 | 
Legfrissebb hozzászólások (38336 - 38345)
 |  |  | | | |  |  |  | | Ez már tényleg virágnyelven lett mondva :) Kösz! |
| |  |  |  |

 |  |  | | | |  |  |  | | Ez kissé előítéletes megállapítás. A kínaiak nem csak szart gyártanak, a többség nagy márka csak kínában gyártat, mert olcsó a munkaerő. Hogy miért csinálnak selejtet? Mert van aki megveszi őket, mert van rá kereslet, de ugyanúgy a minőségre is, csak azok nevei nyugatosabban hangzanak és nem veszed észre a hátoldalon azt hogy made in china (vagy japan :P ) |
| |  |  |  |

 |  |  | | | |  |  |  | | szoval ahol a kekibolyak el akarnak hervadni? :D :D |
| |  |  |  |

 |  |  | | | |  |  |  | | Már biztos írtam nem egyszer, hogy "ahova húsvétkor a versekben mindenki jár" vásárolt 10 mag totálisan szétvetettte a tudatomat, de az már több, mint egy éve volt, azóta lehet, hogy ugyanazokat a magokat árulják. De egy ismerősöm ennek a boltnak a miskolci "franchize-ából" vett magokkal szépen trippelt kétszer pár hónapja. |
| |  |  |  |

 |  |  | | | |  |  |  | | óvatosan a kijelentésekkel Tália! nálam ott(ahol a kék ibolya nyílik) 3:1 az arány és nem pozitív irányba |
| |  |  |  |

 |  |  | | | |  |  |  | | :) HY Én győr környékről vagyok, de inkább készitem a zenét mint játszom... Te honnan írsz? peaceee all |
| |  |  |  |

 |  |  | | | |  |  |  | | Na, 10km gyaloglás után végre megszereztem az incit 2-es gyökereztető hormont..voltam kb 4gazdaboltban és mindenhol vagy 1-es volt vagy 8-as..
Szóval úgy csináltam hogy : levágtam a lerohadt részt ( már teljesen fekete volt és fonnyadt) a legalsó levelét leszedtem,közvetlen a rohadás alatt volt a levél szóval a "bügyök" vagy mi, fölött vágtam le 1-2mmel. Belemártottam egy kicsit a vízbe,aztán a gyökereztető hormonba , ott hagytam 30percig aztán kicsit megforgattam a földet és visszadugtam, úgy h a felső leveleit is ellepje egy kicsit a föld,így kb 5cm mélyen van bent a cucc.Utána rá a fedő és kész. Jól csináltam mindent?
|
| |  |  |  |

 |  |  | | | |  |  |  | | bnth ha hawaii magra vágynál akkor zölderdő!Az biztos hogy minőségi. |
| |  |  |  |



|