 | 
Legfrissebb hozzászólások (42096 - 42105)


 |  |  | | | |  |  |  | | "Nem megyünk mi messzire csak a világ végére ott se leszünk sokáig csak tizenkét óráig."
(Weöres Sándor)
erről kinek mi jut eszébe? |
| |  |  |  |

 |  |  | | | |  |  |  | | en eloszeretettel szurom meg, foleg az elejen nem fektettem nagy hangsulyt erre, es engem nagyon irritaltak a darabkak, a majdnem hogy ihatatlan izu tea fogyasztasa kozben, es a kifele jovet is. abba meg hogy ez valakinek joizu, rendesen beleborzongtam!:) de hat nezopont kerdese. olvasgattam a blogod, jofele, csak igy tovabb, eleg hianypotlo, kevesen foglalkoznak a temaval sajnos! |
| |  |  |  |

 |  |  | | | |  |  |  | | megromolhat:
1. ha nedves akkor megpenészedhet => rendesen kiszárítva, légmentesen tárolni
2. a THC idõvel oxidálódik és cannabinolra bomlik => légmentes csomagolásban, sötét, hûvös helyen tárolni
Penészes füvet szívni nem tesz jót az egészségnek. Ha nem penészes csak régi, az nem para, csak gyengébb kicsit. Megfelelõen tárolva sztem 1-2 évig is eláll, fagyasztva még tovább. Egy közel 3000 éves múmia mellett is találtak nyomokban THC-t. |
| |  |  |  |

 |  |  | | | |  |  |  | | Bufo!
Rohadt kapitalista vagyok:),megint csak az oldalamat reklámoznám,ahol rengeteg dolgot leírtam az ayahuasca készítéssel és fogyasztással kapcsolatban.Olvass,írj!:)
Én harmala/mimosa párost használok,mert egyszerűbb elkészíteni,sokkal olcsóbb és a hatása is ugyanaz.
A főzetet le szoktam egy egyszerű szűrővel szűrni,de volt hogy elfelejtettem,és még jobb is volt,mert életemben nem hánytam olyan jóízűt!:) Ami nem egy alábecsülendő dolog,mert rutinos fogyasztókkal is előfordul,hogy birkózni kezdenek a főzettel,mert mi van ha még se jön ki.Persze kijön.... Szóval ez. Nem a főzés miatt lesz iható amúgy a rostanyag se,hanem mert egy régifajta kávédarálóval porrá őrölöm.
A harmala íze a sokkal rosszabbika kettő közül,ezt lehet együtt is főzni a mimosával,lehet ostyával,jégkásával enni,de a legegyszerűbb a ha elkészült és kiporciózott,szobahőmérsékletre hűtött italba a végén beleszórod,megkevered,és kész. A harmala nem igényel hevítést,sőt ha a rostanyagot lenyeled,akkor még erősebb is.Tudományos háttérről nem tudok beszámolni,számokkal és grafikonokkal se tudok érvelni,de ez a tapasztalatom.:)
|
| |  |  |  |

 |  |  | | | |  |  |  | | napfénytől védett, száraz, hűvös helyen tartandó :) amugy nem romlik |
| |  |  |  |


 |  |  | | | |  |  |  | | Mátrában, Galyatető környékén a fenyvesek széleit szintén érdemes lehet megnézni. |
| |  |  |  |

 |  |  | | | |  |  |  | | Találós kérdés!
Szerintetek Emesét képes lenne abba az iránybi vinni egy vagy több lsd,lsa fogyasztás, ami következtében űgy megváltozik a közérzete mintha " Tapasztalása' lelki békéhez repítette volna? |
| |  |  |  |

|