DAATH

De tudja, drága uram, a valóság csak egy Rorschach-féle tintafolt.

Alan W. Watts

 
KöszöntőGyarapodásAnyagokKönyvtárFórumKeresésKapcsolatok


Felmérés: ELTE kannabiszhasználat önkontrollja
Felmérés: MOKE országos orvosi kannabisz felmérés
Felmérés: Global Drug Survey 2021
Tiltás: (jan. 1.) szigorúbb ÚPA büntetési tételek
Tiltás: (szept. 24.) 207 anyag lett C-listás
Könyv: Ayahuasca – A Lélek Indája


Legfrissebb hozzászólások (113 - 122)
 (Témakör: Salvia Divinorum)

 
 
>>> Salvia Divinorum <<<
Sel2018. április 19. 21:54
 
 
Köszönöm, hogy jóvá lettem hagyva :)
 

 
 
>>> Salvia Divinorum <<<
Sel2018. április 11. 12:45
 
 
Sziasztok!
Rengeteg hozzászólás van ebben a témakörben és egyenlőre még nem találtam meg a kérdésemre a választ, azért kérdeznék itt.

Vettem egy Salviát. Gagyi piros/kék/uv/fehér kínai lámpa alatt van jelenleg. Szépen nő, hozza az új leveleket, tudtam klónozni is.
Mennyire szereti ez a növény a fényt? Most, hogy jó idő van kirakjam a napra, vagy árnyékos helyre? Vagy hagyjam bent, mert kevés fény is elég neki? Tápozni kell?

Leszárítottam pár levelét, 4 db-ot (0,8g) szárítva sima pipába raktam és elszívtam. Semmi hatása nem volt, talán picit lenyugtatott, de mindenféle élmény elmaradt. Mi lehetett a gond? Kicsi még a növény (fél tenyérnyi levelei vannak csak), vagy nem voltak érettek a levelek? Vagy tápanyaghiány, vagy fény hiány? Vagy sokáig száradtak (kb 2 hónap)?

Köszönöm a válaszokat!
 

 
 
>>> Salvia Divinorum <<<
ppnqdd2018. április 2. 20:29
 
 
Örülök. Nem csak az óvatosságról van szó (persze arról is), hanem hogy semmi értelme nekimenni, mint egy idióta és behabzsolni mindent, mert semmilyen választ nem fogsz kapni. Valójában nem is biztos, hogy van válasz. Szerintem a legjobb dolog, amit elérhetsz ezekkel a szerekkel, hogy megtanulod tisztelni a világ folyamatait, megtanulsz utánajárni a dolgoknak, keresni, információkat szerezni, megismerni mások tapasztalatait, élményeit, megtanulsz érvelni dolgok mellett vagy pont ellenük. Kreatív, tevékeny agyi folyamatokat indít el ez az egész. A hatás élvezete, a kipróbálás csak a jéghegy csúcsa kell, hogy legyen.

Nem tudom, hány éves vagy, de 7-8 évvel ezelőtt, amikor így rátaláltam, hogy létezik ez a világ is, nekem is ez tette ki a napi agyi érdeklődésem 90%-át.
Idővel azonban az ember egyre inkább rájön, hogy a folyamatos öncseszegetés nem kifizetődő egy olyan életben, ahol azért enni, inni, aludni esetleg munkával pénzt szerezni is kéne.
Többször volt olyan, hogy így ültem itthon szétcsúszva, bámultam a falat és kérdezgettem magam, hogy jó-e ez nekem, vezet-e ez valahova. Ezek a pillanatok az ékes bizonyítékai ennek az egésznek a túlhasználatára, ilyenkor érdemes kicsit távolabbról szemlélni a dolgokat és újratervezni.
 

 
 
>>> Salvia Divinorum <<<
Yeti19972018. március 27. 08:59
 
 
Na megvolt az első két kísérlet. Az elsőnél csak nevetés, meglepődés, furcsa torzulások, a másodiknál meg éreztem a kaput. A kapu azt jelentette, hogy ha többet szívok (egy kis bongnak a felét nyomtam el, szerintem kb 0.25), akkor elvesztem a szociális kapcsolataimat, elvesztem magamat, és elvesztem a világot. Szóval az a kapu várat magára. Miközben slukkoltam, azt gondoltam hogy a növén akarja hogy szívjam még, mintha beszélt volna hozzám. Azt is akarta hogy ne bízzak a sitteremben. Az egész kicsit skizofrén dolog volt, egy picit meg is ijedtem hogy maradandó bajom lesz, de mondanom sem kell, lejövetel után nem volt semmi. Szerintetek lehetséges pszichoszomatikus tünetek maradandó megjelenése salvia hatására? Esetleg tapasztalatok? Nem tudom, hogy mi lesz azzal a kapuval, de most egy darabig pihentetem. Ppnqdd írta egy másik topikban, hogy ezek a szerek nem úgy működnek, ahogy képzelem. Azt hiszem igaza volt :-) most már sokkal óvatosabb leszek...
 

 
 
>>> Salvia Divinorum <<<
PostMan2018. március 6. 13:54
 
 
Szia, nekem volt hasonló még jópár éve. Egyszer-kétszer ismerkedtem ezzel a növénnyel, nem mindig sikerült "átlépni", de egyik alkalommal körülbelül a második slukknál átváltoztam egy rétté. :D A réten keresztül folyt egy folyó, ami a bongom volt, és a salvia entitás az egyik oldalon (bennem) állt és hívogatta át a gyermekeit a folyón. (a maradék salviát ami a pipában volt) Én meg persze slukkoltam közben a pipát, hogy segítsek nekik egyesülni... :DD A másik entitást egyértelműen éreztem (csak a benem lévő salviát, a folyó túloldalán lévő kicsiket nem) de nem nagyon foglalkozott velem, és nekem sem tűnt akkor furcsának ez az egész, meg hogy ő ott van.
 

 
 
>>> Salvia Divinorum <<<
weeed2018. március 6. 08:03
 
 
A sima levelet is próbáltam de már nagyon nagyon régen. Mivel nekem nem hatott sehogy sem ( bong, vizipipa, cigi, rágás ), csalódtam benne és egy jó idöre letettem róla. Vagy a levél volt gyenge vagy én nem álltam még rá készen. Aztán úgy 6 évre rá gondoltam adok neki még egy esélyt, de ezennel 10x-es kivonattal aztán az elég lehengerlö élményt nyújtott. Viszont azóta sima levéllel nem is próbáltam de kíváncsi lennék rá vajon müködne e.
 

 
 
>>> Salvia Divinorum <<<
Yeti19972018. március 5. 20:27
 
 
Hát az a minőségén múlik :D Azért egy személyre egy jó fekete "csokival" már lehet ügyeskedni annyival magában is ;-) Köszönöm a választ! Esetleg levelet simán próbáltad? És ha személyeskedhetek egy kicsit, megkérdezhetem mi az oka annak hogy a 10x-es kivonatot választottad? Gondolok itt tapasztalatokra más kivonatokkal, esetleg "fokozatos felépítés", stb...
 

 
 
>>> Salvia Divinorum <<<
weeed2018. március 5. 19:14
 
 
10x-es kivonat volt. pontos mennyiséget sajnos nem tudok mivel szemmérték, nem mértem le... de kb. 0.04-0,05 g lehetett maximum.

jamég egy fontos dolog... volt kb. 0.05g "csoki" is hozzákeverve, de nem tudom befolyásolta e egyáltalán az élményt mivel csokiból ez elég apró porció :D
 

 
 
>>> Salvia Divinorum <<<
estimese2018. március 5. 14:19
 
 
Weeed::
Akit a háttérben éreztél, az valószínüleg te vagy. Te nézhetted a tüzet a két lyukon keresztül. Csak valószínüleg nem ébredtél föl. Mivel a test mindent átéreztet velünk, ezért azonosulunk vele, fogva tart.... Így beszippant ez a világ.... Én így láttam. De szerintem járj utána, hogy így van-e ;-)
 

 
 
>>> Salvia Divinorum <<<
Yeti19972018. március 4. 22:24
 
 
Kedves weeed!
Ez általános erősségű levéllel elért állapot volt, vagy kivonatot használtál? Én most kerülgetem a dolgot, de nekem leveleim vannak...
 

Korábbi 10 20 50 100 hozzászólás (összesen: 4832)


Ecstasy tabletta adatbázis

Pszichonauták

DÁT2 Psy Help

RIASZTÁSOK

DAATH - A Magyar Pszichedelikus Közösség Honlapja

Alapítás éve: 2001 | Alapító: Minstrel | Dizájn: Dose | Kód: Minstrel
Rendszer: Cellux | Szerkesztő: Gén

 

A személyi adatok védelmének érdekében a DAATH óvatosságra int a Facebook-csoportoldalon saját névvel megosztott, mások számára is látható információiddal kapcsolatban!