 | 
Legfrissebb hozzászólások (75866 - 75875)
 |  |  | | | |  |  |  | | Ha nincs elegendő tápanyag akkor a termőtest nem tud tápanyagot felvenni a casingböl mivel alig tartalmaz valami tápanyagot. Kokusz rostban van egy kevés de az nem elég neki hiszen ha elegendő lenne akkor nem kellene vacakolni sütivel vagy bármilyen spawn-al. (rozs, magok stb) |
| |  |  |  |

 |  |  | | | |  |  |  | | Vannak érdekes folgok az biztos de tápanyagokrol nem sok minden...mind1 ik azt irja hogy bövebben szakkönyvekben hát de mégis milyen tápanyagok kellenek ha valaki tudja pls irja le THX!!! |
| |  |  |  |

 |  |  | | | |  |  |  | | Egyenletesen kell keverni a sütit a szalma/trágyával inkubátorba kell helyezni addig amig teljesen beszövi az egészet. Nem érdemes addig a casinget se rá rakni mivel ki lesz téve fertőzés veszélynek hiszen a trágya/szalmában van tápanyag. Keverd össze a trágya/szalmával tedd be 27 fokra várd meg még beszőte és aztán casingeljed. |
| |  |  |  |

 |  |  | | | |  |  |  | | Toju, Vannak out- és indoor növények. A kifejezetten outdoorok(pl. Swiss Miss, Himalayan) nagyon nagy tűrőképességűek, talán még az idei telet is túlvészelte volna 1-1 erősebb palánta. Az indoor fajták viszont meg olyan érzeknyek, hogy némelyik már fejlett, nagy korában is képes 2 np allatt szarrá száradni, tehát nagyon nem mindegy, hogy hány és iylen lámpa kell xy növénynek.
Én speciel már csak outdoor termesztek, egyrészt hangulat miatt, másrészt tagadhatatlanul könyebb. |
| |  |  |  |


 |  |  | | | |  |  |  | | Üdv. Én most olyanról hallottam, hogy nagy, fehér, tacskós :D nekem igy mondták. Infó kéne róla hallomásom az róla, hogy jobb mint a kínais. De hátha itt vki még vmi plusz infót tudna írni. köszi staminamc |
| |  |  |  |

 |  |  | | | |  |  |  | | hát kész, google sehogy nem akar a barátom lenni béccsel és spórával kapcsolatban :( ilyen boxot vagy kitet vagy hogy hívjákot találtam, de spórát sehol olyat találtam, ami online shop és van fecsijük meg minden, de olyat, ami fizikailag egy bolt, olyat nem találtam :( létezik egyáltalán ilyen? |
| |  |  |  |

 |  |  | | | |  |  |  | | Pontosan. Nem az a lényeg, hogy a fogyasztók számára hiteles legyen.
Egyébként aki akarja, az felteheti neki ezeket a kérdéseket ma este 9-től a Tilos Rádión. |
| |  |  |  |

 |  |  | | | |  |  |  | | a dunkolást meg trágyalében csináltam ásvány vizzel! ez jó? |
| |  |  |  |

 |  |  | | | |  |  |  | | Sámán! szerinted ha a kész sütit egy casingos tálba lévő trágya szalmára rakom akkor az jó? lassan beszövi a süti a casingot közbe nönek róla a gombák és ha meghalt a süti ott a casing. vagy a sütin nem lesznek nagyobb gombák hogy szivja a tápanyagokat a keverékből? |
| |  |  |  |

|