DAATH

Nehéz elhinni valakiről, hogy igazat mond, miközben tudod, hogy te hazudnál a helyében.

Henry Louis Mencken

 
KöszöntőGyarapodásAnyagokKönyvtárFórumKeresésKapcsolatok


Felmérés: ELTE kannabiszhasználat önkontrollja
Felmérés: MOKE országos orvosi kannabisz felmérés
Felmérés: Global Drug Survey 2021
Tiltás: (jan. 1.) szigorúbb ÚPA büntetési tételek
Tiltás: (szept. 24.) 207 anyag lett C-listás
Könyv: Ayahuasca – A Lélek Indája


Legfrissebb hozzászólások (13 - 112)
 (Témakör: HerbalFust / LegalFust / Korrekt Herbal Eladok es RC Termekek)

 
 
>>> HerbalFust / LegalFust / Korrekt Herbal Eladok es RC Termekek <<<
ppnqdd2021. február 21. 19:48
 
 
Metilon, a reagáns reagál más dolgokra is, mint ami rá van írva :.
 

 
 
>>> HerbalFust / LegalFust / Korrekt Herbal Eladok es RC Termekek <<<
Metilon2021. február 20. 23:10
 
 
Figyu, a helyzet az, hogy én egy ilyen test kit-et vettem:

https://gomoa.net/drug-test/ez-test-for-synthetic-cannabinoids-1pc-p-3490.html

És ez egy régebbi találmány úgymond, a régebbi, klasszikusabb cuccok vannak rajta feltüntetve, hogy azokat mutatja ki, mégis működött, kétféle fűvel is le lett tesztelve, mind a két fű eltért hatásban, és más színre festődött a reagens is, tehát alátámasztotta a tapasztalatokat, hogy ütött füvek, és más-más mocsokkal vannak ütve.

És mondom, olyan szép füvek, elétek tolnám, a tíz ujjatokat megnyalnátok, hogy na ez igen. Közben meg...

Szóval most vagy az van, hogy a régi szarokkal ütik a füveket, és a legújabbakat meg meghagyják a herbálra, vagy az van, hogy a reagens reagál más dolgokra is, mint ami rá van írva. Viszont az tuti, hogy valami van rajta, mert ha nem lenne, akkor semmi reakciót nem kéne adjon a teszt a sima fűre, csak annyit, hogy 2-3 perc alatt sötétbarna lesz, viszont a szintetikus mocskokra meg az első 5-10 másodpercben reagál, és ez így is történt.

Szóval szerintem érdemes beszerezni egy tesztet, de az igaz, hogy ha nem színeződik el, még az sem garancia a tiszta cuccra, de mondom, kétfélét is teszteltünk haverral, és reagált szépen, szóval valószínűleg meg fogod tudni állapítani, hogy ütik-e, amit veszel. És megmondom neked, komoly összeget tennék rá, hogy ütik.

Én konkrétan itt fejeztem be a füvezést Magyarországon végleg, pedig eddig is csak félévente próbálkoztam kábé emiatt a helyzet miatt, és az elmúlt 3 évben szerintem csak egyszer láttam olyat, ami tiszta volt, valószínűleg. A többi egyértelműen ütve volt.
 

 
 
>>> HerbalFust / LegalFust / Korrekt Herbal Eladok es RC Termekek <<<
ppnqdd2021. február 20. 19:02
 
 
Griffin1, engem totál hidegen hagy az egész kannabinoid téma, de azt követem, hogy talán ez az egyik legdurvábban dizájnolt szercsoport. Kb. három naponta kijön egy új vegyület, ami miatt még a generikus tiltás is lehetetlen kategória.

Vehetsz te akármilyen tesztet, nem fogsz tudni ennyire széles spektrumra lőni. Teszt nélkül meg: felejtsd el!

Amit tehetsz esetleg, hogy beküldöd az ecstasydata-hoz, vagy egyéb magán laborba, kifizeted a tesztelés árát, aztán megtudod, mennyire biztos a forrásod. Postán illegális, vagy c listás szereket küldözgetni viszont...tudod te is.
 

 
 
>>> HerbalFust / LegalFust / Korrekt Herbal Eladok es RC Termekek <<<
Griffin12021. február 20. 17:42
 
 
JWH-t honnan lehet felismerni test kit nélkül? Oldódik vízben?
Test kit-ből egy protestkit oldalon található CANNABIS Reagent Test Kit-tel ki lehet mutatni a THC százalékot, ha nem CBD domináns a fajta. Ezzel elvileg hatékonyan lehet szűrni, ha alacsony THC százalék mellé potens hatás társul, igaz? Vagy van olyan test kit, amit nem egy tesztre elég és erre a célra megfelelőbb?
 

 
 
>>> HerbalFust / LegalFust / Korrekt Herbal Eladok es RC Termekek <<<
Metilon2021. február 19. 19:11
 
 
Beírom ide is, hogy meglegyen a beszélgetés folytonossága, de a riasztásokba is beírtam:

SWIM vett némi füvet, amit már nyár óta nem tett, mert mindegyiket ütik mint az atom szinti kannával, de ez is gyanús lett az első cigi elszívása után. Ezért SWIM vett egy EZ Test Kit-et szinti kannákhoz, és lám-lám, azonnal elszíneződött a reagens konkrétan a narancssárga színre, ami jelenthet valamilyen JWH-t a felsoroltak közül, illetve van ott még pár anyag.

De a lényeg, hogy kurvára figyeljetek oda, mert szerintem nem túlzok, ha azt mondom, a zöldek 90%-át már ütik. Mindegy, ha szép, az is, ez is szép, illata jó, mégsem tiszta, és egy 0.4-es cigi is úgy vágta meg SWIM-et 4-5 órára, amilyet még holland white widow sem tett vele. Vegyetek tesztet, és nézzétek meg, mit szívtok. Amúgy nem csak nálunk megy ez, itt egy érdekes topic a berlini állapotokról:

https://www.reddit.com/r/berlin/comments/kve48s/spice_laced_weed_is_in_berlin_watc
h_out/
 

 
 
>>> HerbalFust / LegalFust / Korrekt Herbal Eladok es RC Termekek <<<
Metilon2020. szeptember 9. 00:05
 
 
Ja, és a legszebb, írtam a Drogriporternek anno, igaz álprofilról, hogy ugyan legyenek már szívesek foglalkozni ezzel a témával egy kicsit, mert nem mindegy a dolog, és szarnak rá nagy ívben...
 

 
 
>>> HerbalFust / LegalFust / Korrekt Herbal Eladok es RC Termekek <<<
Metilon2020. szeptember 8. 23:57
 
 
Igen, itt lejjebb is ezeket az osztrák riportokat dobta már be valaki. Néha ránézek, és csak egyre gyűlnek a fényképes riportok a szép füvekről, amik ütve vannak. Nem is tudtam amúgy, hogy létezik CBD-s fű, de így még logikusabb a dolog, mert azon agyaltam, a jó füvet vajon minek ütnék.

De úgy látom, a te cimbijeid se nagyon veszik észre, hogy szívják a szart tonnaszám. Az enyémeket meg se nagyon lehet győzni, úgyhogy én kezdek felhagyni a szívással, nem tudok már megbízni egy zöldben sem sajna.
 

 
 
>>> HerbalFust / LegalFust / Korrekt Herbal Eladok es RC Termekek <<<
sleepwalker2020. szeptember 3. 18:19
 
 
Lehet ezt a riasztás, vagy evergreen topicba kéne írnom, de itt volt téma.

Asszem én is beleszaladtam, pedig nem hittem volna, hogy ez előfordulhat. Ismerősök kínáltak meg, akik elég gyakran szívnak, tudomásuk szerint zöcsit (én mostanában nagyon ritkán, de régről van bőven rutin). Átlagosan nézett ki, illata volt, de nem túl erős. Pár slukk volt csak, de K.O. lett. Elég jól kezelem a zöldséget, a túl sokat is. Régen napi szinten szmókoltam.
Szanaszét csapott, de nem a kellemes módon. Le kellett dőlnöm (szerencsére a helyszínen ez megoldható volt, amúgy nemtom mi lett volna), aztán mondták, hogy kb 20 percig aludtam és majdnem józanul tértem magamhoz.
Aztán elkezdtem keresgélni és megtaláltam ezt:

https://www.drugsdata.org/images/display/8000/8909_master_adulterated_cannabis_det
ail1_full.pdf


Aki nem akarja végigolvasni, röviden a lényeg: A legálisan árult CBD-s füvet ütik szinti kannabinoidokkal. Nem M.o-on, mivel itt tudomásom szerint ilyen nincs.
Szép új világ...
Nyithatnának végre a nemzeti kenderboltok, mert ez így tragédia.

 

 
 
>>> HerbalFust / LegalFust / Korrekt Herbal Eladok es RC Termekek <<<
Metilon2020. augusztus 30. 21:29
 
 
Egy nagyon rossz vicc, és a legtöbbeknek fel se tűnik.
 

 
 
>>> HerbalFust / LegalFust / Korrekt Herbal Eladok es RC Termekek <<<
bab leves2020. február 18. 16:50
 
 
Az amúgy a vicces hogy felénk is megjelent ez a mókolt fű. Ráadásul olyan vonalról ahol sosem volt probléma a minőséggel. Rendes nagyon szép gumó, és csillog, de nem a gyantától. Az ember szívja és pár slukk után roty, de én egyértelműen érzem hogy a vegyszer miatt van. Ez egy nagy vicc ami most a fűvel történik...
 

 
 
>>> HerbalFust / LegalFust / Korrekt Herbal Eladok es RC Termekek <<<
Metilon2019. december 30. 01:35
 
 
Baszki, köszi srácok, főleg a laboreredményt, de a többi, megerősítő hozzászólást is! Még tavaly írtam az ezzel kapcsolatos hozzászólásomat, utána egy ideig volt normális ellátmány, aztán meg volt egy nagy böjt, utána megint normális ellátmány, de most legújabban megint belefutottam ebbe az albánnak nevezett szutyokba. Konkrétan kétfélébe.

Az egyiknek rohadt erős citromos szaga van, de olyan, mint a WC illatosító, teljesen mű, és az rá a duma, hogy ez Citrus Haze, a másik meg kinézetre ugyanolyan, de csak ilyen tompa, vegyszeres szaga van, és távolról sem hasonlít illatra az eredetire ennek sem. Kinézetre mindegyik egy mocsok, de hatásra erősek, viszont furcsa a hatásuk.

A haveroknak jeleztem, hogy szerintem ez ütve van, de nem igazán tudtam meggyőzni őket, szerintük tök oké, meg megbízható embertől van. Én ezt bottal sem piszkálom, de nem áll hozzá mindenki ilyen fenntartásokkal sajnos. Talán annyi a jó a dologban, hogy eddig mindig nagyon gyatrának kinéző zöldeknél találkoztam ilyen jelenséggel, nyilván azt is áll érdekében felütnie a terjesztőknek, hogy el tudják sózni a gyanútlanoknak, mert potens, erős, és akinek nincs erre szeme, abban fel sem merül, hogy gázos a dolog.

De rohadt lehangoló, hogy már nem csak bogyózni, de szívni sem lehet nyugodtan, mert már azt is ütik. Régen a gyenge legalább csak gyenge volt, az ember maximum többet tolt belőle, vagy belebaszott egy nagyobb adagot vajba, és sütött egy sütit, de most már ennél is rettegni kell, hogy valami szarral mérgeznek a gátlástalan dílerek.
 

 
 
>>> HerbalFust / LegalFust / Korrekt Herbal Eladok es RC Termekek <<<
dontdodrugs2019. október 31. 18:47
 
 
Igen, ez a cikk hozzám is elért. Anno én is belefutottam pár ilyenbe, akkor meg JWH-018-as designerrel voltak fújva a mokik. Ultragáz, hogy most már szívni se lehet nyugodtan mert az "természetes".
brain
 

 
 
>>> HerbalFust / LegalFust / Korrekt Herbal Eladok es RC Termekek <<<
lolli2019. október 14. 23:28
 
 
a 1060. bejegyzéshez csatolnám ezt az érdekes laboreredményt: https://www.ecstasydata.org/view.php?id=7862&mobile=1
ugyan kinézetre nem mondaná meg az ember, hogy felütött gambesz látható a képen, de a teszt szerint ezen is szintetikus kannabinoid található, tehát a felételezés nem alaptalan, csak elképzelésem sincs, hányan árulhatják eképpen a füvet a gyakorlatban...
azért szomorú a helyzet, mert én még bíztam fűben-fában van az orvosság elvében, de manapság ténylegesen annak hihetünk, amit mi magunk neveltünk fel. mi lesz eztán, az útszéli gombára mindenféle RC-t cseppentenek és eladják kétezerért?!
 

 
 
>>> HerbalFust / LegalFust / Korrekt Herbal Eladok es RC Termekek <<<
lolli2019. október 14. 22:18
 
 
Sziasztok!
Sajnos-nem sajnos, a daath fóruma igencsak elnéptelenedett, viszont hirtelenjében nem jutott eszembe releváns hazai drogfórum, ahol megoszthatnám (nem is annyira) paranoid gondolataimat. (Ezügyben is felvilágosíthatnátok, létezik e bármi alternatív közösség a neten daath-tal párhuzamosan)
Van egyfajta gyanúm, hogy a herbál/biofű fenoména megjelenésével bizony a cannabis növénnyel is szórakoznak a terjesztők. Mifolytán nincsenek kiterjedt forrásaim, többnyire innen-onnan, ismerősökön keresztül szerzem be az állandóan változó minőségű, fajtájú és állapotú gubát. Ezek a folyamatosan hullámzó faktorok elültették bennem a gondolatot, mi van, ha szintetikus kannabinoidokkal "szennyezik" a füvemet...
Sokszor tapasztaltam, hogy a füvek erőssége nem csak a cigibe csavart / bongba töltött mennyiséggel arányos és azt is hallottam, hogy gyakran a szar füveket lelocsolják herbállal, így növelve meg a potenciálját. azért elég csúnya lenne, ha ez bevett gyakorlattá válna kis hazánkban. azért is magyar fórumon szerettem volna felvetni ezt a témát, mivel hazai szempontól fontos a kérdés, nem érdekel, hogy Üzbegisztánban milyen herbállal lelocsolt füvet szívnak, mert nyilván nem ott élek és nem onnan veszem az drogot.
A két végletetet hozom fel példának a gyanús füvek listájából:
- a tipikus 'albán' ganja: tömör, sötét és eszméletlenül "gyantás" (mintha mézbe lenne áztatva), van hogy kisolló belecsorbul, annyira nem lehet szétszedni, viszont általában bikaerős és fetreng tőle az ember... kevés is elég belőle
- gyönyörű, habos-babos, világosabb, zamatos illatú ganja, viszont greenpeace cigit tekerve sem ad SEMMILYEN pszichoaktív hatást, kár a pénzért, maximum álmosabb lesz tőle az ember (ebben az esetben talán elfelejtették megfűszerezni szinti kannabinoiddal???)
picit zavarbaejtő, mivel simliskedhet, aki 2-3 ezer/gr-ért akar eladni ekkora szart, el is vette a kedvemet a pöfékeléstől.
a ti ismereteitek/tapasztalataitok mint vélekednek erről?
 

 
 
>>> HerbalFust / LegalFust / Korrekt Herbal Eladok es RC Termekek <<<
dontdodrugs2019. július 4. 11:07
 
 
Sztem érezni ha át van itatva valamivel XD
 

 
 
>>> HerbalFust / LegalFust / Korrekt Herbal Eladok es RC Termekek <<<
Tilk2019. április 14. 13:43
 
 
Elképzelhető, hogy volt, olyan albán. Én is találkoztam, olyan darabbal, ami feltűnően nagyot ütött, de szinte semmi szaga. Olyannal is, ami ki lehetett előtte áztatva talán acetonban. Beraktam a mikroszkóp alá és zöld meg barna szín helyett szinte fehér volt az amúgy elég barna gyógynövény.
 

 
 
>>> HerbalFust / LegalFust / Korrekt Herbal Eladok es RC Termekek <<<
Metilon2018. október 28. 02:45
 
 
Mi a véleményetek a sötétzöld, kültérinek kinéző, albánnak mondott fűről, ami minőségre elég gyengének néz ki, mégis üt, mint az állat, magyarán elég erős hatása van. Szerintem valamiféle szintetikus kannabioiddal van átitatva, de mindig mindenki győzköd arról, hogy nem, nem, csak az albán ilyen ütős. De elég jól ismerem a marihuánát, ami ütős, az nem így néz ki, akkor ez mitől lenne kivétel? Most ezzel van tele a piac amúgy, SWIM 3 különböző vonalán is ugyanez a mocsok van.
 

 
 
>>> HerbalFust / LegalFust / Korrekt Herbal Eladok es RC Termekek <<<
Iammano2017. december 19. 09:46
 
 
Sziasztok! Végzős fogorvostan-hallgató vagyok és a szakdolgozatomhoz szeretném kérni a segítségeteket, ami egy rövid kérdőív kitöltését jelentené. Néhány alapvető és egyszerű kérdéssel szeretném feltérképezni a mai helyzetet Magyarországon! ELőre is köszönöm mindazoknak kik szánnak rám pár percet! :)
https://goo.gl/forms/qQdtT3CYTwsRP35a2


Köszönöm!
 

 
 
>>> HerbalFust / LegalFust / Korrekt Herbal Eladok es RC Termekek <<<
Leszokott0072017. szeptember 27. 23:42
 
 
Sziasztok!
A sarki webshop a zöld nővérkés háttérrel mennyire megbizható ?
 

 
 
>>> HerbalFust / LegalFust / Korrekt Herbal Eladok es RC Termekek <<<
Ocapi2017. szeptember 18. 20:03
 
 
Próbálj meg újra regisztrálni,a régi jelszavammal engem sem engedett be! Egyébbként nincs különösebb téma ott sem,néha okoskodnak egyesek,néha anyáznak egy keveset,nagyjából ennyi. Használható információt ott sem fogsz találni,max a lehúzó vonalon,azokkal meg jobb vigyázni,főleg hogy a Cumyl-Pegaclone hamarosan listás lesz!
 

 
 
>>> HerbalFust / LegalFust / Korrekt Herbal Eladok es RC Termekek <<<
extravaganza2017. szeptember 18. 19:22
 
 
Köszi a gyors választ. Hogy érted, hogy nem sok értelme van? Kihalt? Esetleg lenne tipped, hogy tudnék belépni? Annó volt felhasználóm és nem enged vele belépni :( Akár priviben is beszélhetünk, ha gondolod dobj v dobok mailt.

 

 
 
>>> HerbalFust / LegalFust / Korrekt Herbal Eladok es RC Termekek <<<
Ocapi2017. szeptember 16. 20:25
 
 
Még működik,de nem sok értelme van!
 

 
 
>>> HerbalFust / LegalFust / Korrekt Herbal Eladok es RC Termekek <<<
extravaganza2017. szeptember 13. 09:45
 
 
Üdv, sziasztok!

Valaki esetleg tudna segíteni abban, hogy legalfust forumra be lehet még jutni, megy egyáltalán? Akár priviben is örülnék válasznak :)
 

 
 
>>> HerbalFust / LegalFust / Korrekt Herbal Eladok es RC Termekek <<<
wuzup2017. szeptember 13. 06:16
 
 
Okés szemi ;)
Legyen mindenki figyelmes amúgy meg :)
Nézelődök meg minden ,mik vannak 2017 online
Vannak komoly shopok.. van minden gina,frontin :( bio,kanna.laszti.kirss..minden :D
KÉRJETEK MINTÁT mert olyat is olvastam ,hogy minimum rendelés 3/g és a termék grammja 9 ezer :D ha szerencséd van kapsz egy kiló rétes lisztet,mint krisztina karácsonyra 100ezerért :/
 

 
 
>>> HerbalFust / LegalFust / Korrekt Herbal Eladok es RC Termekek <<<
Szemi2017. szeptember 11. 07:59
 
 
Okés, melo után átdobom a részleteket.
 

 
 
>>> HerbalFust / LegalFust / Korrekt Herbal Eladok es RC Termekek <<<
extravaganza2017. szeptember 10. 21:31
 
 
Üdv, Sziasztok!

Régi motorosként kérem a segítségeteket. Több mint 2 év kihagyás után újra (sajnos) a jól ismert körforgásba kerültem és szeretnék minél többet informálódni az esetleges mellé nyúlások, rosszullétek és elsősorban a lehúzások miatt.. az sg fórumról mondta egy haver, hogy behalt, aztán ő mutatott még valami legalfust fórumot, de akkor nem hajtottam a biciklit, úgyhogy nem is érdekelt. Most viszont próbáltam oda belépni, és nem voltam jogosult azt írta.

Megköszönném, ha valaki tudna segíteni :)

Kik vannak most egyébként piacon? Nagyon le vagyok maradva :D ozoráztam még annó, meg utána chemhunoztam, de már hírét hamvát sem láttam :D
 

 
 
>>> HerbalFust / LegalFust / Korrekt Herbal Eladok es RC Termekek <<<
wuzup2017. szeptember 9. 06:55
 
 
Ez az szemi
 

 
 
>>> HerbalFust / LegalFust / Korrekt Herbal Eladok es RC Termekek <<<
wuzup2017. szeptember 8. 21:11
 
 
fubinaka84@gmail.com ;)
 

 
 
>>> HerbalFust / LegalFust / Korrekt Herbal Eladok es RC Termekek <<<
Szemi2017. szeptember 6. 10:29
 
 
Elvileg nincs beszállító nekik, de sztem a hatóanyag ment listára.
Tudok amúgy jó hatót, ha érdekel dobj egy mailt.
 

 
 
>>> HerbalFust / LegalFust / Korrekt Herbal Eladok es RC Termekek <<<
wuzup2017. szeptember 5. 16:39
 
 
Pár héttel ez előtt kérdezősködtem náluk akkor azt mondta az icés,hogy rendben minden.
Most pedig az van,hogy bezár sajnos :(
 

 
 
>>> HerbalFust / LegalFust / Korrekt Herbal Eladok es RC Termekek <<<
wuzup2017. szeptember 5. 13:28
 
 
Igen sajnos :( napokon belül
 

 
 
>>> HerbalFust / LegalFust / Korrekt Herbal Eladok es RC Termekek <<<
Szemi2017. szeptember 5. 11:16
 
 
Pedig elvileg bezártak, érdekes.
 

 
 
>>> HerbalFust / LegalFust / Korrekt Herbal Eladok es RC Termekek <<<
wuzup2017. szeptember 4. 14:31
 
 
Beszéltem a sunossal meg az icéssel,at mondák jó minden.
Nem tudja valaki,most milyenek a füstök náluk???
Vagy valami??
 

 
 
>>> HerbalFust / LegalFust / Korrekt Herbal Eladok es RC Termekek <<<
wuzup2017. szeptember 2. 22:05
 
 
Merre lehet most a legbikább füst??
 

 
 
>>> HerbalFust / LegalFust / Korrekt Herbal Eladok es RC Termekek <<<
wuzup2017. szeptember 2. 08:32
 
 
Sokáig,csak eredetiztem,mint sokan,de volt egy idő mikor kezdett herótom lenni.mert lenézték az embert azért mert biozott.Régi ismerősök is kajak kifordultak,érzi azt az ember ha nem is mondják.
De előtte meg évekig ették a gettós füvet :D amikor meg lett egy vonala vagy tudott minden nap nélkülözni 2,3 ezer forintot..jött a lenézés a sunyiskodás.
Soha senki nem szbad elitélni ilyenek miatt,ha az utolsó gubóm volt akkor is azt mondtam gyere haver látom kivagy :)
De a bio anno kicsit vissza adta a testvériséget,,nem volt olyan ,hogy egy haver cigi nélkül aludjon el este ;)
 

 
 
>>> HerbalFust / LegalFust / Korrekt Herbal Eladok es RC Termekek <<<
wuzup2017. szeptember 2. 08:07
 
 
Zjhnbfse koijnfd
 

 
 
>>> HerbalFust / LegalFust / Korrekt Herbal Eladok es RC Termekek <<<
Mirok2017. augusztus 31. 21:31
 
 
Ha valaki az egészségügyi állapota miatt kerüli az alkoholt,nem fér a fejembe,hogy köthet ki a herbalnál?
110% vegytiszta szintetikus...
Abban viszont igazat adok,hogy hódít rendesen az egész országban
Aki meg aztmondja hogy feléjük nem,és mindenki füvezik,az vagy kamuzik vagy szerencséje van és mindenki akit ismer full teli van zsetonnal
 

 
 
>>> HerbalFust / LegalFust / Korrekt Herbal Eladok es RC Termekek <<<
vacsad2017. augusztus 31. 15:32
 
 
NAPI 20-30k fűre? Napi 8-12 gramm? Ne már...
 

 
 
>>> HerbalFust / LegalFust / Korrekt Herbal Eladok es RC Termekek <<<
wuzup2017. augusztus 27. 07:51
 
 
Jól mondod tilk!!!
Erre olyan bio volt,hogy aki nincs hozzá szokva az erősökhöz,az szerintem a szájába ne vegye!
Na meg az olyanokra szívhatja az ember az eredetit akár nullásba is,úgy sem fog hatni.
 

 
 
>>> HerbalFust / LegalFust / Korrekt Herbal Eladok es RC Termekek <<<
Tilk2017. augusztus 26. 13:51
 
 
Az igazság az, hogy nem mindenkinek van napi 20-30 ezer forintja fűre és alkoholt sem szereti vagy nem akar tőle meghalni idő elött, ezért pörög az olcsóbb szinticanna. Nem tudom ki, milyen környéken lakik, de a mi nagyvárosunkban (Dunántúl, nem borsod) elég jól pörög és talán, még egy ember sem lett frekventált helyen rosszul és nem fetrengenek tőle a földön. Pedig füvet is lehet venni bármikor a romáktól.
 

 
 
>>> HerbalFust / LegalFust / Korrekt Herbal Eladok es RC Termekek <<<
Én+te+ö=gén2017. augusztus 22. 19:29
 
 
Ma este 9-től a Tiloson a kedd esti drogműsorban lesz szó a herbálmérgezésekről.
Lehet hallgatni online élőben, vagy később az archívumból:
https://tilos.hu/show/keddidrog
 

 
 
>>> HerbalFust / LegalFust / Korrekt Herbal Eladok es RC Termekek <<<
wuzup2017. augusztus 22. 08:56
 
 
Vannak akik,azt a biosflesses,parát kergetik :)
Jaja..amikor reggel vagy 3,4 belevág,és azon gondolkozik az ember,hogy csak nem lesz rosszul :) olyan gajjon van :)
Napokba valami csávó is elaludt kint az utcán reggel,az emberek meg nem bírták felébreszteni és mentőt hívott rá valaki,nem lett semmi baja,meg semmi,de tuti,hogy biotól aludt így el.
 

 
 
>>> HerbalFust / LegalFust / Korrekt Herbal Eladok es RC Termekek <<<
megauto2017. augusztus 21. 21:24
 
 
Hát ja, amíg van rá kereslet, addig kínálat is lesz. Ismerösi körömbe nincs is herbál fogyasztó. a legelején amikor bejött énis használtam, de az már a mult. 1 ismerösöm volt, aki 3-4 éve rákapott, de letudta rakni. Jobban mondva átt tért másra :D
 

 
 
>>> HerbalFust / LegalFust / Korrekt Herbal Eladok es RC Termekek <<<
wuzup2017. augusztus 21. 08:49
 
 
Én meg,azt vettem észre,hogy aki le is teszi a biot,pár hónap és ujra szívni fogja.rengeteg olyan embert ismerek,hogy amint lett egy normális original vonal inkább kevesebbet szívott,de szivesebben vette a rendeset.
Csak az a baj,hogy amikor meg nem lehetett hozzá jutni vagy valami,akkor nagyon gyorsan ismét a bioba találta magát :/
Öt ből egy haverom kb aki tényleg le tudta rakni.szerintem végleg,aminek nagyon örülök ;)
Én hiszek neked,hogy arra felé nem nagyon megy a herb és örülök is neki ;)
Itt észak kelet magyarba viszont eléggé fut.
Beszéltem egy emberrel,és azt mondta,olyan alap van,hogy 0,5grm kannát 40/gramm dohányra lehet tenni,és úgy is nagyon,nagyon erős.
Nem tud ez eltűnni pont az ereje meg olcsósága miatt
 

 
 
>>> HerbalFust / LegalFust / Korrekt Herbal Eladok es RC Termekek <<<
megauto2017. augusztus 20. 20:07
 
 
Én a mai napig nem értem, hogyan lehet még mindíg ezt a szar herbált szívni. Környéken ahol lakom, nagyon elenyészö a használok száma. Akik használják azok vagy csövedék putris cigányok, vagy lecsuszott gyöpagyú leg allja emberek.
 

 
 
>>> HerbalFust / LegalFust / Korrekt Herbal Eladok es RC Termekek <<<
wuzup2017. augusztus 20. 16:56
 
 
Ez a cigi tiszta téboy,,bár elfogyna.
Csiikezek.. kitekerem,,mert 2 slukk k.o.
Ehegyuk meg minden ..mert 2 slukk k.o..
 

 
 
>>> HerbalFust / LegalFust / Korrekt Herbal Eladok es RC Termekek <<<
wuzup2017. augusztus 20. 16:49
 
 
Ez milyen kanna amúgy???
Kb 2 hónapja ezen vagyunk,de ténleg nem ezt,csak otthon lehet használni,mert kb 5 slukk oszt azt sem tudod metre vagy..alszunk el. Fetrengünk..nagyon kemény.vannak akikkel már pont ezért nem is szívok,mert pár slukk után,rögtön gugolnak,négykézláb mennek.....pedig veteterán biosokról beszélek.......!!! Nem tudom milyen ez a kanna,kb 20,30 percig csap,,de az ember 2 slukktól össze vissza megy..
Mint aki full részeg.
 

 
 
>>> HerbalFust / LegalFust / Korrekt Herbal Eladok es RC Termekek <<<
wuzup2017. augusztus 14. 11:10
 
 
Mixx meg crystal.most milyen?
Tudja valaki??
 

 
 
>>> HerbalFust / LegalFust / Korrekt Herbal Eladok es RC Termekek <<<
Szemi2017. július 31. 16:49
 
 
Golden megy, az oldal meg kicsit ki van halva.
 

 
 
>>> HerbalFust / LegalFust / Korrekt Herbal Eladok es RC Termekek <<<
wuzup2017. július 30. 08:47
 
 
..????..?.............
 

 
 
>>> HerbalFust / LegalFust / Korrekt Herbal Eladok es RC Termekek <<<
Kimbo bálint2017. július 10. 13:01
 
 
Goldensmoke müködik még?
 

 
 
>>> HerbalFust / LegalFust / Korrekt Herbal Eladok es RC Termekek <<<
Kimbo bálint2017. július 10. 12:58
 
 
Hello! aktív még az oldal?
 

 
 
>>> HerbalFust / LegalFust / Korrekt Herbal Eladok es RC Termekek <<<
Én+te+ö=gén2017. június 21. 01:56
 
 
Három fontos drogjogi információ:

1) 2017.május 23-tól az Új Pszichoaktív Anyagok csekény mennyiségének felső határa 10 grammról 2 grammra csökkent. Eddig tehát a 10 gramm alatti ÚPA birtoklásáért csak szabálysértési bírság járt, most viszont a 2 gramm feletti mennyiség birtoklásából is büntetőügy lesz!

2) Egyes igazságügyi szakértők a C-listáról kábítószerré átsorolt kannabinoidok (pl. AB-CHMINACA, ADB-FUBINACA) egyszeri adagját 0.5 (fél) milligramm tiszta hatóanyagban állapítják meg. A jelentős mennyiség alsó határa csupán tehát 70 milligramm, vagyis 0.07 gramm tiszta hatóanyag. Ez a mennyiség átlagosan kb. 2-3 gramm herbálban lehet (1:33, 1:40 hígítási arányokkal számolva). Vagyis egy 2-3 grammos herbálpakk birtoklása már 5-10 évig terjedő bűncselekménynek minősülhet, ha pont ilyen átsorolt hatóanyagokat tartalmaz!

3) Aki (vagy ismerőse) ellen a 2015. július 11. és 2016. december 24. közötti időszakban valamelyik alábbi anyaggal kapcsolatos bűncselekmény gyanúja vagy már vádja merült fel, az sürgősen vegye fel velem a kapcsolatot jogsegély ügyben:
5F-PB-22 / AM-2201 karboxilát analóg kinolinil származék / 5-fluoro QUPIC
5F-PB-22 indazol analóg / QCBL(N)2201 / 5F-NPB-22
5F-SDB-005 / CBL(N)2201
AKB-57
BB-22 / QUCHIC
CBL-018 / NM-018
CBL-2201 / NM-2201
FDU-PB-22
FUB-PB-22 / QCBL-Bz-F / MN-27
PB-22 / JWH-018 kinolinkarboxilát analóg
PB-22 indazol analóg
SDB-005
 

 
 
>>> HerbalFust / LegalFust / Korrekt Herbal Eladok es RC Termekek <<<
ppnqdd2017. május 1. 23:25
 
 
Kell ez ide, én már rájöttem. Olyan, mint a herbálos index meg 444 videók, vagy a valóságsók, leülsz, nézed és kikapcsolsz. Engem kicsit a régi "új szintik" topicra emlékeztet, amikor mindenki lánynevekkel határozta meg, hogy milyen szerrel kapcsolatban szeretne kérdést feltenni. Ne legyetek túl komorak, a következő hrbálós doksifilm szkriptje a hozzászólásokban lapul.
 

 
 
>>> HerbalFust / LegalFust / Korrekt Herbal Eladok es RC Termekek <<<
vacsad2017. május 1. 21:49
 
 
DEA: nekem mindkettő sír amikor néha benézek ide
 

 
 
>>> HerbalFust / LegalFust / Korrekt Herbal Eladok es RC Termekek <<<
lsatriphave2017. május 1. 19:28
 
 
Elvoltam vele egy darabig közben felgyorsultak a gondoltak tudtam jön a rózsa ..... valami irdatlan erö járt át és forróság ekkor jöttem rá hogy szakad rólam víz.Ki akartam menni meg mosdani de elestem és ekkor BUM BIM BAM szétvert de olyan szinten hogy azt leírni sem tudom (tényleg leírhatatlan) negált az idő és azon töprengtem mikor vetem levegőt hol vagyok? mi történt ? mi ez ? elsírtam magam de ez olyan kellemes sírás volt utána megkönnyebbültem tudtam most tetőzik az egész.Tapasztalt utazó révén nem szarunk be mondom magamnak mi teszek ilyenkor ? SZEMBE NÉZZEK VELE !!!!Jött a milliárd kérdés és válasz t7 ig ment a matek és mozi a fejembe utána kicsit csillapodott a dolog alább hagytak a viuzálok felkeltem a földről és megittam a tea át majd röhögtem saját magamon sokat a szarka de nem bírta a farka :) nem a picsát nem ?) kurva jó volt ilyen még nem volt ! Tudtam mindent tudok most már talán amit az lsa adni tud csak azzal nem számoltam hogy ilyen mélységekbe taszít majd :) T9 ig jól eset a zene agyaltam még mi volt hogy ilyenek.
És rá jöttem hogy ez egy nagyon jó dolog.De megtapasztaltam belőle amit akartam éreztem hogy ennél mélyebb tripet nem tud okozni .Nyugtáztam magamban azt is hogy még lesz lsa tripp az életembe de 300 mag felé nem megyek már.Tudom amit akartam és ez egy gyönyörű dolog .Nem herbál nem kristály am sem voltam dizener párti de gondoljátok át ezt mert az igazság ebben van és nem a csíkok ban!
 

 
 
>>> HerbalFust / LegalFust / Korrekt Herbal Eladok es RC Termekek <<<
lsatriphave2017. május 1. 19:24
 
 
Miután kicsit utána néztem a dolognak meglepően tapasztaltam hogy ilyen magok nincsenek mo csak olyan oldalon találtam ahol salvia ilyenek vannak
és 3 euró volt a legolcsóbb / zacskó hát mondom ezt nagyon ki makkoltam
és igy 30-40 lsa trip után eldőlt bennem hogy megnézzem mi lakozik benne valójában.Kutakodtam netten az én 1000 szem magom 1000-1200 mikrogram lsa tartalmaz DE MOST JÖN A LÉNYEG ! volt még 10 db Hawaii bébi farózsa fa magom ami szintén 30-36 mikorot tartalmaz jött a kutakodás a netten 1500-1750 mikrot képess feldolgozni a szervezett a többit ki löki....hát mondom ez nekem pont megvan.és be is vállalom.
3 nap böjt következett és kerültem a piát ami nem nehéz mivel nem iszom.
Eljött hát a nagy nap reggel felkeltem és már akkor éreztem hogy most jön majd valami új nem mindennapi.Ledaráltam a magokat iszonyat menyiségü pór lett belőle 3dc pohárban 3 húzásra tudtam leverni.Bementem a szobába
és ekkor kezdtem gondolkozni se füvem semmim hogy is lesz ez ?:D
Elkezdtem cd éket válogatni (olyanokat amihez kellemes emlékek fűznek) beraktam egyet kicsit gépeztem 30 perc múlva jött a hányinger...De mondom nem hányok akkor minek ettem meg !
Elfeküdtem ahozz képest mennyi magot ettem meg nem volt olyan vészes szarul voltam és rám jött egy ilyen álmosság érzett majdnem aludtam t 1.5 nél valami zajra lettem figyelmes ki patant a szemem de még feküdtem kicsit de már éreztem hogy jön t2 nél a csilár a falon elkezdett a szoba 4 sarkába mozogni feláltam és már nem voltam olyan szarul söt kurva jól éreztem magam be raktam egy pergös goa át és elöntött valami iszonyat efuroia és erő + jókedv azon vetem észre magam hogy a szoba közepén táncolok és azon agyaltam hogy ezt semmi nem pótolja se milyen fiszi faszom kristály se herbál mert ez titok aki ismeri az ismeri aki nem meg nem ....t2.5 erösdöt a dolog tudtam eljött a rózsa magok ideje mert azok nekem hámáreb hatnak rá nézztem a darálóra mondom nincs kedvem elrágcsáltam őket majd jött egy olyan gondoltam hogy főzök egy zöld teát.kb 30 perc volt :) és tudtam hogy ez még csak az elő játék t3 nál voltam tudtam t4.5 és t6 között róban majd a bomba (úgye ekkor ütnek majd be a rőzsa magok ) a tea nem volt jó éreztem hogy a meleg nem jó a gyomornak hagytam hát...
t4 totális gáncs az árnyékok táncolnak a falon ki mentem pár gyertyáért
meg gyújtattam 4 et és meglepődve tapasztaltam hogy mind a 4 et különböző aura veszi körbe elhúztam a kezem felette és a kezem át vette az aurát és ezt tudtam húzogatni ez egy nagyon kellemes trip játéknak bizonyult.
 

 
 
>>> HerbalFust / LegalFust / Korrekt Herbal Eladok es RC Termekek <<<
lsatriphave2017. május 1. 18:05
 
 
Hól is kezdjem először is bocs a helyesírásért diszlexias vagyok.
Még tavaly szeptemberbe történt a dolog elmentem egy kertész bolt mellett és találtam egy olyan hajnalka mag fajtát amivel eddig még nem találkoztam már mint gyártót. Sajnos egyetlen zacskó volt 50 szemel megvetem. Egy német gyártó am és rávolt írva hogy prémium magok.Töprengés után úgy döntöttem megeszem 50 szemtől úgy sem lesz semmi 350 magot szoktam fogyasztani általában egy évben egyszer vagy kétszer.A magot jól megrágcsálva mentem hát a vól 1árosba haza fele indultam és hát nagy meglepetésemre elkezdet 2 óra múlva valami törtnéi fura volt jöttek egy kicsit az lsa jelek 4 óra kellet hozzá mire rá jöttem hogy egy gyenge tripperben vagyok.Kaptam egy két huncut fraktált.Teljes döbbent másnap rohanás vissza a boltba közöltem az eladóval hogy nekem eböl mindenképpen kell 20 zacskó sajnos mondta hogy április májusban jövőre talán... elkeseredés QQ
Szeptember óta fogyasztatom egy bohócos bélyeget nekem nagyon gyenge volt és1 p lsd aminek szerintem semmi köze az igazi savhoz....
Az irományom elött leszögezném hogy tapasztalt utazó vagyok lsd hoffman 4 et egyszerre volta a rekord gombából 15 g szárazon dmt is játszott minden megvolt nekem nagyból ami lehetett.
és jöjjön a lényeg akkor 5 napja elmentem a bolt mellet és jött az isteni szikra bementem és tudtam még szerezni 25 zacskót elég borsos árat fizetem 7500 ftot de úgy voltam vele meg valahogy éreztem is hogy ennek itt az ideje (belső sugallat)3 zacskót elküldtem egy jó bátoromnak levélbe 150 szem és jött a válasz 3 nap múlva hogy kurva jó volt nagyon meglepödöt erös tripet adot neki
 

 
 
>>> HerbalFust / LegalFust / Korrekt Herbal Eladok es RC Termekek <<<
lsatriphave2017. május 1. 17:30
 
 
hi jöjjön egy egy lsa trip beszámoló
 

 
 
>>> HerbalFust / LegalFust / Korrekt Herbal Eladok es RC Termekek <<<
LegÁkos2017. április 21. 15:21
 
 
Úgy, ahogy mondod Szemi...
 

 
 
>>> HerbalFust / LegalFust / Korrekt Herbal Eladok es RC Termekek <<<
DEA2017. április 21. 13:16
 
 
Két nap alatt kiolvastam ezt a fórumot (igen, mind a 900 hozzászólást).
Volt itt mindent, izgalom, fájdalom, rettegés.

Szeretem ezt az oldalt, kb 10 éve aktív olvasója vagyok. Lehet, hogy pont azért, mert ez egy eldugott kis szeglet volt az interneten a TUDATOS fogyasztók számára. Hát ennek a topicnak a 99%-a arról szól, hogy milyen fasza az amikor 3 slukktól bealszol. Vagy egy durvább cigi után az anyádék akarják rád hívni a mentőket, mert a tudathasadás minden jelét egyszerre produkálod.

Rengeteg mindent tanultam eddig az itt fórumozó emberektől, tisztelettel álltam eddig minden anyaghoz. (És szerintem pont EZ "volt" ennek az oldalnak a célja amikor Minstrel létre hozta.)

Egyik szemem sír, a másik nevet.

(U.i.: Gén, tudnál írni ennek az accountnak az email címére? Szeretném vissza szerezni a régi nickem, de olyan rég volt, hogy már az email címben sem vagyok biztos. :) )
 

 
 
>>> HerbalFust / LegalFust / Korrekt Herbal Eladok es RC Termekek <<<
Szemi2017. április 21. 07:00
 
 
Ákos most számoltam után, 1g-n 100mg hatóanyag van, így 1.4 ha zsebbe van már különösen jelentős mennyiségű birtoklás.
Óvatosba kell elfogyasszam amíg tart, nehogy véletlenül belecsusszak egy jelentősbe mint ahogy mondtad.
 

 
 
>>> HerbalFust / LegalFust / Korrekt Herbal Eladok es RC Termekek <<<
Szemi2017. április 21. 05:36
 
 
aktív csak téged baszik kiszolgálni :D
 

 
 
>>> HerbalFust / LegalFust / Korrekt Herbal Eladok es RC Termekek <<<
Iszmi2017. április 20. 12:24
 
 
Legalzoldel nem tudjatok mizu? Tobb napja eltunt es varnèk tole valamit
 

 
 
>>> HerbalFust / LegalFust / Korrekt Herbal Eladok es RC Termekek <<<
Szemi2017. április 19. 07:03
 
 
Totálisan igazad van, lehet jobb is biztonságos helyen tárolni ha véletlen para van.
 

 
 
>>> HerbalFust / LegalFust / Korrekt Herbal Eladok es RC Termekek <<<
LegÁkos2017. április 17. 19:10
 
 
998. Szemi 2017. április 12. 16:41

Kedves Szemi!

En azert ennyire nyiltan nem hangoztatnam, hogy B-listas szert birtokolok, foleg olyan anyag eseteben, ahol a hatasos adag mennyiseget nagyon alacsonyra szabta meg a jogalkoto...

Esetedben, ha igaz hogy kb. 100 g ilyen herbid van 1:10 aranyu keveres mellett, konnyen belecsuszhatsz egy csunya jelentos mennyisegu kabitoszer birtoklasaba, hiaba "csak" ~10 g a tiszta hatoanyagtartalom...

Minden jot kivanok: Akos
 

 
 
>>> HerbalFust / LegalFust / Korrekt Herbal Eladok es RC Termekek <<<
KellerKapitány2017. április 16. 15:52
 
 
Jumbo nézz majd emailt mert azóta sem jeleztél,hogy mi van.
 

 
 
>>> HerbalFust / LegalFust / Korrekt Herbal Eladok es RC Termekek <<<
KellerKapitány2017. április 12. 20:27
 
 
oké ment pm. :D
 

 
 
>>> HerbalFust / LegalFust / Korrekt Herbal Eladok es RC Termekek <<<
Jumbó géza2017. április 12. 20:16
 
 
Én én vagyok :)
 

 
 
>>> HerbalFust / LegalFust / Korrekt Herbal Eladok es RC Termekek <<<
KellerKapitány2017. április 12. 19:55
 
 
Jumbo te irtál a fubinacás gmailról???Igazold magad testvér :DDD
 

 
 
>>> HerbalFust / LegalFust / Korrekt Herbal Eladok es RC Termekek <<<
Szemi2017. április 12. 19:34
 
 
kibaszott kemény. az a baj,hogy fogy, pont ma délbe mértem 102.233 .
random szoktam méregetni ami van még :D


 

 
 
>>> HerbalFust / LegalFust / Korrekt Herbal Eladok es RC Termekek <<<
Jumbó géza2017. április 12. 17:28
 
 
Az nagyon durva lehet szemi :)
 

 
 
>>> HerbalFust / LegalFust / Korrekt Herbal Eladok es RC Termekek <<<
Jumbó géza2017. április 12. 17:24
 
 
Oxy keller nemsokárra írok !
 

 
 
>>> HerbalFust / LegalFust / Korrekt Herbal Eladok es RC Termekek <<<
KellerKapitány2017. április 12. 17:18
 
 
Jumbo majd ide irj nekem és elmondom a mondandóm :DD

kellerakaller@protonmail.com
 

 
 
>>> HerbalFust / LegalFust / Korrekt Herbal Eladok es RC Termekek <<<
Szemi2017. április 12. 16:41
 
 
Jo papa
ez sajat h1n1
adb fubi 1/10
 

 
 
>>> HerbalFust / LegalFust / Korrekt Herbal Eladok es RC Termekek <<<
Jumbó géza2017. április 12. 09:52
 
 
100 tavalyi ice :) hííjgyóóó :D
 

 
 
>>> HerbalFust / LegalFust / Korrekt Herbal Eladok es RC Termekek <<<
Szemi2017. április 12. 06:51
 
 
100 h1n1 jobban adná most :D
jó lenne ha nem fogyna el lassan a készlet xD
 

 
 
>>> HerbalFust / LegalFust / Korrekt Herbal Eladok es RC Termekek <<<
Jumbó géza2017. április 10. 09:54
 
 
Szerintem ,,nem húznak le senkit szemi ..
Meg minek is kelle 100 sun?? Most te százasával veszed??
Gratulálok a fogyasztásodhoz,de ne lepődj meg ha nagyon beteg leszel ezektől a kínai cigiktől.kereskedni meg 100 sunnal elég pitiáner már bocsi.
Mondjuk én leszarom az egészet kibaszott órás kanna van az egész országba már jó ideje.
 

 
 
>>> HerbalFust / LegalFust / Korrekt Herbal Eladok es RC Termekek <<<
Iszmi2017. április 9. 23:39
 
 
Nem dicsertem Petet csak írtam hogy Tole megjött.
Feltörtek gèn segített vissza szerezni ha csalò lennèk règ kivágott volna
De Ti úgyse hisztek el semmit. Legközelebb figyelmeztetni se fogok. hajrá cryatal
Húzd be a kis csòròkat.
Szép estét.
 

 
 
>>> HerbalFust / LegalFust / Korrekt Herbal Eladok es RC Termekek <<<
JeCri SuSta2017. április 9. 21:06
 
 
én nem érzem magam kárpótlotnak.....
Vagy te ilyenki mire gondoltál?mond
Mást sem tudsz csak hazudozni,csak egyszerűen semmire nem mész vele
Akkor meg minek?
Cigokurvinyek
 

 
 
>>> HerbalFust / LegalFust / Korrekt Herbal Eladok es RC Termekek <<<
Jumbó géza2017. április 9. 20:29
 
 
Hihih a pete tong korszak az nagy volt :) :)
Nem volt piti a srác :) kibaszott nagy cirkuszok voltak halálra röhögtem magam :)
Nagy volt.
Én nem tudtam ,hogy iszmi kajak ekkora spíler amúgy :)
 

 
 
>>> HerbalFust / LegalFust / Korrekt Herbal Eladok es RC Termekek <<<
KellerKapitány2017. április 9. 19:08
 
 
a lényeg ott kezdődik hogy a nagykeresek és az "új" eladók is ismerik iszmikét hisz a forumokon keresztül lettek ők is "híresek" ismerik a szarházi gyereket és volt közöm ehez a dologhoz hogy le lettél huzva te szemét sz@rhzi suttyó.Tripp ez hatalmas info volt átláthatóbb a téma :D és kiderült hogy iszmi volt a pete tong is :DDDD legalább tudom kit keressek :DD
 

 
 
>>> HerbalFust / LegalFust / Korrekt Herbal Eladok es RC Termekek <<<
Jumbó géza2017. április 9. 18:50
 
 
Azért nem is akartam írni iszmi kálváriájára,mert amikor anno a pete tong gang állítólagos mintáját kezdte dícsérni az nekem fura volt :)
Nekem sosm volt gondom a kristályossal,mondjuk nem is adtam le sse 100 as tételt!!
De szerintem lehetne neki írni,hogy a herbalfüst topikba érdekes pletykák keringenek róluk,és ez így nem jó úgyhogy cáfolni kellene szerintem ezt ;)
 

 
 
>>> HerbalFust / LegalFust / Korrekt Herbal Eladok es RC Termekek <<<
Borsodi2017. április 9. 16:41
 
 
Iszmi !! Mindenkit kárpótoltál ??? Tényleg ??? Akkor velem mi van ? A 60 K- val ??????????? Pár hete is bekérdeztelek itt, és néma csönd........Méltassál már egy válaszra, légy már ember........Megköszönném....De csak őszintén....
 

 
 
>>> HerbalFust / LegalFust / Korrekt Herbal Eladok es RC Termekek <<<
LegÁkos2017. április 9. 16:35
 
 
Iszmi!

Ha tenyleg ilyen kutya vagy, akkor kivanom hogy valami nagy kannibal vagdossa be a lottyedt tested es sozzon be...
 

 
 
>>> HerbalFust / LegalFust / Korrekt Herbal Eladok es RC Termekek <<<
KellerKapitány2017. április 9. 16:09
 
 
Dehogy kárpótoltál te senkit és nem törtek fel.Össze vissza hazudoztál minden fórumon te szerencsecsomag.Kapásból 3 sértettet idehívok akiket azóta se kárpótoltál.
 

 
 
>>> HerbalFust / LegalFust / Korrekt Herbal Eladok es RC Termekek <<<
Iszmi2017. április 9. 15:57
 
 
Keller látom levagy maradva :) feltörtek és így éltek vissza utána saját pénzből karpotoltam a sérülteket :) de aki vág engem meg a sztorit az tudja mivan :) szóval nem jött össze :)
 

 
 
>>> HerbalFust / LegalFust / Korrekt Herbal Eladok es RC Termekek <<<
KellerKapitány2017. április 9. 14:47
 
 
Iszmi most kurvajót röhögtem.Ilyen ez amikor a cigányt is meglopják?Milyen érzés öcskös?Talán azért lettél lehúzva mert decemberben elég sok embert átbasztál a legálfüstön te kisstílű csaló b.zi . Igen olyan embereket is akik azelött barátaid voltak és bíztak benned.CSak itt még nem tudják sokan ezt.Kitudja hány évig húzgáltad az embereket kamuhírdetésekkel....Az rchemmel együtt bitófára valók vagytok.Oszt pont te csalózól :DDD annyira hülye vagy mint egy faék,elmondjam miért?Lehúztad a fél országot és ugyanazzal az email cimmel rendelsz tovább.(törzskönyvet kéne ki állítani az ilyen balfaszoknak és cirkuszba mutogatni a hülye fejedet) Remélem f@szrahz még valaki a piti tolvajkodásodért.
 

 
 
>>> HerbalFust / LegalFust / Korrekt Herbal Eladok es RC Termekek <<<
LegÁkos2017. április 9. 10:42
 
 
Iszmi!

Most latom, hogy visszajott a mail... Pedig odakuldtem, ami a postodba szerepel!
 

 
 
>>> HerbalFust / LegalFust / Korrekt Herbal Eladok es RC Termekek <<<
Legalbazis2017. április 9. 09:13
 
 
Hali én lehet tudnék segíteni de azért meg menni kell nem keveset... Viszont azt magadnak kell megcsinalnod mer canna
 

 
 
>>> HerbalFust / LegalFust / Korrekt Herbal Eladok es RC Termekek <<<
Norbi9882017. április 9. 03:29
 
 
https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__mentalis-egeszseg__8538635-egyik-naprol-a
-masikraazt-vettem-esszre-hogy-kovetnek-figyelnek-az-emberek-pes__oldal-3Isszonyat kemêny drog sztori.Akinek van rà ideje;idegrendszerre az olvassa vègig.Van benne minden ;Tudomàny;szociologia,pszihologia;egy csipet ezoval.
A 2. oldaltól az igazàn tanulsàgos. Ìgy egy egybe elèg hosszú; de megèri elolvasni! Aki èrez magàban egy hangyànyi èrtelmisèget az tegye!
 

 
 
>>> HerbalFust / LegalFust / Korrekt Herbal Eladok es RC Termekek <<<
LegÁkos2017. április 9. 01:12
 
 
Iszmi!

ment mail :)
 

 
 
>>> HerbalFust / LegalFust / Korrekt Herbal Eladok es RC Termekek <<<
Iszmi2017. április 8. 23:09
 
 
Igen a rohadékok.. 10-20nál türhetőt küldtek utána nagytètelnèl jött a mályva :/ vki mixxen v Ivetten kívül tud vmi korrekt embert? Ivett is annó eljátszotta ugyan ezt Velem szóval Vele is óvatosan. Mixxnèl le a kalappal de pár emberkènek nem adja.. szal bika herbi, canna, tabi, krisi, mèg mindig komoly üzleti partnerèt keresi. Mintacsomagot termèszetesen fizetem. Iszmiiiszmi@gmail.com. crystállal meg mindenki óvatosan remélem olvasod te csaló kutya.. remélem senkit se ver át innen a mocsok.
Jó éjszakát kívánok.
 

 
 
>>> HerbalFust / LegalFust / Korrekt Herbal Eladok es RC Termekek <<<
LegÁkos2017. április 8. 22:54
 
 
Iszmi!

Crystal az crystalchem nalad? A SUN fustrol beszelsz ugye?

Szep munka, meguszta 2,5 40 g-os malyvaval, befektetett max. 800 Ft-t.

Bitofara veluk. Bevagdosni, besozni oket ugyanugy mint Kovacs Akos-Turi Elemer-endless triot is.
 

 
 
>>> HerbalFust / LegalFust / Korrekt Herbal Eladok es RC Termekek <<<
Norbi9882017. április 8. 13:26
 
 
csak közbe egyre jobban belemèlyülsz a dolgokba az agyad miatt..persze akkor mèg fogalmad sincs arról mit is teszel,milyen irànyba haladsz...Amikor meg màr nem azèrt szìvsz el egy dzsot h nevess;hogy a jó mèg jobb legyen, hanem azèrt hogy a sz.r ne legyen annyira sz.r(ezt mèg leìrni is sz.r,nemhogy megèlni)...akkor màr te magad is vadâlattà vâltàl,egy lelki nyomorèk, valódi èrzelmek nèlkül, akkor jönnek a maszkok ,amiket koràbban tudalalatt,azt ilyenkor màr tudatossan hasznàlaz.Vàltogatod a maszkokat, egyik nap drogos vagy,màsnap màr te keresedd a drogott a reptèren; egyszer rendőr("zsaru szagod van"); utàna meg embercsempèsz.Soroljam? Elèg mi...làsd feljebb,èrzèkeltetni elèg!Mindezeknek nem csak a szàmlàlja van meg van meg az èlet felè hanem az àra is...amit egy-egy kilengèsem utàn kamatostul vàmol el az èlet...mikor màr senki nem kèrdezi:Jól vagy kicsim? hm...Tènyleg olyan gyönyörű a fehèr ?Egy pàr èvet megèrne?!...
 

 
 
>>> HerbalFust / LegalFust / Korrekt Herbal Eladok es RC Termekek <<<
Norbi9882017. április 8. 13:18
 
 
folytatàs 2 rèsz:.2 tesóm van,egy nővèrem aki nagyon okos(egyetemi diplomàval)szâmìtó, egy nagyon nagy cèg vezèrigazgatója...neki csak a pènz szàmìt, van egy öccsèmm, csupa szìv;de egy buta közmunkàs,neki meg csak az szàmìt h szeressèk.Ugye azok a k.rva kontrasztok mèg itt is.Kontrasztok amikkel a leglàtvànyosanbban tudjuk èrzkeltetni a különbsègeket. A különbsèget èn jelentem.Nem csak itt.Pl. kamionozàs közbe is...fèlelmetess kanyarokat mentem,kihasznâlva a motorikus,kognitiv funkciok kombinàciojàt. Ez objektìv! Nem vagyok elfogult magammal szembe.Koràbban,mikor kezdtem a kamionozàst,volt egy rutinos betanìtó kollêgàm,aki azt mondta h a kamionozàshoz 2 dologbol 1 legalàbb kell...vagy a rutin(ugye az nekem nem volt)...vagy azt mondta hogy ezt ÈREZNI kell...a centiket..a milliket..mikor Olaszba àtsuhansz a kapukon;rekord időket menve(erről is nagyon sokat regèlhetnèk)..A különbsèget èn jelentem ,ember gèp közt.Fèlelmetesen hangzik,nem?(Màr nem kamionozzok, az a hülye bunkók sportja..) Ahhoz hogy gèp lehess;ki kell magdbol ègetni magadból ègetni minden emberit...Hogyis kezdődött az a bizonyos film?" Aki vadàllatot csinàl magàból,megszabadul az emberi lèt összes fàjdalmàtól" ..Tinèdzserekènt mèg vonzónak,menőnek tűnhetett ez "szìvjunk el egy dzsot azt nevessük ki a vilàgot"...az VOLT...csak közbe egyre jobban belemèlyülsz a dolgokba az agyad miatt..persze akkor mèg fogalmad sincs arról mit
 

 
 
>>> HerbalFust / LegalFust / Korrekt Herbal Eladok es RC Termekek <<<
Norbi9882017. április 8. 13:13
 
 

"Egyszerre vagyok minden ès semmi"

Magyaràzat:

Legelfogadhatóbb pia;tömèny hatàsa alatt vagyok(lasd feljebb pl.Instant),ilyenkor imàdnak,isszàk a szavaimat szó szerint kezet csókolnak vadidegenek(ez konkrètan meg is törtènt:Ördög Sarok) DE nem ekkor vagyok az ugymond legfeltűnőbb,legkisugàrzóbb...Az akkor van mikor mondjuk 4 napos(gyengêbbek kedvèèrt:4nap nem alvàs)...de ilyenkor csak optikailag vagyok kisugàrzó;beszèlni màr nem igen tudok,egy pl. Ha elindulok Trafikba cigièrt,màrt azon feszülök hogy hogy kèrjem ki a doboz Marbit.Egy egyszerű mondat!!!Ennyi nehezen jön ki belőlem,mèg el is kell ismètelne.Hozzàteszem hogy a nagy '12 es drogozàs óta(mikor is megnyomorodtam lelkileg)...azota;idegenek előtt,vagy olyan ismerősök előtt akikel szembe tüske van bennem(ismerőseim 99% ilyen)...mèg friss szpìdes âllapotomba *(1 napossan)..màr ekkor se tudok, az amugy szèpen mìvelt magyarsàgommal megszólalni ugy ahogy akarnèk(nemhogy 4 napossan)*
(nagyon kevès az az ember aki előtt eltudom magam engedni,akit ÈRDEMESNEK tartok rà, az előtt megnyilok).DE van a szpìdes kisugarzàsosnàl egy hangyafingynyit erősebb, mikor ràdobsz egy LSD-t..(eddig 3x csinâltam)..na az màr az a gyilkos kisugàrzàs.Fèlelmetes.Nem csak èn.Amiket csinàl az agyamal(làsd.koràbban ìrva: drog+agy kèplet;az a kinek mit csinàl az agyàval:mást làt olyenkor ugye a 8.kerúleti cigànygyerek,màst egy tudós..)Ekkor volt a màr emlitett arab paràm is...ami azt be is következett Soros Gyuristól eggyütt(ami miatt anno 2 igazsàgügyis nèzett ugye hülyènek,NEM bolondnak!).Ezek az spìdek,LSDk ...ez kőkemèny titkosszolgàlatos ;CIA s cuccok...Megnövelhetik az agy azon rèszèt amit hasznâlunk,...màr akinek
..akinek mit...ès nem a szaros 10%ot hasznàljuk kb. az êletben maradàshoz.Vannak ugye a primimitìv ösztönlènyek;a csökött agyú,sz.r genetikàjú cigànyok..na ilyenkor ezek szöges ellentète leszel.Hogy is van a sorrend? ösztönlènyek,tudatossan gondolkodok, majd mikor ösztönszerűen vagy tudatós.na az..mikor ÈRZED dolgokat,ès nem csak a drogokat(uristen mikor az a sok primo,ösztönlèny spìdre,ekire ràzza magàt dizsibe...puhh) .Az az àllapot zseniàlis.(most jön az h 99% otok ezt a zsen.àllapotot nem èrtheti,mert ugye az a frànya agy(10% os kihasznàltsàg ugye) lekorlàtoz.De hàt ha mindenki èrtenè,akkor nem lenne zseniàlis,nem lenne most itt miről ìrnom) Tudattàgìtók...ha van mit...hogy tudj utazni a nyúl ürege felè,s közbe mindig kapsz vmi újjat...amit màs nem... màs, nem azèrt mert hülye, hanem azèrt mert egyszerű lèlek(ez az eszik,iszik,baszik,mokuskerèk tèma,valodi;mèly gondolatok nèlkül...);egysìkuak az emberek...Hozzàm,az agyamhoz kèpest. Èn szabâlytalanul vagyok szabâlyos(mondjuk a vez.stìlusom).Büntetlenül vagyok büntetett(mondjuk a börtönös rèszek:nincs priuszom;visszavontàk).Erkölcstelenül erkölcsös(ezt most haggyuk:)). Soroljam?.Szerintem az èrzèkeltetős rèszhez elèg...Sok is...Sokszor voltam sok sok embernek.Màskor meg egy doboz cigi....Egyszere vagyok minden ès semmi. Azt mondjàk az ember azonos tudàsú;hàtterű emberekkel èrzi magàt a legjobban.Mikor ELJÀTSZOM egy csökkentet kêpessègűnêl-aki amugy nem fogyi;csak hozzàmkèpest- h jól eldumâlunk;akkor leereszkedek a ő szintjère.Persze ő ebből semmit nem èszlel.Persze van akinek meg fel kell ereszkedni a màsik szintjère,de azt nem tudja hitelesen előadni;affektàlt hatàst kell vele,erőltett sz.r lesz...volt màr ilyen is...persze nem nekem(uhh de nagykêpűen hangzik ez most ugye? :))Egyèb,normàl körülmènyek közt ne èrzèkelettüssük a màsikkal h okosabb;erősebb vagy nàla ,mert kisebbsègi komlexusa(egy cigànynàl ,aki ugye eleve mìnuszból indul annàl ez tökêletessen megfigyelhető) ;fusztrâlt lesz c .tèma..folyt°
 

 
 
>>> HerbalFust / LegalFust / Korrekt Herbal Eladok es RC Termekek <<<
Iszmi2017. április 8. 12:33
 
 
Crystal* am*
 

 
 
>>> HerbalFust / LegalFust / Korrekt Herbal Eladok es RC Termekek <<<
Iszmi2017. április 8. 12:30
 
 
Crystel ám csaló lett 100nal sima zsilicet kaptam :( :@ grat neki!
 

 
 
>>> HerbalFust / LegalFust / Korrekt Herbal Eladok es RC Termekek <<<
Mirok2017. április 7. 20:52
 
 
A sóvárgás démona mindig ott figyel a sötétben...
 

Korábbi 10 20 50 100 hozzászólás (összesen: 991)


Ecstasy tabletta adatbázis

Pszichonauták

DÁT2 Psy Help

RIASZTÁSOK

DAATH - A Magyar Pszichedelikus Közösség Honlapja

Alapítás éve: 2001 | Alapító: Minstrel | Dizájn: Dose | Kód: Minstrel
Rendszer: Cellux | Szerkesztő: Gén

 

A személyi adatok védelmének érdekében a DAATH óvatosságra int a Facebook-csoportoldalon saját névvel megosztott, mások számára is látható információiddal kapcsolatban!