DAATH

Embernek lenni pontosan annyit jelent, mint felelősnek lenni. Érezni, hogy a kővel, melyet lehelyez, a világot építi tovább.

Antoine de Saint-Exupéry

 
KöszöntőGyarapodásAnyagokKönyvtárFórumKeresésKapcsolatok

VEZÉRLŐPULT

Témakörök

Új hozzászólás


Regisztráció

Jelszócsere

Emailcsere


Legrégibbek

Előző tucat


Teljes lista


ADATOK

Kategória:

Gyakorlat


Létrehozó:

Sevil


Létrehozás ideje:

2003. június 10.


Utolsó hozzászólás:

2019. november 21.


NÉPSZERŰSÉG

Érdeklődés:

26198 letöltés
211 hozzászólás


KERESÉS

Mit:



Hol:

anyagok
könyvtár
fórum
kapcsolatok


[Rendben][Törlés]



Felmérés: ELTE kannabiszhasználat önkontrollja
Felmérés: MOKE országos orvosi kannabisz felmérés
Felmérés: Global Drug Survey 2021
Tiltás: (jan. 1.) szigorúbb ÚPA büntetési tételek
Tiltás: (szept. 24.) 207 anyag lett C-listás
Könyv: Ayahuasca – A Lélek Indája


Első drogos élményem

Sevil, 2003. június 10.

Mielőtt hozzászólnál vagy új témakört nyitnál, olvasd el a DAATH fórumának irányelveit!

 
211. cli_hlt2019. november 21. 13:55
 
 
Elnézést, nem rajtad nevetek, csak a szituáción:

"Elkezdtem kissé kiabálni" <- ezt megpróbáltam vizualizálni :D

Jól sikerült leírás, kíváncsi vagyok a gombásra is ;)
 

 
210. Boi2019. október 2. 01:38
 
 
Az élmény időpontja: 2019. február 07.
Adag: ~1 gramm kannabisz
Testsúly: 80 kg.
2 személy

Első nagy pszichedelikus élményem a kannabiszhoz köthető, haver 18. születésnapját ünnepeltük és ennek örömére szereztem be 1 grammot hogy tisztán szívjuk el. Dolgok közepébe vágva begyújtottuk ,2 nagy mély slukkot vettem belőle, majd adogattuk slukkokként. Ekkor még semmit sem éreztem, szédülés, belassulás, alapok. Kellemes selymes ízvilága volt. A furcsaságok akkor kezdődtek amikor elszívtuk a teljes dzsointot, majd bementünk a szobába. Ekkor én leültem a székre indítani zenét, majd lenéztem a földre, beütött. Egyik pillanatról a másikra az ágyba kerültem, a rövid távú memóriámat teljesen elveszítettem. Itt elég erősen ráparáztam, hiszen sohasem tudtam milyen is valójában egy utazás. Apró töprengések után amit óráknak éreztem, felkeltem és itt realízálódott bennem hogy én bizony most utazok, spaceingeltem rendesen, nem voltam nyugodt. Úgy éreztem meg fogok halni, meg fogok őrűlni, jött az ego death amiről akkoriban még semmit sem tudtam. Elkezdtem kissé kiabálni, zavarodott voltam, enyhe skizofréniás tüneteim is voltak, noha soha nem volt skizofréniám se a családban semmi ilyen jellegű mentális betegség. Nem voltam teljesen tisztában mindennel, de azt tudtam, meg kell nyugodnom. Kellett valami pozitív vibe. Eközben haver egyártalán nem érezte ezt, és ő is csak nézte hogy mégis mi van velem. Kértem őt hogy rakjon be valami chilles trekket, majd próbáltam öszpontosítani a gondolataimra. Észrevettem hogy az összefüggések sokkal egyértelműebbek voltak, a tudatomban a gondolatok majdhogy nem a felszínre törtek. Megnyugodtam, éreztem a vibeot, érzéki hallucinációim voltak. Űrhajót flesseltem magam alá, teljesen magával ragadott a dolog. Próbáltam átadni közben havernak a dolgot de nem nagyon jött át neki. Olyan érzetem is volt, a memóriám romlása miatt mintha minden képkocka (vagy scene) ami történik újra és újra játszódna le. Az ízek felfokozódtak és a gondolatomban sokkal intenzívebb volt, (kinder pingui evése közben olyan érzésem volt mintha beleugrottam volna egy nagy fehér édes habba) Így flesselgettem a további 2-3 órában majd lejövésképpen bealdutam a végén.

Összefoglalva: Az elején a para és a meglepődés miatt bad trip de a végére nagyon tanulságos és élménydús utazásban volt részem. Megtanultam hogy mi a mérce, mettől alakul át a trip lassulósból flesselgetőssé, megtaláltam azt a pontot ahol van ez a határ a szervezetemnél, és azóta sokkal többet tudtam meg az ilyen jellegű dolgokról és a spirituális élményekről. Megtanultam kordában tartani a tripet, és le reagálni a dolgokat. Rájöttem hogy nekem úgymond gyengébb a szervezetem, és hogy óvatosan kell bánnom az ilyesmivel, az adagokat mindig betartva.

Köszönöm hogy végigolvastad! (következő beszámolót a pszilocibin gomba kipróbálásánál tervezek)
 

 
209. ppnqdd2015. július 11. 01:32
 
 
Hahaha, vajon hová mutat az a link? :D
 

 
208. Én+te+ö=gén2015. június 22. 13:07
 
 
A témakör címe szerinti cikk, középsulis közegböl, értelmeseket mondó interjúalannyal, és a legkorrektebb drogtájékoztató linkkel a végén :)
http://kozepsuli.hu/az-elso-drogos-elmenyem/
 

 
207. 0123Kenny01232010. április 17. 22:47
 
 
Ma megvolt az első fűvel való találkozásom és egyben az első "drogos élményem". Hát mit ne mondjak, nagyon jó volt! Elmentünk, beszereztünk 1g-ot és felesbe elszívtuk. A hatása kb 5 perc után érződött. Először melegség öntött, el, majd elég vicces volt minden. 10 perccel később már nagyon jól éreztem magam! Nagyon jó érzés ölelt körül. Majd minden belassult (elég fura volt). A teljes hatás 1,5 órán át tartott, de legalább 3 órának éreztem! A szemeim egy picit égtek, de nem volt kellemetlen! Összességében nagyon jó érzés volt és teljesen pozitív!
 

 
206. Buká2010. január 14. 14:00
 
 
jaj bocsánat. lejjebb tekerve látom hogy ez már tárgyalva volt.
 

 
205. Buká2010. január 14. 12:01
 
 
Érdekes sztori... nekem meg az fúrja az oldalam, hogy mi az a 'kezdők immunitása'? miért van? néhány embernél első pár alkalommal nem üt a fű. (én is ilyen voltam) miért? van ennek valami élettani magyarázata, vagy pusztán pszichés?
 

 
204. noRph2010. január 8. 14:59
 
 
Azt kifelejtettem mikor a mentem előre egyre csak távolodott, távolodott a kép mintha vissza fele mennék.

Ha valakinek vmi sejtése is van mi lehetett az a lila por benne pls mondja meg.
 

 
203. noRph2010. január 7. 21:53
 
 
Én elösször 15 évesen.
Haverommal akartunk szerezni zöldet, hát nem nagyon jött össze azt a haver mondta h nézzünk szét az anyja szobájába mivel látta már egyszer, kétszer szívni a pasijával. Hát jó körül is néztünk és mit találtunk?Na vajon mit..lehetett a fiókjába kb. 10Gramm, de jobban megnéztük és voltak benne ilyen pici lila foltok mintha por lenne, mindegy nem piszkáltuk bele tettük azt is, egy 1,5 G-t csinálhattunk.

Lementünk az M0-ás mellé egy kis helyre ilyen híd szerűség alá ahol elöttünk egy kis erdő volt.
Oké, elkezdtük szívni..nagyon nem is emlékszem rá úgy kiütött engem, hátra dőltem "relaxálni" mire elkezdett esni az eső..jó le is szartam le is vetkőztem illetve csak a pulcsit meg a pólót vettem le és szakadt rám az eső és mégis izzadtam olyan melegem volt. 30-35 percig feküdhettünk ott mire arra kelek fel hogy a haver elkezdi a hasamat köpködni, megpróbáltam felállni de nem jött össze szal jól pofán köptem.
Aztán azt veszem észre h elefánt hangok, oroszlán hangok minden féle állati hangok jönnek ki az erdőből.(ilyenkor gondolkoztam azon a lila valamin hogy mi lehetett az amit a zöldbe találtunk).
Eléggé meg ilyedtem és bármilyen szar is volt felálltam hogy megkeressem havert mert ugye eltűnt...felmentem a híd-on hogy megnézzem holvan. Nem láttam sehol de viszont a talaj alattam elkezdett egy picit homályosodni...na akkor indultam meg, menni alig birtam mintha repülnék vagy én nem is tudom. Ugye a híd-hoz mi egy ilyen kihalt pusztán mentünk át ahol vagy kis dombok meg bokrok vannak.Eljutottam odáig és akkor lövés hangokat kezdtem hallani, pfúú de megilyedtem :S.
És a bokrokat ahogy néztem mintha lettek volna bennük valakik, nagyon partam úgy éreztem megarnak támadni engem, ilyenkor még hangosabb lett a lövés és mintha jött volna egyre és csak egyre közelebb a hang. Valahogy valamiért a többi dolog kiesett a fejemből és lófaszra sem emlékszem csak hogy már ott vagyok a házba és haver az ágyan döglik!De viszont az anyja ott van és elkezdett velem ordibálni már nemis tudom miről.
Aztán kiment a szobábol és bebaszta az ajtót. Később kb 1 nappal később felkeltem (ami 10 perc volt csak nekem nagyon nem úgy tűnt :D) és elmesélte az ő történetét (ugyan ez volt csak vele nem kiabált az anyja) Kimentem megkérdezni miért kiabált velem, és mondta hogy itthon sem volt most jött meg ebben a pillatban.
Nah mindegy másnap már haver telefonál hogy menjek át hozzá mert még van egy pár gramm, nah akkor mondtam hogy anyádat azt! és letettem a telót :)

Hát igen ez lenne az én első élményem a piálásokon kívül.
Ennyi volna =)
 

 
202. öregláma2009. december 16. 12:22
 
 
Karelgott,hogy ne off-oljuk szét a topicot.Írtam neked választ a témával kapcsolatban a "pszichologia - merre menjen" topicba.Talán inkább oda való a dolog. :)
 

 
201. KarelGott2009. december 15. 15:20
 
 
:) akkor egy cikk,bár semmi depressziót nem olvastam a kommentedben,de hátha előre lendít.(igaz én ezzel nem értek egyet) http://www.lifenetwork.hu/lifenetwork/20091215-a-hazassag-jo-az-egeszsegnek.html
 

 
200. öregláma2009. december 15. 15:01
 
 
Én a speedet próbáltam legelsőnek(alkoholt leszámítva,de arra nem emlékszem).1 játszótéren éjszaka szívtam fel 1 erősebb csíkot.Mentünk discóba.Igazából,fogalmam sem volt,hogy mit kéne éreznem.Semmi xtrát nem adott.Ez vagy 12éve volt.Pár hónappal rá próbáltam a füvet.A fűvel is hasonlóképpen jártam.Mivel sosem dohányoztam,nehéz volt megtanulni bent tartani a füstöt és ha sikerült is az oxigén hiány sokat rá dobott.Igazából csak a társaság és a kíváncsiság vitt rá.Az egésznek túl sok értelme nem volt.Azóta nagyon sokat fogyasztottam különböző szereket(ami volt épp),és sokszor nagyon jól éreztem magam.Hihetetlen,de nagyon sokat tanultam (főleg)magamról és másokról,a szereknek köszönhetően.Sok embert ismertem meg(partyk+eki"hazudós drog" stb...)De már,szeretnék egy családot.És nem a "nem tudnál segíteni?" fajtából.Szóval elmúlt mint a gyerekkor...És csak a ritka nosztalgia marad. :)
 

Keresés e témakörben:

|< Legrégibbek  < Előző tucat  Teljes lista 


Ecstasy tabletta adatbázis

Pszichonauták

DÁT2 Psy Help

RIASZTÁSOK

DAATH - A Magyar Pszichedelikus Közösség Honlapja

Alapítás éve: 2001 | Alapító: Minstrel | Dizájn: Dose | Kód: Minstrel
Rendszer: Cellux | Szerkesztő: Gén

 

A személyi adatok védelmének érdekében a DAATH óvatosságra int a Facebook-csoportoldalon saját névvel megosztott, mások számára is látható információiddal kapcsolatban!