DAATH

De tudja, drága uram, a valóság csak egy Rorschach-féle tintafolt.

Alan W. Watts

 
KöszöntőGyarapodásAnyagokKönyvtárFórumKeresésKapcsolatok

VEZÉRLŐPULT

Témakörök

Új hozzászólás


Regisztráció

Jelszócsere

Emailcsere


Legrégibbek

Előző tucat


Teljes lista


ADATOK

Kategória:

Társadalom


Létrehozó:

bombadiltoma


Létrehozás ideje:

2003. augusztus 1.


Utolsó hozzászólás:

2011. október 30.


NÉPSZERŰSÉG

Érdeklődés:

16264 letöltés
373 hozzászólás


KERESÉS

Mit:



Hol:

anyagok
könyvtár
fórum
kapcsolatok


[Rendben][Törlés]



Felmérés: ELTE kannabiszhasználat önkontrollja
Felmérés: MOKE országos orvosi kannabisz felmérés
Felmérés: Global Drug Survey 2021
Tiltás: (jan. 1.) szigorúbb ÚPA büntetési tételek
Tiltás: (szept. 24.) 207 anyag lett C-listás
Könyv: Ayahuasca – A Lélek Indája


Ki érezte már úgy néha, hogy kilóg a sorból a Daathon?

bombadiltoma, 2003. augusztus 1.

Mielőtt hozzászólnál vagy új témakört nyitnál, olvasd el a DAATH fórumának irányelveit!

 
373. Rex2011. október 30. 12:28
 
 
Nos, koszonom megtisztelovalaszod, megprobalom a csunya, elitista zarvany fobiam targyat kepezo, homo asapiens-ekre vonatkoztatva implementalni javaslataidat, bar ez igazan nehez kihivasnak tunik.
 

 
372. kep2011. október 29. 19:25
 
 
Nézz szembe a döggel! Egy nagyítóval nagyítsd fel a részleteit az állatnak, majd örülj annak, mennyire is könnyű a te életed, hogy nem akkora lábú szőrös izék döfködnek orrba-szájba, mint amit az imént láttál (mert alapból ugye sokkal kisebb). Esetleg vonj párhuzamot a szép sárga színű virágok és ő köztük, mint jó és jó. Bár, rossz nélkül nincsen jó, szóval ezt ne vedd készpénznek.

Mindegy is, ha a fenti módok nem válnának be, talán kerülnöd kellene őket. Ha megdöfnek, lehet, hogy emberként születnek újjá, így okozhatsz rosszat is nekik akár.

Tavasztól tavaszig télikabátot kell hordanod, mindenféleképpen, ha a szabadba akarsz menni. Emellett piknikezésnél ne áztasd teába a cukros nyalókát.
 

 
371. Rex2011. október 29. 18:54
 
 
Asapiophobia neheziti mindennapjaimat. Hogyan legyek rajta urra?
 

 
370. Pupak2011. június 22. 10:05
 
 
Köszönöm szépen a reagálást, jólestek.
Amúgy elég régóta olvasom a fórumot, igyekeztem sok hasznos gondolatot megjegyezni.
Rengetegen szimpatikusak a hozzászólásaik alapján, néha azt érzem, hogy szinte ismerem is őket, attól függetlenül, hogy a létezésemről sem tudnak:D mókás...
No mindegy is...

Még egyszer köszönet:)
 

 
369. deeptrip2011. június 22. 00:27
 
 
Így van! Ha egyszer regisztráltál már semmi se lesz olyan, mint régen... :)
 

 
368. blablabla2011. június 22. 00:06
 
 
hlm a daath-ot nem tudod végleg itt hagyni maximum szüneteltetni :-)
 

 
367. blablabla2011. június 21. 23:57
 
 
Pupak semmi baj ,hogy nincs feltétlen pszichedelikus tapasztalod 1 igazi élményhez idő kell ,hogy felkészülj rá, én is már 1 éve tervezem ,hogy valamikor megejtek a közeljövőben egy találkát p.cubensissel.
 

 
366. hlm2011. június 21. 23:43
 
 
Ehhez nekem is hozzá kell szólnom, mivel én is így érzem.

A gondolataimat és az érzéseimet nehezen tudom szavakba foglalni. Jan közepe óta nem toltam semmit, már többször elhatároztam hogy itt hagyom a daath-ot, mert hogy akkor minek is kell.
A tavalyi évben pedig kipróbáltam ezt-azt, de mégsem a szer iránti kíváncsiság vonz ide, hanem engem is azok a hsz-ek, amelyekről néha úgy érzem hogy magam írtam, nem is feltétlen csak a tartalom miatt, hanem mindinkább spirituális, amolyan mit is akar ezzel érzékeltetni szempontból. Itt sok olyan megnyilvánulást is olvasok amivel nem értek egyet, mégis el tudom fogadni.

Alapjában véve két féle ember létezik ebben megvilágításban. Az egyik aki átérzi ennek a közösségnek a lényégét, de nem tudja ezt szavakba önteni, a másik ennek a fordítottja. Bocsánat, hogy ennyire leegyszerűsítettem, de jobban nem tudom szemléltetni a lényeget.
Kicsit olyan ez mint Feldmár. Az élet szemlélete elég komolyan ott van a topon, de mit ér vele ha közben nem a harmónia jellemzi az életét. Rájöttem hogy az igazi pszichológus vagy pszichiáter nem a szavaival gyógyít.

Ui: Persze létezik nagyon sok olyan személy is, aki a kommunikáció és a tudat szintjén is rendben van
 

 
365. uncensored2011. június 21. 15:03
 
 
akkor te is a sehová nem tartozók közösségébe tartozol. üdv :]
 

 
364. Pupak2011. június 21. 14:39
 
 
Én elég sokszor érzem azt, hogy nem tartozom sehova. Persze ennek elég sok oka van, de eddig nem igazán találtam meg azt a réteget, akikkel igazán jól érzem magam. Legalábbis "élőben"...
Értem azt úgy, hogy a daath-on elég sok ember szimpatikus a hozzászólásai alapján, sokszor én is úgy látom a dolgokat, ahogy sokan itt. Igaz eddig nem sok hozzászólást produkáltam, de visszatartó erő, hogy én nem feltétlen rendelkezem (pszichedelikus) tapasztalattal...
Szeretném átélni, de még várok:)
EGyelőre ennyi, mert most dolgozom és sietek:)

Üdv
 

 
363. samankodo2010. szeptember 13. 11:12
 
 
hmmm....

milyen sorbol kilogni? kinek a sora? mi a sor?

ezek a fő kerdesek szamomra...
mert minden nezopont kerdese, es egyik embert sem lehet a masikhoz hasonlitani, mert teljesen egyedi, holott persze vannak retegek es viselkedesei formak-szemelyisegek akik majdnem ugyanazok mind...csoportok is vannak igen amiben az entitasok hasonloan munkalkodnak...

a birka emberek lennenek a sor? marmint a tarsadalom azon retege amit a tv es a reklamok es az ezt vedd meg ez a legjobb ezt nezd meg moziban ezt egyed a mekiben ezt a cigit szivd meg ezt a sort igyad MERT te ilyen vagy es neked ez kell - ez a SOR, ez a reteg amibol kilogni nem jo mert kenyelmetlen az egyediseg?

ugyanmar...egytol egyig mind nevetseges...nemreg beszeltem egy becsben elo emberrel, meselte hogy naluk gazzal mennek a buszok es olyan hazakat epitenek mar CSAK amik passzivak vagyis onalloan allitjak elo az energiat sajat maguknak napelemek segitsegevel...es azt is mondta tobb fa van naluk es a berlet is kevesebbe kerul az autokbol is kevesebb lehet a varosban...es azt is mondta a magyar emberekre hogy BIRKAK...olyanok mint a birkak...

ez egy eleg erdekes gondolat azert egy kulfoldon elo magyarul beszelo embertol...

ilyen sorba en nem akarok beletartozni, soha nem is tartoztam bele, addig volt szar erzes amig ra nem jottem hogy ugyanmar ezeket inkabb kirohogom mint sem hozzajuk tartozzak valaha is...
 

 
362. wormwood2010. szeptember 11. 18:06
 
 
Nem gondolnám árral szemben úszásnak.
Sőt. Próbáltam kifejezni, hogy nem negatív megközelítéseket favorizzálok a "szeresd önnmagadat" ellen. Csakhogy majdnem mindenki aki úgy gondolja hogy ő így érez, valójában egyszerűen szólva összhangban van magával. De ez nem a szeretet. Viszont ettől nem ér kevesebbet, úgy fogalmaztál, mintha attól mert kétségbevontam hogy a szeretetnek feltétlen ott kell lennie az érzések között amiket saját maga felé táplál az ember már rögtön lerontottam volna ezt a hozzáállását az "én"felé. Ettől nem kevesebb vagy nem jelentéktelenebb az egész. Nekem csak a szóösszetétellel mint egy kiragadott jelmondattal van bajom, mert hibás a megközerlítése, szerintem nem szeretet az amit érzünk vagy éreznünk kéne magunk felé és nem gyűlölet amit mások más esetekben mondanak. Ismerek embereket akik szeretik önnmagukat és mélységesen boldogtalanok. Egyszerűen csak összhang van, vagy annak a hiánya. Aki úgymond "gyűlöli" magát, annak az életében valahol, valamilyen formában káosz keletkezett. Ez vagy külső behatás miatt vagy önnmaga nem tud elszámolni valamivel. Aki úgy érzi "szereti" magát annak az életében pedíg egyensúly uralkodik. Ennek nem kell feltétlen kihatnia a mindennapokra, nem kell rendben csendben elmélkednie egy hegyen, a belvárosban mindennapos rohanása mellett is van ilyen ember bőven.
De végülis én nem akarok meggyőzni senkit.
Nem fogom szeretni magam, mert nem érzem szükségét, de ettől ugyan úgy fogom szeretni azokat akik fontosak a számomra. Egyszerűen csak törekszem az egyensúlyra.
 

Keresés e témakörben:

|< Legrégibbek  < Előző tucat  Teljes lista 


Ecstasy tabletta adatbázis

Pszichonauták

DÁT2 Psy Help

RIASZTÁSOK

DAATH - A Magyar Pszichedelikus Közösség Honlapja

Alapítás éve: 2001 | Alapító: Minstrel | Dizájn: Dose | Kód: Minstrel
Rendszer: Cellux | Szerkesztő: Gén

 

A személyi adatok védelmének érdekében a DAATH óvatosságra int a Facebook-csoportoldalon saját névvel megosztott, mások számára is látható információiddal kapcsolatban!