DAATH

Az igaz és a hamis a nyelv kategóriái, nem a dolgoké. Ha nem volna nyelv, igazság és hazugság sem létezne.

Thomas Hobbes

 
KöszöntőGyarapodásAnyagokKönyvtárFórumKeresésKapcsolatok

VEZÉRLŐPULT

Témakörök

Új hozzászólás


Regisztráció

Jelszócsere

Emailcsere


Legrégibbek

Előző tucat


Teljes lista


ADATOK

Kategória:

Filozófia


Létrehozó:

Én+te+ö=gén


Létrehozás ideje:

2008. április 23.


Utolsó hozzászólás:

2019. február 1.


NÉPSZERŰSÉG

Érdeklődés:

8157 letöltés
23 hozzászólás


KERESÉS

Mit:



Hol:

anyagok
könyvtár
fórum
kapcsolatok


[Rendben][Törlés]



Felmérés: ELTE kannabiszhasználat önkontrollja
Felmérés: MOKE országos orvosi kannabisz felmérés
Felmérés: Global Drug Survey 2021
Tiltás: (jan. 1.) szigorúbb ÚPA büntetési tételek
Tiltás: (szept. 24.) 207 anyag lett C-listás
Könyv: Ayahuasca – A Lélek Indája


Évtucatnyi pszichedélia: a "vének"

Én+te+ö=gén, 2008. április 23.

Mielőtt hozzászólnál vagy új témakört nyitnál, olvasd el a DAATH fórumának irányelveit!

 
23. fojti2019. február 1. 17:53
 
 
Nem kellene illuminált allapotban írogatni. Még mindig életben vagyok!!! Vicces dolog számomra vissza olvasni a korábbi hozzá szólásaim.
 

 
22. fojti2016. november 28. 04:46
 
 
Néhány gondolat az elmúlt 10-12 évről.pár perce olvastam a régi itteni hozzá szólasaim.hát egy felelőtlen és arcoskodonak tűnik így utólag de többnyire alkoholizaltam a helyi italboltban mikor azokat írtam anno .akkor tájt napokig meghatározott egy jól sikerült beszélgetős hétvége. Vagy a le jövetel .igyekeztem sok mindent tanulni a hibákból. A végső tanulság mostanában mindig az hogy hagyd a francia....már nem vagyok társasági ember. Pedig az elején az voltam. Olyan mélységeit tapasztaltam meg a szeretetnek és az empátianak amikről nem is tudtam hogy létezik...hála az exnek (nem a nőnek) de ez csak az elején volt aztán meg kopott. Nem tartom magam nagy fogyasztónak. KB 2-3 smoke és átlagban 2szintetika per hó.a szintibol voltak éves ki hagyasok. De mostanában jó szelek fújnak és rajtam a teher így 30 fölött hogy nem sok van hátra és kapu zárás (i-pánik). Nincs párom nem is keresek. Nincs gyerek se macska még egy kaktusz sem mert kint maradt a teraszon és meg fagyott. Nem vagyok fent közösségi oldalon és a legtöbb barátommal is meg szakítottam a kapcsolatot.klasszikus drog függő viselkedés. De öreg vagyok én már bohócnak és dolgoztam már eleget a haveroknak 2 sörért. Inkább egy nap a teraszon ülve...nem csinálni semmit.hogy mi lesz ez után?passz. Nincs terv. Mostanában többször gondoltam a halálra hogy utól ér és meg fizetek mindenért. Nincs kivétel. Néha úgy látom a dolgokat mikor társaságban vagyok hogy kicsit be lassulnak és meg szépülnek. Érzem hogy ez a jelenet benne lesz a filmben ami a végén le pörög. Csak érzem és kész. Csak mostanában kicsit el szaporodtak a "vágások".én választottam ezt.a következő lépés a még jobban való el tűnésre hogy csak buta telefonom lesz se viber se GPS semmi. Nyomó gombos lesz. Hiába nem hívok senkit egész héten pénteken mindig csörög...hív a világ,még nem adta fel. De kezei egyre messzebb kerülnek még végül csak integetni fog majd a távolból.
 

 
21. fojti2016. november 28. 03:58
 
 
Sziasztok. Mostanában lesz 10 éve hogy írtam ide a daathra. Vicces volt vissza olvasni a régi hsz-okat. Még élek. De most kicsit mellbe vágott hogy ennyi ideje nyomom az ipart. Voltak hosszabb szünetek de 10evbe sokminden bele fér. Ja a 10 évan az a exre vonatkozik. A smoke 12 éve...nyomjátok (ésszel)amíg lehet mert repülnek az évek
 

 
20. Én+te+ö=gén2015. december 1. 17:19
 
 
Never before published photos from Psychedelic Conference II in Santa Barbara, 1983: http://boingboing.net/2015/11/24/never-before-published-photos.html
 

 
19. fL3x2014. október 31. 18:37
 
 
+1 UP Tom003 nak.

Én is kíváncsian várom :)
 

 
18. myr2014. október 15. 12:17
 
 
Detto :)
 

 
17. cli_hlt2014. október 14. 23:19
 
 
(Én is kíváncsi vagyok rá, subscribe.)
 

 
16. Tom0032014. szeptember 26. 18:09
 
 
Vagyok és meg is fogom csinálni, a fele kész, de rohadt sok a melóm, 2 hét és project zárás, plusz megint költözök meg ilyenek... Na majd holnap nekiülök egy jó tea mellett ^^
 

 
15. Assamoa2014. szeptember 12. 12:35
 
 
Engem is nagyon érdekel... szóval hajrá Tom, gyűjts erőt hozzá és vedd rá magad! :)
Nem sok ilyen post kering itt, szóval elég egyedi is lenne!
Hajrá! :)
 

 
14. inigom2014. szeptember 8. 21:27
 
 
Engem igazán érdekelne a történeted. Csak, hogy ne bizonytalanodj el, hogy van e értelme, van e miért ide lejegyezni :)

Egyébként nem tudom miket használtál, de pszichedelikumoknál szerintem nem árt néha újra ismételni, mert egy hosszabb szünet után az ember hajlamos elfelejteni az egész élmény mélységét és élét. Esetleg már csak valami érdekes kis játék dolognak tűnik visszanézve. Aztán amikor ott áll benne a fejebúbjáig megint és minden járatát elönti, akkor újra rácsodálkozik, hogy jé, hát ez ilyen? Ki gondolta volna :)
 

 
13. Tom0032014. szeptember 6. 22:47
 
 
Huhh, na ezt a topicot kerestem. :D

A héten volt időm kicsit összegezni a gondolataimat. Most, hogy lassan vége a közel 7 éve kezdődött "karrieremnek" (mekkora szám, ijesztő) szeretnék majd ide egyfajta számvetést írni. Csak az a fránya szabadidő, az amivel nem bővelkedek. Na ha nem is jön össze holnap, de a nem túl távoli jövőben végre megírom a régóta halogatott mementómat, ami remélem egy megfelelő összegzése és zárása lesz egy korszaknak. (ami nem azt jelenti, hogy örök életre felhagyok mindennemű tudat-tágítással és -módosítással, de ahogy már egy ideje magamban is érzem, nem vonz ez a dolog többé, mint aktív szereplő, így érdeklődés hiányában más felé fogom fordítani ezentúl a figyelmemet)

Elöljáróban szeretném leszögezni, hogy mindazon dolgok ellenére, amik történtek és majd még történnek, (meg a feltehetőleg nem túl pozitív hangnem ellenére is, ami félek sajátja lesz az írásomnak) én nem bánom ezt az időszakot, sokat tanultam mind magamról, mind az emberekről. Lesz itt szó nagy meglátásokról, felismerésekről, életszemlélet váltásról és arról is, hogy ez az egész végül miért is nem fontos. Beszélek tönkrement életekről, számszerűsítem a kicsúszásokat, a függőségeket körülöttem és bizony szó lesz egy közelmúltban bekövetkezett sajnálatos öngyilkosságról is. Remélem nem tűnik majd túlzottan megmondósnak az egész, de hiszem, hogy páran, akik majd elolvassák, tanulnak belőle, vagy legalábbis bővül egy kicsit az erről a világról alkotott képük. (és most annyi minden lepergett előttem, egy egész könyvet meg lehetne vele tölteni, de jó is volna, ha értenék az íráshoz :D )
Nos egyelőre ennyi, remélhetőleg minél előbb ráveszem magam a dologra.
 

 
12. cellux2010. március 1. 16:51
 
 
És mostanában inkább itt koptatom a billentyűket:
https://www.dmt-nexus.com/forum/

Once psychedelic, always psychedelic.
 

Keresés e témakörben:

|< Legrégibbek  < Előző tucat  Teljes lista 


Ecstasy tabletta adatbázis

Pszichonauták

DÁT2 Psy Help

RIASZTÁSOK

DAATH - A Magyar Pszichedelikus Közösség Honlapja

Alapítás éve: 2001 | Alapító: Minstrel | Dizájn: Dose | Kód: Minstrel
Rendszer: Cellux | Szerkesztő: Gén

 

A személyi adatok védelmének érdekében a DAATH óvatosságra int a Facebook-csoportoldalon saját névvel megosztott, mások számára is látható információiddal kapcsolatban!