DAATH

Nem a valóság világában élünk, hanem az ahogyan érzékeljük a valóságot világában.

Bryan Singer

 
KöszöntőGyarapodásAnyagokKönyvtárFórumKeresésKapcsolatok

VEZÉRLŐPULT

Témakörök

Új hozzászólás


Regisztráció

Jelszócsere

Emailcsere


Legrégibbek

Előző tucat


Teljes lista


ADATOK

Kategória:

Egyéb anyagok


Létrehozó:

badtRIP


Létrehozás ideje:

2003. május 23.


Utolsó hozzászólás:

2019. április 25.


NÉPSZERŰSÉG

Érdeklődés:

41033 letöltés
445 hozzászólás


KERESÉS

Mit:



Hol:

anyagok
könyvtár
fórum
kapcsolatok


[Rendben][Törlés]



Felmérés: ELTE kannabiszhasználat önkontrollja
Felmérés: MOKE országos orvosi kannabisz felmérés
Felmérés: Global Drug Survey 2021
Tiltás: (jan. 1.) szigorúbb ÚPA büntetési tételek
Tiltás: (szept. 24.) 207 anyag lett C-listás
Könyv: Ayahuasca – A Lélek Indája


Maszlag, nadragulya, beléndek, mandragora...

badtRIP, 2003. május 23.

Mielőtt hozzászólnál vagy új témakört nyitnál, olvasd el a DAATH fórumának irányelveit!

 
445. ppnqdd2019. április 25. 11:56
 
 
Yeti1997, hátha olvasod, vagy valaki másnak tanulságos lesz.
Iszonyú felelőtlenek és balfaszok voltak a barátaid. Egy egyértelműen túladagolt, megmérhezett, félig vagy teljesen eszméletlen embert, aki jobbra-balra okádik, nem felrugdossuk meg megjáratjuk, hanem stabil oldalfekvésbe tesszük és kihívjuk a mentőket, majd a mentőkkel közöljük, hogy mit fogyasztott.
A természetes szerek oral túladagolásánál egy sima gyomormosással meg lehet menteni valakit.
 

 
444. Yeti19972018. február 22. 12:30
 
 
Ez az a szer amivel nem játszanék soha... Egyszer megettem 200-300 magot (3 nagy marék), egy haverom ajánlására. Azóta tudom hogy a pszichedelikumokra fel kell készülni. Az volt a szerencsém hogy a magok már csontszárazak voltak (azt hiszem Október-November volt, nem emlékszem pontosan). Beértem az albérletbe, képszakadás, utána másnap mesélték, hogy zölden habzott a szám, próbáltak ébresztgetni, aztán fel kellett hogy rugdossanak és megjárassanak. Azóta rossz a szemem is. Nem a szer hibája, hanem az enyém, de a Datura nagyon komolyan veszi a dolgokat, nem lehet csak úgy tessék-lássék "fun"-olni vele. Nem élmény-beszámolót akarok írni, hanem csak segíteni annak aki idetéved a szer behatárolásában. Ha a magok frissek lettek volna, 50-szer haltam volna bele ebbe a dózisba. Písz end láv
 

 
443. ++THC++2015. március 12. 08:02
 
 
Szóval nem biztos hogy jó olyan dolgokat kinyitni amit aztán vagy vissza tudunk csukni, vagy nem. Olvastam külföldi beszámolókat is, még olvasni is rossz volt.
 

 
442. ++THC++2015. március 12. 07:59
 
 
Nemár, engem tökre érdekelnek ezek a beszámolók. Régebben szemezztem én is a maszlaggal de mivel kísérő mellett nem tudnám teljesen elengedni magam, egyedül meg ki tudja miket csinálnék, ezért egyelőre letettem róla. Bár ki tudja kinek mit ad. Velem Salvia istennő is kegyes volt. De ezeket a magokat nem véletlen kötik inkább a fekete mágiához vagy sámánosabban szólva: az alanti világhoz.
 

 
441. ppnqdd2015. március 8. 15:17
 
 
Ez érdekes, atropin túladagolásra is használják, na persze orvosi felügyelet mellett, nem otthon :D. http://hu.wikipedia.org/wiki/Fizosztigmin
 

 
440. ppnqdd2015. március 7. 21:49
 
 
Nuca, ez egy fórum, nem blog!
 

 
439. Nuca312015. március 1. 10:06
 
 
Ez most vicces lesz :D

Mivel a magokat megettem:
20 gramm dhatura fagyott kóró tea...20 percig főztük, 12 órát állt...

Reggel 7 kor megittam...másnap reggelig tartott a hatás.
8-kor, reggel, azt vettem észre be vagyok állva, s a haragosom, akivel összevesztem, kedtem más nézőpontból látni. Megértettem, miért gyúlöli a nőket, miért zsarolja, s inkább ajnálni kezdtem már. S a mai napig sem gyűlöletet érzek, sajnálom szegényt. Mintha teljesen az ő nézőpontjával, érzéseivel azonosultam volna...ő a hindu mester...

Na igen csak ő nem igy érzett, letiltatta a fészem...hát jó, mondom visszaállitom...Nézem....mindent félreirtam, kódokat, bizalmasokat kerestem meg....kérték igazoljam magam..na mondom hogy? Töltöttem én fel képet, rajzolt sárgalapot, mintent..

óóóó...hát kiderült telefonszám kell..na jó mondom, irom én olyan délután fele lehetett ez...csakhogy mindenből kettő volt, a számomból is....néztem jobbról, néztem balról, néztem távolról ugy kivettem az első 3 számjegyet nagyjából....de nem elég , hogy 2 volt mindenből, sárga és piros szinú árnyalatokban diszelgett a telefon. Nem tudtam eldönteni, olyan volt amúgy is vagy nem....

Délután négykor érkezett haver..én akanapén kuszva igyekeztem elkapni a fényképezőhöz a kártyát. :D Kérdezte mit csinálok, mondom fészem próbálom visszaállitani de mászik a kártya, segitsen elkapni XD Na nagy nehezen ideadta, majd sikerült feltölteni a kért dolgokat este 9-re kb XD

Kinéztem az ablakon, s aholhó volt...az mind piros volt a hegyen :)

 

 
438. Nuca312015. március 1. 09:54
 
 
1 bioherbál (nemtudok mennyiséget megadni, kaptam)+ fehér...nemtudom milyen ezt sem árulták el... + 600 db dhatura mag!!!!

Véletlenül se soha ne próbáld ki....

Adott ismersöm egy bioherbalt januárban, már nagyon nem kellett, nagyon rossz élmény volt,de elhagyott a barátom, s szomorú voltam...nagy nehezen kiment a bio hatása...de csak nagyjából..
Ugy gondoltam ennél rosszabb már nem lehet.
Rádobtam a fehérre és a biora 600 db dhatura magot, nem értem miért, teljesen bekattantam a biotól vagy afehértől?

A többieknek nem volt bajuk tőle, de szerintem akkor se próbáljátok ezt ha 6 ember jól érzi magát, és kétes eredetű a cucc....

Belőlem agressziót váltott ki...gyűlöltem a macskám, az is eszembe jutott megölöm, sajnos ennek oka van, tudat alatt. Nem akartam ezt a macskát. Legalábbis egyedül nem, de 4 éves kapcsolatom alatt az exem akarta annyira. Lelkileg-fizikailag folyamatosan bántalmazott...úgy éreztem macska nélkül könnyebb lenne, persze nem akartam megölni, "csak" odacsaptam neki, a semmiért! S egyéb dolgok. szerencsére nem let baja. Ez tudom nagyon durván hangzik, de egy pszichopata jellemvonásait vettem fel, az exemét, és éreztem, hogy milyen egy nála gyengébbet bántani, éreztem, mi a jó ebben neki.

:( Nagyon szégyenlem magam. Mai napig, de ez valahogy ezt hozta ki belőlem. Azóta szerencsére ilyen nem volt. Soha többé bio, csak felügyelettel...


Mikor hatott a dhatura, kimentem. Nem tudom hol jártam de nem találtam vissza....arra emlékszem elmentem virághajtásokat szedni, hogy én majd ültetek XD de egyáltalán nem akarunk szobanövényt XD

Lakótársam elmondása alapján bekopogtam mindenkihez hogy én ott lakom, hát ha nem ott, akkor hol....kb. 10 órát mászkáltam összevissza, lefeküdtem utána az ajtó elé, mert azt hittem nincs kulcsom. többen mentőt akartak hivni... :S Nagy szerencsém volt az biztos...állitólag kérdezték, mi van velem, én azt mondtam semmi, én szoktam igy lenni, ez teljesen természetes állapot :D Kérdezték hivjanak -e mentőt, erre azt mondtam, nem kell, alapból van ilyen ők is tudják, csak alszom egy kicsit az ajtóban :D
 

 
437. Nuca312015. március 1. 09:37
 
 
Január eleje

45 db dhatura mag...2 pohár bor...

Jósálom

Nem akartam annyira halus tripet, elvoltam magamnak, netezgettem, minden vicces volt. Félálomban megjelent a Halál, s egy Maszlag-fejű ember. Mondta a maszlag, hogy furcsa dolgok fognak velem történni. ez igy is lett, összebarátkoztam egy hindu személlyel, aki tanitvánnyá fogadott. Volt egy érdekes álmom, mert elaludtam...usztam a Gangesz folyóban, közben kettő volt belőlem aki most vagyok, s az is indiában élt, meg a másik lány, akinek kopaszra van borotválva ahaja, az is én voltam és beteg voltam, valami pszichés bajom volt....hatalmas tömeg követett derékig ért a viz. Az lett volna az álmomban a feladatom, hogy egy lámpással a kezemben elmerüljek a folyóban és ott lent tartsam meg a fényt, de fuldokolni kezdtem, s csak ugy jöhettem fel a folyóból, ha elengedem a lámpást, a fényt, amit meg is tettem, mert élni akartam.

A döntésem nem tartották helyesnek, valahol én sem, de ugy éreztem nem várhatják el, hogy meghaljak.

Ezt én az ego halálaként értelmeztem, hogy nem leszek rá képes, és igen, nem is folytattam tovább a mesterrel a tanulmányaimat, igy is lett.

Érdekesség hogy ugyanennek a mesternek egy másik tanitványa is ugyanezt álmodta! S ő is otthagyta "mesterét" mert zsarolni kezdte.
 

 
436. Nuca312015. március 1. 09:24
 
 
Visszajöttem :)

Volt pár élményem a dhaturával kapcsolatban, nem is tudom hol kezdjem, az érdekesebbeket irom le hogy ne legyen unalmas :)

Szilveszter:

60 db dhatura mag
Jó érzés volt, nem nagyon hallucináltam, kivéve, hogy a szalonna elmászott az asztalról. Haveroknak nem nagyon tetszett, képek alapján tényleg "szépen" néztem ki. Fura élmény volt, hogy a szagok felerősödtek, nagyon büdös volt a lábam...mintha méreganyag távozott volna testemből és lelkemből, ugy éreztem...volt olyan hogy megszúnt az éntudatom én nem voltam én, hanem csak voltam. Nehéz szavakkal leirni, gondolataim se nagyon voltak, kivéve , hogy pl. hallgassak zenét....de utána megint csak "léteztem" a létben....nem volt olyan hogy én, csak a tudatom! Fura és hihetetlen. :)
 

 
435. ppnqdd2014. december 27. 10:25
 
 
(Az MDMA az járulékos tápanyag, tuti nem lehet tőle bajod :DD)
 

 
434. nucaboszi2014. december 27. 07:47
 
 
Ok. Jövök inkább ezzel a névvel. Am direkt nem részleteztem, hogy milyen következményei lehetnek a maszlagnak, mivel, szerintem le van már irva legalább 100 szor. Ezért paráztam annyira tőle én is!
A neten viszont egy kellemes érzeten kivül semmilyen jó élmény nem volt leirva róla, ez gyakorlatilag olyan , mintha nem is létezne jó élmény. Nekem eddigi 2. legjobb élményem ezzel a növénnyel volt, bár lehet első lett volna társaságban. Igazságtalanságnak érzem tehát, hogy a "jó oldaláról" nincs semmi, ha már vállaltam a kockázatot, akkor legalább megosztom, a növény kedvéért.
Épp az a véleményem, hogy nem ajánlom senkinek, főleg nem 400 db magokat, mert hallottam ilyenről is. akkor inkább már 5 vagy 7 db. Inkább ne történjen semmi, minthogy valaki megvakuljon, ne adj isten meghaljon.
Nekem is volt olyan, amitől majd' meghaltam, MDMA, nem is láttam szinte semmit s azt hittem infarktust kapok és kegyetlen érzés volt....mindenki másnak viszont jó volt.
 

Kapcsolódó beszámolók / Daath (1 írás)

Kru: Atropin (2003)


Kapcsolódó beszámolók / külföldi (fordítások) (1 írás)

Crystallinesheen: Egy mese meztelenségről, letartóztatásról és őrületről (1998)

Keresés e témakörben:

|< Legrégibbek  < Előző tucat  Teljes lista 


Ecstasy tabletta adatbázis

Pszichonauták

DÁT2 Psy Help

RIASZTÁSOK

DAATH - A Magyar Pszichedelikus Közösség Honlapja

Alapítás éve: 2001 | Alapító: Minstrel | Dizájn: Dose | Kód: Minstrel
Rendszer: Cellux | Szerkesztő: Gén

 

A személyi adatok védelmének érdekében a DAATH óvatosságra int a Facebook-csoportoldalon saját névvel megosztott, mások számára is látható információiddal kapcsolatban!