DAATH

Aki sokat gyűjt, sokat veszthet.

Lao-ce

 
KöszöntőGyarapodásAnyagokKönyvtárFórumKeresésKapcsolatok

VEZÉRLŐPULT

Témakörök

Új hozzászólás


Regisztráció

Jelszócsere

Emailcsere


Legrégibbek

Előző tucat


Teljes lista


ADATOK

Kategória:

Filozófia


Létrehozó:

Én+te+ö=gén


Létrehozás ideje:

2003. december 31.


Utolsó hozzászólás:

2016. október 5.


NÉPSZERŰSÉG

Érdeklődés:

21031 letöltés
332 hozzászólás


KERESÉS

Mit:Hol:

anyagok
könyvtár
fórum
kapcsolatok


[Rendben][Törlés]Felmérés: Online teszt az iskolai drogmegelőzésről (magyar)
Felmérés: DMT entity encounter study (angol)
Felmérés: Personality, Substance Use, and Microdosing (angol)
Felmérés: Global Ayahuasca Project (angol)


Szex AND/OR/XOR drog

Én+te+ö=gén, 2003. december 31.

Mielőtt hozzászólnál vagy új témakört nyitnál, olvasd el a DAATH fórumának irányelveit!

 
332. bazsalikom_2016. október 5. 10:30
 
 
Engem az is érdekelne, h mi a különbség a vriligy meg priligy között? ha kúra szerűen szedi az ember lehet inni hétvégenként? meg néha talán egy kis mdma?
köszi!
 

 
331. asman2016. szeptember 27. 14:00
 
 
Sziasztok!

Ahogy Innocence leírta a dolgokat, megfordult a fejemben, hogy én is kipróbálnám a dapoxetine túrát. Szereztem is egyet, ami itthon Priligy névre hallgat. A problémám csak az, hogy ahogy ovlasgatok, nem szerencsés SSRI-t beszedni spurira. Szerintetek mennyi időt kéne hagynom a kettő között? 1 hét elég vajon? Vagy esetleg rosszul jött át, és nem is kell túlparáznom a fenti kombót?
 

 
330. Innocence2016. február 14. 00:28
 
 
Ha már leírtam az élményt, akkor pontosítanám magam, ugyanis kipróbáltam 30mg dapoxetine-t önmagában és igen, biztos, hogy bekavar. t+20 körül beáll a "1st person" tudatállapot (kinek a bőrében vagyok?) enyhe zavartsággal és rágáskényszerrel ami t+150-nél elkezd kisimulni, ellazulok és spontán örömhullámok húzzák mosolyra a szám, egy kis eufóriával ami csak 24 óra alatt cseng le teljesen. Kiváló set fantáziálni, nosztalgiázni.

Ha a 2 layert egymásrahúzom, akkor kirajzolódik, hogy a flashback a t+150 -es csúcs miatt van és a kellemes eufória sem egészen természetes. Az élmény, az impulzus viszont kell, a pirula nem helyettesíti, talán csak rátesz, de ez egy következő próbálkozás.
 

 
329. Innocence2016. február 5. 03:10
 
 
Kössz. :) Hirtelen felindulásból visszaolvastam néhány igazán régi hozzászólásom, huh, néhol magamra se ismerek, milyen suhanc voltam. Ennyi év után kemény ilyen tűélesen visszatekinteni az életem egy részére. Az internet nem felejt, milyen élmény lesz ez a mai tiniknek vajon.
 

 
328. ppnqdd2016. február 4. 14:51
 
 
Úristen, ezt a topicot hogyan hagyhattam ki eddig?

"azt vallom, hogy minden jobb droggal mint a nélkül"

Ez simán mehetne a daath idézetek közé :D.
 

 
327. costa2016. február 4. 13:38
 
 
aha, Innocence is back. Mindig nagy élvezettel ovlastam az őrült beszámolóidat :D
 

 
326. Innocence2016. február 4. 01:22
 
 
Milyen mókát találtam a témában! Szóval elhatároztam, hogy örömlányokat fogok látogatni, mert olyat még nem csináltam, de ez önmagában nem lenne a fórum témája. Ehhez felszerelkeztem a tudomány vívmányaival is: sildenafil és dapoxetine - ha lúd, legyen kövér. Ez utóbbi egy rövid hatású antidepresszáns, késlelteti az orgazmust, rengeteg mellékhatással, ami valszeg szerepet kap a történetben.

Az első pár élmény olyan volt amire mindenki számít, de utána rátaláltam az örömnek azon kertjére, ami eddig bújkált előlem: a tantra! Kipróbáltam már ezt-azt, azt vallom, hogy minden jobb droggal mint a nélkül, de a tantra azonnal a legszebb élményeim közé került. Előrevetítem, hogy nem a tradícionális tantra szexet éltem át, de a olvasottak alapján biztos vagyok benne, hogy így is ugyanarra az útra leltem rá, csak másik ösvényen.

A tantra nem szex. Messziről annak tűnik, de sokkal inkább spirituális, részben pszichedelikus élmény. Ego-vesztés. Bár először orgazmusig vittem, rájöttem, hogy nélküle is épp olyan gyönyör, csak tiszta, spirituális, energizáló formájában.

Szóval az útra egy átlagos masszázslánnyal találtam. Őket ugye csak egy hajszál választja el az örömlányoktól: nincs aktus. Gyönyörű, vonzó, de ebben semmi különös nincs, általában ilyenek. Az első pár alkalom csúcspontja a "levezetés" volt, utána kezdtem kiismerni magam, hogy minden érzéki érintés, ölelés, simulás eggyel magasabb energiaszintre emel, amivel iszonyat magasságokat el lehet érni, ha elvonatkoztatom a szextől (de nem a szexualitástól). Bár nem volt tantrás tudása, a csúszkamasszázsos tapasztalata és az ösztöne épp elég volt, megtaláltuk az összhangot a mozgásban és a bizalmat egymásban. Bár állandó partnerrel is kapizsgáltam már ezt az utat (tudattalanul), ott mindig szexbe fordult a dolog vagy a teljesítménykényszer nem ereszett.

A tantra a csúcson olyan szintre emeli az izgalmat, hogy nekem konkrétan nincs erekcióm, még a viagrával sem. De nem is vágyom rá. Ezen férfiként nehezen léptem túl, eleinte visszarántottam magam arra a szintre ahol még ment, de a szituáció segített elengedni a teljesítménykényszert és akkor megnyílt a kapu. Ez valószínűleg mindenkinél másképp működik.

Tantrában minden izmom finoman remeg, és időnként beakad egy trip, például ez a visszatérő: trópusi sziget, fehér homok, ragyogó idő, a tiszta óceánban úszkálok egy vonzó női alakkal aki nem felismerhető, érzem a bőrömön a víz melegét, megérintem őt, majd fefekszünk a víz tetejére és szétmállunk ilyen rózsaszín fiszfasszá ami felszívódik és akkor hirtelen mindenfelé elönt a melegség amit addig csak a bőrömön éreztem és a hullámok simogatása. Nem vizuál, inkább csak érzem, hogy ez történik, de nagyon valóságos, teljesen feloldódok benne. Közben az érzés fantasztikus, a legcsodásabb MDMA élményemhez hasonlítanám, ami egy hallucináció volt, ahol valaki "hazavárt".

A lejövetel az ekivel ellentétben itt nagyon jó. Pár percig azt sem tudom mi merre, utána a boldogság megmarad, a mosoly nem hervad órákig sem. :) 2-3 nap mire visszaáll a baseline. Érdekes, hogy nyugalomban pár órán belül még képes vagyok újra átélni az egészet, szinte ugyanolyan intenzitással, ugyanúgy egy-másfél órában.

Nem tudom mennyit tesz ehhez hozzá a 60mg dapoxetine, szerintem nem keveset, mert nincs az az isten, hogy egy ilyen élmény teljesen legális legyen! :D Egyelőre félek kipróbálni nélküle, nehogy elvesszen a varázs.
 

 
325. Fruiti2015. január 13. 22:45
 
 
Nem hiszem hogy igazából bevállalnám, de érdekes elképzelés. :)
 

 
324. myr2015. január 12. 21:07
 
 
Gyere át és próbáljuk ki :D Na jó, alapból nem vagyok ennyire alpári, csak már a meló 13. óráját taposom.. :)
Azt tudom, hogy a 2C-B legalább annyira felerősíti a bőr érzékenységét, mint az MDMA, már egy egyszerű érintés is megborzongat, illetve egyszer LSD-n "beragadt" az orgazmusom, úgy kb. fél percenként újraéltem vagy 5-10 percen keresztül. Az érdekes volt. :D
De kevésbé érdekes, mint partnerrel lett volna, úgyhogy akinek van tapasztalata esetleg többféle szerrel is, nyugodtan dobja ide a gondolatait, engem is érdekel.
 

 
323. Fruiti2015. január 12. 20:19
 
 
Szerintetek milyen lehet telve hallucinogénekkel szexelni?
 

 
322. mycelium2014. december 10. 21:31
 
 
Nagyobb dózis esetén szerintem eléggé nehézkes, bár biztos van, akinek megy. Ellenben elég jól ellehet tölteni így azt az időt míg megjön a hatás és persze a legjobb egymásra hangolódás egy közös utazásra az ember párjával.. És hát ahogy telik az idő csak fokozódik a hangulat.. :D
 

 
321. gardenofeden12002014. december 10. 18:32
 
 
Én még nem szeretkeztem begombázva, de maszturbáltam és tapasztalataim: Nagyon nehéz elmenni, viszont amikor megtörtént akkorát élveztem hogy hihetetlen. Meghajlott a tér, a fejem kezdett egyéválni a térrel, ilyen kisfilmszerű flashek ömlöttek rám, és még percek múlva is csak sóhajtoztam, ilyen eufóriacsillagok és pillangók borították a látómezőm. Totálisan elszálltam, pedig alacsony dózisról volt szó. Szerintem amit kérdezel az maga lehet a mennyország.
 

Keresés e témakörben:

|< Legrégibbek  < Előző tucat  Teljes lista 


Ecstasy tabletta adatbázis

Pszichonauták

DÁT2 Psy Help

RIASZTÁSOK

DAATH - A Magyar Pszichedelikus Közösség Honlapja

Alapítás éve: 2001 | Alapító: Minstrel | Dizájn: Dose | Kód: Minstrel
Rendszer: Cellux | Szerkesztő: Gén

 

A személyi adatok védelmének érdekében a DAATH nem hoz létre saját csoportoldalakat a közösségi hálókon.