DAATH

Az egyetlen zsarnok, akit eltűrök, az a kis csendes hang a lelkemben.

Mahátma Gandhi

 
KöszöntőGyarapodásAnyagokKönyvtárFórumKeresésKapcsolatok

VEZÉRLŐPULT

Témakörök

Új hozzászólás


Regisztráció

Jelszócsere

Emailcsere


Legrégibbek

Előző 100

Előző tucat


Teljes lista


ADATOK

Kategória:

Társadalom


Létrehozó:

GYIK


Létrehozás ideje:

2002. február 27.


Utolsó hozzászólás:

2019. február 26.


NÉPSZERŰSÉG

Érdeklődés:

102030 letöltés
2920 hozzászólás


KERESÉS

Mit:



Hol:

anyagok
könyvtár
fórum
kapcsolatok


[Rendben][Törlés]



Felmérés: ELTE kannabiszhasználat önkontrollja
Felmérés: MOKE országos orvosi kannabisz felmérés
Felmérés: Global Drug Survey 2021
Tiltás: (jan. 1.) szigorúbb ÚPA büntetési tételek
Tiltás: (szept. 24.) 207 anyag lett C-listás
Könyv: Ayahuasca – A Lélek Indája


legalize

GYIK, 2002. február 27.

Mielőtt hozzászólnál vagy új témakört nyitnál, olvasd el a DAATH fórumának irányelveit!

Ajánlott olvasmány: a Kendermag Egyesület által kiadott Legalizációs Káté

 
2920. cli_hlt2019. február 26. 10:23
 
 
"Prohibition is just a crutch for people who can't handle freedome" :D https://www.youtube.com/watch?v=d7z5m9G6Mzs
 

 
2919. cli_hlt2017. szeptember 12. 10:56
 
 
PsychedSubstance *THE ILLEGAL DRUG PROBLEM* https://www.youtube.com/watch?v=LZVr8s3LeXc
 

 
2918. universe2017. július 13. 15:25
 
 
Próba cseresznye! :)
https://www.youtube.com/watch?v=NkazswRK18M
 

 
2917. kert-ész2016. október 9. 02:38
 
 
4 fotos es 2 auto fajtabol tudok magokat felajanlani 5-25 darabos kiszerelesben, akit erdekel irjon emailt:

kendermagos(kukac)yandex(pont)com

Penzt nem fogadok el, de szuretes kepeknek nagyon orulok.
 

 
2916. kert-ész2016. szeptember 18. 01:08
 
 
Igen, en is tudom a mantrat a drogmentes Magyarorszagrol, de ez csak nepbutitas, ok sem gondoljak komolyan, szep szammal vannak ugyanis rendszeres drogfogyasztok mindegyik parlamenti partban. A kozvelemeny problemas, de azt sem szabad elfelejteni, hogy a Joska, akirol te beszelsz, meg lehet hogy elt abban a korban, amikor mas volt a kozvelemeny. Mint a nagyapam, aki miutan a kertben megtalalta a kender palantaimat kijelentette, hogy o bizony nem erti mi a baj ezzel a novennyel, mert ok azt gyerekkorukban meg termesztettek videken. A medianak van ebben kritikus szerepe, hogy aktualisan mivel tomik a zemberek agyat. Ha a kiralyi teven legalizacios mantra menne, akkor mindenki azt bofogne vissza.
 

 
2915. magvacska2016. szeptember 14. 17:24
 
 
Kert-ész:
Értem én hogy gőzgép. :)

Amúgy meglepve hallom, hogy rendőr szemet hunyt valami felett. Lám vannak fejlettebb gondolkodasu egyedek is. Sajnos a mi országunkban 2020-ra drogmentes Magyarországot hirdetett az aktuál politika. Bár mintha valahol láttam volna egy cikket, hogy eléjük tártak némi kimutatást, miszerint ezzel a nagy üldözéssel csak roszabb lett a helyzet, és igen is a prevenciót és rehabot kellene erőltetni nem pedig a kemény és sokszor túlzó büntető fellépést. Amennyire figyelemmel kísérem a dolgokat, sajnos az jött le nekem, hogy nem is igazán hajlandóak ezzel foglalkozni. Nem látom a vitákat ez ügyben, nem hallom , hogy valakik vagy valamik , pártok, egyesületek, szakértők komolyabban feldobnak a kérdést, biztos jó -e ez a fajta megközelítése a dolgoknak, főleg anak függvényében, hogy a hanyatló nyugaton, sőt már kis balkáni barakkunkban is megannyi ország a fogyasztókat nem tekinti bűnözőnek. Mondjuk a közvéleményben is szörnyű a helyzet, mert az eccerű embör , tudod a Juóska (bocsánat Józsefek), csak annyit tud mondani, hogy drogos. Meg drogos cigaretta. Szíjja azt a kábszert. Bár ebben a media is ludas. No mind1. Nemjóvanezígy...
 

 
2914. kert-ész2016. szeptember 12. 22:16
 
 
PostMan:
A kihelyezest ugy gondoltam, hogy felrakom ide 1-2 hettel elore a keruletet/varost, meg azt, hogy melyik nap lesz kint a csomag. A jelentkezonek az elore megjelolt nap reggelen kuldom el a pontos helyszint emailben, a csomag viszont elozo este kerul ki, igy szerintem nincs sok esely arra, hogy a kihelyezest valaki tetten erje.

Amugy rendorok is irhatnak, de kerem, hogy csak jo szandekkal. Lattam mar olyat, aki hallott olyat, hogy valakinek a kertje folott szemet hunyt a rendor, igy gyakorlatilag sajat hataskorben legalizalta a termesztes. Nekem nincs azzal se bajom, ha egy rendor fuvet termeszt, nagyon szep hobbi.


magvacska:
Nem is kell neked ilyennel kiserletezni, ez az egesz kulonben is csak egy elmeleti vita. Ilyen mi lenne ha… kezdetu agyalas. ;)
 

 
2913. magvacska2016. szeptember 12. 17:15
 
 
Én ezzel nem kísérleteznék. Szép gesztus, meg minden, de sok baj lehet ilyenből.
Valakit elkapnak maggal, eltereléssel nem úszod meg. Tapasztalat. Tárgyalásra várok, 1,5 év felfüggesztettben gondolkozik a vádirat szerint az ügyész... 3 magért... Átadni meg főleg nem adnék át. Elterelésen mesélték, 2 g átadása, semmi más terhelő bizonyíték or vallomás, ráadásul haverok együtt vettek, csak elosztották egymás között. Aki elment érte és átadta a többieknek, 1 évet vár a szabad levegőre.
 

 
2912. PostMan2016. szeptember 12. 09:41
 
 
Az benne a necc, hogy az időpontot nem szabad megmondani. Ugye ha én rendőr vagyok és rádírok, hogy kellenek a magok, akkor ha megadod az időt meg a helyszínt, akkor megvagy. Ha félórával előbb mész ki mint amit mondtál, valszeg akkor is. Úgy kéne elrejteni, hogy ne fújja el a szél, ne szedjék össze a túristák... :D

Talán erdőben lehet ezt a legjobban megoldani, ilyen normafa környéke vagy ilyesmire gondolok.
 

 
2911. kert-ész2016. szeptember 12. 04:14
 
 
Maga a fogyasztas is buncselekmeny, amint hozzanyul valaki a magokhoz szinten felelossegre vonhato, de abban igazad van, hogy jobb ha nem mutat tul sok szervezettseget a dolog. A kodos szekrenyes megoldas tobb elkovetot is feltetelez, viszont a foldon talalt csomag sokkal kevesbe egyertelmu helyzetet teremt. Parkokban, tereken elejtett bevasarlo szatyrokban diszkreten lehetne osztogatni, csak a pontos helyszint es a kihelyezes idopontjat kell elore emailben megbeszelni. Kozteri kamerakra erdemes figyelni, az problemas lehet, ha az egesz muvelet rogzitve van.
 

 
2910. micro2016. szeptember 5. 19:59
 
 
Az ilyen modszerek helyett az alkalmazand, amit irtam. Azzal hogy a foldon " talalsz valamit" nem lehet csobe huzni. Ha egy kodos szekrenyt nyitsz ki azzal bizonyithatova teszed hogy a tartalom tudataban, buncselekmenyt kovetsz el.
 

 
2909. PostMan2016. szeptember 5. 01:29
 
 
Plázákban, vasútállomásokon vannak értékmegörzők. Nem tudom sajnos, hogy melyik kulcsos, melyik kódos, fel kell deríteni.
 

Keresés e témakörben:

|< Legrégibbek  << Előző 100 < Előző tucat  Teljes lista 


Ecstasy tabletta adatbázis

Pszichonauták

DÁT2 Psy Help

RIASZTÁSOK

DAATH - A Magyar Pszichedelikus Közösség Honlapja

Alapítás éve: 2001 | Alapító: Minstrel | Dizájn: Dose | Kód: Minstrel
Rendszer: Cellux | Szerkesztő: Gén

 

A személyi adatok védelmének érdekében a DAATH óvatosságra int a Facebook-csoportoldalon saját névvel megosztott, mások számára is látható információiddal kapcsolatban!