 | 
Legfrissebb hozzászólások (34461 - 34470)
 |  |  | | | | |  |  |  | | | 649. Ákimáki Na ez érdekes. Bár ritkán kóstolgatom, de nekem is kb 2 hónapja (mióta egy "rácsozás" miatt át lett variálva a "futószalag" eleje) fura az íze annak, ami elvileg sp lenne. A szagára és ízére rá sem ismerek, és a hatása sem az igazi. Bizonyos értelemben talán még erősebb is, de másabb. Azóta nem is nagyon vettem. Ami leginkább zavart benne, hogy tavasszal amúgy is izzadékonyabb vagyok (jobban, mint nyáron), de ettől már folyt rólam a víz, ha némi gyaloglás után bementem egy épületbe.
Ja, és másik ami miatt háttérbe szorult, hogy van ez a cathinone. Erről mit érdemes tudni? Mármint eddig nem nagyon hallottam róla, és nem tudom megítélni, hogy reális-e az ára, ha kicsivel a kóla alatt mérik. Ez talán visszafejhető abból, hogy olyan 1/8-1/4 g-k csusszannak le belőle (körülményektől függően, de az 1/4 már inkább olyan "próbáljuk ki egyszer"; igaz egyszer 0.5-öt is nyeltem le gyomorba, de úgy teljesen más volt a hatás, mint orrba), ami már elég erős hatást kelt (még az 1/10-et is határozottan meg lehet érezni). Szóval mennyi lenne ennek a szernek a szokásos adagolása, ha tiszta? Értelmes keretek közt (gramm alatt) maradva lehet belőle túladagolás szerűség? Hosszú távon mennyire káros mondjuk az amfihoz képest? |
| |  |  |  |



 |  |  | | | | |  |  |  | | | Sziasztok. Szombaton lesz egy Igen hires hollnad DJ koncertje és erre sezretnénk megfelelő nem alkohol tartalmu dolgot hogy kicsit feldobjuk a bulit. Olvastam itt hogy a mostani lasztik igencsak szarok. MDMA t érdemes felhajtani ? Beszerzéssel kapcsolatban nem kérek segitséget mert nem etikus, de ha valaki anniyra égne avágytol hogy segitsen irjaon mailt. Előre is köszönöm a válaszokat
|
| |  |  |  |

 |  |  | | | | |  |  |  | | | | Inkább tegyél fel róla képet.... |
| |  |  |  |


 |  |  | | | | |  |  |  | | | "TERÈZ"
- Képzeld, tegnap beleszívtam vmi sodort cigibe, full bekészültem töle! - Akkor az biztos ´mariból volt! - uhh, nem, terrible! |
| |  |  |  |

 |  |  | | | | |  |  |  | | | Ahogyan elképzeljük a sültekről és más ételekről, hogy ez halhulla, ez madárhulla, ez disznótetem, továbbá, hogy a falernumi bor tulajdonképpen kipréselt szőlőlé, a bíborszegély juhgyapjú csigavérbe áztatva, a szerelmi élvezet belső dörzsölődés, bizonyos inger kíséretében fellépő nyálkakiválás (mert az ilyen képzetek megközelítik a tárgyakat, valósággal átjárják őket, úgy, hogy látjuk, tulajdonképpen micsodák): akként kell eljárnunk egész életünkön át, s ha a dolgok kívánatos alakban tetszelegnek, le kell őket mezítelenítenünk, szemünk elé kell állítanunk silányságukat, le kell róluk hántanunk a ragyogó köntöst, melyben büszkélkednek. Mert a gőg félelmetes csaló s legtöbbször éppen akkor csal lépre, mikor azt hiszed, hogy a legfigyelemreméltóbb dolgokkal foglalkozol.
Marcus Aurelius. |
| |  |  |  |

 |  |  | | | | |  |  |  | | | | Felénk is csak vodkát nyomnak egy kevés szörpre, valóban ütős. Mióta elterjedt, nagyon felértékelődtek a szomszéd pincéjében vagy nagymamánál porosodó szifonok :) |
| |  |  |  |

 |  |  | | | | |  |  |  | | | | Találkoztam már olyan gombával, amelyik nyersen és szárítva sem kékült egyáltalán, viszont szétrágva, szájban kék-zöld lett, és a hatásával sem volt probléma. Szóval talán egy kisebb darabbal érdemes lehet biztosra menni. |
| |  |  |  |

|