DAATH

Az elme olyan, mint az ejtőernyő, csak akkor működik, ha nyitva van.

Frank Zappa

 
KöszöntőGyarapodásAnyagokKönyvtárFórumKeresésKapcsolatok

VEZÉRLŐPULT

Témakörök

Új hozzászólás


Regisztráció

Jelszócsere

Emailcsere


Legrégibbek

Előző 100

Előző tucat


Teljes lista


ADATOK

Kategória:

Egyéb anyagok


Létrehozó:

Mr.Duke


Létrehozás ideje:

2002. március 25.


Utolsó hozzászólás:

2018. november 27.


NÉPSZERŰSÉG

Érdeklődés:

73777 letöltés
1391 hozzászólás


KERESÉS

Mit:Hol:

anyagok
könyvtár
fórum
kapcsolatok


[Rendben][Törlés]Felmérés: Online teszt az iskolai drogmegelőzésről (magyar)
Felmérés: DMT entity encounter study (angol)
Felmérés: Personality, Substance Use, and Microdosing (angol)
Felmérés: Global Ayahuasca Project (angol)


Gyógyszer

Mr.Duke, 2002. március 25.

Mielőtt hozzászólnál vagy új témakört nyitnál, olvasd el a DAATH fórumának irányelveit!

Ez a témakör elsősorban a gyógyszerkiszerelésű pszichedelikus hatású szerekről, valamint a pszichedelikus szerek és gyógyszertári szerek esetleges interakciójáról szól.
Gyógyszerekkel kapcsolatos hasznos tudnivalók (adatok, gyógyszerkölcsönhatások, mellékhatások stb.) a Dr.Info oldalon találhatók.

Ópiát, opioid, nyugtató és fájdalomcsillapító szereket egyéb fórumokon kéretik tárgyalni.

 
1391. sergion2018. november 27. 18:43
 
 
Ezt jol megfogalmaztad! A fentanyl nagyobb dózisba se tudja produkálni a valódi ópiátos, paradicsomos hatást...Viszont h jó kába legyél még napok múlva is arra tökéletes.
Igy ahogy említetetted, a paradicsomba jobb inkább soha nem eljutni, mint eljutni, megtapasztalni h valójában az a pokol, de vissza térni már képtelenség..
Persze aki járt már ott annak nehéz ezt beadni :)
 

 
1390. gardenofeden12002018. november 27. 04:03
 
 
Teljesen igazad van a nagy dózisok erőltetésével kapcsolatban, én is így látom.

Viszont: egyáltalán nem tanácsot szeretnék adni, de a fentanil pont egy olyan anyag, ami bitang erős, de nem nyújt különösebb eufóriát, inkább azt az opioidos érinthetetlenséget, kábaságot, azt a szélsőségesen indifferens érzékelést viszi el egy nagyon magas szintre. Az ópiátok és a félszintetikus opioidok viszont mások. Az ópium, morfin, heroin, hydro- és oxymorfon és -kodon, dezomorfin hatalmas örömérzetet keltenek, már-már filozófiai mélységekbe repítve a használót. Úgy is szoktak vélekedni, hogy azért nagy bűn az ópiát fogyasztás, mert a segítségével jogtalanul veszik igénybe a mennyországot, "parasites to paradise". Meg 1000 orgazmus gyönyöre, aztán pár óra az anyaméhben. Ennek ellenére én nem javaslom senkinek a rendszeres használatukat, mert egyrészt ezek az élmények a tolerancia növekedésével arányosan csökkennek, másrészt meg olyanok ezek a mennyországos dolgok szerintem mint a "trópusi paradicsomok". Van egy turistáknak fenntartott gyönyörű részük, ahova nagyszerű egyszer-kétszer elutazni, aztán hazajönni, de ha ott maradsz, és ott próbálsz berendezkedni az életre, rájössz hogy mekkora szarfészek a felszín alatt és mennyire torzan működnek a dolgok odaát.
 

 
1389. sergion2018. november 26. 09:06
 
 
Igen, ebben teljesen igazad van.Nem érdemes a fentanyllal kisérletezni, most már én is azt mondom.Öreg róka vagyok, de még mindig nem nőtt be a fejem lágya..Csoda h nem lett nagyobb baj, mert persze túllőttem a normákon és előkerült több tapasz egyszerre,(totál baromság) csak a rosszullét még most is...
Volt tramával kisérlet többször is, 4-5-6 szem, volt hogy plusz alkohol
Egy kis eufória de semmi extra, nem voltam elájulva tőle
Ettől is azt éreztem csak durvábban és még rosszul is voltam tőle
Üzenet magamnak és mindenkinek:
Ami nem hoz különösebb lázba kis mértékben sem, magyarán nem igazán adja, azt tök felesleges nagyobb dózisokba eröltetni, mert csak a baj van belőle!
 

 
1388. nit2018. november 25. 03:20
 
 
A fájdalomcsillapítás szempontjából az eufória egy mellékhatás. Amikor azokat a tapaszokat megtervezik, akkor gondosan ügyelnek, hogy a lehető legkevesebb mellékhatás mellett érjenek el egy viszonylag megfelelő és hosszan tartó fájdalomcsillapítást. Természetesen ettől függetlenül babrálni lehet minden gyógyszerformával, de nem érdemes. Ez sokszorosan igaz a fentanilra, ami egy hihetetlenül potens szer, a legkisebb erőfeszítésbe sem kerül a túladagolása.

Ha már mindenképp opioidokkal akar valaki kísérletezni, akkor érdemes kihozni a legtöbbet a tramadolból, esetleg a kratomból, alacsony dózis mellett. 1-2 kapszula tiszta tram, egy nagy séta egy pajtással a természetben mély beszélgetésekbe merülve. A tramadol az opioid hatása mellett szerotonin és noradrenalin visszavétel gátló is. Megfelelő ingerekkel és társasággal meglepően kellemes hatásokat lehet kiváltani, ami nem feltételenül jelentkezik nagy adagoknál, ahol már a magányában elmerülve noddol az ember.
 

 
1387. sergion2018. november 23. 11:29
 
 
Nem lenne rossz, érezni tőle keményen a bizsergést, azért egy pár szem tramadolnál jóval brutálisabb, de én folyamatosan taccsolok tőle, ami már nem kellemes és ez a 72órás hatás azért minden flashelésen túl tesz..Túl hosszú lefolyásu, meg is szakitottam a folyamatot.Nem nekem való, bár én nem is vagyok ópiát rajongó, csak kiváncsi voltam.
 

 
1386. ppnqdd2018. november 22. 22:00
 
 
Nem gondolnám, hogy túl nagy rekreációs potenciállal bír :D
 

 
1385. sergion2018. november 22. 11:01
 
 
Hello
Orvosi fentanylos tapasszal próbálkozott már valaki, nem kimondott fájdalomcsillapítás céljából?
 

 
1384. sildart2018. április 4. 12:21
 
 
Infect azért írtam a lyricát mert az szerintem 100% hogy használna. Csak hát lehet hogy nem írják fel de nekem nagyon sokat segített
 

 
1383. nit2018. március 24. 23:43
 
 
A mirtazapin rendkívül érdekes gyógyszer. Ha nem idegen az angol nyelv számodra, akkor kapsz rá rengeteg beszámolót és szakirodalmat is. Pszichedelikumként való használatát nagymértékben korlátozza a szedatív hatása mellett az, hogy nem mindenkinél jelentkeznek hallucinációk.
Teljesen váratlanul okoz muzikális és vizuális hallucinációkat, gyakrabban az idős személyeknél. Nem mindenki éli meg kellemesnek ezt a váratlan rádiózást sem, ami érthető is, ha az ember nem számít rá, hogy a slágereket fogják játszani a fejében. Mások, pedig spirituális élményként számolnak be róla.
Érdekes, hogy a mirtazapin az 5-HT2A receptoron antagonista, ellenben a pszichedelikumok többségével. Mégis az LSD-hez hasonló komplex hallucinációkat képes előidézni. Ez a hatása viszont kapcsolatban lehet azzal is, hogy antihisztamin és κ-opioid parciális agonista.

 

 
1382. ppnqdd2018. március 20. 07:01
 
 
Olvass szépirodalmat. A 20. század elég jó pl.
 

 
1381. CodeineCowboy2018. március 20. 00:45
 
 
Sziasztok. Fura mód nem találtam beszámolót a mitrazapine nevű gyógyszerről, itt. Ez egy abszolút pszichedelikus gyógyszer, egy atípusos antidepresszáns, kissé altató hatása van, megéri egy kávét bedobni mellé. Dxmet leszámítva (ami nekem egy borzalom volt) az első pszichedelikus élményemet neki köszönhetem. Én a 45 milis változatból toltam el 5 szemet. Szájban oldódik, percek alatt hat. Nagyon élénk halukat dob csukott szemmel, nyitott szemmel abszolót kezelhető kb. csak mozognak a dolgok körülötted, a mozgáskoordináció kicsit gyengül, de kibírható. Valamint én hangokat is haluztam. De ami tetszett benne azt nehéz megfogalmazni, ugyanis van egy bizonyos tudattágító hatása. Szerintem a DMX-nél sokkal kellemesebb, kezelhetőbb tripet ad.
 

 
1380. infekt0072017. augusztus 28. 21:03
 
 
Nem próbáltam még. De ahogy nézem ez egy sor másik olyan betegségre adott szer ami nálam nem áll fenn. szedeme egyenlőre a Brintellixet de nem az igazi, kedély javitást vártam töle de ezt egyáltalán nem hozza, kevesebbet alszom, illetve a 20 mg elsö pár hétben olyan mint egy kis dóziusú amfetamin...szájszárazság, rágási kényszer, felfokozott "belső feszültség?" A pszichiáterem meg nem nagyon akar másra átállitani. Gondolom kap támogatást utána mert 90 % támogatással is 1600 Ft....Hiába haladok jó úton a mindennapjaimban totál passziv és negativ, kedvtelen vagyok...és a tipikus kísérőtünet az emberekt tömegétől való viszolygásom Valakinek valami erősebb hangulatjavitó bevált ? Azétz írok ide hátha valaki tud valamilyen használható ötletet adni a ginzeng, meg macskagyökér, meg ne szeggyésemmit tanácsokon kivül
 

Keresés e témakörben:

|< Legrégibbek  << Előző 100 < Előző tucat  Teljes lista 


Ecstasy tabletta adatbázis

Pszichonauták

DÁT2 Psy Help

RIASZTÁSOK

DAATH - A Magyar Pszichedelikus Közösség Honlapja

Alapítás éve: 2001 | Alapító: Minstrel | Dizájn: Dose | Kód: Minstrel
Rendszer: Cellux | Szerkesztő: Gén

 

A személyi adatok védelmének érdekében a DAATH nem hoz létre saját csoportoldalakat a közösségi hálókon.