DAATH

A bátorság jórészt abból fakad, hogy az ember már korábban is csinálta a dolgot.

Ralph Waldo Emerson

 
KöszöntőGyarapodásAnyagokKönyvtárFórumKeresésKapcsolatok

VEZÉRLŐPULT

Témakörök

Új hozzászólás


Regisztráció

Jelszócsere

Emailcsere


Legrégibbek

Előző tucat


Teljes lista


ADATOK

Kategória:

Társadalom


Létrehozó:

alphagirl


Létrehozás ideje:

2005. május 30.


Utolsó hozzászólás:

2013. augusztus 22.


NÉPSZERŰSÉG

Érdeklődés:

11531 letöltés
141 hozzászólás


KERESÉS

Mit:Hol:

anyagok
könyvtár
fórum
kapcsolatok


[Rendben][Törlés]Felmérés: ELTE kannabiszhasználat önkontrollja
Felmérés: MOKE országos orvosi kannabisz felmérés
Felmérés: Global Drug Survey 2021
Tiltás: (jan. 1.) szigorúbb ÚPA büntetési tételek
Tiltás: (szept. 24.) 207 anyag lett C-listás
Könyv: Ayahuasca – A Lélek Indája


Idegenek között

alphagirl, 2005. május 30.

Mielőtt hozzászólnál vagy új témakört nyitnál, olvasd el a DAATH fórumának irányelveit!

 
141. inigom2013. augusztus 22. 21:30
 
 
http:// http://www.origo.hu/nagyvilag/20130821-megoltek-narendra-dabholkart-indiai-babonaellenes-aktivistat.html
 

 
140. Rex2013. május 26. 15:15
 
 
dzr, hova irtál?
ha lehet a communication humanoid.net-re...
benthagytam a junkie whore-t végül...
 

 
139. ifjúszent2013. május 24. 17:35
 
 
érdekességképpen:

"Ever see a crafty trickster, able to convince folks how clever and friendly they are, casting shadows on, say, some honest, quiet, good-hearted types? They're everywhere: the american natives called it speaked with a forked tongue.

I can see you've sold body and soul to their souless teachings, with love and freedom, come hither. There are many unwary, unsuspecting, unknowing new agers who swallow their crap for promises of freedom, kinda like the users of suicide bombers and suchlike.

I don't know anything about Drunvalo Melchizedek, but since it's an alias, it's almost certain he's bought and blended his shamanistic mayan paradigm with that of the Melchizedek's 'teachings.'

You might like the way the world is today, I don't. You might like the way the Galaxy is today, I don't. The Melchizedek's Rule, and have a place Prepared for the 'ascended,' into the new womb prepared for them (you live in the earth's energetic womb, btw).

You call them saintly freedom wayshowers: I know them personally for what they are: Your Guardians/Rulers.

Don Juan once told Carlos that Guardians invariably become jailers, for the benefit of those being guarded. You are being guarded: Earth is under massive Melchizedek Quarantine: I have seen this with my own eyes, at the age of 11, catapulted from my physical body as a lad in Sioux City, IA out into our Solar System: there, in the etheric-astral, were endless ships, like a crust on a solar system-large ring. As a lad, I was pulverized with the power coursing through me, and the scene thereof.

You may be a lost, blinded soul, along with so many others: once they have you, there is no escape: it's just the living perfection you always dreamed of, to be, to exist as, yes?

I have had the opposite shown to me, without the chains, without the rule. In fact, don Juan and his fellow group members had no where to go but OUT of this region, for it is a Taken Area, possessed by your beloved Evil Ones. Kind of like the love offered by jesu and his christians, only with the new age twist.

Feel free to offer your love and adherence where you will: It is no part of 'freedom.' Follow their ascension methods, and you'll follow them for the new womb hell they have already prepared for you and your unsuspecting kind. Fact. They have said so themselves.

Can a single post clear the evils of the world, the race, the Solar System, the Galaxy? Talk about deny ignorance: Impossible.

I don't say they aren't powerful: They have all the doors, all the exits covered, and you live by their Rule: they are known as the Guardians, the Watchers. Only two doors remain Unguardable, but they are working diligently upon that. They will sever those ties that mankind has through their Soul-Spirit Connection, soon. Think it hasn't been done, can't be done? Think again."
 

 
138. neutroncsillag2013. május 24. 09:15
 
 
https:// http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=acESeoSYfe4&feature=endscreen&noredirect=1
 

 
137. greenman2013. május 18. 08:44
 
 
Szerintem ha a Junkie Whore megváltozik, akkor ez az egészet megváltoztatja és elveszti egyik lényegét, én semmiképp sem változtatnám meg... (dobtam egy mailt ha gondolod ott folyt.) üdv
 

 
136. greenman2013. május 18. 08:00
 
 
Megrendezés alatt pontosan valami ilyenre gondoltam (esetleg valami misztériumjáték), mondjuk nem lenne egyszerű hozzá jó színészeket találni, a többit értem, nem hagyományos módszer, a lényeg hogy működik, kreatív.
 

 
135. Rex2013. május 18. 07:55
 
 
léci segítsetek átnevezni a junkie whore-t.

sajnos az a fejlemény van, hogy több konstruktívan kritikus ismerősöm jelezte, hogy a junkie whore nagyon ijesztő név,
bár ők azonnal levették, hogy mi ebben és miért a vicces,
de javaslatuk szerint a portálon legalább eleinte legyen más.

átgondolotam, oké.

nekem most kivételesen nem jut eszembe semmi kreatív név.

valakinek van ötlete?
 

 
134. Rex2013. május 17. 18:01
 
 
köszönöm szépen a biztatást!
igazából a magam részéről akkor lennék elégedett, ha a a szindiko-anarchista nézeteimnek megfelelően, a megvalósítása ennek a dolognak csoportmunka lenne,
és igen, amúgy a budapesti anarchista színház rendezőjével, aki ideidejárogat már ejtettünk szót arról, hogy a nyár vége felé csinálunk esetleg színpadi változatot ebből a dologból.
bár gondolom nem erre gondoltál a hús-vér megrendezés alatt.
egyébként, szerintem a jövő héten szerdán lesz az előzőleg említett teázás.

a junkie whore az ugyebár azért vicces önátalakító lényező, mert alapvetően teljesen emberi tulajdonságai vannak, csupán attól isteni, hogy képes különféle párhuzamos dimenziókban és intergalaktikus léptékekben utazgatni, illetve más lények szemlélődési pontjából tapasztalni.
(ez amúgy abból jött, hogy egyszer egy 5kmes futást és egy másfél órás sunyata meditációt - amit a prajnaparamita sutra második fejezetében fellelhető, "facts of existence" című vers (angol fordításom van csak) első versszakával kezdtem, majd némileg bejopóztam a meditációs ülésem utolsó 25 percét, ami nem annyira autentikus cselekmény, viszont igen érdekes csukott szemes haluim voltak, amik leginkább a ganghadhar-i kőfeliratot http://en.wikipedia.org/wiki/Gangadhar_Stone_Inscription_of_Vi%C5%9Bvavarman) juttatják eszembe. aztán a saját létélményeimet szemlélve ráébredtem, hogy az életem alakulásában milyen jelentősége volt annak, hogy legenráltam olyan személyiség-felszíneket, tulajdonságokat, karaktereket, amik nem az én "gyökérzet-identitásomból" - amely egy folytonos samatha állapotában szemlélődő létforma - eredtek, hanem sajátosan, az e.s.p. élményeimre hagyatkozva, amelyek által képzeteket kaptam más emberek világáról és az abban rámvetülő szeletekről, manifesztáltam számukra azt a szereplőt, akit ők megírtak rám :) nos, ez nem tudom mennyire értelmezhető absztrakciós halmaz lett már megint... )
 

 
133. greenman2013. május 17. 14:35
 
 
Akkor ha jól értelmezem a következőről van szó:
Egy általad megalkotott "világban" utazhat az illető, találkozhat különböző lényekkel (whore stb.), élethelyzetekkel akik-amik különböző tanításokkal, információkkal szolgálnak széles spektrumban, a célja az hogy létrejöjjön valamiféle kapcsolódási folyamat vagy letérképezés a pszihedelikus-alternatív tudatállapotokkal, élményekkel, stb. (Lehet nem jól értelmezem, azért mentségemre szolgáljon nem1xű)
Ez egy érdekes - kísérlet - melyben keveredik a művészet, mágia és a pszhedélia, arra értettem hogy régi dolog, hogy pl a Junkie Whore, már 1 meglévő "istennő" új köntösben vagy egy új megnyilvánulásban, nevezzük akárhogy. Lehetséges hogy van egy célközönség akiknél ebben a formában könnyebben fogyaszthatóak ezek az "üzenetek". A játék, a humor és a fikció sok esetben gyorsabban célba visz, mint a merev dogmatikus rendszerek.
Egy ötlet: Milyen érdekes lenne megrendezni életben..., nem nagyon szeretem az interaktív dolgokat a hús-vér gyakorlatokat annál inkább (ez szubjektív), de az kitűnik hogy jó sok pszichés energiád van, érdemes kiaknázni...
 

 
132. Rex2013. május 17. 11:38
 
 
dzr, köszönöm szépen a reakciót!

de milyen régi dolgot vélsz felfedezni új köntösben?
újat szerintem nem nagyon lehet írni, nem is az volt a célom...

(csak, hogy nyalogassam az önérzetem szanaszét heverő darabkáit megosztok kettőt az eddigi kritikákból:
a legfelemelőbb kritikát alex greytől kaptam egyenesen, akihez a chapel of sacred mirrors egyik munkatársa juttatta el ezt a szöszt, aki nagyon kedves levelezőtársam és email sakkpartnerem, jajj bocs megint terebélyesen írok...
alex grey ezt írta:
"wow crazy cyber-punk future school writing
!!!!"
nem kritikai, de elképesztően megtisztelő volt, hogy david e. nichols nagyúr írt nekem, hogy szeretné látni, hogy mi az amit csinálok, mert igazán élvezi a hülye kérdéseimet
feldmár mester ezt írta:
"High end, very funny, very far out!"
ennyit a hisztrionikusságról, azért fontos még, mert ők mind promotálnák, ha nyomatnánk végre valamit. de mit? na ezt:)

írtam egy rendkívül elszállt könyvet Junkie Whore Astral Portal címmel, amit később lehet, hogy könyv formában is kiadnék - van már rá new yorki érdeklődő kiadó, csak én még javítgatom a szöveget egy darabig az tuti...
ebben 33 fejezet van.
úgy gondoltam, hogy egy "tripeltetős" portalt csinálnék ebből, amit itt látsz az 8 jelenetből készült interaktív játék-terv, ami az alap portált képezné.
ugyebár ez már március óta készül, a UI grafikai szempontból több jelenethez elkészült általam, de sajnos még a legegyszerűbbet sem tudom leprogramozni.
kaptam közben nemzetközi segítséget:
innen az oldalról az egyik régebbi kolléga nagylelkűen lehet, hogy megcsinálja a beta verzió regisztrációs oldalát,
a kayla shears - kloudnine9 - nevű friscoi-kanadai zenemágusnő (szoktam linkelni a dolgait a zene topikban) már melózik a hangokon, amit részben az általam felolvasott szövegekből generál,
az egyik legnagyobb vizsöneri ártiszt kedvencem, erial ali, akinek a dolgai a legközelebb állnak ahhoz, ahogy én ezt a fura fraktál-fény-élien-nőt elképzelem khm szerencsére biciklibalesetet szenvedett és most lett ideje, meg kedve, már melózik a bevezető rész vizuális alapjain.

úgy képzelem, hogy bitcoin alapon lenne fizetős a szájt - litecoint, namecoint is elfogadunk persze :) - de nem meghatározott összegű díjjal.

ebből - és egy amerikai mecénás által akkor folyósított támogatásból, ha látja már végre az oldalt, amit március óta vár... amikor ide írtam erről először - lehetne finanszírozni a további fejlesztéseket, illetve nyilván mindenki közt, aki részt vesz a megvalósításban, fejlesztésben, teljesítmény-arányosan, vagy bármilyen megegyezéses alapon - monetáris analfabétaklént én mindenre, ami pénzzel kapcsolatos azt mondom, hogy oké - oszlana meg.

a cél ezzel pedig több szintű:
az egyik célközönség az olyan lények csoportja, akik "trip-proof"-ak, ezt úgy értem, hogy volt régebben tripélményük, de a jelenlegi életükbe valamilyen oknál fogva nem fér bele, viszont ki vannak éhezve rá.
ugyebár ez, a játék formájában akár a munkaidő alatt elintézhető, hiszen a leghosszabb játék-jelenet is 8 percre van csak maximálva, mint ahogy ezt a szinopszisból láthatod.

a másik célközönség, az a réteg, akik leginkább a kokszos pénzes arcok által jellemezhetőek - ezt a new yorki, potenciális szponzorunk nyomatná, mert szerinte ez kell nekik - akiket ki kell zökkenteni...

a célunk tehát a pszichedélia, illetve alternatív tudatállapotok által elérhető absztrakt tudásbázisok szer nélküli átadása.

ha van még kérdésed, kritikai észrevételed, örömmel várom.

a közeljövőre ervezek egy teázós megbeszélést, ahol mutogatnám a UI dolgokat, meg stb...
akinek van kedve jönni, írjon a communication kukac humanoid pont com -ra, vagy ide.

köszi előre is.
 

 
131. greenman2013. május 16. 14:10
 
 
Mi a terv ezzel egyébként és mi a célja? Mert nekem egyenlőre nem jön át teljesen, egyenlőre egy régi dolgot látok új köntösben... Írhatnál 1-2 sort magyarul hogy mi ez :)
 

 
130. Rex2013. május 16. 01:57
 
 
(bocsánat mindazoktól, akiket irritál, ha megszólalok, és üdv azoknak, akik örülnek neki.
kiváló nemzetközi brigád alakul ennek az előző kommentben belinkelt dolog létrehozására.
kell még programozó és koordinátor)
 

Keresés e témakörben:

|< Legrégibbek  < Előző tucat  Teljes lista 


Ecstasy tabletta adatbázis

Pszichonauták

DÁT2 Psy Help

RIASZTÁSOK

DAATH - A Magyar Pszichedelikus Közösség Honlapja

Alapítás éve: 2001 | Alapító: Minstrel | Dizájn: Dose | Kód: Minstrel
Rendszer: Cellux | Szerkesztő: Gén

 

A személyi adatok védelmének érdekében a DAATH óvatosságra int a Facebook-csoportoldalon saját névvel megosztott, mások számára is látható információiddal kapcsolatban!