DAATH

Az erények általában a szükség gyermekei.

Aldous Huxley

 
KöszöntőGyarapodásAnyagokKönyvtárFórumKeresésKapcsolatok


Felmérés: ELTE kannabiszhasználat önkontrollja
Felmérés: MOKE országos orvosi kannabisz felmérés
Felmérés: Global Drug Survey 2021
Tiltás: (jan. 1.) szigorúbb ÚPA büntetési tételek
Tiltás: (szept. 24.) 207 anyag lett C-listás
Könyv: Ayahuasca – A Lélek Indája


nicergoline hozzászólásai (1 - 5)
 (Témakör: Smart drugs)

 
 
>>> Smart drugs <<<
nicergoline2012. június 7. 15:27
 
 
az időtáv nagyon számít, valamint az, hogy szed e mellette valamit az ember ami bekavar,vagy használ e valamit .. még ami bekavar.az is fontos hogy mindennap ugyabban az időpontokban veszi e be vagy összevissza.ki kimarad egy egy adag stb..

ha mindenáron rendelni szeretnél itt egy orosz remekmű:
http://en.wikipedia.org/wiki/Phenylpiracetam
van egy rahedli weboldal ahol lehet rendelni.szerintem feliratják és felteszik a netre mint eladó.
a fenilpiracetam egyszerre feniletilamin vázas mint az amfetamin de egyben piracetam is.mindkettő vázát összehozták egy molekulába.mint amfetamin állitólag ahogy olvasgattam gyenge, de mint racetam nagyon erős.ideális smartdrog nak tűnik.
 

 
 
>>> Smart drugs <<<
nicergoline2009. január 10. 06:32
 
 
amugy az acetilkolin hormont a paraszimpatikus rendszer használja.
ez a rendszer a tápanyagok és-mindennemű- beépitését szorgalmazza.
a szimpatikus rendszer hormonjai az adrenalin, noradrenalin.
ez a rendszer a "fuss vagy üss!" rendszer.(spuri)szűkiti ez ereket emeli a vérnyomást, élesedik a látásod, az érszükitöhatás miatt a tápanyagfelszivodás leál,érdekes modon a bélperisztaltika gyorsul az "azonnal bevethetö" tápanyagraktárak mozgositására kerül sor.a véred tele lesz anyaggal, az érzékelörendszerek nem kérnek kaját.nem eszel.
a rivotril ezt a rendszert gátolja.igy elötérbe helyezödik a másik.
 

 
 
>>> Smart drugs <<<
nicergoline2009. január 10. 05:58
 
 
van neki étvágygerjesztö hatása is.de összehasonlithatoan kisebb a zöldnél.
és mondom az már két tabi.szal kell egy jo orvos ismerös.ott már amugy jobban viszi a vérnyomást vissza.ugyhogy koffein tabi kv, nem árt.arra ügyelni kell h valami ökör elkúrta régebben a gyógyszerleirást.asszem a az uj pfizer es dobozban már ugy javasolja hogy reggel és délben lehetölegkajálás elött fél orával.régebben még egy éve sincs amugy ugy irta hogy reggel és este, mint ha cavinton lenne.vagy biloba.de tényleg van egy enyhe stimulálo hatása.nem hagy este elaludni ha akkor veszed be.
viszont ez a hatás másfajta stimulálás mint egy amfet.
az acetilkolin amikre a smart tehát okositó inteligencianövelö, koncentrácios drogok hatnak, amiket persze nem tudtak ugy regisztrálni mert ilyen betegség nincsen hogy "átlagos intelligencia betegség" ezért berakták öket alzheimer anyagnak.aminek viszont általában gyengék.de lassitani képesek valamelyest.erre a betegségre inkább acetilkolinészteráz gátlokat alkalmaznak.hatékonyabbak.kurvajo memorainövelök.de gyakran agyrákot csinálnak.bár általában egy alzheimeres hamarabb elfelejti a világot mint hogy kialakuljon nála a rákfene.igy végülis alkalmas gyógyszernek.én ebben jobban megbizok.több dolog szol mellette.de biztos hogy gyengébb.nekem bejött.
az ami hasonló anyag az a hydergin.azt még maga hoffman keverte.és forgalomba került.ha jol emléxem 3 féle ergot származék.(dihidroergotoxin az összefoglalo nevük)együttesen.itt redergam néven futott.nem tudom törölték e már.azt háromszor kell adagolni.és gyakran hányingert okoz.külföldi oldalakon irják sokan hogy jo brain tonic.biztos alább hagy a hányinger egy idö után.
a sermion és a hydergin is jo együtt piracetammal/nootropil.igy együtt némi euforia is van.ami az amf hoz hasonlo.de adrenerg izgalmi hatás nélkül.jol összedolgoznak.a piracetam igen gyenge mint vasodilátor.elsödleges hatása inkább az hogy fokozza a release t.de acetilkolin töltésű idegeken.
semmi mással nem érdemes kutyulni.mert üthetik egymást.a recptorokon tul az ioncsatornákon is.halolajjal együtt profi.esetleg egy kis lecitin.de arra is a legjobb a tojás.nem a szojalecitin.a tojásban van koleszterin.ebböl készülnek a nemi hormonok.a memoriaképzéshez ez is kell.a margarint, és étolajban sütött dolgokat pedig kerülni kell mint atűz.egyrész az omega 6 zsirsavak keveréke mindkettö,másrészt a margarin hidrogénezett tehátTELITETT (nemugy mint ahogy reklámozzák)zsirsavai spirális alakzatuak.migréntöl kezdeve egy rakás dolgot csinálnak.többek között akadályozák az omega 3 mak működését.használjatok zsírt a sütéshez, margarin helyett vajat a kenyérre.olajban sütött dolgokban akrilamidok keletkeznek.ez kb 4-5 éve ismert dolog.rákkeltöek.


az amit kiemelten tudok ajánlani még hogy ahhoz hogy a rövidtávubol átkerüljön a hossuba valami ahhoz foglalkozni kell délelött a tanulnivaloval.majd mást kell csinálni.aztán foglalkozni kell vele délután.ekkor kerül át.és szükséges az alvás.éjszaka rögzül.ez egy magatartás forma ami kell.enélkül nem marad meg.tehát a folyamatos éjjelnappalozás pörgetés a legnagyobb hülyeség.azzal a rövidtávuba kerül csak be.mire a vizsgára kerülsz jol kimerülsz.egy hétre rá tuti nem tudod.jo soxor nem is kell :) de kellhet.
 

 
 
>>> Smart drugs <<<
nicergoline2009. január 9. 16:48
 
 
én mindenböl eredeti formulát kérek.mondjuk az orvost megb@ssza a tb ha minden betege ezzel áll elö.szószerint pénzbünti van.
ez itt éppen annyira nem lényeges.de például egy sr,retard,zok,xl meg ilyen késleltetett cuccoknál mutattak ki különbségeket a kioldodás gyorsaságát illetöen.utángyártottaknál.amugy hatoanyagra nézve elég szigoru szabályok vannak.semelyik cég nem kockáztat ilyen dolgokat.de hallottam már többször betegtöl hogy panaszkodtak.öszintén szolva itt némi placebo szagot is érzek a levegöben hogy a beteg azt gondolja..
egy ilyen gyárban nem 100 vegyész lötyköli a lombikot eccerre.az egyik tüsszent egyet és elkurja..
gépek vannak.de sasolni kell itt is.a szennyezödések nem szökhetnek fel nagyon, a hatoanyag is be van löve mennyi lehet a csalása neki, de ezek egész pici százalékok.
anyarozs cucokkal azért nem érdemes már kombinálni mert lehet hogy ütik egymást.ebböl az a jobbik verzio hogy semmi nem történik.és az a rosszabbik verzio hogy megemeli a vérnyomásod a pcsába.ha lsd vel akarod bevenni igen valoszinü hogy nem fog hatni.egyrészt itt 30mg os egy tabi.az meg 1 mg alatti tartományban megy.szal elöre telited a szevezeted egy hasonloval nagyobb mennyiségben.ami még valoszinu hogy nem fog menni még az a gomba.triptaminok köz keresztolerancia van.meg kell várni mig kiürül.plusz még egy kis idö mig a receptorok is visszaálnak.ezt napi sporttal rendesen meg lehet gyorsitani.

ami a sustanont illeti nem értem.
szteroidokhoz nagymerészség kell.
nagyon gyorsan lehet vele nagy bajt csinálni.van egy ismerösöm aki már besárgult egyszer mert majdnem teljesen leált a mája.mondjuk nem ettöl az anyagtol.azt mondják hogy egy egy ilyen eset után hegek maradnak a májon.ami késöbb még rákocskák kiinduloja lehet, nem most husz év mulva.

ez a fogyás dolog ez mindig relativ.az adipex re is azt mondják hogy mozgással együtt.az elvileg elveszi az étvágyad.mert enyhén stimulál.
a sermion nem stimulál.vagy inkább azt mondom hogy nem ugy.mert valami van..de fél tabinál nem rohansz kajálni olyan nagy hévvel.ha nem eszel nem hizol.
2 tabinál meg simán eszel.normálisan.de hizol.
hA annyira fogyni szeretnél és van pénzed szerezz modafinilt.én szedtem mert kellett.mostmár mást szedek.de abbol az életbe többet soha.az fogyaszt.ahhoz képest az utcai fehér simán elbujhat mint étvágycsökentö.és én az adipextöl is simán ettem mint szoktam.
amit mindenképp tudok javasolni mellé az a halolaj.jol összedolgoznak.esetleg egy kis kávé.volt olyan ismerösöm akinek 4 nap után már bejött.nekem kellet mindig 3 hét.amugy 2 honapot ir!lassan dolgozik.de naprol napra észrevehetőbb.volt párszor hogy rám is szóltak mi ez a kicsattano jokedv.mondom semmi semmi..
amugy nagyon ritkán de felkockásodik a kép! és mint egy puzzle mozog.nem szokott sokáig tartani.de érdekes.ez hosszabb táv után van.ja és soxor csillog minden.nincs igazán osszehasonlitásom az lsdvel.párszor probáltam.ez a csillogás ez ott is megvolt.de nagy dolgok nem történtek.vszinuleg mindig valami gyengét kaptam.bár ugy tunik mindegyik gyenge.azt mondják 15 éve még erösek voltak.no mindegy ezekrol a dolgokról már nem tudok semmit..
 

 
 
>>> Smart drugs <<<
nicergoline2009. január 8. 17:50
 
 
mindenkinek tudom ajánlani MAGAMAT.
nicergoline vagyok.
-egy kolinomimetikum.ugy csinálok mintha acetilkolin lennék.ami a memoriádért felelös.
-postreceptoriális oldalon serkentem a dopaminreceptorok érzékenységét.igy ez a rendszer hatékonyabban végzi a munkáját.ami szintén felel a memoriádért.
-alfa 1 es adrenerg receptor blokkolo vagyok.emiatt :csökkentem a vérnyomást. és a prosztatahipertrofiát megelözöm.
-több közös bomlástermékem van az lsd vel, mely a feltalálojat 102 évig vitte el..
-visszaállitom az inzulinszerű növekedési faktort ha már idősebb vagy eredeti értékére.
-visszaálitom az idegnövesztő faktort eredeti értékére ha idösebb vagy vagy rongálod gondolkodó apparátusodat.
-hajszálérrendszeredet a nootropilnál sokkal jobban tágitom igy több oxigénhez és több glükózhoz juttatlak.
-van bennem egy b3 vitamin gyárilag.ha aktiválják(ez pedig megtörténik) méregteleniti zsirban szándékosan eltárolt szennyezéseidet.csökkentem a vérzsírszintedet.
-max 3 hónap mulva olyan rosszizűvé teszem a cigit neked hogy véletlenül sem fogod kivánni.max ha iszol és hülye vagy.
-teva kékdobozos halolajjal együtt fogyasztva azt 2szeres adagolásban mely omega 3 zsirsavakat tartalmaz garantáltan elfelejted a viagrát :) melyre ha ráiszol meg is ölhet
-ha velem iszol soha nem hánysz
-nincs semmilyen mellékhatásom
-megvédelek az alzheimertöl
-könnyebb velem tanulni
-megvédem az idegrendszered a glutamátok káros hatásaitol
-megvédem az idegrendszered többféle idegméregtől
-jokedvűvé és nevetgélössé teszlek de hagyok neked gátlásokat, nem ugy mint egy SSRI
-ha akarsz tölem hizhatsz, de ha azt akarod fogyhatsz.a dózisom dönti el

regisztrált nevem SERMION.mostmár a pfizer gyárt engem aki megvett a farmitália olasz cégtöl.a legtöbb kutatást rólam olaszországban és japánban készitették ahol a legjobban elterjedtem.
ÉRDEKELLEK?
:)
 

Ecstasy tabletta adatbázis

Pszichonauták

DÁT2 Psy Help

RIASZTÁSOK

DAATH - A Magyar Pszichedelikus Közösség Honlapja

Alapítás éve: 2001 | Alapító: Minstrel | Dizájn: Dose | Kód: Minstrel
Rendszer: Cellux | Szerkesztő: Gén

 

A személyi adatok védelmének érdekében a DAATH óvatosságra int a Facebook-csoportoldalon saját névvel megosztott, mások számára is látható információiddal kapcsolatban!