 | 
Legfrissebb hozzászólások (18521 - 18530)
 |  |  | | | |  |  |  | | Csak tudnám minek a hajnalkával kínlódni amikor ott a baby :) |
| |  |  |  |

 |  |  | | | |  |  |  | | Tom003: Az indo stimuláns lenne? én a thai fajtákon érzem nagyon a stimulációt, indo inkább leszedál, kivéve a light vein és a horned leaf azok 1-2dolgot leszámítva a balihoz hasonlítanak a legjobban |
| |  |  |  |

 |  |  | | | |  |  |  | | Legjobb tudomásom szerint kétféle képpen lehet behányni, az egyik a héjban lévő szaponinok, ciánvegyületek és más "hányingerkeltő" vegyületek, a másik a pszichedelikus szerek természetes bodyloadja, ja és hát harmadik hogy szar az íze :). A mag héja nemsok LSA-t tartalmaz szóval nyugodtan le lehet hántani. Ha ledarálod és lenyeled ugyan olyan jó lesz, csak ha minden igaz kicsivel később "üt be" mert a száj nyálkahártyáján nem szívódik fel semmi. A hőtől a fénytől és a levegőtől is védeni kell ledarált, feloldott és minden állapotban. Hát ha beáztatod a magot akkor nembiztos hogy sokáig eláll. Alkoholban a viselkedése az alkoholfoktól függ, 70%-os patikai alkohol kioldja a hatóanyagokat, de a mérgeket is bőven, ennél kisebbnek baja van a hatóanyag kioldásával, és a 96%-os a legjobb. A növénynek csak a magjában fordul elő a hatóanyag értelmezhető mennyiségben. Amúgy nagyon jó fogyasztási mód lenne ha lenne tisztaszeszed hogy a kiáztatott meghámozott magokat ledarálva feloldogatod tisztaszeszben aztán leszűröd majd jórészét elpárologtatod aztán ebből készíthetsz egy röviditalt, vagy rácsepegtetheted valamire hogy szépen rászáradjon a hatóanyag és megeheted. Másik jó még hogy citromsavval vízes oldatba viszed a hatóanyagot és ezt fogyasztod el. |
| |  |  |  |

 |  |  | | | |  |  |  | | hű, ez a Rick Doblin előadás nagyon jó
Ujváry Istvánnak külön a figyelmébe ajánlom :)
|
| |  |  |  |



 |  |  | | | |  |  |  | | kivancsi vagyok miként fog mukodni, ha pároloedényeket tesz főhősünk egymás folé, és ugy PF-ezik...
A lábosban 4 suti, felette a pároloban 4, plusz még egy emeleten 4... (16 osszesen)
A spagettifozo meg olyan nagy volt, hogy 3 rétegben tette bele... minden szinten 7 kis uvegcse, azaz 21 osszesen...
vajon sikeres lesz?
Emellett a vizes sporázáskor az egyik kalap leesett a csavarrol, és belepottyant a vizbe. Egyben furcsa dolgot produkál: a 200'C-ig hitelesitett szilikon olvadozik a tetején, és buborékozik! A gombakalapon is találhato belole, és folyékony állapotu.... Lehetséges, hogy megtanulta megemészteni? Vagy csak a főhősünk rontott el valamit 5 órás kötési idot hagyva csupán a szilikonnak?
A lenyomatok meg nagyon nedvesek voltak, és elkenődtek:-S Azért belekente egy pohárba, és desztillált vizzel feloldotta az illető... Szerintetek életképes és fertozésmentes fecsik lesznek?
|
| |  |  |  |


 |  |  | | | |  |  |  | | Tom003:
az enyém nem volt púpos úgyhogy kb. ez is olyan 4-5 gramm lehetett akkor.
eddig nem tünik úgy mintha sok lenne :) szerintem alvással sem lesz problémám. zenehallgatás esik most a legjobban. elég nyugis zenék mennek úgyhogy most elég nagy nyugalom van itt :D
shroomy:
nekem pont fordítva van. ettöl semmi baja a gyomromnak. balitól meg nemigazán esett jól felkelni mert elkezdett kavarogni a gyomrom, bár abból 20 grammból fözött teát fogyasztottam szóval az nagyobb adag volt meg ízre is kellemetlenebb volt.
én úgy ittam most ezt hogy fél kanálnyi por aztán a másik felére a narancslés pohárból merítettem azt meg be a számba. miután ez megvolt egyböl ittam rá narancslevet aztán kicsit összeráztam a narancslevet a porral a számban :D:D ezt 4szer megcsináltam, így jött ki a 2 kanálnyi...
tényleg nem jó az íze, de szerintem ki lehet bírni :) vagy már lehet megedzöttem kicsit. voltak már ennél durvább ízélményeim is :D |
| |  |  |  |

 |  |  | | | |  |  |  | | Érdekes, hogy míg Baliból 7g optimális adagnak tűnik, addig egyszer próbáltam egy Indo-t, és 7től csak feküdni bírtam kavargó gyomorral..
Ti egyébként hogyan fogyasztjátok? Nem vagyok egy érzékeny típus, de ennek valami rettenetes íze van. Én általában kevés vízbe keverve iszom meg a port. Zselékapszulát nem lehet pl valahol kapni? |
| |  |  |  |

|