 | 
Legfrissebb hozzászólások (33636 - 33645)

 |  |  | | | |  |  |  | | ez már fenn volt youtubeon ongolul, az elejét láttam is. voltak benne szarvas hibák, de összességében nem ellenséges volt a hangvétele, mindenesetre jo hogy nem csak olyan filmek vannak ezzel kapcs h az lsd rossz meg bekatannak tole az emberek.
egy másik filmet a discoveryn lattam az meg a CIAs lsds kiserleteket mutatta be... nagyon tanulásgos. |
| |  |  |  |

 |  |  | | | |  |  |  | | A múltkori hsz-ban tévedtem: valamennyire tényleg más mefet kaptam: 2x nagyon finomra őrölt kristályosat, 1x pedig porcukor-szerűt. Viszont hatásban teljesen ugyanolyan. Szerintem maga az anyag teljesen ugyanaz (az én esetemben), csak az őrlés finomsága változott. |
| |  |  |  |

 |  |  | | | |  |  |  | | én nem hinném, h pusztán ennyivel úgy meg lehetne emelni a dmt szintet, hogy az akár kicsit is érezhető legyen, de elmélkedésnek nem rossz :) meg alapból nem véletlen, hogy inkább a maoi-val kísérleteznek... ez sztem egyszerűbb, veszélytelenebb, meg jóval hatásosabb módszer is.
na persze írhatna valami hozzáértőbb is |
| |  |  |  |

 |  |  | | | |  |  |  | | ez a netgeo-s cucc nem volt rossz, de elég rövid volt, meg nem sok új infót tartalmazott (nekem egyedül a bróm-lsd gyógyszer volt új bár arról is rémlett valami)... persze ajánlanám a sztereotípiákat kedvelő rétegeknek :D |
| |  |  |  |

 |  |  | | | |  |  |  | | Azért is gondoltam, hogy nem lehet túláztatni, mert ez a tökből ivós tradicionális használat során is szerintem tovább ázik,főleg hogy le se szűrik, gondoltam ezért is fölösleges izgulni. :) |
| |  |  |  |

 |  |  | | | |  |  |  | | -Megmondtam már sokszor, hogy ne a hűtőből idd a tejet. -Dehát pohárból iszom. |
| |  |  |  |

 |  |  | | | |  |  |  | | Egyértelmű, hogy áldás, a dokumentum film is azt mondja :) |
| |  |  |  |

 |  |  | | | |  |  |  | | Deep!
Én elég sok teafűvet használok, lehet, hogy az az oka. Vagyis a fene tudja...... |
| |  |  |  |

 |  |  | | | |  |  |  | | A phalaris tuberosa és aquaticaról van valakinek valami infója? dmt tartalom, fogyaszthatóság stb...? |
| |  |  |  |

|