DAATH

Ha egy szabad országban igazságtalanok a törvények, az embereknek kötelességük megszegni azokat.

Henry David Thoreau

 
KöszöntőGyarapodásAnyagokKönyvtárFórumKeresésKapcsolatok


Felmérés: ELTE kannabiszhasználat önkontrollja
Felmérés: MOKE országos orvosi kannabisz felmérés
Felmérés: Global Drug Survey 2021
Tiltás: (jan. 1.) szigorúbb ÚPA büntetési tételek
Tiltás: (szept. 24.) 207 anyag lett C-listás
Könyv: Ayahuasca – A Lélek Indája


Legfrissebb hozzászólások (11 - 30)

 
 
>>> Ecstasy tabletták (CSAK TABLETTA-INFÓ) <<<
2023. december 12. 18:29
 
 
Szín: szürke
Logó: Maserati
Forma: ovális

Bocsánat az előbb a Monclert tettem be Maserati helyett!!
Ez Maserati akart lenni xd.
 

 
 
>>> Ecstasy tabletták (CSAK TABLETTA-INFÓ) <<<
2023. december 12. 18:20
 
 
Szín: szürke
Logó: M / Moncler
Forma: átlagnál nagyobb, domború

Hallomás alapján a sötét szürke Maserati ha erok szerint nagyon jó, de vigyázni kell vele mert valakinek már fél is majdhogy nem sok volt legalábbis pozitívan de keményen kivoltak tőle elvileg harmadolva lehet a legjobban el lenni tőle. De valaki egy negyedtől is jól volt egész este.
 

 
 
>>> Ecstasy tabletták (CSAK TABLETTA-INFÓ) <<<
2023. december 12. 18:07
 
 
Szín: piros
Logó: Coca-Cola
Forma: szögletes (kólás doboz)

Ezt nem tudtam először minek jelöljem meg, de nem akarok túl szigorú lenni de lehet, hogy nem vagy nem csak MDMA de nekem elment egynek. Ez az az eki amit az ecsdata 100mg-nek ír és most ebben az esetben nem sokat tévednek az erőséget illetően . Mert ha egy felet lehet is érezni az akkor is legtöbb embernek nem elég. Egészbe már jó viszont sokan egy vagy másfél egyszerre való elfogyasztása után is csak minimálisan voltunk empatikusak tőle és páran befordultak tőle páran pedig beszélgettek nekem egy egész este fenntartásához kellett belőle 3-3,5 darab
 

 
 
>>> Ecstasy tabletták (CSAK TABLETTA-INFÓ) <<<
2023. december 12. 17:59
 
 
Szín: Egyéb
Logó: M / Moncler
Forma: átlagnál nagyobb, domború

Nos beírom már azokat a fajtákat amiket próbáltam vagy tapasztalatom volt az elmúlt kb fél-egy évben. Kezdem egy olyannal amit a rossz kategóriába sorolnék nevezetesen a két színű, elől kék, hátul szürke Moncler. Ez volt az amiből valakinek 1,5 valakinek pedig dupla annyi kellett bármi hatás eléréshez. Egy este alatt pedig valakinek elfogyott belőle 7-8 is. Ès az a hatás is jó volt ugyan de nem voltak meg az MDMA hatás jellemzői, szeretettflash, empatikus boldogságroham, stb. Szimplán csak jól stimulált úgy, hogy mellette volt egy kis katinon talán valami 3-CEC beütése a dolognak de ennyi és nem is tartott ki olyan sokáig.
 

 
 
>>> A pszichedelikus képzőművészet <<<
helio*2023. december 6. 07:47
 
 
https://ouchhh.tv/PROJECTS
 

 
 
>>> Ecstasy tabletták (CSAK TABLETTA-INFÓ) <<<
2023. december 1. 04:25
 
 
Szín: lila
Logó: Philipp Plein (qp/db) hatszögben
Forma: hatszög

Nem volt olyan rossz, de ez bizony nem Mdma! Kezdtem a felével és fél óra múlva már meg is jött. De ez nem nagyon csavart meg, ezért dobás után kb bő óra múlva dobtam még egy felet ez már 10p múlva el is kezdett ütni. Rá 25-30 percre érhette el nagyjából a csúcsot. A hatás kicsit hasonlított az mdma hatására még kis szeretettflash is volt, de nem olyan. Eufóriában is alul marad, de volt benne egy elég jó stimuláns beütés is. A lábaim és kezem kicsit remegett tőle, ahogy láttam pupillákat sem csinált olyan nagyokat, de a szemeim elég nagyok voltak ami még másnap is látszódott, zene nem volt olyan tompa vele, de beszélgetni jó volt. A teljes hatás ilyen 3-4 óra volt legtöbbüknek, plusz utána, másnap kicsi utó szédülés. Lejövője viszont amikor meggyengült a hatás utána elég halál volt. Plusz paranoiát okozott mindenkinek. Igaz, hogy mikor még éppen peak volt akkor még dobtam egy felet viszont ennek több idő kellett, hogy felszívódjon és alig hozta vissza az élményt és az is már kicsit gagyibban jött vissza. Aki teheti az ne vegyen ilyet, mostanában úgyis van jópár MDMA tartalmú tabi, remélem ez marad is mostmár és nem kerülnek többé előnybe a designeres tabik. Elmegy egynek talán, de egy tapasztalt motoros csalódni fog benne. nagyot. Hatására jóindulattal is 10/3,5 pontot tudok adni!
 

 
 
>>> Mi tartott vissza, amikor halálvágyad volt? <<<
universe2023. november 27. 21:56
 
 
Nekem viszonylag sűrűn vannak öngyilkossági gondolataim. Nem depresszióról van szó mellesleg...
Gyermekkoromban elkövettem egy öngyilkossági kísérletet de a madzag leszakadt amire akasztottam volna magamat. Nagyon sötét időszak volt az nekem. Sokkal később egy ayahuasca élmény során mutatott rá a bölcsesség arra, hogy az öngyilkosság ártás és annak is következménye van. Nem lehet megoldás az önpusztítás mert a következményeit annak is előbb vagy utóbb fel kell dolgozni a bardóban vagy bárhol ahová a lélek utazik. Karmikusan is súlyos teher lenne. Azóta ennek a tudata tart vissza ha nagyon erős a halálvágyam...
 

 
 
>>> Webtrip <<<
chucknorris1002023. november 7. 21:12
 
 
https://youtu.be/BZlRt05RY9Y
Star Trek: Acid Party
 

 
 
>>> Webtrip <<<
chucknorris1002023. november 6. 22:09
 
 
https://m.youtube.com/shorts/aB3plwQz_UA
 

 
 
>>> Ecstasy tabletták (CSAK TABLETTA-INFÓ) <<<
2023. október 10. 01:48
 
 
Szín: sárga (sárgászöld)
Logó: Egyéb
Forma: domború

Sárga kicsit zöldes árnyalatú Levi’s tabletta felezővel a hátulján. Nagyon kellemes, eufórikus kis tabi. Hozta a szeretettflasht rendesen. Nagyon jókat lehetett vele beszélgetni. Először feleket dobáltunk az is hozta már bár közepes lehet. Másfelet iígy ettem meg.A buli végére kicsit megszaladt az adag mert három darabot is megettem. A 1,5-dik után már az volt, hogy a szeretettflash is erősödött pedig 1,5-2 órás szünetekkel dobáltam rá és itt is elkezdett már fura Mdma-hoz képest erős halucinálciókat adni. Erre ment egy egész később az meg konkrétan a kanapéba rakott ott forgolódtam és csak néztem ki a fejemből flasheltem be a jó dolgokat közbe mikor kiütött akkor konkrétan gombához hasonló halucinálciók jöttek. Pl nyitott szemmel konkrétan olyanokat láttam, hogy a függőnytartó egyszer csak pszihedelikusan meghajol, vagy kivűlről látom a testem, a lámpa pedig elkezdett mozogni és csészealjá változik vagy ott ül egy nagyon szép lány a fotelbe mellettem akit még nem is láttam xd. Meg random színeket is láttam. Az utolsó fél 1,5 óra múlva már nem tett sokat hozzá a hatásokhoz arra jó, hogy a hatóidő hosszabb legyen. Bár mikor haza mentem aludni még másnap mikor felkeltem pár óráig még annyira csavart a cucc mint az első fél az nap. Ez nagyon jó tabi volt. Volt már olyanom, hogy 500-570mg Mdmat fogyasztottam attól is haluztam de azért nem ilyen mélyen. Vagyis ebbe a tabiba lehet, hogy van még valami pszihedelikus cucc is Mdma mellett. Pl 2C-B, Ketamin vagy valami. Szóval először ajánlott felet dobni és ha diszkóban vagy akkor óvatosan adagolni 1,5-2db fölé csak akkor érdemes menni ha biztonságos helyen letudsz dőlni. Mert nagyon kifog rakni a világból jó lesz. De szórakozóhelyen ájulásos vége is lehet. De nagyon ajánlom ez az eki nekem 10/10 az egyik legjobb amit próbáltam.
 

 
 
>>> daath gyarapodások <<<
Trippy cat dad2023. október 2. 12:00
 
 
Köszönöm, közben már megtaláltam Gén mail címét. :)
 

 
 
>>> daath gyarapodások <<<
Trippy cat dad2023. október 2. 11:53
 
 
Sziasztok! Nekem szintén az a kérdésem, hogy van-e még igény ezen a felületen új beszámolókra, és ha igen, akkor mi a módja a beküldésnek. Köszönöm.
 

 
 
>>> DMT vagy halál? <<<
chucknorris1002023. szeptember 26. 11:25
 
 
https://youtu.be/SKw-PBKu89g?si=-JiFPA6S5I0hn1rJ
 

 
 
>>> kerdes az ecstasy-rol <<<
cli_hlt2023. szeptember 22. 14:40
 
 
...ha még mindig megvan, akkor valószínűleg még most is jó :D
 

 
 
>>> "A" pszichedelikus zenék <<<
chucknorris1002023. szeptember 15. 19:33
 
 
https://youtu.be/b6I-74dhVVs?si=SndRk3T3-ddMkPsH

 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
NORDKOVSKY2023. szeptember 15. 13:08
 
 
Egyébként rögös és csillogó az állaga, zsibbasztja a nyelvet szájat ha megnyalom, és valami irgalmatlan keserű mint valami gyógyszer, mondom leteszteltem ez teszttel is meg a felütő anyagokat vizsgáló teszttel is és az a alapján very high minőségű kokain a fele a cuccbak(, legalább is olyan 40-45 százalék tuti megvan) a masik fele meg lidokain vagy procain. Elvileg a kokó iztelen szagtalan, tehát gondolom a lidokain miatt ennyire kesernyés. Meg az is feltűnt hogy nem egyből üt be mint egy lorugas és ugyanezzel a lendülettel el is tűnik pillanat alatt 20 perc múlva, hanem nem olyan hirtelen van vége és tovább is tart. Legalább is egy nagyobb csík. Van vagy 40-60 perc intenzív. Durva. Ez tényleg jó kokó. Nem folyik másnap taknyom nyalam. Van sovargas a következő adagert de hosszú idő eltelik addig. Na mindegy:) nem tudom miért írtam ezt. Majd írok még, most nagyon kész vagyok:) ja és bár gyorsan ver a szívem de nincs tőle para érzés. Bár lehet csak azért mert előtte lehuztam két felest.

Konzultaljunk még ezekről sracok. Majd irok még meg a ti véleményetek re is kíváncsi vagyok
 

 
 
>>> Psychostimuláns <<<
NORDKOVSKY2023. szeptember 15. 00:21
 
 
Erről mi a véleményetek?
Belefutottam egy egész jominosegu kokainba. Le is teszteltem és azt mutatta hogy nagyon jó minőségű viszont a folyadéknak csak nagyjából a fele szineződött el, tehát gondolom közel 50 százalékos a cucc. A felutoanyagokra is vegeztem tesztem ami lidocainra szinezodott el, vagy talán procainra. Elég hasonló színnel jelezték őket a teszten. Tehát egyik fele kokó, masik fele lidokain vagy procain. Na most ebből az következik hogy ebből 0,2 számít nagy mennyiségnek, abból kiindulva hogy 100 mg a nagy adag, de mivel ennek csak a fele kokó, így 0, 2 kell egy igazán erős csikhoz. Először kisebb adagot szivtam, de aztán rájöttem hogy mehet ebből több is. Viszont azt kellett leszurnom a történetből hogy nekem ez nem okoz olyasfajta eufóriát mint a speed vagy eki, hanem csak felpörget úgymond kitisztitja az agyam, tehát kozel se olyan varázslatos a hatása mint amit várnék ennyi pénzért, viszont úgy gondolom hogy ennek pont ez a lényege, hogy nem szallsz el tole, nem leszel idióta és nyugodtan meg tudsz ülni a seggeden. Értem hogy miért szeretik egyesek de számomra abszolút nem nagy szám. Csak azért drága mert messziről jön. Bár vannak emberek akik ezt tekintik az isten drognak, de szerintem az xtasy sokkal euforikusabb hatást ad. Bár lehet hogy ez leginkább a genektol fugg hogy kinek melyik szer adja. És ha már a géneknél tartok, én elég szorongó személyiség vagyok. A kóla mindig csak piával együtt adott eufóriát, és olyankor tovább is tart a hatasa, no meg a szorongást is jelentősen csökkenti. Kíváncsi vagyok ti mit szűrtök le ebből? Illetve mik a személyes tapasztalataitok? Mindenesetre összességében a kokó engem abszolút nem hat meg. Hallottam már hogy nem mindenkinek jön be. Én ezek közé az emberek közé tartozom. És nem lehet azt mondani hogy ez azért van mert még nem szívtam jó kólát, mivel ismerem a megfelelő embert akinek az embere franciábol hozza be téglákban és nem nyúl hozzá csak minél előbb elpasszolja jó drágán. Jó az üzletpolitikája hosszútávon. Ezek nem kispalyasok. Nem ment at sehany kezen mire hozzám ért. Nem úgy mint tegyük fel Józsika vesz valami fost Biatorbágyon ami a ki tudja hanyadik haver haverján ment már keresztül. Szóval a teszter szerint is jó kólát szívtam, de ennek ellenére se való nekem ez a szer. Talán mert szorongó alkat vagyok és ezt tolja fel bennem. Pia nélkül nem jó érzés nekem. De piaval egész jó. Viszont mindezek ellenére se érzem úgy hogy érdekelne a jövőben ez a szer engem. Mi is lehet jobb annál mint extasy aztán a lejovon valami ópiát. A tobbi drog mind fasság. A füvet se szeretem, gomba lsd meg főleg nem nekem való (probaltam ) A dizájnerek fosokon kívül mindent kipróbáltam. Az ekin meg az ópiátokon kívül a speed még ami olyan hogy nem lehet nem szeretni
 

 
 
>>> Ecstasy, a szeretdrog <<<
Pierre2023. szeptember 11. 22:16
 
 
Kiütés, foltok, mellékhatás. LV-ről vki?

-1 db Zöld punishment után foltok keletkeztek az arcomon és a homlokomon, heteken át! Vajon mitól? Járt már más hasonlóan?
- vaj színű, hexagon Louis Vuton/LV feliratú tabiról semmit sehol nem találtam! Hátha vki tud róla vmit!

THx!
 

 
 
>>> Ecstasy tabletták (CSAK TABLETTA-INFÓ) <<<
2023. szeptember 9. 16:35
 
 
Szín: lila
Logó: Egyéb
Forma: négyzet

Patek Philippe logó az egyik oldalán.
A másik oldalán felező és Patek Philippe felirat.
Kép: https://kephost.net/p/OTgwMzc0.jpg

Közepes de nagyon jó tabi.
Egy felet dobtam, kb. 40 perc után éreztem a jellegzetes mdma feljövőt. Kicsit elfajult a buli és 3-4 darabot ettem meg belőle az este alatt.Kellemes szeretetfless, tág pupilla és szem/szájremegés.Nem pörgetett, inkább elfolytam a kanapén és élveztem a pillanatot.
Enyhe vizuális hallucinációim/optikai csalódásaim voltak tőle. Elmentem wc-re és apró színes pöttyök cikáztak a szemem előtt ami nagyon érdekes volt. A hamus felett mintha lebegett volna egy cigaretta, próbáltam megfogni de nem sikerült, ezért inkább vettem ki egy szálat a dobozból de azt nem tudtam meggyújtani mert 3-at láttam belőle. Szóltam barátnőmnek, hogy segítsen. Mondtam neki, hogy szerintem a középsőt gyújtsa meg, mert az az igazi XD. A baráti társaságban én tapasztaltam csak ezeket a tüneteket. A többiek max. 2db tabit fogyasztottak. Másnap nem tapasztaltam depis lejövőt, kicsit tompább voltam és hülyébb. :D
 

 
 
>>> daath gyarapodások <<<
mental_disorder2023. szeptember 3. 11:36
 
 
Sziasztok! Hogyan lehet beszámolót beküldeni?
 

Korábbi 10 20 50 100 hozzászólás (összesen: 133849)


Ecstasy tabletta adatbázis

Pszichonauták

DÁT2 Psy Help

RIASZTÁSOK

DAATH - A Magyar Pszichedelikus Közösség Honlapja

Alapítás éve: 2001 | Alapító: Minstrel | Dizájn: Dose | Kód: Minstrel
Rendszer: Cellux | Szerkesztő: Gén

 

A személyi adatok védelmének érdekében a DAATH óvatosságra int a Facebook-csoportoldalon saját névvel megosztott, mások számára is látható információiddal kapcsolatban!