 | 
Legfrissebb hozzászólások (44336 - 44345)
 |  |  | | | |  |  |  | | Zsiványkóla: ilyen hatása nemlehetett a salviának csak te képzelted be ;) rágáshoz minimum 10-20 levél kell hogy hasson . Szivni egyenes háttal vizipipábol ugy hogy beszivod 30 mp ig bennt tartod és lassan kifujod ezt 3* száraz levéllel és már jólis vagy :P |
| |  |  |  |

 |  |  | | | |  |  |  | | Szín: rózsaszín Logó: bikafej Forma: kerek
Szasztok. A képen lévő az jó. Piros pöttyök vannak rajta. Énis azthittem, szar lesz. Nem kell beparázni hogy csípte a nyelved, mi 5en ízlelgettük, senki nem vágta milyen íze van. Egyikünknek csípte, másiknak édes volt harmadiknak keserű... De nem is ez a lényeg. Amúgy a haverom szerint nem bikafej van rajta, hanem úgy néz ki mint egy kullancs. ;) Bár ezt már azután mondta, hogy 2-t megevett. Ebből kb. 1 db olyan mint régen egy fél vagy egy harmad, így akinek régen elég volt egy annak kell majd legalább 3 egész éccakára, de biztos hogy jól fogja magát érezni. Pácse |
| |  |  |  |

 |  |  | | | |  |  |  | | aethernum:
Köszönöm a tanácsot, amúgy már aznap eltoltam amikor írtam:D kb. 120-at, és csak simán lemosva megettem, nem is éreztem egyáltalán a gyomromba akkor semmit. De ez marha jó volt, pl kb. olyan érzésem volt, mintha a kocsi bevilágította volna a fél várost xD
|
| |  |  |  |

 |  |  | | | |  |  |  | | huh, most nagyon sokat okosodtam az olvasottak alapján, köszi nektek, még ha kis vita árán is :)
|
| |  |  |  |

 |  |  | | | |  |  |  | | És mégegyszer végiggondolva: azt mondod, piknométerrel csak azt lehet megállapítani, hogy ~100% GBL-e. Viszont donsanchez azt írta, "sós-benzines-takony íz", tehát ha sós, akkor biztosan nem 100% GBL, mivel a GBL nem sós! Így biztosan GHB/GBL/akármi oldatról van szó, amiről te magad mondtad hogy piknométerrel nem lehet megállapítani sok hasznosat. Így eleve nincs értelme piknométerezni, mert csak az jöhet ki hogy nem annyi a sűrűsége, mint a GBL-nek...
Logika, nem?
Ha pedig megbízható gyártótól rendelsz valamit, kérésre adnak hozzá egy adatlapot a szennyezőanyagokról, ami sokkal több információt tartalmaz mintha megméred a sűrűségét.
(persze a kínai gyártókat és forgalmazóikat nem sorolnám a "megbízható" kategóriába, de ugye te sem gondolod komolyan hogy ha sűrűség alapján kábé annyi, akkor emberi fogyasztásra biztonságos...) |
| |  |  |  |

 |  |  | | | |  |  |  | | És félreértettél: nem mondtam hogy pH méréssel meg lehetne állapítani az összetételt, viszont ha erősen lúgos, az azt jelzi hogy nem zajlott le teljesen a GHB szintézis, amely során a pH-t szokás semlegesre vagy enyhén lúgosra (7-8) beállítani.
"Fõzéskor maradhat benne GBL, illetve NaOH. Utóbbit pH teszttel lehet ellenõrizni, kb. semlegesnek kell lennie."
MAGYARUL: ha főzéskor maradt benne NaOH, akkor a pH-ja lúgos. Szóval ez nem az én "butaságom", hanem te vagy aki nem tud egy magyar mondatot értelmezni. Akkor meg minek fórumozol?
A sűrűségmérés pedig azért félrevezető, mert a szennyezőanyagokról nem mond el sokat, de ezt magad is beláttad. Egyszerű módszer tudommal nincs a pontos összetétel vagy a szennyezőanyagok megállapítására. |
| |  |  |  |

 |  |  | | | |  |  |  | | Mégegyszer elmondom: nem a csicskád vagyok hogy válaszolgatnom kelljen neked, pláne nem offtopic kérdésre. Követelőzés helyett menj be a könytárba, és olvass utána, ahogy én is tettem. |
| |  |  |  |

 |  |  | | | |  |  |  | | bevallom nem értem.befőzési tanácsokat nem adhatok.mindig használj szemüveget!kesztyűt!köppenyt!pokrócot készenlétbe.és mindig felejtsd otthon munka közben a törülközőt! |
| |  |  |  |

 |  |  | | | |  |  |  | | itt nicergoline.
sajnálom.de a legalize ban olvasottakat nem én írtam.bár most ugyanazt a belépőt használjuk.
pszihedelikus ügyben: a válaszod kitérő. |
| |  |  |  |

 |  |  | | | |  |  |  | | itt nicergoline.
nyilván voltak,vannak dolgok amik bejöttek,bejönnek.olyan dolgok is melyeket te nem ismersz el.mert neked nem "pszihedelikus".lehet hogy nem kaleidoszkóppal kéne nézni a világot?
a hozzámállásod megint rosszindulatú. nem szóltam hozzád.csak leirtam hogyan jártam én ezzel a dologgal.
a szerecsenprobálkozásom egyszeri volt.három darált csomaggal kefirben.nem tudom mennyi az annyi.annyira sz@r volt az élmény, és maga a tudat h megmérgeztem magam egy konyhai fűszerrel, hogy azota sem néztem utánna hol hibáztam.a szagától azóta teljesen undorodom.valahányszor megérzem a szagát mindig az a nagyon elcseszett este jut róla az eszembe és érzem a gyomromat.nem kifejezett hányinger, de mintha aktiválodna valami a gyomromnál. vszinüleg megjegyezte a szervezetem.és egyből emlékeztet ezzel a reflexxel.mintha valami őzike lennék aki rossz bokorbol evett.és még ennyi év távlatábol is emléxik a szervezetem a bokorra. akkoriban kezdett elterjedni az internet a mi városunkban a háztartásokban.kb 13 éve.erowid sehol nem volt.csak szobeszéd alapján terjedt a városban a téma.. |
| |  |  |  |

|