 | 
Legfrissebb hozzászólások (59311 - 59320)
 |  |  | | | |  |  |  | | stockosorb helyett macskaalom, nem a szilikonos, hanem a normal zeolitos.
|
| |  |  |  |

 |  |  | | | |  |  |  | | Szín: fehér Logó: patkó Forma: kerek
nagyon lassan jött és nemis wolt a legerősebb. 4/10 |
| |  |  |  |


 |  |  | | | |  |  |  | | Szín: kékeszöld Logó: Dávid-csillag Forma: kerek
Vigyázat!!! MCPP !!! Másfelet ettem belőle, és nagyon rossz volt: hányinger, szédülés, meleg és hidegrázás felváltva! Senki ne vegyen ilyet, mert nagyon sz@r! Béke! :):):) |
| |  |  |  |

 |  |  | | | |  |  |  | | Szín: fehér Logó: Egyéb Forma: kerek
Sikerült belefutnom egy nagyon jó lasztiba... ECO van ráírva! Nagyon csavar, szétfolyós, szeretetflesh! Egészet dobtam 2körül, majd még egy felet fél4-4 körül és kitartott egészen reggelig... bár volt mellette kis spuri is!:) Csak ajánlani tudom, nálam 9/10, de másoknak is nagyon bejött! A fehér barna foltos bacardihoz tudnám hasonlítani! |
| |  |  |  |

 |  |  | | | |  |  |  | | van valakinek tapasztalata aktiv szene szurovel? Azt olvasom rola, hogy a szagok 95%-át kiszűri. Igaz ez? Vagy azert nem art melle betenni valami illatositot is? |
| |  |  |  |

 |  |  | | | |  |  |  | | Az alkoholos próbálkozásom nem sikerült, legközelebb acetonnal csinálom. Ha teljesen elpárolog az oldószer elvben nem kéne gondnak lennie. |
| |  |  |  |

 |  |  | | | |  |  |  | | Szia!
Konkrétan salviával még nem csináltam ilyet, csak más növénnyel. Az alkohol egy idő után magától is elpárolog, de rá lehet segíteni a folyamatra némi hőhatással (pl. sütőbe rakod 100-150 fokon amíg el nem párolog, stb.) Elvben mikró is jó lehet, de én nem használnám, mert sztem ott könnyen kialakulnak forróbb pontok (legalábbis a popcorn általában így ég oda :). Arra kell figyelni, hogy az alkohol elég gyúlékony, ezért főleg ha nyílt lángot is használsz, akkor óvatosan, mert ha begyullad, akkor kárba vész az egész.
Pontosan nem tudom, salviában milyen anyagokat old ki az alkohol, de kendernél pl. egy kevés sűrű ragacsos odaszáradt trutyi marad az edény alján az elpárolgás után. Tehát ekkora mennyiségű salviánál sztem reális lehet a "minimális lerakódás az üvegedény alján". Valszeg javíthatod az oldódást azzal, hogy az áztatás után egy újabb adag alkohollal megismétled a folyamatot, hogy a maradék anyagokat is kioldja, azt összeöntöd az másik adag alkohollal, és utána párologtatod el. |
| |  |  |  |

 |  |  | | | |  |  |  | | Kérdésem lenne: Kinti növénykéim vannak. Még kicsikék, talán 3-4 hetesek. Reggelente öntözöm, meg egyszer délután, szorofejes, finompermetes falkonbol. A nap egész nap éri, tehát olyan jó 12 óra bevilágitása van. Viszont észrevettem, hogy egyiküknél másikuknál a levelek széle egy kicsit sárgulni kezdett (tényleg kicsit), én ezt az erős napnak rovom fel. Ez gondot okozhat? |
| |  |  |  |

 |  |  | | | |  |  |  | | Gyakorlatilag is jó .... Felszívja a vizet amint érintkezik vele, mindegy hogy hányszor ha kiszárad újra és újra amint nedvesség éri |
| |  |  |  |

|