DAATH

A dolgok nem változnak; mi változunk.

Henry David Thoreau

 
KöszöntőGyarapodásAnyagokKönyvtárFórumKeresésKapcsolatok

VEZÉRLŐPULT

Témakörök

Új hozzászólás


Regisztráció

Jelszócsere

Emailcsere


Legrégibbek

Előző 100

Előző tucat


Teljes lista


ADATOK

Kategória:

Társadalom


Létrehozó:

Én+te+ö=gén


Létrehozás ideje:

2016. július 18.


Utolsó hozzászólás:

2020. február 18.


NÉPSZERŰSÉG

Érdeklődés:

51447 letöltés
1064 hozzászólás


KERESÉS

Mit:Hol:

anyagok
könyvtár
fórum
kapcsolatok


[Rendben][Törlés]ÚJ! Felmérés: Kérdőív a koronavírus járvány hatásairól szerhasználóknak (magyar)


HerbalFust / LegalFust / Korrekt Herbal Eladok es RC Termekek

Én+te+ö=gén, 2016. július 18.

Mielőtt hozzászólnál vagy új témakört nyitnál, olvasd el a DAATH fórumának irányelveit!

 
1064. bab leves2020. február 18. 16:50
 
 
Az amúgy a vicces hogy felénk is megjelent ez a mókolt fű. Ráadásul olyan vonalról ahol sosem volt probléma a minőséggel. Rendes nagyon szép gumó, és csillog, de nem a gyantától. Az ember szívja és pár slukk után roty, de én egyértelműen érzem hogy a vegyszer miatt van. Ez egy nagy vicc ami most a fűvel történik...
 

 
1063. Metilon2019. december 30. 01:35
 
 
Baszki, köszi srácok, főleg a laboreredményt, de a többi, megerősítő hozzászólást is! Még tavaly írtam az ezzel kapcsolatos hozzászólásomat, utána egy ideig volt normális ellátmány, aztán meg volt egy nagy böjt, utána megint normális ellátmány, de most legújabban megint belefutottam ebbe az albánnak nevezett szutyokba. Konkrétan kétfélébe.

Az egyiknek rohadt erős citromos szaga van, de olyan, mint a WC illatosító, teljesen mű, és az rá a duma, hogy ez Citrus Haze, a másik meg kinézetre ugyanolyan, de csak ilyen tompa, vegyszeres szaga van, és távolról sem hasonlít illatra az eredetire ennek sem. Kinézetre mindegyik egy mocsok, de hatásra erősek, viszont furcsa a hatásuk.

A haveroknak jeleztem, hogy szerintem ez ütve van, de nem igazán tudtam meggyőzni őket, szerintük tök oké, meg megbízható embertől van. Én ezt bottal sem piszkálom, de nem áll hozzá mindenki ilyen fenntartásokkal sajnos. Talán annyi a jó a dologban, hogy eddig mindig nagyon gyatrának kinéző zöldeknél találkoztam ilyen jelenséggel, nyilván azt is áll érdekében felütnie a terjesztőknek, hogy el tudják sózni a gyanútlanoknak, mert potens, erős, és akinek nincs erre szeme, abban fel sem merül, hogy gázos a dolog.

De rohadt lehangoló, hogy már nem csak bogyózni, de szívni sem lehet nyugodtan, mert már azt is ütik. Régen a gyenge legalább csak gyenge volt, az ember maximum többet tolt belőle, vagy belebaszott egy nagyobb adagot vajba, és sütött egy sütit, de most már ennél is rettegni kell, hogy valami szarral mérgeznek a gátlástalan dílerek.
 

 
1062. dontdodrugs2019. október 31. 18:47
 
 
Igen, ez a cikk hozzám is elért. Anno én is belefutottam pár ilyenbe, akkor meg JWH-018-as designerrel voltak fújva a mokik. Ultragáz, hogy most már szívni se lehet nyugodtan mert az "természetes".
brain
 

 
1061. lolli2019. október 14. 23:28
 
 
a 1060. bejegyzéshez csatolnám ezt az érdekes laboreredményt: https://www.ecstasydata.org/view.php?id=7862&mobile=1
ugyan kinézetre nem mondaná meg az ember, hogy felütött gambesz látható a képen, de a teszt szerint ezen is szintetikus kannabinoid található, tehát a felételezés nem alaptalan, csak elképzelésem sincs, hányan árulhatják eképpen a füvet a gyakorlatban...
azért szomorú a helyzet, mert én még bíztam fűben-fában van az orvosság elvében, de manapság ténylegesen annak hihetünk, amit mi magunk neveltünk fel. mi lesz eztán, az útszéli gombára mindenféle RC-t cseppentenek és eladják kétezerért?!
 

 
1060. lolli2019. október 14. 22:18
 
 
Sziasztok!
Sajnos-nem sajnos, a daath fóruma igencsak elnéptelenedett, viszont hirtelenjében nem jutott eszembe releváns hazai drogfórum, ahol megoszthatnám (nem is annyira) paranoid gondolataimat. (Ezügyben is felvilágosíthatnátok, létezik e bármi alternatív közösség a neten daath-tal párhuzamosan)
Van egyfajta gyanúm, hogy a herbál/biofű fenoména megjelenésével bizony a cannabis növénnyel is szórakoznak a terjesztők. Mifolytán nincsenek kiterjedt forrásaim, többnyire innen-onnan, ismerősökön keresztül szerzem be az állandóan változó minőségű, fajtájú és állapotú gubát. Ezek a folyamatosan hullámzó faktorok elültették bennem a gondolatot, mi van, ha szintetikus kannabinoidokkal "szennyezik" a füvemet...
Sokszor tapasztaltam, hogy a füvek erőssége nem csak a cigibe csavart / bongba töltött mennyiséggel arányos és azt is hallottam, hogy gyakran a szar füveket lelocsolják herbállal, így növelve meg a potenciálját. azért elég csúnya lenne, ha ez bevett gyakorlattá válna kis hazánkban. azért is magyar fórumon szerettem volna felvetni ezt a témát, mivel hazai szempontól fontos a kérdés, nem érdekel, hogy Üzbegisztánban milyen herbállal lelocsolt füvet szívnak, mert nyilván nem ott élek és nem onnan veszem az drogot.
A két végletetet hozom fel példának a gyanús füvek listájából:
- a tipikus 'albán' ganja: tömör, sötét és eszméletlenül "gyantás" (mintha mézbe lenne áztatva), van hogy kisolló belecsorbul, annyira nem lehet szétszedni, viszont általában bikaerős és fetreng tőle az ember... kevés is elég belőle
- gyönyörű, habos-babos, világosabb, zamatos illatú ganja, viszont greenpeace cigit tekerve sem ad SEMMILYEN pszichoaktív hatást, kár a pénzért, maximum álmosabb lesz tőle az ember (ebben az esetben talán elfelejtették megfűszerezni szinti kannabinoiddal???)
picit zavarbaejtő, mivel simliskedhet, aki 2-3 ezer/gr-ért akar eladni ekkora szart, el is vette a kedvemet a pöfékeléstől.
a ti ismereteitek/tapasztalataitok mint vélekednek erről?
 

 
1059. dontdodrugs2019. július 4. 11:07
 
 
Sztem érezni ha át van itatva valamivel XD
 

 
1058. Tilk2019. április 14. 13:43
 
 
Elképzelhető, hogy volt, olyan albán. Én is találkoztam, olyan darabbal, ami feltűnően nagyot ütött, de szinte semmi szaga. Olyannal is, ami ki lehetett előtte áztatva talán acetonban. Beraktam a mikroszkóp alá és zöld meg barna szín helyett szinte fehér volt az amúgy elég barna gyógynövény.
 

 
1057. Metilon2018. október 28. 02:45
 
 
Mi a véleményetek a sötétzöld, kültérinek kinéző, albánnak mondott fűről, ami minőségre elég gyengének néz ki, mégis üt, mint az állat, magyarán elég erős hatása van. Szerintem valamiféle szintetikus kannabioiddal van átitatva, de mindig mindenki győzköd arról, hogy nem, nem, csak az albán ilyen ütős. De elég jól ismerem a marihuánát, ami ütős, az nem így néz ki, akkor ez mitől lenne kivétel? Most ezzel van tele a piac amúgy, SWIM 3 különböző vonalán is ugyanez a mocsok van.
 

 
1056. Iammano2017. december 19. 09:46
 
 
Sziasztok! Végzős fogorvostan-hallgató vagyok és a szakdolgozatomhoz szeretném kérni a segítségeteket, ami egy rövid kérdőív kitöltését jelentené. Néhány alapvető és egyszerű kérdéssel szeretném feltérképezni a mai helyzetet Magyarországon! ELőre is köszönöm mindazoknak kik szánnak rám pár percet! :) https://goo.gl/forms/qQdtT3CYTwsRP35a2


Köszönöm!
 

 
1055. Leszokott0072017. szeptember 27. 23:42
 
 
Sziasztok!
A sarki webshop a zöld nővérkés háttérrel mennyire megbizható ?
 

 
1054. Ocapi2017. szeptember 18. 20:03
 
 
Próbálj meg újra regisztrálni,a régi jelszavammal engem sem engedett be! Egyébbként nincs különösebb téma ott sem,néha okoskodnak egyesek,néha anyáznak egy keveset,nagyjából ennyi. Használható információt ott sem fogsz találni,max a lehúzó vonalon,azokkal meg jobb vigyázni,főleg hogy a Cumyl-Pegaclone hamarosan listás lesz!
 

 
1053. extravaganza2017. szeptember 18. 19:22
 
 
Köszi a gyors választ. Hogy érted, hogy nem sok értelme van? Kihalt? Esetleg lenne tipped, hogy tudnék belépni? Annó volt felhasználóm és nem enged vele belépni :( Akár priviben is beszélhetünk, ha gondolod dobj v dobok mailt.

 

Keresés e témakörben:

|< Legrégibbek  << Előző 100 < Előző tucat  Teljes lista 


Ecstasy tabletta adatbázis

Pszichonauták

DÁT2 Psy Help

RIASZTÁSOK

DAATH - A Magyar Pszichedelikus Közösség Honlapja

Alapítás éve: 2001 | Alapító: Minstrel | Dizájn: Dose | Kód: Minstrel
Rendszer: Cellux | Szerkesztő: Gén

 

A személyi adatok védelmének érdekében a DAATH óvatosságra int a Facebook-csoportoldalon saját névvel megosztott, mások számára is látható információiddal kapcsolatban!