DAATH

Addig kezdj hozzá a nehéz dolgokhoz, amíg könnyűek.

Lao-ce

 
KöszöntőGyarapodásAnyagokKönyvtárFórumKeresésKapcsolatok

VEZÉRLŐPULT

Témakörök

Új hozzászólás


Regisztráció

Jelszócsere

Emailcsere


Legrégibbek

Előző tucat


Teljes lista


ADATOK

Kategória:

Pszichedelikumok


Létrehozó:

Kerub


Létrehozás ideje:

2004. szeptember 27.


Utolsó hozzászólás:

2021. október 6.


NÉPSZERŰSÉG

Érdeklődés:

44902 letöltés
465 hozzászólás


KERESÉS

Mit:Hol:

anyagok
könyvtár
fórum
kapcsolatok


[Rendben][Törlés]Felmérés: ELTE kannabiszhasználat önkontrollja
Felmérés: MOKE országos orvosi kannabisz felmérés
Felmérés: Global Drug Survey 2021
Tiltás: (jan. 1.) szigorúbb ÚPA büntetési tételek
Tiltás: (szept. 24.) 207 anyag lett C-listás
Könyv: Ayahuasca – A Lélek Indája


---Ketamin---

Kerub, 2004. szeptember 27.

Mielőtt hozzászólnál vagy új témakört nyitnál, olvasd el a DAATH fórumának irányelveit!

 
465. Fekete Mágus2021. október 6. 13:55
 
 
2.
Lenézek a kezemre, de mozdítani sem bírom, és a gravitáció vagy 20x-osra nőtt. Már beszélni sem tudok. Becsukom a szemem, és az űrben repülök, de olyan érzés mint amikor zuhan az ember, csak ezt nem lehet megállítani.. Mondom vége, kész, ilyen szer egyszerűen nem létezhet - ebbe most biztos hogy belehalok. Aztán bumm végleg feladtam a harcot, és a tudatom kb leállt. Innentől jó erős fél óráig egyáltalán nincsenek emlékeim. S azt mondta nagyon megijedt, mert nyitott szemmel ültem, és semmire nem reagáltam (kb csak folyt a nyálam). Ha megmozdított, akkor abban a pozícióban maradtam megmerevedve. Én arra kezdek emlékezni hogy olyan készenlétet éreztem, amihez eddig csak az LSD, és a látnokzsálya volt viszonyítható. Látom S-t és próbálom kérdezni tőle ~ "hoooohhooogy ennek mooost miiiikkkor leesz vége?"? Azt mondja nyugi, még fél vagy 1 óra ~ "mondom miiiiíííí?"? Az nem lehet, mert már napok óta tuti itt vagyok. Aztán megnyugodtam valahogy, és megtaláltam. Azt nem tudom hogy mit, de valószínűleg a semmit/ürességet amit a meditációban, vagy a pszichedelikumokban is keresni szoktam. A lényeg viszont az hogy úgy éreztem visszatértem egy igazibb önmagamhoz (egy ismerős állapot volt). Azt láttam onnan hogy az egész amit így normális emberként átélünk egy nagy kamu :) Ezután még több mint fél óra telt el, mire egyáltalán fel tudtam állni. Közben voltak olyanok is hogy a kutyák szaladgáltak előttem, de olyan volt mintha makett figurák lennének (ilyen marionett bábúk) és valami erők a háttérből irányítanák őket. Láttam a kutyák szemében, hogy tudják hogy én épp egy párhuzamos univerzumban vagyok. Olyan erős tripp volt, hogy nagyon megkönnyebbültem amikor éreztem hogy gyengül, mert azt hittem ez már az örökkévalóságig fog tartani. Még kb 2 óra kellett ahhoz hogy gyalog biztonságosan el tudjak onnan indulni. Az elalvás is nagyon nehezen ment, de éreztem magam rosszul, csak mélyen megérintett ami történt. Még ma sem sikerült teljesen feldolgozni. Minden esetre jobban érzem most magam, mint a tripp előtt. Egy olyan mély élmény volt ez amin még biztosan sokáig gondolkodhatok. Már közel 2 évtizede használok szereket (többtől függő is vagyok) és nem számítottam ilyenre. Azt sem érettem hogy az I-t miért tartják részben hallucinogénnek/pszichedelikus szernek - de így már minden világossá vált...
 

 
464. Fekete Mágus2021. október 6. 13:52
 
 
Tegnap sikerült elérnek a sok-sok éve vágyott K-lyukat. Volt egy ismerős aki tudott tiszta Ilonkát. Hát mondom neki mérjen már ki 150 mg-ot, mert úgysem toltam már hónapok óta - így most 0 toleranciával az biztosan elvisz odáig. Minden körülmény tökéletes volt. Jó volt a set/setting, és még egyik barátom is jelen volt végig (mint tiszta megfigyelő). Hát mikor kibontottam az előre kimért kis alu fóliányi cuccot, még jött is egy gondolat ~ "biztos hogy ezt mind egyszerre akarom én felszívni?"? Gondoltam, nekem már mint öreg motorosnak nincs mitől félnem - nem állhat elő olyan helyzet ami problémás lenne. Hát felszívtam. Egyből full szétmarta még a torkom is, és köhögni kezdtem. Eltelt simán pár perc, és egyáltalán nem úgy jött ahogy szokott. Mondom ez ennyi? Volt egy kis nyugalom szerűség. Még pár perc, és mondom S-nek nézd már még simán tudok menni is (milyen jól bírom az I-t). Viszont ez a menés már olyan volt hogy a kis tégla szegélyt úgy léptem át, mintha az valami több méteres betonfal lett volna. Na mondom jobb lesz mostmár leülni, mert ez így nem biztonságos. S hozott egy széket, és leültem. Ott már hallucinálni is kezdtem, de nem igazán vizuálisan - hanem "belül". Kezdett mosódni minden - na mondom ezt beszívtam keményen - ez nem az amire én számítottam. Azt érzetem folyok bele a székbe, és én, a szék, és az egész bolygó eggyé válunk. Belül folytam, és minden érzékszervem becsavarodott. Teljesen eltűntek a kapaszkodók, de a sok-sok évvel korábbi LSD-s tapasztalataimnak köszönhetően beleengedtem magam ebbe az irányíthatatlan állapotba. Valahogy eszembe jutott az eredeti célom ~ "hogy azért csináltam ezt hogy elérjem a K-lyukat" de valamiért egy fekete lyuk jutott eszembe. Mondom is S-nek hogy iii iÍÍÍíddddőőőőő csaaapdáááábaaaaa kerültem de már nem tudtam ezt onnan kifelé kommunikálni. Hirtelen rájöttem hogy előtte gondolkodtam/kimondtam hogy fekete lyuk - és mivel rá gondoltam ezért létre is hoztam egyet - és innen már semmi nincs ami megmenthetne.. Magát a lyukat nem láttam (mert mögöttem volt) csak ültem a székben, és mintha pixeles/kockás lett volna mindenhol a kép. Látom S-még próbál nyugtatni, de őt is elkapja az egyre erősödő gravitáció. Mondom vége. Nem kellett volna rágondolni, mert ez mindent be fog szippantani.
 

 
463. mdmazin2018. január 19. 11:19
 
 
462. - bocsi, kiegészíteném annyival, hogy én a szilárd (kristályos) formára gondolok, nem a még "nyers" folyadékra, de ha már itt tartunk érdekelne ugyanez a kérdés a folyékony változatra is :)
 

 
462. mdmazin2018. január 19. 10:33
 
 
Üdv!

A keta "szavatosságáról" valaki tud valami hasznosat mondani? Ez is örök életű, ha fénytől, párától, melegtől kíméljük, vagy idővel veszít az erejéből, ha igen mennyire rövid időn belül?

köszi
 

 
461. T0M12018. január 14. 00:40
 
 
Köszi a gyors választ! Nem por állapotban került a tulajdonosához, folyékony volt, sk szárította így az ilyen jellegű szennyezés kizárt.

Közben kiderült, hogy több sebből is vérzik a teszt. A Mecke becsapós mert nem víztiszta a folyadék... Ráadásul a Mandelinnel gond is van mert pl nincs színelváltozás NaCl-ra (só). Ezzel elméletileg narancssárgára kellene változnia, ehelyett csak pezseg... De pl mdma-ra úgy regál ahogy kell. Ketaminra is narancssárgán kellene reagálnia, lehet csak az a szín hiányzik belőle :-D

Jellemző a folyékony ketamin hamisítása? Ha igen mivel lehet helyettesíteni amivel összetéveszthető?

 

 
460. ppnqdd2018. január 13. 03:12
 
 
Vagy van benne valami szennyeződés. Mindenképpen nagyon kevéssel kezdj.
 

 
459. T0M12018. január 12. 17:46
 
 
Ha egy anyag színelváltozást mutat Mecke-vel az azt jelenti, hogy az anyag nem ketamin?
 

 
458. zsorizsib2016. október 27. 12:48
 
 
sziasztok!
letezik olyan, hogy valaki allergias, vagy allergen tuneteket produkal ipor-hasznalatkor vagy az utan stb... ?
 

 
457. ppnqdd2016. január 3. 04:59
 
 
Ha csak a sav miatt lenne ez a megkötés, a gyomorsav elég erős sav, szóval ez nem hiszem, hogy befolyásolja. Folyadékban feloldva viszont biztosan gyorsabban hat és kellemesebb a gyomor nyálkahártyának.
 

 
456. PostMan2016. január 2. 19:28
 
 
Itt az oldalon az anyag ismertetőkben azt írják, hogy a ketamint orálisan úgy kell fogyasztani hogy vizet meg valami savas italt pl. narancslevet öntesz rá.
Inkább szerencsére, mint sajnos, csak ritkán jutok ketaminhoz, ezért még nem próbálgattam az orális fogyasztást. Ha simán csak a port beejtőernyőzöd az is működik?
 

 
455. ppnqdd2015. december 31. 17:52
 
 
Áh, ez max régebben. Hiába tudja valaki fillérekért beszerezni, ha itt általában magas az ára, akkor eltolják magas áron (=biznisz). Felütni gané RC-kkel szokás a stimukat, vagy valami teljesen elmebeteg lehetetlen anyaggal.
 

 
454. Microcos2015. december 31. 15:50
 
 
ppnqdd
Danke schön, próbálom elkerülni az önkriminációt;)
 

Keresés e témakörben:

|< Legrégibbek  < Előző tucat  Teljes lista 


Ecstasy tabletta adatbázis

Pszichonauták

DÁT2 Psy Help

RIASZTÁSOK

DAATH - A Magyar Pszichedelikus Közösség Honlapja

Alapítás éve: 2001 | Alapító: Minstrel | Dizájn: Dose | Kód: Minstrel
Rendszer: Cellux | Szerkesztő: Gén

 

A személyi adatok védelmének érdekében a DAATH óvatosságra int a Facebook-csoportoldalon saját névvel megosztott, mások számára is látható információiddal kapcsolatban!