DAATH

A tapasztalat nem az, ami az emberrel történik, hanem az, amit az ember azzal tesz, ami vele történik.

Aldous Huxley

 
KöszöntőGyarapodásAnyagokKönyvtárFórumKeresésKapcsolatok


Felmérés: ELTE kannabiszhasználat önkontrollja
Felmérés: MOKE országos orvosi kannabisz felmérés
Felmérés: Global Drug Survey 2021
Tiltás: (jan. 1.) szigorúbb ÚPA büntetési tételek
Tiltás: (szept. 24.) 207 anyag lett C-listás
Könyv: Ayahuasca – A Lélek Indája


Tom003 hozzászólásai (11 - 20)
 (Témakör: Kratom (Mitragyna speciosa))

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
Tom0032013. április 12. 09:41
 
 
Hmm, mióta nem a G betűs headshopból étkezem, azóta nem émelyegtem egyszer sem csak a kratomtól.
Amúgy a lentebb leírt hírt ki tudja megerősíteni? A rendelős oldalamon nincs semmi ilyen infó róla, pedig mindig kirakják ott az éppen aktuális jogi szabályozásokat és változásokat. (pl amerikában egyes államokban szokták birizgálni ezt a növényt, európáról szerencsére nem hallani semmi ilyet)

Mellesleg, amint elfogy a maradék kratom porom is, megint tartok egy hosszabb szünetet, az is lehet, hogy többet nem veszek. Bajom nincs tőle, ráadásul a heti 1et is tudom tartani ("legrosszabb" esetben is 2 nap szünetet tartva 2 alkalom között) úgy hogy aznap 10-15 grammot fogyasztva 3 részletben.
Azóta volt egy második vérvizsgálat is, nem szólt az orvos, hogy bármi bajom lenne, szóval nem aggódom. Kell a szünet, aztán majd meglátjuk :)
(így is már fél éve tervezem, de anno még nagyon bevásároltam és lassan tudom elajándékozgatni is a kiló+ matériát :D De már csak ~ 100g van hátra)
 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
Tom0032013. február 20. 20:37
 
 
Erre a reagálós dologra írok én is egy érdekes példát, ami zavaró is lenne, ha nem heti 1x használnék kratomot:

A tervezett használat előtti este nehezebben alszok el és már 4-5 fele felébredek mindenféle óra nélkül (kb 6 óra alvás megy le egybe) és nem enged visszaaludni kb 1 órát a tudatom. Lényegtelen milyen fáradt vagyok, 6 óra és kipattan a szememből az álmosság. Ilyenkor már inkább belekezdek a kratomba, semmint hogy csak úgy fetrengjek magamba. Viszont ha várok 1 órát, utána megint jól tudok aludni, hirtelen megint rámtör az álmosság.

A másik, hogy bevétel után 5-15 percig mindig rámjön az ürítés, tökmind1, hogy előző este csináltam vagy sem. Olyan még nem volt, hogy megettem és amíg be nem ütött ne kellett volna elszaladni slozira. Furcsa beidegződések ezek, ráadásul tudat alatt nem is időhöz kötött, hanem használathoz.
 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
Tom0032012. december 13. 22:14
 
 
Grapefruit + kratom = köszi, de nem :P

Úgy megdobta a hatását már egy negyed gyümölcs elfogyasztása is, hogy csak feküdtem és pislogtam ki a fejemből. Ráadásul még másképp is hat, nem tudom miért, olyan kellemetlen agyban feszülős hatása van. Szerintem nem éri meg a vele való kísérletezés.

Magába a Kratom szerintem nem számottevően májkárosító, Indonéziában bevett szokás 20-30 évig napi high dose-okat tolni és amit olvastam kutatást nem említett májkárosító hatást. (korábban ide is be volt linkelve)

Vértesztet én is néztem, minden okés, 3 érték kivételével mind határon belül mozgott, az a 3 is éppenhogy átcsúszott azokon az értékeken amit sikerült kigooglezni.
 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
Tom0032012. november 23. 19:15
 
 
Köszi hogy szólsz, akkora a felfordulás mostanság körülöttem, hogy nem hiszem, hogy észrevettem volna! :) De majd csekkolom ha írsz!
 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
Tom0032012. november 8. 17:18
 
 
Inkább közvetlenebb és tetrekészebb lesz az ember és ez a törődés egyfajta jele is. Mivel te is sokkal motiváltabb vagy, ezért a másik felé közeledéseid is őszintébben hatnak
 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
Tom0032012. november 3. 08:22
 
 
ppnqdd egy kis kontra ha nem bánod:

Én mindig éhgyomorra fogyasztom, így jobban szívódik fel és nincs is hányinger. (max az ízétől lehetne, de aki minőségit eszik, annak nincs vele gondja, a magyar két-hónapot-állt-a-raktár-padlóján-szétszórva típusú kratom az mindig gondot okozott és még a fejem is fájt tőle rendesen)
12 grammot átírnám 8ra. Még toleranciával is hozza felsőhatárként ez a mennyiség a kívánt hatást, bár ez valószínűleg szervezetfüggő.

A többivel egyetértek, ez a 2 észrevétel is inkább egyénfüggő dolog.

Ja amúgy meglettek a vérkép eredmények, ha érdekel valakit, beírhatnám a pontos adatokat, de minden adat a normális skálán belül mozog, magyarán full egészséges vagyok! Majd beírom egy táblázatba őket és ha jövőre megyek megismételni, látni fogom mi változott és mi nem.
 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
Tom0032012. október 15. 19:46
 
 
Bocsánat ismételten, nem láttam, hogy kaptam, nálam ez sűrűn előfordul :P

A böjtnek annyi, de kontrollált módon tértem vissza a jó öreg kratom legelőkre :D Lesz a közeljövőben vérkép is, ahogy ígértem korábban, arról majd írok, mik is a tapasztalatok! (bár viszonyítási alap nincs, kezdésnek jó lesz ez is)
 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
Tom0032012. szeptember 18. 18:17
 
 
Na szerintem felesleges is lenne innentől többet írni, mivel totálisan megszűnt minden nem kívánatos "szükségérzetem" arra nézve, hogy Kratomot használjak. Ez a pillanat vasárnap magasságában jött el, pont 1 hét kellett neki. Nincs semmi olyan érzés, hogy "uhh, de jó lenne most azonnal", csupán tudom, hogy jó érzés, könnyen megy a meló vele, a sport, de ennyi. Mivel haladni kéne a melóval és mert nem tapasztaltam (eddig) semmi káros utóhatást, ezért szerintem az 1 hónap lejártával kezdem újból. Kéne egy vérteszt is ez időtájt, kíváncsi vagyok vajon mit mutathat. (csak nincs időm elmenni az orvoshoz)
 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
Tom0032012. szeptember 15. 17:28
 
 
Hát szerintem csak segítene a zombi gyilokban a dolog :D Hatalmas motivációs lökettel loccsantaná mindenki szét a zombi agyakat.

Amúgy ja, gyilkos ha nincs mit tenni... még rosszabb az ha volna mit, csak az alapmotiváció hiányzik hozzá, így inkább filmezgetek meg kockulok helyette. De majd holnap ráveszem már végre magamat, hogy a diplomamunkám folytassam...

Amúgy vicces hogy felpörög az ember emésztése ennyi idő után... :D
 

 
 
>>> Kratom (Mitragyna speciosa) <<<
Tom0032012. szeptember 14. 10:23
 
 
Hali!

Nálam az álmok nagyon életszerűek és elég dominánsak, olyannyira, hogy egész délelőtt azok az érzések kavarognak bennem, amik előjönnek álom közben. Jellemzően nagyon emocionális az egész, mégis elég megfoghatatlan, pedig vannak dolgok, amiket ébren is jó lenne átélni (kapcsolat emberekkel, másfajta világszemlélet, etc)
Igazából számomra nem zavaró ez a része, sőt kimondottan élvezem a barangolást a gondolataim és a rejtett érzéseim között.

Ma reggel, mivel nem mentem melózni, elég nehéz volt. Egyedül itthon, kinn esik az eső, nincs mit csinálni, de jó is volna egy kicsit kratomozni, tudnék haladni a monoton munkával és főznöm se nagyon kéne. De nem, felkeltem az ágyból és eldöntöttem, hogy folytatom tovább a dolgot, így a veszély elhárult :D Csak az a baj, hogy azon kívűl, hogy na most én eldöntöttem, hogy nem, nincs más érvem ellene és ez nem könnyíti meg a dolgomat. Mondjatok olyat, amiért nem kéne fogyasztani, hogy legközelebbre legyen indokom magamnak! :D
 

Korábbi 10 20 50 (összesen: 80)


Ecstasy tabletta adatbázis

Pszichonauták

DÁT2 Psy Help

RIASZTÁSOK

DAATH - A Magyar Pszichedelikus Közösség Honlapja

Alapítás éve: 2001 | Alapító: Minstrel | Dizájn: Dose | Kód: Minstrel
Rendszer: Cellux | Szerkesztő: Gén

 

A személyi adatok védelmének érdekében a DAATH óvatosságra int a Facebook-csoportoldalon saját névvel megosztott, mások számára is látható információiddal kapcsolatban!