 | 
Legfrissebb hozzászólások (82511 - 82520)

 |  |  | | | | |  |  |  | | | CrIMe: Kétlem, hogy rajtamaradna annyi hatóanyag a gözböl a füvön, bár ki tudja. Lehet, hogy csak technika kérdése.
Ha egy spangli füstjét a kilégzéskor átfújod egy sima dohányos cigin, és másnap elszívod a spanglifüstös-dohányos cigit, akkor betépsz töle? |
| |  |  |  |


 |  |  | | | | |  |  |  | | | | akkor ez valami gyorsan növő fajta. :)amúgy sima rozson nem terem? vagy ha rozs trágya szalma keveréket csinálok, az megfelelő lehet? |
| |  |  |  |

 |  |  | | | | |  |  |  | | | hy
Egyik nap azt hallottam, hogy a füvet trombitavirágból készült teával gőzölik fel. állítolag sokkal jobban üt. Valaki hallott már ijenről? |
| |  |  |  |

 |  |  | | | | |  |  |  | | | rózsaszín_párduc: Emuléról, de sajna ez is csak az ótvar képbemászkálós beleröhögös kvaliti. De úgyis meg fogom nézni még néhányszor, addigra csak akad vmi dvdrip. |
| |  |  |  |

 |  |  | | | | |  |  |  | | | Helló, mindenki, megvolt a fehér (kis szürkés foltos) koronás tabi. Gyenge 3-asnak értékelem az 5-ből. Két havernak nagyon beütött, viszont nekem meg még egy srácnak gyengusz volt. Most vagy marha erősek vagyunk, vagy nem minden szemben van azonos mennyiség. Viszont legalább nem mcpp. Na pííísz. Dawn |
| |  |  |  |

 |  |  | | | | |  |  |  | | | zumzala, respect. pont errol irtam a tudathasadas vs. skizofrenia topicban. olvasd el. |
| |  |  |  |

 |  |  | | | | |  |  |  | | | | Azért kell sokáig főzni kuktázni mert abba nyilván több baci van. Arról se szabad megfeletkezni hogy a trágyában jó indulatú bacik is vannak ami segit a micéliumnak. Tehát azért sokan szeretik paszturálni (főzni) mert a kuktázás elpusztit minden ami benne van. Én amikor 10 ml használtam 3 nap mulva látszódot utána 6-7 nap alatt be is fonta de azt hozzá teszem hogy az összes fecsim lila ennél jobban nem is lehetne ebböl elég 0,5ml egy sütihez is. |
| |  |  |  |

 |  |  | | | | |  |  |  | | | egyenlőre örülök, ha az alapokkal megleszek... a trágyát miért kell olyan sokáig főzni? akkor ha jól értelmezem, akkor a zsákba főzés közbe nem szabad hogy víz kerüljön. rájöttem, hogy az első szériás sütieimnél a spóraoldat készítését csesztem el... az összes rozsszem külön áll, és mindegyik fehér,és zöld keveréke. a mikrósomnál meg atom durván ragad az összes szem, mintha sulifixet nyomtam volna bele :) az elején száraznak tünt a mikrós süti, ezért hozzányomtam utólag 10 ml oldatot :) nem látszik, hogy fehéredne, csak ilyen kisebb nagyobb csomók vannak benne.... ez normális? |
| |  |  |  |

|