DAATH

Nem kell-e útnak indulni, mint a régi bölcsek tanították, és addig nem nyugodni, amíg az ember önmagát megtalálja?

Hamvas Béla

 
KöszöntőGyarapodásAnyagokKönyvtárFórumKeresésKapcsolatok

VEZÉRLŐPULT

Témakörök

Új hozzászólás


Regisztráció

Jelszócsere

Emailcsere


Legrégibbek

Előző tucat


Teljes lista


ADATOK

Kategória:

Gyakorlat


Létrehozó:

Vegha


Létrehozás ideje:

2002. december 17.


Utolsó hozzászólás:

2021. augusztus 1.


NÉPSZERŰSÉG

Érdeklődés:

29374 letöltés
464 hozzászólás


KERESÉS

Mit:



Hol:

anyagok
könyvtár
fórum
kapcsolatok


[Rendben][Törlés]



Felmérés: ELTE kannabiszhasználat önkontrollja
Felmérés: MOKE országos orvosi kannabisz felmérés
Felmérés: Global Drug Survey 2021
Tiltás: (jan. 1.) szigorúbb ÚPA büntetési tételek
Tiltás: (szept. 24.) 207 anyag lett C-listás
Könyv: Ayahuasca – A Lélek Indája


A kockázatok és mellékhatások tekintete

Vegha, 2002. december 17.

Mielőtt hozzászólnál vagy új témakört nyitnál, olvasd el a DAATH fórumának irányelveit!

 
464. Griffin12021. augusztus 1. 10:42
 
 
Sziasztok!

Kiszeretném vizsgálatatni, hogy nincs e lappangó skizofréniám.
Ilyen vizsgálatra hol van lehetőség?
 

 
463. Bloomsbury2017. január 21. 18:49
 
 
Sziasztok.
Olyan kérdésem lenne, (elnézést, ha volt róla szó már) hogy a szerek az által, hogy fel vannak ütve más dolgokkal okozhatnak e kiütést?
Barátaimnál februárban kezdödött, nálam áprilisban. Apror viszkető pöttyök, vese, majd popsi környékén, majd bárhol a testen. Csak arra tudtunk gondolni, mivel egy helyről szereztük adolgokat, hogy az lehet a ludas.
Tapasztalata van erről valakinek? Esetleg javaslat?
 

 
462. ppnqdd2015. március 8. 05:10
 
 
John, ezt lehetetlen így megmondani, ha bizonytalan vagy, meg kéne nézetni orvossal + vizetelet/vérvétel. Ha szeretnél valami gyorsabb megoldást: lehet kapni patikákban, ebay-en stb.. vizelet teszteket, amivel nagyjából ki tudsz deríteni dolgokat.
 

 
461. Johnsmith2015. március 7. 17:13
 
 
A bal oldalamon a derekamnál a vesém van? Ott néha érzek valamit, főleg akkor ha iszok egy minimális alkoholt, vagy dohányzok.
Elég sok káros anyagot használtam régebben (amikről akkoriban még nem tudtam hogy azok) szóval valószínű emiatt vannak gondok...

Valakinek volt vagy van ehhez hasonló problémája?
 

 
460. Creech2014. november 17. 15:42
 
 
Köszönöm azokat a hozzászólásokat, amiket az értelem és a jó szándék szellemében írtatok. Egyébként a remeron mdma nem befolyásolták egymást, igaz két napot kihagytam előtte. Ez nekem nem jelentett problémát, így is terveztem. : ) A frontint magamon próbáltam ki, leültetett, kicsit minden jobban szétfolyt, 'lustább' lettem tőle. A kedves ismerősömnek (aki frontint szed) nagy élmény volt az mdma, a frontint utána vette be, lejövetelkor. További kellemes napot. )
 

 
459. PostMan2014. november 14. 00:37
 
 
gyu,
Lehet az mdma olyan katalizátorként hat, hogy utána lendületet ad a problémák helyrerakásához.
De lehet hogy nem.

:-?
 

 
458. gyu2014. november 13. 22:29
 
 
én inkább azt a kérdést tenném fel, hogy egy olyan ember, aki rendszeresen nyugtatót szed biztos hogy ki akarja próbálni?
Én előbb helyre tenném azokat a dolgokat magamba amiért frontint kell szednem mielőtt beleugrok egy ilyen kalandba még ha "csak" MDMA is az...
 

 
457. myr2014. november 13. 18:52
 
 
@creech: Talán még hasznos az info, a benzodiazepinek (mint az alprazolam tartalmú frontin vagy xanax) bizonyos szerek hatását remekül csökkentik, nyugaton amolyan "stop gombként" szokták használni bad trip lenyugtatására, túlzott stimuláció okozta idegesség leküzdésére. A szervezetre káros interakcióról még nem olvastam beszámolót MDMA és alprazolam esetén, viszont ha közel egy időben veszik be ekivel, elvehet az élményből jelentősen. Van olyan akinél csak a stimuláció hiányzott, úgymond leültette, de jó volt neki eggyé válni a kanapéval :)
A legjobb eredmény érdekében a második 0.5-öt az mdma után érdemes bevenni, amikor már jön le az illető, gondolom ekkora rendszertelenség még belefér.
 

 
456. Creech2014. november 8. 19:19
 
 
Köszi Gén! Egy ismerősöm szed napi 2x0.5 frontint, kipróbálná az mdma- t, de nem szeretné közben megszakítani a gyógyszer szedését. Az orvosnak az amfetamint is említettem természetesen, de két értelmes mondatot nem tudott mondani. Netem jelenleg nincs, telefonról kevés dolgot tudok megnyitni, ezért tettem fel itt a kérdést. )
 

 
455. ppnqdd2014. november 8. 17:23
 
 
Haha, milyen idők lehettek azok, amikor még ilyen szerek forgalomban voltak, mint az Aktedron, nyugatabbra meg a Sernyl ...boldog békeidők :DD
 

 
454. Én+te+ö=gén2014. november 8. 10:06
 
 
Creech:
Az orvos nem ennyire részletesen drogspecialista :) Mondd neki inkább azt, hogy "amfetamin", azt megérti mert tanulta (vagy ha nagyon öreg orvos, akkor talán még fel is írta a 70-es években az Aktedront a pácienseinek).

"Normál" adagolásban az alprazolam csökkenti az amfetamin hatásait - nem lesz annyira erös a stimuláció. Erröl a Guglival rákeresés (alprazolam amphetamine) kidob pl. szakcikket. Van Erowidos beszámoló is a kombóról, de ott nagyon nagy adagokat használt az illetö (kb. 1-1 levél naponta mindkettöböl), és akkor már mindkettö hatása erösen érezhetö volt. A hozzászokás kockázata mindkettönél jelentös (ezek tüneti kezelési szerek), a dupla-hozzászokás pedig naná duplán kockázatos...
 

 
453. ppnqdd2014. november 7. 23:07
 
 
Creech, eléggé butácska vagy.
 

Keresés e témakörben:

|< Legrégibbek  < Előző tucat  Teljes lista 


Ecstasy tabletta adatbázis

Pszichonauták

DÁT2 Psy Help

RIASZTÁSOK

DAATH - A Magyar Pszichedelikus Közösség Honlapja

Alapítás éve: 2001 | Alapító: Minstrel | Dizájn: Dose | Kód: Minstrel
Rendszer: Cellux | Szerkesztő: Gén

 

A személyi adatok védelmének érdekében a DAATH óvatosságra int a Facebook-csoportoldalon saját névvel megosztott, mások számára is látható információiddal kapcsolatban!