DAATH

Az iskolának az a feladata, hogy a kérdezést természetes és leküzdhetetlen szokásunkká tegye.

Örkény István

 
KöszöntőGyarapodásAnyagokKönyvtárFórumKeresésKapcsolatok

VEZÉRLŐPULT

Témakörök

Új hozzászólás


Regisztráció

Jelszócsere

Emailcsere


Legrégibbek

Előző tucat


Teljes lista


ADATOK

Kategória:

Pszichedelikumok


Létrehozó:

Peaceflower


Létrehozás ideje:

2004. június 21.


Utolsó hozzászólás:

2016. december 23.


NÉPSZERŰSÉG

Érdeklődés:

15789 letöltés
132 hozzászólás


KERESÉS

Mit:



Hol:

anyagok
könyvtár
fórum
kapcsolatok


[Rendben][Törlés]



Felmérés: Personality, Substance Use, and Microdosing (angol)
Felmérés: Global Ayahuasca Project (angol)


Ibogainnnal pár nap alatt???...

Peaceflower, 2004. június 21.

Mielőtt hozzászólnál vagy új témakört nyitnál, olvasd el a DAATH fórumának irányelveit!

Kapcsolódó cikk: Pszichedelikus terápia ibogainnal

 
132. Jocc2016. december 23. 14:59
 
 
A dohányzásról való leszokás 1 apró gondolat, amit a fejedben tartassz kb 2 hétig, és kitartással, emelt fejjel csinálod a dolgot. Aztán már csak nevetsz a többi dohány függőn, akik szennyezik magukat azzal a büdös méreggel, és még recsegnek is érte :D
 

 
131. Thom2016. április 7. 05:35
 
 
Sajna kísérőm nincs, így úgy gondolom felejtős a dolog. A célzat a dohányzásról való leszokás lenne, és persze egy kis kíváncsiság is hajt. Érdekelne ez a "fehér lappal indulsz" hatás, amit olvasni beszámolókban. Mennyiségnek a küszöbdózis felett (már ha van ilyen) egy kicsivel gondoltam volna, nem cél a teljes elájulás 3 napig. Sőőt szerintem az már sok. Találtam információkat adagolással kapcsolatban testömegkilógrammban, de az nem tiszta, hogy a felhasználni kívánt iboga (porított, gyökér kéreg stb.) milyen mennyiségben tartalmaz tiszta hatóanyagot. Ez megnehezíti az adag pontos kiszámolását.

Azért nem teszek le teljesen a dologról, gyűjtöm az infókat.

Köszönöm
 

 
130. Én+te+ö=gén2016. március 27. 14:37
 
 
Thom:
Mindenképpen kísérő kell hozzá, mert terápiás adagnál az illető 1-2-3 napig nem fog magától akarni enni, inni, wc-zni stb. - ezekre tehát külsősnek kell figyelni. Rekreáció helyett valami mást akartál írni gondolom (intenció? motiváció?), mert hát az ibogain nem egy rekreációs szer. Mi a célzat? Függőség megszüntetése, vagy csak kipróbálás? Adagolásra nagyon kell figyelni, ki kell számolni többször is; a kiszerelés ugyanis lehet tiszta hatóanyag, sima kivonat, vagy többszörösen erősített kivonat, úgyhogy nem mindegy! Okozott már halálesetet ópiátokkal kombinálva (tehát amikor a leszokó függő mégiscsak rátolt valami ópiátot), úgyhogy önterápia nem javallt - kell a külsős kontroll a leszokó felett, nehogy hülyeséget csináljon. Az iboterápiás klinikák egészségi állapotfelmérést csinálnak előzetesen, ez a protokoll szerintem megvan a neten is, "ibogaine dossier" rákereséssel sok hasznos dolog jön ki.
 

 
129. Thom2016. március 27. 07:08
 
 
Sziasztok!

Ibogain fogyasztás elött milyen diétát kell alkalmazni, vagy egyáltalán szükséges? Illetve mik azok, amikre érdemes odafigyelni(Set, setting, és rekreáció)?

Köszönöm
 

 
126. Én+te+ö=gén2014. május 4. 20:48
 
 
hemplar:
Korábbi adatok szerint: az iboterápia valóban kiemelkedöen eredményes a dohányzás és ópiátok utáni sóvárgás megszüntetésében, de a kannabiszról leszokáshoz nem ennyire hatékony (ennek pontosabb pszichofarmakológiai mechanizmusai/okai még nem ismertek).
 

 
125. greenman2014. május 4. 20:42
 
 
Nekem nincs személyes tapasztalatom az Ibogainnal, ellenben komoly terápiás potenciál van benne. Sokat tud segíteni a gomba, kaktuszok, ruta és az "ayanövények" is a károsan ható szokások abbahagyásában. De amikor nem ismertem ezeket a növényeket akkor működött a sport, méregtelenítés, légzésgyakorlatok, szauna, szex és egyéb transz-gyakorlatok önmagukban. Magyarán amikor elkezdtem kattogni cigi vagy spangli után lementem futni... :) Ha lázad a test le-kell nyomni, meg kell nevelni... Erő-demonstráció. :)
 

 
124. hemplar2014. május 4. 19:26
 
 
http:// http://www.myeboga.org/providers.html#europeme

valami info, tapasztalat ezekrol? nincs komoly addikciom, bar a dohanyt teljesen ki szeretnem iktatni az eletembol (csak koca dohanyos vagyok, inkabb a relativ sok spangli aggaszt), erdemes lenne probalkozni vhol? vagy egyeb uton is lehet?
 

 
123. neutroncsillag2012. szeptember 22. 17:02
 
 
http:// http://www.youtube.com/watch?v=lUDejnzWUoI&feature=share
 

 
122. Én+te+ö=gén2012. szeptember 21. 09:09
 
 
A szakmai minöségröl annyit, hogy ez az ibogainos szakdolgozat hallgatói pályadíjat nyert 2008-ban: http://www2.pharm.u-szeged.hu/phcogweb/index.php/hu/intezet/novak-istvan-dij
 

 
121. deeptrip2012. szeptember 18. 21:10
 
 
Tom semmi olyat nem reagáltam rá, ami ne kapcsolódott volna a szövegedhez!

Igazad van a felsőoktatást illetően, nem feltétlen a követelmények, hanem a tanárok sok helyen nagyon alkalmatlanok.

"és hiába dolgozok vele 100+ órát és írok hozzá 60-70 oldalas dokumentációt, leírást, értékelést, ugyanúgy elfogadnák ha csak 30 oldal lenne, valami neten megoldott bénasággal."

Ez csak hozzáálláson múlik. Az, amit te írsz a sajátod, valami újszerűt is kitalálva hozzá sokkal jobb érzéseket ad, ha befejezed, mint amit így összeollózik valaki a netről.

Van, aki a könnyebb és kevésbé kreatív utat választja, de tartalmilag nem rossz a szakdolgozat és ez is szubjektív vélemény, de könnyen ellenőrizhető objektíven is.

Nem szoktam hazudni és nem szokásom több accounttal írogatni (tudom, hogy van akinek igen). Amikor azt írtam, hogy nem én töröltem az úgy is volt, nem áll érdekemben mást mondani. Te azt mondod, hogy nem hiszel így neten át embereknek, én viszont nagyon sok jó embert ismertem meg úgy, hogy neten keresztül bizalmat építettem velük, méghozzá itt a fórumon. Nem mindenhol lehet ezt megtenni, de itt szerintem igen és ez egy szubjektív vélemény csak.

Mindenesetre formailag leszólóan nyilatkoztál a szakdogáról és ezt gondolom gén ezért kimoderálta, mert annak aki írta nem biztos, hogy túl jól esik.
 

Kapcsolódó beszámolók / Daath (3 írás)

Ajtóablak: Iboga (2005)

BindiAditi: Iboga élmény 2015 (2015)

Ogre: Kézzel tapintható semmi (2017)

Keresés e témakörben:

|< Legrégibbek  < Előző tucat  Teljes lista 


Ecstasy tabletta adatbázis

Pszichonauták

DÁT2 Psy Help

RIASZTÁSOK

DAATH - A Magyar Pszichedelikus Közösség Honlapja

Alapítás éve: 2001 | Alapító: Minstrel | Dizájn: Dose | Kód: Minstrel
Rendszer: Cellux | Szerkesztő: Gén

 

A személyi adatok védelmének érdekében a DAATH nem hoz létre saját csoportoldalakat a közösségi hálókon.