DAATH

Vajon igazság az, amit mindenki egyöntetűen hazudik?

Hamvas Béla

 
KöszöntőGyarapodásAnyagokKönyvtárFórumKeresésKapcsolatok


Kategória:

Beszámolók / Daath


Kiadó:

Daath


Kiadás éve:

2007 / 2007



Beküldő:


Szerkesztő:

Én+te+ö=gén



Nyomtatható változat

Kapcsolódó témakör:

Salvia Divinorum


Felkerülés ideje:

2007. június 4.


Utolsó módosítás:

2012. június 4.



Érdeklődés:

15191 letöltés
57 szavazat


Súlyozott pontszám:

4.25 pont


Szavazatok aránya:

54% kiváló
26% jó
12% átlagos
4% rossz
4% borzasztó



Értékelés:

kiváló

átlagos
rossz
borzasztó




Felmérés: ELTE kannabiszhasználat önkontrollja
Felmérés: MOKE országos orvosi kannabisz felmérés
Felmérés: Global Drug Survey 2021
Tiltás: (jan. 1.) szigorúbb ÚPA büntetési tételek
Tiltás: (szept. 24.) 207 anyag lett C-listás
Könyv: Ayahuasca – A Lélek Indája


Majom:

Csavarodás Salviával

Az élmény éve: 2007.
Az anyag: Salvia divinorum 5x kivonat pipából fogyasztva

Régóta szemezgettem a Salviával, mígnem egyszer egy jóbarátommal eldöntöttük ,hogy megismerkedünk vele. El is érkezett a nagy nap és pont minden egyezni látszott: üres lakás, 2jóbarát, aránylag ép lelki állapot stb. szóval a set\setting nagyjából megvolt. Este elmentünk vihargyújtót venni...kb. 1óra gyaloglás és kutatás után egy helyi kis ABC-ben be is tudtam szerezni. Hazamentünk és felkészültem a nagy alkalomra. Nagy dohánypipámba alufóliából kis égésteret csináltam, valamint a jobb füstáramlás elérése végett a szűrős szipkát egy tollra cseréltem.

23:00 : Megtömöm a pipát a selymes szagú zsályával. Tele vagyok kíváncsisággal és feszültséggel. Éreztem némi félelmet is, de a vágy és a kíváncsiság erősebb volt. Hangulatvilágítást beállítottam ,leültünk barátommal egymással szembe és nagy sóhaj után elkezdtem izzítani a pipát. Első slukkra nem ment le az egész, iszonyat erős volt a füstje. Tartottam elég sokáíg, s közben azon merengtem ,hogy na elcsesztem, mert nem sikerült 1slukkba préselnem. Leszívtam a második, majd a harmadik slukkot is, s folyton azon merengtem lenttartás közben ,hogy vajon beüt -e ,vagy nem történik semmi..Épp ,még időm se volt ezt teljesen átgondolni a következő gondolatom amire még emlékszek tisztán, hogy :"Na itt valami már nem stimmel!"

Itt hihhetetlen dolog történ! Mint egy időutazás...nagyfoku amnéziát éreztem ami akkor nem is tudatosult bennem..lenéztem az ágyam mellé és rádöbbentem azonnal ,hogy most valahogy nem ezen a világon vagyok, leirhatatlan földöntúli misztikus energiát éreztem ,ami szinte vibrált a levegőben.Valósággal láttam és érzékeltem az engem körülvevő teret!Hihhetetlen gyorsasággal röppentem át a túloldalra.A minták a szönyegen összefolytak és furcsa térkaput alkottak ,ami szinte teljesen kezdett magába szívni.Furcsa érzés vett hatalmába, hogy amögött a számomra hirtelen érzékelhető kapu mögött valami vár rám. Nem kapott el pánik ,csak valami ösztönös gondolat, hogy kapcsolatban kell maradnom a számomra eddig ismert világgal, különben teljesen elveszítem az összeköttetést. Erre legjobb módszert meg is találtam: megpróbáltam kommunikálni a barátommal, bár alig jött ki értelmes hang a torkomon.A hangok mélyek és furcsák voltak.

Ekkor hirtelen hatalmas felszabaduló energiákat éreztem...mintha egy forgószél kellős közepében lettem volna. A gravitáció hihhetetlen erővel húzott balra. Valósággal éreztem, ahogy a bőrt letépi az arcomról és a karomról, mint egy óriási porszívó! Ránéztem a bal karomra és mint a folyékony festék ,teljesen elmosódott. Akár a még megnem száradt festék a vásznon úgy csúszott szét a kontúrom. Megfordult a fejemben ,hogy ez most teljesen el fog szívni az ismeretlenbe, vagy legalábbis ,hogy leborulok az ágyról az biztos olyan erővel húzott balra ez a furcsa energia. Mondtam barátomnak , hogy "Na most vedd ki a kezemből a pipát ,mert menten szétesek darabjaimra!" Ekkor tudatosult bennem a tény, hogy hihhetetlen erők dolgoznak a világban ,amiről eddig tudomást sem vettem. Ahogy adtam át a pipát és a kezemre néztem csigaszerűen tekeredett. Ekkor érdekes kacajban törtem ki, rendkívül viccesnek találtam, hogy ronybabaként csapkod ide-oda a térben.Ráeszméltem, hogy milyen gyenge is valójában az ember..

Barátom állítása szerint egyik pillanatról a másikra tértem a normálisból az elmeháborodottak szintjére. Úgy éreztem ,hogy a saját tengelyem körül csavargat ,mint egy gyúrmát. Ezt azonnal közölnöm kellett a barátommal és torkom szakadtából üvöltöttem, hogy :"Kib@szott fonott kalács vagyok és készülök a teljes betekeredésre!" És valahol tényleg annak is éreztem magam...az ordítás leírhatatlan érzést keltett, szinte valósággal felszabadult a lelkem, mintha a lényemet ordítottam volna ki eddigi csúfos börtönéből ,magából a testemből. Mindeközben a plafon is szívott magába, s úgy éreztem magam, mint egy fémdarab, ami a hatalmas mágnesek között próbál glavírozni kissebb-nagyobb sikerekkel. Megakartam ragadni a kólát, hogy igyak egy keveset ,de teljességgel félrenyúltam. Egyszerűen nem voltam képes irányítani a testem ,mert minden irányból húzó-vonó erők rángatták. A szőnyeg csavarodott, folyt és vibrált, mikor észrevettem egy furcsa árkot a szőnyegen. Egy dőlt vonalban ami derékszöget zárt be a balra húzó erővel. Egy geometriai térben éreztem magam. Furcsa mód az ároktól balra semmi se volt fix és szilárd, egyszerűen felfoghatatlan ,az ároktól jobbra pedig aránylag még jelen volt a mi megszokott relatív valóságunk. Az árok mögött érdekes érzéstöbbletet véltem felfedezni ,miközben az egó valahogy teljesen lefoszlott és egy pillanatra megszünt a tér-idő és a létezés maga.

Ezután valami lehúzott róla és szép lassan véget ért a trip. Lassanként múltak el a furcsa energiák, tisztult ki a kép és szinte épült ujra az egész tudatom. Valósággal éreztem ,ahogy az elmém lépésről lépésre épül fel, mint ahogy a legóházat építi a gyermek apró részenként. Miután vége lett az utazásnak szólni se tudtam. Percekig csak a lábam csapkodtam a csodálattól és fújtattam a gyönyörtől mint egy paci a mezőn! Egyszerűen nem találtam abban a pillanatban rá szavakat sem ,hogy elmeséljem. Ahogy egyre telt az idő és főleg ahogy aludtam rá egyet tudatosultak bennem az apró részletek és egyre világosabbá vált számomra ,hogy ez nem csak egy kis elszédülés volt, hanem egy elég mély trip amit barátom szerint 5perc alatt éltem meg. Nekem egyszerre volt fizikailag nagyon rövid ,mentálisan pedig hihhetetlen hosszú. Tanítását viszont most kezdem megérteni........Egy a biztos, hogy ez az élmény életem végéig meg fog maradni és felejthetetlen érzéseket fog kelteni bennem.

© Copyright 2007, 2007 Daath.


Ecstasy tabletta adatbázis

Pszichonauták

DÁT2 Psy Help

RIASZTÁSOK

DAATH - A Magyar Pszichedelikus Közösség Honlapja

Alapítás éve: 2001 | Alapító: Minstrel | Dizájn: Dose | Kód: Minstrel
Rendszer: Cellux | Szerkesztő: Gén

 

A személyi adatok védelmének érdekében a DAATH óvatosságra int a Facebook-csoportoldalon saját névvel megosztott, mások számára is látható információiddal kapcsolatban!