 | 
Legfrissebb hozzászólások (9156 - 9165)
 |  |  | | | |  |  |  | | Jaja ragaszd körbe szigszalaggal úgy, hogy sehol se legyen rés. Nem tudom konyharuhát szoktál e a poharak alá rakni, bár ha eddig nem sült meg akkor gondolom igen. Így már biztos jó lesz ! |
| |  |  |  |


 |  |  | | | |  |  |  | | Az alufoliat ragasszam a poharhoz? Milyen ragasztoval? Vegig korbe? Es aztan a kulonbozo foliaretegeket is egymashoz?
Koszi megegyszer! :) |
| |  |  |  |


 |  |  | | | |  |  |  | | Az alu azt a célt szolgálja, hogy a forrásban lévő víz -mikor felcsap a pohár tetejére- ne áztassa el a sütit. A süti saját nedvességtartalma kicsapódhat az üveg falára (kondenzáció miatt) de a száraz vermit semmi esetre se tudná eláztatni. Szerintem a befőttes gumi a ludas, ragasztóval 100% hogy nem megy be a víz! ;)
Ja és egykalapalatt-ra ne alapozz, sajnos nagyon sok outdated infó van ott, én is megjártam párszor. Ha biztos forrás kell akkor shroomery.org! :) |
| |  |  |  |

 |  |  | | | |  |  |  | | Igen. Csak nem barna. De rizsliszt. A puposodas szerintem a parolgo viz miatt van, ezt nem is talaltam furcsanak. |
| |  |  |  |

 |  |  | | | |  |  |  | | Érdekes hogy felpúposodik... Mi a szubsztrát a mixben? Recept szerint, rizsliszt? |
| |  |  |  |

 |  |  | | | |  |  |  | | Koszonom szepen a valaszod! Az a para, ami felnyomja az alufoliat szuksegszeruen atmegy a szaraz retegen ezaltal benedvesiti azt nem? Meg ahogy lehul, az a szaraz vermikulitra csapodik le nem?
Vagy kellene lyuk az alufoliara, hogy tavozhasson a nedvesseg a "fozeskor"? Hogy erted azt hogy oda van ragasztva? Az egykalapalatton levo leirasban nincs szo ragasztasrol, en befottesgumival erositettem oda a foliakat.
Koszi a valaszt! |
| |  |  |  |


 |  |  | | | |  |  |  | | Az, hogy az alu felpúposodik sztem nem gáz, úgyis odavan ragasztva. Viszont az, hogy száraz vermi nedvesedik elég érdekes. Nekem kuktában (ahol azért durvább körülmények vannak mint egy edényben forraláskor) sose nedvesedett át. Szerintem vhol beszivárog a víz. Ezt a lépést egyébként nem érdemes skippelni, mert ez véd a fertőzésektől. |
| |  |  |  |

|