DAATH

Önmagad beutazása: a mindenség beutazása.

Weöres Sándor

 
KöszöntőGyarapodásAnyagokKönyvtárFórumKeresésKapcsolatok

VEZÉRLŐPULT

Témakörök

Új hozzászólás


Regisztráció

Jelszócsere

Emailcsere


Legrégibbek

Előző tucat


Teljes lista


ADATOK

Kategória:

Pszichedelikumok


Létrehozó:

DiviNorb


Létrehozás ideje:

2007. május 28.


Utolsó hozzászólás:

2015. július 3.


NÉPSZERŰSÉG

Érdeklődés:

16199 letöltés
77 hozzászólás


KERESÉS

Mit:Hol:

anyagok
könyvtár
fórum
kapcsolatok


[Rendben][Törlés]Felmérés: ELTE kannabiszhasználat önkontrollja
Felmérés: MOKE országos orvosi kannabisz felmérés
Felmérés: Global Drug Survey 2021
Tiltás: (jan. 1.) szigorúbb ÚPA büntetési tételek
Tiltás: (szept. 24.) 207 anyag lett C-listás
Könyv: Ayahuasca – A Lélek Indája


5-MeO-DMT

DiviNorb, 2007. május 28.

Mielőtt hozzászólnál vagy új témakört nyitnál, olvasd el a DAATH fórumának irányelveit!

5-MeO-DMT alapinformáció az Anyagismertetőkben az Új szintetikus drogok kategóriában található.

 
77. Én+te+ö=gén2015. július 3. 17:14
 
 
Igria:
Ne okold magad, tulajdonképpen a jelenlegi formájában nem túl felhasználóbarát a két külön lista egymás utáni olvasása. De ennek az az oka, hogy a BSZKI csak a Mo.-n már felbukkant szereket listázza, a Daathos lista pedig a generikus képletek leggyakoribb, vagy egyébként már a neten fellelhetö vegyületeket listázza ki. Hosszabb távú tervként valamikor majd egyesítésre kerül a két külön táblázat, csak elöször bevárjuk a következö, már folyamatban lévö listabövítést, nehogy feleslegesen dolgozzunk.

A listákon nem szereplö, de lehetségesen szabályozott vegyületek iránt tölem érdeklödhetsz emailben; van egy frissebb Daathos listám is, úgyhogy onnan ki tudom nézni relatíve gyorsan azokat, amiket igazából már közre illett volna adnom. A szabályozott szerekröl mindig igyekszem megmondani, hogy azok szabályozottak (nehogy valaki tévedésböl berendeljen ilyesmit), de a "mondj egy legális szert" típusú kérdésekre naná nem válaszolok, mert annak nincs köze az ártalomcsökkentéshez.
 

 
76. Igria2015. július 3. 16:59
 
 
Köszönöm a választ gén, mint kiderült, figyelmetlen voltam a PDF elolvasása közben. (így mikor nem láttam ABC sorrendben nem is kerestem tovább, nem láttam hogy ott van a DAATH-os kiegészítő) Még egy kérdésem lenne a témával kapcsolatban: hol tudok érdeklődni arról hogy egyes a listán nem szereplő vegyületek "szerkezeti leírásuk" miatt illegálisak vagy sem? Válaszodat előre is köszönöm és ígérem nem offolok többet :)
 

 
75. ppnqdd2015. július 3. 14:26
 
 
Persze, mivel a szívkodás a menő. Szívjunk fel az orrunkba mindent, vagy szívjuk el, mert az olyan laza.

Az nem számít, hogy mondjuk jó, ha az a valami szép lassan vízben, zsírban vagy savban feloldódik és szépen kiegyensúlyozottan szívódik fel, inkább töményen bsszon oda, had marjon, mert jó ha mar, azt szeressük.

Jó persze más kérdés ha olyan vegyületről van szó, amit azonnal lebont a szervezet, de én a tüdőmbe biztosan azt sem szívnám be.

(Assamoa, nézz el az új szinti topicba, van ott egy érdekes dolog, olvass róla exp reportokat)

 

 
74. Én+te+ö=gén2015. július 3. 12:59
 
 
Igria:
A Daath Könyvtárban a Jogszabályok kategóriájában van a BSZKI által kiadott "Segédlet az új hatóanyagok büntetőjogi besorolásához", amit a Daath kiegészített generikusan szabályozott "C-listás" szerekkel:
http://www.daath.hu/showText.php?id=218

Az 5-MeO-DMT - mint szinte minden hasonló triptamin is - 2012. április 3-tól minösül új pszichoaktív anyagnak, mert a "C-lista" 3. szerkezeti leírásának megfelelö (generikusan szabályozott) vegyület. Országba behozatala - vagyis a rendelés is - tehát a Btk. szerint büntetendö.
 

 
73. Assamoa2015. július 3. 11:20
 
 
MDMA-t is tolnak rektálisan, pedig annak orális fogyasztása alapvetően kényelmes.
Nem ördögtől való dolog ez, csak nincs annyira benne a 'kultúrában'... :)
 

 
72. ppnqdd2015. július 2. 13:14
 
 
Ja, ha véletlen eszedbe jutna a fórumos módszert követni, nehogy kapszulával csináld! Fecskendő+víz. Jól működik egyébként.

Nem hülyültem meg, nyugi :D.
 

 
71. ppnqdd2015. július 2. 13:10
 
 
Én személy szerint mindig is utáltam a tüdőmbe szívni dolgokat. Mindenki csinálja, de általában azok, akik csinálják, se tudják megmondani, hogy az adott vegyianyag mondjuk mennyire marja meg a légutakat. Gondolj csak arra, hogy az orrodban mit csinál egy ilyen. Nem is beszélve a hirtelen hatásról, ami ad a keringésnek egy jó nagyot.

Jó tudom, az 5-meo-DMT-t nem nagyon lehet máshogy, meg így szokás, de akkor sem túl jó ez a módszer.

Az alumínium füst meg valszeg még ennyire sem egészséges :D, reméljük, hogy nem lesz maradandó, ha nem csinálsz több ilyet.

Szerintem inkább insuff, vagy: https://www.dmt-nexus.me/forum/default.aspx?g=posts&t=17555
akármennyire is hülyén hangzik :D.
 

 
70. Igria2015. július 2. 00:23
 
 
Hello mindenkinek!
Elég régóta látogatom a DAATH-ot, (minden általam kipróbált szerről itt informálódtam előzetesen) és mostanában keltette fel az érdeklődésemet az 5-MeO-DMT. A kérdésem az lenne a szerrel kapcsolatban, hogy jelenleg is legális-e Magyarországon? (a kommentárt a fórumon végigolvastam, és amennyire csak tudtam utánanéztem, de mivel a fórumon a legalitásra vonatkozó legutóbbi komment 2009-es, így gondoltam megkérdezem ["jobb félni, mint rendőröknek ajtót nyitni"])
Amennyiben továbbra is legális, beszerezhető-e az interneten? (Mielőtt még ki lennék moderálva hozzátenném hogy nem linket kérek!)
 

 
69. Stormheit2015. március 1. 20:37
 
 
A tripbe nem játszott be, mert annyira szétkúrt ez a slukk, hogy nem tudtam nyelni sem, csak a kezdeti státuszig jutott. Utána kis pihenővel jött az, ami már működött, viszont egy napig kb. alig tudtam nyelni meg iszonyat mód szétbaszta a torkomat / tüdőmet. Azért is kérdeztem rá, hogy egy ilyen mennyire okoz kárt.
 

 
68. PostMan2015. március 1. 19:12
 
 
Meg fogsz halni.


de nemhiszem hogy ettől az aluminiumos témátol.

Hogy játszott be a trippbe hogy maródik szét a tüdőd?
 

 
67. Stormheit2015. március 1. 16:16
 
 
Üdv!

A kérdésem a következő lenne: pipából fogyasztottunk DMT-t, én annyira nem értek hozzá, de szűrő gyanánt sörösdobozból volt valami aluminium darabka fabrikálva. Az első kört én kaptam, viszont valami rosszul lett égetve, és sikerült egy jó öblös slukkot levernem az aluminiumgőzből. Olyan információt kaptam ezzel kapcsolatosan, hogy az aluminium rákkeltő, főleg ha tömény koncentrátumban sikerült beszippantani, ami gondolom így is volt, mivel egy napig kb. alig tudtam nyelni utána. Ez okozhat komoly problémát?
 

 
66. Droidpeople2014. november 20. 17:27
 
 
Úgy érzem meg kell, hogy osszak egy tapasztalatot.
Yopo snuffot soha ne szódabikarbónával csináljátok, semmit nem ér vele. Én régebben mindig szódabikarbónával csináltam de sose "ütött" meg.
Minap megcsináltam rendesen és csodák csodájára 3 mag úgy behatott mint még más sose :) Iszonyat meglepődtem hogy hoppá, ez ilyet tud jól megcsinálva, iszonyat tekerte a fejem.
A titka a dolognak hogy ki kell sütni a szódabikarbónát sütőben hogy 1/3 súlyából veszítsen. pl én 3 grammból csináltam 2 grammot. Nátrium - karbonátot kapsz az az "mosószódát". Mosószódával nem csinálnám csak így, hogy étkezési szódabikarbónát alakítok át mert a fene tudja mit tehetnek még a mosószóda mellé. kb 8-9 rész mag 1-2 rész karbonát (kb egy késhegynyi)
A lényeg hogy ha szódabikarbónából csináljátok utol se éri az igazi Yopo-t, valami nagyon gyenge dolog sül ki belőle csak. Nagy hibát kövöttem el hogy régen szódabikarbónával csináltam.
 

Kapcsolódó beszámolók / Daath (1 írás)

Adafart2522: Rohanás (2016)

Keresés e témakörben:

|< Legrégibbek  < Előző tucat  Teljes lista 


Ecstasy tabletta adatbázis

Pszichonauták

DÁT2 Psy Help

RIASZTÁSOK

DAATH - A Magyar Pszichedelikus Közösség Honlapja

Alapítás éve: 2001 | Alapító: Minstrel | Dizájn: Dose | Kód: Minstrel
Rendszer: Cellux | Szerkesztő: Gén

 

A személyi adatok védelmének érdekében a DAATH óvatosságra int a Facebook-csoportoldalon saját névvel megosztott, mások számára is látható információiddal kapcsolatban!