 | 
Legfrissebb hozzászólások (12411 - 12420)
 |  |  | | | | |  |  |  | | | inigom, a devourer-re azt a divatos címkét is mondhattam volna, hogy energiavámpír. de mivel az elmúlt pár évben viszonylag alaposan beleástam magam az alkímia szakirodalmába és mert ezat az 'energiavámpír' kifejezést nem találtam eléggé deskriptívnek, ezért jöttem a kedvenc kifejezéspárommal, ami a lényekkel kapcsolatos tapasztalásomat fedi. másrészt ennél pontosabban, mint, hogy itten részletekbe menően leírok példákat és tapasztalásokat azért sem gondolom érdemesnek meghatározni, mert aki nem érti eddig, annak hiába magyaráznám.
megauto, szerintem az a ritka, amikor valaki nem reagál rám ellenségesen, lenézően, igen nagyon örülök, amikor valaki támogatólag, elismerően válaszol, vagy csak érti, hogy mit írok. köszi azoknak akik, hogy vannak... :) az pedig, hogy kinek mi a baja velem, nem az én dolgom, te pedig teljesen feleslegesen próbálod ezt kideríteni, mert a megfejetés én vagyok magam, vagy a másik maga, teljességében, vagy részleteiben az már mindegy . :DDD
gén, angol feliratos verziók vannak fenn, de külön felirat csak finnül és csehül.
más: a minap hosszú idő után csekkoltam az index.húút, olvastam a trippes cikket, amiben azt írják, hogy csökken a népszerűsége. szerintem nem a népszerűsége csökken, csak szépen lassan elszakad az a réteg a többitől, aki tud trippelni :P |
| |  |  |  |

 |  |  | | | | |  |  |  | | | | köszönöm a választ, a mézes LCnél télleg elfogult voltam.. :D |
| |  |  |  |


 |  |  | | | | |  |  |  | | | Tegnap a Biciklinap alkalmából megnéztem ezt a dokumentumfilmet: The Substance: Albert Hofmann's LSD (2011) http://www.imdb.com/title/tt2075352/ Nem emlékszem rá, hogy lett volna szó róla korábban itt - valószínüleg azért nem volt, mert a film angol/német/cseh nyelvü és nincs hozzá magyar feliratfájl, de még angol sem. Mindenesetre érdekes, sok archív filmmel és friss interjúkkal, ajánlható. |
| |  |  |  |

 |  |  | | | | |  |  |  | | | | OK, akkor keresés helyett inkább írj valami ontopicot :) |
| |  |  |  |

 |  |  | | | | |  |  |  | | | | Hát a több ezer hozzászólásbol nehéz lenne vissza keresnem :D |
| |  |  |  |

 |  |  | | | | |  |  |  | | | Ha az oltási portokon jutott volna be a penész akkor inkább a süti tetejéről indult volna ki a fertőzés, mert a lyukakon keresztül először ide jutnak a penész spórák. Ha a táptalaj sterilezése nem volt elég, akkor a süti belsejéből vagy külsejéből indult volna ki, persze ránézésre nehéz eldönteni hogy belülről indult vagy kívülről. Ha meg a tűvel vagy oltóanyaggal jutott be akkor az oltási pontokon jelenik meg először a süti külső részén, de ennyiből még nem lehet eldönteni hogy mi miatt fertőződött el.
Az LC-ről ránézésre nem lehet egyértelműen eldönteni hogy fertőzött-e, és attól hogy fertőzött még működhet mert a micélium elnyomhatja ha másik táptalajra kerül mikor átoltod sütire vagy gabonára.
A dunk and rollal szerintem ráérsz akkor foglalkozni ha a sütik nem akarnak teremni, addig felesleges bevezetni egy plusz kockázati tényezőt (fertőzés) Minél tisztább körülmények közt csinálod annál nagyobb esély van a fertőzés elkerülésére. Meg lehet úszni szabad kézzel, nyílt levegőn is de attól még biztosabb egy still air box, fertőtlenített gumi kesztyű stb.
A só 70% RH-nál kezd el folyósodni, ha szórsz egy csipetet egy ragszalag darabra és berakod a terráriumba akkor láthatod ha megfolynak a kristályok, (felesleges mert a 70% RH biztos hogy meglesz) Ha a sütik szikkadnak, a micélium bőrösödik, kékül, a bolyhok leszáradnak akkor emelni kell az RH-n valahogy.
Nem feltétlenül kell napi permetezés de ezt majd a sütik eldöntik, ha száradnak vagy nincs pin képződés 2 hétig akkor én gyakrabban permeteznék és szellőztetnék még pár napig, ha így sincs változás akkor pár süti dunk, pár meg dunk+roll.
Amúgy attól hogy nálad nem vált be az mézes LC még nem kéne elhamarkodott következtetést levonni és szarnak leírni, mert sok embernél sok alkalommal működött már, sokan számoltak be arról hogy a szőlőcukorban lassabban indul be a növekedés mint a mézben köztük én is, mondjuk jópár mézet kipróbáltam mire találtam egy olyat ami nálam működött, szóval azt hogy a méz gyorsabb mint a szőlőcukor és működik is, a te negatív tapasztalataid még nem fogják megcáfolni. |
| |  |  |  |

 |  |  | | | | |  |  |  | | | megauto: Akkor másold ide az állítólagos neki írt hozzászólásaimat, mert ha nem tudod, akkor téves állításért kitiltalak 0.5 hétre :) |
| |  |  |  |

 |  |  | | | | |  |  |  | | | | Akkor kicsit átt fogalmazom. Nekem az jön le a hozzászólásaidbol amit rexnek írsz, mintha nem bírnád öt :D |
| |  |  |  |

 |  |  | | | | |  |  |  | | | megauto: Másold ide az állítólagos ellenséges hozzászólásomat, mert ha nem tudod, akkor rossz hírnév keltéséért kitiltalak 1 hétre :) |
| |  |  |  |

|