információiddal kapcsolatban!