DAATH

Az ember hasonlatossá válik ahhoz, amiben gyönyörködik.

Platón

 
KöszöntőGyarapodásAnyagokKönyvtárFórumKeresésKapcsolatok


Kategória:

Beszámolók / külföldi (fordítások)


Eredeti cím:

A Sure Fire Way to See God


Kiadó:

Erowid


Kiadás éve:

2000 / 2002Fordító:

Siphersh


Beküldő:

Siphersh


Szerkesztő:

SiphershEredeti szöveg

Nyomtatható változat

Kapcsolódó témakör:

Magic Mushroom


Felkerülés ideje:

2002. augusztus 27.


Utolsó módosítás:

2002. augusztus 27.Érdeklődés:

19613 letöltés
47 szavazat


Súlyozott pontszám:

4.38 pont


Szavazatok aránya:

66% kiváló
21% jó
4% átlagos
2% rossz
6% borzasztóÉrtékelés:

kiváló

átlagos
rossz
borzasztó
Felmérés: ELTE kannabiszhasználat önkontrollja
Felmérés: MOKE országos orvosi kannabisz felmérés
Felmérés: Global Drug Survey 2021
Tiltás: (jan. 1.) szigorúbb ÚPA büntetési tételek
Tiltás: (szept. 24.) 207 anyag lett C-listás
Könyv: Ayahuasca – A Lélek Indája


Scott Fossel:

Egy tuti biztos módszer

...hogy találkozzunk Istennel

Az anyag: Psilocybe cubensis és Peganum harmala.
Az adag: 3-5 gramm.

Mai szentségünk a gomba. Mindnyájan szeretjük a gombát, ugye?

Válasszunk ki egy olyan napot és estét, amikor nincsen semmi dolgunk, és egyedül lehetünk egy biztonságos és kényelmes helyen. Nem muszáj, hogy egy különleges nap legyen, de ha egy évforduló vagy ünnep napját szeretnénk választani, hát annál jobb.

A választott napon a naplemente pillanata lesz a T = 0 óra 0 perc.

T = mínusz egy hét: távolítsunk el minden mérget az étrendünkből – semmi hús, semmi alkohol, semmi finomított cukor, és zöldleveles bajtársunkat is tegyük szépen félre. Ajánlatos szigorúan növényi diétát tartani. Elsősorban rizst, babot, gabonaszármazékokat, gyümölcsöt és zöldséget fogyasszunk. Igyunk sok vizet. Naponta 30-60 percet meditáljunk az adott istennel vagy egyéb entitással való tervezett találkozás céljára fókuszálva. Fogalmazzuk meg a kérdést, kérdéseket, imát, vagy az átadandó üzenetet. A dolog nyitja a felkészülés, a célzatosság és a készenlét.

T = mínusz 24 órakor kezdjük meg a böjtölést. A böjt naplementekor kezdődik, és a T = nulla órát követő napfelkeltéig tart.

T = mínusz 6-8 órakor (dél körül) végezzünk beöntést. Ezen a napon tartózkodjunk minden fizikai aktivitástól és minden intenzív mentális ingertől (tévé, zene stb.). Írás, képzőművészeti tevékenység, zenélés ajánlott. Szintén ajánlott a fizikai környezet (ház, szoba, táborhely) kitakarítása és rendberakása, meditáció, jóga, vagy csendes pihengetés. T = mínusz két órától kezdve tartózkodjunk mindenféle folyadék fogyasztásától.

T = nulla óra közeledtével testi-lelki kimerültség érzése jelenik meg. Kétségeid támadhatnak, hogy lesz-e elég erőd az útra lépni. Éhes leszel. Fáradtság, megterheltség, és fizikai gyengeség jellemez. Itt az idő az indulásra.

T = mínusz 40 perckor fogyasszunk el 2-5 gramm Peganum harmala kivonatot egy kis pohár vízzel. Mikor a harmala bekerül a szervezetedbe, kérd meg, hogy biztonsággal kísérjen át az ürességen. A harmala feladata felkészíteni a szervezetet a méreg befogadására, és ráhangolni az utazásra. T = 0 óra előtt legalább 10-15 percet meditáljunk a szerepén.

T = 0 óra 0 perc: áldjuk meg a szentséget. Mondd el neki minden reményedet és félelmedet. Mondd el, hogy a kölcsönös tisztelet kötelékébe kívánsz lépni vele. Mondd el neki, hogy kész vagy alávetni magadat a hatalmának; nem kell fortélyokhoz folyamodnia. Fogyasszuk el a szentséget – 3-5 gramm szárított cubensis vagy cyanecens.

Várj. Várakozni nehéz dolog. Feküdj összefont karokkal, és lélegezz mélyeket. Ne próbáld meg elterelni a figyelmedet. Csak várj. Egész héten erre vártál. Már csak néhány perc.

T = plusz negyven perc. Fokozott félelem, kétség és nyugtalanság érzése jelenik meg. Ne küzdj ellene! Búcsúzz el önmagadtól, a valóságodtól, mindentől, amit ismersz, mindentől, amit kedvelsz, minden kötődésedtől, minden szenvedélyedtől és minden félelmedtől. Csak búcsúzz el. Most mindezt magad mögött hagyod. Nem baj, ha sírsz. Nagyon is jó, hogy ha sírsz. Ha visszatartod a könnyeidet, az ásítás előhozza őket. Engedj utat neki. A könnyek megtisztítanak.

Búcsúzz el.

Amikor túljutsz a fájdalmon, és a belső béke állapotába kerülsz, ŐK eljönnek hozzád. Mikor hallani kezded a suttogásukat, higgadtan mutatkozz be nekik, és mondd el, hogy miért jöttél. Ők mindezt már tudni fogják, ez valójában csak egy formaság. Arra kérnek majd, hogy lépj be a sötétségbe, feküdj le, és csukd be a szemed (jól jöhet néhány párna és takaró). Tedd, amit mondanak, és csodákkal fognak megajándékozni téged. Mikor átjutottál kis világukon, eleresztenek téged az ürességbe.

Egy kilégzéssel hagyd el a testedet. Utazz az időn át, olvadj össze az éterrel, lépj kapcsolatba lényekkel, istenekkel, és rég elvesztett barátokkal, térj vissza valódi otthonodba. Ez a te otthonod. Innen jöttél, és ide fogsz visszatérni. Teázzál Istennel, szórj villámokat az elméddel, énekeld valóra a teremtést. Mind lehetséges, mind valós, mind csodálatos. Tiszta fényből állsz, tiszta energiából, tiszta boldogságból...

Ne felejts el köszönetet mondani vendéglátóidnak.

Egy belégzéssel térj vissza a testedbe. Visszajöttél. Egyedül vagy. Gyenge vagy. Viszataszíttattál az életbe. A gondjaid még mindig itt vannak. A kérdéseid megválaszolatlanul maradtak. Csak egy pár óra telt el, de egy örökkévalóságnak tűnt. Mennyi ideig voltál halott? Csak a drog hatása volt? Mi történt?

Kedved volna az emberek társaságában keresni menedéket, de ezt az estét egyedül kell töltened. Ha szerencséd van, eljön hozzád egy hang, és álomba ringat énekével. Ez a hang újra erőt énekel a testedbe. Szomorúságot és reményt önt beléd. Vicceket fog mesélni rólad, és megosztja veled a gyerekkori emlékeket.

Szomorúsággal és örömmel telt kimerült álomba merülsz. Korán fogsz ébredni; felfrissültnek, felélénkültnek, és meglepően erősnek érzed majd magad.

Újjászületettnek érzed majd magad.

Használd ki!

© Copyright 2000, 2002 Erowid.


Ecstasy tabletta adatbázis

Pszichonauták

DÁT2 Psy Help

RIASZTÁSOK

DAATH - A Magyar Pszichedelikus Közösség Honlapja

Alapítás éve: 2001 | Alapító: Minstrel | Dizájn: Dose | Kód: Minstrel
Rendszer: Cellux | Szerkesztő: Gén

 

A személyi adatok védelmének érdekében a DAATH óvatosságra int a Facebook-csoportoldalon saját névvel megosztott, mások számára is látható információiddal kapcsolatban!