DAATH

Az éjszaka eltakarja a világot, de feltárja a világegyetemet.

Evan Esar

 
KöszöntőGyarapodásAnyagokKönyvtárFórumKeresésKapcsolatok


Felmérés: ELTE kannabiszhasználat önkontrollja
Felmérés: MOKE országos orvosi kannabisz felmérés
Felmérés: Global Drug Survey 2021
Tiltás: (jan. 1.) szigorúbb ÚPA büntetési tételek
Tiltás: (szept. 24.) 207 anyag lett C-listás
Könyv: Ayahuasca – A Lélek Indája


Legfrissebb hozzászólások (13 - 112)
 (Témakör: Hajnalka)

 
 
>>> Hajnalka <<<
gombasz2019. január 22. 20:44
 
 
Üdv mindenkinek.
Ugy döntöttem végre belekezdek a Hajnalka projektbe
Sokan mondják , hogy megviseli a gyomrot , meg hogy sok a hányás miatta , de nekem úgy jött le , hogy a magok vegyészeti kezelése miatt van ez.
Na mármost ha én lekaparom a külső héját , a fekete részét és csak az alatta lévő világos barna magot eszem meg akkor elvileg csokkentem a bevitt vegyszer mennyiséget igaz?
 

 
 
>>> Hajnalka <<<
TrippSurfer2019. január 19. 18:41
 
 
Kipróbáltam a hajnalka magot ugy 150 et. 10 grammot vettem (Seeds of the Godds csomagolás) Azt kell mondjam igen jo hatása van teljesen mint a HBW ( azok is Seeds of gods csomagolás)magoknak . Most szereztem Madagaszkári HBW magokat azt is tesztelem lassan mennyire erős. A problémám a Hajnalka magokkal elég sok mennyiségre az a 150-300 db . Egy maroknyi végül is. Jobb a HBW magok mert 4-5 db ugyanazt a hatást teszi mint egy marék hajnalka mag viszont a hajnalka a gyomrot jobban megviseli.
 

 
 
>>> Hajnalka <<<
gombasz2019. január 19. 17:37
 
 
10 év alatt lehet még a hatásuk is elmullott már . ????????????
 

 
 
>>> Hajnalka <<<
Elma_MAn2019. január 19. 12:59
 
 
Szia,

Kb. 10 évvel ezelott 300 db. garafarmos hajnalka mag maradandó élményt okozott. Kávé darálóval darálás, gyümölcs joghurtba bele. Az íze és a mérgezo mivolta miatt nem ajánlanám, de hát ki vagyok én? :)
 

 
 
>>> Hajnalka <<<
gombasz2019. január 18. 22:10
 
 
Üdv mindenkinek !
Eléggé lapos ez a hajnis téma, ma láttam a Tescoban garafarmos Hajnalka magokat .valakinek tapasztalata vele esetleg?
 

 
 
>>> Hajnalka <<<
TrippSurfer2018. október 19. 14:42
 
 
Üvözlök mindenkit,

Szeretném kiprobalni a hajnalka magokat. Szereztem. Boltbol Amsterdamban - Morning Glory(heavenly blue) 10 gramm. Mennyit es hogy éri meg elsőre használni. Eddig száraz gombával es truffles gombaval vannak mély tapasztalataim. Ugyanigy segitseget kernek Hawaiian baby woodroose 10 db mag es ololiuqui 20 mag.
 

 
 
>>> Hajnalka <<<
ppnqdd2018. október 19. 05:41
 
 
Szia, ha így döntöttél, én azt javaslom, keress egy olyan forrást, ahol ilyen célra árulják a magokat és ne vetőmagként vedd, amibe ki tudja mi van. Google a barátod, nem tűnsz hülyének.
 

 
 
>>> Hajnalka <<<
elcid2018. október 17. 22:41
 
 
Üdv!

Úgy döntöttem, hogy a hajnalka segítségével életemben először kipróbálom a pszichedelikus utazást. Hiszek a mértékletességben, nem az a célom, hogy a Vallhallában bigmekeljek a hősökkel. Elolvastam az ártalomcsökkentésre vonatkozó infókat és mindet betartanám, ugyanakkor szeretném egyedül kipróbálni a hajnalkát. Erről mi a véleményetek?
 

 
 
>>> Hajnalka <<<
gombasz2018. július 29. 04:34
 
 
Kivonassal probalkoztal már ? Elvileg LSA- t könnyebb kivonni mint pl DMT-t phalarisbol. Abban már nincs cián se semmi vegyszer, csak a tiszta trip.
 

 
 
>>> Hajnalka <<<
PostMan2018. július 28. 21:18
 
 
Pár éve még hatottak, biztos hatnak most is. :D ipomea trikolor megviselősebb élmény a sok cián nem tesz jót... :D
 

 
 
>>> Hajnalka <<<
gombasz2018. július 28. 20:37
 
 
Hát azt nem tudom
Valaki mostanában próbálkozott bolti magokkal ? Milyenek ? Hatnak egyáltalán ?
 

 
 
>>> Hajnalka <<<
estimese2018. július 28. 20:13
 
 
Lenne egy kérdésem, hogy a hajnalka szára csupasz, vagy úgymond szőrös?
 

 
 
>>> Hajnalka <<<
Deadness2018. április 23. 09:24
 
 
Jocc!

Írnál bővebben kicsit a kivonatolási módszeredről?

Köszi!
 

 
 
>>> Hajnalka <<<
Jocc2018. április 22. 17:08
 
 
Nos, mint mondtam jelentkezek mindenképp, bár nem gondoltam hogy majdnem egy év múlva fogok és teljesen spontán felindulásból. :)

Szóval az történt ezzel az extrakciós dologgal, hogy azóta már 2x is megcsináltam, de még csak most jutottam el odáig h ki is próbáljam.
Nemrégen vettem hobbi célzattal közel 400 db magot (Ipomoea Tricolor) a közeli hipermarketben, pusztán ültetési célból, azonban ültetés közben felmerült bennem a gondolat hogy hagyok 250-et és kipróbálom amit már régóta kiakarok. Éreztem a csábítást.

A szűrési eljárást nagyjából a mullpólya tökéletesen megoldja.
Én összesen 2 decis elixirt csináltam 1/1-be. Almalével dúsítottam.
Megkell mondanom nagyon meglepő volt az első pár korty, mert szinte semmi íz változást nem tapasztaltam, sőt, még be is jött hogy van egy kis zamata, kicsit sűrűbb.

Mivel a napom nagyrésze abból állt h délután haverokkal kimentunk a hegyekbe, kicsit kikapcsolni, egy kis MDMA segítségével a jó időben, így a set-ről már az elején gondoskodtam. A setting az én szeretett szobám volt.

Kellemeset csalódtam ebben a növényben, mert mentálisan nagyon megtudott erősíteni, alátámasztásokat adott és egy nagy megerősítést.
Vizuálisan változást a kontraszt erősödésen kívül nem tapasztaltam, de nem is ez volt a lényeg. Ez a növény azt akarja hogy feküdj le kényelmesen és csukd be a szemed. Nagyon könnyen kezelhető és nagyon jól átlátható a dolog. Persze ez nem zárja ki azt a tényt, hogy dupla ennyi mag dupla ilyen hatásra lenne képes.

A szűrés szerintem jól sikerült, negatív tünetet szinte nem tapasztaltam.
Még ma is kellemes utózengése van a dolognak.

A szeretet a lényeg!

:)
 

 
 
>>> Hajnalka <<<
ppnqdd2018. március 2. 21:49
 
 
Milyen volt?
 

 
 
>>> Hajnalka <<<
420. Ekista2018. január 25. 18:16
 
 
Na uraim, tisztelettel jelentem: az imént elfogyasztásra került 350db hajnika mag joghurttal. Jelenleg várakozó állásban vagyok, ha lesz valami majd írok;)
 

 
 
>>> Hajnalka <<<
facombkivammá2017. június 26. 23:23
 
 
PostMan: "Őstechnika", ez hízelgő, de a javát az Erowidról fordított technikáktól csentem el :) Tökéletesítésen nem dolgoztam azóta, viszont annyit talán érdemes lehet megpróbálni, hogy szűrés gyanánt kipróbálni a mull-pólyát. Ezt főzeteknél, forrázatoknál szokták használni szűrésre, szerintem itt is működhet, és annyira nem vészes az ára.
Egyébként egy beszámolóban olvastam arról, hogy az illető át tudta szűrni a cuccot valamin, és tiszta, sötétzöld színű oldatot kapott. (Nekem ez nem sikerült, de nem is próbálkoztam annyira szűréssel - azt hittem, a szerves kémiai laborból lopott egy darabka szűrőpapír elég lesz :D Én kis naiv.)

Jocc: Szerintem 250 mag bőven elég lesz. Illetve azt megjegyezném, hogy nekem a desztillált vizes kivonástól noha intenzívebb volt a mentális hatása az tripnek (bizonyára több LSA tudott felszívódni, mint a sima darálós-kapszulázós módszer esetén), de a vizuális hatások háttérbe szorultak (talán maradt még valami a magok között, ami nem oldódott át a desztillált vízbe, nem tudom).
 

 
 
>>> Hajnalka <<<
Jocc2017. június 26. 19:43
 
 
Köszi a választ mindkettőtöknek! Én úgygondolom a barna apró darabok a mag héjának maradványa lehet, mert nem elég sűrű mintájú szűrővel csináltam. De lentebb olvastam Resurgam postjában, hogy ő egy durva szövésü anyaggal csinálta, valószinüleg én is ezt fogom használni legközelebb.

Még egy kérdésem lenne.
A választott anyag Ipomoea Tricolor, de még nem használtam hajnalkát, és nemtudom hogy elégséges-e 250 db belőle egy tisztességes triphez, mit gondoltok?

Pl Hawaii-nál is sok mindenki írja hogy 5db-tól vége volt, de azt nem hogy a fractaltól vagy a simától. Szóval én meg azt vallom hogy a simából kell min, 10 db. Fractalt meg még nem ettem. De pl. volt már hogy csak simán kaparással berágtam azt a 10-et, minimum mellékhatással, viszont volt olyan is, hogy nagyon kikészült tőle a gyomrom. Szóval örömömre szolgál ez a recept, ki fogom próbálni mindenképpen. Sajnos csak pár hónap mulva lesz rá újra alkalmam, de mindenképpen jelentkezem!

Peace
 

 
 
>>> Hajnalka <<<
PostMan2017. június 26. 14:05
 
 
Hello

Én viszonylag régen próbálkoztam már ezzel (5-6 éve) és kicsit barbár hozzáállással. (pl hbwr-nél citromleves áztatás egy napig, minden tök happy, aztán megittam szűrés nélkül el ne vesszen valami... a tavaly nyári kommmentekbe csak viszakerestem a módszereket.) Egyébként a kérdésed lényegi részére már válaszolt facombkivanmá az "ősteknika" megalkotója. (https://www.daath.hu/showTopic.php?id=8&only=134469) Hátha azóta tökéletesítette a teknikát. (?) már ha ezt lehet... Viszont a barna cucc átment témában, ez normális a desztivizes módszernél, nem lesz átlátszó.
 

 
 
>>> Hajnalka <<<
facombkivammá2017. június 25. 22:20
 
 
Jocc: Szerintem a kivonatoláshoz fél-1 liter is bőven elég, 250 mag esetén pláne. Ha jót akarsz önnönmagadnak, szűrés után a löttyöt izotonizáld valamivel (pl. Isostar italporral).
 

 
 
>>> Hajnalka <<<
Jocc2017. június 23. 23:42
 
 
Postman!

Hofman úr 250 mikróval kezdte és tudatosan, az első véletlen önmérgezés és nem pszihedelikus dózis volt. :D

Egyébként, a receptnek amit lent linkeltél nagyon örülök, viszont lenne egy kérdésem. A hétvégén neki láttam ennek a löttynek, de szűréskor sok barna anyag is átment rajta, meg az alkalom se volt megfelelő az elfogyasztására, úgyhogy ez még várat magára a következő alkalomig, új módszerrel. :D
A kérdésem azlenne, hogy biztos hogy kell 250 maghoz 2 vagy több liter desztvíz? Te ezt megittad utána mind? :D Remélem még szoktad nézegetni ezt a site-ot mert érdekelne a válaszod.

Peace
 

 
 
>>> Hajnalka <<<
Resurgam2017. március 23. 21:51
 
 
Szép estét !

Konkrétan ezt a módszert nem, de egy rokonnövénnyel ki fogom.

Hajnalkamagokkal 50-120 végeztem "mikroszkópos vizsgálatokat". :)

Én mozsárban porítottam,majd citromos vízben 6-8 órán keresztül áztattam, néha felráztam. Leszűrtem egy sűrű szövésű vízáteresztő anyagon, majd megittam, minimális negatív hatással.

Ezt anno Yilisater Daleth könyvében olvastam és nagy megdöbbenésemre működött.

Aztán olvastam máshol,hogy a csírakezdeményről el kell távolítani a héját, majd hasonló eljárással, mint az előző, péppé zúzni, higítani és szűrni.

Ezt én is megcsinálom majd, de nálam a szimpla változat sem okozott gondot.

Valamennyi hatóanyag mindig mindenhol tönkremegy és ezért mindenkinek saját dózist kell kidolgoznia, de a negatív hatások kiküszöbölésének ára van.:)

Igazából azt neked kell tudni, hogy mit szeretnél elérni a "trippel",mi a célod kicsit lazulni csak vagy "gallyra tenni magad".

Én a 3-400 darabos dózis előtt azt ajánlom, hogy ismerkedj meg egy kicsit a növénnyel és csak fokozatosan növeld a dózist és a citromleves kioldásra és szűrésre szükség van, mert anélkül magas dózisoknálm sokan rosszullétről és hányásról számoltak be.

Ezt a babonás népek régebben, talán ma is, valamiféle belső tisztulásnak tartják, de szerény véleményem szerint ez csak sima babonás tudatlanság.:)

 

 
 
>>> Hajnalka <<<
weeed2017. március 22. 19:23
 
 
Üdv!

Ültettem pár hajnalka magot és ahogy figyelgetem a növekedést megfordult egy érdekes ötlet a fejemben.

Ugye amikor csírázik a hajni mag akkor elöször egy mini gyökeret ereszt és ezzel egyidöben megjelenik az elsö levél ami elözöleg tulajdonképpen a mag belseje volt, szóval amiben jelen van (volt??) a hatóanyag és amin elözöleg a szaponin volt.

Ránézésre ezen a mininövényen nem látni azt a nyálkás anyagot, a szaponint ( ami a hányingerért felelös ). A kérdés az lenne hogy próbálta e már valaki eddig a stádiumig hagyni nöni a növényt, és megenni ezeket a mininövényeket? Kb. 5-7 nap alatt fejlödik eddig a stádiumig, tudja e valaki hogy ezalatt az idö alatt mi zajlik le a növényben? Értem ezt úgy hogy eltünik e a hatóanyag a vízzel való hosszas kontakt miatt? ( LSA vízben károsodik ha jól tudom, de lehet rosszul tudom ). Avagy létrejönnek e új, esetleg nemkívánatos anyagok ebben az idöintervallumban? Illetve csakugyan eltünik e a szaponin vagy a látszat csal??

És a legfontosabb kérdés: próbálta e már valaki ezt a módszert? :D
 

 
 
>>> Hajnalka <<<
ppnqdd2016. augusztus 9. 22:21
 
 
Persze, hogy lehet, de csak ha jófej lány. Olyan sok maggal nem érdemes bulizni menni, mert kiesik a zsebedből.
Komolyra fordítva, szerintem ezt te is meg tudod ítélni. Ha a buliban standard mondjuk a ki tud nagyobbat hányni a falra, akkor simán, vagy ha nincs nagy bajod tőle, akkor is, mert miért ne?
 

 
 
>>> Hajnalka <<<
sapogrande2016. augusztus 9. 21:41
 
 
Nehezen tudom elképzelni, hogy jól jönne ki a dolog: nekem az otthon biztonságos magányában elfogyasztott 300 magtól végtagelnehezülős, kellemesen punnyadós tripem volt, nem nagyon volt kedvem mocorogni a csúcs közelében, ahhoz túlzottan is szuper volt az érzés. A lecsengő szakaszban eszembe jutott, hogy jó volna leugrani a sarki boltba, hogy vegyek némi harapnivalót, a dolog viszont parába fordult: az utcán szembejövő minden járókelő indokolatlanul fenyegetőnek tűnt. El sem jutottam a boltig, visszafordultam inkább. :) Szóval a tömeggel csak óvatosan, én inkább hanyagolnám.
 

 
 
>>> Hajnalka <<<
Atesz12252016. augusztus 8. 21:35
 
 
Szerintetek hajnalkával lehet bulizni? :D azt tervezzük hogy 300-350 maggal el megyünk egy partyba
 

 
 
>>> Hajnalka <<<
OnlyEki2016. augusztus 2. 06:30
 
 
Hallod Attila, HWBR-el kapcsolatosan a HBWR részre írj, ne Hajnalkára, nem leszólás tudod, csak nem akarom hogy szóljanak. : )
 

 
 
>>> Hajnalka <<<
Atesz12252016. augusztus 1. 22:00
 
 
vágom hogya Fraktál magból mindenki 2t ír, de nekem ezt nehéz elhinni hogy 2 mag így földhöz vág..ki tudnátok fejteni?
 

 
 
>>> Hajnalka <<<
PostMan2016. augusztus 1. 03:00
 
 
Ez a kivonatolás lehet egy kicsit hatékonyabb.

https://www.erowid.org/experiences/exp.php?ID=13619

Itt megspékelik az élményt egy kis szíriai rutafűvel... Minden nagydózisú próbálkozásnál halálközeli élményről számolnak be...

"I began this experience three weeks ago with a trip to a garden supply store where I purchased 25 grams of Heavenly Blue Morning Glory seeds (Ipomoea Violocea), and some Naptha. When I returned home I ground the seeds to flour with a coffee grinder, and placed them into a jar. The jar was then filled to half of its capacity with Naptha, sealed, and agitated. The solution was allowed to marinate in the jar for three days being agitated frequently. A funnel was then set up with a coffe filter in it, and the solution was poured through into a second jar.

The solute (seed flour) was saved, and the solvent (Naptha) was discarded. The seed flour was spread evenly over a glass baking dish, and allowed to sit for three days with a fan blowing over top of it to ensure all Naptha was evaporated (I had a past experience where someone decided to forgo this step, and Naptha was a constitute of the final product, and I'm sure my stomache suffered serious irreversable damage).

The seed flour was then placed into a jar, and the jar covered halfway with 100 proof (50% alcohol) vodka. This solution was allowed to sit for three days being agitated frequently. The alcohol-seed flour solution was poured throgh the same forementioned funnel-filter set up, and poured into another jar, and the solvent (alcohol with LSA) was kept, and the solute (spent seed mush) was discarded. The alcohol-LSA solution was then poured into another glass baking dish, and allowed to evaporate over a three day period with a fan blowing across the dish.

After the alcohol was evaporated I was left with my paydirt which existed as a gummy film at the bottom of the dish. I used a razor blade to scrape this gum from the dish, and it was allowed to harden into a black gummy rock. I considered taking the extraction further; however, I do not fully understand the acidification, basification process. "
 

 
 
>>> Hajnalka <<<
PostMan2016. augusztus 1. 02:52
 
 
Ja, bocsi, remélem nem jött le úgy hogy kb teljesen hülyének nézlek, hogy nem tudod mi az extraktolás. Valami olyasmi rémlik, hogy valami ciánféleség van a magokban, de talán csak a hélyában(?)

https://www.erowid.org/experiences/exp.php?ID=64940

Itt egy kivonatos élmény, ez sem lett kifejezetten kellemes...
 

 
 
>>> Hajnalka <<<
OnlyEki2016. július 31. 23:37
 
 
Egyébként, de ha már vetted a fáradtságot, és megkerested nekem azt a hozzászólást, köszönöm, elég részletesen leírja, és nem sok helyen találtam meg ennyire részletesen. És szükségünk lesz rá a jövőben még, nagyon is.
 

 
 
>>> Hajnalka <<<
OnlyEki2016. július 31. 23:32
 
 
Jaj félre értettél, ezt tudom mit jelent, a kivonatolás, az izékre értettem, hogy mellékhatások, az alatt mire gondolsz? Bár kicsit gondolkodtam én is, és ami aggaszt, az az, hogy már 450 magnál is jelen volt az érgörcs, vagy érszűkület vagy mi. Remélem jól mondom, És elég keményen megvolt dagadva a lábam egy két helyen, ha meg nagyon megfeszitettem, hirtelen mozdulatot tettem, mintha valami szakadni akar volna a lábamban érzés volt, szoval 1000 magnál nem is tudom mi lenne, ha durvább is lehet még.
 

 
 
>>> Hajnalka <<<
PostMan2016. július 31. 23:04
 
 
A kivonatolás alatt azt értem, hogy kémiai úton (nem kell nagy dolgokra gondolni, viszonylag egyszerű) kivonjátok az LSA-t (a hatóanyag) a magból, ami meg nem az, hanem különböző alkaloidok amiktől elkékül a lábad meg hánysz, azt kidobjátok.

Az én felfogásom szerint nem igazán támogatom az ötletet, hogy pusztán azért, mert ilyen beszámoló még nem volt betoltok egy hatalmas overdose-t. De Hoffman is 1200 mikróval kezdte, (bár véletlenül), és ha már ezt csináljátok, akkor minimalizáljuk az esélyét, hogy nagyobb baj legyen. ezért beidézem ide, a kommentet, amiben le van írva egy módszer, amivel tudtok LSA kivonatot csinálni a hajnalka magból.

http://www.daath.hu/showTopic.php?id=8&only=134469
 

 
 
>>> Hajnalka <<<
OnlyEki2016. július 31. 21:30
 
 
Nem egészen értem mire gondolsz, nem igen vagyok tisztában még ezekkel a dolgokkal. Pontosítanál hogy mire is gondolsz? :s
 

 
 
>>> Hajnalka <<<
PostMan2016. július 31. 20:37
 
 
Ha nem kivonatoltok, a mellékhatások miatt lesz lehetetlen, sőt nagyon veszélyes. Kivonatolással is veszélyes, de fizikailag könnyebben megmaradtok...
 

 
 
>>> Hajnalka <<<
OnlyEki2016. július 31. 19:20
 
 
Srácok, leírnám gondolatmenetünket, amit kitaláltunk spannal, vagy legalábbis nekem ugrott ki agyamból ez a beteg ötlet, ő meg beleegyezett, hisz ő sem teljesen normális, no meg amibe behívom, abba ő jön. :D

Ugye 1 hete, azt hiszem 1 hete volt, Eltoltunk fejenként megközelítőleg 450 Hajnikát, + - 10 db.

Nos én arra jutottam, hogy ezt a mennyiséget minden újabb próbálkozásnál növelnénk 100-al.

Tehát következő alkalommal már 550 jönne, aztán rá egy hónapra 650. Egészen mennénk 1000-ig, hisz ugy tudom ekkora dózissal még nincs beszámoló, megszeretnénk valósítani, amolyan kihívás félének tekintünk erre.
Tudom, hogy nem fogjuk tudni végigcsinálni, szerintünk már 700 magnál úgy döntünk hogy akkor ezt most kezdjük el csökkenteni inkább lefele szépen. :D

Vélemények? :)
 

 
 
>>> Hajnalka <<<
MZ/X2016. július 31. 17:39
 
 
te jó ég! 400 darabtól iskolatársamhoz mentőt kellett hívjon az apja mert kiakart ugrani az ablakon. ne vicceljetek ez a dózis embertelen...
 

 
 
>>> Hajnalka <<<
ppnqdd2016. július 27. 20:04
 
 
OnlyEki a 400 az brutál mennyiség, gondolkodtam is, hogy túléltétek-e :D.
 

 
 
>>> Hajnalka <<<
ppnqdd2016. július 25. 21:56
 
 
Meleg van most hozzá szerintem. Ha nincs légkondis helyed és izotóniás italod, ne csináld. Elsőre mindig kettőt írunk, most is annyit mondok.
 

 
 
>>> Hajnalka <<<
Atesz12252016. július 25. 21:40
 
 
heló srácok!
Ekső alkalomra hány db fractál magot javasoltok? 4et tervezek az jó lehet úgy? :D
 

 
 
>>> Hajnalka <<<
ppnqdd2016. július 25. 00:04
 
 
Gén, mi ez a trollkodás? :D
 

 
 
>>> Hajnalka <<<
OnlyEki2016. július 24. 21:54
 
 
Hányás csak a végén volt nekem, nem az elején, vagy a végén szokott lenni mindenkinek, aki kiprobálta? Bár a vége fele csak úgy jött kifele, rendes sugárba ment a hányás. :D Hányingerem van ha rá gondolok arra ami történt, meg minden, ismét kaptunk egy jó leckét, irok beszámolót majd, ha esetleg érdekel valakit, hogy mekkora faszok voltunk, és mekkora parákat történtek. (Szerintünk.)
 

 
 
>>> Hajnalka <<<
Én+te+ö=gén2016. július 24. 21:18
 
 
Úúú, ma felfedeztem a legjobb hajnalkafajtát!
Ez nem az Ipomoea violacea, hanem az Ipomoea batatas nevű alfaj!
A gumóját kell nyersen orálisan fogyasztani.
Adagolás: néhány 10-100 gramm.
Hatása: öröm, elégedettség!
Íze is kiváló!
https://hu.wikipedia.org/wiki/%C3%89desburgonya
:D
 

 
 
>>> Hajnalka <<<
Jorck2016. július 24. 12:04
 
 
Johurba v gyümisjoghurtba keverve lassabban jelentkeznek a "mellékhatások", és így elviselhetőbb szerintem :)
 

 
 
>>> Hajnalka <<<
Atesz12252016. július 24. 10:08
 
 
Húú srácok ez tényleg aljas és sötét volt...ez amit művel az emberrel az felfoghatatlan..
 

 
 
>>> Hajnalka <<<
blablabla12016. július 24. 04:10
 
 
Azt tudtátok, hogy a tripet jelentősen befolyásolják a testi tünetek?:-)
Jó hányást srácok :-)
Sziasztok! :-)
 

 
 
>>> Hajnalka <<<
OnlyEki2016. július 23. 19:07
 
 
Lassan indulás neki a világnak, aztán lassan kiderül, reméljük erős lesz, cirka 450-450 jutott fejenként. Darálva van, nincs se mosva, se hámozva, szoval akkor a hányás rosszullét fix. De aztán később lehet még jelentkezem.
Multkor hwbr-nél volt fejfájás, akkor nem szedtem be semmit, hátha még kapok választ gyorsba, szabad bevenni közbe vmi gyógyszert, vagy szigorúan tilos? :)
 

 
 
>>> Hajnalka <<<
ppnqdd2016. július 23. 18:57
 
 
OnlyEki, elvileg kevésbé intenzív, mint a hbwr, viszont aljas és sötét :D
 

 
 
>>> Hajnalka <<<
Én+te+ö=gén2016. július 23. 14:53
 
 
OnlyEki:
Hányás és rosszullét akkor, ha nem mosod és hámozod meg a magokat.
Az LSA-nak érszűkítő hatása van, vagyis ronthatja a végtagokban a keringést (érgörcs, kékes árnyalatú lábujjak, stb.).

Érdemes elolvasni a lap alján a kapcsolódó beszámolókat is, 7 Daathos és 3 külföldi.
 

 
 
>>> Hajnalka <<<
OnlyEki2016. július 23. 11:31
 
 
Milyen kellemetlenségekre lehet számítani, mielőtt elkezdi beadni/tetőzni a trip?
Hányás itt is szokott lenni?
 

 
 
>>> Hajnalka <<<
ppnqdd2016. július 23. 09:53
 
 
Oral Ipomoea violacea Seed Dosages
Light 50 - 100 seeds 1.5 - 3 g
Common 100 - 250 seeds 3 - 6 g
Strong 250 - 400 seeds 6 - 10 g
Heavy 400 + seeds 10 + g
 

 
 
>>> Hajnalka <<<
OnlyEki2016. július 22. 17:34
 
 
Na arcok. Találtunk egy klassz boltocskát. Kaptunk cirka 10 csomag Hajnikát. Egyet bontottam, volt benne 60 darab. Az mát kapásból megközelítőleg 600, de tuti meg van több. Volt még 5 csomaggal, amit tegnapelőtt vehettünk kb. lényegtelen. Azon 25-30 db-ot írt, bontottam kettőt, volt bennük 60-60.
Ez igy megközelítőleg 300, összesen 900 kb. ami van. Kérdés. 450-450 már adna valamit? Bocsi hogy ennyit kérdezek, csak érdekel hogy van-e értelme ennek már igy. :) Válaszokat köszönöm.
 

 
 
>>> Hajnalka <<<
OnlyEki2016. július 21. 15:29
 
 
De úúú, ez kegyetlen, ennyi magot mostanában nem szedünk össze.
Aha, hát néztem beszámolókat, most is, régebben is, mindenki kemény 200-on felül tolt az arcba, mi meg már úgy vagyunk vele, hogy inkább fussunk bele egy elég erősbe, mint hogy utána bánkódjunk hogy na ez semmi sem volt, probáljuk ujra. Minimum az 500 mag akkor, az már fix, de ennyit.. Képtelenség összeszedegetni. :s
 

 
 
>>> Hajnalka <<<
Én+te+ö=gén2016. július 21. 13:06
 
 
Opsss:
Az Anyagismertetőkben a hajnalkáról az alapinfó azt mondja, hogy:

"Már 25-50 db mag elfogyasztása után is tapasztalhatóak bizonyos hatások, de a legtöbb használó a kívánt hatás eléréséhez 100-400 db mag elfogyasztását tartja szükségesnek."
http://www.daath.hu/showSubstance.php?id=1

A mag erőssége változó lehet, pl. alfajtól és boltmárkától függően.
Érdemes átolvasni az élménybeszámolókat (a testtömeget ezért szokták megírni).
 

 
 
>>> Hajnalka <<<
Jorck2016. július 21. 12:59
 
 
Egy kezdőnek lehet nem ennyit javasoltam volna, de ha megnézzük a hawaii rózsa topic-ot, akkor láthatjuk hogy ő a fractal-ból ilyen 5-öket tolt, és ezek után a hajnalkánál azt kérdezi:

"mennyi mag kell egy elég erős hatáshoz?"

(Így jobban belegondolva kevés is az a 600...:)
 

 
 
>>> Hajnalka <<<
OnlyEki2016. július 20. 20:56
 
 
Jó ötlet, nem tagadom, csak sajnos én fiatal, és egyben komolytalan is vagy efféle dolgokhoz. :D
 

 
 
>>> Hajnalka <<<
Jorck2016. július 20. 20:50
 
 
~Csak egy ötlet de, ha nem tudnék venni én elültetném őket.. xD
Jó már nyár van de szerintem esélyesen beérnek még, és akkor a 150 ből rengeteg lesz. Amúgy is tutibb trippet ad ha te neveled őket, és biztos nem lesznek kezelve sem a magok..
 

 
 
>>> Hajnalka <<<
OnlyEki2016. július 20. 20:25
 
 
Sajnos Tescoban nincs, tél elején, meg végén árulták rendesen őket, de mára már nincs. Vetőmagboltban 5 csomaggal volt csak Ipomoea Tricolor,(bár rákérdeztünk, hogy van-e még raktáron, gyanúsnak tűnt nekem az a "nem, nincs" válasza a tagnak, mintha valamit sejtett volna, vagy csak én vagyok ilyen parázós) az meg cirka 150 db.. Még hajtsuk akkor a boltokat, húzós lesz a fejenként legalább 500 mag. :S
 

 
 
>>> Hajnalka <<<
Jorck2016. július 20. 19:49
 
 
Én a városban még a kis tesco-ban is láttam (ipomea tricolor)-t. Még nálunk a faluban is lehet kapni a szerelvényboltban :) Szóval azt akarom mondani ha keresel előbb utóbb biztos tudsz venni normálisat.
A törpével nem érdemes kísérletezni ha csak nem vagy mazochista!

Amúgy 500-600 db-ot éredemes betolni..
 

 
 
>>> Hajnalka <<<
OnlyEki2016. július 20. 17:27
 
 
Sziasztok.
Kérdés. Bár világosan fel van tüntetve hogy csak a normál Kék Hajnalka a jó, de sajnos csak 5 csomaggal kaptam, és láttam Törpe Hajnalkát Kéket, az nem jo, igaz? :) +1 Kb. mennyi mag kell egy elég erős hatáshoz? Köszönöm.
Szép napot.
 

 
 
>>> Hajnalka <<<
flowerprincess2015. november 8. 19:58
 
 
Köszi a választ :)
Mondjuk tavaszig már nem valószínű hogy tudunk szerezni hajni magot, de hbwr-t megpróbálunk :3
 

 
 
>>> Hajnalka <<<
Assamoa2015. november 8. 14:25
 
 
Szerintem az lehetett hogy a küszöbdózis nem adta be nektek.
Meg lehetne próbálni 200-al... tutira biztos beütősen meg 250-el.
(HBWR: 3-4 mag)
 

 
 
>>> Hajnalka <<<
flowerprincess2015. november 7. 22:44
 
 
sziasztok
Kipróbáltuk a hajnalkát (fejenként 100 mag). Pupilláink rendesen ki voltak tágulva, de nem éreztünk semmit.. Miért lehetett ez??
Jövő héten megpróbáljuk hbwr-el, hátha akkor érzünk valamit...
 

 
 
>>> Hajnalka <<<
facombkivammá2015. október 11. 19:55
 
 
flowerprincess: Szerintem embere válogatja, illetve a dózis is befolyásolja. Én saját tapasztalatokból kiindulva olyan 6 órát mondanék.
 

 
 
>>> Hajnalka <<<
flowerprincess2015. október 11. 19:02
 
 
Pupillán mennyi ideig észrevehető a trip??
 

 
 
>>> Hajnalka <<<
facombkivammá2015. október 8. 22:36
 
 
flowerprincess: Amiket ppnqdd mondott, azok jók, bár szerintem a hbwr gyakran kétesélyes, leírásokból és tapasztalatokból is az jött le, hogy a frissessége nem egy kőbe vésett dolog...
A szimpla Teszkós hajnalka magok szerintem elég potensek. Ha pedig első trip, akkor nem kell sok, belém lehet kötni, de szerintem 40-50 mag bőven elég.
De dozírozást erowid-on meg sok fórumon találsz, előbbinek a mottója megszívlelendő: "know your body, know your mind".
Így utólag én azt mondanám magamnak, hogy ne ilyenekre verjem el a pénzem, de ehhez a gondolkodáshoz kellett pár kísérlet a hajnalkával, szóval a tanító jellege végül is megvolt :D
Meg azt hiszem Assamoa mondta, hogy azért nem kell belőle mindent komolyan venni, ami szerintem egy jó tipp.

 

 
 
>>> Hajnalka <<<
ppnqdd2015. október 5. 21:55
 
 
Szia, kezdésnek valszeg jó választás, bár a hbwr egyszerűbb. Jól nézd meg a fajtát, olvasd el a dózisokat és készülj fel, hogy lesz pár fizikai negatívum, de gondolom ezekről tájékozódtál. Sok szerencsét, írd majd le, hogy milyen volt.
 

 
 
>>> Hajnalka <<<
flowerprincess2015. október 4. 21:08
 
 
Sziasztok!
Első trippemre készülök, és a hajnalkára esett a döntésem. Nem tudnátok pár tanácsot adni hozzá??
Köszi :)
 

 
 
>>> Hajnalka <<<
BlueDragon2014. október 20. 16:29
 
 
Nem rég ismét hajniztam. (Ugye a legutóbbi alakalomkor maradt még két tasak, amiket hütőben tároltam). Ahogy terveztem otthon csináltam, egyedűl, most megettem az összes magot. A házunk két színtes szüleim és öcsém lefeküdtek a felső színten aludni, én lent maradtam és elkezdtem foglalotoskodni a dologgal. Bekészítettem egy lavort, bár legutóbb nem hánytam, egy párnát, fél liter bodzaszörpöt és elővettem a tízórája ázó magokat. Sajnos így sem tudtam meghámozni őket, bíbelődni pedig nem akartam, elkezdtem hát "falatozni", még mindig roppant kellemetlen ízük volt, de így könnyebb volt megenni őket, leküzdésükben segített a bodzaszörp. Elég hamar megéreztem a hatást, volt egy kis noteszem abban irogattam minden féle nyálas hülyeséget, pozitív volt a hangulatom. Most viszont nem volt akkora gondolat áradat, persze az első alkalom nyílván erőteljesebb mindenkinél. Betettem egy háromórás meditáció zenét és lefeküdtem az ágyra, figyeltem a légzésemet. Megfigyeltem, hogy az LSA és az LSD hatás mechanizmusa hasonlítabban, hogy periódikusan erősebb és gyengébb. Egy spirituális érzés bontakozott bennem, és megfogalmazódott bennem az a gondolat, hogy mind egy egészet alkotunk a világgal, nagyon jót tett, hogy elolvastam Feldmár András: Tudatállapotok szivárványa című könyvét. Most viszont nem voltam illuzióim. A trip vége kicsit rosszra sikerült. Felkelltem, hogy igyak egyet borzasztó íze volt a számnak, aztán már nem akartam tovább zenét hallgatni, elkezdtem szédülni és a fejem is fájt. Szerintem ez már a trip vége lehetet, mert lefürödtem aztán befeküdtem az ágyamba és hamar elaludtam, éjszaka egyszer ébredtem fel akkor még mindig szédültem, de hamar visszaaludtam. Azt hiszem a hajnalkával nem kisérletezem többet, de a törperózsának adok egy esélyt, viszont akkor tekerek hozzá habpatront is. Szerintem majd megírom egy rövid novellában ezt az élményemet is.
 

 
 
>>> Hajnalka <<<
mbulgakov022014. október 16. 00:54
 
 
Én 1 éve próbáltam körülbelül. azelőtt csak füvet meg salviát próbáltam. 400 maggal indítottam és szépen lassan megrágtam őket. 1 kisebb novellát írhatnék róla mi történt, amibe most nem mennék bele, de azt szeretném leszögezni, hogy nem szabad félvállról venni, mint ahogy én tettem anno. mindenképp nyugod helyen és lehetőleg ne egyedül. alkohol kerülendő. Érdekes módon a gyomorfájás nekem kimaradt
 

 
 
>>> Hajnalka <<<
BlueDragon2014. szeptember 23. 17:22
 
 
Igazából csak azért kérdeztem, mert nem volt éppen a legkellemesebb megenni őket, de nem fájt a gyomrom a trip alatt, egyéb más fizikai tünetem sem volt. Legközelebb mindenképpen beáztatom a magokat, mert elrágni sem volt éppen könnyű őket. Nagyobb távlatból nézve az egyetlen problémám, csak az, hogy nem nagyon emlékszem a trip tetejére, azt sem tudom aludtam-e vagy ébren voltam, csak foszlányok maradtak meg. Most már azt mondom életem egyik legkülönlegesebb élménye volt, néha kicsit kellemetlen, de már csak ilyen ha kristálytiszta tükörbe nézz az ember. Legközelebb otthon, ráhangolódva csinálom.
 

 
 
>>> Hajnalka <<<
Viktore2014. szeptember 22. 17:26
 
 
Hali, elég sokkal kezdtél szerintem :D nekem 120 is bőven elég volt, ráadásul nekem még annyitól is fáj a hajam meghámozva. mivel a maghéjban cián-glikolid van vagy mi, ezért 8 órás áztatás után érdemes kinyomkodni a belüket és csak azt megenni, jól szétrágva hogy ne fájjon annyira a poci, így nincs is rossz íze ha mondjuk egy kis csokival eszed.
A dózis is mondjuk személyenként változhat mert uncsim meg sem érezte a 120 magot.
 

 
 
>>> Hajnalka <<<
BlueDragon2014. szeptember 19. 18:20
 
 
Sziasztok!
Régóta olvasom a Daathot, de csak nem rég volt az első trippem. Igazából egyidőben nagyon érdekeltek a hallucinógének, de pár rosszúl sikerült marihuánás betépés után alább hagyott az érdeklődésem. Viszont nyáron éltem párszor a kéjgáz nyújtotta örömökkel és arra az elhatározásra jutottam, hogy megérett már egy igazi tripp is. Nem akartam hamar belevágni, mégis sikerült. Amit egy első alkolomnál elszúrhat az ember azt hiszem elszúrtam. Pont teljese változás állt be az életembe(főiskolára mentem), egyedűl csináltam, a környezet sem volt éppen a legmeghittebb(a főiskola kollégiuma). Egy közeli vetőmagboltban szerztembe a magokat. Négy tasakkal vettem. Fokozatosan ettem meg az első tasakot, számitásaim szerint ötvenöt mag volt benne. Aztán egy közeli parkba elmentem sétálni, az egész hatás fokozatosan rámömlött, az agyamat elöntötték a gondolatok, ezért is gondolom azt, hogy remek utazásnak hívni ezt az élményt, mivel egy hosszabb utazás alkamával is szinte révületbe esek a suhanó táj monotonsága miatt. Kicsit más fele vettem az írányt, minden rendben ment egy darabig, amíg egyszer csak sötét gondolatok jutottak eszembe, ekkor rászóltam magamra, hogy nyugodjak meg. Ez után találkoztam két iskolatársammal, akikkal még egy szót sem váltottam, most még is köszöntek nekem és kérdeztek valamit, amit egyáltalán nem értettem, az egyik csajnak pedig teljesen eldeformálodott az arca, ami csak később tűnnt fel. Ezen egy kicsit kiakadtam, hogy miért piszkálnak egy éppen trippelő embert, utána már csak vissza akartam menni a koleszbe, hogy az ágyamba fetrengjek. Szoktam elalvást segítő teát inni, főleg azért, mert élénk álmokat okoz, most is főzztem egyet, hogy egy kicsit lenyugodjak, (a tea fő hozzávalói: citromfű és levendula), szintén a legyugodás céljából pár csepp rozmaring illóolajat is cseppentettem a párnámra. Itt már a mozgás nehezen ment, de ettem még körülberül negyven magot, mert intenzív élményt akartam, aztán megittam a teát. Egy furcsa félálomszerű állapotba kerültem, vizióim is kialakultak, minden problémám előkerült és rájöttem, hogy csak a felszínallá söpröm őket, és egyéltalán nem akarom azt csinálni, amit tanulok. Nagyon intenzív élmény volt teljesen szétcincált, széttépet. Az egyetlen nyitott szemű vizuális hatás, a szemem megtörte a fényt és az asztalilámpa fölött egs szivárvány nyilt ki. Miután már tisztának éreztem magam, lementem a kolesz melletti klubba meginni egy whiskyt, hogy könnyebben lejöjjek a trippről, ez hiba volt, mert a csoport társim is ott voltak, de én fel sem akartam ismerni őket, leűltem a pulthoz, inni, páran odajöttek hozzám, hogy mi bajom van, egy sráccal egész jól elbeszélgettünk. Nem éreztem sem nagyon jó sem nagyon rossz élménynek.
Az a kérdésem lenne, hogy elég undorító ízűk van a magoknak, le lehet-e nyelni őket egészben?
 

 
 
>>> Hajnalka <<<
Viktore2014. augusztus 21. 16:26
 
 
Valaki le tudná ezt fordítani? :D egyre jobban megy az angol de minden részletet érteni kéne...

https://www.youtube.com/watch?v=xnZ7qpGnu4U
 

 
 
>>> Hajnalka <<<
levap2014. július 1. 11:19
 
 
@Viktore
-nekem nem volt belőle különösebb problémám...ugyanolyan mértékű émelygést okozott, mint a friss

én eddig 3x kísérleteztem:

1. alkalommal nagyon nehéz kaját ettem, ami megülte kicsit a gyomromat, majd rá a meghámozott garafarm-os magokat. Ekkor volt a legjobb, mivel csak puffadás jelentkezett, hányinger abszolúte nem. Viszont eltartott 3 órát míg semmit nem éreztem - csak erős álmosságot, aztán a 3 óra végére hirtelen 10-15 perc alatt nagyon beütött.

2.alkalom meghámozott magok (vmi más: sparos v teszkós), üresebb gyomorra: kicsit már undorodtam az íztől de lenyomtam...1óra üres várakozás, 2. órában émelygés mégnem a 2. óra végére már majdnem behánytam de ekkor kezdett hatni, s vegül jó volt :)

3.alkalom itt a meghámozott magok meg voltak száradva (kb 1-2 hét). sok különbséget nem tapasztaltam, csak mégnagyobb undorral ettem meg pogácsával elnyomva az ízét :D s azóta is tart ez az undor - el van raktározva 1-2 hónapja egy valamivel kisebb adag, de még nem volt kedvem használni, nem is volt szükségem rá :)

-általában 240 magot vittem be
 

 
 
>>> Hajnalka <<<
Viktore2014. június 27. 23:24
 
 
Valaki segítene egy kis infoval?
Áztatás, és hámozás után ha megszáradtak a magok, nem baj ha eltelik 1-2 nap?

gondolom nem de inkább megkérdem.
 

 
 
>>> Hajnalka <<<
Viktore2014. június 24. 20:55
 
 
ja akkor oks. amúgy adtak xanaxot a látásjavító-szemműtétem előtt is, de még így is izgultam :D Nem mindennap égeti ki az ember szemét egy lézer :)
20 vagyok amúgy
 

 
 
>>> Hajnalka <<<
Én+te+ö=gén2014. június 24. 00:27
 
 
Viktore:
Nem hinném, hogy bármiféle mütétnél Xanaxot adnának, hiszen az egy szorongásoldó, amit hetekig-hónapokig szoktak szedni... Ha esetleg nem vagy 18 éves, akkor pedig egyáltalán nem adják, mert nem javallt a szedése. A Xanax nem MAO-gátló, de az együttszedése mégsem javallt MAO-gátlókkal. De ezek a gyógyszerinterakciók csak nagyon pontos együttszedésre vonatkoznak (tehát arra a pár órára, amíg két szer pont egyszerre van a véredben/beleidben/agyadban), ilyen több napos idökülönbségnél már nem okozhat amúgy sem problémákat a MAO-gátlás.
 

 
 
>>> Hajnalka <<<
Viktore2014. június 23. 22:49
 
 
juj, ezt csak azért kérdem mert lehet lesz egy kisebb parás műtétem 2 nap múlva, és lehet adnak egy fél xanaxot :D

de gondolom addigra nem fog kereszteződni a dolog semennyire. Nem vagyok xanax függő, nyugi :D

nem tom hogy a xanaxban nem SSRI gátló-e a hatóanyag (alprazolam), azt hallottam hogy azzal is vigyázni kell a pszichedelikumokat szedőknek nem csak a MAOI-val

______________________________________

Jah és ha nem tévedek akkor ezeket a szabályokat kell betartani:
-trip előtt 3-4 órás koplalás
-kék hajnalka beáztatás (8-10 óra) után a magokat kinyomkodni a héjukból
-vigyázni kell hogy minél kevesebb fény érje őket (csak napfény?) valamiért
-jól szétrágni, vagy szétdarálni a magokat
-és persze minden trip-szabályt betartani

Első hajnalkázásom lesz egy barátosnémmal 120-120 mag
 

 
 
>>> Hajnalka <<<
Én+te+ö=gén2014. június 23. 09:51
 
 
Viktore:
De gáz, mert hozzászoktat ahhoz a gondolathoz, hogy az általad választott kémiai állapotokat újabb kémiai állapotokkal kell módosítani. A végén egy vegyi gyár leszel és ötpercenként kitalálod, hogy a jelenlegi állapotod miért nem jó úgy ahogy van, és hogy hogyan lehetne újabb vegyületekkel más irányba terelni... :)

Két nappal késöbb szerintem amúgy sem indokolt a dolog - pláne, hogy le sem írtad, hogy egyáltalán milyen "hajnalka-mellékhatásokat" akarsz Xanaxszal befolyásolni? A helyzet pontosabb ismerete nélkül pedig felelötlen dolog lenne bármilyen szert vagy módszert javasolni, ezt ne is várd el itt senkitöl.
 

 
 
>>> Hajnalka <<<
Viktore2014. június 23. 00:49
 
 
ha hajnizás után 2 nappal be kéne venni egy kis xanaxot az nem gáz ugye?
 

 
 
>>> Hajnalka <<<
gardenofeden12002014. június 8. 17:52
 
 
Én nem tudom már hogy mi lehetett ez, de elég érdekes volt. Annyira nem volt nagy para, csak abban a pillanatban, utána inkább kellemetlen, mintha fájna valahol de nem tudom hol. Azt hiszem azt tanultam hogy nem semmiképp sem szabad abbahagynom a munkát és tanulást(általános értelemben véve) , ha végre vállalom a felelősséget a tetteimért akkor lehet még jobb is. Ugyanis muszáj voltam szembenézni tegnap a félelmeimmel, elvégre hova menekülhettem volna előlük,még ha csak safe mode-ban történt is, a kis dózis miatt.
 

 
 
>>> Hajnalka <<<
Assamoa2014. június 8. 11:18
 
 
Elég könnyen elképzelhető ennél a szernél az időleges paranoia.
Bár lehet hogy amit ez a trip fel- ill. előhozott csak úgy magától nem fog eltűnni...

Deazért remélem annyira nem volt para! ;)
 

 
 
>>> Hajnalka <<<
gardenofeden12002014. június 8. 00:05
 
 
A mai nap fogyasztottam egy kis hajnalkát. A sötét utcán hazafelé gyalogoltam, a fülemben József Attila - Eszmélet című verse szólt Latinovits szavalásában. Először tetszett, aztán elkezdett furcsa lenni, majd úgy felénél olyan félelem fogott el amit mostanában még nem éreztem.

"S hát amint fölállok,
a csillagok, a Göncölök
úgy fénylenek fönt, mint a rácsok
a hallgatag cella fölött."

mikor ezt mondta felnéztem az égre, nem láttam egyetlen csillagot se majd lenéztem vissza az utcára és olyan félelem futott végig minden porcikámon hogy kirántottam a fülhallgatót és azt se tudtam hirtelen mit csináljak.

Ma hallgattam tisztán is és egy része túl magas egy része meg nagy igazság volt nekem. De most úgy érzem nem akarok tudni ezekről a dolgokról, vigyétek innen, nem akarok tudni ezekről a dolgokról. Félek és azt akarom hogy itt legyenek a (nem létező) barátaim.
 

 
 
>>> Hajnalka <<<
rady2014. február 27. 00:48
 
 
Kedves assamoa! Böjt megvolt,nyugodt környezet is.ami volt azt elolvastam.célom megtapasztalni olyan dolgokat amit normál állapotban nemigen,lehet,egyesulni a mindenseggel es megértése megtapasztalni
 

 
 
>>> Hajnalka <<<
Assamoa2014. február 26. 14:35
 
 
Üdv a fórumon rady!

Nem tudom mennyire vagy benne a -más- tudatmódsítószerek ártalomcsökkentő és felelősségteljes módon történő használatban, de mindenképp érdemes lenne, ha mást nem, de ebben a topikban visszaolvasgatni -még akkor is ha már tájékozódtál is a témában-.

Egyszerű szernek tűnhet a hajnalka (LSA), de többen (én is) tapasztaltam már sokadik utazásra is vele meglepő és váratlan dolgokat... Szóval nem szabad félvállról venni ezt a szert (sem)!

Konkrétan a fogyasztás megfelelőnek hangzott az elmondásod alapján, nem feltétlen ezzel lehetett a 'baj'.
Érdemes lehet a magokat előzetesen kiáztatni, kicsit melegebb vízben (nem szétforralni) meglágyítani, így könnyebben emészthető lesz.

Továbbá a cucc fogyasztása után, míg várod a feljövetelt, nem szerencsés elszenderedni...

Fontos még hogy a fogyasztás előtt valamilyen szinten böjtölj.
Több okból is fontos:
1) A hajnalkamag tartalmaz mérgező anyagokat, melyek komolyabb rosszullétet is okozhatnak. Nem szerencsés ha utazás közben tele a bendő, mert lesz mit kitenni...
2) Nehéz kaja után nehezebben, lassabban szívódik fel a hatóanyag.
3) A böjt maga is egy elég intenzív szellemi és testi rákészülés a tripre. Ez mind a megfelelő set és settingre pozitív hatással van.
Napközben miközben érzed hogy éhes vagy és ennél egy jó csülkös bablevest, tudatosul benned hogy most ez nem az az idő, mert most valami másra készülsz... Komolyan is veszed ezzel az egészet és meg is tiszteled a trip/anyag szentségét. (Nem akarom túlmisztifikálni, de szerintem ez egy igen fontos aspektus.)

Setting. Kezdetben minél nyugodtabb a környezet és érzed magad ott biztonságban, annál több energiát és figyelmet fordíthatsz az anyag megismerésére és megélésére.
Későbbi alkalmak során, ha már jobban egymásra lesztek hangolódva, ez kevésbé lesz fontos.

Set. Minél nyugodtabb vagy -nem csak az adott pillanatban, hanem- úgy általában a hétköznapokban, minél rendezettebb az életed annál könnyebben fog a trip 'pozitívan' alakulni.
Nyugodtság, nyitottság nagyon fontos!
Nem árt tudatosítani a trip előtt hogy miért is csinálod 'ezt az egészet'. Még akkor is fontos ha 'csak' rekreációs célból is csinálod, sőt...!
 

 
 
>>> Hajnalka <<<
rady2014. február 26. 12:17
 
 
Megérdeklődtem most kapták januárba
 

 
 
>>> Hajnalka <<<
rady2014. február 26. 12:12
 
 
ja és nem rédei hanem réde http://kertabc.hu/images/stories/redeilogo.png
 

 
 
>>> Hajnalka <<<
rady2014. február 26. 12:02
 
 
Üdv. Aznap vettem őket. De annak majd utana jarok hogy miota volt ott.volt olyan is amin több színű volt de én olyat vettem amin csak kék volt.ugyanis az volt tricolor.sztem egész télen ott rohadhatott..elég szarul voltam tőle. Legközelebb szeretnék tutira menni.ebbe kéne segítség.
 

 
 
>>> Hajnalka <<<
weeed2014. február 25. 21:59
 
 
pedig a rédei az elvileg jó, nekem van már vele ( pozitív ) tapasztalatom.

mikor vetted a magokat? ( ha például már évek óta megvannak, lehet csökkent a hatóanyag a magban )

a csomagoláson milyen színü virágok voltak? többféle szín vagy csak kék?

ha többféle színü akkor az nem jó... de ha csak kék akkor nem értem miért nem müködött. 300 mag azért már egy elég hatásos dózis.
 

 
 
>>> Hajnalka <<<
rady2014. február 24. 23:47
 
 
Üdv. Ma ettem kb 300 db réde kertimag tricolor típusú magot.összetört állapotban ivojoghurttal. Meg is rágtam a biztonság kedvéért.kb másfél óra múlva nagyon fáradt lettem és ledőltem kicsit.kb egy orácskát aludtam hülye álmokkal.majd felkelve sem jött semmi pozitiv hatás. Volt egy kis lábfajdalom meg izomgyengeseg. Tágabb pupilla.mi lehet az oka? Vkinek volt már Jó tapasztalata ezzel a márkával? ez lett volna az első hajnizás és elég csalodott vagyok.olyan Jó dolgokat és tapasztalatokat olvastam itt. Peace es kösz
 

 
 
>>> Hajnalka <<<
lobotomyself2013. november 13. 15:36
 
 
Ha kiderülne, hogy igazam van, akkor a többi kérdés gyakrolatilag tárgytalan, de ha úgy alakulna, hogy mégsem, arra az esetre feltenném: választótölcséres kivonást próbált már valaki?
Az általam elolvasott kivonási módok mind-mind sokban különböznek, de a legalapabb dologban, a poláris és nem poláris oldószer használatában nem. Itt olvastam, hogy valaki alkohollal, valaki desztillált vízzel vonta ki az alkaloidokat, nem tudom, hogy ilyen esetben pl. az összes alkaloid átoldódik-e (azt hiszem, az erowid.com oldalon írták, hogy a teljes hatásban az összes alkaloid szerepet játszik, nem csak az ergin/lizergsav-amid). De ha például igen, akkor meg lehetne oldani, hogy egy választótölcsérbe tenni a két oldószert és átrázni egymásba (lehet, hogy hosszú folyamat lenne, de a végeredmény tökéletesen láthatóvá válna a fekete/barna és a sárga színű fázisokból. Persze ez csak egy elmélet, ezért érdekelne, hogy van-e benne potenciál, vagy hanyagolandó baromság.
Az utolsó kérdésem az lenne: honnan érdemes magokat szerezni illetve melyek azok, amiket (ha igazak a fentebb leírtak) nem kezelnek? Az itt g-betűs boltként emlegetett helyen is árulnak, ha jól tudom, de a netes oldalukon horrorárban vannak, vagy csak rosszul értelmeztem valamit.
Hát ennyi lett volna, ha valaki tudna segíteni, az biza' nagyon jól esne. További szép napot mindenkinek.
-lobotomyself-
 

 
 
>>> Hajnalka <<<
lobotomyself2013. november 13. 15:28
 
 
Sziasztok!
Már sok leírást és beszámolót olvastam erről a növénykéről, és már egy-kétszer el is jutottam a kipróbálásáig. Elég meglepő, hogy "néhány" kis mag mire képes, de ez nem az egyedi példa a természerben, ugyebár :)
Van egy-két dolog, ami érdekelne, és bár erowid-en és itt is utánanéztem, sajnos nem találok egyértelmű választ a kérdéseimre, ezért ha valaki tudna segíteni, annak nagyon örülnék.
A legelső dolog, ami kicsitt összetett és nagyon érdekel, hogy minek tulajdonítható a hajnalka hasmenést okozó hatása?
Van, ahol azt írják, hogy kezelik a magokat különböző vegyszerekkel (valahol higany-tartalmút említettek), van, ahol azt írják, ez nem igaz, itt a fórumon szaponinokat meg cianogén vegyületeket említettek, máshol azt írják, hogy ezeknek "csak" érösszehúzó hatásuk van, stb. Illetve valahol azt írták, hogy a vegyszereket egy egyszerű szappanos vizes áztatással negyed óra alatt el lehet tüntetni a maghéjról, amit ki is próbáltam, de minden esetben hasmenés lett a vége. Ekkor azon kezdtem el gondolkodni, hogy vajon nem lehet szerotonin-szindrómám? A leírt tünetek alapján nem elképzelhetetlen, mert volt verejtékezés, zavartság, hasmenés és szapora szívverés, illetve a gyomorgörcs is. Párszor pedig rövid időre emlékezetkiesésem is volt, vagy legalábbis az az érzés, hogy nem tudom, hogy kerültem a szoba adott pontjára, sőt, néha abban sem voltam biztos, hogy a szoba adott pontjában vagyok-e egyáltalán...
Nem tudom, hogy ezek 100%-osan alátámasztják-e ezt az elméletet, vagy hogy ki lehet-e ezt mutatni valamilyen teszttel, mert ha tényleg fennál a lehetősége, akkor gondolom nem lenne érdemes kísélretezni többet hallucinogénekkel.
És őszintén szólva egy kicsit azért hiányozna, mert bár voltak az említett tünetek, de mielőtt ezek jelentkeztek, teljes eufória lett úrrá rajtam, felpörögtem, és túlpörögtem, kb. hasonló volt, mint Leonard Lowe az L-DOPA kezelés után.
És nem tudom, hogy összefüggésben lehet-e azzal, hogy az utazás közepén lehívtam egy jóbarátomat hozzám, és miután lejött, nagyjából rá egy fél órára kezdődött el a rémálom.
Továbbá amikor lejött, egy "nem sima" cigarettát is elszívtunk, amire a hajnalka FAQ oldalon például azt írták, hogy "jó barátok", más források szerint viszont növelheti a pánikroham előfordulásának valószínűségét (ami például nálam előfordult, kérdés, hogy vajon tényleg emiatt, vagy e nélkül is előfordult volna)
Ha ezen információk birtokában valaki tudna segítséget nyújtani vagy választ adni, nagyon megköszönném, mert tudnám, hogy lehetséges-e folytatni, vagy teljesen be kéne szűntetnem a kísérletezést. Ez utóbbit tudomásul venni kicsit fájna, mert a legutóbbi utazás alkalmával sikerült megérteni, hogy mennyi lehetőség van a hallucinogénekben, és hogy mennyi pozitívummal rendelkeznek (személy szerint például hihetetlen volt, hogy milyen kreativitást képes kiváltani, és hogy mennyire segít a könyvekben leírt érzelmeket szó szerint átérezni, megérteni az író gondolatait), de sajnos azt is sikerült megtapasztalni, hogy milyen sötét oldalai is lehetnek, főleg ha az illető nem ismeri 100%-ban a szervezetét.
 

 
 
>>> Hajnalka <<<
facombkivammá2013. június 23. 19:43
 
 
gardenofeden1200:
Lehet, hogy elírtam valamit, sorry :D Én múltkor 1000 magot oldottam 1 liter deszt-vízben (2 embernek volt betervezve, szóval nem öngyilkosságot akartam elkövetni :D ), így fejenként 5-5 dl-t kellett meginni, ami egyáltalán nem vészes.
300 maghoz szerintem bőven elég 3-4 dl desztvíz. Csak nagyon fontos, hogy legalább egy napig álljon a hűtőben, és rendszeresen fel kell rázni.
KamuzHatnék:
Én nem preferálom a joghurtos módszert, mert azoktól a joghurtoktól, amikkel próbáltam lecsúsztatni, azóta instant hányingerem van, még akkor is, ha nem magokkal eszem :D
Szerintem próbáld ki te is ezt a módszert, mi most fogjuk újra letesztelni szerdán, elképzelhető, hogy írok egy élménybeszámolót rá, ha van rá igény.
 

 
 
>>> Hajnalka <<<
KamuzHatnék2013. június 23. 19:24
 
 
A vége lemaradt. A magokat pedig joghurttal érdemes megenni. Nekem így sikerült a rosszullétet minimalizálni. Peace és jó utazást:-)
 

 
 
>>> Hajnalka <<<
KamuzHatnék2013. június 23. 19:21
 
 
Szvsz elég ha a megtisztított magokat annyi citromlébe áztadod hogy ellepje. Hagyod kb fél napig ázni a takony szerű cuccot lefölözöd azt eldobod a maradék lötyit pedig ízesíted.
 

 
 
>>> Hajnalka <<<
gardenofeden12002013. június 23. 17:07
 
 
faszomkivanmá: jónak tűnik a módszered, de 300 mag esetén 3 liter trutymót iszol meg ? nincs valami módszer amivel csökkenteni lehetne a térfogatát ? hő kilőve, vákuumom nincs, valami ?
 

 
 
>>> Hajnalka <<<
facombkivammá2013. június 21. 13:30
 
 
Én+te+ö=gén:
Az lehetséges, hogy az 5-hidroxi-triptofán pozitív/tompító hatással van az LSA-ra? És ez ugyanúgy jellemző az L-triptofánra is?
Próbáltam utánanézni, de kevés forrást találtam, egy erowid-es leírást és pár fórumot, de egyértelmű választ sehol sem találtam :S
 

 
 
>>> Hajnalka <<<
Én+te+ö=gén2013. június 21. 12:56
 
 
gardenofeden1200:
A risperidone hatóanyagú antipszichotikumok (dopamin- és szerotonin-antagonisták) leállítják a tripeket. Bár egészséges embernél minek leállítani - vagy ne trippeljen, vagy ha igen, akkor hagyja, hogy jöjjön, aminek jönnie kell....
 

 
 
>>> Hajnalka <<<
gardenofeden12002013. június 21. 12:23
 
 
Hogyha végleg zátonyra futna a trip akkor haloperidollal és/vagy klonazepámmal véget lehet vetni neki ?
 

Korábbi 10 20 50 100 hozzászólás (összesen: 3346)


Ecstasy tabletta adatbázis

Pszichonauták

DÁT2 Psy Help

RIASZTÁSOK

DAATH - A Magyar Pszichedelikus Közösség Honlapja

Alapítás éve: 2001 | Alapító: Minstrel | Dizájn: Dose | Kód: Minstrel
Rendszer: Cellux | Szerkesztő: Gén

 

A személyi adatok védelmének érdekében a DAATH óvatosságra int a Facebook-csoportoldalon saját névvel megosztott, mások számára is látható információiddal kapcsolatban!