 | 
Legfrissebb hozzászólások (39281 - 39290)
 |  |  | | | |  |  |  | | ugytudom a salviat tradicionalisan fogyasztva, tehat ragcsalva joval tobb levelre van szukseg mint szivasnal, az ilyen jellegu videokon amiket lattam, szinte folyamatosan eszik.. :D |
| |  |  |  |

 |  |  | | | |  |  |  | | Nálam tart még, csak jobban rámentem a hétvégi szeszelésre, így most már alkohol böjtöt is nyomok :-) |
| |  |  |  |

 |  |  | | | |  |  |  | | A nódusz ahonnan kijönnek a levélpárok, a fölött vágd le közvetlen és akkor több elágazás lesz, na meg persze annyival is alacsonyabb. Ha lehet alkohollal vagy lánggal fertőtlenítsd az ollót amivel vágod. |
| |  |  |  |

 |  |  | | | |  |  |  | | Segítségeteket kérem a következő zsályaügyemben. Szóval, az egyik növényem már elég magas, kb 70cm... és csak a felső harmadánál vannak rajta levelek... kicsit nehéz igy "tárolnom"... mit gondoltok, hol vágjam le, vagy mit hogyan merre és egyébként is. :) mit kezdjek vele?
köszi előre is. |
| |  |  |  |

 |  |  | | | |  |  |  | | Ez jó cikk lett Nargile! Bennem rendesen felment a pumpa miközben olvastam a szomor meg a szcientes részt...csodálom hogy indulat nélkül tudtad megírni az egészet ezért most én se fogok csúnyákat mondani "ezekre". |
| |  |  |  |


 |  |  | | | |  |  |  | | amúgy a levél szára is megadja:D:D, csak jól fel kell aprítani. |
| |  |  |  |



 |  |  | | | |  |  |  | | SZiasztok!
Nem ide tartozik, de mivel nincs külön topic, ezért itt kérdezem meg. A zöldet ha nem szívni akarom hanem szájon át bevételezni, akkor ugyebár meg kell párolni először vajon. Ez rendben is van, csak azt nem tudom hogy így is kellően hatásos vagy mindenképpen még sütni is kell belőle pl. süterményt? Lehet hülye kérdés, de légyszi válaszoljatok Köszi |
| |  |  |  |

|