DAATH

Az őrület nekünk természetes állapotunk, mint a betegség vagy a bűn. A megrontott létezés következménye.

Hamvas Béla

 
KöszöntőGyarapodásAnyagokKönyvtárFórumKeresésKapcsolatok


Felmérés: ELTE kannabiszhasználat önkontrollja
Felmérés: MOKE országos orvosi kannabisz felmérés
Felmérés: Global Drug Survey 2021
Tiltás: (jan. 1.) szigorúbb ÚPA büntetési tételek
Tiltás: (szept. 24.) 207 anyag lett C-listás
Könyv: Ayahuasca – A Lélek Indája


Tom003 hozzászólásai (111 - 120)
 (Témakör: LSD, út az igazi tisztasághoz?)

 
 
>>> LSD, út az igazi tisztasághoz? <<<
Tom0032009. május 30. 12:18
 
 
Az a baj hogy ha nincsenek komoly szándékai és megtetszik neki a sok színes, csilli villi dolog amiket lát és gyakran használja, félő hogy deformálja az emberi személyiséget. Ez nem játékszer, se nem party drog ahogy oly sokan használják, inkább egy kulcs hogy többet lássunk a belső énünkből, mint amennyit a ránk aggatott szabályok, elvárások, értékrendek megengednek.
Vezető nélkül főleg az elején nem szabad belevágni, mert nagyon veszélyes. Sokszor annyira el tud keveredni az ember a hirtelen kapott tudás közt, hogy nem képes kiválasztani mire van szüksége és mire nem, bepánikol és akár hosszú ideig nem mer újabb alkalmat keresni a tudattágításra.
aethernum: Ha nincs segítőd, feltétlen keress. Ha máshogy nem, próbálj meg ismerkedni itt a fórumon, hátha lakik melletted egy segítőkész veterán akivel nekivághatnál az útnak!
 

 
 
>>> LSD, út az igazi tisztasághoz? <<<
Tom0032009. május 29. 22:07
 
 
tripster: kérlek olvasd el hozzá az utána lévő dolgokat is amit írtam! :)

Amúgy most lehet finomkodni, de nem hiszem hogy aki enteogén célokkal vág bele, annak az a célja hogy mosolyogva végigflashelje az estét, hanem hogy tanuljon, tudatot tágítson, rendbe szedje magát. És ezek a dolgok nem könnyűen, néha kellemetlenek. De a legtöbbet én azokból az utakból tanultam amik sokszor szinte szétszedtek belülről... majd végül összeraktak egy jobb formába.

Vezető azért kell hogy a felesleges és vélt parákat leküzdjük. Viszont vannak dolgok amiket nekünk kell leküzdenünk.

Persze nem mondom hogy mindenki kezdjen 3-4 lapokkal, de a túlzott finomkodás csak felesleges flash hajszába csapja át az önismereti "tréninget". Jó belső és külső körülményekkel, vezetővel 1 lap nem árthat meg. (főleg ha már volt triped!) ha meg valami nem stimmel akkor felesleges erőltetni még a negyedet is, csak árt és nem használ.
 

 
 
>>> LSD, út az igazi tisztasághoz? <<<
Tom0032009. május 29. 19:08
 
 
Szerintem amíg nem ismerkedsz meg néhány rázósabb élménnyel, addig úgyis azon parázol hogy vajon melyik pillanatban jön elő. Lehet hogy elsőre szar lesz átesni rajta, de utána a későbbi tripeken pontosan tudni fogod mi miért és mikor jön elő és hogy hogyan kezeld le. (ezért fontos az első "nehezebb" utazást követően nagy szünetet tartani és kielemezni mi miért történt. )

Szerintem is vállald be az egyet ha van egy olyan segítő aki tapasztalt az ilyen ügyekben és alapból megbízol benne. Elkerülendő a fennakadásokat, fontos lehetőséget biztosítani a különböző helyszínekre, zenékre, fényviszonyokra. Sokszor segít pl ha átmész egy másik szobába vagy mondjuk kiülsz egy világosabb részére a háznak, vagy lehetőség szerint sétálni az erdőben. Kerüld a tömeget és ha kell, ne legyél magányos.

Nekem pl a leggyengébb tripem eddig is csak 1 lap volt. A lényeg hogy egy darabig ne keverd, akkor se ha nem túl erős az utazás. (a fűtől nagyon durva dolgok jöhetnek elsőre elő, csak óvatosan!)
 

 
 
>>> LSD, út az igazi tisztasághoz? <<<
Tom0032009. március 29. 18:52
 
 
Az előző nap után tartozok Dj30nek ezzel a commenttel:

Miután a trip első két óráját sikerült annak szentelnünk hogy dj30 hathatós okfejtése nyomán kiderítettük, a korábbi commentem tárgya eléggé félreérthető volt...
Még véletlen se sértő szándékkal küldtem, csupán építő jellegű megjegyzésnek szántam és nem állt szándékomba embereken áttiporni. Mivel annak, hogy a hátralévő 10 órám nem ezzel a kérdéskörrel teljen, az volt a feltétele hogy ezt itt lejegyezzem a félreértések elkerülése végett, most előttetek is szeretnék elnézést kérni. Dj30től, mindenkitől!

Dj30, fel a fejjel! ;)
 

 
 
>>> LSD, út az igazi tisztasághoz? <<<
Tom0032009. március 26. 11:37
 
 
Nem ez a kérdés sztem...
Ki a célpont Dj30? :D

Amúgy meg felelőtlen vagy! Már csak kiváncsiságból is egy ilyen témában vitát indítani nem szép dolog, sőt...! Aki ilyet kérdezne tőlem, elküldeném oroszba szenet lapátolni műanyag kiskanállal, időre. Feltehetőleg férfi kérdezte mert nőként ilyen kérdéssel már nem lehet mit sem sejtő. Szóval sztem felejtős az egész téma, még mielőtt valamelyik erre tévedt aberált állat nem gondol egyet és ki nem próbálja!
Az meg már rég gáz ha valaki ennyire nem tud semmit az utazásokról és hülyeséget kérdez... főleg úgy hogy ő maga sem egyszer próbálta. Remélem senkit nem fogsz utaztatni még nagyon sokáig, mint tapasztalt vigyázó személy!
 

 
 
>>> LSD, út az igazi tisztasághoz? <<<
Tom0032009. március 1. 21:21
 
 
Ez normális jelenség, általában akkor jön elő ha fáradt az ember, vagy ha sorozatmintákat figyel huzamosabb ideig (értsd.: előtted a járólap és társai) Ezeknek a flasheknek az intenzitása nagyban változik egy-egy trip után. Nálam pl. sokáig erősödött (nem vészesen, éppen hogy csak moziztam) majd egy 2 lapos trip után szinte teljesen eltűnt. (csodálkoztam is :) ) Mostanában újra utazgattam és megint tapasztalom enyhén a környezet változását.
Szerintem az egészet az befolyásolja hogy milyenek voltak a vizuális részében a behatások. Ha pl. sokáig csak flasheltél a tekergődző árnyékokon, akkor utána tisztán erősebb ez a hatás.
 

 
 
>>> LSD, út az igazi tisztasághoz? <<<
Tom0032009. január 19. 08:20
 
 
Sztem bélyegre akkor se raknának stimulánst, ha nincs a konyhapolcon más amivel mindenáron fel akarná ütni. Ahhoz hogy hasson nagyon tisztának kéne hogy legyen, ami sokkal többet ér mint egy lap, amit így inkább elad, vagy igen nagy mennyiség, ami ugyebár nem fér rá egy kis lapra. Szimplán szerintem vagy gyenge volt, vagy te voltál olyan passzban. Az LSD, hasonlóan a többi pszihedelikumhoz, gyakran képes meglepetéseket okozni. Akár így is...
 

 
 
>>> LSD, út az igazi tisztasághoz? <<<
Tom0032009. január 4. 18:04
 
 
... vagy egy Dj30t. Mert nála mindig van! :D :D
 

 
 
>>> LSD, út az igazi tisztasághoz? <<<
Tom0032009. január 4. 11:39
 
 
Hát azért túl sokat vagy nehezet enni se szabad. Ezért jó ha mindig van kéznél egy csomag szőlőcukor hogy rohangálni se kelljen és békésen lehessen flashelgetni miközben majszolod... ugye Dj30? :D
 

 
 
>>> LSD, út az igazi tisztasághoz? <<<
Tom0032009. január 2. 12:43
 
 
Egyszerűen csak ráparáztál a témára és azért fájt. Álltalában ha erősen koncentrálunk az egyik testrészünkre/szervünkre tripp alatt akkor elkezd fájni vagy zsibogni.
Az a "legmókásabb" amikor a húgyhólyagunkba haluzunk "feszítést" mert akkor legrosszabb esetben 8 órán át vizelési kényszerünk lesz :) Ha meg próbálunk könnyíteni akkor ott állunk negyed órát mert mintha már jönne, jönne, de még mindig semmi... Nem kívánom senkinek se :D
 

Korábbi 10 (összesen: 134)


Ecstasy tabletta adatbázis

Pszichonauták

DÁT2 Psy Help

RIASZTÁSOK

DAATH - A Magyar Pszichedelikus Közösség Honlapja

Alapítás éve: 2001 | Alapító: Minstrel | Dizájn: Dose | Kód: Minstrel
Rendszer: Cellux | Szerkesztő: Gén

 

A személyi adatok védelmének érdekében a DAATH óvatosságra int a Facebook-csoportoldalon saját névvel megosztott, mások számára is látható információiddal kapcsolatban!