 | 
Legfrissebb hozzászólások (20601 - 20610)
 |  |  | | | |  |  |  | | Köszönöm a tanácsokat. Kipróbálom majd a konyharuhás módszereket, bár kicsit munkásnak tűnik nagyobb mennyiségnél. Amit még próbáltam, hogy egy tepsibe tettem a főtt gabonát, vagy főtt rizst, stb, és a tűzhelyen melegítettem, hogy száradjon le, de azért ne égjen meg. Olyanra szoktam főzni, hogy ehető legyen, esetleg a közepe legyen keményebb, szárazabb. Oltani általában másnap szoktam, addigra lehűl a kuktában.
Az egykalapalattos erjesztéses tekről vannak valakinek tapasztalatai? |
| |  |  |  |

 |  |  | | | |  |  |  | | s1c0r4x
Szerinted akkor nem hogy sok volt a Harmala hanem kevés?? Vagy nem főtt ki belőle eléggé? A leszűrés elmaradása pedig nem is probléma? Nem ez volt a gond? Az időzítés? (A kettő közt negyed óra telt el)
Annyi féle recept van...melyik a jó? Tradícionálisan egyben egyszerre főzik az egészet igaz? , de ott nem harmalával...
Vagy a böjt? Húst nem ettem előtte egy hétig, só , cukor az volt, főleg barnarizs
Tele vagyok kérdésekkel...mindegy nem problémázom majd ha megjön az "ihlet" akkor ... |
| |  |  |  |


 |  |  | | | |  |  |  | | Cső valaki dobjon meg egy infóval... még nem próbáltam de hamarosan kipróbálom: Alkoholba áztatott dohány. alkoholba áztatom a dohányt.. esetleg megszívja magát aztán mikróba kiszárítom és elszívom... szentetek adni fogja.. állítólag ha az alkohol a tüdőn keresztül szívódik fel jobban adja....
|
| |  |  |  |

 |  |  | | | |  |  |  | | Korrupt: Én úgy szoktam, hogy szűrőben addig rázogatom amíg már nem sok víz csöpög le egy rázásnál. Ekkor egy konyharuhára kiterítem, szépen eloszlatom és hagyom kicsit. Nézegetem közben, hogy mennyire nedvesek a szemek. Érdemes valami objektív szempont alapján megfigyelni. Ha úgy ítélem (tapasztalat alapján, a kísérletezést nem lehet elkerülni) hogy jó, akkor betöltöm az üvegbe.
Én jobban szeretem ha nedvesebbek a gabonák mert úgy tapasztaltam, hogy akkor sokkal gyorsabb mint szárazabb gabonáknál. (Álló víz az üveg alján kerülendő!) Tudom, nagyobb a fertőzésveszély is, de ha bevállt már a TEK és van egy biztos tiszta LC-d akkor én így csinálnám. (Ha nagyon vizes lett a gabona, gyakrabban rázogasd, talán segít eloszlatni a vizet.)
Mindenképp várd meg míg lehűl a gabona sterilizálás után. Gondolj arra, hogy a gomba 40 fok felett megpurcan! |
| |  |  |  |

 |  |  | | | |  |  |  | | en eddig 2x probalkoztam csiraztatni a fractalt, de nem jott ossze.. akinek sikerult leirhatna a pontos metodust koszi. |
| |  |  |  |



 |  |  | | | |  |  |  | | Gén: Magyarul gyakorlatilag hasonló hatású mintha közvetlen véráramba kerülne, vagy van ami megfogja a végbélben való felszívódás után? Tényleg csak szimplán kíváncsi vagyok... Nem vágom ilyen mélységig (haha :D) a dolgokat és ha már van valaki aki felhozta, legalább teljeskörűen tájékozódjunk! :D |
| |  |  |  |

 |  |  | | | |  |  |  | | Ezért van az hogy egy dianás cukor be tud ütni amiben van kb. 10 mililiter 5 %-os alkohol. Én minden esetre semmit sem tennék oda, de ha jobban megnézzük az orba rántás is elég furcsa, onnan is olyan dolgok jönnek ami higiéniátlan, kissé tabu téma, csak ott nem hordunk ruhát. Én annak a híve vagyok hogy mindent orálisan, még elszívni is csak ha teljesen más élményt ad akkor. |
| |  |  |  |

|