DAATH

Az igazság sohasem tiszta, és ritkán egyszerű.

Oscar Wilde

 
KöszöntőGyarapodásAnyagokKönyvtárFórumKeresésKapcsolatok

VEZÉRLŐPULT

Témakörök

Új hozzászólás


Regisztráció

Jelszócsere

Emailcsere


Legrégibbek

Előző tucat


Teljes lista


ADATOK

Kategória:

Gyakorlat


Létrehozó:

tyúkanyótündérke


Létrehozás ideje:

2007. augusztus 1.


Utolsó hozzászólás:

2014. május 26.


NÉPSZERŰSÉG

Érdeklődés:

7862 letöltés
46 hozzászólás


KERESÉS

Mit:Hol:

anyagok
könyvtár
fórum
kapcsolatok


[Rendben][Törlés]Felmérés: ELTE kannabiszhasználat önkontrollja
Felmérés: MOKE országos orvosi kannabisz felmérés
Felmérés: Global Drug Survey 2021
Tiltás: (jan. 1.) szigorúbb ÚPA büntetési tételek
Tiltás: (szept. 24.) 207 anyag lett C-listás
Könyv: Ayahuasca – A Lélek Indája


Terápia (szolgáltatás)

tyúkanyótündérke, 2007. augusztus 1.

Mielőtt hozzászólnál vagy új témakört nyitnál, olvasd el a DAATH fórumának irányelveit!

 
46. Orion2014. május 26. 09:36
 
 
Szia!

Már a záróvizsgámhoz készülődöm, és a kliens keresésem aktuális ugyanúgy. Írok egy hosszabb bemutatkozást, hogy lássátok, mit is csinálok, mivel foglalkozom:

Varga Csaba vagyok: lelki-segítő, ember-barát. Dolgozom rebirthing (magyarul újjászületés) facilitátorként (facilitálni annyi tesz, mint folyamatot biztosítani) és egyéni lelki kísérőként is. A rebirthing egy olyan légzéstechnika, aminek segítségével a testünkben elraktározódott érzelmeinket szabadítjuk fel, tudatosítjuk, és ezáltal egy teljesebb és eredményesebb életet élhetünk. Ez az a folyamat, amiben segíteni tudok neked. Mindezt integrál szemléletben (a spiritualizmus és pszichológia integrálásával) teszem.

Hiszem, amit Babits ír:

"Megmondom a titkát, édesem a dalnak:
Önmagát hallgatja, aki dalra hallgat.
Mindenik embernek a lelkében dal van,
és a saját lelkét hallja minden dalban.
És akinek szép a lelkében az ének,
az hallja a mások énekét is szépnek."

Hiszem, hogy mindegyikünk lelkében szép az ének. Viszont azt látom, hogy sokan nem tudják a saját dallamukat meghallani, elnyomja a környezet zaja. Az a célom, hogy segítsek neked önmagadra hangolódni, és így kitisztul a zaj is, ami körbe vesz. Ha kitisztul a zaj, a dallamod együtt áramlik a környezeted dallamával és egy közös énekben olvadtok össze. Ez sokszor nehéz, akár élethosszig is tartó út lehet. Én is ebben a folyamatban vagyok, és szívesen kísérlek az utadon, ha kéred a segítségemet.

Ahhoz, hogy a saját dallamom egyre erősebb legyen, több éve járok egyéni terápiába. Csoportos módszerek közül a gestalt, pszichodráma, családállítás, bodywork, transzlégzés módszere segítette fejlődésemet. Vipassana buddhista elvonulásokon csendesítettem le az elmém működését. Tudatom működésének megértéséhez olyan természetes növényi tudatmódosítók segítettek, amiket a dél- és közép amerikai sámánok használnak. A legtöbbet azonban nem a technikák által, hanem a magánéletemből tanultam. 2 és fél évig foglalkoztam értelmi fogyatékos gyerekekkel, önkénteskedtem a Vakok Intézetében, és a függőség erejét is van szerencsém megismerni (mint ex-szerhasználó).

A módszerek, amikben kiképződtem:
- különféle meditációk
- rebirthing (a transzlégzés egy változata)
- elméleti tudásomat az Integrál Akadémián mélyítem el
- terápiás kommunikáció
- NLP alapok az Integrál Akadémia képzésén belül

Keress bizalommal: Varga Csaba

vegtelenorion(kukac)gmail.com
 

 
45. Orion2013. október 30. 15:36
 
 
Sziasztok!

Most lettem utolsó éves a sulimban pszichológia szakon. Ebben az évben klienst kell keresnem, akivel heti 1 alkalommal összeülünk, és én rá szánom a figyelmemet, minden tudásomat, tapasztalatomat. Ebből referálok a tanáraimnak majd.
A lényeg, h számomra ismeretlen, vagy alig ismert ember legyen. Ha titeket érdekel vagy tudtok vkit, akit érdekelhet írjatok az e-mail címemre. Köszi!
 

 
44. ++THC++2012. augusztus 7. 16:03
 
 
Elküldtem a privátot az emailedre, mert azt dobta ki elérhetőségként. Üdv
 

 
43. meska2012. augusztus 1. 23:00
 
 
Kedves THC!

Köszönöm a válaszod, pont ilyen véleményekre van szükségem, hogy tudjak mihez viszonyítani.
Eddig zárt ajtókat zörgettem. A fórumokon, amik részben erre szolgálnak, nem válaszoltak, s akit találtam is, az egyáltalán nem volt szimpatikus. Ahogy te is írtad, érezni lehetett, hogy a pénzre utazik, ez természetesen nem így működik, hogy leülök, perkálok, és valaki elmondja a frankót. Utána mi lesz????
Nagyon kezdő vagyok a témában. Bár gyerekkorom óta érdekelnek ezek a dolgok, én is érzem, hogy várnom kell, míg fel leszek rá teljesen készülve.
Az általad írt javaslatokat megfogadom, és utána nézek egy normális kineziológusnak. Ha van ötleted, akkor privátban szívesen fogadom.

Köszönöm!
 

 
42. ++THC++2012. július 22. 19:45
 
 
Gyakran szoktam mondani, hogy az előző életek feltárása veszélyes lehet, és nem csupán profi szakember vezetése szükséges, hanem a megfelelő felkészült tudatállapot és stabil energetikai rendszer is. Mert az infót fel is kell tudni dolgozni, több életedre is kihatással lehet ha egy ilyet elvégzel. A legegyszerűbb formájában érzés szintjén éled át, egy feljebbi szinten filmként nézed végig, és a következő szinten már be lehet kapcsolni az íz és szag érzékelést is, tehát jelenidejűnek érzel minden történést, kvázi végigélheted az előző életet. Ami nagyon izgalmasnak tűnik, de nagyon pontosan kell tudni előtte, hogy az elméd mit bír el. Ezért a horrorisztikus árak és túlságosan marketing szagú szolgáltatások több kárt is okozhatnak mint amennyi hasznot remélsz a dologtól. A két élet közötti létállapot pedig olyan szembesülés, hogy rossz esetben az egész további életedet, fejlődésedet értelmetlennek értékelheted amikor tisztába kerülsz azzal, hogy a körforgás hogyan működik. Ráadásul vannak rá lájtosabb technikák is. Nem okoskodásból, vagy viccből beszélek, jómagam is tapasztaltam ezt, másokkal is csináltam együtt és volt akinek tanítottuk is. Több hónapos felkészülést végeztünk előtte, és így is volt olyan aki csak jelentős utó-kezeléssel és segítséggel tudta feldolgozni. Fejest ugrani tehát szigorúan tilos ebbe. Keress egy megbízható kineziológust és járj hozzá pár alkalommal, ha jó szakember akkor pontosan tudni fogja azokat a módszereket, amikkel felkészíthet, és még mindenféle technika nélkül is elő tud hozni olyan dolgokat amelyek hasznosak lehetnek a későbbiekben. Ha elakadsz, írj privátot vagy kérdezz itt. Én is körbeérdeklődöm személyes körben a lehetőségekről.
 

 
41. meska2012. június 10. 19:21
 
 
Sziasztok!

Van- e köztetek olyan, aki tudna olyan szakembert ajánlani, aki regressziós hipnózist végez, és megbízható is?
Nagyon fontos lenne, már régóta foglalkozom a témával, és most szeretnék elmenni egy ilyen ülésre, ahol nem csak az előző életek, de a két élet közötti létállapot feltárását is végzik.

Az interneten találtam egy ilyet, az ár horrorisztikus, egyáltalán nem tartom reálisnak.

Ha bárkinek ötlete van a témával kapcsolatban, azt szívesen venném.

Köszi!
 

 
40. xerfield2010. május 10. 09:38
 
 
Kontakt:
kolosmarcell[kukacjel]gmail[pont]com , vagy FaceBook-on akár.

Referenciák:
Mantra Alternatív Természettudományi Szabadegyetem diplomája (~parapszichológia)
ELTE BTK filozófia szak (diploma megszerzésének várható ideje: 2011 tavasz, aztán a PHD-n tovább minden bizonnyal)

Jelenleg egy saját módszeremmel dolgozom, amely eddigi tanulmányaim és tapasztalataim szintézise, kicsit hasonlít, illetve továbbfejlesztése, kiegészítése a Heidegger filozófiája által inspirált daseinanalízis-pszichoterápiás irányzatnak. A módszert jelenleg ritmusterápiának nevezem, sokat merített Friedrich Nietzsche filozófiájából.

Üdv, szép napot és hetet minden kedves fórumozónak.
 

 
38. xerfield2010. április 27. 21:38
 
 
Őrült énem, vagy a másik, a "józan", vagy akármelyik (-amelyik épp kell) bontogatná szárnyait ilyen téren. Eredmény, meg nyilván semmi sem garantált, csak a http://www.csend.hu diplomájával renelkezem, illetve hamarosan egy ELTE-filozófia szakos bölcsészdiplomával. De az előbbi mondat kezdőszava amúgy is nagyban múlik az alany gyógyulásba vetett hitétől (vagy nem? javítsatok ki bátran, segítsünk egymásnak) is... Honorálás [a] megegyezés szerint[i] [félnek/feleknek], adomány formájában, avagy univerzális (és mégis magyar:) néven: ~spiritben. Elérhetőségeink: ha tényleg akarod, megtaláljuk egymást. (És ez az utóbbi ige az individuálisan univerzális "megvilágosodásod" után akár múlt időbe is tehető, kopizhatod e hozzászólást és posztolhatod fb-on is számver. ;)
 

 
37. mese2007. október 7. 09:34
 
 
ellent kell mondjak. a legtöbb terápiát végző pszichiáter falat tart és nem a barátod. nekem ezt ki is fejtették többen ( vagy pl. nem tegezhettem) ,ez a hatékonyság érdekében van, a reális tárgyilagos rálátás miatt illetve az önvédés miatt, mivel nem lehet mindenkinek a csomagját felvenni.
vagyis én azt tapasztaltam, hogy vagy a barátom vagy a terapeutám, választhatok.
én a barátot választottam, nem is mehetek többet.
ezt csak azért mondom, mert lehet sokan ezt csinálják, de alapvetően a hatékonysághoz ezt választják, nem feltétlenül azért fizetsz mert a barátod.
 

 
36. mahadeva2007. szeptember 20. 18:56
 
 
Azt hiszem, a legmegfelelőbb az lenne, ha lényikének hívnánk a mental disorderrel rendelkező retardantokat vagymi.
 

 
35. metametta2007. szeptember 19. 21:24
 
 
viszont egy jó terápistának az a szerencséje, hogy megfizeti saját magát a karmájával - azon túl, hogy eltarcsák a lényikék :D
avagy: aki abba a kasztba tartozik ahova, úgyis ott találja meg a boldogságát, ahova ...
tartozik.

(ahol pénzt kér és kap, ott kap, de pl. biztos van olyan, hogy nem fogad el pénzt, vagy nem fogad el lehetőséget. vagy nem fogadja el a létét pl. az kaszton aluli. - bocsánat ezért az offért, remélem azért építő volt.)
 

Keresés e témakörben:

|< Legrégibbek  < Előző tucat  Teljes lista 


Ecstasy tabletta adatbázis

Pszichonauták

DÁT2 Psy Help

RIASZTÁSOK

DAATH - A Magyar Pszichedelikus Közösség Honlapja

Alapítás éve: 2001 | Alapító: Minstrel | Dizájn: Dose | Kód: Minstrel
Rendszer: Cellux | Szerkesztő: Gén

 

A személyi adatok védelmének érdekében a DAATH óvatosságra int a Facebook-csoportoldalon saját névvel megosztott, mások számára is látható információiddal kapcsolatban!