DAATH

A hullámokat az számlálja, aki sötétben hallgatja a hullámverést, és nem az, aki látja a tengert.

Weöres Sándor

 
KöszöntőGyarapodásAnyagokKönyvtárFórumKeresésKapcsolatok


Felmérés: ELTE kannabiszhasználat önkontrollja
Felmérés: MOKE országos orvosi kannabisz felmérés
Felmérés: Global Drug Survey 2021
Tiltás: (jan. 1.) szigorúbb ÚPA büntetési tételek
Tiltás: (szept. 24.) 207 anyag lett C-listás
Könyv: Ayahuasca – A Lélek Indája


Tom003 hozzászólásai (61 - 80)
 (Témakör: LSD, út az igazi tisztasághoz?)

 
 
>>> LSD, út az igazi tisztasághoz? <<<
Tom0032011. április 7. 21:46
 
 
Jó volt a hétvége, sikerült kilépnem a testemből és tenni egy asztrális "sétát" elősször ki az űrbe, majd az ágyam alá 30 centivel. Furcsa hogy mindig a fej az ami elől megy, ami magyarázható azzal is hogy ott található egyes kultúrák szerint a lélekcsakra, nomeg az asztrális utazásokkal kapcsolatos írásokban is mint egy homlokból kiinduló elszakadást a testtől érzékelnek és írnak le az illetők.

Amúgy fél lap (Avataros :DDD ) és sok nitro volt az élmény kiváltója. Eddig is szerettem őket együtt használni, most hogy van egy jó szifon fejem, kihagyhatatlan :P
 

 
 
>>> LSD, út az igazi tisztasághoz? <<<
Tom0032011. január 28. 22:31
 
 
Ez nagyon egyén és a hozzáállás függő! Lehet segít neki feldolgozni, de az is előfordulhat hogy totál befordul és mentális problémákat hoz elő.

Én pl. szakítás napján meszkalinoztam és az 1-2 hónapos depressziót 1 este alatt lerendezte mert sikerült túltennem rajta magam néhány óra alatt.
A másik véglet amikor egy teljesen pozitív emberből hoz ki dolgokat ami után maradandó pszihés zavar jön fel. Ilyet is láttam, közvetlen közelről!

Szóval ha mindenképp szeretnéd magad bebiztosítani, tedd! Ártani nem fog, főleg ha nem te utazol. Arra kell figyelni mikor van rá szükség (remélhetőleg soha) onnan tudod, hogy a kétségbeesett segélykérést felváltja a teljes befordulás. Ilyenkor az illető nem reagál a külvilágra, de láthatólag szenved. Amíg még beszél (esetenként ordít) könnyen visszafordítható az állapot, csak le kell nyugtatni!
De nem gyakori ez a helyzet, komoly trauma kell hozzá és viszonylag könnyen megelőzhető egy kis odafigyeléssel
 

 
 
>>> LSD, út az igazi tisztasághoz? <<<
Tom0032011. január 14. 23:32
 
 
Váliummal történő tripleállítás milyen hatásokat hoz magával, mennyi az ajánlott adag (15-30mg, na de mire lehet számítani, mennyi ami biztos leállítja és mennyi ami sok már vagy még kevés?) és okoz e számottevő negatív utóhatásokat? Próbálta e már vki?
 

 
 
>>> LSD, út az igazi tisztasághoz? <<<
Tom0032011. január 12. 21:08
 
 
Huhúúú, erre kíváncsi vagyok, mindig is úgy éreztem hogy az lsd megnöveli az agyunk azon részének százalékát amit aktívan használunk és ha jól integrál az ember, tartósan megtartható ez az állapot :))

Igazából az MRI célja volna a kérdéses, függ attól is hogy érdemes e kihagyni a tripet.
 

 
 
>>> LSD, út az igazi tisztasághoz? <<<
Tom0032011. január 4. 21:49
 
 
Nyugi, repkedni nem fogsz, ha csak alapból is meg nem fordult a fejedben milyen lenne kiugrani egy panelból! ;)
Szerintem benn jobb volna elsőre, bár fél papír nem köt a földhöz (azaz nem érzed magad nehézkesnek) mégis a biztonság érzése sokat segít!
Nem baj ha egészségesen izgulsz, kicsit félsz, de jusson eszedbe ha utazol és kellemetlen gondolatod támadna hogy nincs okod hogy úgy érezz meg különben is ez egy kellemes élmény! :)
Nyugi, senki se ismeri önmagát, az első néhány trip nem is erről fog szólni, túlságosan le fog kötni ez az újfajta látásmód ahhoz hogy erre öszpontosíts. Szerezz be puha dolgokat, az tök jó tud lenni és gondoskodj a megfelelő hőmérsékletről is a szobában.
Haverodnak mond meg hogy semmi esetre se mutassa a pánik vagy aggódás legkisebb jelét se utazás alatt, a magabiztosság mindig megnyugtatja az utazót, eléri hogy úgy gondoljuk minden rendben körülöttünk... és tényleg az van!

Ha mégse a lakást választod akkor keressetek olyan helyet ahol le lehet pihenni, ülni és beszélgetni... ezt így hidegben necces megoldani
 

 
 
>>> LSD, út az igazi tisztasághoz? <<<
Tom0032010. október 2. 13:49
 
 
Hát ha a halucináció alatt azt értjük, hogy olyan dolgokat látunk amik semmilyen formában nincsenek ott az adott helyen akkor igen... sok olyan dolog van ami illúzióval vagy fényjátékkal nem magyarázható, csupán a fejünkben lévő gondolatok kivetülésével (ez volna a halucináció, nem?) azok vizuális megélésével
 

 
 
>>> LSD, út az igazi tisztasághoz? <<<
Tom0032010. szeptember 9. 19:32
 
 
ezt már régebben is kimutatták, viszont tényleg ajánlott a szünet, mert egy idő után személyiség torzulást okozhat és jó eséllyel nem csak pozitív irányba! Amúgy egy kiadós utazás után én pl sose éreztem késztetést egy darabig megismételni és nem azért mert bad trip lett volna, szimplán mindennek meg kellett találni a helyét a tudás polcán
 

 
 
>>> LSD, út az igazi tisztasághoz? <<<
Tom0032010. szeptember 9. 16:44
 
 
hmm érdekes dolgokat hoztatok fel.
Sztem is lehet a magányos tripelgetésekkel alakítgatni a személyiségünket pozitív irányba. Csak kellő inteligencia kell hozzá. Nélküle csak még nagyobb lesz a káosz.
Sztem az állandó utazás megerőltető lehet és a tapasztalatok integrálására se jut idő! (Márpedig ingatag talajra nem érdemes házat építeni)
 

 
 
>>> LSD, út az igazi tisztasághoz? <<<
Tom0032010. szeptember 6. 02:48
 
 
Ez mekkora kamu duma már... :P

Ha injekciós tűvel cseppentette akkor pontosan ki tudta mérni és ha mondjuk nincs annyi akkor kevesebb lapot gyárt értelemszerűen. (ha meg nem és így akar spórolni hogy a végére kevesebbet cseppent... pff no comment az ilyen ember)

Ha meg a petri csészében itatta fel megfelelő mennyiségű anyaggal akkor az egész kép kb hasonló erősségűre kell hogy sikerüljön...

Sztem szimplán rosszul tárolta, régi volt vagy alapból annyi lett rá szánva mint amennyi került is.
 

 
 
>>> LSD, út az igazi tisztasághoz? <<<
Tom0032010. szeptember 5. 11:11
 
 
"Mi volt a legnagyobb vizuális Flesh élmény LSD trippen?"

Huhúúú, hány oldalt teli tudnék írni :D Hogy melyik a legnagyobb? hmmm érdekes kérdés mert sztem mindegyik másképp volt rám hatással.
Pl.: amikor egy partyn másfél laptól egyszerre láttam az emberek és a tárgyak közti tér és idő kapcsolatot egy végtelen számú réteges valóságban (fejben ide oda tudtam tekerni a dolgokat és így hogy láttam mindennek és mindenkinek a kölcsönhatását végtelen részletességgel, így egy csomó dolgot megértettem magáról az életről és a dolgok működéséről)

Vagy első tripem amikor szétszakadt a valóság 2 külön részre és pont a szimmetriatengelyemen húzódott a repedés, plusz egy kis fejmozdításra egymásra mosódtak a képek amiket láttam, mint egy alacsony képfrissítésű monitor ami csak 1-2 sec alatt rajzolja újra a képet.

De volt hogy eltűnt minden és amikor újra visszatért a kép (addig egy fekete fehér groteszk valóságban jártam) kockákból épült újra szép lassan.

Vagy amikor megállt az idő és egy kézmozdulat mindig visszaugrott és kb 1 óra alatt következett be az amúgy 1 másodperces mozdulatsor (2 órás hatásnál feelinges ez :D )

Van még kismillió, csak mindig is lusta voltam élménybeszámolót írni... :P :D
 

 
 
>>> LSD, út az igazi tisztasághoz? <<<
Tom0032010. szeptember 3. 09:24
 
 
3382: Öhmmm.... ok >.<... bár... nah mind1 hagyjuk :DDD
 

 
 
>>> LSD, út az igazi tisztasághoz? <<<
Tom0032010. szeptember 2. 23:23
 
 
[droghasználati helyszín]
 

 
 
>>> LSD, út az igazi tisztasághoz? <<<
Tom0032010. szeptember 1. 23:28
 
 
És mégis hogyan fért rá az a kb 10mg arra a 0.5x0.5ös lapdarabkára anélkül hogy egy mini kupacban rá nem tornyosítottad? :D

"de az lsd iztelen szagtalan amugy"

Hát mivel az lsd egy erősebb sav ezért keserű, olykor maró hatású mint folyadék. De javítsatok ki ha tévedek...
 

 
 
>>> LSD, út az igazi tisztasághoz? <<<
Tom0032010. augusztus 27. 23:49
 
 
Dubweiser: +1 főleg a zenei választásnak, valamint a felfogásnak! ;) (a legdurvább boldogságflasht acidtól kaptam, pedig próbáltam már nem 1 empaktogént, de azok túl műviek nekem!)
 

 
 
>>> LSD, út az igazi tisztasághoz? <<<
Tom0032010. augusztus 27. 14:25
 
 
Ezért jó a likvid, annyit veszel be amennyit akarsz és tudod mire számíthatsz! ;) Persze ritka, főleg ami nincs kicseppentve...

Tamas77: " átéreztem milyen lehet ha valakinek végig rossz lehet, de szerencsére ki tudtam jönni belőle."

Azért csak óvatosan, ezen ne bátorodj fel túlzottan (mint egyik haverom tette és nagyon csúnya vége lett) feneketlen a pszihedelikus kút és fél lappal éppen csak a felszínét látod! Mindenesetre merj lépni, csak szép apránként! ;)
 

 
 
>>> LSD, út az igazi tisztasághoz? <<<
Tom0032010. augusztus 26. 09:07
 
 
Hmm nekem a gondolati az ami egyre erősebb lett az idők folyamán, mindig izgalommal várom hogy felturbózódjon az agyam +sok%al :D
Viszont vizuálisan egyre kevésbé kaotikus és ezért tűnhet gyengébbnek is... az 1 lap vette át a lightos utazgatás helyét, olyan kis kellemes merengős, flashelgetős, zenehallgatós élményként.
 

 
 
>>> LSD, út az igazi tisztasághoz? <<<
Tom0032010. augusztus 24. 20:34
 
 
Akkor én egy arab öngyilkos merénylő vagyok 2 lappal, kb egyedül, többször is partin tripelni :D Inkább alacsonyabb dózissal vannak bajok, mert olyankor van időm azon rágódni milyen sekélyesek az emberek... :P

" DE ami tompitja a tripet igenis az a thc "
Jóég, hülyeséget ne beszéljünk már...
 

 
 
>>> LSD, út az igazi tisztasághoz? <<<
Tom0032010. augusztus 11. 13:56
 
 
Sztem ilyenkor az embernek annyira kinyílik a tudata az ingerek felé hogy egyszerűen elveszik a részletekben és ezért szétszórttá válik. Minden nagyságrendekkel részletesebb lesz és a túl sok adat miatt leblokkol az agya.
A magány is ehhez köthető, az ember azért járkál el közösségekbe, partykra vagy bárhova mert nem képes sokáig az ingerszegény környezetet elviselni, ellenben az ilyen szétszórt emberekkel akiknek egy üres szoba is kielégítő tud lenni egy jó darabig, ha másra nem, rendezni a fejében kavargó infókat (ezért van hogy a skizofrének magányosságra vágynak, még magukat is nehezen tartják fejben egybe, nemhogy másokat is figyelemmel kísérjenek)
 

 
 
>>> LSD, út az igazi tisztasághoz? <<<
Tom0032010. július 22. 10:17
 
 
Wow, jó olvasni az ilyen és ehhez hasonló pozitív beszámolókat! ;) Remélem hasonlóan jó tripeket fogsz még átélni és még kerül több beszámoló, mert mostanság eléggé kihalt ez a topic... Mindenesetre a következőre is hasonlóképp készülj, nem egy trip alatt mutatja meg magát teljes egészében a pszihedelikus világ, érhetik bőven meglepetések az embert a sokadik után is! Jah és egy kicsit tagoltabban írj ha lehet, mert nehéz követni szemmel! :D
 

 
 
>>> LSD, út az igazi tisztasághoz? <<<
Tom0032010. július 20. 20:30
 
 
"Visitoztunk, nyeritettünk össze vissza"

Meg az összes többi... >.<
Botorság volna megkérdezni hogy mit tanított neked ez az élmény? :P
 

Korábbi 10 20 50 (összesen: 134)


Ecstasy tabletta adatbázis

Pszichonauták

DÁT2 Psy Help

RIASZTÁSOK

DAATH - A Magyar Pszichedelikus Közösség Honlapja

Alapítás éve: 2001 | Alapító: Minstrel | Dizájn: Dose | Kód: Minstrel
Rendszer: Cellux | Szerkesztő: Gén

 

A személyi adatok védelmének érdekében a DAATH óvatosságra int a Facebook-csoportoldalon saját névvel megosztott, mások számára is látható információiddal kapcsolatban!