DAATH

A nyomorúság titka, hogy legyen időd azon merengeni, boldog vagy-e vagy sem.

George Bernard Shaw

 
KöszöntőGyarapodásAnyagokKönyvtárFórumKeresésKapcsolatok

VEZÉRLŐPULT

Témakörök

Új hozzászólás


Regisztráció

Jelszócsere

Emailcsere


Legrégibbek

Előző tucat


Teljes lista


ADATOK

Kategória:

Társadalom


Létrehozó:

Andr


Létrehozás ideje:

2006. február 14.


Utolsó hozzászólás:

2018. április 6.


NÉPSZERŰSÉG

Érdeklődés:

28980 letöltés
805 hozzászólás


KERESÉS

Mit:Hol:

anyagok
könyvtár
fórum
kapcsolatok


[Rendben][Törlés]Felmérés: Personality, Substance Use, and Microdosing (angol)
Felmérés: Global Ayahuasca Project (angol)


pszichologia - merre menjen

Andr, 2006. február 14.

Mielőtt hozzászólnál vagy új témakört nyitnál, olvasd el a DAATH fórumának irányelveit!

 
804. adafart25222016. október 26. 23:44
 
 
Igazából az hogy akkor valamilyen szinten 1 lapra tetem fel mindent mert akkor már nem voltunk kezdők úgy voltam vele mindenki kapja ami neki jár ... De ez egy rossz irányzat volt hiszen nagyon nagy bajok lehetek volna. Az egész akkori baráti körömet kockára tetem többen is beszámoltak róla hogy a felfutási idő olyan volt hogy többekben felmerült az öngyilkosság gondolata. Bennem is amikor először kipróbáltam.R ben is .... És szerintem engem még mindig ez bánt ilyen távlatokból hogy 6 emberért feleltem akkor és szerintem ökse voltak erre készen se én.... Döntést kellet hoznom a leggyengébb láncszem után mentem .
De lehet ez sem igaz hiszen a végén beintet a bizonyos alaknak ..... Az utolsó lépcsőn ami nagyon bátorságra vall és részemről tiszteltre is . Mert az hogy vissza mert szólni egy első dmt tripben egy nagyon erős felsőbb érőségnek iszonyat bátorságra vall. Lásd a leírást " tudod mit inkább én csettintek " mondjuk olyan picsán rúgást kapott érte ami egyeltre kihatott rá. De pozitívan.De letehet volna másképp is mondjuk tudathasadás és egy éltre tönkre vertem volna ....
És én szerintem ezt nem tudom fel dolgozni
 

 
803. adafart25222016. október 26. 23:29
 
 
Igazából az én részemről is hiba ők meg már tudták mi az ábra csak hát az ö fejükben egy hatalmas ?????? volt mert amikkor kipróbáltam kb 1 hétre eltűntem
és még utána is olyan voltam mint a most szar .És hát a csapat többi tagja már járt a szelem világban vagy mao gátlok által vagy yopo tanítása volt ayahuasca tanítása volt .Szóval tudták miről beszélek csak hát nem nagyon értétek az egészet hogy a picsába estem szét 22mikro gramm szartól egy 25 perces tripperben amit még 1 hét múlva is szenvedek ... Volt aki sima dmt tolt de az 5meo az teljesen más mintha kilőnének a világ űrbe és hát a régi goa arcok tudod milyenek vagy nem tudod de remélem tudod ha valakivel történik valami extrém azt rögtön tudni kell mindenkinek :D Mert ez úgy helyes igazából szerintem a dmt egy csoda nem kell tőle félni talán azt is kimerem jelenteni hogy a legszebb dolog ami az emberel történhet.Ha felvan rá készülve de ha nincs iszonyat cink is lehet belőle ... Nézz esetleg utána netten rengeteg bálestről van beszámoló .És hát a srácok pont erre basztak rá hogy én mint guide kibaszotul elbasztam 1-5 mikro már simman megcsinál egy kezdőt én meg 20 -25 szarok rá szituba basztam az egész csipet csapott pedig vezettem első utazót sűrűn voltam guide és mindenki azt mondja jól csinálom de akkor nagyon elbasztam ez TÉNY ! Szerintem a hiba kísért de velünk volt a felsőbb erő és hát nem lett baj
 

 
802. Assamoa2016. október 26. 22:55
 
 
Ami történt megtörtént. Hál' Isten nem lett belőle probléma, pláne úgy hogy szerinted egyértelműen pozitív volt az élmény lecsengése.
Az hogy én mit tettem volna, sok szempontból sem releváns. (Amúgy lövésem sincs.)

Nem is vádaskodásról volt szó a részemről. Pusztán felvetettem hogy a történet végén feltett kérdeid egyikére lehet egy ilyen magyarázat is, amit homályosan megpedzítettem.

A fogalmazási körítés pedig abból indult ki, hogy tényleg kíváncsi voltam hogyan tűnhetett neked az ott és akkor jó ötletnek?

(Mindenféle cinizmus nélkül, pusztán érdeklődési szándék van bennem! Csak számomra hihetetlenül extrém volt a történet lefolyása, esküszöm egy darabig el se hittem hogy ez igaz! :D)
 

 
801. adafart25222016. október 26. 22:38
 
 
Valamit tenni kelet ......
Te mit tétel volna?
Így is nehéz küzdelem volt neki
A végére meg már olyan mélyen benne volt hogy nem bírtam kirántani ö akart szembesülni vele ..... Át futott az agyamon hogy lebaszok neki egy kurva nagy pofont az utolsó lépcsőn de soha életembe nem ütöttem meg lányt meg lehet többet ártott volna mint használt volna...Tehetetlen voltam sarokba szorultam...
Szerintem így jobban járt hogy vele voltam ...
De ez is
?
 

 
800. adafart25222016. október 26. 22:30
 
 
Többször is írtam hogy kurva nagy hibának vétetem mint guide ...
Igazéból szerinted mit kellet volna tennem ?
Maradni a tűznél és mindenki küzdjön ahogy akar ?
Nem bírtam 6 felé szakadni.
Tudtam hogy nincs kész rá és azt is tudom hogy iszonyat nagyot hibáztam .
De most hagytam volna kiszaladni a világból ?
Egy életre megváltozott.
De jó irányban.
És hogy miért kísért ilyen távlatokból ?
Na pont ez az .....
ez a ?
Talán azért mert kurva nagy baj is lehetett volna belőle ...
És nem szeretem volna neki ártani ....
 

 
799. Assamoa2016. október 26. 21:59
 
 
Azért az kemény hogy életed első bad-tripes ekis élménye közben egy ilyen mélyreható pszichoanaltikus barangolást rögtönöztél, vezettél végig egy high-dose DMT-t fogyasztó,"nehéz gyerekkorú" emberen. Akit ráadásul előbb említett háttere miatt, első körben szíved szerint nem is vittél volna bele a tripbe.

Természetesen te voltál ott, úgy mérlegelhetted a szituációt mint most senki más.
Viszont így végigolvasva, finoman szólva is érdekes ez a hirtelen ötlettől vezérelt: most akkor" legyen tanítás belőle". :)

Csak mert ilyen intenzív bűvésztrükkökkel még szakemberek (nem akarlak degradálni) sem operálnak, ilyen mélyen gyökerező problémák felfejtése, megértése közben.

-----

"A kérdéseim én benne se voltam a tripben akkor miért kísért ?
Ha eszembe jut rossz érzés fog el."

Nem lehet köze ehhez amit felvetettem? :D
 

 
798. adafart25222016. október 26. 07:25
 
 
Basszus rossz helyre írtam az előzött (gén rakd át ide ha nagyon szépen megkérlek) Legal topic 587.Igazából az utolsó ajtó ami nagyon betett neki és nagyon nem értette hogy ott mi volt.Mondtam neki hogy ott szembesültél valamivel amire nem voltál készén.Elmondta hogy egy hatalmas korfogást és egy embert akin lepel volt.Ezt mutatta neki elsőnek.Ekkora láttam hogy keresi a jó szót a leples embere.Szinte kiolvastam a fejéből.Mondtam neki hogy ne azzal törődjön hogyan nevezzük....Erre megkérdezte hogy tényleg ennyi lenne az egész ö fogja csettint és kezdődik minden előröl.Na most ezen megint töprengtem mit válaszoljak.Mondom lehet hogy te nem is az igazi vezetőt láttad esetleg annak egy szolgálóját.Egy darabig mélyen hallgatott.Majd fel raktam én neki egy kérdést.De amikkor te úgy mond gúnyt űztél eböl a valakiből és nagyon halkan megjegyeztem hogy a látszat csal rólad mert feleselni mertél neki és amikkor te csetintetél akkor mi történt???Mély hallgatás ..... A mai napig....
Am még most is beszélő viszonyban vagyunk telefon ilyesmi...
De a kérdésre szerintem én már soha nem kapom meg a választ miért éget ez az egész agyamba több 10 év eltelt...De már lehet tudni se akarom..
 

 
797. blablabla12016. október 25. 22:55
 
 
Izgalmas volt a sztorid. Mdma-s élmény is lehet bad trip, nekem is volt sajnos fél év kiégés utána. Ha rossz még intenzívebb lehet mint egy jó.
 

 
796. adafart25222016. október 25. 17:39
 
 
Ínestöl rövidre fogom 2 vissza mentünk a többiekhez.3 an már a tűz körül voltak csurun vizesen.Mondtam hogy esni fog ! Mindenkit felhívok rövidre fogom. A tüzet látod ? Mindenki közli igen.De 3 an közlik hogy idő kérés van még..
Majd mindenki a tűz körül néma csend.Egyetlen kérdés volt csak ? Mennyi van még belőle.Elmondtam mennyi és együtt mondtuk ki szinte egy szere ennek egy helyen van helye OZORA!

(pszichologia - merre menjen)
A kérdéseim én benne se voltam a tripben akkor miért kísért ?
Ha eszembe jut rossz érzés fog el.Álmodni is szoktam ezzel nagyon ritkán...
És annyira élesen erre az egészre mintha tegnap lett volna ....
Ami furcsa r ezután egyaltáltan nem nyúlt semmilyen szerhez.Család anya és egy csodás kislánynak adott életet....

 

 
795. adafart25222016. október 25. 17:20
 
 
A véglet és a végzet .ÉS R HATALMAS SEGGBERUGÁSA !
-MONDOM NYISD KI A SZEMED !!!!!
R-NEM! EGY HANG SZÓL A FEJEMBE ÉS KAPTAM EGY TALÁLÓS KÉRDÉST!
-mi az? a hang azt mondja ne téged kövesselek ha nem öt
-én tudtam mi van az ajtó mögött
-felnéztem az égre teli holdra és könyörögtem hogy ki ne találja.
Néma csönd
R-Hopp valami van a zsebembe érzem.Egy kulcs.
-Szinte parancsba adom neki nem engem hogy belépj !
-R elfordult a kulcs
-MONDOM NEM !
R-De nem nyílik.
(Hála az égnek mondom magamba)
R-várj csak ez türkös felfelé nyílik
(magamba a picsába )
R-Sötét a szoba. megkérdem tőle a fény ?az sehol
(tudtam most magára maradt )
R MEGTILTOM HALLOD NEM VAGY RÉ KÉSZ !!!!!!!!!!!!
Majd egyszer csak mormol valamit alig érhetően bátrak vagyunk bátrak hát akkor most figyelj!!!!!!!!!!!!!!!!!HATALMAS SIKÍTÁS
A következő szavak R töl születés halál körforgás isten ördög fekete fehér szeretet gyűlölet pénz átbaszás mert ez nem az első hát akkor hányadik ?
Sokadik ! És meddig ameddig én akarom! De csettintek és vége ! Akarod hogy csettintsek.( hozzá teszem ezt mind álva csinálta ) És erre egy olyan választ adott amin még én is meglepődtem!
-TUDOD MIT !!!!!!! INKÁBB ÉN CSETTINTEK !
Csettint.
Majd megint mormol.Bátor vagy Bátor legyen hát !
Hatalmas sikítás megint .Teljes hisztéria láttam már ilyet csukló megfeszül látom mindjárt összeseik elkapom.Egy hatalmas lélegzet vétel de a kilégzést nem hallom !!!!!!!!!!!!!!!!! Szerintem 0.1 sec alatt olyan tócsát produkáltam magam alá mint soha életembe.TE JÓ ÉG RITA NEM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Azonnal mellkasra rakom a kezemet lélegzik.......
Nirvana.....
Pihenjen csak....
 

 
794. adafart25222016. október 25. 16:54
 
 
-Úristen édesanyám !
-Hogyan látod ?
-Áll egy fehér terembe és fény felé indul !
-Kövesd
nem tudom meddig néma csönd !
-Majd egyszer csak ilyen nincs ez már mindent megért KÖSZÖNNÖM!!!!!!!
-Majd át ölel és sugárzik az arcáról a boldogság
.A szívére raktam a kezem ami nagyon hevesen vert ...
-Édesanyád itt van !
-Mindig is tudtam ! De most kaptam róla bizonyságot.
(szerintem beszélt is vele )
-Tovább
- bent vagyok
- mit látsz ?
-Az árvaházat ahol voltam és egy lányt akit nagyon utáltam megütött !ÁV ! -----Elindult a fény de most gyorsul !
-Gyerünk utána !
-Bent vagyok egy hatalmas bulivan hulla készen fekszem a padlón és hányok.
-Majd riadalom ! Úristen a fény magamra hagyott..Utána futok de nem látom ez mit jelent? (próbáltam valami helyest választ adni de nem bírtam)
-Újra a folyóson ez az utolsó mondja ..de ez más ez fekete .
-R nyisd ki a szemed nem erre még nem vagy kész.
-De igen!!! MONDOM NEM !

 

Keresés e témakörben:

|< Legrégibbek  < Előző tucat  Teljes lista 


Ecstasy tabletta adatbázis

Pszichonauták

DÁT2 Psy Help

RIASZTÁSOK

DAATH - A Magyar Pszichedelikus Közösség Honlapja

Alapítás éve: 2001 | Alapító: Minstrel | Dizájn: Dose | Kód: Minstrel
Rendszer: Cellux | Szerkesztő: Gén

 

A személyi adatok védelmének érdekében a DAATH nem hoz létre saját csoportoldalakat a közösségi hálókon.