DAATH

Szerepjátszás és manipuláció nélkül szeretni forradalmi tett.

Rita Mae Brown

 
KöszöntőGyarapodásAnyagokKönyvtárFórumKeresésKapcsolatok

VEZÉRLŐPULT

Témakörök

Új hozzászólás


Regisztráció

Jelszócsere

Emailcsere


Legrégibbek

Előző 100

Előző tucat


Teljes lista


ADATOK

Kategória:

Gyakorlat


Létrehozó:

Siphersh


Létrehozás ideje:

2004. július 7.


Utolsó hozzászólás:

2024. január 23.


NÉPSZERŰSÉG

Érdeklődés:

5683548 letöltés
8035 hozzászólás


KERESÉS

Mit:



Hol:

anyagok
könyvtár
fórum
kapcsolatok


[Rendben][Törlés]



Felmérés: ELTE kannabiszhasználat önkontrollja
Felmérés: MOKE országos orvosi kannabisz felmérés
Felmérés: Global Drug Survey 2021
Tiltás: (jan. 1.) szigorúbb ÚPA büntetési tételek
Tiltás: (szept. 24.) 207 anyag lett C-listás
Könyv: Ayahuasca – A Lélek Indája


Ecstasy tabletták (CSAK TABLETTA-INFÓ)

Siphersh, 2004. július 7.

Mielőtt hozzászólnál vagy új témakört nyitnál, olvasd el a DAATH fórumának irányelveit!


Ez a témakör kizárólag az Ecstasy tabletták leírásával és hatásaival foglalkozik.

Az adatok az   Ecstasy tabletta adatbázis-ba kerülnek fel.

A tabletta-információt nem tartalmazó hozzászólásokat a szerkesztők a könnyebb áttekinthetőség végett saját belátásuk szerint eltávolíthatják.

Ecstasy/MDMA témájú
- részletes információk az Anyagismertetőkben találhatók
- beszélgetés az "Ecstasy, a szeretdrog" témakörben
- kérdések a "kerdes az ecstasy-rol" témakörben

Tablettainformációk máshol:
PillReports EcstasyData ChEckiT! SaferParty DrugScouts MDMA-Team DIMS SafeZone

Okostelefon appok:
TripApp KnowDrugs

 
8034. 2023. december 17. 13:43
 
 
Szín: barna
Logó: fáraó
Forma: fáraó

Ez is Bp-en volt, a hatása jó volt kicsit csavart nem nagyon pörgetett de mindenkinek aki fogyasztotta mind1, hogy félbe vagy egészbe vagy akárhogyan negyedet pl nem lehetett még nagyon beérezni de mindenkire inkább nyugtató hatást váltott ki és MDMA-hoz kicsit erős vizuális hallucináció volt mindenkinél másnap pedig egyeseknek fejfájása és kisebb paranoiája volt én nem tapasztaltam ilyet szerencsére. Akik pedig egészbe vették be azoknak annyival volt más, hogy még keményebb volt és magas pulzusra illetve az önkontrol elvesztésére panaszkodtak szerencsére én maradtam egy félnél utána kb 2 óra múlva ment a másik akkora már engem is kicsattintott azért a képből a harmadik fél meg már nem rakott rá olyan sokat.
 

 
8033. 2023. december 17. 13:19
 
 
Szín: kék (neonkék)
Logó: Egyéb
Forma: fej

Az vagyok aki az előzőeket írta. Most járt nálam egy ilyen neon/gyémánt kék La Casa De Papel itt Bp környékén nagyon elterjedt. De a többi is ott megy bár gondolom az ország más pontjára is került belőle. Lényeg, hogy ez is nagyon jó hozta amit kell, szeretettflash, boldogság és fél is elég volt ahhoz, hogy 6 órán keresztül maximálisan csavarjon. De utána sem mondanám azt, hogy lejövőm volt, inkább csak egy enyhe megzuhanás másnap pedig jól éreztem magam.
 

 
8032. 2023. december 12. 18:40
 
 
Szín: vajszín
Logó: Audi
Forma: Egyéb

Ez is egy nagyon jó és erős laszti volt felezve nagyon jól megtudott vágni de kevesebb is elég belőle!
 

 
8031. 2023. december 12. 18:37
 
 
Szín: sárga (aranysárga)
Logó: LV
Forma: hatszög

Ez is elég jó tabi ez sem olyan erős de felet is érezni már kicsikét. Nagyon jó szeretetflasht ad ez is bár nem olyan mélyen mint a tisztább mds tabik.
 

 
8030. 2023. december 12. 18:33
 
 
Szín: kék (sötétkék)
Logó: koponya (Punisher)
Forma: ötszög

Nekem speciel ez tetszet a legjobban fél megcsavar, egésztől pedig nagyon jól el lehet lenni , nagyon szépeket és jókat csavart ebből a fajtából amit én próbáltam de ajánlott legalább felezni mert van belőle 100mg alatti és 470-480mg feletti is!
 

 
8029. 2023. december 12. 18:29
 
 
Szín: szürke
Logó: Maserati
Forma: ovális

Bocsánat az előbb a Monclert tettem be Maserati helyett!!
Ez Maserati akart lenni xd.
 

 
8028. 2023. december 12. 18:20
 
 
Szín: szürke
Logó: M / Moncler
Forma: átlagnál nagyobb, domború

Hallomás alapján a sötét szürke Maserati ha erok szerint nagyon jó, de vigyázni kell vele mert valakinek már fél is majdhogy nem sok volt legalábbis pozitívan de keményen kivoltak tőle elvileg harmadolva lehet a legjobban el lenni tőle. De valaki egy negyedtől is jól volt egész este.
 

 
8027. 2023. december 12. 18:07
 
 
Szín: piros
Logó: Coca-Cola
Forma: szögletes (kólás doboz)

Ezt nem tudtam először minek jelöljem meg, de nem akarok túl szigorú lenni de lehet, hogy nem vagy nem csak MDMA de nekem elment egynek. Ez az az eki amit az ecsdata 100mg-nek ír és most ebben az esetben nem sokat tévednek az erőséget illetően . Mert ha egy felet lehet is érezni az akkor is legtöbb embernek nem elég. Egészbe már jó viszont sokan egy vagy másfél egyszerre való elfogyasztása után is csak minimálisan voltunk empatikusak tőle és páran befordultak tőle páran pedig beszélgettek nekem egy egész este fenntartásához kellett belőle 3-3,5 darab
 

 
8026. 2023. december 12. 17:59
 
 
Szín: Egyéb
Logó: M / Moncler
Forma: átlagnál nagyobb, domború

Nos beírom már azokat a fajtákat amiket próbáltam vagy tapasztalatom volt az elmúlt kb fél-egy évben. Kezdem egy olyannal amit a rossz kategóriába sorolnék nevezetesen a két színű, elől kék, hátul szürke Moncler. Ez volt az amiből valakinek 1,5 valakinek pedig dupla annyi kellett bármi hatás eléréshez. Egy este alatt pedig valakinek elfogyott belőle 7-8 is. Ès az a hatás is jó volt ugyan de nem voltak meg az MDMA hatás jellemzői, szeretettflash, empatikus boldogságroham, stb. Szimplán csak jól stimulált úgy, hogy mellette volt egy kis katinon talán valami 3-CEC beütése a dolognak de ennyi és nem is tartott ki olyan sokáig.
 

 
8025. 2023. december 1. 04:25
 
 
Szín: lila
Logó: Philipp Plein (qp/db) hatszögben
Forma: hatszög

Nem volt olyan rossz, de ez bizony nem Mdma! Kezdtem a felével és fél óra múlva már meg is jött. De ez nem nagyon csavart meg, ezért dobás után kb bő óra múlva dobtam még egy felet ez már 10p múlva el is kezdett ütni. Rá 25-30 percre érhette el nagyjából a csúcsot. A hatás kicsit hasonlított az mdma hatására még kis szeretettflash is volt, de nem olyan. Eufóriában is alul marad, de volt benne egy elég jó stimuláns beütés is. A lábaim és kezem kicsit remegett tőle, ahogy láttam pupillákat sem csinált olyan nagyokat, de a szemeim elég nagyok voltak ami még másnap is látszódott, zene nem volt olyan tompa vele, de beszélgetni jó volt. A teljes hatás ilyen 3-4 óra volt legtöbbüknek, plusz utána, másnap kicsi utó szédülés. Lejövője viszont amikor meggyengült a hatás utána elég halál volt. Plusz paranoiát okozott mindenkinek. Igaz, hogy mikor még éppen peak volt akkor még dobtam egy felet viszont ennek több idő kellett, hogy felszívódjon és alig hozta vissza az élményt és az is már kicsit gagyibban jött vissza. Aki teheti az ne vegyen ilyet, mostanában úgyis van jópár MDMA tartalmú tabi, remélem ez marad is mostmár és nem kerülnek többé előnybe a designeres tabik. Elmegy egynek talán, de egy tapasztalt motoros csalódni fog benne. nagyot. Hatására jóindulattal is 10/3,5 pontot tudok adni!
 

 
8024. 2023. október 10. 01:48
 
 
Szín: sárga (sárgászöld)
Logó: Egyéb
Forma: domború

Sárga kicsit zöldes árnyalatú Levi’s tabletta felezővel a hátulján. Nagyon kellemes, eufórikus kis tabi. Hozta a szeretettflasht rendesen. Nagyon jókat lehetett vele beszélgetni. Először feleket dobáltunk az is hozta már bár közepes lehet. Másfelet iígy ettem meg.A buli végére kicsit megszaladt az adag mert három darabot is megettem. A 1,5-dik után már az volt, hogy a szeretettflash is erősödött pedig 1,5-2 órás szünetekkel dobáltam rá és itt is elkezdett már fura Mdma-hoz képest erős halucinálciókat adni. Erre ment egy egész később az meg konkrétan a kanapéba rakott ott forgolódtam és csak néztem ki a fejemből flasheltem be a jó dolgokat közbe mikor kiütött akkor konkrétan gombához hasonló halucinálciók jöttek. Pl nyitott szemmel konkrétan olyanokat láttam, hogy a függőnytartó egyszer csak pszihedelikusan meghajol, vagy kivűlről látom a testem, a lámpa pedig elkezdett mozogni és csészealjá változik vagy ott ül egy nagyon szép lány a fotelbe mellettem akit még nem is láttam xd. Meg random színeket is láttam. Az utolsó fél 1,5 óra múlva már nem tett sokat hozzá a hatásokhoz arra jó, hogy a hatóidő hosszabb legyen. Bár mikor haza mentem aludni még másnap mikor felkeltem pár óráig még annyira csavart a cucc mint az első fél az nap. Ez nagyon jó tabi volt. Volt már olyanom, hogy 500-570mg Mdmat fogyasztottam attól is haluztam de azért nem ilyen mélyen. Vagyis ebbe a tabiba lehet, hogy van még valami pszihedelikus cucc is Mdma mellett. Pl 2C-B, Ketamin vagy valami. Szóval először ajánlott felet dobni és ha diszkóban vagy akkor óvatosan adagolni 1,5-2db fölé csak akkor érdemes menni ha biztonságos helyen letudsz dőlni. Mert nagyon kifog rakni a világból jó lesz. De szórakozóhelyen ájulásos vége is lehet. De nagyon ajánlom ez az eki nekem 10/10 az egyik legjobb amit próbáltam.
 

Keresés e témakörben:

|< Legrégibbek  << Előző 100 < Előző tucat  Teljes lista 


Ecstasy tabletta adatbázis

Pszichonauták

DÁT2 Psy Help

RIASZTÁSOK

DAATH - A Magyar Pszichedelikus Közösség Honlapja

Alapítás éve: 2001 | Alapító: Minstrel | Dizájn: Dose | Kód: Minstrel
Rendszer: Cellux | Szerkesztő: Gén

 

A személyi adatok védelmének érdekében a DAATH óvatosságra int a Facebook-csoportoldalon saját névvel megosztott, mások számára is látható információiddal kapcsolatban!