 | 
Legfrissebb hozzászólások (83691 - 83700)

 |  |  | | | | |  |  |  | | | | Pötyögés közbe observer aljasul megelőzött :D:D:D |
| |  |  |  |

 |  |  | | | | |  |  |  | | | wow ennyi ozricot + sponlit + tangerine-t nem is láttam még :D Szép gyűjtemény. |
| |  |  |  |

 |  |  | | | | |  |  |  | | | Szépen összegyüjtögettétek a dolgokat. Az ambient-dub line ból az OTT (TöröltNick ő csinálta az In Dub -ot is végülis) kimaradt... :) !
Cauldfield -nek és akinek kell az új ozric: http://www.mininova.org/tor/377814 |
| |  |  |  |

 |  |  | | | | |  |  |  | | | Azt írják a 12 óra áztatás elég. Az ismerősök tapasztalata szerint is OK a dolog. Bár a nyáron volt olyan tapasztalat, hogy az áztatott kuktázott kölesbe bevette magát valami baci és ott nem akarta befonni a myc.
Szerintem alapban csak az áztatott cuccot tedd az üvegbe, 1-2 üvegbe meg tegyél az aljára egy ici-picit vizet (de tényleg csak nagyon nagyon keveset, csak a gőz miatt)
Aztán írd meg a tapasztalatot. Arra tényleg figyelj, hogy csak nagyon keveset az aljára mert, ha ott marad az gáz, és 12 óra után már jól megszívják magukat a magok.
Ja a múltkor nem írtam, hogy áztatás után javasolnak egy 5-10 perces főzést (nem forró vízben csak melegben) éppen csak annyira, hogy egy pár mag héjja kipattanjon. (állítólag akkor veszik fel a legtöbb vizet). Ismerősök így csinálták az biztos.
Az alján kis vízre tényleg kíváncsi vagyok, hogy fog összejönni neked, vagy az ismerőseidnek :) |
| |  |  |  |

 |  |  | | | | |  |  |  | | | | Naja, az igazság az, hogy nem gondoltam volna, hogy ennyire lényeges;-)))) |
| |  |  |  |


 |  |  | | | | |  |  |  | | | | kuktázáskor mennyi víz kell, hogy legyen az üvegbe, vagy nem kell bele víz, elég csak áztatni? |
| |  |  |  |

 |  |  | | | | |  |  |  | | | | Hűha ennyien vagyunk, aszta! |
| |  |  |  |

 |  |  | | | | |  |  |  | | | Jó ez a Kassák! Ez a rész nagyon szép: "...A hajnal pirkadását keresem a szelíd rózsaszínű flamingót aki ott vergődik vérbefagyottan az éjszaka mancsai alatt...."
|
| |  |  |  |

|