DAATH

Egy igaz állítás ellentéte egy hamis állítás. Egy mély igazság ellentéte azonban meglehet, hogy egy másik mély igazság.

Niels Bohr

 
KöszöntőGyarapodásAnyagokKönyvtárFórumKeresésKapcsolatok

VEZÉRLŐPULT

Témakörök

Új hozzászólás


Regisztráció

Jelszócsere

Emailcsere


Legrégibbek

Előző tucat


Teljes lista


ADATOK

Kategória:

Filozófia


Létrehozó:

Én+te+ö=gén


Létrehozás ideje:

2003. december 31.


Utolsó hozzászólás:

2019. január 25.


NÉPSZERŰSÉG

Érdeklődés:

26144 letöltés
333 hozzászólás


KERESÉS

Mit:Hol:

anyagok
könyvtár
fórum
kapcsolatok


[Rendben][Törlés]Felmérés: ELTE kannabiszhasználat önkontrollja
Felmérés: MOKE országos orvosi kannabisz felmérés
Felmérés: Global Drug Survey 2021
Tiltás: (jan. 1.) szigorúbb ÚPA büntetési tételek
Tiltás: (szept. 24.) 207 anyag lett C-listás
Könyv: Ayahuasca – A Lélek Indája


Szex AND/OR/XOR drog

Én+te+ö=gén, 2003. december 31.

Mielőtt hozzászólnál vagy új témakört nyitnál, olvasd el a DAATH fórumának irányelveit!

 
333. TrippSurfer2019. január 25. 09:25
 
 
Varázsgomba hatása alatt szexelni rendkívül érdekes dolog ha sikerül. Első élményem a csók volt . Mindketten 10 gramm sclerotia truffles hatása alatt voltunk. Nagyon jó volt mindkettőnk hasonló dolgokat látott. Csukott szemmel fraktálok és színek kavarogtak egy alagútban . Ezek után megszűnt a szánk széle teljesen eltűnt nem éreztem többet. A nyelvünk éreztük amit nagyobbnak láttam magam előtt egy üres térben. Majd egy fogsort mint egy mosolygó koponya ami barátságos. Meglepő volt de érdekes és jó. Háttérbe szorulnak az állati szexuális érzések elnyomódnak nem azt érezted felkorbácsol a szexuális vágy hanem barangolsz a csókolózásban mint egy trippben. Ezek a csukkott szemmel látott dolgok folyamatosan alakultak csók közben.

Szex szerintem nagyobb mennyiségű gombával nehezen kivitelezhető de próba szerencse. Nekem és páromnak sikerült 7-7 gramm sclerotia truffles bevétele után T+3 ik órában. Ugyanaz a körvonalak eltüntek érzés és összefonódás volt. Határok megszünnek eltünnek a test határai egybeolvadsz a másikkal. Eggyé vállás. Egy test lesz ami közös. Egybeolvadsz. Állati ösztönök háttérbe szorulnak. Spirituális lelki érintkezés előtérbe kerül. Két tudat , lélek ér össze. Fizikailag torzulások túlzások érezhetők. Nemi szervek érzése és érzékelése előtérbe kerül . Minden nagynak tűnik. Mintha Minden méretét nagyobbnak éreznéd . Mintha csak a nemi szervek felnagyítva és a tudatod létezne. Valószínű az állati én háttérbe szorulása miatt nehezen következik be az orgazmus. Tér idő megszűnik szoba ,tested nincs. Ha 1-100% között az orgazmus eljövetele a 100% akkor végig a szex alatt 95% volt az érzés. A majdnem elérem az orgazmust határ nagyon hossza. Az idő megnyúlik nagyon hosszu időnek tünt ez az épp orgazmus előtti állapot.

Hozzátartozik az egészhez , hogy olyan emberrel kell ezt végrehajtani szerintem akit szeretsz és ő is szeret. Mivel az állati én háttérbe szorult fontossá válik a érzelmi és spirituális rész. Normál esetben az állati énünk hajt szexuálisan kiélje magát szex közben vad ösztönnel. Ilyen helyzetben ez háttérben van inkább a lelked és a másik emberrel kapcsolatos érzések hajtanak az teszi széppé spirituálissá az egészet.

Száritott gombábol szerintem 0,5 max 1 gramm ami még nem nyomja el anynira az álalti ént azzal érdemes kisérletezni. Truffles el pedig 5-7 gramm.

Egyszer volt egy eset amikor 15 gramm Psylocibe Pajaterost ettem . A felszálló ág 45-60 percében amikor beütött egyszerre furcsa euforikus érzés öntött el. Olyan erősen ütött be , hogy az agyamnak lett orgazmusa. Ájulás szerű euforikus lökésszerű hullámok az agyban. Olyan azonnal valaki csókoljon meg érzsekkel.
 

 
332. bazsalikom_2016. október 5. 10:30
 
 
Engem az is érdekelne, h mi a különbség a vriligy meg priligy között? ha kúra szerűen szedi az ember lehet inni hétvégenként? meg néha talán egy kis mdma?
köszi!
 

 
331. asman2016. szeptember 27. 14:00
 
 
Sziasztok!

Ahogy Innocence leírta a dolgokat, megfordult a fejemben, hogy én is kipróbálnám a dapoxetine túrát. Szereztem is egyet, ami itthon Priligy névre hallgat. A problémám csak az, hogy ahogy ovlasgatok, nem szerencsés SSRI-t beszedni spurira. Szerintetek mennyi időt kéne hagynom a kettő között? 1 hét elég vajon? Vagy esetleg rosszul jött át, és nem is kell túlparáznom a fenti kombót?
 

 
330. Innocence2016. február 14. 00:28
 
 
Ha már leírtam az élményt, akkor pontosítanám magam, ugyanis kipróbáltam 30mg dapoxetine-t önmagában és igen, biztos, hogy bekavar. t+20 körül beáll a "1st person" tudatállapot (kinek a bőrében vagyok?) enyhe zavartsággal és rágáskényszerrel ami t+150-nél elkezd kisimulni, ellazulok és spontán örömhullámok húzzák mosolyra a szám, egy kis eufóriával ami csak 24 óra alatt cseng le teljesen. Kiváló set fantáziálni, nosztalgiázni.

Ha a 2 layert egymásrahúzom, akkor kirajzolódik, hogy a flashback a t+150 -es csúcs miatt van és a kellemes eufória sem egészen természetes. Az élmény, az impulzus viszont kell, a pirula nem helyettesíti, talán csak rátesz, de ez egy következő próbálkozás.
 

 
329. Innocence2016. február 5. 03:10
 
 
Kössz. :) Hirtelen felindulásból visszaolvastam néhány igazán régi hozzászólásom, huh, néhol magamra se ismerek, milyen suhanc voltam. Ennyi év után kemény ilyen tűélesen visszatekinteni az életem egy részére. Az internet nem felejt, milyen élmény lesz ez a mai tiniknek vajon.
 

 
328. ppnqdd2016. február 4. 14:51
 
 
Úristen, ezt a topicot hogyan hagyhattam ki eddig?

"azt vallom, hogy minden jobb droggal mint a nélkül"

Ez simán mehetne a daath idézetek közé :D.
 

 
327. costa2016. február 4. 13:38
 
 
aha, Innocence is back. Mindig nagy élvezettel ovlastam az őrült beszámolóidat :D
 

 
326. Innocence2016. február 4. 01:22
 
 
Milyen mókát találtam a témában! Szóval elhatároztam, hogy örömlányokat fogok látogatni, mert olyat még nem csináltam, de ez önmagában nem lenne a fórum témája. Ehhez felszerelkeztem a tudomány vívmányaival is: sildenafil és dapoxetine - ha lúd, legyen kövér. Ez utóbbi egy rövid hatású antidepresszáns, késlelteti az orgazmust, rengeteg mellékhatással, ami valszeg szerepet kap a történetben.

Az első pár élmény olyan volt amire mindenki számít, de utána rátaláltam az örömnek azon kertjére, ami eddig bújkált előlem: a tantra! Kipróbáltam már ezt-azt, azt vallom, hogy minden jobb droggal mint a nélkül, de a tantra azonnal a legszebb élményeim közé került. Előrevetítem, hogy nem a tradícionális tantra szexet éltem át, de a olvasottak alapján biztos vagyok benne, hogy így is ugyanarra az útra leltem rá, csak másik ösvényen.

A tantra nem szex. Messziről annak tűnik, de sokkal inkább spirituális, részben pszichedelikus élmény. Ego-vesztés. Bár először orgazmusig vittem, rájöttem, hogy nélküle is épp olyan gyönyör, csak tiszta, spirituális, energizáló formájában.

Szóval az útra egy átlagos masszázslánnyal találtam. Őket ugye csak egy hajszál választja el az örömlányoktól: nincs aktus. Gyönyörű, vonzó, de ebben semmi különös nincs, általában ilyenek. Az első pár alkalom csúcspontja a "levezetés" volt, utána kezdtem kiismerni magam, hogy minden érzéki érintés, ölelés, simulás eggyel magasabb energiaszintre emel, amivel iszonyat magasságokat el lehet érni, ha elvonatkoztatom a szextől (de nem a szexualitástól). Bár nem volt tantrás tudása, a csúszkamasszázsos tapasztalata és az ösztöne épp elég volt, megtaláltuk az összhangot a mozgásban és a bizalmat egymásban. Bár állandó partnerrel is kapizsgáltam már ezt az utat (tudattalanul), ott mindig szexbe fordult a dolog vagy a teljesítménykényszer nem ereszett.

A tantra a csúcson olyan szintre emeli az izgalmat, hogy nekem konkrétan nincs erekcióm, még a viagrával sem. De nem is vágyom rá. Ezen férfiként nehezen léptem túl, eleinte visszarántottam magam arra a szintre ahol még ment, de a szituáció segített elengedni a teljesítménykényszert és akkor megnyílt a kapu. Ez valószínűleg mindenkinél másképp működik.

Tantrában minden izmom finoman remeg, és időnként beakad egy trip, például ez a visszatérő: trópusi sziget, fehér homok, ragyogó idő, a tiszta óceánban úszkálok egy vonzó női alakkal aki nem felismerhető, érzem a bőrömön a víz melegét, megérintem őt, majd fefekszünk a víz tetejére és szétmállunk ilyen rózsaszín fiszfasszá ami felszívódik és akkor hirtelen mindenfelé elönt a melegség amit addig csak a bőrömön éreztem és a hullámok simogatása. Nem vizuál, inkább csak érzem, hogy ez történik, de nagyon valóságos, teljesen feloldódok benne. Közben az érzés fantasztikus, a legcsodásabb MDMA élményemhez hasonlítanám, ami egy hallucináció volt, ahol valaki "hazavárt".

A lejövetel az ekivel ellentétben itt nagyon jó. Pár percig azt sem tudom mi merre, utána a boldogság megmarad, a mosoly nem hervad órákig sem. :) 2-3 nap mire visszaáll a baseline. Érdekes, hogy nyugalomban pár órán belül még képes vagyok újra átélni az egészet, szinte ugyanolyan intenzitással, ugyanúgy egy-másfél órában.

Nem tudom mennyit tesz ehhez hozzá a 60mg dapoxetine, szerintem nem keveset, mert nincs az az isten, hogy egy ilyen élmény teljesen legális legyen! :D Egyelőre félek kipróbálni nélküle, nehogy elvesszen a varázs.
 

 
325. Fruiti2015. január 13. 22:45
 
 
Nem hiszem hogy igazából bevállalnám, de érdekes elképzelés. :)
 

 
324. myr2015. január 12. 21:07
 
 
Gyere át és próbáljuk ki :D Na jó, alapból nem vagyok ennyire alpári, csak már a meló 13. óráját taposom.. :)
Azt tudom, hogy a 2C-B legalább annyira felerősíti a bőr érzékenységét, mint az MDMA, már egy egyszerű érintés is megborzongat, illetve egyszer LSD-n "beragadt" az orgazmusom, úgy kb. fél percenként újraéltem vagy 5-10 percen keresztül. Az érdekes volt. :D
De kevésbé érdekes, mint partnerrel lett volna, úgyhogy akinek van tapasztalata esetleg többféle szerrel is, nyugodtan dobja ide a gondolatait, engem is érdekel.
 

 
323. Fruiti2015. január 12. 20:19
 
 
Szerintetek milyen lehet telve hallucinogénekkel szexelni?
 

 
322. mycelium2014. december 10. 21:31
 
 
Nagyobb dózis esetén szerintem eléggé nehézkes, bár biztos van, akinek megy. Ellenben elég jól ellehet tölteni így azt az időt míg megjön a hatás és persze a legjobb egymásra hangolódás egy közös utazásra az ember párjával.. És hát ahogy telik az idő csak fokozódik a hangulat.. :D
 

Keresés e témakörben:

|< Legrégibbek  < Előző tucat  Teljes lista 


Ecstasy tabletta adatbázis

Pszichonauták

DÁT2 Psy Help

RIASZTÁSOK

DAATH - A Magyar Pszichedelikus Közösség Honlapja

Alapítás éve: 2001 | Alapító: Minstrel | Dizájn: Dose | Kód: Minstrel
Rendszer: Cellux | Szerkesztő: Gén

 

A személyi adatok védelmének érdekében a DAATH óvatosságra int a Facebook-csoportoldalon saját névvel megosztott, mások számára is látható információiddal kapcsolatban!