 | 
Legfrissebb hozzászólások (37556 - 37565)

 |  |  | | | |  |  |  | | kubu rostos gyümölcsital egészséges tele ketaminnal |
| |  |  |  |

 |  |  | | | |  |  |  | | És milyen a hatása? Még sosem abszintoztam... |
| |  |  |  |

 |  |  | | | |  |  |  | | "Látni, amit mindenki lát, és gondolni, amit még senki sem gondolt." (Szent-Györgyi Albert) |
| |  |  |  |

 |  |  | | | |  |  |  | | "Persze, ha olyan növény/gomba, ami kábítószernek minősülő anyagot (pld. pszilocibin, pszilocin, meszkalin, DMT, katinon, metkatinon) vagy prekurzort (pld. efedrin) tartalmaz, akkor kétesebb a megítélése."
pont ezeknek lenne jó tudni, hogy hogy is van a megítélése. Csak csak azért is nehogy véletlenül bűncselekményt kövessünk el csak azért mert hobbiból gyűjtjük a növényritkaságokat. Ha jól emlékszem volt pár éve egy rendőrségi ügy khat cserjék miatt kis országunkban. Tudja még valaki, hogy mi lett annak az eredménye? |
| |  |  |  |

 |  |  | | | |  |  |  | | Én viszonylag kezdő vagyok, mert 2008 tavaszán álltam rá ezekre a dolgokra, de azért ha megnézitek, mennyi tabi infót írtam, akkor láthatjátok, hogy azért igyekeztem pótolni a lemaradást. :D És amúgy sajnos én pont a végét kaptam el az utolsó jó bogyó szériáknak. Az utolsó jó amit ettem az a kék tulipán meg a kék ipod volt egy bulin belül, még 08 nyarán. Azután én bogyóban csak mocskot kaptam, le is álltam vele, és utána csak kristályt toltunk, ha jót akartunk bulizni, de valahogy az is teljesen eltűnt a piacról, legalábbis az én köreimben. Utoljára MDMA érzést 09 tavaszán éreztem, meg emlékszem, utoljára bogyót buliba meg 08 őszén vettem, de már az is szar volt. Utána egy évig nem próbálkoztam a lasztival, de aztán most ősszel kipróbáltam egyet - amiről írtam is ide - hogy hátha, de kalap szar volt. Egy év alatt sem javult a helyzet a piacon, és sztem nem is nagyon fog már, úgyhogy én bogyót többet nem veszek azóta sem, és ezek után sem fogok. Kristály meg nincs, szóval MDMA kilőve... Az az egy jó ebben talán, hogy én akkoriban nagyon rákaptam erre, és ki tudja hol lennék most, ha nem fogynak el a jó felnik. Azóta legalább felgyúrtam egy kis izmot, meg pihent a szervezetem, de azért hiányzik az az érzés, pláne úgy, hogy mostmár tudnám ésszel csinálni. Ami nem vág ide, de még elmondom, hogy a másik kedvencem, az LSD is eléggé kihalófélben van azóta. Most októberben véletlenül kaptunk egy egészen jót, de előtte fél évig kb semmi sem volt, meg azért ez sem olyan erősségű volt már, mint anno... Valamiért ez a szintetika piac nagyon haldoklik, pedig szerintem a kereslet változatlan lenne, ahogy nézem itt is, meg a haverjaimnál is, dehát ez van. Marad a szivogatás, meg a reménykedés, hogy majd azért valami majd csak változik egyszer, bár azért tartok tőle, hogy nem fog, mert pl az egyik emberem folyton kínálgatja a szarabbnál szarabb bogyóit, és mindig másfélét, ami azért azt jelenti, hogy kipörgeti őket valakiknek mindig, csak nem tudom, hogy kik azok a gyökerek... Na písz. |
| |  |  |  |

 |  |  | | | |  |  |  | | wormwood: milyen varázs növényeid vannak?
Csinálhatnánk listát hogy kinek milyen varázsnövénye van és mehetne egy növény csere-bere a daathos kertbarátok között! :)
Tea cserjét és is akartam régebben de megfeletkeztem róla! Ismerősnek van 3 fajt. Felveszem vele mihamarabba kapcsolatot! Szervezzek neked is wormwood?
|
| |  |  |  |

 |  |  | | | |  |  |  | | San pedrót tudtommal tradicionálisan teaként fogyasztják míg peyotot megeszik. Ez érthető is mert a San pedroból sokkal több kell és senki nem akarna nagy mennyiséget enni belőle. De mivel a hatóanyag lényegében ugyan az a vizes extrakció jól működik mind a két esetben.
Ha enni akarja valaki a san pedrot akkor csak a szárított bőrét használja fel (mondjuk porítva az egyszerűség kedvéért). az e legpotensebb része és 15-25 gr is elég belőle (szárítva)!
Ezek csak megközelítő számok és fajtától/ évszaktól függően nagyban eltérhetnek! |
| |  |  |  |

 |  |  | | | |  |  |  | | erős házi pálnikát használok
1. az adott mennyiséget 1 liter pálinkához teszem és 2-3 hónapig állni hagyom. Általában törkölypálinkát használok, 2 hónap után már nem érezni rajte egyáltalán a pálinka ízét!
2.Leszűröm és felmelegítem kissé az alkoholos kivonatot. ettől a lépéstől elveszíti az erős nyers illatát. mézzel izlés szerinti mennyiséggel édesítem majd bepalackozom. Sötét/ szürke téli napokon felhasználom.. :)
nagyon keserű lesz de én valahogy megszerettem az izét |
| |  |  |  |

 |  |  | | | |  |  |  | | Annak van valami gyakorlati oka, hogy inkább SanPedronál olvasni a kifőzést? Én peyotnál gyakrabban olvasok a kiszárításról, illetve max sámános könyvekben arról, hogy a javasembernek ízlik nyersen is a peyot...
|
| |  |  |  |

|