DAATH

Hol a bölcsesség, ami elveszett a tudásban? Hol a tudás, ami elveszett az információban?

Thomas Stearns Eliot

 
KöszöntőGyarapodásAnyagokKönyvtárFórumKeresésKapcsolatok

VEZÉRLŐPULT

Témakörök

Új hozzászólás


Regisztráció

Jelszócsere

Emailcsere


ADATOK

Kategória:

Pszichedelikumok


Létrehozó:

Én+te+ö=gén


Létrehozás ideje:

2017. november 16.


Utolsó hozzászólás:

2018. március 7.


NÉPSZERŰSÉG

Érdeklődés:

2621 letöltés
2 hozzászólás


KERESÉS

Mit:Hol:

anyagok
könyvtár
fórum
kapcsolatok


[Rendben][Törlés]Tiltás: (szept. 24.) 207 anyag lett C-listás
Könyv: Ayahuasca – A Lélek Indája (magyar)


Changa - élmények és receptek

Én+te+ö=gén, 2017. november 16.

Mielőtt hozzászólnál vagy új témakört nyitnál, olvasd el a DAATH fórumának irányelveit!

 
2. neutroncsillag2018. március 7. 22:17
 
 
Sokszor kerülgetett a Changa kipróbálásának gondolata, lehetőségem is akadt volna rá sokszor, de mégis visszatartottak bizonyos dolgok. Egyrészt sosem tartottam magam felkészültnek egy ilyen tripre (valamint lelkileg is sokszor viharos időszakokat éltem át, amit nem tartottam volna előnyösnek ezzel kapcsolatban), másrészt később a pszichedelikus szerekkel való kísérleteim évekkel ezelőtt abbamaradtak. A véletlen mégis úgy hozta, hogy egy nyári éjszakán, a természet lágy ölén mégis rábólintottam egy utazásra. Úgymond minden ideális volt.
A második slukk csak segítséggel ment, hisz már az első után nagyon gyorsan, gyakorlatilag néhány másodperc alatt elkezdődött a trip, mégpedig olyan elevenséggel, erővel, hogy időm sem volt realizálni a változást és már "ott is voltam." Nyelvi korlátokba ütközöm ennek megfogalmazásában, egyfajta kiáradás volt magamból, egy határtalan létbe, mely mintha egy élő, és ősi jelenvaló, lélegző, egységes kozmosz lett volna ami összefüggő entitásként jelent meg , azt a sejtést keltve bennem, hogy ilyen lehet a teljes a valóságunk, melyet hétköznapi érzékelésemmel nem tudok elérni ily mértékben. Színek, formák, szimmetriák hihetetlen konstellációja fogadott, határozottan szakrális jelenlétben, ténylegesen valamiféle ősökként, segítő szellemekként, vagy jóakaratú ufókként :) fogtam fel ezt a hullámzó energiát, még párbeszédet is folytattam "velük". A trip ezen része mai napig homályba burkolózik előttem ... Szóval az egész élmény olyan volt, mint egy nulladik típusú találkozás az elmémben. De nem vesztettem el a külvilággal való kapcsolatot sem, legalábbis kis idő után, bár minden mélyebb aspektusba került: a távolban robogó vonat ortodox keresztény dalokat énekelt, a mellettem zörgő műanyag zacskó hangja kék fénnyel vibrálva lebegett a csillagok felé, a testérzékelés is megmaradt, bár hihetetlen könnyed és laza voltam (lótuszülésben). Egy ponton aztán beleragadtam egyfajta loop élménybe (talán a gondolkodás és túlzott analizálás miatt), és egy végtelenül hosszú időre megismétlődött egy 5 mp-s jelenet, ami abban a pillanatban igazi kozmikus börtönnek tűnt. A test, és légzés tudatosítása által ez egy "idő után" elmúlt, de kissé ráparáztam. Mégis végig az az érzésem volt, hogy egy nagyon barátságos közegben vagyok, és épp tanítás zajlik, amit egyenlőre én még nem tudok értelmezni. Elhúztam a függönyt, hogy a lét mélyebb valóságára rátekinthessek, de úgy jártam mint aki egy vásárolt érettségivel felveszi a kvantumfizikát egy egyetemi karon. Ezen a ponton sokat nevettem, csak úgy ok nélküli kiáradó örömmel. Esztétikai élményként sem volt utolsó hátradőlve egy csillagképekből összeállt arccal diskurálni aki a nyári égbolton épp arra járt. A visszatérés szép, lassú, és zökkenőmentes volt, fél óra múlva már mintha "mi sem történt volna". Figyelemre méltó molekula.
 

 
1. Én+te+ö=gén2017. november 16. 18:44
 
 
Témanyitó a changának, az ayahuasca és DMT mellé.
 

Keresés e témakörben:


Ecstasy tabletta adatbázis

Pszichonauták

DÁT2 Psy Help

RIASZTÁSOK

DAATH - A Magyar Pszichedelikus Közösség Honlapja

Alapítás éve: 2001 | Alapító: Minstrel | Dizájn: Dose | Kód: Minstrel
Rendszer: Cellux | Szerkesztő: Gén

 

A személyi adatok védelmének érdekében a DAATH óvatosságra int a Facebook-csoportoldalon saját névvel megosztott, mások számára is látható információiddal kapcsolatban!