DAATH

Egyetlen halvány kis bizonyítékunk sincs arra, hogy az élet komoly dolog.

Ismeretlen

 
KöszöntőGyarapodásAnyagokKönyvtárFórumKeresésKapcsolatok


Felmérés: ELTE kannabiszhasználat önkontrollja
Felmérés: MOKE országos orvosi kannabisz felmérés
Felmérés: Global Drug Survey 2021
Tiltás: (jan. 1.) szigorúbb ÚPA büntetési tételek
Tiltás: (szept. 24.) 207 anyag lett C-listás
Könyv: Ayahuasca – A Lélek Indája


Legfrissebb hozzászólások (13 - 112)
 (Témakör: LSD, út az igazi tisztasághoz?)

 
 
>>> LSD, út az igazi tisztasághoz? <<<
ppnqdd2018. október 26. 06:16
 
 
fL3x, látom kicsit beszippantott. Ami az én véleményem, hogy szerintem a mi kis emberi létünkhöz elég annyit tudni, hogy valami van, ami több annál, mint amit alapból érzékelünk, de annyi. Tisztelni kell az életet is, hiszen valószínűleg nem véletlen, hogy ezt kaptuk. Az ember a jelleméből fakadóan minden szabály alól keresi a kivételt és mindig meg akarja tudni az igazságot.
Az igazság valószínűleg relatív. Lehet úgy nézni, hogy végtelen az egész meg univerzumok meg dimenziók meg mittomén mik vannak, meg lehet úgy nézni, hogy megszületsz, élsz aztán meghalsz, utána meg majd lesz valami, vagy nem. Rengeteg a kérdés, amikre nincs válasz és lehet, hogy nem is kell.
Én amúgy a szinti/félszinti elszállások helyett ajánlanám a HWBR magot, ami szerintem a legteljesebb élményt adja. Azon megérzed azt a fontos érzést, hogy te csak egy kis csapongó féreg vagy, akit isten eltapos és legjobb, ha egy kis kuss-t teremtesz az agyadba.
De ez csak az én véleményem :).
 

 
 
>>> LSD, út az igazi tisztasághoz? <<<
fL3x2018. október 25. 01:14
 
 
+1 gondolat:

Azon agyaltam, trip után hogy nem véletlen nem kultiválják a buddhista tanítók, aszkéta misztikusok stb szent emberek az LSDt, ehhez fejlettségi szint kell, ami nekem egészen biztosan nem volt meg.
Most én a nagydózisú LSD ről beszélek ami mondhatni olyan mint a filmeknél 18+, itt majdnem az egész emberiség +,
de lehet én vagyok túl szigorú, ezért is várom mások véleményét.
 

 
 
>>> LSD, út az igazi tisztasághoz? <<<
fL3x2018. október 25. 01:05
 
 
Volt már valakinek LSD élmény során bűntudata, azért mert olyan tudáshoz jutott hozzá ami nem az ő "felségterülete", amiről jobb lett volna ha nem szerzett volna tudomást: egyrészt mert úgy se tudja integrálni, másrészről mintha valami alapvető szentséget "savazott volna meg" ami, így elveszítette szentségét? (Gondolok itt az Életre, mint olyan)

4X 220 mikrogramm LSD indukálta az élményt és utána az érzést, a bűntudatot, azt hogy ezt nem kellett volna.
Igazából már most így egy hét elteltével csak foszlányok vannak, bár trip követő nap se volt több emlékezet, inkább erősebb volt az érzés.
Mindenesetre kb 10 perc ON set után teljesen kiszakadtam az idő térből, elfelejtettem ki vagyok és mióta vagyok ott. Egy nézőpontomból egy életet töltöttem ott másikból nézve mintha 10 perc lett volna 10 óra.
A visszatérésem kb 24 órát tartott,- addig nagyon gyengén funkcionált a személyiség, az egom, az éntudatom- a NAGYON intenzív rész kb 10 órát.
Egyszóval mintha vmi fonálba kerültem ahol különböző emberek látszódtak, művészek, tudósok, katonák, zenészek, háborúk, viszályok,stb (szóval az élet maga) és a Nő mint rejtély. Egyik központi elem volt a tripen, sokszor amikor pattanásig feszült a helyzet és azt éreztem (miközbe a múltat néztem) hogy elpusztul a világ, akkor az utolsó utáni pillanatba ott termett egy női kép (japán,egyiptomi,európiai) és általába elmosolyodott és az egész világvége hangulat átfordult, megnyugodottt az atmoszféra.
A jelenből és a jövőből is nagyon intenzív sugallatok jöttek, de ezekre még nehezebb visszaemlékezni, ami megmaradt az az atomizált érzése MOST és a JÖVŐBEN is, párhuzamos világok (emberek) szellemileg,gondolkodásilag, érzelmileg, valóságérzékelésig univerzumokra egymástól miközben a valóságban 2 méterre...
Nyilván most ez úgy hangzik mintha bad trip lett volna, de teljesen elfeledkeztem magamról, inkább mintha egy mozit vetítettek volna le.
És igazából volt egy csomó csoda benne, amit nem tudok megfogalmazni, ha meg tudnék is gyanítom profánul hatna leírva,
mindenesetre biztos vagyok benne hogy valami nagyon lényegit láttam és abba is hogy mivel még így is korlátozott a felfogóképességem, szubjektív nézőpontom van, vagy ha épp papíron nincs is ( de sztem ott is) visszajőve már egészen biztos - a lényegnek a lényegesnek, az esszenciának nem az egészét láttam és van még sok titok amit felfoghatok,felfedezhetek. :)
+ volt egy olyan rész amikor az volt az érzésem hogy az egész világ kormánya nálam van és én nem tudok vezetni az para volt, +2: annyira szétvoltam csavarva, hogy azt kértem csak pisilhessek újra emberként,csak térjek vissza valahogy és talán utána valahogy sikerült felfognom a személyiségemet hogy itt fekszek az ágyba.

Nem keresem többet az értelmét, mert " aki az értelmét keresi az élni felejt". (hiperkarma :))

Mindenesetre most úgy érzem hogy egy két fontos érzésre kell emlékeznem/ megőrizni akár érzelmileg akár lelkileg és abból merítve a továbbiakban inspirálódni, motiválódni amikor valami gátot szab / megrekedek az életben.

Emlékszem, hogy többen a régi nagyok (régi pszichonauták, mintha többen is, de c3lluxra emlékszem;remélem jól:)) közül említettek hasonlót hogy volt egy nagy LSD élményük és azóta eltelt akár 10-15 évbe nem nyúltak hozzá.

Kíváncsi lennék főleg rájuk (bár nem hiszem hogy olvasná Génen kívül más a Daathot a régi öregek közül mondjuk a Pszichonauták c. doksiból)
De természetesen mindenki másra is, ha volt hasonló élménye, vagy ha van véleménye, ellenvéleménye a gondolataimra.

Szóval számomra most így fogalmazódik meg: LSD, katalizátor, De nem AZ út az igazi tisztasághoz.
 

 
 
>>> LSD, út az igazi tisztasághoz? <<<
Jocc2018. április 5. 19:29
 
 
Akkor most jófej leszek és megválaszolom a kérdésem magamnak, legalább más tud tanulni belőle ha már senki nem tudott, vagy akart válaszolni.

Némi olvasgatás után rájöttem, hogy igenis elférnek hasonló hatású, azonban sokkal veszélyesebb szerek, egy darab blotteren!

Ezúton elsősorban felszeretném hívni a szerkesztő figyelmét, hogy az LSD FAQ-ra ráférne egy kis szerkesztés. Hasznos ártalom csökkentés lenne, ha felhívnánk a figyelmét az érdeklődőnek arra, hogy legalább 3 féle fake "LSD" létezik ami sok veszélyt hordoz magával, ezért mindenki egy reagent tesztel kezdjen, hogy meggyőződjön a blottere tisztaságáról.

https://en.wikipedia.org/wiki/Ehrlich%27s_reagent

Az én blotteremen valószínüleg a 25X-NBOMe szériából volt valamelyik fajta, ami nagyon hasonlít az LSD-hez, mégis sokkal veszélyesebb és nagy dózisban halált is okozhat. Ezt a következtetést a keserü ízéről, a száj zsibbadásáról, valamint a hatás idejéből tudtam levonni.

Ezeket az információkat https://psychonautwiki.org/wiki/Main_Page
oldaláról vadásztam.

Legyen mindenki körültekintő!

Üdv.
J
 

 
 
>>> LSD, út az igazi tisztasághoz? <<<
Jocc2017. december 29. 18:46
 
 
dinnyee!

Az original potensebb, de kb semmi különbség nincsen közte, teljesen biztonságos.

Viszont én tegnap belefutottam egy papirba ami ízre kesernyés volt, lidokain szerü utóhatással a nyelven, 4 órás enyhe vizuálokat okozott. A coming up nagyon gyors volt, kb 20 perc, és szerintem 1-1,5 órán belül már ki is teljesedett, aztán úgy kb ugyanennyi idő múlva el is kezdett halványodni. (tárgyak széle hullámzott, a fények erősebbek voltak, és egy két minta is tekergett) viszont mentálisan és érzelmileg még egy kis dózisú LSA-val sem ért fel. Ma egésznapos kedvtelenség, fejfájás és fáradtság jellemezte a napot.

Valakinek van valami ötlete, hogy egy kis papír darabon milyen szer fér még el a savon kívül, ami hasonló és ki is fejti hatását?

 

 
 
>>> LSD, út az igazi tisztasághoz? <<<
dinnyee2017. december 7. 16:54
 
 
Sziasztok!

Van valami infotok az 1p-lsd ről? Tényleg olyan, mint a rendes? van olyan "biztonságos" mint egy rendes? Vagy ez is ilyen designer fos? bajt nem akarunk.
 

 
 
>>> LSD, út az igazi tisztasághoz? <<<
Fotinó2017. szeptember 24. 18:57
 
 
Úgy hallottam/olvastam, hogy 500 micro körüli mennyiség felett már nem fokozodik az élmény. Szóval 150 és 300 között lehet lényeges különbség.

Ha mondjuk 150 bevétele után mondjuk 2 - 3 órával kerül be a másik 150, akkor az nem lesz olyan, mintha 300 ment volna be, hanem gyengébb.
 

 
 
>>> LSD, út az igazi tisztasághoz? <<<
fojti2017. augusztus 31. 13:12
 
 
Azért volt vizuál is.de nappal volt. A barátaimmal voltam egy udvaron. Jó volt a nap alatt. Utána pedig hűsölni. Volt vigyázóm is .nem úgy mint tegnap. Egyedül. Csacsiság volt.bourne filmet nézni nagyon nyomasztó. Utána a kör c.film na azt el kapcsoltam. Egy emberrel cseteltem de az írás lassú a gondolatok szaguldanak most is. Szóval.... köszönöm a választ. Sokat tanultam este magamról. Hogy mennyire fontosak az emberek számomra
 

 
 
>>> LSD, út az igazi tisztasághoz? <<<
sleepwalker2017. augusztus 30. 21:04
 
 
fojti:

Örülök, hogy jól sikerült a triped! Attól függ, hogy összeadódik-e, hogy mennyi idő telik el a 2 között. Ha csak karcolgat az 1., mikor megeszed, akkor még igen (egyszerre meg főleg :). Az emberek szeretnek dobálózni ug-okkal, de sokan meglepődnének, hogy mire képes egy tényleg 100-150ug-os fecni. Mostanában úgy tudom kb 50-70 ug egy átlag lap, persze vannak sokkal erősebbek is. De már ennyinél is kéne lennie vizuálnak, legalább nyitott szemmel (hullámzó függöny, monitoron "táncra perdülő" betűk, a tárgyak mintha "lélegeznének", faágakból felhőkből összeálló "arcok", alakzatok, ragyogó, egymásba csúszó színek stb...). De az igazat megvallva csukott szemes vizuálokban nekem általában nem érte el egy pl. erős gomba trip szintjét. Előfordult már kivétel, mikor a trip 2. felében mintha animációs filmet néztem volna, furcsa földöntúli tájakat, lényeket, mintázódásokat, amiknek nagyon örültem. Viszont nekem az L inkább mentális, érzelmi, testi (body high ;) vonalon szokott erősebb lenni. Csukott szemes mozizáshoz a gomba szerintem jobb :). De nyilván nem vagyunk egyformák, kinek mi...
 

 
 
>>> LSD, út az igazi tisztasághoz? <<<
fojti2017. augusztus 29. 22:15
 
 
Sziasztok. 2 év várakozás után végre sikerült El utaznom:) a tippről annyit hogy nem sok vizuális dolog volt viszont a lyukas bicikli tömlőt is ki röhögtem. Órákig kacagtam néha már azon ahogy nevetek.a kérdésem az hogy ez így normális? Én vizualitást vártam. Bár így sem bántam meg és évek óta nem nevettem annyit mint most hétvégén. S másik kérdés a barátom szerint ha dobok 2db egyforma hatóanyag tartalmú papírt annak a mennyisége nem adódik össze. Pl 150 -mikrog. Bol 2db az csak 150 marad. Legfeljebb tovább tart. Köszönöm a választ. Ui: visítottam mint a fakutya :)
 

 
 
>>> LSD, út az igazi tisztasághoz? <<<
martyrdom2017. június 21. 11:25
 
 
mikrodózingra adjuk a fejünket a közeljövőben

az a kérdésem, hogy a közelgő nyári, nagyobb dózisú(200ug) tripek kihatással lennének-e a mikrodózing folyamatára, illetve fordítva (a mikrodózing hogyan hat a nagy tripekre)

érdemes lenne az egészet nem most, hanem inkább ezek a nagy tripek befejeztével elkezdeni?
 

 
 
>>> LSD, út az igazi tisztasághoz? <<<
micro2017. június 16. 09:55
 
 
Tipikus jelensége a tisztátalan, vagy bomlásnak indult LSD-nek. Abból a sorozatból ne egyél többet. Akupunktúra, méregtelenítés, esetleg mezitlábas túra a természetben(talpon lévő idegvégződések miatt).
A byproduct mellékhatásokról egy könyvet lehetne írni...
 

 
 
>>> LSD, út az igazi tisztasághoz? <<<
Szilvacska2017. június 13. 19:52
 
 
Sziasztok!


Segítséget szeretnék kérni. Az elmúlt 4-5 trippemből két alkalommal iszonyat erős hátfájást tapasztaltam, ami a pihentetés hatására sem múlt el csak nagyon sokára. Teljesen ellehetleníti a táncolást, sétálást, meditációt, minden hasznos/élvezetes triptevékenységet. (a hétköznapjaimban is jelen van a probléma de sokkal ksiebb mértékben és nem ennyire kiterjedten. dolgozom rajta szakemberekkel és jógával)
Tudtok esetleg ajánlani olyan fájdalomcsillapítót ami nem hat ki a tripre és jól működik LSD hatása alatt? Kratommal próbálkoztam meg még néhány hétköznapi fájdalomcsillapítóval, elmúlt a hátfjásá de eltelt legalább másfél-két óra. Lehet hogy nem is ezek a szerek segítettek, hanem a fekvés és a trip lecsengése.

Ötlet esetleg, hogy miért jöhet ki ilyenkor és hogyan tudnám elkerülni?


(egyébként mindkét alkalommal egy bizonyos típusú nagyon intenzív zene ment a trip alatt és van némi hallásproblémám, gyanakszom némi összefüggésre ezen a vonalon)
Hálásan köszönöm az esetleges válaszokat. :)
 

 
 
>>> LSD, út az igazi tisztasághoz? <<<
martyrdom2017. február 7. 18:24
 
 
száraz, sötét, hűvös helyen, mint minden mást
 

 
 
>>> LSD, út az igazi tisztasághoz? <<<
kefírr2017. február 7. 08:52
 
 
Papírt hol tároljam 4-5 napig hogy ne legyen baja?:D
 

 
 
>>> LSD, út az igazi tisztasághoz? <<<
kefírr2016. december 14. 12:04
 
 
Semmi, a vége felé szoktak melatonint beszedni, hogy el tudjanak aludni tudtommal
 

 
 
>>> LSD, út az igazi tisztasághoz? <<<
trippamin2016. december 12. 14:17
 
 
Milyen hatása van a melatoninnak az LSD tripre?

Az LSD trip egy ébrenléti REM-hez hasonló.
A melatonin megdobja a REM-et (többek közt).

Szinergikus a kettő együtt?
 

 
 
>>> LSD, út az igazi tisztasághoz? <<<
PostMan2016. december 8. 15:47
 
 
Mycelium ez borzasztó amit küldesz, már meztelenül sem lehet futkározni. Tájgá!
 

 
 
>>> LSD, út az igazi tisztasághoz? <<<
PostMan2016. december 8. 15:39
 
 
Beleragadt egy vessző.

http://nypost.com/2016/11/19/this-guy-made-the-best-lsd-of-the-60s/

így
 

 
 
>>> LSD, út az igazi tisztasághoz? <<<
mycelium2016. december 4. 16:49
 
 
Postman, nem nyitja meg a hivatkozást nekem..

:DD
http://www.dailymail.co.uk/news/article-3997300/Hidden-camera-left-forest-capture-
pictures-wild-animals-snaps-naked-man-high-LSD-thought-tiger.html?ito=social-faceb
ook
 

 
 
>>> LSD, út az igazi tisztasághoz? <<<
PostMan2016. december 2. 21:23
 
 
Sziasztok,

Ajánlom mindenkinek ezt a cikket, http://nypost.com/2016/11/19/this-guy-made-the-best-lsd-of-the-60s/,
kérdésem annyi lenne, hogy mi a véleményetek az utolsó pár mondatról? Hogy Hoffman jó benyomással volt, Owsley-ról, azt mondta, ő volt az egyetlen ember, aki pontosan megértette a (lsd) kémiát? Lehet "tisztátalan" lsd-t előállítani, lehet "nagyon jó" lsd-t főzni?
 

 
 
>>> LSD, út az igazi tisztasághoz? <<<
Én+te+ö=gén2016. november 15. 11:24
 
 
speedy gonzales:
Pedig jó a kérdés. Elvileg létezhetnek vizes vagy alkoholos oldatok (a hallucinogén szer oldékonyságától függően), de gyakorlatilag a "likvid" LSD szokott néha lenni, a többi hallucinogén (pl. DOx és NBOMe szériák) inkább csak blotteren vannak. Persze ezeket is bele lehet dobni italba, úgyhogy soha nem érdemes bulikon és fesztiválokon ismeretlen palackokba beleinni.
 

 
 
>>> LSD, út az igazi tisztasághoz? <<<
speedy gonzales2016. november 14. 15:54
 
 
Az előző hsz. tárgytalan töröljétek légyszi.Bocsi, kösz.
 

 
 
>>> LSD, út az igazi tisztasághoz? <<<
speedy gonzales2016. november 13. 20:08
 
 
sziasztok!
létezhet acidon kívül más hallucinogén folyékony formában? hallott valaki valami ilyesmiről mostanában?
 

 
 
>>> LSD, út az igazi tisztasághoz? <<<
Palika912016. szeptember 14. 00:13
 
 
Nagyon nagyon szépen köszönöm a szavaitokat!!! Tényleg jól esik és erőt ad. :D Meg fogadom amit mondotok. Időt szánok rá és rendet rakok magamban. Csak egyszerűen kell, beszélnem róla mert a hideg ki ráz az élménytől. Sok mindent nem értek és érdekel mások is érezték e ezeket. Hogy lássam más, hogyan dolgozta fel vagy hogyan értelmezte. Tudom, hogy nekem kell meg értenem, de azért mégis ez, hogy nem vagyok vele egyedül sokat segít. Jó éjszakát Mindenkinek! És még egyszer köszönöm!!!
 

 
 
>>> LSD, út az igazi tisztasághoz? <<<
mycelium2016. szeptember 13. 21:33
 
 
Palika91, szerintem igazán senki sem tudja értelmezni ezeket :D Átérzek dolgokat, amiket leírtál. Az érzés, amikor tudod,h a dolgok tényleg csak itt bent léteznek, az a magány érzés, az súlyos tényleg.. De ebből építkezz mert te építed a világod és ezt megteheted sok jó dologgal, szeretettel például, ami hatalmas erő, átível dimenziókon is :) Nem csoda, h így érzel egyből belekóstoltál egy teljesen más érzékelésbe, ahol nem éppen logikusan épülnek fel a dolgok. Hagyj időt magadnak feldolgozni ezeket az élményeket. Nem érdemes gyorsan beleugrani ezekbe, mert gyors világnézetváltást hozhatnak, ilyenkor az agy szerintem gyorsan védekezni is kezd ez ellen és sok hülyeséget kreál, keszekuszaság.. Fogalmazd meg mit keresel valójában, mi a célod ezekkel az élményekkel, ez segíthet. és földi kapaszkodók sem ártanak :)
 

 
 
>>> LSD, út az igazi tisztasághoz? <<<
John002016. szeptember 13. 17:44
 
 
Vagy ha szar a másnap, rossz a kedved, akkor meg javaslom a sörözést valakivel, akivel ezeket megdumálhatod személyesen, /ha nincs akkor egyedül se rossz/ esetleg sétálást, nekem ezek szoktak segíteni...
 

 
 
>>> LSD, út az igazi tisztasághoz? <<<
John002016. szeptember 13. 17:40
 
 
". Nem tudom értelmezni teljesen ami történt és igazából arra szeretnélek kérni Titeket, hogy pár szóval ha tudtok segítsetek nekem."

Én segítek, be vagy/ voltál állva, mint a szar :) Örülj neki.
 

 
 
>>> LSD, út az igazi tisztasághoz? <<<
Palika912016. szeptember 13. 15:14
 
 
Sziasztok. Kicsit rosszul esik, hogy senki sem reagál rám. Pedig életmentő lenne pár hasznos szó olyanoktól akik értik min megyek át. Mikor bedobtuk 300ug fejenként hihetetlen vigyorra állt a szám. Éreztem ahogy mezítláb a talaj lejt a lábam alatt. Minden olvadt. Jó volt. Aztán előjött egy gondolat. Egy vágy. Ahogy gondolkoztam rajta hatalmas energia suhant át rajtam extázis a javából. És haverom mintha érezte volna. Mintha bele látott volna a fejembe. Ő jobban magánál volt mint én. Sőt szinte ő irányította az egészet. Próbált rá vezetni hogy éljem át. Azt mondta teljesedjek be kerüljek vissza a hangsorba. Csatlakozzak vissza. De én ellen álltam. közben ő folyamatosan zenéket váltogatott és azt mondta ez fog most engem el vinni. Aztán mitha érezte volna h rosszra fordul és azt mondta nyugi ő végig nézi velem. Ekkor én már menekülni akartam. De nem tudtam. Össze omlott minden. hirtelen eszembe jutottak azok akiket szeretek. És ezzel együtt a keserű felismerés, h csak a fejemben léteznek. Minden csak a fejemben volt. Közben haverom csak azt kérdezgette mennyi az idő. Rá néztem az órámra és nem tudtam értelmezni. Meg nyúlt az idő. Érezhetően megnyúlt. Haverom meg azt mondogatta ezért jó ez mert aki nem közénk való is élvezheti és nincs gond. Érezhetően más volt az ember. Másképp is beszélt. Mégis értettem amit mond. Azt mondta ezek a dolgok törvényen kívüliek. Most el vagyok kenődve. Nem tudom értelmezni teljesen ami történt és igazából arra szeretnélek kérni Titeket, hogy pár szóval ha tudtok segítsetek nekem. Nagyon nagy szívességet tennétek vele. És köszön előre is!
 

 
 
>>> LSD, út az igazi tisztasághoz? <<<
Palika912016. szeptember 12. 19:46
 
 
Azóta megtörtént a 2. alkalom is. Jó barátommal közösen. Amit át éltem az nem csalás és nem ámítás. Jártam olyan magasan amilyenről nem is álmodtam előtte, és mikor ellen álltam akkor pedig lenn ott ahol semmi se volt és mégis minden. Hihetetlen. Értem de mégse értem. Az idő meg állt. Lassú volt nem érdekelt. Barátom segített amiben csak tudott és talán csak ő miatta nem csavarodtam meg. Kaptam válaszokat. De még több merült fel. Érzem, h értenem kellene de valami gátol. Azóta másképp hallom a zenét is. Nem tudom. Még fogok utazni. El kapom :D. Köszönök Mindent!
 

 
 
>>> LSD, út az igazi tisztasághoz? <<<
ppnqdd2016. szeptember 10. 23:07
 
 
helio*, vannak bizony, sőt olyanok is, amik egy normálison is és nagyon para a helyzet, mert csinálják is és bizony elég veszélyes dolgokat tesznek rájuk. Talán azt tudod csinálni, hogy leteszteled valahogy

https://www.erowid.org/chemicals/2ci_nbome/2ci_nbome_death.shtml

https://www.youtube.com/watch?v=ogAH8b9s04U
 

 
 
>>> LSD, út az igazi tisztasághoz? <<<
helio*2016. szeptember 10. 16:49
 
 
Felmerült bennem pár kérdés, de nem az előzőekre reagálva:

Léteznek hallucinogén rc-k, amik elférnek egy átlagosnál nagyobb blotteren?

Ha igen (a neve nem érdekel), mennyire elképzelhető az "LSD hamisítás"?

(Feltéve, hogy a csalók a hozzáférhetőségre, a hasonlóságra és a kezdőkre számítva próbálkoznak.)
 

 
 
>>> LSD, út az igazi tisztasághoz? <<<
Palika912016. szeptember 5. 21:51
 
 
Sziasztok!

Nem tudom ki emlékszik, réggebben írtam ide kértem tanácsot Tőletek arra vonatkozólag, hogy elsőutasnak mi legyen a kezdet. Tegnap találkoztam Dénessel. Nagyon régen vártam már az alkalmat és este 10órakor el is kezdtünk dumálni. Hát nem tudom. Igazából sokat olvastam már erről a témáról és be vallom őszintén tudat alatt nekem már elvárásaim is voltak. Ezekből szinte semmi sem teljesült :D de érdekes volt. Igazából 1/3-dal kezdtem aztán rá egy órára mikor semmi sem történt bevágtam a maradék 2/3-ot. Mikor kezdtem elgondolkozni azon, hogy valakit ezért seggbe fogok rúgni mert nem történik semmi szépen beütött. Nem tudom. Sose találkoztam vele igazából azt se tudom biztos az volt e. Én szeretek agyalni. Szeretek gondolkozni és igazából mintha (ez a szubjektív véleményem) ez a tulajdonságom felgyorsult volna. Nem voltam fáradt egyenesen ki nyílt a szemem. Hallucinációim nem voltak, legalább is nem láttam se nyitott se csukott szemmel semmi rendelleneset azt leszámítva, hogy a szemeim perifériáiban mintha mozgott volna egy egy rész illetve egyszer-egyszer "beolvadt a kép". Nem durván de láthatóan. A kedvem szinte végig jó volt. Próbáltam a gumicukrot az nagyon jól esett közben. Illetve a zene is érdekesebb volt. (infected mushroom ment :D). Igazából nem nevezném utazásnak mert végig magamnál voltam. Csak agyaltam. Erősebben mint szoktam. Talán kicsit jobban is. Nem bírtam a tudatom alá se menni vagy jobban szét nézni a lelkemben. Érdekes volt. Ha nem lettek vna el várásaim talán jobban tetszett is volna :D.Még teszek majd kísérletet. Szeretném növelni az adagomat. Igazából nem tudom, hány mikrogramm volt. De talán duplázom és meg látjuk. Nektek mi a véleményetek meg kérdezhetem? Tudom mindenkire másképp de hasonlítanak a leírtak ahhoz ami a "szabvány"? Ja és igen érdekes, hogy ugyan nem éreztem az ízet, de utána mégis meg maradt egy ilyen érdekes talán fémíz a számban. A számomra legdurvábbat meg persze kihagytam: éreztem (fizikálisan) hogy a fejem egész pontosan az agyam!( igazából most éreztem így először, hogy van agyam XD) mintha nem is tudom talán bizseregne.
 

 
 
>>> LSD, út az igazi tisztasághoz? <<<
ppnqdd2016. szeptember 4. 12:41
 
 
Na jó, ez nem tuti tipp, olvass azért még utána az oldódásnak meg ilyeneknek.
 

 
 
>>> LSD, út az igazi tisztasághoz? <<<
ppnqdd2016. szeptember 3. 17:34
 
 
Meg, a maradékba tegyél 1g c vitamint és tartsd hűtőben.
 

 
 
>>> LSD, út az igazi tisztasághoz? <<<
sun50002016. augusztus 31. 19:42
 
 
Ha kockacukron van egy jó nagy csepp.
Meglehet azt csinálni, hogy desztillált vízben feloldom a kockacukrot és annak, csak egy részét iszom meg.
Mivel sok lenne az egész cukor.
Pl.: 1,5dl desztillált vízben feloldom a kockacukrot és annak a felét vagy 1/3-át iszom meg.

ha jól felkeverem, akkor szépen eloszlana benne?
Így, nyilván nem pontosan, de legalább körülbelül ellehetne felezni a cukron lévő cseppet vagy harmadolni?

köszi :)
 

 
 
>>> LSD, út az igazi tisztasághoz? <<<
Jorck2016. augusztus 31. 13:17
 
 
http://eloben.hu/tudomany/2016-04-12/igy-hat-az-lsd-az-agyra?gclid=CIy-p5fD684CFaf
acgodFEoD-g


Volt valami ilyesmi kutatás is ezek szerint, habár nekem nem tűnik túl hitelesnek.
 

 
 
>>> LSD, út az igazi tisztasághoz? <<<
10102016. augusztus 16. 09:41
 
 
IKEA bútor építés LSDvel
https://www.youtube.com/watch?v=856TBCokG3U
 

 
 
>>> LSD, út az igazi tisztasághoz? <<<
tssu2016. április 20. 21:33
 
 
Sziasztok,

belefutottunk nemrég egy olyan képbe, hogy kék hátér előtt a wwf panda van négykézlábra ereszkedve, csak ajánlani tudom.

tapasztalatok röviden:

- befelé utazás
- mély, erős trip 1 blottertől egy tapasztalt utazónak
- szintén egy blottertől erős trip egy olyannak, aki eddig még "nem érezte be" soha v. csak rossz témához jutott (neki konkrétan volt egy olyan flesse, hogy kirohant a lakásból és felült biciklizni, úgy, hogy nekünk, a többieknek nem szólt róla, mi meg jól megijedtünk. Még szerencse, hogy én tisztán voltam jelen, ellenkező esetben, tuti beparáztam volna, így viszont megnyugtattam a másik utazót és bevártuk az elkóborolt társat is, aki sűrű elnézések közepette tért vissza 15 perc múlva, hogy már nagyban biciklizett, amikor eszébe jutott, hogy nekünk nem szólt róla és biztos megijedtünk :P)

én külső szemlélőként egyedül azt éltem meg furán, hogy B emberkénk (aki eddig nem érezte be) kissé ráfagyott az ipadjére. Többször jelezük neki, hogy ne, de állítása szerint nem esett jól neki beszélni, ezért azon flesselt. Mivel a másik utazó elvolt magában, így én sem erőltettem a dolgot, de a jövőre nézve azért megjegyeztem magamnak, h ebben a szituban nem biztos, h kényelmesen érezném magam. Mármint én ilyenkor a trip alatt szeretek beszélgetni, érezni a community-érzést, de ez a kütyübasztatás pont ennek az ellentéte. De nyilván nem vehetem el tőle, ha annyira ragaszkodik hozzá (?), mert az tudni kell, hogy egy nagyon erős akaratú, "erős egójú" emberről van szó, aki még ilyen állapotban sem hajlandó elfogadni azt, hogy nem neki van igaza. Nem mintha én ezen változtatni akarnék, csak elgondolkodtam, mert szóba került, hogy a következő utazást hármasban együk meg..


 

 
 
>>> LSD, út az igazi tisztasághoz? <<<
Palika912016. április 14. 00:12
 
 
És köszönöm mindenkinek az építő jellegű javaslatokat! Amint megtörtént beszámolóval fogom meghálálni!
 

 
 
>>> LSD, út az igazi tisztasághoz? <<<
Palika912016. április 12. 23:34
 
 
Igen annyival bővíteném még ki az előző soraimat, hogy valószínűleg gomba lesz az első utam okozója. De ha minden jól megy előtte pár nappal salvia. De szerintem csak a gomba fog össze jönni.
 

 
 
>>> LSD, út az igazi tisztasághoz? <<<
Palika912016. április 12. 23:30
 
 
Kedves br41nd34d!

Köszönöm a hozzászólást. Érdekel a Te véleményed is természetesen.
Az óvatosság nálam is szerepet játszik. Nem akarok sokat de azért túl keveset se ;). A helyszín nálam lenne este nyugiban. Nem szívesen mennék így emberek közé. Felvigyázó is lesz, de sajnos ő szűz lesz ilyen téren. Az egyek vagyunk alatt pedig arra gondoltam, hogy sokan azt mondják, hogy Isten vagyunk álruhában...
Összehoztuk ezt a világot és lejöttünk ide tapasztalni... Érdekes és nagyon tetszik ez a felvetés. Persze a közös tudat ahogy te írtad jó buli. Általában minden jobb ha több ember éli t egyszerre :D.

Kedves ppnqdd!

Köszönöm megpróbálom majd észben tartani amiket mondasz. Megpróbálok mindenképp úszni az árral :D. Különösen ez fogott még meg abból amit írtál:
"Ott vagy mondjuk a tök statikus szobádban és a jól megszokott dolgaid életre kelnek, mert az elméd plusz jelentéssel próbálja felruházni az élettelen tárgyakat. Persze ez átmehet igen látványosba is, de a látvány teljesen belőled fakad, ahogy az elméd kivetíti, aminek történnie kéne az alapján, amilyen benyomás őt éri."
Ez roppant érdekes számomra. Olyat is olvastam, hogy a tudatalattidból törhet fel régi emlék, illetve, hogy a külvilágot úgy látod amilyen vagy. Afféle tükörképként fog funkcionálni. Brrrrrr borzongás :D de mégis jól hangzik
 

 
 
>>> LSD, út az igazi tisztasághoz? <<<
ppnqdd2016. április 11. 21:13
 
 
Én az egészet annyival javítanám ki, hogy ha teheted ne LSD-vel kezdj! Ott vannak a 4-6 órás triptaminok, amik jóval könnyedebbek, vagy ott vannak a rövidebb fenetilaminok < 2C-E. Nem próbáltam még, de a lírtak alapján az LSD elég komoly, amire még a hossza is rátesz.

Én az első pszich élményemnél nagyon meglepődtem, teljesen más megélni, mint elképzelni. Nem győzöm hangsúlyozni, hogy mérgezett érzés, rosszul vagy tőle és igen kilátástalan helyzetbe kerülsz. Ha ezt megtanulod kezelni, el tudod engedni magad, akkor tudod élvezni, ha nem, akkor görcsölni fogsz a tüneteken, a történéseken. Nagyon gyakorlatias, amit br41nd34d írt, tuti hogy 10/9 alkalommal felmerül legalább pár percre az emberben ez a gondolat, hogy úgyis elmúlik. Elsőre amúgy tényleg semmihez sem fogható, viszont nagyon gyorsan alkalmazkodsz és megtanulja a szervezeted.

A látványvilágot ne tisztán képzeld el. Gondolj arra, ahogy mész az utcán egy őszi estén és a hűvös szellőtől kiráz a hideg. Hallod a levelek csörgedezését végig a betonon és valami megmagyarázhatatlan túlvilági érzés fog el. Valami ismeretlen félelem, borzongás. Na pontosan ez az érzés erősödik fel kb. 10 000 szeresére. Ott vagy mondjuk a tök statikus szobádban és a jól megszokott dolgaid életre kelnek, mert az elméd plusz jelentéssel próbálja felruházni az élettelen tárgyakat. Persze ez átmehet igen látványosba is, de a látvány teljesen belőled fakad, ahogy az elméd kivetíti, aminek történnie kéne az alapján, amilyen benyomás őt éri.
 

 
 
>>> LSD, út az igazi tisztasághoz? <<<
br41nd34d2016. április 11. 18:55
 
 
Szia Pali!

Nem akarok semmi butaságot írni, nem is én vagyok legtapasztaltabb ember ezen a téren, de azért 1-2 dolgot hozzátennék, ha érdekel.
Én azt javasolnám, hogy első alkalommal próbálkozz kisebb adaggal (mondjuk egy harmad, vagy egy fél, már ha papír formájában fogod fogyasztani), ha esetleg úgy éreznéd, mondjuk egy fél óra elteltével is, hogy nem hat, akkor se vegyél be többet, mindenképpen várj mondjuk 1 órát, aztán, ha ennyi idő után sem jön semmi, akkor valószínűleg úgyis átvertek. :)
A helyszínt jól válaszd meg, kerüld a "parás", nehezen kezelhető szituációkat (pl. hatóságok, szülők, "rossz" emberek, stb). Elképzelhető, hogy a szett alatt nem is fogod jól érezni magad egy helyen, én többször is éreztem azt, hogy na most akkor váltani kell, menjünk máshova, mert nem érzem magam teljesen biztonságban egy adott helyen. Azt sem javasolnám, hogy egyedül vágj neki, mindig jó, ha van 1-2 igazán jó cimbora a közelben, akik szólhatnak pár jó szót, ha netán valami rosszabbul sülne el. Nekem mindig megnyugtató volt rájuk nézni, amikor úgy éreztem, hogy az agyamat elönti a felfoghatatlanul sok dolog. Plusz ugye amiatt is jó, amit Te is írtál, hogy a közös tudatot, vagy ehhez hasonlót szeretnétek elérni. Ez nálunk annyiban valósult meg, hogy beszélgettünk haverokkal, és bárki bármit mondott, az éppen abban a helyzetben a lehető legpontosabb, legviccesebb, leginkább odaillő dolog volt, és én is arra gondoltam éppen! Olyan volt, mintha beleláttunk volna egymás gondolataiba, és amit valaki ki akart mondani, azt már a másik előre tudta. :D
Ja, amúgy az sem árt, ha van veletek tiszta ember is, szintén segíthet pár dologban.
A másik, ami nekem mindig bejött, az egy jó spangli volt, mielőtt bevettük volna, segített átlendülni a kezdeti "nehézségeken", egy idő után az ember már nem tudta, hogy most éppen mi hat rá, így könnyebb volt kezelni a dolgokat. (közben is jó, valahogy ilyen kellemes, ismerős, megnyugtató érzés volt mindig)
Amire szintén készülj fel, hogy ez tényleg egy kb 6-8-10 órás menet, és elég intenzív is, még a lejövetel alatt is történhetnek érdekes dolgok. :) Ha netán ráparáznál, gondolj arra, hogy előbb-utóbb ennek is vége lesz egyszer, próbáld meg teljesen elengedni magad, ne harcolj ellene, próbáld tudatosítani magadban, hogy igen, Te most bevettél egy ilyen szert, ez még eltart jópár óráig, nem lesz semmi para, ebbe még senki nem halt bele, csak nyugi. :)
Most így hirtelen ennyi jutott eszembe, ha netán valaki úgy gondolja, nyugodtan javítson ki.
 

 
 
>>> LSD, út az igazi tisztasághoz? <<<
Palika912016. április 11. 18:29
 
 
Assamoa, jól beszélsz várom már a pillanatot :D És igen alakulhat rosszul bármi, de aki nem mer az nem is nyer szokták mondani. Egy élmény lesz az biztos.
Igazából semmit sem veszek készpénznek, de amiket mostanság olvasok itt attól rendesen fel áll a szőr a hátamon ( jó értelemben ). ppnqdd köszönöm, hogy kiegészítetted Assamoát a saját véleményeddel. Köszönöm mindkettőtöknek a választ!
Amik talán a legjobban érdekelnének és most ne nevessetek ki nagyon ha hülyeséget írok:
Nekem többen is azt mondták, ahogyan ppnqdd is írta, hogy változik az érzékelésed ( hangokat látsz, színeket szagolsz, látod az energiákat, ego-loss, idő megszűnése ).
Feldmár Andrástól olvastam, hogy ha szerencséd van megszűnik a beszédközpontod és ezáltal, hogy nem tudom semminek a nevét hihetetlenül más lesz a valóság.
Sokan írják, hogy megtalálják Istent vagy az értelmét az életnek. :D
Azt is hallottam, hogy felerősödik a gondolkodásod teljesen másképp gondolkozol és ebből akár remek problémamegoldások is lehetnek...
És azt is olvastam, ( ezt Stanislav Grof egyik könyvében ) hogy 5-ből 4 ember élete egyik legmeghatározóbb élményének tartja lsd-fogyasztását.
Illetve ezt is több helyen olvastam, hogy egy ilyen utazás után el fogsz kezdeni érdeklődni a spiritualitás iránt.
Ezekről mi a véleményetek?
Tisztelettel:
Pál :D
 

 
 
>>> LSD, út az igazi tisztasághoz? <<<
ppnqdd2016. április 11. 16:14
 
 
Palika91, én is hozzáteszem az én kis gyakorlatias gondolataim.

Mi történik trip alatt?

Első körben már az onset alatt elkezdesz rohadt beteg lenni, iszonyatosan ráz a hideg, jönnek a hőhullámok, egyértelmű mérgezett érzésed van.

A hőhullámokkal együtt jön egy ilyen csavaró érzés, mintha az agyadat valaki satuba fogná és elkezdené kisajtolni belőle az összes lehetséges asszociációt, amire csak képes.

Egy darabig ez az érzés váltakozik a valósággal, aztán egyszer csak az alap érzékelésed nagyjából eltűnik és felváltja egy ilyen bizarr varázsvilág. Ne feltétlen látványban értsd, hanem inkább mondjuk tapintásban, olyan mintha minden érzéked átcsúszott volna egy másik dimenzióba. Általában ilyenkor jön az a gondolat, hogy ezt talán nagyon nem kellett volna.

A peak eljövetelekor az agyad nagyjából megszokja ezt a bizarr állapotot és kb. elkezd ráállni a szer által előírt összefüggések tökéletes átélésére. Ez megy egy darabig, rohadtul benne vagy, egyrészt félelmetes másrészt érdekes, harmadrészt kellemes. Az ember szereti ilyenkor becsukni a szemét és élvezni annak a furcsa erőnek az áramlását a testében.

Amikor elkezd lecsengeni a peak, tér vissza a talaj a lábad alá, elkezdesz lazáskodni, hogy ez milyen mókás volt, sőt rövid és máskor is kéne. De azért jó, hogy vége.

Ennyi kb.

Nehéz leírni a hatást.

Ilyesmi, de ez pont egy bad trip:
https://www.youtube.com/watch?v=94SbRbQGndg
 

 
 
>>> LSD, út az igazi tisztasághoz? <<<
Assamoa2016. április 11. 00:46
 
 
Mint az élet minden terültén, a betervezett tripet megelőzően is jöhetnek nem várt kellemetlenségek, kedvezőtlenül alakulhatnak a dolgok. Ilyenkor hajlamos az ember ezeket, az utazást beárnyékoló tényezőket figyelmen kívül hagyni, ezektől függetlenül is beleugrani a dologba... mert addigra már nagyon rá volt izgulva és nem akar többet várni.
Ez gyakori hiba szokott lenni.
Persze sosincs "tökéletes" pillanat, nem is azt mondom hogy az örökkévalóságig várj arra... de úgyis biztos érted mire céloztam... ;)

Véleményem szerint leírásokból, beszámolókból nem lehet felkészülni arra hogy módosult tudatállapotban mi fog veled történni, mit fogsz érezni - talán kár is ezt firtatni.
Az már más tészta hogy hogyan fogsz az adott megtapasztalásra, élményekre reagálni. Itt már lehet keresnivalója az előzetes felkészülésnek.

A "mind egyek vagyunk" érzés tényleg egy visszatérő flash.
Ne vedd készpénznek, de szerintem ez az érzet az ego részleges feloldódásából (hogy trendin fejezzem ki magam) eredhet.
Abban a pillanatban pont annyira nem fogod tudni megérteni hogy hogyan állhatunk egymástól ennyire távol, individuumként, mint most felfogni ennek ellenkezőjét.
 

 
 
>>> LSD, út az igazi tisztasághoz? <<<
Palika912016. április 10. 01:22
 
 
Kedves Assamoa!

Rengeteget olvastam már. Bár pont azokat amiket említettél és majd kiszúrta a szemem átugrottam :D. Hogy legyek türelmes és informálódjak azt azért írtad nehogy fejest ugorjak ebbe tudás nélkül és emiatt rosszul is alakulhat? Azt is szeretném megkérdezni, hogy mit lát ilyenkor az ember? Mi az, hogy mind egyek vagyunk? És mi ez a dolog, hogy a tudatod egy másik életedbe lép át? Ez fantasztikusan hangzik. Valakit szépen kérek beszéljen nekem erről. Vagy tényleg ennyire kifejezhetetlen az ilyenkor átéltek verbálisan? Hatalmas ez az oldal :D. Előre is köszönöm!!!
 

 
 
>>> LSD, út az igazi tisztasághoz? <<<
Assamoa2016. április 7. 01:25
 
 
Szia Palika!

Először is olvass sokat a témában!
Légy nyitott és türelmes! [Majd idővel talán rájössz miért írtam az utóbbit! ;) ]

Az olvasást kezdheted a topic címe alatt található szöveggel is, nevezetesen:
"Mielőtt hozzászólnál vagy kérdeznél, kérjük olvass bele a témába:"
Van itt LSD anyagismertető, Útmutató a pszichedelikus élményekhez, Emmanuel tanácsai a pszichedelikumok használatához...

Ezekkel és más bölcs írásokkal felvértezve, megfelelő ideig ízlelgetve... rendben is lesz a seted.

Olvass a pszichedelikus utazások tervezéséről szóló írásokat, válaszd ki a számodra legszimpatikusabbat... setting is pipa... többi meg már megy magától... ;)
 

 
 
>>> LSD, út az igazi tisztasághoz? <<<
Palika912016. április 5. 12:02
 
 
Sziasztok!

Remélem, jó helyre írok. Ha nem akkor pardon!
Történt velem valami ami után el kezdtem olvasgatni a pszichedelikumok világáról.
ELKÉPESZTŐ olvasni az élménybeszámolókat, és mindent ezzel a témával kapcsolatban. És a vicc, hogy valamiért én ezek a dolgokat nem annak tudom be, hogy mindenki hallucinál ezen szerek hatására. Valamiért elhiszem. Valami azt súgja, hogy itt valami hatalmas és érdekes dolog van. Döntöttem, teszek egy kísérletet. Saját akaratomból mert nagyon érdekel. Olyan érzésem van, hogy akinek van tapasztalata ilyen téren, az tud valamit. Valamit amire én is kíváncsi vagyok. A kérdésem az lenne, hogy mi legyen az első utam el indítója szerintetek? Nekem talán az LSD jön be legjobban. Természetesen tisztelettel és óvatossággal fogom alkalmazni. A válaszokat előre is köszönöm!
 

 
 
>>> LSD, út az igazi tisztasághoz? <<<
Rabbyti2016. február 23. 21:39
 
 
Igazad lehet. Most egy ideje nem ittam és nem is kívánom. Elkezdtem futni délutánonként helyette.:D Sokkal jobban is érzem nélküle magam már. Azért ijesztett meg eléggé a dolog mert a személyes környezetemben ismertem olyat akinek teljesen tönkretette az életét az ital. Egy olyan személyről van szó aki nagyon közel áll hozzám. Szóval az utóbbi hetekben mindenféle szer nélkül minden happy.:) LSD-t majd mindenképpen kipróbáljuk vmelyik hétvégén, de azt évek óta tervezem. Amúgy meg maradok heti vagy kétheti spanglinál.:) Azon leszek, hogy ez így is maradjon.
 

 
 
>>> LSD, út az igazi tisztasághoz? <<<
micro2016. február 23. 19:44
 
 
Szerintem ne egy másik szertől várj boldogulást. Kérdezd meg magadtól, hogy miért iszol. Ha unalomból, akkor találj valami elfoglaltságot. Erdőben trippelgetni lehet szerek nélkül is. Ha hiányzik valami és azért iszol, akkor kérdezd meg magadtól, hogy mi. Próbáld meg ésszerűsíteni az életed, hogy ne legyen rá szükség, hogy az ingeréhséged ki legyen elégítve érdekes és jó dolgokkal. Nagyon sok ingyenes elfoglaltságot lehet találni. Jön a jó idő.
 

 
 
>>> LSD, út az igazi tisztasághoz? <<<
Rabbyti2016. február 18. 10:40
 
 
Vagy szerintetek túl nagy feneket kerítek a dolognak, és inkább csináljunk haverommal egy erdős kirándulós tripet? Első találkozásom egyébként az LSDvel, gombával volt már tapasztalatom, igaz kissebb adaggal csak, meg persze zölddel is sok.
 

 
 
>>> LSD, út az igazi tisztasághoz? <<<
Rabbyti2016. február 18. 10:05
 
 
Hello mindenki!

Új vagyok az oldalon és lenne egy kérdésem. Van valakinek személyes tapasztalata, hogy az lsd gyógyítja az alkoholizmust? Kicsit hosszú lesz: Szóval kint dolgoztam Ausztriában 8 hónapig, és minden nap ittunk. Nem csak én, de az összes kolléga főnök stb. Lényeg hogy mikor hazaértem kívántam az alkoholt nagyon. Sikerült leszorítanom most egy olyan szintre, hogy heti 1x iszom max. De ígyis bűntudatom van mindig. Igazság szerint már nem is kívánom annyira, de valahogy mindig úgy alakul, hogy egyszer mindig iszok egy héten. Ez elég nagy gond nekem, de mégnagyobb, hogyha sokat iszok már nem tudok uralkodni magamon, belekezdek sokszor beveszek gyógyszert rá, koffeint stb. Persze másnap egész nap depi megint mit csináltam magammal. Mindig elhatározom, hogy soha többet nem iszom. De most már nem OFFolok. Hozzájutottam most nagyon jó minőségű LSDhez, és a célom az lenne vele, hogy végiggondoljam az egész életemet, javítsak rajta, új erőt kapjak, jobban megismerjem önmagam. Tehát szerintetek ezen is segíthet az acid?
 

 
 
>>> LSD, út az igazi tisztasághoz? <<<
micro2016. január 14. 03:22
 
 
Picit blikk-re emlekeztet ez a kérdőjelezés, de csak ezeket dobta a gépezet, akkor inkább ez. :')
 

 
 
>>> LSD, út az igazi tisztasághoz? <<<
Én+te+ö=gén2016. január 12. 17:37
 
 
micro:
Értem, amit mondasz, és bár "technikailag" a buzdításhoz egy felszólító módú igealak is kellene (ami itt nincs), de a kedvedért odaböktem egy kérdőjelet a cím végére, nehogy másnak is bökje a szemét a megkérdőjelezetlen asszociáció :) Remélem, ez így megfelel.
 

 
 
>>> LSD, út az igazi tisztasághoz? <<<
micro2016. január 12. 13:14
 
 
Habár az LSD valóban hasznos is tud lenni, összessegében elmondható, hogy az "út a valódi tisztasághoz" egy kétes állítás és akár buzdíthat is a használatra. Lehet, hogy simán LSD is elég lenne topikcímnek.
 

 
 
>>> LSD, út az igazi tisztasághoz? <<<
Innocence2016. január 3. 03:08
 
 
Kétségeim vannak. A settinggel alaposan készülök, de most mégse olyan lesz mint régen. Egy apartmant bérelek majd ki, amit nem ismerek, egyedül leszek. Rengeteg elfojtott dolog gyűlhetett fel bennem, jó is, rossz is, nem is tudom. De épp ezért van szükségem rá. Próbálom elképzelni, milyen lesz az indulás. Ellazít vagy ideges leszek..? Nem tudom, pedig a hozzáállásom nyilvánvalóan önmagát fogja beteljesíteni. Mint az első nap az iskolában, ismét.. :)
 

 
 
>>> LSD, út az igazi tisztasághoz? <<<
PsyDuckMonkey2015. december 3. 23:24
 
 
Kösz a tippet, sikerült is találnom itthoni headshopot akik árulják.
 

 
 
>>> LSD, út az igazi tisztasághoz? <<<
Én+te+ö=gén2015. december 2. 20:27
 
 
PsyDuckMonkey:
Igen, az Ehrlich reagensre az LSD lilul, a többi blotteres dolog (NBOMe, DOx) nem. http://bunkpolice.com/browse/ - nyomj a jobb oldalon a Groups alatt az LSD-re.
A reagens pillanatnyilag nem elérhetö, mert még ha nyújtózom is innen ülve, akkor is marad kb. 1 méter :D
 

 
 
>>> LSD, út az igazi tisztasághoz? <<<
PsyDuckMonkey2015. december 1. 21:47
 
 
Kíváncsi vagyok hogy létezik / elérhető-e LSD teszter, amivel legalább nagyjából el lehet dönteni hogy a blotteren acid van-e vagy valami más...

A gombával való iszonyú tanulságos újratalálkozásom után kíváncsi lettem hogy ma mit mondana nekem az acid, de kicsit tartok a "dizájner" cuccoktól.
 

 
 
>>> LSD, út az igazi tisztasághoz? <<<
bazsalikom_2015. szeptember 3. 21:31
 
 
Hali!
Fraktal papiron mennyi ug lehet?
 

 
 
>>> LSD, út az igazi tisztasághoz? <<<
kedves vezer2015. augusztus 30. 18:06
 
 
lehetseges, hogy ebbe futott haverom narancssarga papiron? nem volt semmi ize, a trip jo volt, de 18 oraval bevetel utan meg siman erezheto volt a hatasa ( fel papirusz )
 

 
 
>>> LSD, út az igazi tisztasághoz? <<<
gyu2015. augusztus 28. 09:30
 
 
Ezek a "azt mondták tényleg jó erős" kifejezések papírnál annyira viccesek már bocsi. Én már megtanultam hogy amit mondanak az árusok abból 25-30% minimum le kell vonni :D
Nem fognak csak úgy rátenni egy papírra 350-500 ug, vagy ha igen azt az árában is meg fogod érezni elég rendesen.
Egyébként ha csak ésszerűen gondolkodunk, ma kapható legerősebb papírok a 300 ug-s orange sunshine és a 420 felett dutch rose. Ha ezeket negyedeled az is max 75-105ug. Ennyi LSD nem tart intenzíven 8-10 órán keresztül.
Ellenben pl egy negyed DOM-el. Amit tényleg elég nehéz megkülönböztetni az LSD-től.
És megint csak azt tudom mondni, nincs baj a DOx-el, szerintem zseniálisan jó egy cucc, csak fel kell rá készülni hogy hosszú lesz és nem egy szombat esti partyba való :)
 

 
 
>>> LSD, út az igazi tisztasághoz? <<<
Dubweiser2015. augusztus 24. 22:12
 
 
Volt hozzá szerencsém, 1/4 a tiszta fehér papírból, azt mondanám hogy tényleg jó erős, de nekem tiszta LSD-nek tűnt.
 

 
 
>>> LSD, út az igazi tisztasághoz? <<<
gyu2015. augusztus 24. 07:23
 
 
Figyelmeztetés!

magyar piacon megjelent a DOx-es papír. Sima fehér blotterként árulják, "nagyon jó, spéci LSD"-ként
hatás a szokásos: "kurva hosszú" és "nagyon jó de most már vége lehetne"
Aki nem ismerné a szert annak: nagyon sokban hasonlít az LSD-re, de a főtulajdonsága hogy mennyiségtől függően 10-14 de akár 24 órán keresztül tarthat plusz a lejövetel. Igazi veszélye nincsen, akár tudatosan ki is lehet próbálni. Csak a hosszúságra kell felkészülni. Ami még rutinos embert is kifárasztja agyilag.
például: egy délután 3kor bevett blotter reggel 8kor még rendesen csavarta emberünket. Aki már totálisan kifáradt aggyal valahogy "aludt" 30 percet, aztán esti 10ig pörgött tovább.
Szóval csak óvatosan :)
 

 
 
>>> LSD, út az igazi tisztasághoz? <<<
Hexym2015. augusztus 10. 19:41
 
 
Sziasztok!
Egy hazai fesztiválon futottam össze vele először. Ti hallottatok már az 1-p-LSD-ről? Kicsit utána olvastam, de nem találtam róla túl sok információt.
Milyenek vele a tapasztalataitok?
Illetve a C-listán nem szúrtam ki de simán lehet hogy elnéztem valamit. Jogi szabályozásáról mit kell tudni?
Előre is köszi, pacsi!
 

 
 
>>> LSD, út az igazi tisztasághoz? <<<
Funkbwoy2015. július 30. 14:49
 
 
igen, ez egy fontos momentuma a 'segítésnek'
 

 
 
>>> LSD, út az igazi tisztasághoz? <<<
cellux2015. július 30. 11:54
 
 
(némi pszichológiai előképzettség azért elkel hozzá, mert elsősorban a szakmának íródott. de senki nem megy bele úgy a részletekbe, ahogy ő.)
 

 
 
>>> LSD, út az igazi tisztasághoz? <<<
cellux2015. július 30. 11:48
 
 
Ha komolyan akarjátok venni a tripezést, érdemes elolvasni Stanislav Grof: LSD pszichoterápia c. könyvét, abban minden fontos információ benne van.
 

 
 
>>> LSD, út az igazi tisztasághoz? <<<
Én+te+ö=gén2015. július 30. 11:43
 
 
Szilvacska:
OK, végül is az a lényeg, hogy az ijedségeden/ijedtségeden kívül gyk. nem volt semmi egyéb negatív történés! Ezt akár sikernek is könyvelheted el - végtére is jó elsötripje sikerült a partnerednek!

A tripelö segítésénél pedig valóban pont a bele-nem-avatkozás az egyik legnehezebb dolog. A pszichedelikus ártalomcsökkentés egyik legfontosabb alapelve a "talking through, not talking down". Vagyis nem kell az illetöt kihozni próbálni az élményéböl (leállítani/gyengíteni a "bad" tripjét), hanem támogatva mellette kell lenni, miközben ö maga feldolgozza az élményt saját magának. Ez inkább passzív jelenlétet, mintsem aktív beavatkozást igényel - ezért is jobb a "sitter" kifejezés, mint a "guide".
 

 
 
>>> LSD, út az igazi tisztasághoz? <<<
Szilvacska2015. július 30. 11:00
 
 
elismerve a sok hibát, tévedést, felelőtlenséget, tudatlanságot, felkészületlenseget, úgy érzem, hogy nagyban közre játszott amire helio célzott. na de nem mentegetem tovább magam. peace
 

 
 
>>> LSD, út az igazi tisztasághoz? <<<
Szilvacska2015. július 30. 10:43
 
 
Én közel sem kerültem olyan mélyre, bár így utólag értékelve a helyzetet, szeretnék. :)
 

 
 
>>> LSD, út az igazi tisztasághoz? <<<
cellux2015. július 30. 10:21
 
 
Téged nem érintett meg az a mélység, ami őt behúzta?
 

 
 
>>> LSD, út az igazi tisztasághoz? <<<
helio*2015. július 30. 00:59
 
 
Nem csak az elő trip lehet jelentőségteljes esemény, de az első olyan helyzet is, amikor előtrippes van kb rádbízva. Ilyenkor szerintem könnyen adódhat őszinte felelősségérzetből tenni akarás a tévesen felmért helyzetre reagálva.
 

 
 
>>> LSD, út az igazi tisztasághoz? <<<
Szilvacska2015. július 29. 21:40
 
 
azért ijedtem meg mert nem láttam hasonlót sem a környezetemben trippelo embereken. vettem az adást. Köszi mindenkinek :)
 

 
 
>>> LSD, út az igazi tisztasághoz? <<<
Cauldfield2015. július 29. 19:59
 
 
Szilvacska:
látom közben válaszoltál Génnek. én is nagyon hasonlókat írtam, és hidd el, még a te sztorid olvasása közben jutottak eszembe ezek a dolgok nekem is, tőle független.
de ha már írod mennyire jogtalannak érzed a "nem velem foglalkozott" részt, és hogy "csupa jószándék" vezérelt, kicsit kifejtem a dolgot.

szóval egyáltalán, mitől ijedtél meg? attól, hogy nem tudott rendesen kommunikálni? dehát tripeltetek :P magam is átéltem már hasonlót, lehet, hogy csak azt az esetet projektálom, és nem jogos amit írok... de attól még, hogy te úgy éled meg, hogy csak féltél, aggódtál érte, attól még simán lehet, hogy mélyebben az mozgatott, hogy azt szeretted volna, ha veled van, rád figyel. persze ezt az ember nem szokta bevallani magának. inkább kreál egy "féltem őt/aggódom érte" attitűdöt, ami már elfogadható, és annak keretein belül már igenis "jogosan" próbálhatja az ember magára irányítani a másik figyelmét, illetve kihozni őt abból, ami van.

de még ha ez is volna a helyzet, ettől te még nem lennél ám "rossz ember"! _mindenkiben_ vannak ilyen dolgok, a pszichedelikumok többek között arra jók, hogy ezeket az ember észre tudja venni magában, amit követően meg is kísérelhet változtatni ezeken a nemkívánatos dolgokon.
 

 
 
>>> LSD, út az igazi tisztasághoz? <<<
Cauldfield2015. július 29. 19:45
 
 
Szilvacska: szerintem rettenetesen viselkedtél és iszonyat gáz a sztori amit leírsz... hisztivel manipulálni firsttimer barátodat az első tripjén hogy rád figyeljen, töltse be azt a funkciót amit (úgy általánosságban) a barátodtól elvársz?! na mindegy, nem ragozom, Gén már kifejtette.

hogy valami konstruktívabbat is írjak (mégiscsak ragozzam :P ), pár válasz a kérdéseidre:
- "Szóval ez most az a bizonyos szitu volt amit írnak a faq-ba, hogy kezdők ne elmélkedjenek ilyen olyan bonyolult témáktól, mert ráloopolhat az agyuk?"
szerintem ez inkább az ún. "heavy trip" szituhoz hasonlít, mikor a tripelő kívülről akár úgy is tűnhet, mint akinek bad tripje van, de valójában semmi baja nincs, szarul sem érzi magát, egyszerűen nagyon intenzív belső élményei vannak. egy-egy erősebb trip során az ember átmenetileg simán elvesztheti (részben vagy egészben) a nyelvet, a nyelvben való gondolkozás/kifejezés képességét is. szerintem elég sok élménybeszámoló említ ilyet, faq-kban is szerepelni szokott - kár, hogy ez elkerülte a figyelmed!

- "Mit kell tenni ilyenkor? Hagyni és várni, hogy majd kijöjjön belőle, vagy próbálni kihozni úgy is, hogy a rémületem megijesztheti?" lol :D na, bocsi.. szóval: egyáltalán miért akartad kihozni, miért ijedtél meg attól, hogy épp nem vagytok egy hullámhosszon? ezen érdemes lehet elgondolkodni. mindenesetre pszichoterrorkodni elég szenya dolog ilyenkor, amit tehetsz igen az az, hogy hagyod szegény csórit tripelni, aztán majd elmúlik a hatás, és "visszakapod" őt, hétköznapi mivoltában. Elég érthetetlen számomra, hogyha nem is tűnt számodra úgy, hogy ő szarul érzi magát, nem is kért segítséget, és ezekszerint alapból nem is parázott volna kb semmire rá, akkor te miért akartad őt kihozni az állapotából? Elmondásod szerint megvilágosodásélménye(i) volt(ak), oké, hogy a kommunikáció meg a rádfigyelés nem nagyon ment neki mert mással volt elfoglalva, de attól még miért is akarnád őt ebből az állapotából erőszakkal kihozni?

-"Vagy kerülje inkább az lsd-t? Lehet hogy a candy flippes megoldás ellazíthatná a végét?"
szerintem ne kombinálgassatok tovább szereket, ha még így is parák voltak. nyugi, türelem. továbbá egyáltalán nem számít "rendellenesnek" a barátod trip alatt tanúsított viselkedése, ő (a paráz[tat]ásodat leszámítva) pozitívnak élte meg az egészet... ha ugyanilyesmi sztori a jövőben még előfurdulna veletek egykettő, akkor is max. azt tanácsolnám, a veled való tripelést kerülje, ne magát az lsd-t :P mindenesetre bízom benne hogy nem fog veletek hasonló előfordulni, és neked is szolgál néhány tanulsággal ez a történet.
 

 
 
>>> LSD, út az igazi tisztasághoz? <<<
Szilvacska2015. július 29. 19:43
 
 
ja és köszi a jotanacsokat és a fejmosast. Valójában javarészt jogos.
 

 
 
>>> LSD, út az igazi tisztasághoz? <<<
Szilvacska2015. július 29. 19:40
 
 
Köszi gén. Vettem. Annyit fűznek hozzá, hogy nem rángattam bele, Ő akarta a dolgot és nincs olyan személy a környezetükben akinek a társaságában akarná. Beleesetem abba a tipikus hibába hogy azt hittem vele nem történhet váratlan dolog, bár hozzáteszem, többször elolvastam a faqt. (legutóbb sajnos egy két évvel ezelőtt)
Kicsit keménynek érzem a szavaid amúgy, főként azt a részt, miszerint az bántott, hogy nem velem foglalkozott, mert ez nem így van. Csak nagyon megijedtem.
Valójában előtte és közben is jó szándék vezérelt, de béna voltam elismerem. Tanultam belőle. Nem vettem elég komolyan a dolgot
 

 
 
>>> LSD, út az igazi tisztasághoz? <<<
fojti2015. július 29. 16:24
 
 
Sziasztok. nemrég sikerült végre elmélyednem a témakörben és azt kell mondjam nagyon nagy hatást gyakorolt rám,teljesen megváltozott közben a gondolkodásom és vizuális dolgokat amiket láttam, mind pozitív volt és az élettel kapcsolatos pl: a telefonom kijelzőjén egy virág van és hatás alatt pulzált és változtak a színei,a fapadon életre keltek a görcsök és szétnyíltak, a rengeteg nevetés pedig alapjában véve volt jellemző,és persze eszembe sem jutott hogy lebukhatok vagy hogy bármi baj történhet! Pedig egyedül utaztam egy baráti társasággal úgy hogy ők nem tudtak róla hogy mi a "bajom" :D rengeteg csillag,a fények jojózása és néhány különösebb nőkkel kapcsolatos vízió...tükörbe nézés hajnalban ahol úgy tűnt torzul és folyik a fejem de valamiért ezt sem vettem nagyon zokon. szóval nekem ez új volt és sok dolgot tanított,remélem hasznosítatni tudom őket
 

 
 
>>> LSD, út az igazi tisztasághoz? <<<
Én+te+ö=gén2015. július 29. 11:03
 
 
Szilvacska:
Szerintem az már eleve necces, ha gyakorlatlan tripes létedre "belerángatsz" egy teljesen kezdöt ilyesmibe, kettesben. Úgy tünik, nem ismered még eléggé a trip ívét, természetét, nem ismered mások lehetséges viselkedéseit, nem érzed át az ö lehetséges flesseiket, stb.

Elsö hiba, hogy mi a f*sznak kell LSD-re rászívni hasist T+3-nál? Egyrészt nem lett alkalma megtapasztalni a tiszta LSD-hatást, másrészt az LSD-csúcsra teljesen felesleges rátenni bármi extrát is, harmadrészt kezdönél nem tudhatod, hogy hogyan kezeli az LSD-t önmagában, jön-e neki késöbb a dopaminerg másodhatás miatt parája, stb., amit a kannabisz csakis rontani képes.

A kannabisz már eleve befordítja az embert a saját (érdekes) gondolataiba és gyengíti a verbalizálást, pláne ha az LSD is kb. akkor van a csúcson. Ennek ellenére te teljesen önzö módon azt akartad, hogy csakis veled foglalkozzon a partnered, és nem hagytad neki, hogy saját gondolataiba mélyedjen addig, amíg jól esik neki. "Teljes mondatot" és "értelmes, hétköznapi kommunikációt" vársz el valakitöl, aki életében elöször trippel, és éppen a full hatás alatt van? Ne viccelj már! Ez csakis magadról szól, hogy kontrollt akartál a partnered felett azért, mert nem bírtad ki fél óráig sem, hogy nem veled foglalkozott. Gáz!

Tripgájdként illetve alap triptársként is teljesen rosszul viselkedtél, és örülhetsz, hogy stabil a partnered és nem kattant be töled. Kimondani egy tripes jelenlétében, hogy te félsz, vagy hogy baj van vele, a legnagyobb f*sság - ez nem csak a teljes hátralévö tripet ronthatja el, hanem akár tartósan is traumatizálhatja az illetöt! Tele van a Daath Könyvtár a leírásokkal, hogy hogyan viselkedjünk a tripesekkel, olvasd el! Vagy a Psy Help kézikönyvünket: http://www.daath.hu/dat2/psy-help/dat2-psy-help-kezikonyv-HU.pdf - itt is le van írva részletesen, hogy miket NEM szabad SOHA mondani és hogyan NEM szabad SOHA viselkedni egy tripes jelenlétében.

Szerintem a partnered számára a legnagyobb kockázat nem maga az LSD, hanem a te tapasztalatlanságod! Olvass utána a dolgoknak! Légy biztosabb magadban, hagyj nagyobb szabadságfokot a partnerednek, és ne ijesztgesd olyan dolgok miatt, amik teljesen természetesek ebben az állapotában!

[Nah most már csak azért nem savazlak tovább, mert ismerlek :)]
 

 
 
>>> LSD, út az igazi tisztasághoz? <<<
Szilvacska2015. július 28. 17:56
 
 
Utólag kiderült, hogy számára az összes negatívum az én ijedtségem volt. Abból következtetett arra, hogy valami baja lehet esetleg.
Úgy tűnik, belekeveredett egy megértés láncolatba és azért nem tudta magát kifejezni, mert ezek a gondolatok nagyon intenzíven pörögtek és nagyon hogyismondjam letaglózták. Szóval tulajdonképpen nem tudott kiszakadni az új gondolatok/megértések/felismerések hatása alól, egyrészt mert - utólag is - nagy horderejűnek élte meg, másrészt mert folyamatosan jött, mint egy láncreakció. Illetve volt egy olyan része is a dolognak, hogy elkezdte elemezni magát az asszociációs folyamatot, ami lezajlott benne és ezt sem tudta elengedni annyi időre, hogy felém érthetően jelezze egy teljes mondattal, hogy rendben van. Szóval megfigyelte a megfigyelőt. Nem tudom ez így mennyire érthető.
 

 
 
>>> LSD, út az igazi tisztasághoz? <<<
cellux2015. július 27. 11:41
 
 
Ő hogy élte meg a dolgot? Tényleg elvesztette a fonalat (nem emlékszik, mi történt), vagy csak annyira behúzta a trip, hogy nehezére esett beszélni ill. kifejezni, amit átél?
 

 
 
>>> LSD, út az igazi tisztasághoz? <<<
Szilvacska2015. július 24. 11:37
 
 
3. rész, csak hogy biztosan érthető legyen a loop természete

Olyan volt mintha valamit tényleg levezetne magában és egy ideig úgy éreztem, gondoltam, hogy értem is miről van szó és ugyanarról beszélünk, de aztán már nem tudta kifejezni és mintha újra és újra bevillanna neki valami és elfelejtené és megértené és átlátná és elfelejtené aztán megint elkapta a fonalat. De kifelé csak a kötőszavak jöttek, ami azt mutatták, hogy hol tart a gondolatmenetben, de magát a gondolatmenetet nem. Nagyon zavart volt és értelmes, hétköznapi kommunikációra képtelen. És akkor a 2. hozzászólás végén lévő kérdéseim állnak továbbra is. Kösziii
 

 
 
>>> LSD, út az igazi tisztasághoz? <<<
Szilvacska2015. július 24. 11:26
 
 
(ez a 2. rész, az. 1. lejjebb olvasható
Egyszer kijött a loopból és mondta is hogy nehéz volt én meg próbáltam tudatosan terelni a témát de újra visszatért és itt kezdtem megijedni, mert úgy láttam hogy elszakadt a külvilágtól és teljesen beloopolt az agya. Mondtam neki olyan 15-20 perc múlva, hogy kezdek megijedni. Próábált reagálni, hogy nem kell, de nem tudta egy mondatban kimondani hogy ne ijedjek meg. Csak ezeket a tőszavakat mondta. Aztán behisztiztem, (majdnem sírtam és kértem hogy mondjon már egy mondatot mert tényleg megihedtem) egyrészt mert tényleg kkkurvára beparáztam hogy megkattant, illetve kicsit reméltem hogy ha látja mennyire félek, összekapja magát és végre elmond egy mondatot, de nem így lett és még zavartabb lett szóval összeszedtem magam. Néha kijött a dologból és mondta hogy az előbb nem volt valami jól, valami nem stimmelt. Aztán újra vissza került az állapotba és csak annyit kérdezett néha a tőszavak között, hogy ő most rosszul van? mert látja hogy meg vagyok ijedve. Itt már csak annyit mondtam hogy nem vagyok megijedve de ha nem tudja kifejezni magát akkor sétáljunk szépen csendben haza, ahol majd bújunk egynagyot. de csak próbálta mondani, sikertelenül. Aztán végül lecsengett egy újabb loop, hazaértünk és itthon is el-elgondolkodott néha de beszéltem és beszéltettem hogy ne kerüljön újra bele.
Szóval ez most az a bizonyos szitu volt amit írnak a faq-ba, hogy kezdők ne elmélkedjenek ilyen olyan bonyolult témáktól, mert ráloopolhat az agyuk? Elképzelhető, hogy egy következő alkalommal még jobban elszakad, vagy akár úgy marad? Mi a teendő ilyenkor? Én a halálra rémültségem ellenére ölelgettem, nyugtatgattam , mondtam neki, hogy hazamegyünk, összebújunk és minden rendben lesz, de az a hiszti az nagyon összezavarta és lehet hogy rontottam a helyzeten az ijedtségemmel, bár őszintén szólva elég labilis alkat vagyok, szóval még ennyit sem vártam magamtól. Ő meg nagyon stabil a hétköznapokban. Mit kell tenni ilyenkor? Hagyni és várni, hogy majd kijöjjön belőle, vagy próbálni kihozni úgy is, hogy a rémületem megijesztheti? Vagy kerülje inkább az lsd-t? Lehet hogy a candy flippes megoldás ellazíthatná a végét? Segítsetek légyszi, mert nagyon sok lehetőséget látok a közös tapasztalatszerzésben de kockázatosnak érzem.
 

 
 
>>> LSD, út az igazi tisztasághoz? <<<
Szilvacska2015. július 24. 11:22
 
 
Sziasztok!
Helphelp!

Tegnap este lezajlott a első közös trippünk a barátommal. Neki ez volt az első élmény, nekem a 2. illetve én túl vagyok már jónéhány gomba trippen, ő egy kettőn. (ennyit a trippes előzményekről)
Gyönyörű estét töltöttünk együtt, jártuk a várost, nevetgéltünk, beszélgettünk, elmélkedtünk az kiterjedt valóságérzékezésről, arról, hogy a víz fodrozódása szemlélteti a tér fodrozódását meg stb. Aztán jött egy pont, ahol arról beszélgettünk . elképzeltük - hogy a világ olyan mint egy videojáték. GTA pl. (ez olyan t+5-nél volt. t+4nél szívtunk egy kis hasist.) Szóval kezdett egy erős matrix érzés bejönni a képbe mindkettőnknek. T+3 körül volt egy pillanat, amikor álltam egy régi, rossz szökőkúton és megjegyezte, hogy szinte látja ahogy ez egy másik időben - de valójában ugyanebben - vagyis inkább egy időtlenségi síkon folyik a víz a szökőkútban. Aztán itt, ezen a necces ponton, T+5nél felemlítette ezt a pontot és elkezdte mondani hogy most megértett valamit, (kimondta a megvilágosodás szót)de aztán elfelejtette, de az érzés ismerős volt és most újra megértette. És innentől csak szavakat mondott. "áá, igen, vagy nem? és akkor" szóval nem fejezett be egy mondatot. Egy deig közös agymenés volt, aztán észrevettem, hogy nem nagyon reagál rám és hogy nem mondd ki konkrétumokat csak kötőszavakat kb. (Sokat elmélkedünk a hologram univerzum elméletről, kis kvantum fizikáról mostanában, (Dienes Istvánt ismeri valaki?) illetve most nyitunk a korábbi materialista nézeteink felől valami új és - egyelőre vagy nem egyelőre - megfogalmazhatatlan nézet felé, illetve ismerünk fel összefüggéseket a világban, ilyesmi síkon zajlott a gondolatmenetünk )
 

 
 
>>> LSD, út az igazi tisztasághoz? <<<
speedy gonzales2015. június 16. 14:47
 
 
hali!
a kutyám macskája látott egy érdekes képet.látta valaki más is esetleg? mindkét oldalán fehér alapon fekete minta./betűk,vonalak/
http://kepfeltoltes.hu/view/150616/gfdg2fgcf6_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
csak ilyen rossz minőségű fotót talált.sorry. písz
 

 
 
>>> LSD, út az igazi tisztasághoz? <<<
Hexym2015. május 22. 12:29
 
 
Szia
Eleinte engem is mindig leültetett, de ha rákoncentrálsz a táncra és úgy kezeled mintha egyfajta meditáció lenne akkor egy egész ceremóniát le lehet táncolni egy fecnivel :) Hagyd, hogy a zene irányítsa a tested. Hajrá ;)
 

 
 
>>> LSD, út az igazi tisztasághoz? <<<
fail0verFlow2015. május 22. 06:10
 
 
Helló.
Egy olyan kérdésem lenne hogy akik pörögnek, táncolnak pszichedelikus rendezvényeken, ők lsd-t használnak vagy megy mellé más is?
Én leginkább egyedül vagy barátokkal a természetben szoktam utazásokat átélni, egyszer voltam egy ilyen eseményen. A tipikus goa tánc ment mindenhol, de én pl. a hatás alatt nem tudok gyorsan mozogni, egyszerűen csak jól esik úszni a térben és semmit sem csinálni.
 

 
 
>>> LSD, út az igazi tisztasághoz? <<<
brainiac2015. május 8. 08:57
 
 
Ilyen nekem is volt, egyik spanom egy olyan képtől amitől én már wukinak láttam egy haverom fejét nem érzett semmit és tuti jó volt a lap mert házilag készült volt mind 2 és láttam mennyi kerül rájuk ugyanabból a szószból. De mdma rezisztens haverom is van, rám a metilfenidát nevezetű méreg (ritalin néven hiperaktivitásra tömték belém, 2 hét után rájöttek hogy nincs értelme) hatástalan szóval egyedi toleranciák lehetnek bármire.
 

 
 
>>> LSD, út az igazi tisztasághoz? <<<
Metronóm2015. május 8. 07:22
 
 
Én az Öcsémnek adtam LSD-t három alkalommal, egyszer sem hatott neki, és megkérdeztem Feldmár Andrást, hogy ez hogyan lehetséges? Ő erre azt mondta, hogy a mai napig nincs rá tudományos válasz, létezik, hogy mondjuk ezer emberből egy embernél teljesen hatástalan a szer, egyszerűen semmit nem érez tőle, fogyaszthat belőle bármennyit. Hát ilyen is van.
 

 
 
>>> LSD, út az igazi tisztasághoz? <<<
tssu2015. április 20. 14:39
 
 
Én + te + ö = gén:

Köszi a megerősítéseket, én is úgy érzem, hogy gyengítették egymás tripjét. Csak ez tényleg tök fura, ilyet még azt hiszem nem tapasztaltam, csak az ellenkezőjét :) Én egyébként, úgy, hogy nem dobtam be a bélyeget, tök izgatott lettem, valószínűleg emiatt, amit írtál, nálam legalább "hatott" :D

És szerinted az pl. lehetséges, hogy valaki (ebben az esetben A) túl sokat vár a triptől és azért érzékeli "semminek" azt, ami történik? A nagyon-nagyon sokat olvasott a témában, beszámolókat, visszatekintéseket, tényleg évek óta aktívan érdeklődik a téma iránt. Lehetséges, hogy azért hitte azt, hogy semmi nem történik, mert (és most profán leszek) nem jelent meg előtte Buddha? Mármint, nem az a _nagy horderejű_ dolog történt, amit ő várt..
Képes az emberi ego (?) ennyire felülírni az acidtripet? Ha nem az van, amit akarok, akkor nem is lesz semmi? Kicsit olyan hiszem, ha látom kategória, bár mondjuk tény, hogy nekem el kell hinnem, hiszen láttam :)

maga a bélyeg: amennyire én emlékszem az egyik piros színű volt egy kis sárga sávval, a másik pedig (ha jól emlékszem!) valamivel mintha kisebb lett volna és fehér színű volt. Úgy ették, hogy egyenlően felezték el ezt a kettő bélyeget (mert ugye az egyik nagyobb volt)

btw: blotter adatbázis sosem volt daath-on? (olyasmi, ami ekihez van)
 

 
 
>>> LSD, út az igazi tisztasághoz? <<<
Én+te+ö=gén2015. április 20. 10:46
 
 
tssu:
A két nap nem számít, még szobahömérsékleten is hónapokig-évekig eláll a blotter (ha fénytöl, levegötöl és nedvességtöl jól védve van).

Igazad lehet abban, hogy B legyengíthette A tripjét - illetve tulajdonképpen A és B oda-vissza kölcsönösen gyengíthették egymás és saját tripjeit. Sokat számít a társaság; a "contact high" jelensége az, amikor egy nem-cuccozóra "átragad" a körülötte cuccozók hangulata. A fenti esetben ennek ellentéte, "contact low" lehetett :)

Van, amikor a papírok nincsenek egyenletesen cseppentve, és lehet némi különbség ugyanazon a szérián belül is, ez leginkább a házi barkács blotterekkel van így. Viszont figyelembe kell venni, hogy a természet egy nagyon bejövös szetting, rengeteget rádobhat az élményre, tehát nem csoda, hogy a Gellérthegyen erösebb volt C tripje.

Lehet, hogy az egyedüllét is jobban rá tud hangolni valakit a tripre, társaságban sokszor ellaposodik az élmény amiatt, mert mindenki kényszeresen dumálva önreflektálgat a saját állapotára ("fú de csavar", stb.), ezért valójában bele se tud menni a mélyebb élménybe - ahhoz be kéne kussolni kb. 10 percre :D

Ha esetleg lenne infó arról, hogy milyen mintájú volt a bélyeg, akkor talán valaki fórumtárs tudna a minöségröl vagy hallomás alapú mikrogrammokról mondani valamit.
 

 
 
>>> LSD, út az igazi tisztasághoz? <<<
tssu2015. április 20. 08:31
 
 
Én + te + ö = gén:
Hát, erre nehéz válaszolnom, mivel csak kívülről láttam őket, viszont az alapján, amit kommunikáltak akkor és ott, annyira nem éreztem fullosnak a tripet, viszont ez a másik emberke (nevezzük B-nek) nekem azt mondta másnap, hogy visszagondolva azért nagyon erős volt a cucc és komoly volt a trip. (érzésem szerint ez inkább ilyen "belső trip" lehetett, ami a külvilágnak annyira nem is feltűnő).

A set and settingsel kapcsolatban még felmerült bennem az is, hogy B - véleményem szerint - elképzelhető, hogy azért nem "volt ki" annyira, mert a barátom "nem érzett semmit", és ez rá is hatott valamennyire (?)

Egyébként szintén érdekes tény, hogy egy másik barátunk (nevezzük C-nek) mindössze két nappal előttünk vett magához ugyanabból a blotterből ugyanakkora mennyiséget és állítása szerint alig talált haza a Gellérthegyről, szóval őt nagyon megcsapta az anyag, durva tripje volt.

Az is eszembe jutott, hogy esetleg az eltelt két nap ennyite számít? De szerintem ennek nem kéne beleszólnia a dologba, hiszen szakszerűen tároltunk mindent (hűtőben).
 

 
 
>>> LSD, út az igazi tisztasághoz? <<<
Én+te+ö=gén2015. április 19. 20:30
 
 
tssu:
És a tegnap esti másik utazónak fullos élménye volt ugyanannyitól, mint amennyitöl a barátodnak szinte semmije?
 

 
 
>>> LSD, út az igazi tisztasághoz? <<<
tssu2015. április 19. 12:04
 
 
Sziasztok,

egy érdekes tapasztalatot szeretnék veletek megosztani. Jómagam már többször próbáltam az lsd-t, minden alkalommal meghatározó és intenzív utazást éltem át épp ezért nem értem, hogy mi történik az egyik barátommal. Ő egy nagyon nyitott, pszichedelikus érdeklődésű ember és elég régóta készül az első lsd élményére. Azonban már másodszor fordul elő vele, hogy "nem történik semmi". Számomra ez teljesen érthetetlen, már csak a kémia miatt is, de semmi különösről nem számol be, csak hogy "jó a flow" és csak talán kicsit más, mint a fű hatása. A második próbálkozása tegnapi, tehát elég friss élmény, este 6 körül dobták be, hárman voltunk, én nem utaztam velük,csak jelen voltam. A barátom, akiről beszélek már hajnali fél kettőkör elindult haza, kissé csalódottan, hogy "nem történt semmi". Szerintetek mi lehet a hiba? Túl sokat vár a szertől? Az nem lehet, hogy nem elég nyitott, mert jól ismerem és az. A set and settingsre nagyon figyeltünk minden alkalommal, semmi negatív vibe nem volt, jó volt a hangulat. Kérlek, segítsetek megoldani ezt a rejtélyt! ;)
 

 
 
>>> LSD, út az igazi tisztasághoz? <<<
Én+te+ö=gén2015. április 16. 22:20
 
 
myr:
A térfogatkimérési technika itt is müxik (nem csak folyadékoknál): fogsz egy vastag átlátszó szívószálat, füldugóval tömíted az egyik végét, összemorzsolod a kockacukrot, összecsavart kis papírtölcsérrel beletöltöd a szívószálba, leméred a szint magasságát milliméterre, bejelölöd a szívószálon a felezövonalat, aztán átöntöd a vonal feletti mennyiséget egy másik tárolóba.
 

 
 
>>> LSD, út az igazi tisztasághoz? <<<
myr2015. április 16. 22:08
 
 
Apróra morzsoltam, jól elkevertem, feleztem, bejött :)
 

 
 
>>> LSD, út az igazi tisztasághoz? <<<
Microcos2015. április 10. 13:51
 
 
Szia!
Szerintem ha aggódsz a csapvíz miatt, akkor használj ásványvizet!( abban elv. nincs klór)
 

Korábbi 10 20 50 100 hozzászólás (összesen: 4568)


Ecstasy tabletta adatbázis

Pszichonauták

DÁT2 Psy Help

RIASZTÁSOK

DAATH - A Magyar Pszichedelikus Közösség Honlapja

Alapítás éve: 2001 | Alapító: Minstrel | Dizájn: Dose | Kód: Minstrel
Rendszer: Cellux | Szerkesztő: Gén

 

A személyi adatok védelmének érdekében a DAATH óvatosságra int a Facebook-csoportoldalon saját névvel megosztott, mások számára is látható információiddal kapcsolatban!