DAATH

Nincs veszedelmesebb tunyaság, mint az, amelyik munkálkodik.

Eötvös József

 
KöszöntőGyarapodásAnyagokKönyvtárFórumKeresésKapcsolatok

VEZÉRLŐPULT

Témakörök

Új hozzászólás


Regisztráció

Jelszócsere

Emailcsere


Legrégibbek

Előző tucat


Teljes lista


ADATOK

Kategória:

Társadalom


Létrehozó:

LaZa


Létrehozás ideje:

2003. február 4.


Utolsó hozzászólás:

2019. május 23.


NÉPSZERŰSÉG

Érdeklődés:

21355 letöltés
653 hozzászólás


KERESÉS

Mit:Hol:

anyagok
könyvtár
fórum
kapcsolatok


[Rendben][Törlés]Felmérés: Personality, Substance Use, and Microdosing (angol)
Felmérés: Global Ayahuasca Project (angol)


A fórumos találkozó

LaZa, 2003. február 4.

Mielőtt hozzászólnál vagy új témakört nyitnál, olvasd el a DAATH fórumának irányelveit!

 
653. ppnqdd2019. május 23. 20:14
 
 
Régebben tuti volt, mostanában nem. Én nem voltam egyen sem. Kicsit necces, hogy beszivárog valami megfigyelő és feljegyzi, kik ezek a kétes junkie alakok a kék narkós fórumról :D. Összefuthatunk amúgy, ha akarsz, nemtom, nem anyáztalak még le korábban? Verekedni nem akarok, de csak mert nem akarok börtönbe menni súlyos testi sértésért :DD, szal. csak ha békések a szándékaid!
 

 
652. TrippSurfer2019. május 15. 17:49
 
 
Ppnqdd,

Szokott lenni forumos találkozó élőben ? Egyszer egyre elmennék.
 

 
651. scnartic2019. április 6. 08:12
 
 
ppnqdd ez nem volt szép. Na de inkább befogom, a rehabon (többek között) azt is megtanultam, hogy néha jobb csöndben maradni.
 

 
650. ppnqdd2019. április 5. 20:12
 
 
Ha már elkezdtünk ilyen félagyú szintre degradálódni, szerintem nektek rektális beöntéssel ingesztált ayahuasca kéne. Javaslom a kooperációt, ha már ilyen jól megértitek egymást.
 

 
649. ppnqdd2019. április 5. 20:08
 
 
Úgy látom daath-ról mostanában elfogytak az értelmes emberek és megjöttek a totál fogyatékosok. Nem akarjátok esetleg videóval illusztrálni az okosságaitokat? Gyökerek.
 

 
648. scnartic2019. április 5. 15:44
 
 
Szia infekt007, jó arcnak tűnsz! :)
Na de miért pont rivot akarsz lövöldözni, jobbra nem futja? (ez persze csak költői kérdés, nem kell ám semmit belőni, ha nem muszáj)
 

 
647. psychedelic99992019. április 5. 07:03
 
 
infekt007
Háát lehet nem biztos hogy jó ötlet, de leírom a tapasztalataim...
Én frontint lőttem be 3 db 1 mg-os tabit ugyanúgy vízzel, mintha más drog lett volna. Ez nem is oldódott fel rendesen (ott maradt a sok trutyi) és a végén besült a fecsi is. Azért a nagy része bement... Viszont a hatás elmaradt! Mármint a flesss. Ez még jópár éve volt, és egy olyan élethelyzetben csináltam, amikor nagyrészt az sem érdekelt volna ha belehalok. Viszont mivel nem adott be semmit, ezért azóta inkább úgy eszem ezeket a tabikat. Semmit nem érsz vele - max annyit hogy nem kell rá negyedórát várni
 

 
646. ppnqdd2019. április 5. 03:38
 
 
Mi a fasznak bármit is injektálni az egészségügyi alkalmazáson kívül? Ott ugye van, hogy nincs más megoldás, mert eszméletlen a beteg, le kell kötözni, nem veszi be a tablettát, vagy amúgy is bekötnek neki egy infúziót, stb.

Mi ezen a fórumon az ártalomcsökkentést támogatjuk, hiszen magának a létrejöttének is ez volt az egyik célja, nem pedig az elmebeteg önveszélyes megoldásokat.

De azt se értem, hogy ha ezt tudod és mondjuk neked az a fétised, hogy szurkálod magad, minek kell nekünk ebben tanácsot adnunk?
 

 
645. nit2019. április 4. 21:36
 
 
Szia,

Ennél nem ideillőbb témakört nehezen találtál volna.

Válaszoltam, de szerintem törölni (vagy áthelyezni) kellene innen mindkettőnk hozzászólását.Nem lehet és az általad vázolt módszer sem jó.

Néhány pontban, hogy mért:

1. A Rivotril (klonazepám) nem vízoldékony. Ennél fogva a vízbemártom belövöm módszered sem lesz jó. A forgalomban levő injekciós készítményekben sem véletlenül, használnak víz helyett más oldószert.

2. g/ml?
A klonazepám egy elég potens benzodiazepin, már 0,5-1-2 mg is hatásos, nem beszélve arról, hogy iv. adagolnád. Meg se forduljon a fejedben, hogy 1 grammot (kiszereléstől függően 500 vagy 2000 tabletta) tolnál.

3. Tablettát sosem lövünk intravénásan. Ezek a készítmények egyéb vackokat (segédanyagokat) is tartalmaznak, amit a legtöbb esetben nem tudsz biztonságosan elválasztani a hatóanyagodtól. Nyilván kapsz rá csodaleírásokat, de nem biztonságosak. Ha ezekkel szórakozol, akkor egy tüdőembóliát kockáztatsz, vagy jobbik esetben csak a vénáidat teszed gajra. Egyik sem jó móka elhiheted.

 

 
644. infekt0072019. április 4. 16:22
 
 
szziasztok

Lehet nem ide illő témakör. arra lenék kivácsi lehet e liquid befecskednfezhető rivotrilt tablettábából injektállható oldaot csinálni ? az én fejemben a következő metodika fogalmazódott meg hogy oldatot csinálni a tabibol és cigi füstszürőn többszőr átszürni (persze ez csak egy kezdetleges ötlet. A ml/g sem számoltam még bele. Köszönm
 

 
643. ppnqdd2019. március 23. 01:05
 
 
Sziasztok, az nektek megvan, hogy aki ebben a topicban korábban beszólta azt, hogy a Sürgősségi osztályon lesz a következő fórum találkozó, Újváry István volt? Legalábbis elég sok minden utal erre a hozzászólásai alapján :D. Azért az elég komoly. Nem lehet valahogy visszahívni?
 

 
642. ¯\_(ツ)_/¯2019. február 25. 00:12
 
 
Sziasztok!
Mennyire lenne releváns egy új találkozó? :D Kit érdekelne esetleg?
(Ez lehetne ilyen tipikus youtube komment... "like aki 2019-ben olvassa"... csak itt lenne is értelme ennek :D )
 

Keresés e témakörben:

|< Legrégibbek  < Előző tucat  Teljes lista 


Ecstasy tabletta adatbázis

Pszichonauták

DÁT2 Psy Help

RIASZTÁSOK

DAATH - A Magyar Pszichedelikus Közösség Honlapja

Alapítás éve: 2001 | Alapító: Minstrel | Dizájn: Dose | Kód: Minstrel
Rendszer: Cellux | Szerkesztő: Gén

 

A személyi adatok védelmének érdekében a DAATH nem hoz létre saját csoportoldalakat a közösségi hálókon.