 | 
Legfrissebb hozzászólások (30966 - 30975)
 |  |  | | | |  |  |  | | 1353. T0M1
Köszi az infót :) a por alapúval abszolut igazad van, nekem is volt ami 1-2 nap után annyira nedves lett, hogy lehetetlen volt pl. orrba felszívni, csak orálisan lehetett fogyasztani. Annyit kérdeznék még, hogy vannak ezek a vizben/gyomorban oldódó kapszulák, azt vettem észre rajtuk, hogy másfél hét szobahőmérséklet, zárt helyen sötétben, sokkal üvegesebbek lettek, egy el is tört, egy nagyon minimális "ütközéskor". Tudom, hogy légmentesen kell tárolni őket, de esetleg, ezeknek a kapszuláknak jót tesz a hűtő, érdemes lehet ott tárolni őket ? |
| |  |  |  |

 |  |  | | | |  |  |  | | dmt keverve changa-val vkinek tapasztalat? |
| |  |  |  |


 |  |  | | | |  |  |  | | 1351. morpheus Nálam inkább a felfutáskor ver nagyon. Engem jobban zavar, hogy amikor kezdek lejönni, tűzforró az arcom... |
| |  |  |  |

 |  |  | | | |  |  |  | | Szerintem vagd le gyorsan a nodus feletti rohado szarreszt, nem tesz tul jot a novenynek ha ott van rajta, ha burazod akkor meg foleg nem. En soha nem burazok, tobbek kozott az effele gombas megbetegedesek elkerulese vegett sem, de folosleges stressznek sem szivesen teszem ki a novenyeimet a mas klimahoz valo atszoktatasbol adodoan, nagyon nem szeretik.. De ezt mar szerintem leirtam itt, kulonben is ahany haz annyi szokas.. ;) |
| |  |  |  |

 |  |  | | | |  |  |  | | samankodo: rothadásnak indult . a nóduszig vágd vissza egy tiszta ollóval utána nemlesz para |
| |  |  |  |


 |  |  | | | |  |  |  | | próbáltam volt nyitni egy topikot Tradicionalitás címen, kíváncsi lennék engedélyezett e, úgy gondolom a téma érdekes lehet és kapcsolódik az oldal szemléletéhez. |
| |  |  |  |

 |  |  | | | |  |  |  | | 1352. gazso
így van, ami jó minőségű (nincs felütve) annak nincs szüksége hűtőre. Én annyit vettem észre, hogy a por állagú nagyon gyorsan megköti a párát, így légmentes hely kell neki |
| |  |  |  |

 |  |  | | | |  |  |  | | Nem mondom, hogy nem jobb a hűtő stb, de nekem a nyáron az autó csomagtartóban volt hetekig ( 40-60 C ) és az utolsó adag is olyan volt, mint az első! Nem kell ott tárolni, de nekem nem ment tönkre. |
| |  |  |  |

|