DAATH

Bízz magadban, s mindig önmagad lehetsz.

Thomas Fuller

 
KöszöntőGyarapodásAnyagokKönyvtárFórumKeresésKapcsolatok

VEZÉRLŐPULT

Témakörök

Új hozzászólás


Regisztráció

Jelszócsere

Emailcsere


Legrégibbek

Előző tucat


Teljes lista


ADATOK

Kategória:

Egyéb anyagok


Létrehozó:

papuan taipan


Létrehozás ideje:

2004. december 10.


Utolsó hozzászólás:

2021. december 14.


NÉPSZERŰSÉG

Érdeklődés:

34269 letöltés
254 hozzászólás


KERESÉS

Mit:Hol:

anyagok
könyvtár
fórum
kapcsolatok


[Rendben][Törlés]Felmérés: ELTE kannabiszhasználat önkontrollja
Felmérés: MOKE országos orvosi kannabisz felmérés
Felmérés: Global Drug Survey 2021
Tiltás: (jan. 1.) szigorúbb ÚPA büntetési tételek
Tiltás: (szept. 24.) 207 anyag lett C-listás
Könyv: Ayahuasca – A Lélek Indája


A dió, ami szerecsen :)

papuan taipan, 2004. december 10.

Mielőtt hozzászólnál vagy új témakört nyitnál, olvasd el a DAATH fórumának irányelveit!

 
254. Fekete Mágus2021. december 14. 14:35
 
 
Az utóbbi időben sok boltban megjelent - majd kiszorította régi féle (Kotányi & Horváth Rozi) diókat a Lucullus. Viszont ez a Lucullus jóval gyengébb hatást ad. A múltkor a Lucullusból 40 grammot is alig éreztem be. A Horváth Roziból a 20 is sokkal erősebb/jobb élményt adott.
Vajon mitől lehet ez? És miért tűntek el a polcról a régi diók?
Az tény hogy a Lucullus 200-250 értékben mozog - a régiek meg 350-500.., de akkor sem értem miért tűntek el..? A múltkor bejártam (nálunk egy kisvárosban) 4 boltot, és egyikben sem volt. Kénytelen voltam az Auchanig buszozni, mire Horváth Rozit kaptam. Ez igencsak elkeserítő :(
Nagyon érdekelne hogy más is tesztelte-e már ezt a Lucullus-t, és hogy mi róla a véleménye..? (Vagy hogy valaki tud-e erről az egészről valamit mondani.)
 

 
253. törpapa2014. február 9. 19:39
 
 
meg kell mondjam...nem történt semmi,az első 24 órában szédültem végtagjaimban olykor enyhe fájdalmat érzetem, a szemem bedagadt, de nem vészesen, és nagyon fáradt voltam, az nyelés mikor ettem kissé nehézkés volt, szomjas sem nagyon voltam,kissé rossz közérzet jellemzett, másfél nap után teljesen okés lettem. semmi élmény,na majd a nyáron kipróbálom egy nagyobb dózissal...most csak ostobán érzem magam, hogy csaknem 2 napra kiütöttem magam a nagy semmiért.nekem 10 g kevés volt és nem biztatnék senkit hogy kipróbálja, de ha vki ugy dönt mégis kipróbálja, 10 g-nál többel ne kezdje, tapasztalja ki, hogy reagál rá, nehogy baj legyen!és biztos mindenki tudja, de nem bírom ki hogy ne írjam le, ne használja senki túl gyakran, mert hazavágja a májad!!!
 

 
252. törpapa2014. február 7. 02:48
 
 
Üdv néktek! Én éppen most próbálom, az elmúlt 2.5 órában két részletben kotányi egész szerecsendiót reszeltem le és szépen 1l rostos narancslével, mikor elfogyott pedig ásványvízzel letoltam. Először úgy 6 g-ot, másodjára pedig aszem 4g-ot, nem tudom pontosan megítélni, 9g-os csomagokat vettem, amiben 2 különböző méretű mag volt,2,5 magot reszeltem le és ettem meg.De szerintem kezdőként a 10 g éppen elég. én amugy 52 kg vagyok.hát eddig picike fejfájás volt, most semmi....várok a csodára. ja az íze semmi extra, aki ivott már valaha is mályva teát, na az 10szer rosszabb. ahogy olvastam az írásokat azt hittem valami förtelem lesz, de csak olyan volt mintha egy kis kesernyés fűrészport nyeltem volna, de mondjuk csak 10 g volt , nem egy nagy mennyiség,egyáltalán nem volt hányingerem, csak némi teltsségérzet, de az betudható a rengeteg folyadéknak is amivel lenyeltem az örleményt...na jóéjt, igyekszem ébren maradni, és remélem történik valami
 

 
251. Csigusz6662013. november 9. 04:26
 
 
Betoltam egy csomag egészet reszelve,meg egy fél csomag örleményt...hááát nekem beadta azért :D
 

 
250. psychedelic9992013. október 23. 09:02
 
 
Nyugodtan benyomathatod az egészet, lehet nem is fog megjönni. Egy ismerősöm 50 kiló körül van és 20g-tól semmit nem érzett. Az hogy őrölt vagy egész nem sokat számít, de általában az egész kicsit jobban adja (habár ugye előtte azt is érdemes alaposan lereszelni).
 

 
249. Csigusz6662013. október 21. 20:08
 
 
Helló all
A kérdésem annyi volna,hogy ha pl van egy 20 gramos szericsomag és én mondjuk vagyok 45 kiló akkor be tolhatom e az egészet egyszerre,biztos ami biztos alapon,a másik kérdésem meg az,hogy mindegy,hogy őrölt,vagy okvetlen egész kell?
A válaszokat előre is köszönöm.
 

 
248. psychedelic9992013. június 20. 18:42
 
 
Nemrégiben kipróbáltam egy új ötletmet miszerint 700 mg -os üres zselatin kapszulákba töltöttem bele a szerecsendiót. Ezzel a módszerrel érdekes de 49 darab kapszulába fért bele a 48g szerecsendió. Az előre eltervezett időben egyszerre meglepően rövid idő alatt sikerült bevinni az egész mennyiséget, viszont már a fogyasztást követően is furcsa hasfájásszerűség volt.., de legjobban T+6h nál elég erőteljes gyomorgörcsök; alhasi fájdalmak jelentkeztek. Mivel én sokszor használtam már a 48g-s dózist és nem szoktak ijen erőteljes fájdalmak rámtörni azért arra tippelnék hogy valószínűleg a kapszulák miat lehetett..

Vajon ezek a zselatinkapszulák nagyobb mennyiségben okozhatnak hasfáját, vagy valamilyen nem kívánt mellékhatást?

Vagy ha valakinek esetleg van más ötlete mitől lehetett azt is szívesen meghallgatnám..
Én még esetleg arra tudnák tippelni hogy mivel így nagyon gyorsan vittem be ezt a nagyobb dózist (kapszulák nélkül általában 1-2 órába is bele szokott telni) talán a hirtelen megterhelés miatt lehetett..
Válaszokat előre is köszönöm!
 

 
247. IAMX2013. május 19. 18:46
 
 
Így T+28 után kijelenhetem, hogy a bevett mennyiség semmit nem okozott az ég világon.
Azonban fontos megjegyezni azért, hogy időközben jobban tanulmányoztam a csomagolást és a szavatossági ideje már igencsak a múltba tekintett. :)
Így tehát valószínűsíthető, hogy itt volt az a bizonyos kutya elásva :DD

Legközelebb "nyugodtabb" környezetben, nagyobb odafigyeléssel retry. Be kell vallanom, hogy a tegnapi egy elkapkodott döntés volt minden tekintetben. Másokat megelőzvén, itt adnék magamnak egy ejnye-bejnyét :) Többet -nagyon remélem- nem fordul(hat) elő.

A tanácsokat, hozzászólásokat még egyszer köszönöm.
 

 
246. psychedelic9992013. május 19. 06:29
 
 
A tapasztalataim alapján szerintem aki már elég jól ismeri a hatását az elkerülheti a mellékhatások nagy részét. Az egyik legfontosabb hogy a hatása több "szakaszra,, osztható.

Bevétel után [T+0h -> T+4h] általában erős fáradtság, álmosság a jellemző, és ilyenkor nyugodtan lehet még aludni is csak nem árt valamivel (pl.ébresztőóra) felkészülni az ébredésre mert ha a fogyasztó nem ébred fel a 2. szakaszra akkor lehetnek a legcsúnyább utóhatásai (ez általában kisebb dózisnál szokott előfordulni). Itt még elő fordulhat hasfájás is ha pl. egész diót használtunk és nem rágtuk meg elég alaposan.

Aztán [T+4h -> T+8h] jön a 2. szakasz ami hullámokban szokott megjönni és inkább pörgősebb (nagyobb dózisnál ezért is általában felébred a használó) állapot, ilyenkor leginkább a hangok tűnnek nagyon furcsának, szépnek. A hangok ilyenkor szó szerint megragadják a használót. (Ez a szakasza a dolognak csak igen nagy mennyiségnél (40-50g) tart 4 óráig, kisebb adagolásnál 2-3 óráig szokott tartani.) Itt már semmiképp sem szabad elaludni!

Ezután [T+8h -> T+12h] beleérünk a 3. szakaszba ami elnyomós, leütős, erősen fűhöz hasonlítható állapot. Ilyenkor nagyobb dózisnál előfordulhat paranoia, olyan "nem tudjuk hová tenni ,, -érzés, amire érdemes önkontrollal felkészülni. A hatás az elején is nagyon erős, később viszont vizuálisan is kiteljesedik (véletlenszerű minták kirajzolódása stb.)

Ami nagyon fontos hogy amíg nem ért véget a hatása addig nem szabad elaludni, mert akkor okoz erős másnapot aminek az erőssége attól is függ hogy a tripp melyik szakaszában aludtunk el. Az biztos hogy ha valahol a 3. szakaszban elalszunk akkor biztos hogy nem tudunk már felkelni, és ez miatt az egész másnapunk (harmadnapunk) tompa, és fáradt lesz. Hogy ezt elkerüljük érdemes kipihenten, előre megtervezett időpontra időzíteni a tripp-et.

Ha ezekre odafigyelünk akkor szinte utóhatások nélkül élvezhetjük a dió varázslatos hatását.
 

 
245. Én+te+ö=gén2013. május 18. 19:36
 
 
IAMX:
Szerintem nem tünik túl jó ötletnek egyedül kimenni becuccozva a lakásból ismeretlenek közé, és nem jó ilyenkor váratlanul összetalálkozni ismerösökkel sem. Pláne olyan szer hatása alatt, amit még nem próbáltál korábban, vagyis nem ismered a hatásait. Ilyenkor megvan pl. a balesetveszély, vagy hogy valaki rádhívja a rendöröket/mentöt, ha túl furcsán viselkedsz séta közben, mondjuk összehányod a terepet, vagy manókkal beszélgetsz :) (jó, a szerecsendió mondjuk nem csattanó maszlag, de akkor is). Ha otthon is folyamatosan parázni kell a lebukástól, és visszafogni magadat, akkor az sem tünik optimális szettingnek.

Nekem kicsit furcsa, hogy "az itt leírt tapasztalatok okán" egyáltalán kedvet lehet kapni a szerencsendiózáshoz... Mert én leginkább a többek által is említett 3-napos látászavarokra emlékszem az eddigi élménybeszámolókból (ami persze az adagolástól is függ).
 

 
244. psychedelic9992013. május 18. 16:40
 
 
IAMX

Szerintem ha be is érzed különösebben nem fog meglátszani rajtad, 10g az maximum egy nagyon lájtos fűhöz hasonló feeling-et fog adni amit nem hiszem hogy bárki is észrevenne. De ha mégis egyértelműen érzed a hatását azért érdemes néha a tükörbe nézni mert az első alkalmakkor néha igen vérágas szemek szoknak lenni.

Ha a mennyiség hatástalan szerintem legközelebb megpróbálhatod 15g vel, azt már meg lehet érezni de tapasztalataim alapján ez is olyasmi mint az első füvezés, szóval aki nem tud ráhangolódni (nem tudja milyen hatást vár) annak jóval nagyobb mennyiség kell hogy megjöjjön (nekem volt olyan ismerősöm aki 15 től sem érzett semmit).

Az még talán egy érdekesség hogyha egész dió-t pl lereszeled annak általában talán valamivel erősebb hatása van mint az őröltnek de én a tökéletes hatásért vegyesen szoktam fogyasztani őröltet, és egészet.

Amúgy én személy szerint azt ajánlom legközelebb tervezd meg pontosan az időpontot, ne legyél fáradt (a dió bevétele után egyébként is 1-2 órás fáradtság szokott jelentkezni, ilyenkor lehet ugyan aludni de a hatás kezdetére /T+4 óra/ mindenképp fel kell kelni mert el fogja nyomni az egész hatását és rosszul fog megjönni) én 20-25g-t javasolnák a "normál,, hatás eléréséhez.
 

 
243. IAMX2013. május 18. 15:11
 
 
Sziasztok!

Erre így talán meglehetősen nehéz lesz választ adnotok, de azért felteszem a kérdést, hátha :)

Az itt leírt tapasztalatok, majd azt ezt követő személyes kíváncsiság okán magamhoz vettem ~10 grammot Rozi híres cuccából :D

A kérdésem arra irányulna, hogy amennyiben esetlegesen felőlem észlelhető, kvázi érdekesebb, szvsz észlelhető hatások bontakoznak ki a bevett -elsőre kísérleti- dózistól, akkor szerintetek érdemesebb elhagyni a családi fészket egy séta erejéig vagy odafigyelve elkerülhető bárminemű észrevétel a család további tagjai részéről?

(Nyilván nem lennének ilyen "gondjaim", ha bírok magammal és kivárom a szünet végét és majd a fősuli koleszben megy a teszt...de hát a türelmetlen ember már csak ilyen :D)

+Az esetben, ha ez a kb. 10g(felbontatlan csomag fele saccra) esetleg teljesen hatásmentesen telne, mekkora az a következő dózis, amivel érdemes lehet próbálkozni a tapasztalataitok alapján?(nem vagyok biztos benne, hogy egyből duplázni jó poén)

Amúgy, hogy valamivel szolgáljak is, a fogyasztással kapcsolatban annyit talán érdemes megejteni, hogy nekem ilyen kevésbé rostos, multivitaminos löttybe keverve simán lecsúszott :)

Segítségeteket, észrevételeiteket, bárminemű válaszaitokat köszönöm előre is!
 

Keresés e témakörben:

|< Legrégibbek  < Előző tucat  Teljes lista 


Ecstasy tabletta adatbázis

Pszichonauták

DÁT2 Psy Help

RIASZTÁSOK

DAATH - A Magyar Pszichedelikus Közösség Honlapja

Alapítás éve: 2001 | Alapító: Minstrel | Dizájn: Dose | Kód: Minstrel
Rendszer: Cellux | Szerkesztő: Gén

 

A személyi adatok védelmének érdekében a DAATH óvatosságra int a Facebook-csoportoldalon saját névvel megosztott, mások számára is látható információiddal kapcsolatban!