 | 
Legfrissebb hozzászólások (59946 - 59955)
 |  |  | | | |  |  |  | | Egy húsvéti vers... picit átdolgozva: :)
ZÖLDerdőben jártam, BRINGÁsokat láttam, De elSPURIZtak GOMBÁt szedni te jösz e velem LABDÁZNI? ide a CSOKI tojást!
sajátos költemény :)
|
| |  |  |  |

 |  |  | | | |  |  |  | | TheRottweiler: Egy olyan összefoglaló táblázat lenne hasznos, ami a témakörbe írt hozzászólásokból kigyüjtené, hogy milyen márkájú magból (greenway, garafarm, royal sluis, stb.), hány darab, milyen elkészítéssel (áztatás, citromleves kivonás), milyen keveréssel (joghurt, narancslé), milyen hatásokat (halu, róka, görcs, zéró) produkált. Ha nicknév és dátum szerint haladva rakod be, akkor extra remek lenne. |
| |  |  |  |

 |  |  | | | |  |  |  | | Néhány közkedvelt és felettéb 'inteligens' közéleti személyiség poharába... majd felkerekednék a farsangi maskarákkal és becsengetnék hozzájuk :D
|
| |  |  |  |

 |  |  | | | |  |  |  | | Üdv! Kérdésem a következő lenne, adott egy 100W-os HPS lámpa,2db palánta és egy 100X60cm180magas szekrény. a kérdésem az lenne hogy elég rájuk a fény hogy jó termést hozzanak vagy szerezzek nagyobb lámpát? És hogy a szekrény is elég nagy-e nekik?
|
| |  |  |  |

 |  |  | | | |  |  |  | | "a beszűkülés is távokat nyit meg"
De, meg lehetett fogalmazni jobban. Gratula! ;D |
| |  |  |  |

 |  |  | | | |  |  |  | | csáócsáó: nem nehéz, nézz utána neten, gugli a barátod :) Vagy kérj meg valakit. De igazából ez a legkevesebb ;) |
| |  |  |  |

 |  |  | | | |  |  |  | | Szerintem a Tajtékos napok inkább szép íveken át be-badtrippül, illetve a beszűkülés is távokat nyit meg. Viszont kevés könyv van, ami ennyire emberhez közelien pszichedelikus, a must have! :) |
| |  |  |  |

 |  |  | | | |  |  |  | | ugorjak át és csináljam meg ?:) mégis hogy gondoltad ? |
| |  |  |  |

 |  |  | | | |  |  |  | | amit az a cég árul 100mag az tuti hogy jó...csak 500forintért lehúzás (én is gw-t vettem amíg volt)
Van már hajni faq....
Ezt a kivonást próbálta már valaki ? Vajon acetonnal mennyi ideig kell áztatni ? Mi az, hogy hidegen (hűtőben ?)?
A citromlés kivonás szar, a gyomrod ugyanúgy fos tőle. (de már 65mag is vicces volt)
"A Hajnalkában az LSA mellett két nem kívánatos mérgező anyag van. Az egyik egy zsíroldékony, hánytató hatású anyag, a másik pedig egy vízoldékony méreg. Először az összetört magokat zsíroldó szerben javasolják áztatni 3-4 napig, minél többen, annál jobb. Ez lehet éter (nehezen hozzáférhető), aceton (csak hidegen és rövidebb ideig, mert roncsolja az LSA-t), vagy könnyűbenzin. Ezekben az LSA nem csak a hányigert keltő méreg oldódik. Nálunk legelérhetőbb a sebbenzin, gyógyszertárban korlátozás nélkül kapható. A leszűrt oldószert nem kell eldobni, még 2-3 alkalommal felhasználható. A leszűrt magot teljesen ki kell szárítani, hogy ne legyen benzin szaga, majd 96%-s alkoholba (etilalkohol, szintén beszerezhető gyógyszertárból) áztatni. Az LSA oldódik az alkoholban, a vízoldékony méreg nem. Leszűrni, a rostokat újra alkoholban áztatni, hogy a maradék LSA is kioldódjon. A végén az alkoholt elpárologtatva visszamaradnak az alkaloidok. " |
| |  |  |  |


|