DAATH

A balgák úgy élnek, hogy nem örülnek az életnek,a balgák a haláltól való féltükben megöregszenek, a balgák úgy tesznek, mintha gyűlölnék az életet, s mégis élni akarnak, félve a haláltól.

Démokritosz

 
KöszöntőGyarapodásAnyagokKönyvtárFórumKeresésKapcsolatok

VEZÉRLŐPULT

Témakörök

Új hozzászólás


Regisztráció

Jelszócsere

Emailcsere


Legrégibbek

Előző 100

Előző tucat


Teljes lista


ADATOK

Kategória:

Egyéb anyagok


Létrehozó:

Mr.Duke


Létrehozás ideje:

2002. március 25.


Utolsó hozzászólás:

2019. január 16.


NÉPSZERŰSÉG

Érdeklődés:

75066 letöltés
1398 hozzászólás


KERESÉS

Mit:Hol:

anyagok
könyvtár
fórum
kapcsolatok


[Rendben][Törlés]Felmérés: Personality, Substance Use, and Microdosing (angol)
Felmérés: Global Ayahuasca Project (angol)


Gyógyszer

Mr.Duke, 2002. március 25.

Mielőtt hozzászólnál vagy új témakört nyitnál, olvasd el a DAATH fórumának irányelveit!

Ez a témakör elsősorban a gyógyszerkiszerelésű pszichedelikus hatású szerekről, valamint a pszichedelikus szerek és gyógyszertári szerek esetleges interakciójáról szól.
Gyógyszerekkel kapcsolatos hasznos tudnivalók (adatok, gyógyszerkölcsönhatások, mellékhatások stb.) a Dr.Info oldalon találhatók.

Ópiát, opioid, nyugtató és fájdalomcsillapító szereket egyéb fórumokon kéretik tárgyalni.

 
1398. infekt0072019. január 16. 20:46
 
 
riperdon-Riszpernonrról tudtoj valamit azon kivül ami le van íva a gyógyszertájékoztatóban ? nagyobb adagban szedatívum ? vagy kuka ?
 

 
1397. Én+te+ö=gén2019. január 2. 08:00
 
 
Gyógyszerek kölcsönhatásait a Dr. Info interakciós adatbázisból lehet csekkolni: https://drinfo.aeek.hu/interakcios-vizsgalat
Itt ki lehet választani pl.:
Zaldiar 37,5 mg/325 mg filmtabletta
Sertralin Sandoz 100 mg filmtabletta
A kiértékelés szerint: " 5. szint - A gyógyszerek között kölcsönhatás lép fel, de odafigyeléssel szedhetőek együtt (szokatlan tünetek észlelésekor forduljon orvoshoz)". 

 
1396. ppnqdd2018. december 29. 17:38
 
 
infekt007, a tramadol SSRI, jobb ha tőlem tudod. Lehet a szelektív nem alkalmazható rá pontosan a többrétű hatása miatt, de az SRI tökéletesen igen. Utálom, amikor pattognak emberek jobbra-balra, mint az idióták, de azon képtelenek elgondolkodni, hogy a másik fél miért ír le valamit.
 

 
1395. infekt0072018. december 28. 23:49
 
 
A Tramadol nem SSRI !!!!! nem tudom milye megfontolásbol kíírt 6 dobzzall. Az ügyeleten kaptam tramado, szrit ami hazán kellemes volt, ezek a"kapszulákk por formájban vannak, Van re lehetőség hogy az egyik kapszulából muscos oldatot készitsek ? (kérem hzzzáértök kommenteljemek és a az igyál csalántát kommentekmellőzését )
 

 
1394. ppnqdd2018. december 28. 15:40
 
 
Conclusions: Physicians must be aware of possible TS as side effect in patient taking combination of opioid analgesic and SSRI to prevent serious adverse events.
 

 
1393. ppnqdd2018. december 28. 15:34
 
 
Én nem vagyok orvos, de nem kevernék két fajta SSRI hatású dolgot. Amúgy őszintén szólva egyet sem szednék, de bizonyos esetekben elismerem, hogy szükség lehet rá. Neked kell eldöntened, hogy felülbírálod-e az orvos tanácsát vagy követed. Ők is hibázhatnak természetesen, de az is lehet, hogy ez a két szer kitűnően megfér egymás mellett.
 

 
1392. infekt0072018. december 25. 16:37
 
 
Szisasztok s.o.s. segtség kellene, Setralin szedek (sssri) viszon eg másik doki iirt egy Zaldiar nevü szet amiben Tramadol van. én úgy tudok ez a két szer baromira nincsenek jónarátságban. Vélemény
ezy 20 szemes darabonként 38 mg tramadol
 

 
1391. sergion2018. november 27. 18:43
 
 
Ezt jol megfogalmaztad! A fentanyl nagyobb dózisba se tudja produkálni a valódi ópiátos, paradicsomos hatást...Viszont h jó kába legyél még napok múlva is arra tökéletes.
Igy ahogy említetetted, a paradicsomba jobb inkább soha nem eljutni, mint eljutni, megtapasztalni h valójában az a pokol, de vissza térni már képtelenség..
Persze aki járt már ott annak nehéz ezt beadni :)
 

 
1390. gardenofeden12002018. november 27. 04:03
 
 
Teljesen igazad van a nagy dózisok erőltetésével kapcsolatban, én is így látom.

Viszont: egyáltalán nem tanácsot szeretnék adni, de a fentanil pont egy olyan anyag, ami bitang erős, de nem nyújt különösebb eufóriát, inkább azt az opioidos érinthetetlenséget, kábaságot, azt a szélsőségesen indifferens érzékelést viszi el egy nagyon magas szintre. Az ópiátok és a félszintetikus opioidok viszont mások. Az ópium, morfin, heroin, hydro- és oxymorfon és -kodon, dezomorfin hatalmas örömérzetet keltenek, már-már filozófiai mélységekbe repítve a használót. Úgy is szoktak vélekedni, hogy azért nagy bűn az ópiát fogyasztás, mert a segítségével jogtalanul veszik igénybe a mennyországot, "parasites to paradise". Meg 1000 orgazmus gyönyöre, aztán pár óra az anyaméhben. Ennek ellenére én nem javaslom senkinek a rendszeres használatukat, mert egyrészt ezek az élmények a tolerancia növekedésével arányosan csökkennek, másrészt meg olyanok ezek a mennyországos dolgok szerintem mint a "trópusi paradicsomok". Van egy turistáknak fenntartott gyönyörű részük, ahova nagyszerű egyszer-kétszer elutazni, aztán hazajönni, de ha ott maradsz, és ott próbálsz berendezkedni az életre, rájössz hogy mekkora szarfészek a felszín alatt és mennyire torzan működnek a dolgok odaát.
 

 
1389. sergion2018. november 26. 09:06
 
 
Igen, ebben teljesen igazad van.Nem érdemes a fentanyllal kisérletezni, most már én is azt mondom.Öreg róka vagyok, de még mindig nem nőtt be a fejem lágya..Csoda h nem lett nagyobb baj, mert persze túllőttem a normákon és előkerült több tapasz egyszerre,(totál baromság) csak a rosszullét még most is...
Volt tramával kisérlet többször is, 4-5-6 szem, volt hogy plusz alkohol
Egy kis eufória de semmi extra, nem voltam elájulva tőle
Ettől is azt éreztem csak durvábban és még rosszul is voltam tőle
Üzenet magamnak és mindenkinek:
Ami nem hoz különösebb lázba kis mértékben sem, magyarán nem igazán adja, azt tök felesleges nagyobb dózisokba eröltetni, mert csak a baj van belőle!
 

 
1388. nit2018. november 25. 03:20
 
 
A fájdalomcsillapítás szempontjából az eufória egy mellékhatás. Amikor azokat a tapaszokat megtervezik, akkor gondosan ügyelnek, hogy a lehető legkevesebb mellékhatás mellett érjenek el egy viszonylag megfelelő és hosszan tartó fájdalomcsillapítást. Természetesen ettől függetlenül babrálni lehet minden gyógyszerformával, de nem érdemes. Ez sokszorosan igaz a fentanilra, ami egy hihetetlenül potens szer, a legkisebb erőfeszítésbe sem kerül a túladagolása.

Ha már mindenképp opioidokkal akar valaki kísérletezni, akkor érdemes kihozni a legtöbbet a tramadolból, esetleg a kratomból, alacsony dózis mellett. 1-2 kapszula tiszta tram, egy nagy séta egy pajtással a természetben mély beszélgetésekbe merülve. A tramadol az opioid hatása mellett szerotonin és noradrenalin visszavétel gátló is. Megfelelő ingerekkel és társasággal meglepően kellemes hatásokat lehet kiváltani, ami nem feltételenül jelentkezik nagy adagoknál, ahol már a magányában elmerülve noddol az ember.
 

 
1387. sergion2018. november 23. 11:29
 
 
Nem lenne rossz, érezni tőle keményen a bizsergést, azért egy pár szem tramadolnál jóval brutálisabb, de én folyamatosan taccsolok tőle, ami már nem kellemes és ez a 72órás hatás azért minden flashelésen túl tesz..Túl hosszú lefolyásu, meg is szakitottam a folyamatot.Nem nekem való, bár én nem is vagyok ópiát rajongó, csak kiváncsi voltam.
 

Keresés e témakörben:

|< Legrégibbek  << Előző 100 < Előző tucat  Teljes lista 


Ecstasy tabletta adatbázis

Pszichonauták

DÁT2 Psy Help

RIASZTÁSOK

DAATH - A Magyar Pszichedelikus Közösség Honlapja

Alapítás éve: 2001 | Alapító: Minstrel | Dizájn: Dose | Kód: Minstrel
Rendszer: Cellux | Szerkesztő: Gén

 

A személyi adatok védelmének érdekében a DAATH nem hoz létre saját csoportoldalakat a közösségi hálókon.