DAATH

Az új felismerésének legnagyobb gátja nem a tudatlanság, hanem a tudás illúziója.

Daniel J. Boorstin

 
KöszöntőGyarapodásAnyagokKönyvtárFórumKeresésKapcsolatok

VEZÉRLŐPULT

Témakörök

Új hozzászólás


Regisztráció

Jelszócsere

Emailcsere


Legrégibbek

Előző tucat


Teljes lista


ADATOK

Kategória:

Gyakorlat


Létrehozó:

Én+te+ö=gén


Létrehozás ideje:

2002. november 24.


Utolsó hozzászólás:

2019. január 28.


NÉPSZERŰSÉG

Érdeklődés:

46528 letöltés
612 hozzászólás


KERESÉS

Mit:



Hol:

anyagok
könyvtár
fórum
kapcsolatok


[Rendben][Törlés]



Felmérés: ELTE kannabiszhasználat önkontrollja
Felmérés: MOKE országos orvosi kannabisz felmérés
Felmérés: Global Drug Survey 2021
Tiltás: (jan. 1.) szigorúbb ÚPA büntetési tételek
Tiltás: (szept. 24.) 207 anyag lett C-listás
Könyv: Ayahuasca – A Lélek Indája


Kombinációk, jó és rossz

Én+te+ö=gén, 2002. november 24.

Mielőtt hozzászólnál vagy új témakört nyitnál, olvasd el a DAATH fórumának irányelveit!

 
612. Deadness2019. január 28. 11:27
 
 
Én csak 4-5 évig voltam igazi "stim-junkie", de addig nagyon. Ez nem ment odáig, hogy elverjem minden pénzem cuccra, de azért jelentős anyagi ráfordításra volt szükség ehhez az élethez.

Adott az életemhez jó dolgokat is, de nagyon rosszakat is.

Ironikus módon pont az egészségtelen stimuláns függés vezetett ahhoz, hogy sportoljak és egészségesebb életmódot kezdjek élni, úgyhogy szépen lefogytam, és azóta is sportolok, testileg egészségesebb vagyok, mint addig bármikor, és ez az asztmámon is rengeteget segített.

A stimulánsok segítettek abban is, hogy komolyan rákoncentráljak egy-egy témára, ami érdekelt, és a megszállottságig kutattam egy-egy témakörben, amik közül van, ami a mai napig is fontos, például a csillagászat, ugyanis amatőr-csillagász és asztrofotós is lettem.

És a legrosszabb, ami történt: a feleségem első terhessége alatt kiderült a 20. hét környékén, hogy olyan genetikai rendellenessége van a babának, ami miatt nem lehet végigvinni a terhességet. Nem lehet tudni, hogy biztosan az én cuccozásom miatt történt-e a dolog, de ez mindegy, a fontos, hogy ez az élmény tört meg annyira, hogy abbahagyjam. Persze amikor gyereket terveztünk, akkor már odafigyeltem, kb. egy évben 2-3 társasági fogyasztásra volt alkalom, de ez lehet, hogy kevés volt ahhoz, hogy ne legyen baj.
Azóta már van egy egészséges kisfiúnk.

Egyszer volt egy komolyabb pszichózisom, egy héten keresztül folyamatosan metilonoztam, és a vége paranoia, rettegés, a valóságtól való komoly elszakadás lett, majd mindennek a tetejét egy cseppet sem vicces alvási paralízis (életem elsője) koronázta meg. Teljesen racionális vagyok, eléggé tudományos beállítottsággal, de az az élmény annyira megroppantott, hogy napokig nem tudtam eldönteni, hogy amit átéltem az vajon egy megfoghatatlan, misztikus dolog volt-e vagy csak az, ami.

Ha visszagondolok erre az időszakomra, hallok akkor hallgatott zenéket, vagy látok bármit, ami triggerel egy-egy emléket, akkor mindig óriási bizonytalanság, idegenség érzet, saját magamtól való teljes undor és utálat fog el, mert rengeteget hazudtam mindenkinek magam körül. És ez a legrosszabb. Hogy hazudtam a feleségemnek, a családomnak, mindenkinek. Senki nem tudta rólam, hogy egy szar drogos vagyok. Az évekig hazugságban élés elég kemény nyomokat hagyott rajtam.

Ez a fura érzelemmentesség bennem is megvan, de nem vagyok apatikus egyáltalán, inkább csak az apróságoknak nem örülök, míg régen tudtam. Talán nem tudok a pillanatban élni, de ezen kívül nincs nagy baj. Nem vagyok benne biztos, hogy ez a cuccok hatása-e, inkább a túl sok negatív dolog tett zárkózottá és védekezővé.
 

 
611. speedy gonzales2019. január 27. 10:23
 
 
üdv! nekem is voltak/vannak ilyen érzéseim-gondolataim így 30év körül talán ideje lenne megkomolyodni.10+éve a szakmában szerintem sok újat nem tudnak mutatni. ma már igencsak meggondolom mi az a szitu amikor megéri vállalni a negtivumokat,következményeket.hasonló dolgokat tapasztaltam magamon mint Te. szerintem egyébként 1-2buli/év még élhető minden komolyabb negativum nélkül.és nrm veszti el a varázsát a történet. ez az érezelem nélküliség érdekes dolog én arra jutottam h ez nem feltétlenül rossz. annál mindenképp jobb szerintem mint amit sok ember csinál és szinészkedik, hamis megjátszott érezelmekkel.hogy egy zenéből idézzek igy talán érthetőbb "üres vagyok,de őszinte". de próbálom mindenben meglátni a szépet,jót csak ez nem mindig megy könnyen. jó irányba haladok szerintem.felelősséeljesebben gondolkozok gondolm ez korral is jár és ennek örülök,szerintem jó az irány. így most tömören ennyi jutott eszembe. szép napot!
 

 
610. megauto2019. január 20. 15:31
 
 
igy visszagondolva az elmult 18 évemre (most vagyok 32), amit hosszab-rövidebb ideig végigkisértek különbözö szerek, így felnött ésszel, ugy összegezném a drog karrieremet, hogy nem érte meg. Ha vissza lehetne pörgetni az idöt, sose próbáltam volna ki. Ne értsétek félre nem bánom ezt az idöszakot, rengeteg jó élménnyel is gazdagodtam. De ez a sok jó élmény nem adott a személyiségemhez semmi plusszt amit éreznék, de azt viszont érzem amit elvett a személyiségemböl a cucc ez idö alatt. Mondhat akárki-akármit, aki cuccozik, annak a cucc valamellyest áttformálja a személyiségét rossz értelembe. Én most a stimulánsokrol irom ezt legföképp mert azokrol van tapasztalatom. Volt idöszak hogy több napon átt speedeztem, kristályoztam volt hogy csak hétvén, voltak több hetes-hónapos szünetek is. De ezt az elmult 18 évemet végigkisérte. Rengetegszer elhatároztam, hogy végleg abbahagyom, ami pár hónap kihagyás után visszaeséshez vezetett. Hogy elkerüljem a csalódást, rossz kedvet amit azmiatt éreztem sokszor, hogy képtelen vagyok véglek abbahagyni a cuccozást, elfogadtam hogy ez van. Azóta tudok mértéket tartani, tudom hol a határ, kár erölködnöm az abbahagyással. Így heteket is elvagyok minden nélkül. A durva az hogy a mai világban, legalábbis a környékünkön mindenki, a fiatalok 90 százaléka valamilyen szinten drogfüggö. Mindenkinek a 7vége egyenlö a pentektol szombatig tartó kábulattal. Nagyon kevés embert ismerek aki tud 1rol a 2-re jutni az életben a cuccozása miatt. Tervek mindenkinek vannak, egészen hétvégéig :D Rajtam kivül 2 embert ismerek aki felismerte, hogy ez a cuccozás ez probléma, és tudják kontrolálni a szerhasználatukat. Rossz bele gondolni mi lessz itt 10-15 év mulva, ezzel a sok fogyasztóval. Föleg hogy hétröl-hétre ujabb, és erösebb kristály van a piacon ami nagyon alattomosan szed szétt. Jól elkalandoztam az eredeti témátol, de ha már ezt felhoztam így kiváncsi lennék rá, hogy hogyan lássák ezt ugyan ilyen veterán fogyasztók mint én. Stimuláns fogyasztók leginkább. Ami negativot köszönhetek a cuccozásnak: kiölte belölem az érzéseket, semminek nemtudok igazán örülni, semmi nem hat meg igazán. sokszor nagyon-nagyon nehezen találom fel magam, rengetegszer gyötör az unalom, ritkán keresem az emberek társaságát, sokszor jobban szeretek magamba lenni, nagyon megromlott a memoriám, sokszor nemtudom megmondani mivolt elözö nap a kaja pl :D Ezekkel a hiányoságokkal együtt tudok élni, többé kevésbé nem zavaroak, de viszont érzeem, tudom hogy ez van. Most ugy tünik mintha egy depis gyerek lennék, de nem, erröl szó sincs nincs rosszkedv önsajnálgatás. Javarészt olyan 70 százalékban csak egyszerüen vagyok minden jó és rosszkedv nélkül. a maradék 30 százalékban meg jó kedvem van, hüjülök, de ez se az az igazi jó kedv már ami valaha volt...
Hát fogalmazni nemtudok jól, csak írtam a gondolataimat. Remélem azért értitek mi lenne az én konklúzióm ebben a témában, és nagyon kiváncsi vagyok a tietekére is, föleg a régi tagoktol.
 

 
609. TrippSurfer2019. január 16. 12:48
 
 
Elolvastam a fórum hozzá szólásokat az elejétől mindet.
Kíváncsi lennék mi van a következő emberekkel :
- pumpa92 , Hola, meryi
2007 körül szoltak aktivan a témához . Az ott emlitett kombókat szupernek találták . Kiváncsi lennék 12 évvel később még élnek e vagy most mit gondolnak arrol amit 12 éve irtak. Mit gondolnak azokrol a kombinációkrol használják e őket. Kerultek e korházba . Most használnak e ilyen kombókat. Testileg lelkileg milyen állapotban vannak meddig folytatták az ámokfutást. Hogy tekintenek ma az akkori önmagukra.
Minden egybevetve nagyon tanulságos volt végigolvasni a fórumot rengeteg dolgot megtudtam és tanultam belőle.
Tudom mit mivel érdemes kombinálni annak érdekében, hogy a tudattágító szereket segitse egy másik anyag és pozitivan hozzájáruljon annak az adott szernek a kiaknázásában.
Azt is megtudtam, hogy az emberi hülyeség végtelen és határtalan. Hogy a Darwin díjrol örökké lehet írni mert mindig vannak rengetegen akik tápanyagot biztosítanak neki.
Sokan megértik mire jók ezek a tudattágitó szerek , sokan pedig hülyegyerek módjára használják értelmetlenül valamiféle versenyt üzve az egészből. MIntha 3 kismalac beszélgetne - "1-Ettem egy bélyeget ekivel, 2- én 2 bélyeget ekivel meg 3 deci vodkával, 3- én 2 bélyeg eki 3 deci vodka meg xanax és 1 g zöld. Erre a első 2 kismalac " Húúúúúú de keméééény" majd 1 óra mulva a 3 ik kismalacot megeszi a farkas . Ezután ettöl ő nem lesz több nem lesz mártir se legenda hanem rávésik a sirkövére , hogy Debil Idiota .
Mindent összevetve köszönet az itt talált sok infóért.
 

 
608. micro2017. április 27. 09:06
 
 
SWIM ezt irta:
Keta(S) + LSD + MDMA + egy landrace sativa ->
Jo messze otthonrol az egyik legdurvabb 5 napig tarto depressziot/rebornt hozta. A vegere epultem belole. Segitettek a baratok visszabb venni nehany rossz tulajdonsagbol, de eleg kozel alltam a szakadekhoz. A keta egocentrikussaga felett eddig mindig atsiklottam. Most szepen elvitt a kivegzőosztag elé, aztán elmondta, hogy csak vicc volt. Atgondolom a felelotlen szerhasznalatot legkozelebb, meg idilli kornyezetben is.
 

 
607. kefírr2017. április 5. 20:53
 
 
Tudom, nem is az lenne a cél hogy ennél többet hozzunk ki belőle, csak ha már ott van akkor már swim belekóstól mindenbe. Engem inkább fizikailag érdekelne hogy nem lehet-e gáz, mert szerintem az amfetaminok és az lsd nincsenek túlságosan jóban
 

 
606. Jorck2017. április 5. 18:59
 
 
Szerintem az LSD kilóg kicsit a sorból. :)

A többit lehet keveregetni, de nem papíroznék rá. Viszont ha buliba mész szerintem hagyd otthon a lapot...

Vagy akkor magába az LSD, esetleg mellé kevéske fű azt ennyi. Amit ez a kettő tud azt nem nagyon lehet fokozni...

De ez csak az én véleményem.
 

 
605. kefírr2017. április 5. 18:01
 
 
Hali, egy alkohol(szolidan)+fű+speed+lsd kombóból kijöhet jól SWIM?
 

 
604. PostMan2016. december 14. 23:06
 
 
Másik topikban felmerültek ilyen dolgok hogy 500mg mdma, ha valaki ennyire nincs képben, hogy mit csinál, akkor nem csak ez a kombó, de egyáltalán a szerhasználat is felejtős. Persze vannak balesetek meg véletlenek de szar dolog kocsi elé lépni...
 

 
603. PostMan2016. december 14. 22:45
 
 
Ketamin mdma... Hát így a tapintás meg testérzékelés elég durva. :D Szerintem úgy érdemes, hogy először emma utána 1 órára rá kb, kevesebb ketamin. Ugye a ketamin alapjáraton 30-40 percig tart. Kevéssel kezdeni (kb 50mg) aztán félórára rá megint ugyanennyi.. egy emma redose mehet, több már szerintem kb annyit ér, mintha a földre dobálnád. ketaminról azért ne felejtsük el, hogy nem csak nyugtat... szóval egy intenzív jó élmény szerintem.

Hát ez a megfektet dolog ez érdekes. Ha nem eszel meg egyszerre sokat, hanem "nyalogatod" akkor (engem) nem fektet meg. Viszont ha mdma-rol beszélünk, akkor arról sem mondanám, hogy nagyon felpörögsz. Ez a kombó jacuzzi.
 

 
602. PsyDuckMonkey2016. december 14. 16:53
 
 
Ez nem tartozik azon kombók közé amiket személyesen próbáltam volna, de anno sokat buliztam együtt igazi "partiállatokkal", akik pénteken kezdték a bulit valamelyik kommersz diszkóban, és vasárnap este fejezték be a hírhedt Coronitában, két-három óra alvás beiktatásával végszükség esetén...

Na most ők úgy tolták, hogy speedet és ekit adagoltak gyorsítónak, illetve az utóbbit a hangulat kedvéért, és ketamint a túlpörgés ellen. Ha sok volt a keta, és túlságosan belesüppedtek a K-hole-ba, akkor némi pihi után egy kis speedet toltak rá hogy megint tudjanak táncolni.

Szóval ez egy létező kombó, bár személy szerint a stimuláns+depresszáns kombinációktól igyekszem távolmaradni.
 

 
601. OnlyEki2016. december 3. 16:02
 
 
Hali!
Biztosan esett már róla szó, de őszintén, semmi kedvem visszakeresni.
Szóval ketamin, önmagába rendesen megfektet, fekszel mint egy darab szar. Legalábbis személyes tapasztalat. Extasy + nagyon csekély ketamin? Milyen hatással vannak egymásra? Elvileg jó, legalábbis úgy olvastam külföldi fórumokon, illetve egyszer valahol itt Daathon is. Illetve először a keta, aztán majd rá az xtc, vagy először xtc, s mikor beadta mehet rá a ketamin?
Ne nagyon szóljatok le, csak érdeklődöm, kíváncsi vagyok a ti véleményetekre is, és ha nem üti egymást a kettő, és fasza, akkor rápróbálnék idővel. :)
Előre is köszönöm.
 

Kapcsolódó beszámolók / Daath (3 írás)

Botanics: A másik Budapest (2007)

Danika: Mágikus Majális (2005)

Névtelen: Minden héten a péntek (2001)


Kapcsolódó beszámolók / külföldi (fordítások) (1 írás)

Anon of Ibid: Te jó ég, ezt most nagyon elcsesztük (2000)

Keresés e témakörben:

|< Legrégibbek  < Előző tucat  Teljes lista 


Ecstasy tabletta adatbázis

Pszichonauták

DÁT2 Psy Help

RIASZTÁSOK

DAATH - A Magyar Pszichedelikus Közösség Honlapja

Alapítás éve: 2001 | Alapító: Minstrel | Dizájn: Dose | Kód: Minstrel
Rendszer: Cellux | Szerkesztő: Gén

 

A személyi adatok védelmének érdekében a DAATH óvatosságra int a Facebook-csoportoldalon saját névvel megosztott, mások számára is látható információiddal kapcsolatban!